ppffffffff

Op deze site zitten veel mannen die gewoon een relatie hebben of niet helemaal goed zijn. Met de goede daar gelaten. Pppffff wat een personen zeg...de ervaring die ik heb zijn veel loze beloften en veel gepraat. Van een normale date is niet te spreken. Jammer dat deze leuke site zo bevlekt wordt.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

2 reacties

Ik ben dit met je eens Donna. Maar waarom halen veel vrouwen precies de verkeerde mannen er tussenuit gezien de reacties van de dames op deze site?
Iedere datingsite heeft zo wie zo een zeer geringe slagingskans voor mannen en in het bijzonder voor de goede en serieuze mannen. In het dagelijks leven is het niet anders, deze mannen vallen niet op, de vrouwenjagers en de drukke nonchalante macho'tjes wel, maar of de vrouwen hier zo tevreden mee kunnen zijn?

Hoi Johan, Ja je weet het he(algemeen bekend) vrouwen vallen vaak op foute mannen. En weet je het is helaas zo, maar dit is voor hun toch makkelijk op deze manier. Het is alleen jammer dat de vrouwen die de leuke en gladde praatjes geloven toch ook eens achter hun oor moeten krabbelen.En anders denken wat wil IK...wil ik dit en kan ik ermee om gaan. Alleen de lusten dus????

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden