Cougars

Het valt me nog steeds op dat veel vrouwen een veel jongere man zoeken. Wat is er mis met een man van hun eigen leeftijd of enkele jaren ouder? Ikzelf zie er nog heel goed uit en gedraag me veel jonger dan ik ben. Dit is niet mijn eigen mening. Niemand snapt dat ik nog geen leuke vrouw heb gevonden, maar ze weten zelf ook geen vrouw voor me. Alle vrouwen die ik heb benaderd antwoorden niet of geven een standaard afwijzing. De jongste vrouw die mij heeft benaderd was drie jaar ouder. Niet dat ik daar een probleem mee heb, maar ze was mijn type niet. De rest was nog ouder. Bij fotomatching is het resultaat bedroevend. Het lijkt wel of de vrouwen niet in mijn leeftijdsgroep zoeken of er zijn er maar zeer weinig die fotomatching doen. Mag ik hieruit concluderen dat de meerderheid van de vrouwen een veel jongere man zoeken? Cougars dus? Ik heb ook het idee dat het merendeel van de vrouwen geheel passief op de website staan, ze zoeken zelf niet, ze wachten enkel e-mails af. Ik laat me toch niet door deze zaken ontmoedigen, er hoeft maar 1 vrouw te zijn waarbij het klikt, toch? Wat ik heb geprobeerd is me een beeld te vormen van de meeste vrouwen die op een datingsite staan. Ik vrees dat dit beeld juist is. Wat mij verder nog is opgevallen bij de profielen van vrouwen is wanneer ze wel toestaan dat een man tot een jaar of 5 ouder is, dat het over het algemeen moeders mooiste niet zijn en dit is nog zachtjes uitgedrukt. Als ze het idee hebben dat ze er nog goed uitzien, gaan ze allemaal voor jonger. Dat Jeffrey Bok vreemdgegaan is met een 20 jaar oudere vrouw is ook weer zoiets, van die vrouw dan.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

2 reacties

Ik moet hier toch even op reageren. Wat jij hier schrijft is bij de mannen net zo. Ook zij kijken alleen maar naar de buitenkant en het liefst op z'n minst 10 jaar jonger. Zelfs als ze tegen (of boven) de 50 zijn hebben ze nog een kinderwens. Dit om jongere vrouwen aan te trekken? Ronduit belachelijk. Ik zal niet zeggen dat je helemaal ongelijk hebt maar niet álle vrouwen willen een jongere man. Ik had (toen ik nog bij Knuz stond ingeschreven) zelfs in mijn tekst de leeftijdcatergorie staan waar mijn voorkeur naar uit ging en dan nog kreeg ik reacties van "jongetjes" van 26 tot 34 jaar. Wel moet ik eerlijk bekennen dat de mannen die serieus zijn vaak niet erg aantrekkelijk zijn om te zien. (tenminste, dat is mijn ervaring) Maar ook hier vind ik dit weer een ruim begrip. Want wat ik leuk of aantrekkelijk vind kan een ander natuurlijk juist helemaal niet leuk vinden.
Ik ben ondertussen een jaar geleden gestopt met dating-sites, denk niet dat je het daar gaat vinden. Ik wens jou in ieder geval veel succes en hoop voor je dat je die ene tegenkomt.

Groetjes, Steffie

Ik heb het met name gehad over mannen die je zoon zouden kunnen zijn en natuurlijk zijn er mannen die een partner zoeken die hun dochter zouden kunnen zijn. Maar om voor een man een partner te zoeken die hun dochter zou kunnen zijn heb je als man status en geld nodig. Gold Diggers, Gigolo's, Toy Boys en Toy Girls zullen er altijd blijven zijn. Het punt is dat mooie en leuke vrouwen en mooie en leuke mannen geen datingsite nodig hebben, die hebben zo wie zo al aanbidders genoeg. Als er dus een mooie vrouw of man op een datingsite staan moeten dus alle alarmbellen afgaan. Ik heb de indruk dat zowel mannen als vrouwen op de meest aantrekkelijke en vooral jongere mensen afgaan. Als veel jongere mannen oudere vrouwen benaderen kan je je dus afvragen waarom het gaat. Het is bekend dat oudere vrouwen door jongere mannen gemakkelijker in bed zijn zijn te krijgen dan door mannen van hun eigen leeftijd. Vrouwen van hun eigen leeftijd zijn hier niet zo gemakkelijk in. Er zijn ook mannen die een moedercomplex en vrouwen die een vadercomplex hebben, maar die zijn vrij zeldzaam. Ik begrijp niet wat uiterlijk te maken zou hebben met karakter en gedrag. Er zijn genoeg mannen die er goed uitzien en wel serieus zijn, maar helaas gaan de meeste vrouwen voor de machotjes en erg aanwezige mannen.Gek hè dat dit later op een teleurstelling uitloopt. Wat heb je nu liever, een vrijbuiter die bijna alleen maar aan zichzelf denkt of een lieve, zorgzame man die je wel serieus neemt en een luisterend oor voor je heeft? Ik ben het met je eens dat je nauwelijks iemand op een datingsite kan vinden voor een serieuse relatie, vooral als man.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden