Friendscout24

FriendScout24 is dé nieuwe datingsite van Nederland. Het biedt een veilige en gebruikersvriendelijke omgeving voor singles die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of een flirt. Sinds kort biedt FriendScout24 ook een wetenschappelijke test om de perfecte match voor je te vinden. Aanmelden is gratis en duurt maar een paar minuten.

Opzeggen

- Klik op link 'Mijn profiel' (bovenaan pagina) - Klik op link 'Mijn instellingen' (bovenaan pagina) - Klik op link 'Profiel bij FriendScout24 verwijderen' - Geef de reden van uitschrijving en klik op button 'Verder' - Vul je wachtwoord in en klik op button 'Verwijderen'


Friendscout24 Reviews

  Redelijk

  Aardige site. Ik was gratis lid. Dat wel zijn nadelen in vergelijk met andere sites. Veel oudere mannen en hoewel ik meer voor Engelsmannen ga alleen duitsers. Van 50 en ouder. Duidelijk aangegeven dat ik voor jonger ga. De matches sloegen echt nergens op. Na 3 dagen kon ik nergens meer op reageren maar gelukkig glipte er net een leuke canadees doorheen waarmee ik nu prive mail. Ik vond de fotokeuring wel prettig. Er zijn hele leuke datingsites qua opzet waar alles wordt gedoogd qua foto's jammer voor de serieuze kandidaten zoals ik. Die dan ook als prostituee worden behandelt. Het kan beter!

  Sterke punten
  Fotokeuring perfect!

  Zwakke punten
  Te weinig profielen om openbaar te zien. Niet de aantrekkelijkste site

  Heb mijn geluk daar gevonden

  Is een goede site, heb mijn huidige vrouw daar gevonden, eerst even contact gemaakt via de site en later doorgegaan met emailen via hotmail en msn inmiddels 3 jaar getrouwd....

  Sterke punten
  geen geld klopperij

  Aardige site

  Sterke punten
  nee

  Zwakke punten
  geen

  Mooie Site

  Hoewel Parship inderdaad niet goedkoop is, vond ik het zeker de moeite waard uiteindelijk. Ik vond het prettig dat de meeste profielen en matches serieus lijken, dat de meesten inderdaad hoger opgeleid zijn (een enkeling niet, maar die gaven dat wel zelf aan in hun profiel). Wat mij betreft een verademing vergeleken met andere datingsites. Wellicht dat de psychologische test en het relatief dure lidmaatschap als je er echt wat mee wil, wel een drempel opgooien zodat je een schifting krijgt van mensen die meer serieus op zoek zijn naar een partner. In andere reviews werd negatief geschreven over de test. Dat zal allicht kloppen dat het misschien niet echt wetenschappelijk is, maar dat lijkt me niet echt problematisch. Enige schifting in wie je als match krijgt vond ik prettig, en uiteindelijk gaat het in de geil neuk neuken fuck fucking kut google fucking kutsite Datingwebsites.nl is fucking shit praktijk toch om het echte contact: is er een klik of niet? En volgens mij zou je ook mensen met wie je minder matcht moeten kunnen contacteren bij parship....!

  Sterke punten
  Prijzig

  Zwakke punten
  nee

  Onbeschofte klantenservice

  Aardig opgezette site, maar weinig leden die online zijn. Soms is het raadselachtig, hoe ze de matches verzinnen. Een tijdlang fake-reacties gehad, maar blokkeren hielp me daar vanaf. Ik ben plotseling ernstig ziek geworden, prostaatkanker, en wil mijn account een tijdje schorsen. Dat werd afgewezen. Dat ze daar geen mogelijkheid voor hebben en ook niet willen creren, dat vind ik nog tot daar aan toe. Maar dat ze me dan ook nog doodleuk veel plezier wensen vind ik ronduit onbeschoft. Ik heb mijn lidmaatschap maar meteen opgedoekt, want met zulke types wil ik niets meer te maken hebben.

  Over wegend positief

  Erg fijn om eens iets anders te proberen dan Relatieplanet. Als een echte datingsite-junkie (:$) en jaren van relatieplanet heb ik FriendScout24 eens een kans gegeven. Eerste indruk: overzichtelijk, navigatie waar over na is gedacht. Profiel ingevuld (heel veel vragen). Goed als je veel over je zelf kwijt wilt, maar het duurt wel even voor je aan de slag kunt. Voordeel is wel: als je alles in vult, krijg je veel meer en ook serieuze reacties (ik ten minste). Vooral de relatie test heeft een paar leuke contacten opgeleverd. Fijn ook dat de berichten gratis zijn (ook als niet betalend lid). Ik probeer het nog even verder uit en schrijf dan nog een review hier.

  Sterke punten
  Overzichtelijk Veel functies Uitgebreide persoonlijkheidstest (matching) Niet absurd duur Leuke reacties van vrouwen die echt lijken te passen

  Zwakke punten
  Niet genoeg actieve Nederlandse leden Profiel en tests zijn wel erg uitgebreid (minstens 20 minuten bezig) Niet duur, maar je moet er nog steeds voor betalen

  weinig matches

  wieinig matches en er zitten contactpersonen tussen voor jonge meisjes uit het oosteuropa, die je met een bepaalde regelmaat ongevraagd toegestuurd krijgt.

  Friendscout24

  Ik heb geen goede ervaring met deze site. Heb betaald voor een premium-lidmaatschap, maar is zonde van het geld. Het aantal profielen is - althans in mijn zoekcategorie - zeer mager en op een paar na zijn ze niet actueel. Zojuist heb ik besloten dat het zonde van mijn tijd is om hier nog te blijven hangen. Echter, online opzeggen blijkt onmogelijk. Als je wilt opzeggen dan kan dat niet omdat dan eerst 'uw automatische verlenging opgezegd dient te worden'. Dat is echter ook niet online mogelijk. Pas na heel veel klikken en zoeken kwam ik ergens een passage tegen dat je dat kunt uitzetten middels een e-mail naar de klantenservice. In welke eeuw leven we?? De site is duidelijk opgezet om mensen binnen te lokken met valse voorwendselen

  Lidmaatschap opzeggen geen probleem

  Ik ben een week ingeschreven geweest bij FriendScout 24. Kreeg na een paar dagen een aanbieding voor 60 dagen gratis Platinum Membership. Heb hier gebruik van gemaakt. Maar inmiddels heb ik het wel gezien; veel te weinig interessante matches. Wel veel berichten, verdacht veel zelfs. Voornamelijk uit Duitsland, maar ook uit Nederland met allerlei vreemde pseudoniemen en half of niet ingevulde profielen. Zelf ben ik niet veeleisend geweest bij het invullen van mijn voorkeuren. Had er inmiddels geen goed gevoel meer bij en na het lezen van reviews hier weet ik genoeg. Ik ga hier niet voor betalen en vond het beter nu meteen er een punt achter te zetten. Het was niet zo moeilijk om mijn profiel te verwijderen. Moest nog wel invullen waarom enz. Maar het is gebeurd en de bevestingsmail is binnen. Of het net zo makkelijk gaat als je al een keer betaald hebt? Geen idee, maar als ik het allemaal lees hier vraag ik me dat af.

  Sterke punten
  Veel mogelijkheden om van alles over jezelf in te vullen.

  Zwakke punten
  Weinig interessante matches

  De meeste vrouwen zoeken een veel jongere relatie

  Ik heb stellig de indruk dat de meeste vrouwen op deze site een veel jongere relatie zoeken. Toen ik een 4 jaar jongere vrouw aanschreef kreeg als antwoord dat ik het veel beter kon zoeken bij vrouwen van mijn eigen leeftijd of ouder. Toen ik nog eens in haar profiel keek zag ik dat haar vanaf leeftijd 15 jaar jonger was dan zijzelf. Ik ben toen eens verder gaan kijken. Inderdaad. Het merendeel van de vrouwen beginnen 10 jaar jonger of nog jonger. Mijn vermoeden werd ook nog eens een paar maal bevestigd daar van de weinige vrouwen die mij aanschreven de jongste 7 jaar ouder is. Wie heeft gelijke ervaringen en kan hierover meepraten?

  Hotel California

  Ik heb geen goede ervaring met deze site. Heb betaald voor een premium-lidmaatschap, maar is zonde van het geld. Het aantal profielen is - althans in mijn zoekcategorie - zeer mager en op een paar na zijn ze niet actueel. Zojuist heb ik besloten dat het zonde van mijn tijd is om hier nog te blijven hangen. Echter, online opzeggen blijkt onmogelijk. Als je wilt opzeggen dan kan dat niet omdat dan eerst 'uw automatische verlenging opgezegd dient te worden'. Dat is echter ook niet online mogelijk. Pas na heel veel klikken en zoeken kwam ik ergens een passage tegen dat je dat kunt uitzetten middels een e-mail naar de klantenservice. In welke eeuw leven we?? De site is duidelijk opgezet om mensen binnen te lokken met valse voorwendselen en om ze daarna niet meer te laten gaan. Zoals in het liedje Hotel California: 'you can check in any time, but you can never leave'. Geen aanrader.

  Sterke punten
  Uitgebreid zoekprofiel (dat overigens door het grootste deel niet wordt ingevuld).

  Zwakke punten
  Heel weinig profielen. Opzeggen bijna onmogelijk.

  geen aanrader

  is geen site die op nederland is gericht..dus het aantal members is van over de grens of is een verzinsel?

  Sterke punten
  Veel reklame in je mailbox om je over te halen. allerlei matches

  Zwakke punten
  je krijgt makkelijk heel veel reklame in je mailbox

  Start je eigen datingsite! open een chatsite zeg dat t voor dating is en vraag 32 euro per maand!

  Met Gratis adveteren waar je voor de basics als e-mail/chat moet betalen is misleidend, bovendien zie ik niet waarom ik 32 euro per maand moet betalen om digitale e-mails te sturen, waar het ergens anders gratis kan. Ik kan me niet voorstellen dat er zo'n grote kostenpost is in verglijking met een gratis dateingsite voor meer kwaliteit te krijgen. Het bedrag staat daarom totaal buiten de verhouding en al heb ik de financielle middelen hiervoor gun ik het niet aan een zakenvuller, eigenaar van dit forum/dateingsite om z'n zakken nog meer te vullen. P.s ik had een blanco account, en vreemd genoeg toch al 2 berichten, je moet betalen om deze te lezen, je bent gewoon een ezel als je hier geld naar over gaat maken.

  Zwakke punten
  Om maar ervaring op te doen over deze website moet je betalen, je word om de oren geslagen met de geweldige prins op t witte paard verhalen.... maar denk er aan eerst even aboneren he!

  bedankt

  bedankt allemaal. deze keer hebben ze mij niet liggen dankzij deze waarschuwingen. aan mij gaan ze geen cent verdienen. nogmaals bedankt iedereen. voortaan zijn datingsites GRATIS voor mij

  Sterke punten
  fake

  Zwakke punten
  geldverspilling

  Fake

  Niet aan beginnen. Na lid te zijn geworden kom je tot de ontdekking dat je zowat het enige betalende lid bent, die dus wel berchten kan sturen. Je wordt dagelijks bestookt, met dames die iets anders willen dan een relatie. Het gros van de actieve dames zijn Duits en niemand vult zijn profiel in.

  Fake

  Friendscout 24 komt op mij over als een fake site. rnrnFoto's van mannen gekopieerd van online warenhuizen als de Wehkamp en Neckermann komen voorbij. Verder veel duitse en veel oudere mannen.

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Hoge leeftijdrnVeel fakersrn

  single

  Binnen paar dagen mee gestopt. Alleen reakties van veel oude duitse kerels!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  geen

  gaarnr mij verwijderen,daar ik geen intresse heb.

  Friendscout...?? Veel fake !!

  Veel verkeerde reactie's doordat mensen niet goed lezen, slechte navigering door de site,moeilijk te volgen.. Inschrijven is gratis maar daarna begint het.Watte..?? De euries gaan rollen. Heb ook een twee account aangemaakt en direct gekeken wat het resultaat was. Totaal verschillend met de eerste terwijl er precies dezelfde eigenschappen zijn aangevinkt. Site waar je niet graag mee in aanraking komt....Veel positiefs is er eigenlijk niet over te melden, alleen min punten. Niet erg betrouwbaar denk ik...

  Sterke punten
  Wellicht dat inschrijven gratis is....( voor veel mensen..)

  Zwakke punten
  Langzame site, moeilijk in te navigeren, parameters werken daardoor slecht,VEEL fake,weinig goed aanbod,veel duits georienteerde leden,weining NL,hoge gem. leeftijd, en kan zo nog wel even doorgaan....

  Zwaar gehackte dating site

  Mijn ervaring met Friendscout 24, is dat deze site, ten opzichte van andere dating sites enorm wordt gehacked en bestookt door fakers en mensen met hele foute bedoelingen. Gelukkig kon ik snel genoeg door de valse profielen snel heen zien. Vaak al profielen met dezelfde naam, maar met een ander getal erbij... En elke keer als zo'n profiel verwijderd was, kwam deze terug met een ander getal. Verder is het aanbod op deze site erg matig en veel succes heb je hier dan ook niet. Wel een voordeel is, is dat deze niet echt vreselijk duur is, maar zoals het er bij Friendscout 24 aan toe gaat, is dit wel heel erg jammer van je geld.

  Sterke punten
  Overzicht.

  Zwakke punten
  Foto plaatsing en wijziging mogelijkheden. Veel hackers, spammers en fakers. Zeer weinig aanbod. Zeer veel oudere leeftijden, boven +45 en + 50

  Foute advertenties

  Wat mij is opgevallen zijn de misleidende advertenties van Friendscout24 op bijvoorbeeld myspace. Je ziet advertenties die de look hebben van facebook: "die of die wil je toevoegen op facebook, 2 gemeenschappelijke vrienden" Als je er op klikt kom je bij friendscout24. Heeft niets met facebook te maken. Ten eerste is het misleidend en fout om de look van facebook te gebruiken ten tweede is het gewoon niet waar dat deze persoon je zou hebben uitgenodigd en 2 gemeenschappelijke vrienden heeft. Ik zag er ook n met een facebook chatschermpje, waar deze zin in staat: "ik ben zeker wij hebben veel in gemeen" slecht nederlands dus en ook misbruik van de look van facebook.

  Mijn ervaring

  Datinggerichter door laag MSN gehalte. Gebruik een extra annoniem E- mail adres wanneer iemand je wil mailen buiten de site om.

  Sterke punten
  Stabiele servers Betrouwbaar in lidmaatschap en opzeggen + gelden worden keurig afgehandeld. Profielen die er niet thuis horen worden al snel herkend en verwijderd. Geen meerprijs voor leesbevestiging e.d.

  Zwakke punten
  Weinig profielen uit het oosten van nederland. Van orgine duitse site dus veel duitsers (tenzij je er een zoekt dan) Veel nepprofielen, spamprofielen en profielen met criminele bedoelingen door het gratis aanmelden. Je raakt er wel geoefend in deze profielen te herkennen. Lidmaatschap duurder, ook bij aanbiedingen duurder dan het kaleLexa abbonement.

  reviews datingsites

  Probeer een serieuze en betrouwbare datingsite te vinden. Maar als ik alle reviews over datingsites lees, bestaan die niet. Dus als ik een tip mag geven, probeer een social netwerk. Je kan gewoon gratis berichtjes sturen, wat een hele verademing is :P Het is natuurlijk niet anoniem, maar uiteindelijk wil je de ander toch leren kennen. Bij aanmelden op Facebook kreeg ik ook een vriendsuggestie door facebook zelf. Heb haar toen gewoon toegevoegd en zij accepteerde, achteraf was ze geen bekende. Als zij/hij je niet accepteert als vriend(in) of niet reageert op een berichtje, weet je gelijk waar je aan toe bent. Zo'n persoonlijkheidstest op een datingsite zegt ook niet veel, want je hoeft niet hetzelfde te zijn om bij elkaar te passen.

  Parship en Friendscout

  Waarom krijg ik een e-mail van Parship dat ik mij gratis kan aanmelden bij Friendscout (voor 3 dagen)? Omdat het partners zijn. Kans is groot dat profielen worden uitgewisseld. Lijkt op een scam!

  complot dating

  ik merk dat veel personen voor dating site werken , als doen zoekende zijn , maar werkelijk , hooren ze bij de , organisatie,

  Sterke punten
  speren

  Zwakke punten
  kogel


Bezoek Friendscout24

Schrijf je eigen review