Uitgeschreven

Uitgeschreven

Ik heb mij uit geschreven bij Knuz van de week nadat ik er 2 dagen opstond. Mijn foto werd geweigert omdat er meerdere personen op stonden. Ik schreef terug dat dat niet het geval was. Nou dan lag het aan foto 2,3 of 4. Grapje zeker want die stonden er niet !
Ik heb heel vaak en heel lang op Knuz gestaan ook nog bij de eerste eigenaar dus ik weet wat Knuz was.....
Waar het eigenlijk om gaat is het feit dat wanneer je je uitschrijft al je gegevens op de server blijven staan. Je kan niet meer inloggen dat is waar. Ik heb de URL van de foto pagina nog en als ik daar op kijk kan ik nog steeds mijn foto zien die er staat dat is een schending van mijn privacy. Niet alleen dat die foto er nog staat en zichtbaar is maar ook dat mijn gegevens op de server blijven staan.

Sterke punten
Zijn er niet.

Zwakke punten
De site zit vol fakers, alles moet van de man komen en de eisen die door de vrouwen gesteld worden zijn zo hoog dat er geen vent is die daar intuind. Kortom Knuz is verworden tot een goedkope bijna gratis site want voor sommige dingen moet je echt wel betalen dus NIET ECHT HELEMAAL GRATIS.
En met goedkoop bedoel ik niet in geld goedkoop maar degenen die er staan zijn geen cent waard.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

1 reactie

Fakers worden er niet door Knuz zelf opgezet zoals bij veel andere datingsites wel het geval is. Dit om mannen ertoe te bewegen te gaan betalen, ook sturen ze je nep e-mails. Als je hebt betaald blijft het stil en krijg je geen enkele e-mail meer, hooguit datevoorstellen. Als je als man ouder als 49 bent, ben je niet interessant meer voor vrouwen rond je eigen leeftijd, in feite ben je door ze afgeschreven. De dames willen bijna allemaal jonger, tot 25 jaar jonger aan toe.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden