Golddiggers?

Golddiggers?

Een hele mooie jonge vrouw, een personeelslid in een kledingwinkel, heeft een relatie met haar veel oudere getrouwde baas die 5 winkels in Nederland bezit. Deze baas wil niet voor haar gaan scheiden omdat zijn vrouw financieel in de winkels zit. Wat ik dan niet begrijp dat ze doorgaat met deze relatie terwijl ze veel jongere mannen voor het uitkiezen heeft. Hoopt ze dat hij toch een keer voor haar zal kiezen? Dergelijk soort mannen dumpt haar zo wanneer ze moeilijk gaat doen en begint dan een nieuwe relatie met een ander winkelmeisje.

In een bar raakte in gesprek met een stel, hij in de vijftig en zij rond de dertig. Deze man is de baas van een bedrijf en de vrouw werkt in dat bedrijf. De oudste zoon van de man is maar 5 jaar jonger als de vriendin van de man. Deze man is wel voor haar gescheiden en ze wonen nu samen. Deze man zit zeer goed bij kas, heeft een groot huis en hij rijdt in een dure Audi.

Vrouwen op datingsites willen ook een man die goed bij kas zit maar dan moet de man ook nog eens een stuk jonger als haar zijn. Een welgestelde man kijkt wel uit, die kan juist hele mooie veel jongere vrouwen krijgen en dan maakt het niet zo veel uit hoe hij er uit ziet. Een man van net modaal zal ook niet zo snel voor een oudere vrouw kiezen of deze vrouw zal juist goed bij kas moeten zitten.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

11 reacties

Voor vrouwen op datingsites is het inkomen slechts een van de criteria. Pas als aan alle criteria is voldaan kun je worden uitgenodigd voor een date. In de praktijk is dat vaak een soort sollicitatie gesprek waarbij de vrouw druk aan het analyseren en doorvragen is of er daadwerkelijk aan alle eisen wordt voldaan.

Op datingsites is dit vaak zo maar in real live zie ik toch lelijke dikke mannen met een veel jongere mooie vrouw lopen. Deze dames gaat het toch voornamelijk om de poen en aanzien. De diamond creditcard.

Een eigenaar van een seksclub neem geen dames aan van boven de 30 jaar. De klanten (meestal getrouwde mannen) willen geen prostituee die ouder is dan 30 jaar, want dan kunnen ze net zo goed hun eigen vrouw neuken.

Heey Johan,

De meerdereheid van de vrouwen in Nederland die leeft hebben zich al uit gegeven aan een aantal vreemde mannen het aantal stijgt maar toe. JE kan het verwachten aan hun arrogante houden en grote bekken. Het maakt niet uit waar je die vrouw ontmoet real life of op het internet. Ze spreken toch altijd weer onnodig met een zwarte af. Als je eent je kiest dan moet je eentje kiezen die thuis blijft en die niet nachtclub houdt of van wereld reizen dan kan je verwachten dat je relatie of huwelijk niet goed gaat lopen. Dit zijn de verwachtingen die je kunt verwacht als een relatie met gaat binden. Eentje die kan koken en die wil afwassen en de man moet het tafel dekken. De meerdereheid van de blanke vrouwen willen alleen sex met een zwarte man. Ik kon het een aantal jaren niet geloven dat de Nederlandse blanke vrouwen laag zijn gegaan.


Ik ging op een dating site en chat site toen las ik dit. Ik moest toen wel echt erom lachen.
Geschreven door een jonge blanke dame rond de 30 jaar.
Voorkeur gaat uit naar Black en nee niet omdat black kinderarmpjes zouden hebben but i love a black skin!!!
Dus blanke mannen met kinderarmpjes bespaar me je aanbod want ik hoef geen blanke & kinderarmpjes, want
ik heb geen inloopkast!!

Hallo Dirk,
Als je er voor moet betalen kies je voor hetzelfde geld toch voor een mooie, jonge en nog lekker strakke meid die nog maar kort het vak zit in plaats van een uitgewoonde oudere die al lang in het vak zit en misschien kinderen heeft gehad? De 60+ heren die een bordeel hier in de buurt bezochten kozen voor een meisje van 18 t/m 21 jaar en niet voor een oudere. Waar krijg je anders de kans als oudere man om met een mooie jonge vrouw te neuken? Zelfs niet met één van tegen de 50, die willen zelf een jongere.

Hallo Mahabout,
Veel blanke vrouwe hebben een relatie met een neger of willen een relatie met een neger en dit gaat zeker wel om de sex, niet omdat een neger beter voor een vrouw zou zorgen, in tegendeel. Een neger zorg goed voor zichzelf en denkt alleen maar aan zijn eigen pleziertjes. Een vrouw moet juist goed voor hem zorgen. Andersom gezien: Welke donkere vrouwen in Nederland willen graag een relatie met een blanke man zoals blanke vrouwen dit met een donkere man willen hebben?

Een neger is vanuit zijn cultuur niet trouw en gaat vreemd, daar zullen de blanke vrouwen rekening mee moeten houden. Een neger pakt wat hij pakken kan en het liefst een blanke vrouw.

Als oudere single man is mijn advies: Als je geen geld als water hebt besteedt wat je hebt dan maar aan jezelf en niet aan datingsites of aan vrouwen die je enkel maar willen uitbuiten. Zoals ik meerdere keren heb geschreven: In een gerenomeerd bordeel heb jij het voor het uitzoeken en niet de vrouwen op datingsites. Geniet van het leven en als je het geld voor hebt ga lekker een keer per maand met een vrouw naar naar bed die jij leuk vindt. en precies jouw smaak is.

Johan de kans is best wel klein dat je goeie negerin kunt vinden in zuid oost. Of ja je moet naar Suriname gaan daar staan ze voor jou in de rij. Of een paar goeie neger vrienden hebben die aan eentje kan koppelen. De kans in Nederland is veel kleiner dan in suriname of afrika als je naar een serieuze relatie zoekt. Het slagen van een serieuze relatie is de kans kleiner. Mensen veranderen heel snel. De meeste blanke vrouwen zijn al door de wc gespoeld door de zwarte mannen.

Nou mijn vriend was ik een keert je in suriname geweest op vakantie. Logeerde in een studente huis er zaten 2 blanke dames tussen die kwam uit Nederland en hadden beiden een Nederlandse blanke vriend in Nederland. Wat blijkt dat ze toch stiekem op de avond toch een zwarte man lieten op hun kamer toe en op de avond zaten ze te wippen. Hun blanke vriend in Nederland die weten van niks.

Het is alleen maar neuken en pijpen en weg wezen in deze tijden.

Ik hoef geen vrouw die al 1,2,34 relatie heeft gehad. Dan kan je net zo goed alleen blijven of je moet eentje hebben die echter nooit een vriend heeft. Die vrouwen die meerdere relaties hebben gehad en die worden ook weer steeds slimmer he? Ze hebben al ervaringen op gedaan hoe ze een man moeten inpalmen op fianencieel gebied en met neuken. De man weet echter niet zelf dat hij slachtoffer is geworden van haar wan praktijken. Of ze willen een gangbang of zaad dump afspraken aan dat soorten shit doe ik niet. Of vrouwen met kinderen. Ik zoek gewoon iemand die lekker kan koken en humor heeft en die gewoon een normaal leven kan lijden. Ik zoek geen hoeren.

Omdat vrouwen tegenwoordig financieel onafhankelijk zijn en er goede voorbehoedsmiddelen zijn duiken vrouwen makkelijker met een andere man het bed in. Dit komt ook door de sexuele revolutie. De mannen hebben de naam maar onderschat de vrouwen niet. Als vrouwen ontevreden zijn geraakt met hun partner of zich vervelen en een andere man geeft hun aandacht hebben ze sex met die man.

Om naar Nederland te komen staan de vrouwen inderdaad in de rij, desnoods met een 20 jaar oudere man of nog ouder. Maar als ze in Nederland zijn krijgen ze eisen. Er zijn er genoeg weer vandoor gegaan met een jongere man waarbij ze beter konden.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden