Reviews van deze auteur

Start je eigen datingsite! open een chatsite zeg dat t voor dating is en vraag 32 euro per maand!

Review over Friendscout24

Met Gratis adveteren waar je voor de basics als e-mail/chat moet betalen is misleidend, bovendien zie ik niet waarom ik 32 euro per maand moet betalen om digitale e-mails te sturen, waar het ergens anders gratis kan. Ik kan me niet voorstellen dat er zo'n grote kostenpost is in verglijking met een gratis dateingsite voor meer kwaliteit te krijgen. Het bedrag staat daarom totaal buiten de verhouding en al heb ik de financielle middelen hiervoor gun ik het niet aan een zakenvuller, eigenaar van dit forum/dateingsite om z'n zakken nog meer te vullen.

P.s ik had een blanco account, en vreemd genoeg toch al 2 berichten, je moet betalen om deze te lezen, je bent gewoon een ezel als je hier geld naar over gaat maken.

Zwakke punten
Om maar ervaring op te doen over deze website moet je betalen, je word om de oren geslagen met de geweldige prins op t witte paard verhalen.... maar denk er aan eerst even aboneren he!

dating2000

Review over Dating 2000

Hoi,
Ik was even op de wel zo drukke (not) avond chat, wel 15 mensen online. Waren niet echt gespreksonderwerpen naast ''hoe gaat het '' etc etc. Dus ik post een rijmpje dat ik laatst had gevonden voor een deel er op, en voeg er een link bij zodat t niet de hele chat vult en mensen weten dat het niet van mij is. Direct wijst de admin me er op dat een link absoluut niet mag, waarop ik reageer dat het geen reclame was en ik slechts als nieuw komer t wou delen. Waarna word gezegd dat ik of kan vertrekken of dit niet nog eens doe. Ook moesten 2 van die wijsneuzen die online waren t nog eens flink herhalen.
Wat een steltje mierenneukers daar, toch hoop ik dat ik aan t meisje dat laatst reageerde op mijn account daar misschien een leuke date aan over hou.

reacties: