Wanhopig?

Een man moet wel zéér wanhopig zijn wil hij een relatie aangaan met een veel oudere vrouw. Hij zal wel bot hebben gevangen bij vrouwen van zijn leeftijd en jonger en probeert het daarom maar bij een veel oudere vrouw, zo heeft hij toch nog wat. Of een oudere vrouw is heel makkelijk voor een jonge man of hij heeft een moedercomplex.

Een veel gelezen bewering is dat veel vrouwen een wat oudere man of een man van haar leeftijd er niet uit meer vinden zien en dat een oudere man wel niet zoveel energie meer zal hebben. Laat deze vrouwen eerst maar eens goed in de spiegel kijken of ze zelf er nog goed uitziet en of mannen van haar leeftijd en ouder haar er nog wel goed vinden uitzien.

Vrouwen spiegelen zich te vaak aan mooie, bekende, succesvolle en rijke vrouwen die met gemak een veel jongere partner kunnen krijgen. Als ze er inderdaad nog redelijk goed uitzien denken ze: Dit gaat mij ook lukken! Je kan vaak al aan de foto zien dat ze alleen voor jonge mannen gaat. Hé dat is een mooie, die zal denk ik wel weer.......en ja hoor!

Het is voor de meeste mannen een illusie dat je via een datingsite een mooie vrouw van gelijke leeftijd of jonger kan opdoen, of je moet flink met je portemonnee zwaaien, dan komen ze wel en is zelfs een groot leeftijdverschil geen enkel probleem meer.

Lang niet alle vrouwen zijn zo, dat weet ik, maar op datingsites zijn het er helaas wel veel. Misschien geven de vrouwen die op datingsites staan mij wel een verkeerd beeld van vrouwen in het algemeen. Misschien val ik wel op het verkeerde type vrouwen. Ik heb er geen probleem mee een tot 5 jaar oudere vrouw te accepteren, maar helaas zijn er bijna geen bij van mijn type.

Wat is mij type?

Mijn type is kleiner dan 1,70 m, heeft maximaal maatje 38, heeft (half)lang haar, heeft een mooi gezicht en is uiterst verzorgd. Ze heeft geen of nog te jonge kinderen. Ze heeft haar laatste kind dus nog voor haar 30e gehad.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

4 reacties

Mijn moeder had ooit een relatie met een man 33 jaar jonger dan zij, duurde 9 jaar en zij was absoluut niet gebotoxed en verbouwd plastisch, zelfs na 6 kinderen te hebben gehad, je zag haar leeftijd. Het was de ene mens die op de andere aansloot, ok?Vind jouw oordeel naar, sowieso, een oordeel! Wat weet jij er helemaal van? Blijkbaar heel oppervlakkig, zoals zovelen.

Hallo MOI,

Als ik bij het lezen van heel veel profielen van vrouwen, ook op andere datingsites, bijdragen van andere mannen en programma's op de TV elke keer weer in mijn mening wordt bevestigd, moet ik dan gaan denken dat het allemaal anders is?
Uitzonderingen bevestigen de regel.
Als ik naar mijn bezoekersstatistiek kijk zijn het bijna allemaal veel oudere vrouwen. Weer een bevestiging dus.

En nog wat.

Het is al van oudsher dat een man graag een jonge vrouw heeft. Er zijn mannen die hun vrouw voor een veel jongere vrouw in de steek laten. Al geruime tijd willen veel vrouwen op hun beurt juist een veel jongere man. Door deze tegenstrijdigheid zal het dus zelden tot een match komen. Een van beide zal dus moeten toegeven. Ik zie een vrouw dit niet zo snel doen. Ik wil geen veel oudere vrouw, dan blijf ik maar alleen.

Doordat geen van beide geslachten water bij de wijn wil doen blijven we zitten met 2,5 miljoen alleenstaanden.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden