Reviews van deze auteur

Bedrog

Review over Lexa

Net als iedere andere datingsite doet Lexa het voorkomen of mooie vrouwen staan te dringen om met een man te daten. Door het schrijnende tekort aan vrouwen is het zo dat mannen staan te dringen om met een vrouw te daten al is ze niet mooi, te dik en veel ouder. De kans dat je antwoord krijgt op een e-mail is kleiner dan 1 op 100. Laat staan dat het een positief antwoord is. De vrouwen willen enkel een date als je de mooie, jonge en rijke prins op het witte paard bent terwijl je de tekortkomingen van die vrouwen voor lief moet nemen. Dus mannen, besteet geen geld aan een datingsite, het is weggegooid geld. Je verwachtingen worden niet waargemaakt, verre van dat.

Probleem voor 50+ mannen

Review over Knuz

Het probleem voor 50+ mannen en ouder die een volledige relatie zoeken is dat de meeste vrouwen van hun leeftijd geen seks meer willen. Deze mannen zullen het dus jonger moeten zoeken, bijvoorbeeld een 40er, waarbij het leeftijdsverschil al gauw 10 jaar of meer zal worden. De vrouwen, ook op Knuz, die wel een oudere man willen accepteren geven toch aan dat het niet meer als 2 of 3 jaar ouder mag zijn. Met een meer als 3 jaar jongere vrouw zal het niet gauw op een datingsite gaan klikken of je hebt de hoofdprijs uit de loterij. Dus oudere mannen?????? Afgeschreven????

Meer succes

Review over Knuz

Een man vertelde me dat hij ook geen succes met e-mailen had maar toen was gaan chatten. Via de chat had hij iedere maand minstens een date. Wat hem verbaasde was dat hij met veel vrouwen sex had, ook met veel jongere vrouwen. Sommige vrouwen gaven tijdens het chatten al een hind dat ze er open voor stonden. Voor hem was het duidelijk dat vrouwen veel liever chatten dan e-mailen, vrouwen willen gelijk contact. Een nieuwe vaste vriendin heeft hij nog niet gevonden maar hij vindt het voorlopig op deze manier ook wel best. Er zijn dus vrouwen die bij een date beslist geen sex willen maar ook vrouwen die dat juist wel willen. Ze schrijven dan: Ik voel me zo alleen en/of ik verveel me. Je moet dan niet wachten maar gelijk naar die vrouw toegaan. Het ijzer smeden wanneer het heet is anders hoeft het niet meer. Vrouwen gaan niet zitten wachten, als jij niet gelijk komt dan maar een ander die wel gelijk wil komen. Er zijn vrouwen die een date beëindigen als ze merken dat je niet gelijk met haar naar bed wil. Vrouwen worden graag begeerd. Vrouwen houden van daadkrachtige mannen, niet van twijfelaars.

Golddiggers?

Review over Knuz

Een hele mooie jonge vrouw, een personeelslid in een kledingwinkel, heeft een relatie met haar veel oudere getrouwde baas die 5 winkels in Nederland bezit. Deze baas wil niet voor haar gaan scheiden omdat zijn vrouw financieel in de winkels zit. Wat ik dan niet begrijp dat ze doorgaat met deze relatie terwijl ze veel jongere mannen voor het uitkiezen heeft. Hoopt ze dat hij toch een keer voor haar zal kiezen? Dergelijk soort mannen dumpt haar zo wanneer ze moeilijk gaat doen en begint dan een nieuwe relatie met een ander winkelmeisje.

In een bar raakte in gesprek met een stel, hij in de vijftig en zij rond de dertig. Deze man is de baas van een bedrijf en de vrouw werkt in dat bedrijf. De oudste zoon van de man is maar 5 jaar jonger als de vriendin van de man. Deze man is wel voor haar gescheiden en ze wonen nu samen. Deze man zit zeer goed bij kas, heeft een groot huis en hij rijdt in een dure Audi.

Vrouwen op datingsites willen ook een man die goed bij kas zit maar dan moet de man ook nog eens een stuk jonger als haar zijn. Een welgestelde man kijkt wel uit, die kan juist hele mooie veel jongere vrouwen krijgen en dan maakt het niet zo veel uit hoe hij er uit ziet. Een man van net modaal zal ook niet zo snel voor een oudere vrouw kiezen of deze vrouw zal juist goed bij kas moeten zitten.

Miljoenen singles

Review over Knuz

Miljoenen singles in Nederland waarvan veel toch graag een partner zouden willen maar blijkbaar niet met elkaar te matchen zijn. Ze zien veel mooie en interessante vrouwen of mannen lopen maar die zijn allemaal bezet. Hun lot is dat ze de leftovers zijn. Een kans op datingsites? Vergeet het maar. 99,9 % niet te matchen. Ze zouden wel te matchen zijn met een vrouw of man die al een relatie hebben maar die zijn al bezet.

Situatie op datingsites

Review over Knuz

De situatie op datingsites is voor een man veel slechter dan in real life. Als een vrouw in real life een man ontmoet gaat het haar om hoe die man op haar overkomt en nog geen eens of hij knap of stoer is. Ze zal ze de man niet gaan toetsen aan haar pakket van eisen zoals ze dat op een datingsite doet. De man hoeft ook geen sollicitatiegesprek te voeren zoals bij een date. Veel vrouwen hebben een relatie gekregen met een heel ander type man dan het type man dat ze zich als ideaal hadden gesteld en zelfs een stuk oudere man blijkt in real life totaal geen probleem. Het beste blijft in real life goed om je heen te kijken en zo mogelijk het informele circuit in te schakelen. Van een datingsite hoef je als man niets te verwachten. Je wint nog eerder een grote prijs in de staatsloterij. Bovendien zitten er veel probleemvrouwen op datingsites. Een vrouw uit Zuid-Amerika, Afrika of Zuidoost-Azië halen zou ik niet doen. Het kost heel veel geld en ze komen niet voor jou maar voor het betere leven. Je moet ook uitkijken voor oplichting via internet. Er doen zich mannen als een mooie vrouw voor en proberen met allerlei zielige verhalen dat je veel geld naar hen overmaakt. Er zijn ook jonge vrouwen die proberen sugerdaddies te vinden. Oost-Europese vrouwen plukken je kaal en zijn er daarna met een ander slachtoffer vandoor.

Ook de Lexa reclames

Review over Lexa

Ook de reclamemakers van Lexa zijn hardleers. Alleen maar jonge mensen in de reclames. Als je jong bent is een relatie vinden niet zo moeilijk als je ouder bent wel. De doelgroep is boven de 40, niet in de 20.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Net als alle andere.

De reclame

Review over Pepper

De reclame van Pepper maakt het op het eind nog eens heel duidelijk. De donkere man met het kleine, blonde, slanke,blanke meisje. Dus geen blanke man met het mooie, slanke, donkere meisje. Dat kom je dus weer niet tegen of de blanke man moet geld hebben en dan nog.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Net als de andere datingsites.

Ook weer bezig

Review over EliteDating

eDarling is ook weer bezig met reclames, de opbrengsten vallen zeker tegen. Kwaliteit boven kwantiteit? Of er zoveel dames zijn ingeschreven. En dan nog hoeveel geschikte dames er ingeschreven zijn. En als er een paar zijn worden ze bedolven onder de e-mails en dan kiezen de dames nog voor de verkeerde terwijl ze alle keus hebben. En dan niet 1 keer. Ze hebben er niets van geleerd.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Niet anders als alle anderen.

Een jongere vrouw vinden?

Review over 50plusMatch

De oudere mannen die denken via deze website een jongere vrouw te vinden moet ik teleurstellen. Je zal ook nog flink sportief moeten zijn en veel activiteiten moeten hebben. Volop in het leven staan zeggen ze. Zoveel dat je amper meer thuis bent? Nee, dat is leuk voor een vrouw als je zo vaak weg bent omdat je volop in het leven staat met je eigen dingen.

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Niet anders als een andere datingwebsite. Halen wat er te halen valt. Hoe kunnen we de zaak gunstig voorstellen? Laat die wanhopige mannen maar flink betalen terwijl wij niets hoeven te doen als een goed programma laten samenstellen, wat reclame en het geld rolt binnen.

De oudere vrouwen

Review over 50plusMatch

De oudere vrouwen vinden dat er niet zo veel op uiterlijk gelet moet worden maar wat doen ze zelf? De oudere vrouwen vinden dat mannen het te jong zoeken maar wat doen ze zelf? De oudere vrouwen vinden dat mannen teveel eisen hebben maar wat hebben ze zelf? De oudere vrouwen letten niet op geld, status en opleiding zeggen ze, het gaat hun om het innerlijk. Oh ja?

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Gewoon weer een datingsite die zoveel mogelijk geld uit de zakken van mannen probeert te kloppen. Datingsites doen net of er vrouwen in overvloed zijn en je zo een vriendin hebt. De waarheid is heel anders. Jarenlang berichtjes schrijven en nog geen positieve reactie. En jarenlang betaald dus, daar gaat het om.

Het stikt van de reclames

Review over 50plusMatch

Het stikt op het moment van de reclames voor deze datingsite. De opbrengsten vallen nu zeker tegen. Vindt je het gek als als je als betalend lid je best doet om een leuke vrouw te vinden maar geen enkele vrouw de moeite neemt om je zorgvuldig geschreven e-mail te beantwoorden? Het knopje "geen interesse" aanklikken is al veel te veel moeite. Pure hooghartigheid. Veel datingsites gaan dus uit gebrek aan ingeschreven vrouwen profielen verzinnen met gestolen foto's van internet met fotomodellen. Je moet de bijgesloten foto maar eens uploaden naar Google, dan kom je er wel achter dat het fake is. Als je een e-mail krijgt van een vrouw, wat meestal een man uit Afrika of het Oostblok is moet je de bijgesloten foto gelijk uploaden naar Google. Er is ook een website wat de foto's die door de scammers worden gebruikt bijhoudt. De beste en betrouwbaarste datingsite die ik heb meegemaakt is inderdaad Relatieplannet. Niet dat daar de kansen voor een oudere man beter zijn. In ieder geval geen fake profielen.

Profielen van vrouwen

Review over Knuz

Vrouwen klagen erover dat mannen te jonge vrouwen aanschrijven maar wat zie ik in de profielen van vrouwen? Veel vrouwen zoeken het jonger, die van eind 40 zijn het ergst. Een vanaf gewenste leeftijd van 15 tot 20 jaar jonger is bij deze dames zeker geen uitzondering. Ik zie maar weinig profielen waar de man wat ouder mag zijn als de vrouw. Mannen schijnen enkel nog maar een kans te maken als ze jonger zijn dan de vrouw, een enkele uitzondering daargelaten. In het dagelijks leven zie ik genoeg koppels waarbij de man een stuk ouder is dan de vrouw maar op een datingsite worden geen oudere heren door de dames geaccepteerd. Ik heb op de bezoekersstatistiek geconstateerd dat bijna alle vrouwen ouder waren als ik. Deze vrouwen zochten het dus ook jonger. De pot verwijt de ketel. Vrouwen die een oudere man geen probleem vinden zijn zeldzaam op datingsites. Als je als man een wat jongere vrouw zoekt kan je een datingsite wel vergeten.

Hoge eisen

Review over Knuz

Hallo vrouwen die zoveel te eisen hebben. Hebben jullie wel eens naar jezelf gekeken? Wat hebben jullie te bieden dat jullie zulke hoge eisen kunnen stellen? Zijn jullie allemaal een fotomodel of een super girl? Ook het niveau van veel vrouwen op datingsites is laag. Het niet beantwoorden van serieuze niet op seks uit zijnde e-mails is tekenend. Zijn die vrouwen wel serieus op zoek? Veel maken er een spelletje van. Of hebben ze zich enkel maar ingeschreven om te kijken wat voor mannen er nog op hun reageert? Ze willen weten of ze nog goed in de markt liggen, meer niet.

Donkere vrouwen

Review over Knuz

Waarom zie ik haast geen donkere vrouwen op datingsites? Als ik een interraciaal stel zie is dit voor 99% een donkere man met een blanke vrouw. Een donkere vrouw met een blanke man zie ik zelden. Willen donkere vrouwen geen blanke man? Een reactie van een donkere vrouw zou welkom zijn.

Cultuurverschil

Review over Knuz

Aan een relatie met groot cultuurverschil kan je beter niet aan beginnen. Grote kans dat je dit vroeg of laat gaat opbreken. Een blanke man is over het algemeen betrouwbaarder en minder bazig als bijvoorbeeld een Noord-Afrikaanse of negroïde man. In deze culturen zie je mannen die pakken wat ze pakken kunnen (ook als ze al een relatie hebben) en negroïde vrouwen met kinderen van verschillende mannen. Voor mezelf heb ik geen bezwaar tegen een vrouw van een ander ras zolang we goed met elkaar kunnen opschieten. Naast een blanke vrouw gaat mijn voorkeur uit naar een vrouw van het Aziatische type.

Wat moet ik hiervan denken?

Review over Knuz

Ik heb via Knuz een date gehad met een hele leuke dame, we gaven elkaar ons e-mail adres en hebben nog maandenlang een goed e-mail contact gehad. Het kwam ondanks mijn voorstellen niet tot een nieuwe afspraak, geen tijd, geen tijd, dit ondanks dat ze eerst wel graag weer wat met me wilde gaan drinken of eten. Plotseling beantwoordde ze mijn e-mails niet meer alsof ze van de aardbodem was verdwenen. Dat ze een ander had ontmoet waar haar volledige aandacht naar uitging en dat ik niet meer bestond? Dat ze de moeite niet wilde nemen om mij dat te schrijven of durfde te schrijven? Ik werd volledig genegeerd ondanks onze vroegere zeer goede contacten.

Ik ben er mee gekapt

Review over Knuz

Ik ben met alle datingsites gekapt omdat ik het spuugzat werd elke keer weer tevergeefs op antwoord op mijn e-mail te wachten. Net zoals in real live trekken de Don Juans de aandacht van de vrouwen, andere mannen worden niet gezien. Als je als man geen mooi pratende charmeur bent kan je het ook op datingsites wel shaken. Het kan ook zijn dat ik iedere keer een populaire vrouw heb aangeschreven waarbij mijn e-mail werd ondergesneeuwd door de e-mails van andere mannen. Ik heb gezien dat sommige vrouwen wel 50 e-mails per dag kregen. Val tussen die andere 49 maar eens op. Op mijn profiel en berichtjes was niet veel aan te merken, wat is het dan wel?

Het lijkt wel

Review over Knuz

Het lijkt wel of 50+ vrouwen die alleen komen te staan veel minder geïnteresseerd zijn in een nieuwe relatie dan 40+ vrouwen. Ik maak dit op uit het aantal 40+ vrouwen en het aantal 50+ vrouwen die ingeschreven staan. Het aantal 50+ vrouwen is veel minder. Misschien heeft het met de overgang te maken. Dit is niet zo gunstig voor 50+ mannen die wel graag een nieuwe relatie willen.

Te hoge verwachting

Review over Partner Select

Verwacht via een relatiebemiddelingsbureau niet iemand die er uitziet als een fotomodel of filmster. Mensen die zich hier inschrijven lukt het niet in het dagelijks leven iemand naar hun smaak te vinden en hebben het vaak ook al jarenlang tevergeefs op datingsites geprobeerd. Om die mensen kneuzen te noemen gaat me net iets te ver maar hier komt het in de praktijk wel op neer. Er moet toch iets zijn waarom iedereen je afwijst? Op datingsites is dit vaak leeftijd en uiterlijk. Ook vrouwen kijken op datingsites eerst naar de foto en als de man er niet precies zo uitziet als ze graag zouden willen klikken ze hem gelijk weg. Verwacht via relatiebemiddeling niet de man of vrouw van je dromen. Je kunt aan de consulente wel je wensen kenbaar maken, maar wanneer je je wensen als eisen gaat hanteren gaat het echt niet lukken.
Als je aan je eisen vast blijft houden, geef het dan maar op, dan hou je tenminste je geld nog in je zak.

Scheve verhouding

Review over Knuz

Dat op datingsites de verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen zo scheef ligt komt omdat vrouwen veel minder echt op zoek zijn naar een nieuwe partner. Vrouwen laten het meer aan het lot over of ze een nieuwe partner vinden of niet. Vrouwen kunnen ook makkelijker zonder partner leven als mannen. Mocht een vrouw ergens behoefte aan hebben kiest ze daarvoor wel een man uit haar eigen omgeving uit, of deze man getrouwd is of niet maakt ze hiervoor weinig uit. Misschien is het wel veiliger met een getrouwde man, verder geen toestanden. Het is wat dat betreft veel en veel gemakkelijker voor een vrouw. Een vrouw hoeft zich enkel maar aan te bieden aan een man waar ze wat mee wil, een man moet flink jagen. Een man moet zich duidelijk onderscheiden wil hij voor een vrouw opvallen. Ook in het gewone leven heeft een vrouw het voor het uitkiezen.

Niet meer dan 3

Review over Knuz

In artikelen worden vrouwen geadviseerd niet meer dan 3 eerdere relaties en/of avontuurtjes te bekennen. Ik vind dit geen goed advies omdat dit slecht is voor de vertrouwensbasis. Vroeg of laat zal er toch meer van uitkomen. Ik kan me goed voorstellen dat een man dan gaat denken "als ze er één heeft verzwegen zullen er nog wel meer zijn geweest" In het begin zul je niet alles vertellen, maar ik vind dat je dit later wel moet doen, zowel de mannen als de vrouwen.

Ook vind ik stiekem vreemdgaan achterbaks, wat de reden ervoor ook geweest is. De mannen hebben de naam, maar de vrouwen zijn net zo erg. Vrouwen kunnen het enkel beter geheimhouden.

Bijna alleen maar jonger

Review over Knuz

Op datingsites wordt er bijna uitsluitend, zowel door vrouwen als mannen, gezocht naar personen die jonger zijn, tot aan het extreme toe. Er wordt veel te veel op leeftijd gelet. Men zou ook eens moeten zoeken naar personen die ouder zijn. Een tweede punt is de foto. Wanneer de foto niet aan het ideaalbeeld voldoet wordt er snel doorgeklikt. In het dagelijks leven zie ik relaties ontstaan met zelfs een groot leeftijdverschil, hierbij zijn leeftijd en uiterlijk duidelijk van minder belang maar meer hoe iemand is. Ook valt mij de zeer passieve houding van vrouwen op. Ze nemen bijna nooit zelf het initiatief om een man te benaderen. Indien dit gedrag op datingsites niet verandert zie ik via datingsites maar zeer weinig relaties ontstaan.
Ik heb ook dingen waarvan ik graag zie dat een vrouw uiterlijk aan voldoet, maar dat zijn er niet zoveel. Dit zijn slank, lang haar en een mooie open blik. Ik sluit niet uit dat het wat kan worden met een vrouw die hier niet geheel aan voldoet. Volslanke vrouwen zien graag een slanke man en zijn op hun teentjes getrapt als ze wordt duidelijk gemaakt dat ze het beter bij een man van hun eigen postuur kunnen houden.

Waarover klagen en willen de vrouwen

Review over Knuz

Vrouwen klagen erover dat de mannen enkel een jong, mooi, zeer slank modepoppetje willen hebben en niet kijken naar de innerlijke schoonheid van een vrouw. Maar wat willen vrouwen zelf dan? Een betrouwbare, lieve en zorgzame man is niet interessant, die is saai. Vrouwen willen een jonge, lange, stoere, zeer zelfverzekerde man met veel babbels (moet wat te vertellen hebben) en vooral heel veel HUMOR. Mag ik even weten wat dat allemaal op zijn beurt met de innerlijke schoonheid van een man te maken heeft? Ik zou het niet weten. Mannen met echte humor zijn er niet zoveel. Onder mijn 42 mannelijke collega's zou ik kunnen zeggen dat er maar één echte humor heeft en die is getrouwd. Mannen met humor blijken razend populair onder de vrouwen (in meer dan de helft van de profielen van vrouwen komt het woord HUMOR voor) dus vrouwen zullen zware concurrentie ondervinden, de kans is dus heel klein dat hij voor jou gaat kiezen. Wat ik ook vaak tegenkom is de zin "geen invulling maar aanvulling" Nu weet ik niet exact wat ze hier mee bedoelen maar ik maak hieruit op dat ze hun leven niet met een man willen delen maar een man maar als extra zien.

Dat een vrouw juist op zoek is naar een betrouwbare, zorgzame en lieve man en al dat macho en uitsloverig gedoe van mannen spuugzat is ben ik in profielen van vrouwen nog niet tegengekomen. Het woord lief wel ja, maar dan wel in combinatie met de door mij opgesomde eigenschappen.

Aanvulling, geen invulling

Review over Knuz

Ik lees vaak dat vrouwen een man zoeken als aanvulling, geen invulling. Ik denk dat een man door een vrouw niet graag als extraatje wordt gezien. Dit is een totaal andere insteek dan wanneer je als je jong bent gaat samenwonen of trouwen, dan wil je er voor elkaar zijn en gaan. Als iemand zijn leven al zover heeft ingevuld dat er maar weinig ruimte overblijft kan die beter niet aan een relatie beginnen. Als iemand schrijft "Ik zoek geen invulling, ik heb mijn leven al ingevuld" dan vraag ik me af hoeveel tijd en energie die persoon in een nieuwe relatie wilt steken. Ziet zo iemand in een relatie niets meer als vermaak tussendoor? Zoek geen contact enkel maar voor de gezelligheid, je kunt de ander er valse hoop door geven. Ik ben van mening als je echt wat voor elkaar wilt betekenen je wel elkaars leven gedeeltelijk moet invullen, je leeft anders teveel langs elkaar heen en je relatie heeft onvoldoende diepgang.

Humor

Review over Knuz

Wat ik heel vaak in profielen van vrouwen tegenkom is dat een man veel humor moet hebben. Alsof een man een grote lolbroek moet zijn en er is om een vrouw te entertainen. Van een man die weinig humor heeft wordt gelijk aangenomen dat die man wel saai zal zijn en wel weinig leuks mee te beleven valt. Zoveel vrijgezelle mannen met veel humor zijn er niet, die zijn vaak getrouwd of hebben allang een nieuwe vriendin en wat dan? Die mannen met veel humor kunnen je wel eens op een andere manier in de maling nemen wat je beslist niet zo leuk zal vinden als je er achter komt. Het hardste lacht die man dat het hem weer gelukt is. Hij zal het wel veel humor vinden, jij niet meer. Populaire mannen zijn niet trouw, die kunnen vrouwen bij de vleet krijgen en kiezen op hun beurt voor de mooiste en jongste, getrouwd of niet getrouwd. Die man waar jullie op zoek naar zijn vindt je niet op een datingsite. Die heeft dit niet nodig. Die vindt zo wel een hele mooie en gewillige vriendin, misschien wel meerdere. Als je met minder geen genoegen wilt nemen, geef het dan maar op. Als je het onderste uit de kan wilt hebben krijg je het lid op je neus. Ik heb stellig de indruk dat veel vrouwen hun mogelijkheden te hoog inschatten en dat mannen realistischer zijn. Uiteraard zijn er ook mannen die er enkel maar van kunnen dromen een bepaalt type vrouw te krijgen, terwijl een andere man hier geen enkele moeite voor hoeft te doen omdat de vrouwen zo wel op hen afkomen.

Grote mismatch

Review over Knuz

Ik heb het idee dat er onder het vrijgezellenbestand een grote mismatch is.
Vrouwen waar mannen in geïnteresseerd zijn willen die mannen niet.
Mannen waar vrouwen in geïnteresseerd zijn willen die vrouwen niet.
Ik vrees dat ondanks het bestaan van veel datingsites dit zo zal blijven.

Een vaak gelezen excuus waarom vrouwen het een stuk jonger zoeken is dat ze de mannen van haar leeftijd niet aantrekkelijk meer vinden en dat ze zich veel jonger voelen.
Realiseren deze vrouwen zich wel dat mannen er net zo over kunnen denken en dus geen (veel) oudere vrouw willen hebben?

De voorkeur voor een veel jongere man zie ik voornamelijk bij vrouwen tegen, tijdens en na de overgang.

Geïnteresseerd ? Hoezo geïnteresseerd !

Review over Lexa

Zolang je nog gratis lid bent wordt je bestookt door automatisch gegenereerde e-mails dat er veel mensen geïnteresseerd in je zouden zijn. Laten we één ding duidelijk stellen, al is je profiel duizend maal bezocht, zolang je geen e-mail hebt gekregen is er helemaal niemand die interesse voor je heeft. Het grote nadeel van Lexa tegenover andere datingsites is dat je als gratis lid je e-mails niet kunt lezen en niet kunt zien wie je profiel heeft bezocht. Als je dit wilt krijg je gelijk de betaalpagina voor je neus. Op Relatieplanet kan dit duidelijk wel. Pas als je een e-mail terug wilt sturen moet je gaan betalen. Ik heb niet de indruk dat Lexa of Relatieplanet met fake profielen werken zoals andere malafide datingsites. Zolang je niet hebt betaald wordt je door deze malafide datingsites bestookt door e-mails van hele mooi vrouwen. Deze e-mails van fake profielen worden enkel als lokeend gebruikt om je te doen betalen. Als je hebt betaald zul je ontdekken dat het merendeel, zo niet allemaal, fake profielen zijn. Weggegooid geld dus. Wat voor alle datingsites geldt is dat bij matching enkel wordt gekeken welke dames binnen jouw voorkeur liggen en niet of je binnen elkaars voorkeur ligt. Geen echte matching dus! Bijvoorbeeld een zogenaamde match waarbij om te beginnen al blijkt dat je niet binnen haar gewenste leeftijd valt.

Sterke punten
Geen fake profielen?

Zwakke punten
Als gratis lid kun je helemaal niets. Misleiding door te stellen dat er veel interesse voor je zou zijn. Moeilijk gedoe als je de tekst van je profiel wilt wijzigen. De tekst wordt geweigerd terwijl er absoluut geen verboden dingen in staan. De profieltekst die je hebt ingevoerd is niet geaccepteerd. Schrijf een nieuwe tekst. Als je je tekst weer wilt wijzigen moet je wachten totdat de vorige is goedgekeurd. Date voorstellen zijn vaak dezelfde dames. E-mails aan Lexa worden niet beantwoord.

Van één kant

Review over Knuz

Het lijkt wel of alles van één kant moet komen, van de kant van de man dus. Denken vrouwen wel eens na wat ze voor een man kunnen betekenen?
Een man moet dit, een man moet dat, een man moet zus, een man moet zo.
Wat moeten ze zelf dan? Helemaal niets?
Het enige wat een man zal vragen is dat ze een beetje aantrekkelijk is.

Er zijn vrouwen die het enkel om het vertier gaat en de man dit vertier helemaal betaalt. Als de man dan, zeg na enkele maanden, wat van haar wil is ze niet thuis.
Er is aan mij een geval bekend dat zo 'n vrouw een bedvriendje had maar dat vriendje kwam enkel hiervoor langs en deed verder niets voor haar. Ze had dus één man voor de lusten en één man voor de lasten. Dit geval is aan mij zo bekend omdat ik zelf die man van de lasten was die bij haar niets mocht. Ik ging bij haar door de achterdeur naar binnen omdat ik ze wilde verrassen. Nou, ik verraste ze inderdaad. Ik trof haar met dit vriendje in bed aan! Die man deed verder niets met haar omdat hij getrouwd was. De verklaring die ze hiervoor gaf was dat ze verliefd op deze man was en dat ze niet tegelijk op twee mannen verliefd kon zijn. Of deze man de oorzaak van haar scheiding was geweest heb ik haar niet meer gevraagd, maar kon best wel het geval geweest kunnen zijn.

Er zullen best leuke (weer) vrijgezelle vrouwen zijn die niet zoveel noten op hun zang hebben en wel eerlijk en openhartig zijn, maar ik ben ze nog niet tegengekomen, niet in real live noch op datingsites.

De voornaamste reden

Review over Knuz

De voornaamste reden dat vrouwen steeds hogere eisen aan een man zijn gaan stellen is omdat vrouwen niet meer financieel afhankelijk van een man meer zijn. Ze hoeven dus niet meer uit nood te trouwen en met vrijwel elke man genoegen nemen.
Door de komst van het Internet wordt haar keuze niet meer beperkt tot het aantal vrijgezelle mannen die in de buurt rondlopen. Ze heeft ze nu zeer ruim voor het uitkiezen. Vrouwen hebben de macht. Ook wordt er lang niet meer zo van opgekeken wanneer een vrouw met een man omgaat waarmee ze niet getrouwd is, zelfs niet wanneer deze man wel getrouwd is.

Het is mij opgevallen dat er vele malen meer vrouwen van in de 40 dan in de 50 zijn ingeschreven. Voor vrouwen van in de 50 hoeft het allemaal zo nodig niet meer blijkbaar.

Wanhopig?

Review over Knuz

Een man moet wel zéér wanhopig zijn wil hij een relatie aangaan met een veel oudere vrouw. Hij zal wel bot hebben gevangen bij vrouwen van zijn leeftijd en jonger en probeert het daarom maar bij een veel oudere vrouw, zo heeft hij toch nog wat. Of een oudere vrouw is heel makkelijk voor een jonge man of hij heeft een moedercomplex.

Een veel gelezen bewering is dat veel vrouwen een wat oudere man of een man van haar leeftijd er niet uit meer vinden zien en dat een oudere man wel niet zoveel energie meer zal hebben. Laat deze vrouwen eerst maar eens goed in de spiegel kijken of ze zelf er nog goed uitziet en of mannen van haar leeftijd en ouder haar er nog wel goed vinden uitzien.

Vrouwen spiegelen zich te vaak aan mooie, bekende, succesvolle en rijke vrouwen die met gemak een veel jongere partner kunnen krijgen. Als ze er inderdaad nog redelijk goed uitzien denken ze: Dit gaat mij ook lukken! Je kan vaak al aan de foto zien dat ze alleen voor jonge mannen gaat. Hé dat is een mooie, die zal denk ik wel weer.......en ja hoor!

Het is voor de meeste mannen een illusie dat je via een datingsite een mooie vrouw van gelijke leeftijd of jonger kan opdoen, of je moet flink met je portemonnee zwaaien, dan komen ze wel en is zelfs een groot leeftijdverschil geen enkel probleem meer.

Lang niet alle vrouwen zijn zo, dat weet ik, maar op datingsites zijn het er helaas wel veel. Misschien geven de vrouwen die op datingsites staan mij wel een verkeerd beeld van vrouwen in het algemeen. Misschien val ik wel op het verkeerde type vrouwen. Ik heb er geen probleem mee een tot 5 jaar oudere vrouw te accepteren, maar helaas zijn er bijna geen bij van mijn type.

Wat is mij type?

Mijn type is kleiner dan 1,70 m, heeft maximaal maatje 38, heeft (half)lang haar, heeft een mooi gezicht en is uiterst verzorgd. Ze heeft geen of nog te jonge kinderen. Ze heeft haar laatste kind dus nog voor haar 30e gehad.

Oneerlijk spel

Review over Tagged

Het merendeel van de mensen gebruikt hun eigen foto niet, maar van een mooie jonge vrouw of man. Dit om het aantrekkelijk te maken hun als huisdier te kopen. Als datingsite acht ik Tagged hierom ongeschikt. Tagged is ook het werkterrein van Afrikaanse oplichters. Als je als man wordt benaderd met een foto van een vrouw die je jongste dochter had kunnen zijn dan weet je het wel. De oplichterij straalt er vanaf.

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
Fake foto's en profielen.
Geen echte datingsite.

Zwaar teleurgesteld

Review over Knuz

Ik kan me heel goed voorstellen dat er veel mannen zijn die zwaar teleurgesteld zijn in datingsites. De man heeft meestal een nare scheiding achter de rug waar hij niet de oorzaak van geweest hoeft te zijn. Het zijn allang niet meer alleen de mannen die vreemd gaan, de vrouwen kunnen er ook wat van, vooral als de man vaak van huis is. Het lukt hem niet in het dagelijks leven een andere vrouw te vinden en heeft daarom zijn toevlucht tot datingsites gezocht. Na jarenlang ingeschreven te zijn en het schrijven van talloze e-mails die niet werden beantwoord of waarop hij de standaard afwijzing heeft gekregen kan ik me voorstellen dat de moed hem in de schoenen zakt. Als hij dan een enkele keer door een vrouw werd benaderd was het totaal zijn type niet of het was een problemenvrouw die enkel maar een man zocht om haar uit de problemen te helpen. Het kan zelfs zo zijn dat hij door al deze negatieve ervaringen een hekel aan vrouwen heeft gekregen en zich gaat afvragen of er nog wel goede vrouwen bestaan. Zijn die allemaal getrouwd of hebben die allang weer een nieuwe relatie?

Oerinstinct bij partnerkeuze

Review over Knuz

Vrouwtjes zoeken het meest dominante en sterke mannetje uit voor hun nageslacht. Mannetjes jonge vrouwtjes omdat deze het meest vruchtbaar zijn. Het zou hier wel eens vandaan kunnen komen dat veel vrouwen vallen voor jonge dominante macho's (jonge mannen zijn ook vruchtbaarder dan oudere) en dat mannen op jonge vrouwen vallen.
Dat er vrouwen zijn die juist op een veel oudere man vallen heeft te maken met een veilig en beschermd gevoel en/of zijn geld en status. Dat een jonge man op een oudere vrouw valt kan te maken hebben dat hij daar niet zo zijn best voor hoeft te doen en zich niet zo voor hoeft waar te maken.

Hoe voorkom je als vrouw?

Review over Knuz

Hoe voorkom je als vrouw dat je (weer) een foute man treft?

1. Door niet in te gaan op e-mails die je krijgt, maar door zelf te zoeken. Een foute man zal altijd als eerste contact met je zoeken.

2. Zoek het ook niet te jong. Onder de veel jongere mannen die een date met je willen hebben zijn ook weer veel foute types.

SUCCES!

Ontstaan relaties

Review over Knuz

Als je ouder bent is het niet zo eenvoudig meer als vroeger. Veel relaties zijn ontstaan op school, in de discotheek of bar, in verenigingen, of op het werk. Hier zag je iemand dagelijks of wekelijks. Iemand die je in eerste instantie niet zo aantrekkelijk vond maar hierdoor beter kon gaan kennen kon op termijn gevoelens bij je wakker maken en dat je er zelfs verliefd op werd. Nu is het op het werk vaak zo dat alle leuke mannen en vrouwen getrouwd zijn. Ook kan het zo zijn dat je op een bedrijf werkt waar haast alleen maar mannen of vrouwen werken zodat je daar ook niemand van je gading tegenkomt. Je zal er dus op uit moeten. Voor mij is het zo dat ik in het uitgaansleven alleen maar veel jongere vrouwen tegenkom die uiteraard mij niet zien staan. Nu is het zo dat ik een relatie met een te groot leeftijdverschil niet zie zitten, je verkeert beide in een andere levensfase.

Op datingsites ken je de personen niet. Je hebt je wel een beeld gevormd hoe deze persoon er uit zou moeten zie en wat zijn of haar maximum leeftijd zou moeten zijn. Het gevolg hiervan is als de persoon niet geheel aan dit beeld voldoet je geen interesse hebt. Je neemt dus niet de moeite om een persoon die niet geheel aan dit beeld voldoet beter te leren kennen. Bij dates worden, vooral door vrouwen, te snel conclusies getrokken. Hoe kan je iemand nu in een uur beoordelen? Hoe kun je nu weten hoe deze persoon echt is? Geef je de ander wel echt een kans? Als je iemand beter wilt leren kennen zul je je in de situatie moeten bevinden waar dit mogelijk is of meerdere afspraken moeten maken, al denk je dat het niet echt wat voor je is, misschien blijkt later van wel.

Het probleem in het echte leven is dat er niet op iemands voorhoofd geschreven staat dat hij of zij beschikbaar is, je kent hem of haar niet, dus je gaat er vanuit dat hij of zij getrouwd is. Je zal eerst een gesprek aan moeten gaan om dit te weten te komen, maar doe je dit zomaar? De een wel, de ander niet. Als je je bezwaard voelt om dit te doen kom je ook niet verder.

Bankhanger

Review over Knuz

Wat ik regelmatig in profielen van vrouwen tegenkom is: Geen bankhanger. Wat is een bankhanger? Een gezapige weinig actief persoon die s'avonds voor de TV zit en enkel naar zijn programma's wil kijken en nergens meer toe te bewegen is? Ik vraag me af waarom deze man zo geworden is. Omdat zijn vrouw zich misschien van hem heeft afgekeerd en heel druk met haar eigen bezigheden is? Omdat deze man alleen is en verder geen activiteiten kan verzinnen? Vrouwen kunnen trouwens ook bankhangers zijn. Humor komt ook heel vaak voor. Moet een man een vrouw entertainen en wacht ze passief af wat hij te brengen heeft? Wie is hier dan passief? Ik heb het vermoeden dat veel vrouwen er niet over nadenken wat ze aan een man te bieden hebben, maar enkel geïnteresseerd zijn wat die man haar te bieden heeft. Is dit niet een beetje egoïstisch? De meeste mannen zijn best wel te motiveren, maar als de vrouw geen ideeën aanbrengt, hier geen moeite voor doet, de man alles zelf verzinnen moet en dus alles van de man af moet komen? Denk eens na!

Nog vragen?

Review over Knuz

Nog vragen waarom vrouwen van je leeftijd of jonger niet op je reageren?
Het bewijs hiervoor heb ik zelf ondervonden. Vrouwen die mij hebben benaderd waren allen ouder. Vrouwen van mijn leeftijd of wat jonger die ik heb benaderd reageren niet of reageren negatief.

Hier een gevonden artikel:

Oudere vrouwen storten zich op jonge mannen. Het zou zomaar hun zoon kunnen zijn. De toyboys waar veel oudere vrouwen zich massaal op storten. Celebs als Madonna, Demi Moore en Halle Berry hebben een trend gezet en zijn hun voorbeeld. De massa volgt……..In Amerika kregen deze oudere vrouwen de bijnaam poema’s. Omdat ze zich als een roofdier gedragen op hun zoektocht naar jonge mannen of ‘welpen’. Maar de zoektocht naar toyboys is niet alleen een trend bij celebs. Uit onderzoek van een Britse datingsite blijkt dat 280.000 Britse vrouwen ouder dan 45 jaar op zoek zijn naar een jongere man als partner. Dat is een stijging van 20 procent ten opzichte van vorig jaar.Datingsites als gocougar.com schieten nu als paddenstoelen uit de grond, zij specialiseren zich in het zoeken naar jonge mannen voor oude vrouwen. De 39-jarige Britse Rita Sangha heeft al verschillende toyboys versleten: “Jonge, energieke mannen zijn de perfecte partner voor oudere vrouwen in de fleur van hun leven. En zij zijn niet altijd rijke mannenverslindsters, elke vrouw kan genieten van de affectie van een jongere man.” Daarom besloot Rita workshops voor oudere vrouwen te organiseren waarin ze leert hoe een toyboy te versieren. “Ik kan je kansen op een jongere man verdrievoudigen. De 44-jarige Britse Bea Cameron volgde deze workshop. “Sinds ik gescheiden ben wil ik alleen nog jongere mannen. Met de lessen van Rita weet ik nu hoe ik mannen moet versieren en ontmoette ik gelijkgestemde vrouwen. Jongens vinden het leuk om vrouwen te plezieren, mannen van mijn leeftijd zijn saai. Is je interesse gewekt? Dan zijn hier wat tips van Rita hoe je te werk moet gaan: Begin niet meteen iets met de eerste 21-jarige die je aandacht geeft (leek me ook een beetje overdreven….) Jonge mannen zijn energiek, attent en geweldige partners. Maar vergeet niet dat je niet te veel moet verwachten, begrijp dat zij een andere kijk hebben op het leven. Bemoeder hem nooit (aan één moeder heeft hij genoeg). Wees geen onderdeurtje. Bel hem nooit en zeg niet als eerste dat je hem graag ziet. Het is essentieel dat hij denkt dat je het drukt hebt ook als dat niet zo is. Zet de eerste stap. Je moet je niet schamen om een jongere man in een café aan te spreken. Probeer het eens met deze openingszin: “Ik vind dat je mij uit moet vragen, dit is een beperkt en exclusief aanbod. Leer jezelf beter kennen op seksueel vlak. Volg bijvoorbeeld een cursus striptease of paaldansen. Zo, dat zijn nog eens tips waar je wat aan hebt. Ik wens je veel succes……….

Met andere woorden: Vrouwen willen een veel jongere sixpack sportverslaafde (die je s' avonds en in weekend dus vaak kwijt bent) waarmee ze de Blitz kunnen maken zonder dat ze zelf in de spiegel durven kijken. Iemand zou ze eens een spiegel voor moeten houden. Als je een vrouw hiermee confronteert vliegt ze in de ontkenning, maar ze doet het wel. Kijk maar eens naar de gewenste leeftijd in hun profielen! Dit zegt me genoeg. Een veel jongere man speelt vaak alleen maar een spelletje met ze. Ze komt hier vaak ook wel achter, maar het opmerkelijke is dat ze de volgende keer hier gewoon wéér intrapt. Vrouwen die wel een partner van hun eigen leeftijd of wat ouder willen hebben moet je met een lampje zoeken, vooral als ze er nog een beetje aantrekkelijk uit moet zien. Een naald in een hooiberg, dus vergeet het maar, vooral voor de mannen vanaf middelbare leeftijd. Het is net zoals met het vinden van nieuw werk. Je bent al te oud.

Ik moet er trouwens niet aan denken dat ik een relatie zou beginnen met een vrouw die (bijna) mijn moeder had kunnen zijn. Vooral niet met dames waar de tand des tijds behoorlijk aan geknaagd heeft en behoorlijk uitgedijd zijn. Je begint geen relatie met je moeder. Dan blijf ik nog liever alleen.

Status en geld

Review over Knuz

Het blijkt dat veel vrouwen gevoelig zijn voor de status en geld van een man. (macht erotiseert) Het is zelfs zo erg dat er vrouwen zijn die met zo'n man een relatie aangaan terwijl ze weten dat hij getrouwd is en nooit voor haar zal gaan scheiden. Ze zal het wel proberen, maar ze zal haar zin niet krijgen. Als ze te moeilijk gaat doen is de relatie over. Mannen met status hoeven er nog geen eens moeite voor te doen, vrouwen komen zo wel op hen af en hiervoor hoeft hij ook niet mooi te zijn. Dan vervallen gelijk de eisen van de vrouwen wat uiterlijk en leeftijd betreft. En nog een punt. Waarom zijn vrouwen boos als hun profiel wordt bezocht door 10 jaar oudere mannen, terwijl ze zelf het vanaf 15 jaar jonger zoeken? Ze noemen deze mannen lelijke oude mannen die een groen blaadje zoeken. Inconsequent dus. Mogen vrouwen het enkel jonger zoeken?

Ik ben benieuwd

Review over Knuz

Ik ben benieuwd of veel mannen dezelfde ervaring hebben als ik. Dat je wordt afgewezen door vrouwen van je leeftijd en jonger en dat je enkel wordt benaderd door vrouwen die (veel) ouder zijn.

Cougars

Review over Knuz

Het valt me nog steeds op dat veel vrouwen een veel jongere man zoeken. Wat is er mis met een man van hun eigen leeftijd of enkele jaren ouder? Ikzelf zie er nog heel goed uit en gedraag me veel jonger dan ik ben. Dit is niet mijn eigen mening. Niemand snapt dat ik nog geen leuke vrouw heb gevonden, maar ze weten zelf ook geen vrouw voor me. Alle vrouwen die ik heb benaderd antwoorden niet of geven een standaard afwijzing. De jongste vrouw die mij heeft benaderd was drie jaar ouder. Niet dat ik daar een probleem mee heb, maar ze was mijn type niet. De rest was nog ouder. Bij fotomatching is het resultaat bedroevend. Het lijkt wel of de vrouwen niet in mijn leeftijdsgroep zoeken of er zijn er maar zeer weinig die fotomatching doen. Mag ik hieruit concluderen dat de meerderheid van de vrouwen een veel jongere man zoeken? Cougars dus? Ik heb ook het idee dat het merendeel van de vrouwen geheel passief op de website staan, ze zoeken zelf niet, ze wachten enkel e-mails af. Ik laat me toch niet door deze zaken ontmoedigen, er hoeft maar 1 vrouw te zijn waarbij het klikt, toch? Wat ik heb geprobeerd is me een beeld te vormen van de meeste vrouwen die op een datingsite staan. Ik vrees dat dit beeld juist is. Wat mij verder nog is opgevallen bij de profielen van vrouwen is wanneer ze wel toestaan dat een man tot een jaar of 5 ouder is, dat het over het algemeen moeders mooiste niet zijn en dit is nog zachtjes uitgedrukt. Als ze het idee hebben dat ze er nog goed uitzien, gaan ze allemaal voor jonger. Dat Jeffrey Bok vreemdgegaan is met een 20 jaar oudere vrouw is ook weer zoiets, van die vrouw dan.

Wat vrouwen willen

Review over Knuz

Een vrouw wil een man waar ze tegenop kijkt, vaak ook wat lengte betreft. Vrouwen zoeken spanning, zelfs sensatie. Een lieve en zorgzame man wordt wel gewaardeerd maar snel saai gevonden. Een man moet een vrouw blijven verrassen en verbazen. Een vrouw wil aandacht, bewonderd blijven worden en vaak complimenten krijgen. Als een man voorspelbaar wordt is de spanning weg, dan wordt een vrouw gevoelig voor een man die weer spanning in haar leven brengt. Als de relatie routine wordt en de vrouw vindt dat ze te weinig aandacht krijgt raakt een vrouw verveeld en kijkt ze verder. Hierdoor bestaat de kans op vreemdgaan.

Aan de andere kant is het zo als een man het gevoel heeft dat hij er maar bijhangt wordt hij gevoelig voor andere vrouwen of hij verdrinkt zich in zijn werk of een hobby.
Als een vrouw een man gaat domineren kan het kort of heel lang duren, maar het gaat een keer mis.

@Knuzbezoeker

Review over Knuz

Dat hoge eisenpakket is op iedere datingwebsite zo. Er zijn heel veel vrouwen die enkel voor de hoofdprijs gaan, Gold Diggers. Er zijn toch vrouwen die wel serieus zijn, maar dat zijn meestal niet moeders mooiste waar je niet zo snel op zal reageren. De mooie vrouwen worden bedolven onder de mailtjes en hebben zoveel keuze dat ze de jongste en mooiste man uitzoeken. De kans is dan erg groot dat ze een getrouwde man voor een date uitzoeken die er enkel maar een bij wil hebben en dan maar klagen. Zowel mannen als vrouwen gaan teveel op uiterlijk af. De minder mooie mannen en vrouwen krijgen op deze manier weinig kans, maar je moet geluk hebben. Het is zeker wel mogelijk dat je iemand vindt waarbij het wel klikt al is die kans, zeker voor mannen, heel klein. Hou er rekening mee, mooie vrouwen en mannen lopen niet lang los rond, of er is iets mee. Een veel gehoorde opmerking van vrouwen is dat alle leuke mannen getrouwd zijn. Ik denk dat dit ook voor vrouwen opgaat.

arrogantie

Review over Knuz

Kort geleden heb ik een oude date van me aangeschreven, puur uit belangstelling hoe het met haar gaat en zonder bijbedoelingen. Ik kon zien dat ze het bericht had geopend. Denk je dat ze het fatsoen had om me een berichtje terug te sturen? Nee dus. Een zeer hooghartige tante die nog eens 5 jaar ouder is als ik en dan nog te bedenken dat ze aan het eind van de date vond dat het allemaal zeer positief was. Ik moest haar als eerste na de date een berichtje sturen. Ze antwoordde dat ze er vanaf zag. Het was allemaal toch zo positief?

Vaak gelezen klacht

Review over Knuz

Ik lees op forums dat er zo weinig echt leuke vrouwen of mannen op dating sites staan. Het is helaas zo dat populaire vrouwen en mannen in hun eigen omgeving of op het werk wel aan een nieuwe relatie komen. Die hebben het niet nodig om zich op een dating site in te schrijven. Op een dating site tref je over het algemeen geen 1e keus mensen aan. Mochten deze er wel op staan hebben deze vaak al een relatie, willen ze er een bij, of er is wat mee. Uitzonderingen bevestigen de regel.

Lieve en zorgzame mannen

Review over Knuz

Lieve en zorgzame mannen worden door vrouwen vaak saai gevonden. Daar valt helemaal niets mee te beleven, vinden ze.

Waarop gaat een relatie stuk?

Review over Knuz

Gebrek aan aandacht. Als de man te vaak weg is voor zijn werk of voor zijn werk bezig is, te vaak gaat sporten of te lang met zijn hobby bezig is. Als de vrouw altijd met andere dingen bezig is en de man te vaak afwijst (moe, hoofdpijn)
Als er een ander is die je wel veel aandacht geeft gaat het vaak mis, of je moet er een dubbele agenda op nahouden. Vrouwen kunnen hun relatie wel beter geheim houden. Er wordt gezegd dat mannen veel vaker vreemd gaan dan vrouwen. Daar zijn toch net zoveel vrouwen voor nodig? Of het moet zo zijn dat die vrouwen met meerdere mannen vreemdgaan.

Als je maar bekend en/of rijk bent.

Review over Knuz

Kijk maar naar Menthal Theo en Maaike.
Dan is het geen enkel probleem als de man 26 jaar ouder is.
Anders moet de man weer veel jonger zijn.

Je moet elkaar zien

Review over Knuz

Bij datingsites wordt door zowel mannen als vrouwen veel teveel afgegaan op de foto. Hoe vaak komt het niet voor dat iemand waar men in eerste instantie niets in ziet dat je daar toch verliefd op wordt en je man of vrouw wordt? Door gelijk al iemand af te wijzen op de foto en/of leeftijd worden heel veel kansen weggegooid.

Opeens stoppen de e-mails

Review over Knuz

Dames,

Als je verder niet meer met een man wilt communiceren, schrijf hem dit dan. Mannen willen ook duidelijkheid. Het is frustrerend als je een weer e-mail hebt geschreven dat het ineens aan de andere kant doodstil blijft. Schrijf er ook de reden bij, de man kan er misschien zijn voordeel mee doen. Het kan zijn dat doordat wat een man heeft geschreven je het verder niet ziet zitten. Het kan ook zijn dat je inmiddels iemand hebt gevonden waarvan je denkt dat hij beter bij je past. Misschien schrijf je wel met meerdere mannen tegelijk. Hou dan de man die je minder lijkt niet aan het lijntje door hem niet meer te schrijven en dus hem maar tevergeefs te laten wachten op een e-mail terug.

Mooie vrouwen en mannen zijn populair

Review over Knuz

Mooie vrouwen en mannen zijn populair, die komen in het dagelijks leven beslist geen aandacht te kort, je zult ze dus nauwelijks op een dating site tegenkomen. Als je beslist een echt mooie man of vrouw zoekt, zul je die hier niet vinden. Je kan er wel op blijven hopen, maar dit zal tevergeefs zijn. Denk er dus maar eens over na als je bij het zien van de foto gelijk iemand weg klikt!

Teleurstellend

Review over Knuz

Knuz is een geweldige site, maar die vrouwen hè. De vrouwen (getrouwd) die ik ken vinden het onbegrijpelijk dat ik geen leuke vriendin kan vinden. De vrouw die jij krijgt mag in haar handen knijpen, vinden ze. Je ziet er heel goed uit en ziet er ook nog eens veel jonger uit. Maar ja, deze vrouwen kennen mij en weten hoe ik ben. Op alle dating sites, geen antwoord of "geen interesse" Ik ben beslist niet wanhopig, maar deze situatie is om moedeloos van te worden.

Foto Matching

Review over Knuz

Ik ben nu al vanaf het begin bezig met foto matching. Tot op heden heb ik geen enkele match. Eén mogelijkheid is dat de vrouwen die ik aantrekkelijk vind mij niet aantrekkelijk vinden en andersom, de andere mogelijkheid is dat die vrouwen (nog) geen foto matching hebben gedaan. Ik ben benieuwd naar de resultaten van andere mannen en eventueel van vrouwen.

Kiik eens naar de oudere reacties

Review over Knuz

Geachte heren,

Knuz heeft helemaal geen baat bij fakers of nepprofielen, het is een gratis dating site. Kijk eens naar de bezoekers statistieken bij de vrouwen. Ze hebben helemaal geen tijd om alle e-mails te beantwoorden, dit is een dagtaak. Het is gewoon waar dat de vrouwen ook eerst naar de foto kijken, dit doen de mannen ook! Als de foto en vooral de leeftijd ze niet bevalt, is het verder niet interessant. Een vrouw schreef in een e-mail aan mij: Als je een keuze hebt, neem ik de mooiste en jongste. Ze kunnen daardoor elke keer weer de foute mannen uitkiezen. Er zijn veel reacties van vrouwen dat de mannen enkel op een ding uit zijn. Hallo, ze hebben deze typetjes toch zelf uitgezocht en de goede mannen genegeerd? Of heb ik het nu mis?

Oudere mannen zien er niet uit

Review over Knuz

Iemand heeft geschreven: Mannen van mijn leeftijd en ouder zien er niet uit, daarom zoek ik het jonger. Ik denk dat veel mannen hetzefde hierover denken, maar dan over vrouwen en het daarom ook (veel) jonger zoeken. Probeer nu maar eens een match te vinden. Hoe vaak komt het niet voor dat een man een al dan niet geheime relatie krijgt met een veel jongere vrouw van zijn werk? Helaas voor haar gaat hij meestal, veelal om financieele reden, niet van zijn vrouw scheiden en heeft zijn relatie het nakijken wanneer ze hem te veel gaat claimen.

Vrouwen boven de 60

Review over Knuz

Vrouwen boven de 60 zouden zich moeten realiseren dat ze zo goed als geen jongere partner kunnen krijgen, of ze moeten er nog wel heel erg goed uitzien en veel jonger lijken. Daarom kunnen ze beter zoeken vanaf hun eigen leeftijd of ouder.

Foto Matching

Review over Knuz

Knuz heeft iets nieuws, Foto Matching! Hiermee ging ik dus enthousiast mee aan de slag. Op ruim 50 foto's van vrouwen heb ik "ja" gezegd. Eigenlijk kon ik het resultaat van tevoren bedenken. 0 matches. Wij mannen weten het allang hoe extreem hoog de eisen van de meeste vrouwen op Dating Sites zijn en een grenzeloze zelfoverschatting hebben.
Dit geldt niet alleen voor Knuz, maar voor alle Dating Sites. Ik heb ook het idee dat er er vrouwen zijn, die misschien ook nog wel een vaste relatie hebben of getrouwd zijn, die alleen maar willen weten hoe goed ze nog in de markt liggen en wat er nog allemaal op hun af komt.

Sterke punten
Gratis, helaas veel meer meer serieuze mannen dan vrouwen,

Zwakke punten
Jammer van al die niet serieuze vrouwen.

Knuz is een hele leuke site, maar.....

Review over Knuz

Na weer enkele weken veel profielen van vrouwen te hebben bekeken valt het mij weer op dat veel vrouwen een veel jongere partner zoeken. Ze durven dan ook nog op deze website te klagen dat het deze mannen maar om 1 ding te doen was. Wat verwachten ze dan? Dat een veel jongere man een serieuze en langdurige relatie met ze aangaat? Hoe dom kunnen ze zijn! Ik heb het hier met vrienden en collega's over gehad. Er is er niet één die een meer als twee jaar oudere partner wil hebben, al is ze nog zo mooi.

Cupido Party

Review over Knuz

Ik ben op 16-9-2011 naar de Cupido Party in Wijk aan Zee geweest.
Helaas heb ik moeten constateren dat het voor een 45+ man weinig zin heeft hier heen te gaan wegens een groot gebrek aan 45+ vrouwen. 45+ vrouwen schijnen geen behoefte te hebben naar de Cupido Party te komen. Ik moet wel zeggen dat het een prachtige locatie is en het was erg gezellig. Het lijkt zo op een discotheek. Prima organisatie. Alleen de 45+ vrouwen nog. Dat het voor mensen tot 45 jaar kan werken is me duidelijk, maar niet voor ouder.

Wat bezielt die vrouwen?

Review over Lexa

Ik kan niet begrijpen wat al die vrouwen die een veel jongere partner willen bezielt.
Mochten ze er een aan de haak slaan houden ze die toch niet vast.
Op een gegeven moment krijgt die man toch vriendinnetjes die weer jonger zijn als hij.
Ze heeft dat maar te accepteren of hij is weg. Denken ze allemaal dat ze Patricia Paay zijn? Nou, Adam Curry is ook weg, hij had ook veel jongere vriendinnetjes.

Fake profielen.

Review over Lexa

Elke Dating Site heeft fake profielen aangemaakt van hele mooie vrouwen en mannen.
Als je gratis lid bent krijg je berichtjes van zo'n fake profiel om je te bewegen te gaan betalen zodat je terug kan schrijven. Als je dan hebt betaald en terugschrijft antwoordt zo'n fake profiel natuurlijk niet. Dan moet je gaan nadenken. Eerst toont iemand interesse voor je, maar dan schrijft hij of zij niet meer terug?

Dit is dus oplichting!

Zwakke punten
Ook hier weer fake profielen.

Excuus vrouwen voor een jongere man.

Review over Lexa

Wat ik op Lexa ook regelmatig tegenkom is dat vrouwen zich jonger voelen dan hun leeftijd en ze daarom een jongere man zoeken. HALLO! Of mannen van haar eigen leeftijd zich niet net zo jong kunnen voelen. Dit is dus een rot smoesje. Ze willen gewoon een lekker jong ding. Uiteraard is dit hun goed recht, veel mannen willen dit ook. Aangezien veel vrouwen dit willen, wordt de spoeling van vrouwen die wel een man van eigen leeftijd of iets ouder willen wel héél erg dun.

Vrouwen houden niet van een nette lieve man.

Review over Lexa

Vrouwen houden niet van een nette lieve man. Wat ik op Internet heb gelezen houden vrouwen van spannende mannen waar wat mee te beleven valt. Een lieve, zorgzame en loyale man laten ze links liggen. In één woord, ze houden dus van macho's. Ik zie hetzelfde bij veel pubermeisjes die ik in de buurt met een jongen zie lopen. Eén keer raden wat de etnische afkomst van deze jongens is!

Vrouwen moet je in real life ontmoeten.

Review over Lexa

De beste kans voor een man op een nieuwe partner is dat je ze in real life moet tegenkomen. Er staan op Dating Sites veel vrouwen die gratis lid zijn, niet serieus en enkel benieuwd zijn wat er nog op hun afkomt. Hiervan zal je dus nooit iets horen.
Dan zijn er ook nog vrouwen die proberen of ze veel beter kunnen. Een beetje aantrekkelijke vrouw heeft het helemaal niet nodig om zich op een Dating Site in te schrijven. Die komt in haar eigen omgeving wel aan een nieuwe partner. Maar het probleem blijft, waar kom je als man je toekomstige partner tegen?

Dating Sites zijn enkel maar nuttig voor vrouwen

Review over Lexa

Aangezien er op Dating Sites veel en veel meer mannen ingeschreven staan dan vrouwen, geen enkele uitgezonderd, hebben vrouwen het maar voor het uitzoeken en kunnen extreem hoge eisen stellen. Enkel als je er uitziet als George Cloony of Richard Gere en een 10 tot 15 jaar oudere vrouw accepteert, maak je nog een kans. Deze namen worden zelfs genoemd in profielen van vrouwen. Een citaat: Ben jij die Richard Gere of George Cloony die.......? Op de gratis Dating Site Knuz kan je zien hoe vaak vrouwen worden aangeschreven. De laatste 25 worden bewaard. Je kan zien dat de vrouwen meer als 25 keer per dag worden aangeschreven. Ook weer een bewijs dat ook op deze site veel meer mannen zijn ingeschreven dan vrouwen.

Zwakke punten
Zoals op iedere dating site staan er veel en veel meer mannen ingeschreven dan vrouwen, zodat je als man zo goed als geen kans maakt.

Lexa geeft voor 50+ mannen toch de meeste kansen boven andere dating sites.

Review over Lexa

Lexa geeft voor 50+ mannen toch de meeste kansen boven andere dating sites.

Op Relatieplanet is het vergeven van zelfingenomen bitches die proberen het het zo mooi en zo jong mogelijk te krijgen. Ze zijn zo arrogant dat ze geen antwoord geven of standaard je een gebroken hartje geven. Friendscout24 is een Duitse site, dus veel Duitse vrouwen. Deze site heeft veel last van inbraken op de site van fakers. Ik moet wel toegeven dat de Duitse vrouwen veel meer aandacht geven aan hun uiterlijk.

50+ mannen hebben weinig kansen

Review over Lexa

Als je als 50+ man je 5 jaar jongere vrouw kwijt bent, heb je een groot probleem om een vrouw van gelijke leeftijd te vinden die geïnteresseerd in je is. Zelfs niet een vrouw van je eigen leeftijd. 50+ vrouwen blijken voor het overgrote deel enkel geïnteresseerd in jongere mannen. Dit probleem vindt je op iedere Dating Site. Alleen 65+ vrouwen blijken in je geïnteresseerd te zijn. Deze vrouwen zoeken het dus ook jonger. Als 50+ man, die geen flink oudere vrouw zoekt, heeft het dus absoluut geen zin zich op een Dating Site in te schrijven, welke dan ook.

De meeste vrouwen zoeken een veel jongere relatie

Review over Friendscout24

Ik heb stellig de indruk dat de meeste vrouwen op deze site een veel jongere relatie zoeken. Toen ik een 4 jaar jongere vrouw aanschreef kreeg als antwoord dat ik het veel beter kon zoeken bij vrouwen van mijn eigen leeftijd of ouder. Toen ik nog eens in haar profiel keek zag ik dat haar vanaf leeftijd 15 jaar jonger was dan zijzelf. Ik ben toen eens verder gaan kijken. Inderdaad. Het merendeel van de vrouwen beginnen 10 jaar jonger of nog jonger. Mijn vermoeden werd ook nog eens een paar maal bevestigd daar van de weinige vrouwen die mij aanschreven de jongste 7 jaar ouder is. Wie heeft gelijke ervaringen en kan hierover meepraten?

reacties:

Review: haha datingwebsites is zelf zo nep als wat

Bij sex datingsites weet je nooit welke profielen er echt zijn. Bij sommige datingsites zijn alle profielen fake en wordt er in de kleine lettertjes vermeldt dat het kan zijn dat het niet zo is als je verwacht en het een spel is. Gratis sex bestaat niet of je moet de handigheid hebben dat je een vrouw in bed kan praten of schrijven. Zelfs als een vrouw jeuk heeft is ze zeer selectief met wie ze mee gaat. Meestal wordt het dan een stoere macho want het gaat om de sex.

Review: Bagger......

Pepper is voor jonge mensen. Probeer eerst eens een gratis datingsite zoals Knuz. Er wordt daar zelfs gereageerd op profielen zonder foto en zelfs door een stuk jongere mannen.

Review: Bedrog

Hoog opgeleide mannen hebben veel liever een hele mooie MBO opgeleide vrouw als een niet zo mooie HBO/WO opgeleide vrouw. Waarom zouden hoog opgeleide vrouwen bij voorbaat lager opgeleide mannen afwijzen? Omdat die mannen niet met haar collega's mee zouden kunnen praten? De lager opgeleide mannen kunnen wel veel beter en liever voor haar zijn als die arrogante hoger opgeleide mannen.

Review: Bedrog

Iedere vrouw zal beter gaan als ze dat kan. Maar als ze beter wil zal ze zelf ook wat te bieden moeten hebben. Iedere vrouw is te koop. Enkel over de prijs moet onderhandeld worden.

Review: Bedrog

Het hoeft niet financieel beter te zijn, het kan ook meer aandacht en betere en meer sex zijn. Waarom zou een vrouw anders vreemd gaan?

Review: Bedrog

Ik bedoelde met beter gaan een vrouw die al een vriend of een relatie heeft. Een man die beter gaat zal met een mooie veel jongere vrouw beter gaan en niet met een ouder lelijk eendje die wel veel geld heeft, of het is een
gigolo.

Review: Bedrog

Voor een man is het uiterlijk en het karakter/gedrag van een vrouw vele malen belangrijker dan haar opleiding of baan en al heeft ze helemaal geen geld. Aan een zelfingenomen dominante bitch heb je niets, al is ze heel mooi.

Review: Bedrog

Het meest dominante en belangrijkste mannetje uit de groep trekt vrouwen aan. Sommige mannen moeten bij wijze van spreken de vrouwen van zich af slaan terwijl andere mannen niet door de vrouwen worden opgemerkt. Ze zien ze niet en daarom bestaan ze niet in hun ogen. Omdat ze niet bestaan hoeven ze ook niet op hen te reageren.

Review: Bedrog

Om een belangrijk mannetje te krijgen doen vrouwen alles, zelfs als dit onderwerping zou betekenen. De concurentie proberen ze uit te schakelen door die in een kwaad daglicht te stellen.

Review: Bedrog

Om als man bij de vrouwen op te vallen moet je je dus van de andere mannen onderscheiden. Een grijze muis tussen de andere grijze muizen valt niet op.

Review: Bedrog

Omgekeerd zal een vrouw zich van de andere vrouwen moeten onderscheiden om bij de mannen op te vallen door zorg aan haar uiterlijk en kleding, flirten en koketteren.

Review: Bedrog

Als je aan een vrouw een nette serieuze e-mail schrijft val je niet op tussen de e-mails van de andere mannen. Je e-mail is dan te gewoon en wordt standaard gevonden. Daar besteden vrouwen geen tijd aan en je krijgt dan zeker geen e-mail terug.

Review: Bedrog

Het initiatief heeft altijd al bij de man moeten liggen. Maar de kans is groot dat zelfs met een e-mail uit het boekje je geen enkele kans maakt.

Review: Bedrog

Ongeveer de helft van de vrouwen vraagt om een man met humor. Ik denk niet dat er zoveel clowns rondlopen.

Review: Bedrog

Ik ken inderdaad een vrouw die verliefd op een veel oudere, beslist geen knappe, man is geworden en een relatie met hem is begonnen omdat hij zoveel humor en uitstraling heeft. Ook in dit geval maakte uiterlijk en leeftijd niet uit. Ondanks dit hanteren de vrouwen op datingsites nog steeds zeer strenge normen wat leeftijd en uiterlijk betreft.

Review: Bedrog

Als de man te mooi is om waar te zijn is hij dat ook. In de profielen van mannen zie je nauwelijks eisen. In de meeste profielen van vrouwen stikt het hiervan. Ook dit niet, dat niet, zus niet en zo niet en ook nog dit niet, dat niet zus niet en zo niet.

Review: Bedrog

Als mannen wensen hebben is dat figuur of leeftijd en dan hebben we het meestal wel gehad.

Review: OK

Wanneer vinden de vrouwen op datingstes een man te oud? Als hij niet minstens 10 jaar jonger is? Als hij niet minstens 5 jaar jonger is? Als hij van haar leeftijd is? Als hij 5 jaar ouder is? Als hij 10 jaar ouder is? Kom maar eens met veel geld aan, dat is de leeftijd van de man ineens niet meer belangrijk.

Review: OK

Een goed voorbeeld is de reclame van Vodafoon waarbij de oude man tijdens het huwelijk met zijn jonge bruid dood neervalt.

Review: Probleem voor 50+ mannen

We kunnen het er lang of kort over hebben maar het gedrag en instelling van vrouwen kunnen we niet veranderen. Vooral niet als vooral de nog mooie vrouwen de mannen voor het uitkiezen hebben en alles precies zo krijgen als ze willen.

Review: Probleem voor 50+ mannen

Wat we helaas ook niet kunnen veranderen is dat vrouwen wel hun emails netjes beantwoorden of in ieder geval de standaard afwijzing gebruiken. De standaard afwijzing heeft maar een paar seconden nodig.

Review: Probleem voor 50+ mannen

Fake profielen antwoorden ook niet, of het is een scammer of een redactie die tegen betaling van credits je email beantwoorden.

Review: Probleem voor 50+ mannen

Het hoeft nog geen eens een redactie te zijn. Het kan een computerprogamma zijn wat je at random een paar zinnen terugstuurt. Het antwoord slaat dus nergens op en heeft geen enkel verband met wat je hebt geschreven.

Review: Probleem voor 50+ mannen

Na een nieuw onderzoek blijkt opnieuw dat mannen over het algemeen wel veel jonger mogen zijn maar nauwelijks ouder. De dames denken zeker dat ze Patricia Paay of een andere populaire vrouw zijn. Dit kunnen we ook niet veranderen. De omgekeerde wereld.

Review: Meer succes

Het waren volgens die man geen onaantrekkelijke vrouwen maar juist vrouwen waarvan je het niet zou verwachten. De vrouwen waren juist niet op een relatie uit want dan komen ze weer met allerlei eisen.

Review: Meer succes

Heb ik geschreven dat die man bij Knuz op de chat zat? Volgens was het bij RP of bij andere chatboxen. Het ging er voornamelijk om dat je met chatten veel meer succes kan hebben dan met e-mailen. Vrouwen binden zich tegenwoordig niet zo snel meer. Zeker niet na een of meerdere mislukte relaties. Ze moeten echt een klik met een man hebben of verliefd zijn geworden willen ze zich binden. Ze gaan nu van alles uitproberen en als ze jeuk hebben laten ze zich versieren door iemand waarvan ze denken dat die haar goede sex kan bieden.

Review: Meer succes

Het was een man waar ik in een cafe een heel gesprek mee heb gevoerd. Ik ken die man verder niet. Het gesprek begon met dat hij vroeg waarom ik daar alleen was.

Review: Meer succes

Tja, er zijn nu eenmaal veel meer blanke vrouwen die negers heel interessant vinden, ook bekende, succesvollen en hoogopgeleide vrouwen, die een relatie willen, hebben of hebben gehad met een neger als donkere vrouwen die een blanke man interessant vinden en verliefd zijn op een blanke man. Bij de donkere vrouwen gaat het dan meestal om economische reden.

Review: Meer succes

Op Knuz staan wel degelijk mooie vrouwen, maar ja, dan krijg je de ellenlange eisenlijsten weer en dat de man 15 jaar jonger moet zijn. Als er een man die ouder is dan zij een e-mail schrijft gaan ze uit hun dak. Een man die contact zoekt met een 10 jaar oudere vrouw moet wel erg wanhopig zijn of de vrouw moet die man financieel in de watten leggen.

Review: Meer succes

Als dames commentaar hebben dat ze door oudere mannen worden benaderd, mogen wij dan commentaar hebben op vrouwen die het zelf jonger zoeken?

Review: Golddiggers?

Op datingsites is dit vaak zo maar in real live zie ik toch lelijke dikke mannen met een veel jongere mooie vrouw lopen. Deze dames gaat het toch voornamelijk om de poen en aanzien. De diamond creditcard.

Review: Golddiggers?

Hallo Dirk,
Als je er voor moet betalen kies je voor hetzelfde geld toch voor een mooie, jonge en nog lekker strakke meid die nog maar kort het vak zit in plaats van een uitgewoonde oudere die al lang in het vak zit en misschien kinderen heeft gehad? De 60+ heren die een bordeel hier in de buurt bezochten kozen voor een meisje van 18 t/m 21 jaar en niet voor een oudere. Waar krijg je anders de kans als oudere man om met een mooie jonge vrouw te neuken? Zelfs niet met één van tegen de 50, die willen zelf een jongere.

Hallo Mahabout,
Veel blanke vrouwe hebben een relatie met een neger of willen een relatie met een neger en dit gaat zeker wel om de sex, niet omdat een neger beter voor een vrouw zou zorgen, in tegendeel. Een neger zorg goed voor zichzelf en denkt alleen maar aan zijn eigen pleziertjes. Een vrouw moet juist goed voor hem zorgen. Andersom gezien: Welke donkere vrouwen in Nederland willen graag een relatie met een blanke man zoals blanke vrouwen dit met een donkere man willen hebben?

Review: Golddiggers?

Een neger is vanuit zijn cultuur niet trouw en gaat vreemd, daar zullen de blanke vrouwen rekening mee moeten houden. Een neger pakt wat hij pakken kan en het liefst een blanke vrouw.

Review: Golddiggers?

Als oudere single man is mijn advies: Als je geen geld als water hebt besteedt wat je hebt dan maar aan jezelf en niet aan datingsites of aan vrouwen die je enkel maar willen uitbuiten. Zoals ik meerdere keren heb geschreven: In een gerenomeerd bordeel heb jij het voor het uitzoeken en niet de vrouwen op datingsites. Geniet van het leven en als je het geld voor hebt ga lekker een keer per maand met een vrouw naar naar bed die jij leuk vindt. en precies jouw smaak is.

Review: Golddiggers?

Omdat vrouwen tegenwoordig financieel onafhankelijk zijn en er goede voorbehoedsmiddelen zijn duiken vrouwen makkelijker met een andere man het bed in. Dit komt ook door de sexuele revolutie. De mannen hebben de naam maar onderschat de vrouwen niet. Als vrouwen ontevreden zijn geraakt met hun partner of zich vervelen en een andere man geeft hun aandacht hebben ze sex met die man.

Review: Golddiggers?

Om naar Nederland te komen staan de vrouwen inderdaad in de rij, desnoods met een 20 jaar oudere man of nog ouder. Maar als ze in Nederland zijn krijgen ze eisen. Er zijn er genoeg weer vandoor gegaan met een jongere man waarbij ze beter konden.

Review: opleidingsniveau

De WO/HBO mannen hebben na hun studentetijd vaak een relatie met een MBO of HAVO/VWO opgeleide vrouw. De WO opgeleide vrouwen zullen het dus bij de wat lager opgeleide mannen moeten zoeken. Is een lager opgeleide man te min of gaat het om het geld? Als ik een klik zou hebben met een LBO opgeleide vrouw, so what?

Review: opleidingsniveau

Als man wil je een hele mooie sexy meid. Als ze nog ergens over mee kan praten is dit meegenomen.

Review: opleidingsniveau

Klaarblijkelijk zijn WO opgeleide dames voorzien of carriere vrouwen die geen tijd hebben voor een relatie. Als ze al iemand zoeken doen ze dat discreet via een bureau.

Review: opleidingsniveau

Of ze wachten op een financieel gelijkwaardige of beter verdienende man, anders maar niet. Haar man moet voor haar vrienden en bekenden een hele goede baan hebben anders telt ze niet mee. Mannen beoordelen vrouwen in eerste instantie op haar uiterlijk, dan pas op haar sociale kwaliteiten. Haar opleiding en werk zijn minder belangrijk.

Review: Miljoenen singles

Vrijgezelle vrouwen komen liever iemand in real life tegen en zijn zelden actief zoekend. Als ze iemand tegenkomen die ze aantrekkelijk vinden is die man vaak getrouwd of heeft al een relatie. Er zijn genoeg single vrouwen die het geen probleem vinden om met een man die al een vrouw of vriendin heeft naar bed te gaan. Ze hebben dan liever een voor hen aantrekkelijke man die bezet is als een wat minder aantrekkelijke single man. Er wordt vaak vergeleken met iemand die ze kennen en misschien in het geheim verliefd op zijn maar niet kunnen krijgen. Er wordt ook wel eens met een ex vergeleken (ze waren niet voor niets verliefd op hem of haar) maar willen dan een wel een verbeterde uitgave. Wel de voordelen van die ex maar niet de nadelen.

Seksuele aantrekkelijkheid is belangrijk. Op Knuz kan ik helaas geen enkele vrouw van ongeveer mijn leeftijd vinden die ik seksueel aantrekkelijk vind. Een heel stuk jonger vind ik ze wel maar die zitten niet op een oudere man te wachten.

Review: Miljoenen singles

Jongere mannen willen zelfs met veel oudere, minder mooie en zelfs zeer stevige vrouwen naar bed. Omdat die vrouwen dat weten is één en één twee voor die vrouwen.

Review: Miljoenen singles

Het aanbod van vrouwen is de laatste jaren zowel kwalitatief als kwantitatief afgenomen.

Review: Miljoenen singles

Succesverhalen zijn fake. Die worden verzonnen om je te laten geloven dat het jou ook gaat lukken.

Review: Situatie op datingsites

Don Juan spelen dat heb je, dat kun je niet leren want dan wordt het onnatuurlijk en dat hebben vrouwen door. Helaas heeft niet iedere man het in zich om een Don Juan te zijn. Hij zal het met zijn positieve eigenschappen moeten doen maar zal dan wel de gelegenheid moeten krijgen om die te laten zien. Als je al bij voorbaat wordt afgewezen lukt dat dus niet.

Review: Situatie op datingsites

Het zit kennelijk in de natuur van vrouwen dat ze gevoelig zijn voor dominante mannen. Het vreemde is dat ze nog veel van zo' n man pikken ook. Aardige en lieve mannen lopen ze overheen en vinden ze oninteressant. Voor de seks willen ze in ieder geval een dominante man. Voor de verzorging is een aardige man weer goed.

Review: Situatie op datingsites

Vrouwen zouden het liefts twee mannen willen hebben. Een spannende voor de seks en een betrouwbare voor de verzorging.

Review: Situatie op datingsites

De beste manier na real life om contact met een vrouw te krijgen is via de chat. Een bekende van me heeft op die manier one night stands gehad. Wat hierbij opviel was dat deze vrouwen een relatie hadden maar dat hij een paar dagen weg was. Deze vrouwen gingen dus vreemd, de bekende was toen weer vrijgezel. Zij houdige vrouw heeft hij via via leren kennen.

Review: Situatie op datingsites

Een vrouw die geen enkele andere man wil?

Review: Situatie op datingsites

Ja ik weet het, het oog wil ook wat. Dit probleem heb ik ook. Vrouwen waar ik in geïnteresseerd ben hebben al een relatie of zijn niet in mij geïnteresseerd. Vrouwen die wel in mij geïnteresseerd zijn ben ik niet in geïnteresseerd.

Review: Situatie op datingsites

Kijk uit met Russische vrouwen. Russische vrouwen verwachten dat een man alles voor hen betaalt. Wat ze zelf verdienen houden ze zelf.

Review: Situatie op datingsites

Het is niet waar dat er op datingsites enkel maar lelijke vrouwen staan. Er staan wel degelijk mooie vrouwen op maar die hebben hele hoge eisen en zijn vaak een stuk jonger.

Review: Situatie op datingsites

Het is wel zo dat er boven de 55 maar weinig vrouwen op een datingsite staan die de moeite van een e-mail waard zijn. De meeste zijn stevig tot zeer stevig wat ze niet aantrekkelijk maakt. Maar de eisen die ze stellen blijven even hoog, zo niet hoger, als een slanke vrouw in de 40.

Review: Situatie op datingsites

Op datingsites zoals Relatieplanet en Lexa is de situatie niet beter. Hier zijn weer veel vrouwen gratis lid (wat je niet kunt zien) Die kunnen emails dus niet beantwoorden. Ik zie wel veel meer leuke vrouwen van in de 40 op datingsites maar hierbij val ik een stuk boven hun gewenste leeftijd. In het dagelijks leven zie ik meer dan genoeg nog mooie vrouwen lopen maar die zie ik niet op een datingsite.

Review: Situatie op datingsites

Met het filter op 50 tot 60 en slank komen er ook maar een paar naar voren en dan nog de vrouwen die daarover liegen.

Review: Situatie op datingsites

Zoals ik vaker heb geschreven: Mooie vrouwen vinden in hun eigen omgeving wel een nieuwe relatie, die hebben geen datingsite nodig.

Review: Situatie op datingsites

Ik heb dates gehad met een mooie, slanke en 12 jaar jongere vrouw. Helaas bleek later dat ze een probleemvrouw was. Ik had het moeten weten want zo' n mooie vrouw hoort niet op een datingsite thuis.

Review: Situatie op datingsites

Resumerend: Omdat mannen in hun omgeving geen vriendin kunnen vinden schrijven ze zich enthousiast en vol verwachting in op één of meerdere datingsites om hun horizon te verbreden. Hoe groot wordt de teleurstelling als hun e-mails niet of nauwelijks worden beantwoordt of dat ze hooguit een standaard afwijzing krijgen? Gek hè dat ze met der tijd de hoop opgeven,er depressief en zelfs er gefrustreerd door raken? Wat mankeert er aan mij dat ik wordt genegeerd en afgewezen?

Review: Situatie op datingsites

De vrouwen kiezen de mannen uit. Op datingsites zijn er weinig vrouwen zodat er veel mannen teleurgesteld zullen worden. Of de vrouwen op datingsites allemaal van die goede keuzes maken durf ik te betwijfelen gezien de klachten dat de mannen van hun keuze alleen op seks uit zijn.

Review: Situatie op datingsites

Ik heb geen medelijden met vrouwen die op leuke verhaaltjes afgaan en zich daardoor in de luren laten leggen.

Review: Situatie op datingsites

Vrouwen die het onderste uit de kan willen hebben krijgen het lid op de neus. Ze denken de beste er uit gehaald te hebben maar die wil geen relatie maar alleen seks. En leren vrouwen hiervan? Nee dus, ze blijven de goede mannen negeren en daten de spannende maar onbetrouwbare mannen.

Review: En grote grap

Zo werkt iedere datingsite. Als je eerst gratis lid bent laten ze je geloven dat er veel belangstelling voor je is. Als je eenmaal betaald hebt zijn ze allemaal verdwenen en blijft het ijzig stil. Je kan wel honderden emails sturen maar je krijgt hooguit een enkele afwijzing terug. Bezoekers van je profiel kijken enkel maar en zijn meestal niet van het type wat je zoekt. Als er dan wat bijzit wat je wat lijkt en je stuurt een email krijg je geen email terug.

Review: Alleen leuk voor de stereotype knappe mensen

Ga naar de kroeg of een vereniging waar ook jonge vrouwen op zitten. Daar heb je een tig grotere kans om contact met een vrouw te krijgen. Er zijn al niet veel betalende vrouwen op een datingsite en helemaal al weinig jonge
vrouwen. Een jonge vrouw heeft nog tijd genoeg voor een relatie en wil vaak eerst uitdollen en proberen welke man bij haar past. Een vrouw met een kind is meestal niet zo kritisch, die heeft graag een man en een vader voor haar kind.

Review: Alleen leuk voor de stereotype knappe mensen

Wat er nog bijkomt is dat jonge vrouwen met zijn allen op de populaire mannen afvliegen en gevoelig zijn voor wat hun vriendinnen van een man vinden. Ook de oudere vrouwen zijn gevoelig voor populaire mannen en de niet zo opvallende mannen worden genegeerd. Ze willen een populaire man ondanks dat ze voor deze man veel concurentie hebben. Een populaire man heeft het voor het uitkiezen en hoeft maar met zijn vingers te knippen om er een in bed te krijgen en die vrouw maar hopen dat ze daardoor die man als vaste relatie kan krijgen. Die man zou wel gek zijn om zich aan een vrouw te binden als hij er zoveel kan krijgen. Tegen de tijd dat hij niet zo populair meer is is vroeg genoeg.

Review: Alleen leuk voor de stereotype knappe mensen

Als vrouwen een vrouw met een populaire man zien meegaan zijn ze jaloers en wordt die vrouw voor slet uitgemaakt en dit terwijl ze zelf graag met die man zouden meegaan.

Review: Alleen leuk voor de stereotype knappe mensen

Op datingsites is het nog veel erger als in real life. Op een datingsite moet je wel heel erg positief opvallen om uberhaupt een reactie te krijgen. Als je in real life niet opvalt dan val je zeker niet op op datingsites. De matchootjes regeren niet enkel in real life maar ook op datingsites.

Review: Alleen leuk voor de stereotype knappe mensen

In mijn tijd zag ik op een avond in een disco een populaire jongen drie keer met een ander meisje mee naar buiten gaan. De meisjes wisten het dus van elkaar maar toch gingen ze met dezelfde jongen naar buiten. Het is van alle tijden. Als je verlegen bent en geen meisje durft aan te spreken krijg je geen seks.

Review: Alleen leuk voor de stereotype knappe mensen

Je hebt niet altijd geld en/of macht nodig maar dan zal je wel iets moeten hebben wat vrouwen aantrekt, net zoals die jongeman in disco die drie meisjes op een avond had.

Review: bekrompen

Er staan maar heel weinig vrouwen ouder dan 50 op een datingsite die een relatie willen en dan zijn ze veelal nog van het type waar je op straat niet naar zou omkijken. De meeste 50+ vrouwen vinden in hun eigen omgeving een relatie. Het valt mij op dat bij de drie gevallen die ik ken waarbij die vrouwen best nog wel aantrekkelijk zijn, de man minstens 10 jaar ouder is, terwijl bij de 50+ vrouwen op datingsites de man juist veel jonger moet zijn.

Review: bekrompen

Ik heb een paar jaar geleden ook op Lexa naar een 50+ vrouw gezocht die geen bezwaar tegen een vanaf 5 jaar oudere man had. Die heb ik in heel Nederland niet gevonden, zelfs geen onaantrekkelijke.

Review: bekrompen

50+ vrouwen hebben dat huisje, boompje, beestje wel gehad en kunnen nu doen wat ze zelf willen zonder met een ander rekening te houden als ze tenminste niet met de kleinkinderen worden opgezadeld. Een nieuwe partner geeft teveel verplichtingen vinden ze. Alleen een vrouw met weinig sociale contacten wil misschien een nieuwe partner om niet alleen te zijn.

Review: bekrompen

En natuurlijk de vrouwen die krap bij kas zitten. Die zoeken een man als sponsor en om haar overal mee naar toe te nemen wat de man allemaal moet betalen.

Review: Slechte site

Druk? Waar? Niet op het gebied van vrouwen die e-mails aan mannen sturen. daar is het doodstil.

Review: geen interesse

Vroeger waren het de contactadvertenties in de krant. Hier kreeg je meestal wel veel reacties op. Als je nu een advertentie in de krant plaatst ben je echt een kneus. Een relatie bemiddelingsbureau kost 1500 Euro per jaar en krijg je 4 maal per jaar een date aangeboden met iemand die totaal je type niet is en zeker niet aan je wensen beantwoordt.

Review: geen interesse

Het is al een wonder dat een vrouw na al je moeite een goede en serieuze e-mail aan haar te schreven dat ze de moeite neemt om het standaard afwijzingsknopje aan te klikken.

Review: geen interesse

Wat ook gebeurt is dat een vrouw zo serieus bezig is dat ze wekenlang niet naar haar e-mails kijkt. Die e-mail van jouw is dan niet meer zichtbaar omdat het maximum aantal toonbare e-mails in die tijd is overschreden. De laatste e-mails zijn enkel zichtbaar.

Review: geen interesse

Die vrouwen willen al dat gedoe met een man niet meer. Oplossing? Een jongere vrouw maar er zijn maar weinig vrouwen die een stuk oudere man accepteren. Ja, als je veel geld meeneemt.

Review: geen interesse

De conclusie voor een single 50+ man zou moeten zijn: Wees gelukkig met jezelf en laat je geluk niet afhangen van hebben van een vrouw. Als je nog wat wilt zijn er dames van plezier te kust en te keur die helemaal geen bezwaar hebben tegen een 50+ man. Kom je nog een geschikte vrouw tegen waarbij het klikt? Leuk! Zo niet dan maar niet. Als je actief op zoek bent vindt je haar niet.

Review: Ook de Lexa reclames

Waarschijnlijk doen ze dit om als bedrijf jong en energiek over te komen. Helaas kunnen oudere personen zich niet met die jonge mensen indentifiseren dus werkt het niet voor oudere personen. Als men ook oudere mensen aan wil trekken moet je die ook laten zien.

Review: Ook de Lexa reclames

Als je jong bent, onder de 30, heb je nog alle kans een vrouw naar je zin te vinden. Als je ouder bent zijn de vrouwen van je interesse getrouwd of wonen samen. Je moet het dan doen met de vrouwen die weer single geworden zijn. Meestal vinden die vrouwen in hun eigen omgeving zonder een datingsite een nieuwe relatie als ze überhaupt een nieuwe relatie zouden willen. Er zijn ook vrouwen die geen man meer willen. Er blijven dus weinig vrouwen over die het via een datingsite proberen. Het laat zich raden waarom ze in haar eigen omgeving geen vriend kan krijgen. Ze moet niet zo aantrekkelijk meer zijn of er is wat mee. Normaal gaat het als een lopend vuurtje als de mannen weten dat een aantrekkelijke vrouw in hun omgeving weer single is.

Review: Ook de Lexa reclames

Sommige vrouwen presteren het om meerdere "relaties" gelijk te hebben om het geld. Zodra de mannen niet meer willen schuiven worden ze afgedankt en zoeken ze weer nieuwe geldschieters. Als het om het geld gaat maakt het ze niet uit hoe die man er uit ziet of dat hij veel ouder is.

Review: Ook de Lexa reclames

Dat doen ze ook nog om je te lijmen. Er zijn er ook die dit met allerlei smoesjes weten te voorkomen. Als de man hierdoor wegloopt zoeken ze weer een ander.

Review: Ook de Lexa reclames

Zoals gezegd zijn er nogal wat vrouwen die een zo'n druk leven hebben opgebouwd dat ze geen tijd hebben voor een relatie. Bijvoorbeeld door de week werken of op de kleinkinderen passen en 's avonds en/of in het weekend naar vriendinnen. Deze vrouwen zie je niet op datingsites.

Review: Ook de Lexa reclames

Als vrouwen nog jonge kinderen hebben hebben ze graag iemand in huis die hun overal mee kan helpen en een vaderfiguur voor de kinderen kan zijn al wordt dat door een kind niet altijd in dank afgenomen, vooral door pubers niet. Je hebt niets te vertellen omdat je de natuurlijke vader niet bent.

Review: Ook de Lexa reclames

Bij Oost-Europese vrouwen wordt gelijk aan black widows gedacht. Ze zuigen je leeg en gaan verder naar de volgende prooi. Als je je inlaat met Russische datingsites kan je op je vingers natellen dat je wordt leeggezogen, liefst nog voordat je de vrouw ziet. Ze werken met gestolen foto's van internet en verzinnen er een profiel bij. Kijk maar eens bij deze datingsites hoeveel vrouwen zogenaamd een universitaire opleiding hebben genoten. De Russische mannen zijn de liefste niet, maar om daar mee te schermen zodat je geld opstuurt?
Andersom zijn het de zeer geraffineerde Nigeriaanse mannen die vanuit een internet café in Nigeria werken. Ze verdienen er tonnen mee. Kijk maar eens naar Dr. Phill naar die domme Amerikaanse vrouwen die erin zijn getrapt.

Review: De reclame

Er wonen genoeg mooie donkere vrouwen in Nederland maar die zie je haast nooit met een blanke man. Blanke vrouwen met donkere mannen genoeg.

Review: De reclame

Van wie moet het gros van het geld komen? Van de mannen of de vrouwen? Dan moet je geen donkere man met een blanke vrouw in de reclames laten zien, dat is dom. Ook zijn de mensen in de reclames jong. De doelgroep waar het geld zit is boven de 40. Weer dom reclamemakers!

Review: De reclame

Toen ik jong was moest mijn aanstaande er precies zo uit zien en zich gedragen als ik mij voorstelde, andere meisjes keek ik niet aan. Nu zijn mijn eisen duidelijk minder hoog al heb ik wel een minimum. Veel vrouwen op internet kunnen deze minimum eisen niet kunnen halen. Aan de andere kant heb ik de indruk dat de eisen van vrouwen met de jaren juist zijn gestegen tot onrealistische hoogte.

Review: De reclame

Een donker iemand met een blank persoon steekt zo lekker af. Maar waarom moet het dan altijd de donkere man met de blanke vrouw zijn?

Review: Nu even dit

Ik ben een tijd betalend lid van Lexa geweest en kon daardoor de profielen van de dames van de aangesloten landen bestuderen. Dacht je dat het daar veel anders was? Vooral de Spaanse en Italiaanse dames sprongen er negatief uit. Het beste waren nog de Duitse dames maar het is al langer bekend dat Duitse vrouwen liever en aanhankelijker zijn.

Review: Ook klaar met knuz

Mannen worden op de kleinste dingen afgekeurd. Muziekvoorkeur? Hangt daar een relatie vanaf? Vrouwen zijn gecharmeerd wanneer jongere mannen interesse voor hen tonen en zullen hierdoor sneller een afspraak maken als met een oudere man.

Review: Ook klaar met knuz

Niet iedere vrouw is een gold digger. Het helpt natuurlijk wel als een man geld heeft, dan heb je een paar streepjes voor en dan willen ze best een paar onredelijke eisen laten vallen.

Review: Ook klaar met knuz

Ik denk dat een slanke goed verzorgde vrouw hoog op het verlanglijstje van de mannen staat en wel wat jonger zoals het tot voor kort nog geweest is.

Review: Meeste mannen liegen, zijn onverzorgd, op seks uit

Mannen vinden juist dat vrouwen veel en hoge eisen hebben. Het is wel zo dat mannen visueel zijn ingesteld en dat het uiterlijk van een vrouw zwaar telt, een vrouw kan daar beter rekening mee houden bij het benaderen van een man. Dat er onverzorgde mannen op een datingsite staan hoef je je niet aan te storen, er staan ook onverzorgde vrouwen op datingsites. Als je de foto van bijvoorbeeld zo’n onaantrekkelijk nijlpaard ziet schrik je. Vooral vrouwen hebben er een handje te jokken over hun leeftijd en oude foto’s te plaatsen waarop ze nog slank zijn. Er staan ook goede, lieve, betrouwbare, serieuze en keurig verzorgde mannen op datingsites maar om de een of andere reden worden die door de dames niet teruggeschreven omdat bijvoorbeeld hun verhaaltje de dames niet aanspreek. Ze trappen wel in de verhaaltjes van foute mannen en dan maar klagen. Dat een man zich rijker wil voordoen dan hij is laat zich raden. Als de man ouder is dan de vrouw valt hij gelijk al af. Het gebeurt zelfs wanneer een man maar een jaartje ouder is dan haar gewenste leeftijd dat ze boos wordt en ze hem gelijk blokkeert. Ze noemt het oude mannen terwijl ze zelf niet veel jonger is. Vrouwen zoeken jongere mannen, vooral als ze boven de 40 zijn. Als een jongere man een oudere vrouw benadert kan je op je vingers natellen waar dat voor is. Alleen succesvolle vrouwen lukt het om “voor vast” een toyboy te krijgen. Ze lopen dan wel het risico dat hij vreemdgaat met een jonge vrouw.

Review: Meeste mannen liegen, zijn onverzorgd, op seks uit

Geen leuk gezicht. Net zoals vrouwen met maat 40+ die vinden dat ze nog super slank zijn.

Review: Hoezo gratis?

Dat zowel vrouwen als mannen voor (veel) jonger gaan is al genoeg over geschreven. Door de luxe positie die de vrouwen op datingsites hebben omdat ze het voor het uitkiezen hebben zal het een vrouw eerder lukken een veel jongere relatie te krijgen als een man. Kansen worden sterk overschat. Een ouder lelijk eendje kan geen mooie jonge zwaan krijgen of zij of hij zal een pot met goud mee moeten meenemen. Voor niets gaat de zon op. Of mooi en jong of rijk, liefst nog allebei.

Review: Hoezo gratis?

Zoals een niet zo'n mooie zware dame die ik afwees antwoorde dat ik het hoog in mijn bol zou hebben. Wie had het hier hoog in de bol? Zij of ik?

Review: Hoezo gratis?

Wie zouden de concessies moeten doen? De vrouwen of de mannen? Normaal gesproken toch allebei evenveel? Het komt er op neer omdat er veel meer mannen op datingsites zijn inschreven de mannen maar concessies moeten doen, de vrouwen hoeven geen enkele concessie te doen.

Review: Hoezo gratis?

Juist andersom, een inschrijfstop voor heren als er niet genoeg dames zijn zodat de verhouding ongeveer gelijk is. Malafide datingsites lossen dit op door het creëren van fake dames. De mannen zorgen voor het geld dus hoe meer hoe liever. De datingsites doen net of ze veel dames hebben en je zo een vriendin zou hebben. Sprookjes om veel mannen te laten betalen.

Review: Hoezo gratis?

Er staan heel veel leuke en betrouwbare mannen op datingsites maar om een of andere reden wordt op hen niet gereageerd en wordt hier geen date afspraak mee gemaakt. De voor vrouwen interessante mannen blijken vaak de bad Guys.