Reviews van deze auteur

Scheve verhouding

Review over Knuz

Dat op datingsites de verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen zo scheef ligt komt omdat vrouwen veel minder echt op zoek zijn naar een nieuwe partner. Vrouwen laten het meer aan het lot over of ze een nieuwe partner vinden of niet. Vrouwen kunnen ook makkelijker zonder partner leven als mannen. Mocht een vrouw ergens behoefte aan hebben kiest ze daarvoor wel een man uit haar eigen omgeving uit, of deze man getrouwd is of niet maakt ze hiervoor weinig uit. Misschien is het wel veiliger met een getrouwde man, verder geen toestanden. Het is wat dat betreft veel en veel gemakkelijker voor een vrouw. Een vrouw hoeft zich enkel maar aan te bieden aan een man waar ze wat mee wil, een man moet flink jagen. Een man moet zich duidelijk onderscheiden wil hij voor een vrouw opvallen. Ook in het gewone leven heeft een vrouw het voor het uitkiezen.

Niet meer dan 3

Review over Knuz

In artikelen worden vrouwen geadviseerd niet meer dan 3 eerdere relaties en/of avontuurtjes te bekennen. Ik vind dit geen goed advies omdat dit slecht is voor de vertrouwensbasis. Vroeg of laat zal er toch meer van uitkomen. Ik kan me goed voorstellen dat een man dan gaat denken "als ze er één heeft verzwegen zullen er nog wel meer zijn geweest" In het begin zul je niet alles vertellen, maar ik vind dat je dit later wel moet doen, zowel de mannen als de vrouwen.

Ook vind ik stiekem vreemdgaan achterbaks, wat de reden ervoor ook geweest is. De mannen hebben de naam, maar de vrouwen zijn net zo erg. Vrouwen kunnen het enkel beter geheimhouden.

Bijna alleen maar jonger

Review over Knuz

Op datingsites wordt er bijna uitsluitend, zowel door vrouwen als mannen, gezocht naar personen die jonger zijn, tot aan het extreme toe. Er wordt veel te veel op leeftijd gelet. Men zou ook eens moeten zoeken naar personen die ouder zijn. Een tweede punt is de foto. Wanneer de foto niet aan het ideaalbeeld voldoet wordt er snel doorgeklikt. In het dagelijks leven zie ik relaties ontstaan met zelfs een groot leeftijdverschil, hierbij zijn leeftijd en uiterlijk duidelijk van minder belang maar meer hoe iemand is. Ook valt mij de zeer passieve houding van vrouwen op. Ze nemen bijna nooit zelf het initiatief om een man te benaderen. Indien dit gedrag op datingsites niet verandert zie ik via datingsites maar zeer weinig relaties ontstaan.
Ik heb ook dingen waarvan ik graag zie dat een vrouw uiterlijk aan voldoet, maar dat zijn er niet zoveel. Dit zijn slank, lang haar en een mooie open blik. Ik sluit niet uit dat het wat kan worden met een vrouw die hier niet geheel aan voldoet. Volslanke vrouwen zien graag een slanke man en zijn op hun teentjes getrapt als ze wordt duidelijk gemaakt dat ze het beter bij een man van hun eigen postuur kunnen houden.

Waarover klagen en willen de vrouwen

Review over Knuz

Vrouwen klagen erover dat de mannen enkel een jong, mooi, zeer slank modepoppetje willen hebben en niet kijken naar de innerlijke schoonheid van een vrouw. Maar wat willen vrouwen zelf dan? Een betrouwbare, lieve en zorgzame man is niet interessant, die is saai. Vrouwen willen een jonge, lange, stoere, zeer zelfverzekerde man met veel babbels (moet wat te vertellen hebben) en vooral heel veel HUMOR. Mag ik even weten wat dat allemaal op zijn beurt met de innerlijke schoonheid van een man te maken heeft? Ik zou het niet weten. Mannen met echte humor zijn er niet zoveel. Onder mijn 42 mannelijke collega's zou ik kunnen zeggen dat er maar één echte humor heeft en die is getrouwd. Mannen met humor blijken razend populair onder de vrouwen (in meer dan de helft van de profielen van vrouwen komt het woord HUMOR voor) dus vrouwen zullen zware concurrentie ondervinden, de kans is dus heel klein dat hij voor jou gaat kiezen. Wat ik ook vaak tegenkom is de zin "geen invulling maar aanvulling" Nu weet ik niet exact wat ze hier mee bedoelen maar ik maak hieruit op dat ze hun leven niet met een man willen delen maar een man maar als extra zien.

Dat een vrouw juist op zoek is naar een betrouwbare, zorgzame en lieve man en al dat macho en uitsloverig gedoe van mannen spuugzat is ben ik in profielen van vrouwen nog niet tegengekomen. Het woord lief wel ja, maar dan wel in combinatie met de door mij opgesomde eigenschappen.

Aanvulling, geen invulling

Review over Knuz

Ik lees vaak dat vrouwen een man zoeken als aanvulling, geen invulling. Ik denk dat een man door een vrouw niet graag als extraatje wordt gezien. Dit is een totaal andere insteek dan wanneer je als je jong bent gaat samenwonen of trouwen, dan wil je er voor elkaar zijn en gaan. Als iemand zijn leven al zover heeft ingevuld dat er maar weinig ruimte overblijft kan die beter niet aan een relatie beginnen. Als iemand schrijft "Ik zoek geen invulling, ik heb mijn leven al ingevuld" dan vraag ik me af hoeveel tijd en energie die persoon in een nieuwe relatie wilt steken. Ziet zo iemand in een relatie niets meer als vermaak tussendoor? Zoek geen contact enkel maar voor de gezelligheid, je kunt de ander er valse hoop door geven. Ik ben van mening als je echt wat voor elkaar wilt betekenen je wel elkaars leven gedeeltelijk moet invullen, je leeft anders teveel langs elkaar heen en je relatie heeft onvoldoende diepgang.

Humor

Review over Knuz

Wat ik heel vaak in profielen van vrouwen tegenkom is dat een man veel humor moet hebben. Alsof een man een grote lolbroek moet zijn en er is om een vrouw te entertainen. Van een man die weinig humor heeft wordt gelijk aangenomen dat die man wel saai zal zijn en wel weinig leuks mee te beleven valt. Zoveel vrijgezelle mannen met veel humor zijn er niet, die zijn vaak getrouwd of hebben allang een nieuwe vriendin en wat dan? Die mannen met veel humor kunnen je wel eens op een andere manier in de maling nemen wat je beslist niet zo leuk zal vinden als je er achter komt. Het hardste lacht die man dat het hem weer gelukt is. Hij zal het wel veel humor vinden, jij niet meer. Populaire mannen zijn niet trouw, die kunnen vrouwen bij de vleet krijgen en kiezen op hun beurt voor de mooiste en jongste, getrouwd of niet getrouwd. Die man waar jullie op zoek naar zijn vindt je niet op een datingsite. Die heeft dit niet nodig. Die vindt zo wel een hele mooie en gewillige vriendin, misschien wel meerdere. Als je met minder geen genoegen wilt nemen, geef het dan maar op. Als je het onderste uit de kan wilt hebben krijg je het lid op je neus. Ik heb stellig de indruk dat veel vrouwen hun mogelijkheden te hoog inschatten en dat mannen realistischer zijn. Uiteraard zijn er ook mannen die er enkel maar van kunnen dromen een bepaalt type vrouw te krijgen, terwijl een andere man hier geen enkele moeite voor hoeft te doen omdat de vrouwen zo wel op hen afkomen.

Grote mismatch

Review over Knuz

Ik heb het idee dat er onder het vrijgezellenbestand een grote mismatch is.
Vrouwen waar mannen in geïnteresseerd zijn willen die mannen niet.
Mannen waar vrouwen in geïnteresseerd zijn willen die vrouwen niet.
Ik vrees dat ondanks het bestaan van veel datingsites dit zo zal blijven.

Een vaak gelezen excuus waarom vrouwen het een stuk jonger zoeken is dat ze de mannen van haar leeftijd niet aantrekkelijk meer vinden en dat ze zich veel jonger voelen.
Realiseren deze vrouwen zich wel dat mannen er net zo over kunnen denken en dus geen (veel) oudere vrouw willen hebben?

De voorkeur voor een veel jongere man zie ik voornamelijk bij vrouwen tegen, tijdens en na de overgang.

Geïnteresseerd ? Hoezo geïnteresseerd !

Review over Lexa

Zolang je nog gratis lid bent wordt je bestookt door automatisch gegenereerde e-mails dat er veel mensen geïnteresseerd in je zouden zijn. Laten we één ding duidelijk stellen, al is je profiel duizend maal bezocht, zolang je geen e-mail hebt gekregen is er helemaal niemand die interesse voor je heeft. Het grote nadeel van Lexa tegenover andere datingsites is dat je als gratis lid je e-mails niet kunt lezen en niet kunt zien wie je profiel heeft bezocht. Als je dit wilt krijg je gelijk de betaalpagina voor je neus. Op Relatieplanet kan dit duidelijk wel. Pas als je een e-mail terug wilt sturen moet je gaan betalen. Ik heb niet de indruk dat Lexa of Relatieplanet met fake profielen werken zoals andere malafide datingsites. Zolang je niet hebt betaald wordt je door deze malafide datingsites bestookt door e-mails van hele mooi vrouwen. Deze e-mails van fake profielen worden enkel als lokeend gebruikt om je te doen betalen. Als je hebt betaald zul je ontdekken dat het merendeel, zo niet allemaal, fake profielen zijn. Weggegooid geld dus. Wat voor alle datingsites geldt is dat bij matching enkel wordt gekeken welke dames binnen jouw voorkeur liggen en niet of je binnen elkaars voorkeur ligt. Geen echte matching dus! Bijvoorbeeld een zogenaamde match waarbij om te beginnen al blijkt dat je niet binnen haar gewenste leeftijd valt.

Sterke punten
Geen fake profielen?

Zwakke punten
Als gratis lid kun je helemaal niets. Misleiding door te stellen dat er veel interesse voor je zou zijn. Moeilijk gedoe als je de tekst van je profiel wilt wijzigen. De tekst wordt geweigerd terwijl er absoluut geen verboden dingen in staan. De profieltekst die je hebt ingevoerd is niet geaccepteerd. Schrijf een nieuwe tekst. Als je je tekst weer wilt wijzigen moet je wachten totdat de vorige is goedgekeurd. Date voorstellen zijn vaak dezelfde dames. E-mails aan Lexa worden niet beantwoord.

Van één kant

Review over Knuz

Het lijkt wel of alles van één kant moet komen, van de kant van de man dus. Denken vrouwen wel eens na wat ze voor een man kunnen betekenen?
Een man moet dit, een man moet dat, een man moet zus, een man moet zo.
Wat moeten ze zelf dan? Helemaal niets?
Het enige wat een man zal vragen is dat ze een beetje aantrekkelijk is.

Er zijn vrouwen die het enkel om het vertier gaat en de man dit vertier helemaal betaalt. Als de man dan, zeg na enkele maanden, wat van haar wil is ze niet thuis.
Er is aan mij een geval bekend dat zo 'n vrouw een bedvriendje had maar dat vriendje kwam enkel hiervoor langs en deed verder niets voor haar. Ze had dus één man voor de lusten en één man voor de lasten. Dit geval is aan mij zo bekend omdat ik zelf die man van de lasten was die bij haar niets mocht. Ik ging bij haar door de achterdeur naar binnen omdat ik ze wilde verrassen. Nou, ik verraste ze inderdaad. Ik trof haar met dit vriendje in bed aan! Die man deed verder niets met haar omdat hij getrouwd was. De verklaring die ze hiervoor gaf was dat ze verliefd op deze man was en dat ze niet tegelijk op twee mannen verliefd kon zijn. Of deze man de oorzaak van haar scheiding was geweest heb ik haar niet meer gevraagd, maar kon best wel het geval geweest kunnen zijn.

Er zullen best leuke (weer) vrijgezelle vrouwen zijn die niet zoveel noten op hun zang hebben en wel eerlijk en openhartig zijn, maar ik ben ze nog niet tegengekomen, niet in real live noch op datingsites.

De voornaamste reden

Review over Knuz

De voornaamste reden dat vrouwen steeds hogere eisen aan een man zijn gaan stellen is omdat vrouwen niet meer financieel afhankelijk van een man meer zijn. Ze hoeven dus niet meer uit nood te trouwen en met vrijwel elke man genoegen nemen.
Door de komst van het Internet wordt haar keuze niet meer beperkt tot het aantal vrijgezelle mannen die in de buurt rondlopen. Ze heeft ze nu zeer ruim voor het uitkiezen. Vrouwen hebben de macht. Ook wordt er lang niet meer zo van opgekeken wanneer een vrouw met een man omgaat waarmee ze niet getrouwd is, zelfs niet wanneer deze man wel getrouwd is.

Het is mij opgevallen dat er vele malen meer vrouwen van in de 40 dan in de 50 zijn ingeschreven. Voor vrouwen van in de 50 hoeft het allemaal zo nodig niet meer blijkbaar.

Wanhopig?

Review over Knuz

Een man moet wel zéér wanhopig zijn wil hij een relatie aangaan met een veel oudere vrouw. Hij zal wel bot hebben gevangen bij vrouwen van zijn leeftijd en jonger en probeert het daarom maar bij een veel oudere vrouw, zo heeft hij toch nog wat. Of een oudere vrouw is heel makkelijk voor een jonge man of hij heeft een moedercomplex.

Een veel gelezen bewering is dat veel vrouwen een wat oudere man of een man van haar leeftijd er niet uit meer vinden zien en dat een oudere man wel niet zoveel energie meer zal hebben. Laat deze vrouwen eerst maar eens goed in de spiegel kijken of ze zelf er nog goed uitziet en of mannen van haar leeftijd en ouder haar er nog wel goed vinden uitzien.

Vrouwen spiegelen zich te vaak aan mooie, bekende, succesvolle en rijke vrouwen die met gemak een veel jongere partner kunnen krijgen. Als ze er inderdaad nog redelijk goed uitzien denken ze: Dit gaat mij ook lukken! Je kan vaak al aan de foto zien dat ze alleen voor jonge mannen gaat. Hé dat is een mooie, die zal denk ik wel weer.......en ja hoor!

Het is voor de meeste mannen een illusie dat je via een datingsite een mooie vrouw van gelijke leeftijd of jonger kan opdoen, of je moet flink met je portemonnee zwaaien, dan komen ze wel en is zelfs een groot leeftijdverschil geen enkel probleem meer.

Lang niet alle vrouwen zijn zo, dat weet ik, maar op datingsites zijn het er helaas wel veel. Misschien geven de vrouwen die op datingsites staan mij wel een verkeerd beeld van vrouwen in het algemeen. Misschien val ik wel op het verkeerde type vrouwen. Ik heb er geen probleem mee een tot 5 jaar oudere vrouw te accepteren, maar helaas zijn er bijna geen bij van mijn type.

Wat is mij type?

Mijn type is kleiner dan 1,70 m, heeft maximaal maatje 38, heeft (half)lang haar, heeft een mooi gezicht en is uiterst verzorgd. Ze heeft geen of nog te jonge kinderen. Ze heeft haar laatste kind dus nog voor haar 30e gehad.

Oneerlijk spel

Review over Tagged

Het merendeel van de mensen gebruikt hun eigen foto niet, maar van een mooie jonge vrouw of man. Dit om het aantrekkelijk te maken hun als huisdier te kopen. Als datingsite acht ik Tagged hierom ongeschikt. Tagged is ook het werkterrein van Afrikaanse oplichters. Als je als man wordt benaderd met een foto van een vrouw die je jongste dochter had kunnen zijn dan weet je het wel. De oplichterij straalt er vanaf.

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
Fake foto's en profielen.
Geen echte datingsite.

Zwaar teleurgesteld

Review over Knuz

Ik kan me heel goed voorstellen dat er veel mannen zijn die zwaar teleurgesteld zijn in datingsites. De man heeft meestal een nare scheiding achter de rug waar hij niet de oorzaak van geweest hoeft te zijn. Het zijn allang niet meer alleen de mannen die vreemd gaan, de vrouwen kunnen er ook wat van, vooral als de man vaak van huis is. Het lukt hem niet in het dagelijks leven een andere vrouw te vinden en heeft daarom zijn toevlucht tot datingsites gezocht. Na jarenlang ingeschreven te zijn en het schrijven van talloze e-mails die niet werden beantwoord of waarop hij de standaard afwijzing heeft gekregen kan ik me voorstellen dat de moed hem in de schoenen zakt. Als hij dan een enkele keer door een vrouw werd benaderd was het totaal zijn type niet of het was een problemenvrouw die enkel maar een man zocht om haar uit de problemen te helpen. Het kan zelfs zo zijn dat hij door al deze negatieve ervaringen een hekel aan vrouwen heeft gekregen en zich gaat afvragen of er nog wel goede vrouwen bestaan. Zijn die allemaal getrouwd of hebben die allang weer een nieuwe relatie?

Oerinstinct bij partnerkeuze

Review over Knuz

Vrouwtjes zoeken het meest dominante en sterke mannetje uit voor hun nageslacht. Mannetjes jonge vrouwtjes omdat deze het meest vruchtbaar zijn. Het zou hier wel eens vandaan kunnen komen dat veel vrouwen vallen voor jonge dominante macho's (jonge mannen zijn ook vruchtbaarder dan oudere) en dat mannen op jonge vrouwen vallen.
Dat er vrouwen zijn die juist op een veel oudere man vallen heeft te maken met een veilig en beschermd gevoel en/of zijn geld en status. Dat een jonge man op een oudere vrouw valt kan te maken hebben dat hij daar niet zo zijn best voor hoeft te doen en zich niet zo voor hoeft waar te maken.

Hoe voorkom je als vrouw?

Review over Knuz

Hoe voorkom je als vrouw dat je (weer) een foute man treft?

1. Door niet in te gaan op e-mails die je krijgt, maar door zelf te zoeken. Een foute man zal altijd als eerste contact met je zoeken.

2. Zoek het ook niet te jong. Onder de veel jongere mannen die een date met je willen hebben zijn ook weer veel foute types.

SUCCES!

Ontstaan relaties

Review over Knuz

Als je ouder bent is het niet zo eenvoudig meer als vroeger. Veel relaties zijn ontstaan op school, in de discotheek of bar, in verenigingen, of op het werk. Hier zag je iemand dagelijks of wekelijks. Iemand die je in eerste instantie niet zo aantrekkelijk vond maar hierdoor beter kon gaan kennen kon op termijn gevoelens bij je wakker maken en dat je er zelfs verliefd op werd. Nu is het op het werk vaak zo dat alle leuke mannen en vrouwen getrouwd zijn. Ook kan het zo zijn dat je op een bedrijf werkt waar haast alleen maar mannen of vrouwen werken zodat je daar ook niemand van je gading tegenkomt. Je zal er dus op uit moeten. Voor mij is het zo dat ik in het uitgaansleven alleen maar veel jongere vrouwen tegenkom die uiteraard mij niet zien staan. Nu is het zo dat ik een relatie met een te groot leeftijdverschil niet zie zitten, je verkeert beide in een andere levensfase.

Op datingsites ken je de personen niet. Je hebt je wel een beeld gevormd hoe deze persoon er uit zou moeten zie en wat zijn of haar maximum leeftijd zou moeten zijn. Het gevolg hiervan is als de persoon niet geheel aan dit beeld voldoet je geen interesse hebt. Je neemt dus niet de moeite om een persoon die niet geheel aan dit beeld voldoet beter te leren kennen. Bij dates worden, vooral door vrouwen, te snel conclusies getrokken. Hoe kan je iemand nu in een uur beoordelen? Hoe kun je nu weten hoe deze persoon echt is? Geef je de ander wel echt een kans? Als je iemand beter wilt leren kennen zul je je in de situatie moeten bevinden waar dit mogelijk is of meerdere afspraken moeten maken, al denk je dat het niet echt wat voor je is, misschien blijkt later van wel.

Het probleem in het echte leven is dat er niet op iemands voorhoofd geschreven staat dat hij of zij beschikbaar is, je kent hem of haar niet, dus je gaat er vanuit dat hij of zij getrouwd is. Je zal eerst een gesprek aan moeten gaan om dit te weten te komen, maar doe je dit zomaar? De een wel, de ander niet. Als je je bezwaard voelt om dit te doen kom je ook niet verder.

Bankhanger

Review over Knuz

Wat ik regelmatig in profielen van vrouwen tegenkom is: Geen bankhanger. Wat is een bankhanger? Een gezapige weinig actief persoon die s'avonds voor de TV zit en enkel naar zijn programma's wil kijken en nergens meer toe te bewegen is? Ik vraag me af waarom deze man zo geworden is. Omdat zijn vrouw zich misschien van hem heeft afgekeerd en heel druk met haar eigen bezigheden is? Omdat deze man alleen is en verder geen activiteiten kan verzinnen? Vrouwen kunnen trouwens ook bankhangers zijn. Humor komt ook heel vaak voor. Moet een man een vrouw entertainen en wacht ze passief af wat hij te brengen heeft? Wie is hier dan passief? Ik heb het vermoeden dat veel vrouwen er niet over nadenken wat ze aan een man te bieden hebben, maar enkel geïnteresseerd zijn wat die man haar te bieden heeft. Is dit niet een beetje egoïstisch? De meeste mannen zijn best wel te motiveren, maar als de vrouw geen ideeën aanbrengt, hier geen moeite voor doet, de man alles zelf verzinnen moet en dus alles van de man af moet komen? Denk eens na!

Nog vragen?

Review over Knuz

Nog vragen waarom vrouwen van je leeftijd of jonger niet op je reageren?
Het bewijs hiervoor heb ik zelf ondervonden. Vrouwen die mij hebben benaderd waren allen ouder. Vrouwen van mijn leeftijd of wat jonger die ik heb benaderd reageren niet of reageren negatief.

Hier een gevonden artikel:

Oudere vrouwen storten zich op jonge mannen. Het zou zomaar hun zoon kunnen zijn. De toyboys waar veel oudere vrouwen zich massaal op storten. Celebs als Madonna, Demi Moore en Halle Berry hebben een trend gezet en zijn hun voorbeeld. De massa volgt……..In Amerika kregen deze oudere vrouwen de bijnaam poema’s. Omdat ze zich als een roofdier gedragen op hun zoektocht naar jonge mannen of ‘welpen’. Maar de zoektocht naar toyboys is niet alleen een trend bij celebs. Uit onderzoek van een Britse datingsite blijkt dat 280.000 Britse vrouwen ouder dan 45 jaar op zoek zijn naar een jongere man als partner. Dat is een stijging van 20 procent ten opzichte van vorig jaar.Datingsites als gocougar.com schieten nu als paddenstoelen uit de grond, zij specialiseren zich in het zoeken naar jonge mannen voor oude vrouwen. De 39-jarige Britse Rita Sangha heeft al verschillende toyboys versleten: “Jonge, energieke mannen zijn de perfecte partner voor oudere vrouwen in de fleur van hun leven. En zij zijn niet altijd rijke mannenverslindsters, elke vrouw kan genieten van de affectie van een jongere man.” Daarom besloot Rita workshops voor oudere vrouwen te organiseren waarin ze leert hoe een toyboy te versieren. “Ik kan je kansen op een jongere man verdrievoudigen. De 44-jarige Britse Bea Cameron volgde deze workshop. “Sinds ik gescheiden ben wil ik alleen nog jongere mannen. Met de lessen van Rita weet ik nu hoe ik mannen moet versieren en ontmoette ik gelijkgestemde vrouwen. Jongens vinden het leuk om vrouwen te plezieren, mannen van mijn leeftijd zijn saai. Is je interesse gewekt? Dan zijn hier wat tips van Rita hoe je te werk moet gaan: Begin niet meteen iets met de eerste 21-jarige die je aandacht geeft (leek me ook een beetje overdreven….) Jonge mannen zijn energiek, attent en geweldige partners. Maar vergeet niet dat je niet te veel moet verwachten, begrijp dat zij een andere kijk hebben op het leven. Bemoeder hem nooit (aan één moeder heeft hij genoeg). Wees geen onderdeurtje. Bel hem nooit en zeg niet als eerste dat je hem graag ziet. Het is essentieel dat hij denkt dat je het drukt hebt ook als dat niet zo is. Zet de eerste stap. Je moet je niet schamen om een jongere man in een café aan te spreken. Probeer het eens met deze openingszin: “Ik vind dat je mij uit moet vragen, dit is een beperkt en exclusief aanbod. Leer jezelf beter kennen op seksueel vlak. Volg bijvoorbeeld een cursus striptease of paaldansen. Zo, dat zijn nog eens tips waar je wat aan hebt. Ik wens je veel succes……….

Met andere woorden: Vrouwen willen een veel jongere sixpack sportverslaafde (die je s' avonds en in weekend dus vaak kwijt bent) waarmee ze de Blitz kunnen maken zonder dat ze zelf in de spiegel durven kijken. Iemand zou ze eens een spiegel voor moeten houden. Als je een vrouw hiermee confronteert vliegt ze in de ontkenning, maar ze doet het wel. Kijk maar eens naar de gewenste leeftijd in hun profielen! Dit zegt me genoeg. Een veel jongere man speelt vaak alleen maar een spelletje met ze. Ze komt hier vaak ook wel achter, maar het opmerkelijke is dat ze de volgende keer hier gewoon wéér intrapt. Vrouwen die wel een partner van hun eigen leeftijd of wat ouder willen hebben moet je met een lampje zoeken, vooral als ze er nog een beetje aantrekkelijk uit moet zien. Een naald in een hooiberg, dus vergeet het maar, vooral voor de mannen vanaf middelbare leeftijd. Het is net zoals met het vinden van nieuw werk. Je bent al te oud.

Ik moet er trouwens niet aan denken dat ik een relatie zou beginnen met een vrouw die (bijna) mijn moeder had kunnen zijn. Vooral niet met dames waar de tand des tijds behoorlijk aan geknaagd heeft en behoorlijk uitgedijd zijn. Je begint geen relatie met je moeder. Dan blijf ik nog liever alleen.

Status en geld

Review over Knuz

Het blijkt dat veel vrouwen gevoelig zijn voor de status en geld van een man. (macht erotiseert) Het is zelfs zo erg dat er vrouwen zijn die met zo'n man een relatie aangaan terwijl ze weten dat hij getrouwd is en nooit voor haar zal gaan scheiden. Ze zal het wel proberen, maar ze zal haar zin niet krijgen. Als ze te moeilijk gaat doen is de relatie over. Mannen met status hoeven er nog geen eens moeite voor te doen, vrouwen komen zo wel op hen af en hiervoor hoeft hij ook niet mooi te zijn. Dan vervallen gelijk de eisen van de vrouwen wat uiterlijk en leeftijd betreft. En nog een punt. Waarom zijn vrouwen boos als hun profiel wordt bezocht door 10 jaar oudere mannen, terwijl ze zelf het vanaf 15 jaar jonger zoeken? Ze noemen deze mannen lelijke oude mannen die een groen blaadje zoeken. Inconsequent dus. Mogen vrouwen het enkel jonger zoeken?

Ik ben benieuwd

Review over Knuz

Ik ben benieuwd of veel mannen dezelfde ervaring hebben als ik. Dat je wordt afgewezen door vrouwen van je leeftijd en jonger en dat je enkel wordt benaderd door vrouwen die (veel) ouder zijn.

Cougars

Review over Knuz

Het valt me nog steeds op dat veel vrouwen een veel jongere man zoeken. Wat is er mis met een man van hun eigen leeftijd of enkele jaren ouder? Ikzelf zie er nog heel goed uit en gedraag me veel jonger dan ik ben. Dit is niet mijn eigen mening. Niemand snapt dat ik nog geen leuke vrouw heb gevonden, maar ze weten zelf ook geen vrouw voor me. Alle vrouwen die ik heb benaderd antwoorden niet of geven een standaard afwijzing. De jongste vrouw die mij heeft benaderd was drie jaar ouder. Niet dat ik daar een probleem mee heb, maar ze was mijn type niet. De rest was nog ouder. Bij fotomatching is het resultaat bedroevend. Het lijkt wel of de vrouwen niet in mijn leeftijdsgroep zoeken of er zijn er maar zeer weinig die fotomatching doen. Mag ik hieruit concluderen dat de meerderheid van de vrouwen een veel jongere man zoeken? Cougars dus? Ik heb ook het idee dat het merendeel van de vrouwen geheel passief op de website staan, ze zoeken zelf niet, ze wachten enkel e-mails af. Ik laat me toch niet door deze zaken ontmoedigen, er hoeft maar 1 vrouw te zijn waarbij het klikt, toch? Wat ik heb geprobeerd is me een beeld te vormen van de meeste vrouwen die op een datingsite staan. Ik vrees dat dit beeld juist is. Wat mij verder nog is opgevallen bij de profielen van vrouwen is wanneer ze wel toestaan dat een man tot een jaar of 5 ouder is, dat het over het algemeen moeders mooiste niet zijn en dit is nog zachtjes uitgedrukt. Als ze het idee hebben dat ze er nog goed uitzien, gaan ze allemaal voor jonger. Dat Jeffrey Bok vreemdgegaan is met een 20 jaar oudere vrouw is ook weer zoiets, van die vrouw dan.

Wat vrouwen willen

Review over Knuz

Een vrouw wil een man waar ze tegenop kijkt, vaak ook wat lengte betreft. Vrouwen zoeken spanning, zelfs sensatie. Een lieve en zorgzame man wordt wel gewaardeerd maar snel saai gevonden. Een man moet een vrouw blijven verrassen en verbazen. Een vrouw wil aandacht, bewonderd blijven worden en vaak complimenten krijgen. Als een man voorspelbaar wordt is de spanning weg, dan wordt een vrouw gevoelig voor een man die weer spanning in haar leven brengt. Als de relatie routine wordt en de vrouw vindt dat ze te weinig aandacht krijgt raakt een vrouw verveeld en kijkt ze verder. Hierdoor bestaat de kans op vreemdgaan.

Aan de andere kant is het zo als een man het gevoel heeft dat hij er maar bijhangt wordt hij gevoelig voor andere vrouwen of hij verdrinkt zich in zijn werk of een hobby.
Als een vrouw een man gaat domineren kan het kort of heel lang duren, maar het gaat een keer mis.

@Knuzbezoeker

Review over Knuz

Dat hoge eisenpakket is op iedere datingwebsite zo. Er zijn heel veel vrouwen die enkel voor de hoofdprijs gaan, Gold Diggers. Er zijn toch vrouwen die wel serieus zijn, maar dat zijn meestal niet moeders mooiste waar je niet zo snel op zal reageren. De mooie vrouwen worden bedolven onder de mailtjes en hebben zoveel keuze dat ze de jongste en mooiste man uitzoeken. De kans is dan erg groot dat ze een getrouwde man voor een date uitzoeken die er enkel maar een bij wil hebben en dan maar klagen. Zowel mannen als vrouwen gaan teveel op uiterlijk af. De minder mooie mannen en vrouwen krijgen op deze manier weinig kans, maar je moet geluk hebben. Het is zeker wel mogelijk dat je iemand vindt waarbij het wel klikt al is die kans, zeker voor mannen, heel klein. Hou er rekening mee, mooie vrouwen en mannen lopen niet lang los rond, of er is iets mee. Een veel gehoorde opmerking van vrouwen is dat alle leuke mannen getrouwd zijn. Ik denk dat dit ook voor vrouwen opgaat.

arrogantie

Review over Knuz

Kort geleden heb ik een oude date van me aangeschreven, puur uit belangstelling hoe het met haar gaat en zonder bijbedoelingen. Ik kon zien dat ze het bericht had geopend. Denk je dat ze het fatsoen had om me een berichtje terug te sturen? Nee dus. Een zeer hooghartige tante die nog eens 5 jaar ouder is als ik en dan nog te bedenken dat ze aan het eind van de date vond dat het allemaal zeer positief was. Ik moest haar als eerste na de date een berichtje sturen. Ze antwoordde dat ze er vanaf zag. Het was allemaal toch zo positief?

Vaak gelezen klacht

Review over Knuz

Ik lees op forums dat er zo weinig echt leuke vrouwen of mannen op dating sites staan. Het is helaas zo dat populaire vrouwen en mannen in hun eigen omgeving of op het werk wel aan een nieuwe relatie komen. Die hebben het niet nodig om zich op een dating site in te schrijven. Op een dating site tref je over het algemeen geen 1e keus mensen aan. Mochten deze er wel op staan hebben deze vaak al een relatie, willen ze er een bij, of er is wat mee. Uitzonderingen bevestigen de regel.

Lieve en zorgzame mannen

Review over Knuz

Lieve en zorgzame mannen worden door vrouwen vaak saai gevonden. Daar valt helemaal niets mee te beleven, vinden ze.

Worden vrouwen kritischer?

Review over Knuz

Ik heb het idee dat vrouwen met het ouder worden veel kritischer worden als mannen. Vandaar misschien het hele hoge pakket van eisen waar veel mannen over klagen.

Waarop gaat een relatie stuk?

Review over Knuz

Gebrek aan aandacht. Als de man te vaak weg is voor zijn werk of voor zijn werk bezig is, te vaak gaat sporten of te lang met zijn hobby bezig is. Als de vrouw altijd met andere dingen bezig is en de man te vaak afwijst (moe, hoofdpijn)
Als er een ander is die je wel veel aandacht geeft gaat het vaak mis, of je moet er een dubbele agenda op nahouden. Vrouwen kunnen hun relatie wel beter geheim houden. Er wordt gezegd dat mannen veel vaker vreemd gaan dan vrouwen. Daar zijn toch net zoveel vrouwen voor nodig? Of het moet zo zijn dat die vrouwen met meerdere mannen vreemdgaan.

Als je maar bekend en/of rijk bent.

Review over Knuz

Kijk maar naar Menthal Theo en Maaike.
Dan is het geen enkel probleem als de man 26 jaar ouder is.
Anders moet de man weer veel jonger zijn.

Je moet elkaar zien

Review over Knuz

Bij datingsites wordt door zowel mannen als vrouwen veel teveel afgegaan op de foto. Hoe vaak komt het niet voor dat iemand waar men in eerste instantie niets in ziet dat je daar toch verliefd op wordt en je man of vrouw wordt? Door gelijk al iemand af te wijzen op de foto en/of leeftijd worden heel veel kansen weggegooid.

Opeens stoppen de e-mails

Review over Knuz

Dames,

Als je verder niet meer met een man wilt communiceren, schrijf hem dit dan. Mannen willen ook duidelijkheid. Het is frustrerend als je een weer e-mail hebt geschreven dat het ineens aan de andere kant doodstil blijft. Schrijf er ook de reden bij, de man kan er misschien zijn voordeel mee doen. Het kan zijn dat doordat wat een man heeft geschreven je het verder niet ziet zitten. Het kan ook zijn dat je inmiddels iemand hebt gevonden waarvan je denkt dat hij beter bij je past. Misschien schrijf je wel met meerdere mannen tegelijk. Hou dan de man die je minder lijkt niet aan het lijntje door hem niet meer te schrijven en dus hem maar tevergeefs te laten wachten op een e-mail terug.

Mooie vrouwen en mannen zijn populair

Review over Knuz

Mooie vrouwen en mannen zijn populair, die komen in het dagelijks leven beslist geen aandacht te kort, je zult ze dus nauwelijks op een dating site tegenkomen. Als je beslist een echt mooie man of vrouw zoekt, zul je die hier niet vinden. Je kan er wel op blijven hopen, maar dit zal tevergeefs zijn. Denk er dus maar eens over na als je bij het zien van de foto gelijk iemand weg klikt!

Teleurstellend

Review over Knuz

Knuz is een geweldige site, maar die vrouwen hè. De vrouwen (getrouwd) die ik ken vinden het onbegrijpelijk dat ik geen leuke vriendin kan vinden. De vrouw die jij krijgt mag in haar handen knijpen, vinden ze. Je ziet er heel goed uit en ziet er ook nog eens veel jonger uit. Maar ja, deze vrouwen kennen mij en weten hoe ik ben. Op alle dating sites, geen antwoord of "geen interesse" Ik ben beslist niet wanhopig, maar deze situatie is om moedeloos van te worden.

Foto Matching

Review over Knuz

Ik ben nu al vanaf het begin bezig met foto matching. Tot op heden heb ik geen enkele match. Eén mogelijkheid is dat de vrouwen die ik aantrekkelijk vind mij niet aantrekkelijk vinden en andersom, de andere mogelijkheid is dat die vrouwen (nog) geen foto matching hebben gedaan. Ik ben benieuwd naar de resultaten van andere mannen en eventueel van vrouwen.

Kiik eens naar de oudere reacties

Review over Knuz

Geachte heren,

Knuz heeft helemaal geen baat bij fakers of nepprofielen, het is een gratis dating site. Kijk eens naar de bezoekers statistieken bij de vrouwen. Ze hebben helemaal geen tijd om alle e-mails te beantwoorden, dit is een dagtaak. Het is gewoon waar dat de vrouwen ook eerst naar de foto kijken, dit doen de mannen ook! Als de foto en vooral de leeftijd ze niet bevalt, is het verder niet interessant. Een vrouw schreef in een e-mail aan mij: Als je een keuze hebt, neem ik de mooiste en jongste. Ze kunnen daardoor elke keer weer de foute mannen uitkiezen. Er zijn veel reacties van vrouwen dat de mannen enkel op een ding uit zijn. Hallo, ze hebben deze typetjes toch zelf uitgezocht en de goede mannen genegeerd? Of heb ik het nu mis?

reacties:

Review: Uitgeschreven

Fakers worden er niet door Knuz zelf opgezet zoals bij veel andere datingsites wel het geval is. Dit om mannen ertoe te bewegen te gaan betalen, ook sturen ze je nep e-mails. Als je hebt betaald blijft het stil en krijg je geen enkele e-mail meer, hooguit datevoorstellen. Als je als man ouder als 49 bent, ben je niet interessant meer voor vrouwen rond je eigen leeftijd, in feite ben je door ze afgeschreven. De dames willen bijna allemaal jonger, tot 25 jaar jonger aan toe.

Review: site zelf is goed, maar de vrouwen zijn niks

Toch zijn er oudere mannen zonder kinderen, ik bijvoorbeeld, maar mij halen ze er niet tussenuit.

Review: fakers

Dit doet Knuz zelf niet, dit zijn scammers. Knuz doet moeite deze profielen eruit te halen. Veel andere websites maken wel zelf, misschien wel duizenden, nepprofielen aan om je over te halen te gaan betalen. Erotische datingsites spannen de kroon, daar is (bijna) alles nep. Er zijn zelfs websites die een redactie hebben om je e-mail aan een fake te beantwoorden. Elke e-mail die je verstuurt kost dan geld door middel van dure credits.

Review: fakers

Er is in Nederland een grote website die op de TV veel reclame maakt waar je al moet gaan betalen wil je een e-mail kunnen lezen, laat staan versturen. De dingen waar je op Knuz voor moet betalen heb je niet echt nodig.

Review: Zeg Johan(n)(n)

Het is dus allemaal niet waar wat ik schrijf?
Er zijn genoeg mensen die mijn ervaringen onderschrijven, dit heb je zeker niet goed gelezen. Als jij andere ervaringen hebt speel jij waarschijnlijk beter toneel en hou je een masker op. Het is me trouwens weer gebeurd. Eerst een leuk e-mail contact en op een gegeven moment beantwoordt ze mijn e-mails niet meer. Als een vrouw via Knuz in contact gekomen is met een man die ze interessanter lijkt bestaat de man niet meer waar ze eerder contact mee heeft gehad. Ze wil dan enkel nog maar communiceren met die nieuwe man. Wat is dit voor mentaliteit?

Review: Zeg Johan(n)(n)

Als je achter de geheimen van een vrouw komt breekt de hel los. Alles wordt in alle hevigheid ontkend, ik wordt voor gek verklaard maar ik heb wel de bewijzen. Het gewoon eerlijk toegeven is er niet bij.

Review: Zeg Johan(n)(n)

Een voorbeeld? Mijn ex ging vreemd, dit was volgens haar helemaal niet waar, ik zag spoken. Tot het moment dat ik haar bij mij thuis met een man in bed aantrof, toen kon ze er niet meer onderuit.

Review: Prima site, maar weet waar je aan begint

Inderdaad Djenga, veel Cougars en Gold Diggers. Een zeer groot pakket aan eisen. Ze zoeken een man die hen kan vermaken (humor) en hen overal mee naar toe neemt, uiteraard op de man zijn kosten. Ze kijken niet naar zichzelf wat hun inbreng in een relatie kan zijn en hoeverre ze een man kunnen vermaken. Alles moet van één kant komen.

Review: Prima site, maar weet waar je aan begint

Vrouwen gaan meer voor de lolbroeken. Tot ze er achter komen dat zo'n lolbroek getrouwd is, een vaste relatie heeft of meerdere bedvriendinnen heeft natuurlijk.

Review: Prima site, maar weet waar je aan begint

Een voorbeeld? Mijn ex ging vreemd, dit was volgens haar helemaal niet waar, ik zag spoken. Tot het moment dat ik haar bij mij thuis met een man in bed aantrof, toen kon ze er niet meer onderuit.

Review: Hoe kan het bestaan

Ik moet bekennen dat ik de laatste tijd ook niet verder kom dat plaatjes kijken, maar dit heeft zijn reden, dit omdat er niet op mijn e-mails werd gereageerd en ik hooguit de standaard afwijzing kreeg. Het is ook zo dat ik de voor mij niet aantrekkelijke vrouwen niet aanschrijf en dat ik bij de aantrekkelijke vrouwen maar één van de honderden ben. Je krijgt ook geen reactie als je maar één jaar ouder bent dan haar maximum gewenste leeftijd, wat meestal haar eigen leeftijd is of jonger. Ik heb in een artikel gelezen dat ongeveer 40% van de ingeschreven vrouwen niet serieus is en enkel maar ingeschreven staat omdat ze benieuwd zijn wat er nog op hun af komt, dit kunnen ook getrouwde vrouwen zijn. Van deze vrouwen krijg je dus echt geen antwoord.

Review: ppffffffff

Ik ben dit met je eens Donna. Maar waarom halen veel vrouwen precies de verkeerde mannen er tussenuit gezien de reacties van de dames op deze site?
Iedere datingsite heeft zo wie zo een zeer geringe slagingskans voor mannen en in het bijzonder voor de goede en serieuze mannen. In het dagelijks leven is het niet anders, deze mannen vallen niet op, de vrouwenjagers en de drukke nonchalante macho'tjes wel, maar of de vrouwen hier zo tevreden mee kunnen zijn?

Review: *

Ik snap niet wat een jonge vrouw onder de 30 op een datingsite zoekt. Al je jong bent heb je toch alle kansen? Ga eens uit, kijk goed om je heen en let nu eens niet op de door woord en gedrag meest opvallende mannen. Kijk ook eens naar de rustige, misschien wat teruggetrokken mannen, die hoeven niet saai te zijn.
Durf zelf eens een gesprek aan te gaan. Onder de mannen die jou benaderen kunnen veel (reeds gebonden) vrouwenjagers zitten en ik denk dat je daar niet op zit te wachten. Een serieuze man valt niet zo op maar is meestal wel de meest betrouwbare.

Review: Johan, Johan, Johan

Real life is ook veel beter, dan heb je echte communicatie, zowel verbaal als non verbaal. Het punt is dat je wel iemand tegen moet komen die ongebonden is en waarbij het klikt. Als dit na jaren niet lukt went je je tot datingsites. Helaas is het resultaat voor de overgrote meerderheid van de mannen net zo groot als in real life.

Review: Plaatjes

Aandacht en bevestiging zijn inderdaad de sleutelwoorden voor vrouwen. Als ze op een gegeven moment vinden dat ze aandacht bij je tekort komen zijn ze zo het matrasje voor een ander. Willen vrouwen nu echt zo'n macho uitsloverige hufter die ze geestelijk de hoek intrapt en waar ze jankend en onderdanig weer uitkomen en hem alles vergeven? Ik denk dat ze beter af zijn met een lieve, zorgzame man die veel voor ze doet. Maar ja, ik hoor het alweer, die zijn niet spannend, die zijn saai. Lieve, open, betrouwbare en niet veeleisende vrouwen zijn er zeker wel, maar ik kom ze niet loslopend tegen. Hou er rekening mee, vrouwen zijn in het begin lief, aardig en aanhankelijk, maar of ze zo blijven?

Review: Plaatjes

Ondanks veel teleurstellingen en negatieve ervaringen blijf ik vrouwen met respect behandelen, zo ben ik nu eenmaal. Maar willen vrouwen diep in hun hart dit wel?
Willen ze niet veel liever zo'n onbetrouwbare macho die ze als slet behandeld? Een man die maar met zijn vingers hoeft te knippen en hij heeft de volgende alweer in bed. Lekker spannend hè om één van de velen te zijn. Nee, ik ben niet jaloers, ik wil dit niet. Ik wil er maar één, maar dan wel een vrouw die ik met andere mannen kan vertrouwen. Ik geef ze alle vrijheid maar absoluut geen seks met andere mannen, dan is het gelijk voorbij.

Review: Plaatjes

Nee, ik werk niet voor Knuz of voor een andere datingsite en het is waar dat ik veel schrijf. Ik heb eerder geschreven dat mooie vrouwen worden bedolven onder de e-mails en dat ze ook plaatjes kijken en dat ze zich laten inpakken door mooie verhaaltjes en daardoor vaak voor het verkeerde type kiezen. Datingsites gaan gebukt onder een schrijnend tekort aan ingeschreven vrouwen. Mannen storten zich dus massaal op de vrouwen. Op datingsites hebben mannen een zeer zware concurrentie. Datingsites kunnen voor vrouwen werken, nauwelijks voor mannen terwijl die op betaalde datingsites zo goed als voor alle inkomsten zorgen. Voor de meeste mannen is dit gezien de zeer lage slagingskans weggegooid geld. Je kan als man dus maar beter wachten totdat je in real life toch nog een leuke vrouw tegenkomt, maar je moet er wel op uit gaan en niet achter je laptop blijven zitten.
Ook bellen vrouwen niet bij je aan de deur of ze je vriendin mogen zijn.

Review: Plaatjes

Dank je voor je bemoedigende woorden Ines. Ik merk in de praktijk dat de meest aanwezige mannen de aandacht van vrouwen trekken en dat ik door mijn rustige gedrag in feite verloren ga in de massa. Vrouwen waarderen mij echt wel, maar ik heb net niet dat waardoor vrouwen mij beter willen leren kennen. Aan mijn uiterlijk ligt het niet is mij meerdere keren verteld. Je bedoelt waarschijnlijk dat ik minder op het uiterlijk van vrouwen moet letten. Helaas werkt het bij mij zo wanneer het uiterlijk van een vrouw mij niet aanspreekt ik er geen speciale gevoelens voor kan krijgen. Ik weet ook dat dat niet kan komen. Als ze een vriendin van mij zou worden zal ze altijd een gewone vriendin zijn, niets meer.

Review: review

Het ligt ook niet aan Knuz of andere bonafide datingsites.
Veel vrouwen kijken enkel maar naar wat die man hun te bieden heeft en niet wat ze zelf aan die man te bieden hebben. Kortom, veel te hoge eisen ten opzichte wat ze zelf te bieden hebben.

Review: Alle alleenstaande mama's verzaaamelen

Er zijn ook genoeg moeders (Cougars) die op zoek zijn naar een heel jonge man. Ook meisjes die op zijn naar een vader voor hun kind.

Review: KN(E)UZ

Op betaalde datingsites is het merendeel van de vrouwen gratis lid. Het heeft dus geen zin aan deze vrouwen een e-mail te schrijven omdat ze je toch niet kunnen antwoorden

Review: KN(E)UZ

@ Dirk,

Ik heb het opgegeven zinloze e-mails te schrijven die gelijk weer worden verwijderd. De dates met vrouwen die ik heb gehad waren met vrouwen die een man om het minste of geringste afwijzen of met probleemvrouwen. Ik laat het nu ook aan het toeval over of ik nog eens een normale vrouw ontmoet waarbij het klikt, al is deze kans klein. Wat je je ook moet realiseren is dat bij een scheiding ook de vrouw er een aandeel in kan hebben gehad. Het zijn niet alleen de mannen die hier "schuldig" aan zijn. Er is dus wat met deze vrouwen.

Review: KN(E)UZ

Een ex medewerker van een datingsite schreef (ik dacht op deze website) dat het bij nog geen 1% het tot een korte of langere relatie kwam. Datingsites stellen het allemaal heel rooskleurig voor. Op TV zie ik nog steeds reclames van datingsites met alleen maar jonge mensen, terwijl jonge mensen juist in het gewone leven al de meeste kansen hebben. Mensen van middelbare leeftijd zie ik niet in die reclames, laat staan nog oudere mensen.

Review: KN(E)UZ

Aanvulling.

Volgens mij richten datingsites zich op TV tot de verkeerde doelgroep. Als ik me niet vergis vinden de meeste scheidingen plaats bij mensen tussen de 40 en de 50. De voornaamste doelgroep zou dus 40ers moeten zijn.

Review: Niveau is drastisch aan het zakken

Mijn ex heeft Borderline, over aandachtgeil, een dubbel gedrag en leven en seksuele escapades met andere mannen hoef ik je niets te vertellen. Een Borderline krijgt nooit aandacht genoeg. Alles ligt altijd aan een ander en nooit aan hun zelf.

Ik begrijp uit diverse bijdragen dat er nog wel degelijk mannen zijn die meerde dates via Knuz krijgen. Ik vraag me af wat die mannen in hun profiel en in hun mailtjes schrijven zodat ze de aandacht van vrouwen kunnen pakken. Mij is het na twee jaar nog niet gelukt om een relatie te krijgen. Het kan zijn dat ik precies naar de verkeerde vrouwen schrijf. Ik heb een date gehad waar ik mijn hoop op gevestigd had. Het zag er heel goed uit. We hebben nog lang met elkaar ge-e-maild tot het moment dat ze mijn e-mails niet meer beantwoorde. Het fatsoen om mij de reden te geven waarom ze het contact wilde verbreken had ze niet. Ik kan niets bedenken wat ik fout zou hebben gedaan. Ik vermoed dat ze een ander heeft ontmoet. Vrouwen die mij leuk vinden en ik hen zijn getrouwd of hebben inmiddels al weer een nieuwe relatie. Een vrouw vertelde aan mij: Als ik geen relatie had zou ik het wel weten. Een ongebonden vrouw die mij leuk vindt en ik haar is voor mij het zoeken naar een naald in een hooiberg. Een ieder die mij goed kent begrijpt niet dat ik niet aan een leuke vrouw kan komen. Getrouwde vrouwen vertellen me dat ze graag een man zoals ik gehad zouden willen hebben. Wat is er dan aan de hand?

Review: Niveau is drastisch aan het zakken

Liegen, bedriegen, onzekerheid en geen zelfvertrouwen ook heel herkenbaar.

Naast:

Het bijna nooit met je eens zijn, het is altijd anders;
Geen advies van je willen aannemen;
Je overal op willen controleren;
Ze is uiterst nieuwsgierig, achterdochtig en jaloers;
Over de kleinste dingen vallen, heel geïrriteerd zijn en er urenlang over aan de gang blijven;
Uiterst felle reacties om niets;
Heel veel geld voor zichzelf nodig hebben;
Ze doet er alles aan om er zo aantrekkelijk mogelijk voor een man uit te zien (aandacht trekken);
Als je ze in haar vrijheid wilt beperken en grenzen gaat stellen is de beer los;
Overal beren en wolven op haar weg zien;
Als ze niet weet wat er gaat gebeuren is ze in paniek;
Als je iets over haar geheime leven te weten bent gekomen wordt ze hysterisch en zou je wel willen vermoorden, maar dat doet ze niet omdat je als haar man de grootste houvast in haar leven bent;
Het is haar allemaal overkomen en ze ontkent haar eigen betrokkenheid.

Een Borderline vrouw is in staat om je zowel geestelijk als financieel kapot te maken.

Het zou voor mij een bevrijding zijn als ik nu eens een relatie zou krijgen met een beetje normale vrouw zonder veel problemen.

Op de Cupido Party in Wijk aan Zee had een man een andere naam voor Knuz, kneus.

Review: Niveau is drastisch aan het zakken

Het is moeilijk om een vrouw te benaderen, wat wil ze horen? Zeker geen standaard versierpraatjes. Je moet ook hard to get spelen, maar dit weer niet overdrijven want dit stoot weer af. In ieder geval interesse in haar tonen en haar zoveel mogelijk laten praten, beslist niet zelf aan het woord blijven. Ook moet je je hele leven niet op tafel leggen, een man moet ook mysterieus zijn. Vertrouwen is goed, maar betrouwbare en voorspelbare mannen worden snel saai gevonden.
Vrouwen gaan voor plezier, kijk maar eens hoe vaak humor en lachen in de profielen van vrouwen voorkomt. Als je te serieus en te eerlijk bent vinden ze je ook saai. Dus toch de lolbroek uithangen?
Girls only want to have fun, (Cindy Lauper)

Review: Niveau is drastisch aan het zakken

Er zit een heel groot verschil tussen hoe vrouwen zich op datingsites en real live gedragen. In real live zijn ze heel anders, ze leggen dan hun eisenpakket niet op tafel en kijken dan anders naar mannen, dan zijn andere dingen belangrijker. In real live reageren veel vrouwen heel goed op mij. Ik benader vrouwen niet op de versiertour, er zit weinig verschil hoe ik een vrouw of een man benader. Vrouwen kijken ook rond. Je kan aan hun gezicht al zien of ze wel of niet contact met me willen hebben. Ik heb hele goede gesprekken met vrouwen gehad, maar meer als een goed gesprek is er niet van gekomen. Vrouwen voelen dat ik niet op de versiertour ben, ze praten hierdoor makkelijker en vertrouwen me. Misschien moet ik aangeven dat ik vaker contact met ze wil hebben. Haar telefoonnummer vragen of de mijne geven. Iemand vertelde me: Vrouwen moeten jou zien en met je praten, dan waarderen ze je wel. Dit klopt ook. Door de grote concurrentie op datingsites wordt ik er niet tussenuit gehaald, dus krijg ik geen kans om met ze te praten. Op datingsites mis je de hele belangrijke non-verbale communicatie. Op datingsites zoeken de meeste vrouwen naar mannen die jonger zijn als zij. Vrouwen die mijn profiel bezoeken zijn meestal veel ouder als ik. Ik heb goede gesprekken gehad met vrouwen die veel jonger waren als ik en dit ging echt niet op de vaderlijke manier. Ik denk daarom ook dat in real live mijn kansen veel groter zijn, ik moet me enkel veel beter leren profileren. Vrouwen komen ook veel liever iemand in het echt tegen dan op een datingsite.

Ik vertrouw vrouwen wel en dit is wederzijds. Ik ben enkel zwaar teleurgesteld door hun gedrag op datingsites.

Review: Niveau is drastisch aan het zakken

Ondanks beter weten blijf je het toch proberen. Er hoeft er maar één te zijn die jou wel leuk vindt en je echt waardeert om wie je bent. Een reële en wel "normale" vrouw. Zoals ik eerder heb geschreven, de leuke en normale vrouwen zijn getrouwd of staan niet op datingsites. Op datingsites staan vrouwen waar wat aan mankeert.

Review: Niveau is drastisch aan het zakken

Als een Borderline vrouw haar zin op een andere man heeft gezet rust ze niet totdat ze deze man heeft. Als deze man haar niet meer wil heeft deze man een probleem, ze blijft op allerlei manieren proberen het weer goed te maken. Seksuele uitspattingen zijn haar niet vreemd, zelfs een gangbang met mannelijke collega’s. Seks is de ultieme manier van aandacht krijgen. Als ze iets met een andere man heeft is dit goed aan haar gedrag te merken, ze is heel kattig en zit vaak te dromen en/of ze praat heel enthousiast over een bepaalde man. Dan weet je al wat er weer aan de hand is. Als je naar vorige relaties vraagt zijn die er volgens haar niet geweest en wordt ze heel boos. Haar verleden blijft een geheim. Als ze regelmatig laat thuiskomt verzint ze smoesjes. Als ze in goede stemming is kan je wel raden wat er is gebeurd. Als ze chagrijnig thuiskomt weet je dat ze haar zin niet heeft gekregen, ook met andere dingen. Ze kan liegen dat ze het zelf gelooft. Probeer niets van haar geheime leven te weten te komen want dan breekt de hel los. Tegen haar man blijft ze de heilige onschuld spelen, ze kan er allemaal niets aan doen.

Review: Niveau is drastisch aan het zakken

Inderdaad, probleemvrouwen hebben er een neus voor om de (te) goede mannen er tussenuit te pikken. Op de ene of andere manier stralen we vertrouwen uit en dat zien ze. Ik heb met enkele probleemvrouwen gepraat, ze vertelden mij alles zonder dat ik er naar moest vragen. Het leek wel of ze mijn medelijden wilden opwekken. Ik dacht toen, daar steek ik mijn nek niet in. ik ben zelf het slachtoffer geweest en wilde het huwelijk niet zo snel opgeven omdat ik tegen beter weten in maar bleef hopen dat ze eindelijk het licht zou zien. Over vrouwen die je enkel nodig hebben om hun uit de problemen te helpen heb ik vaker geschreven, er was er zelfs een bij die een relatie had en die kwam toen alles gedaan was uit de hoge hoed. De man die alles voor haar had gedaan werd gelijk afgedankt en kon gaan.

Over vrouwen die zelfs elke keer weer verkeerde keuzes maken heb ik ook vaker geschreven. Het lijkt wel of foute mannen heel erg interessant voor ze zijn, tot het moment dat ze erachter komen natuurlijk. En wat doen ze de volgende keer? Kiezen ze weer voor een foute man!

Review: Niveau is drastisch aan het zakken

Vrouwen zoeken spanning en sensatie, ik zie dit ook bij pubermeisjes. Als het nieuwe uit hun relatie is verdwenen en alles gewoon is geworden willen ze opnieuw die spanning voelen. Ze gaan zelfs met mannen vreemd die ze zeker niet als vaste relatie willen hebben, maar die man biedt hun weer die spanning. Als die man weer gewoon is geworden zoeken ze weer een ander. Het vreemde is als ze opnieuw zouden moeten kiezen, kiezen ze toch voor hun eigen man, maar voor de spanning willen ze er een man bij. Hun eigen man biedt hun geborgenheid, die andere man de spanning.

Review: Niveau is drastisch aan het zakken

@Speld

Dikke vrouwen willen ook dat hun partner slank is, dit geldt dus van beide kanten. Ik denk dat ik als slanke man meer recht van spreken heb dat ik een slanke vrouw wil dan een dikke man.

De algemene tendens die ik op datingsites heb gevonden is: Hoe mooier de vrouw hoe langer dat haar lijst met eisen is. Op absolute nummer 1 staat: Veel jonger. Het zijn niet alleen de mannen die jonger willen.

@Dave

Inderdaad was mijn ex in het begin een heel andere vrouw, ze deed alles voor me, maar langzaam maar zeker nam ze de touwtjes in handen. Ze werd zeer dominant en alles moest gaan zoals ze wilde anders kreeg ik een probleem. Het is te begrijpen dat een man die een dominante vrouw heeft gehad hier huiverig voor is geworden.

Een vrouw die wat langer alleen is is gewend alles te doen zoals ze dat wil. Het gevaar bestaat dat ze dat binnen een relatie wil blijven doen omdat ze hier nu aan gewend is.

Review: Niveau is drastisch aan het zakken

@ Speld,

Vrouwen klikken ook verder als de foto hun niet bevalt of er geen foto bij staat. Dat er geen foto bijstaat kan als reden hebben dat ze niet door bekenden herkend willen worden. Ik heb wel duidelijke foto's in mijn profiel staan, geen spreuken, geen foto's van huisdieren, natuurfoto's of onherkenbare foto's. Als ik een e-mail krijg (zeldzaam) geef ik altijd antwoord. Je kan bij een ander in haar bezoekers statistiek kijken. Het is inderdaad zo dat bij mooie vrouwen alle 50 van dezelfde dag kunnen zijn. Als ik in mijn eigen bezoekers statistiek kijk zijn dat praktisch allemaal veel oudere vrouwen en zeker moeders mooiste niet, zelfs die sturen me geen e-mail. Ik geef niet af op alle vrouwen. Ik heb over mijn ervaring op datingsites geschreven. Gelukkig weet ik dat er nog normale vrouwen bestaan, maar zoals eerder geschreven, die zijn allemaal getrouwd of hebben inmiddels al een nieuwe relatie.

Review: Niveau is drastisch aan het zakken

Nog even Dave,

Borderline of PTSS vrouwen (veel eigenschappen komen overeen) dumpen je niet zomaar. Ze hebben wel degelijk grote problemen met onthechten.

Review: Niveau is drastisch aan het zakken

Ja Dave,

Eerst zijn het de liefste vrouwen die je kunt voorstellen en je denkt heel gelukkig met haar te worden. Als ze denken je in hun macht te hebben komt langzaam maar zeker hun andere ik boven. Ze gaan daarna plat voor iedere man die aandacht aan hun besteedt en doen tegen deze mannen zoals eerst tegen jou. Seksverslaving komt bij deze vrouwen vaak voor. Ze doen zielig tegen die andere mannen en vertellen dat ze geen aandacht krijgen bij hun eigen man. Die van mij zei me botweg dat ze haar leven niet aan één man wilde ophangen.

Review: Niveau is drastisch aan het zakken

Het was trouwens wel aan haar te merken als er weer een ander in het spel was of geweest. Ze was dan heel dromerig en deed heel vinnig als ik haar stoorde. Ik kon dan helemaal niets goeds meer doen. Als ik wat met haar wilde werd ik resoluut afgewezen. En maar klagen dat ze niet genoeg aandacht kreeg. Het punt was dat voor de seks ze mij niet meer wilde maar wel van me wilde blijven profiteren. Ik was enkel goed voor de lasten en niet de lusten. Ze was op me uitgekeken en voor de seks deugde ik ook al niet meer.

Review: Niveau is drastisch aan het zakken

Het is jammer dat je antwoorden niet kunt aanvullen of verbeteren, dan maar zo.

Ik moest het ook altijd doen wanneer zij wilde, wanneer ik wilde kon het nooit. Dit is dus macht uitoefenen. Ik ben als antwoord haar toen gaan weigeren, toen had ze een stok om mee te slaan. Ik joeg haar dus naar een ander.

Review: Niveau is drastisch aan het zakken

Het is of ik mijn eigen geschiedenis lees Dave, maar sommige dingen zijn toch anders. Als ze avonddienst had, had ze vrij spel. Ze kwam regelmatig pas thuis kort voordat ik moest opstaan. Als de wekker afging lag ze braaf naast mij te slapen. Het grote verschil met jou en mij is dat ik na haar geen relatie meer heb gehad, zelfs geen one night stand. Voor een one night stand ben ik niet geraffineerd genoeg voor. Bovendien heb ik niet de mentaliteit als er maar een gat inzit. Alhoewel ik zeker niet onknap ben en geen armoedzaaier mis ik (grotendeels) de kwaliteiten waar een beetje normale vrouw op valt. Dat is: Charisma, uitstraling, charme en humor. Vrouwen vinden mij een heel leuke vent, maar niet genoeg om een relatie mee aan te gaan.

Review: rare types

Ik heb via Knuz drie dates gehad waarbij de dames mij hadden benaderd. Zoals ik eerder heb geschreven, de dames die ik had benaderd reageerden niet. Dit waren wel mooie vrouwen, anders had ik er niet op gereageerd. Eén dame wees mij tijdens het gesprek al af, een andere de volgende dag waarbij ik er nog om moest vragen en met de derde heb ik nog heel lang e-mail contact gehad waarbij ze keer op keer een volgende date uitstelde. Op een gegeven moment beantwoorde ze haar e-mails niet meer. De laatste was een probleemvrouwtje die het maar moeilijk kon redden. De eerste twee waren dames die een hoge welstand hadden, hoger dan die van mij. De eerste twee dames hadden dan ook zeer hoge eisen waar ik niet allemaal aan kon voldoen. Ze vonden mij wel heel leuk, maar.......

Review: rare types

De mooiste mannen met de beste babbel zijn vaak niet de betrouwbaarste en met de beste bedoelingen. Aangezien veel vrouwen hier toch voor kiezen krijgen ze een vertekend beeld van het totale aanbod. De mooiste vrouwen zijn ook de meest veeleisende. Vrouwen komen veel liever een man in real live tegen en laten het meer aan het toeval over, vandaar dat je er veel minder op een datingsite tegenkomt. Dit betekent voor de mannen dat ze naar plaatsen moeten waar veel vrouwen komen en niet alles vanachter de PC kunnen regelen.

Review: Ge�nteresseerd ? Hoezo ge�nteresseerd !

@Bertus,

Je hebt het over de TV reclames. Je ziet hier enkel jonge mensen. Jonge mensen hebben juist de meeste kansen in real live. Die gaan veel uit en ontmoeten veel mensen. Het zijn juist de mensen zo vanaf 40 die veel minder mensen ontmoeten en zich daarom tot een datingsite wenden. De spoeling van vrijgezellen vanaf 40 is ook veel en veel minder dan onder de twintigers. Hier zouden de reclamemakers eens aan moeten denken.

Review: Ge�nteresseerd ? Hoezo ge�nteresseerd !

De reclamemakers kiezen dus de verkeerde doelgroep. De meeste mensen waarbij het in real live niet lukt zijn 40 jaar en ouder.

Review: Van ��n kant

Over Knuz kan ik zeggen dat het in grote lijnen overeenkomt met andere datingsites, maar dan wel gratis. Over Knuz heb ik me nooit negatief uitgelaten. Ik heb op deze website veel geschreven over het gedrag van de dames. Als je zoals ik veel negatieve ervaringen met vrouwen hebt ga je ook negatief over vrouwen denken. Dat ik Knuz heb uitgekozen komt omdat je voor een datingsite moet kiezen omdat er geen rubriek is waar je iets over alle datingsites kan vertellen.

Review: Van ��n kant

Op de eerste plaats heb ik deze site gebruikt om mij ei kwijt te kunnen over het gedrag van de dames op datingsites en mijn ervaring hiermee, ook wel om het van mij af te schrijven. En inderdaad, ik heb ook dingen geschreven die buiten de scope van deze website liggen maar hier wel verband mee hebben, de meeste mensen zullen wel stellen dat het teveel off topic is gegaan. Op de tweede plaats heb ik dit gedaan om te zien of meerdere mannen dezelfde ervaring als ik hebben. Dat dit zo is blijkt wel door de diverse bijdragen van andere mannen, een enkeling uitgezonderd. Vrouwen ontkennen natuurlijk alles. Die schrijven dat het niet waar is, alles is anders. Hooguit dat een enkele vrouw zo is.

Review: Van ��n kant

Die vrouw was dus verliefd op een man die ze niet voor zichzelf kon krijgen. Via een datingsite heeft ze geprobeerd wel een man voor zichzelf te krijgen. Omdat haar hart en gedachten nog steeds bij die andere man lagen heeft dit duidelijk niet gewerkt. Dus als je nog steeds verliefd bent op iemand gaat een nieuwe relatie absoluut niet werken.

Review: Van ��n kant

@Joe,

In een eerdere bijdrage heb ik geschreven dat een mooie vrouw met een beetje normaal gedrag nooit lang alleen is omdat ze genoeg aanbidders in haar eigen omgeving heeft rondlopen. Ze hoeft zich dus niet op een datingsite in te schrijven. Op een datingsite staan vrouwen die geen enkele vrijgezelle man goed genoeg vinden, of ze zijn zo lelijk dat niemand ze wil hebben.

Review: Wanhopig?

Hallo MOI,

Als ik bij het lezen van heel veel profielen van vrouwen, ook op andere datingsites, bijdragen van andere mannen en programma's op de TV elke keer weer in mijn mening wordt bevestigd, moet ik dan gaan denken dat het allemaal anders is?
Uitzonderingen bevestigen de regel.
Als ik naar mijn bezoekersstatistiek kijk zijn het bijna allemaal veel oudere vrouwen. Weer een bevestiging dus.

Review: Wanhopig?

En nog wat.

Het is al van oudsher dat een man graag een jonge vrouw heeft. Er zijn mannen die hun vrouw voor een veel jongere vrouw in de steek laten. Al geruime tijd willen veel vrouwen op hun beurt juist een veel jongere man. Door deze tegenstrijdigheid zal het dus zelden tot een match komen. Een van beide zal dus moeten toegeven. Ik zie een vrouw dit niet zo snel doen. Ik wil geen veel oudere vrouw, dan blijf ik maar alleen.

Review: Frans en Mark

Zoals veel vaker geschreven. Datingsites werken voor vrouwen, nauwelijks voor mannen. Er staan vrouwen op waar niets goed genoeg voor is of kneuzen van vrouwen.

Review: Frans en Mark

Mannen schijnen geen voorkeur te mogen hebben. Vrouwen hebben ellenlange eisenlijsten, een man wordt om het minste of geringste genegeerd of afgewezen. Vrouwen zouden bij zichzelf eens moeten nadenken wat ze aan een man te bieden hebben en hun eisenpakket hierop aanpassen. Moet alles dan van één kant komen?

Review: Frans en Mark

Dat vrouwen worden bedolven onder de e-mails klopt. Dit komt omdat er tig meer mannen dan vrouwen ingeschreven staan. De mannen leiden dus onder een zware concurrentie. Wat doen de vrouwen? Die pikken de jongste en mooiste er tussenuit. Ondanks dat dit nu weer precies de mannen zijn die haar enkel maar in bed proberen te krijgen. En dan maar weer klagen dat het de mannen maar om één ding gaat. Ze hebben die mannen toch zelf uitgezocht?

Review: Frans en Mark

Hallo Anne, als ik op de bezoekersstatistiek van bepaalde vrouwen kijk zijn ze soms alle 50 van dezelfde dag, dit wil nog niet zeggen dat ze zoveel mailtjes krijgt, maar op deze site staan genoeg verhalen dat mooie vrouwen heel veel mailtjes krijgen. Als een vrouw zoveel mailtjes krijgt, kan ik me voorstellen dat ze een selectie maakt wie ze gaat beantwoorden. Niet leuk voor degene waaraan niet wordt teruggeschreven.

Een vrouw van in de 60 gedraagt zich anders en heeft andere wensen dan een vrouw van in de 40.

Review: Levenloze trollensite

Knuz is tenminste gratis en hier krijg ik af en toe nog eens een positieve mail. Op Lexa, Relatieplanet en Friendscout24 was dit 0,0 en hier moest ik wel voor betalen.
E-mails versturen op deze betaalde sites is zinloos.

Review: BEOORDELING

Relatieplanet is absoluut niet beter. Het is overal dezelfde shit met de dames. Ellenlange eisenlijsten, willen veel jonger, beantwoorden e-mails niet, zijn op zoek naar een Richard Gere met een even grote portemonnee. Wat ik op Relatieplanet dan wel terugkreeg waren gebroken hartjes. Ik zie ook al jaren dezelfde dames met dezelfde foto's op minstens drie verschillende datingsites. Dat zijn de echte Golddiggers. Ik ken hun nicknames.

Review: BEOORDELING

Ik heb een dame echt wel wat te bieden. Ik ben HBO opgeleid. Volgens bekenden zie ik goed en minstens 5 jaar jonger uit en ben slank. Zeker geen onverzorgd ingeslapen voetbalkijkend type met een dikke bierpens. Mijn Profiel is goed, maar de dames tonen geen interesse voor mij.

Review: BEOORDELING

Ik ben er al helemaal aan gewend Marc. Veel vrouwen op deze website klagen weer dat het de mannen waar ze date mee hebben gehad alleen om de seks te doen was. Daar kan ik op zeggen: Jullie hebben ook precies dit type man er
tussenuit gehaald. Serieuze goedwillende, toch ook nog goed uitziende, mannen van hun leeftijd en ouder laten ze links liggen, die zijn zeker te saai. Het moet mooi en jong zijn. Veel mannen op datingsites springen hier op in en schrijven een stuk oudere vrouwen aan, inderdaad voor de seks. De vrouwen trappen hier in en maken een date met zo'n type.

Review: BEOORDELING

Ik vind het moeilijk om in een bar contact te maken met een vrouw. De vrouwen waar ik dan wel een goed contact mee had zijn getrouwd of wonen samen.
Met een vrijgezelle vrouw heb ik niet gesproken, daar stonden allang andere mannen omheen. Vandaar dat ik me twee jaar geleden heb ingeschreven op datingsites. Helaas met nul resultaat. Ik geef de moed niet op, er hoeft er maar één te zijn waarmee het klikt.

Review: BEOORDELING

In het uitgaansleven tref ik voornamelijk stelletjes en groepjes aan. Als er dan een vrouw alleen of met een vriendin is vliegen de jagers en charmeurs er op af als bijen op de honing. Ik meng me hier niet tussen. Die jagers weten de aandacht wel op hun te vestigen.

Review: BEOORDELING

Veel relaties ontstaan op het werk, maar ik werk op een bedrijf waar heel weinig vrouwen werken. Er is een jonge secretaresse die een verhouding heeft met een veel oudere getrouwde directeur. Hij neemt haar altijd mee naar het buitenland. Dit bevestigd weer mijn beeld over vrouwen.

Review: BEOORDELING

Het bewijs? Ik sprak iemand van de financiële administratie die me vertelde dat het bedrijf in opdracht van hem de huur van haar appartement betaalde en dat ze elke maand hiernaast nog een ruime toelage kreeg. Hij werkte deze kosten weg onder advieskosten.

Review: BEOORDELING

Hallo Marc, als ik hier mijn e-mail adres ga geven weten anderen dit ook.
De reden dat ik zo fel op overspel en het mijn inziens verkeerde gedrag van vrouwen ben komt doordat mijn ex een langdurige verhouding had met haar veel oudere getrouwde chef. Er gingen ook verhalen rond dat ze met meer mannen vreemd ging, maar hier heb ik nooit bevestiging op gekregen.

Review: Niet verwacht toch gekregen

Hallo Dick, dan heb je geluk gehad, of ze zou minstens 5 jaar ouder en dik moeten zijn, dan kan ik me er weer iets bij voorstellen, ik zie bij mij haast niets anders. Een voor mij interessante vrouw is meer als een jaar geleden, maar dat was een problemenvrouwtje. Ik was niet van plan om voor haar de kolen uit het vuur te halen om hierna te worden gedumpt. Dit komt vaker voor dan je denkt. De voor mij interessante vrouwen antwoorden over het algemeen niet of geven de standaard afwijzing. Wat mij aanschrijft is minstens 5 jaar ouder en zonder uitzondering dik. Vrouwen boven maatje 38 zouden zich moeten realiseren dat ze veel minder populair zijn, daarom hun eisen moeten bijstellen en zeker geen jongere mannen aanschrijven. Een man die hier intrapt moet wel heel erg wanhopig zijn.

Review: Niet verwacht toch gekregen

Aanvulling:

Als ik een oudere en dikke vrouw zou willen accepteren hoef ik niet op een datingsite te zitten, dan weet ik er hier in de buurt nog wel een paar. Er heeft er één duidelijk interesse voor mij, maar ik wil haar niet.

Review: Niet verwacht toch gekregen

Voordat iemand gaat schrijven dat ik ook een te hoog eisenpakket heb, ik heb er maar drie. Tot aan mijn eigen leeftijd, slank en lang haar. Voor de rest zien we wel of het klikt. Is dit teveel gevraagd?

Review: priiskaartje.

Deze vrouwen worden Gold Diggers genoemd. Als je geen jonge adonus meer bent met veel geld kan je het datingsites wel schudden. De vrouwen gaan allemaal voor de hoofdprijs. Als ze die niet kunnen krijgen dan hoeft het niet voor ze.

Review: Geen enkele resultaat na jaren lid te zijn geweest

Het informele circuit kan ook veel beter werken. Onbekend maakt onbemind. Zo kan iemand nog eens een goed woordje voor je doen, maar men moet dan wel een vrouw weten die eventueel wat voor je kan zijn. Op een datingsite ben je maar een van de velen. De vrouwen hebben het voor het uitzoeken. Vrouwen gaan ook wel degelijk in eerste instantie uit van de foto. Vrouwen kiezen dan de mooiste en jongste eruit. Dit heeft een vrouw op een datingsite aan me bekend. Waar vrouwen niet aan denken is dat zo'n populaire jonge man bijbedoelingen kan hebben. En dan natuurlijk volop klagen dat alle mannen het maar om één ding gaat.

Review: Geen enkele resultaat na jaren lid te zijn geweest

De nieuwe datingsites rijzen als paddenstoelen uit de grond. (Pepper, e-Darling)
Op de TV worden we overspoel met hun reclames. Is het je ook opgevallen dat hier enkel jonge mensen voor worden gebruikt? Het is big business. De eigenaren worden slapend rijk van mensen die op een datingsite denken te vinden wat ze in het dagelijks leven niet lukt. Vooral van de mannen dus. Echte matches waarbij het wederzijds klikt zijn zeer zeldzaam. Zijn we nu allemaal kneuzen of stellen we te hoge eisen?

Review: Geen enkele resultaat na jaren lid te zijn geweest

@Dirk. In je opsomming wat je beter kunt doen mis ik nog iets. Als je eens een keer wat wil zijn er genoeg gelegenheden waar je terecht kunt. DAAR HEBBEN WIJ HET EENS EEN KEER VOOR HET UITZOEKEN! Het is vaak ook nog goedkoper als een vriendin ook!

Review: Leuke contacten gehad via Knuz

Het is volgens mij zo dat bij het zoeken zowel mannen als vrouwen eerst naar de foto kijken. Als de foto niet bevalt wordt er gelijk verder gezocht en het profiel niet gelezen. Als mij de foto bevalt kijk ik eerst naar haar gewenste leeftijd. Je kunt er bijna vergif op innemen wanneer ze er voor haar leeftijd goed uitziet dat ze het veel jonger zoekt. Zo blijft er voor mij weinig keus over.

Review: Nog vragen?

Nog een, trek je lering hieruit!!!!

Wat drijft oudere vrouwen die met jonge mannen daten?
Oudere mannen die een relatie met een jonge vrouw aangaan: het is een al lang bekend fenomeen. Maar hoe zit het met oudere dames die een jonge man aan de haak slaan? Cougared.com hield in de tweede helft van 2009 een enquête waarin het fenomeen nader onderzocht werd en waaruit bleek dat het voor vele dames niet enkel om one-night-stands draait of louter seksueel gerichte relaties.


De uitgangspunten
Cougared.com is een site waarop ‘cougars’ (panters), rijpere dames, op zoek gaan naar jongere mannen voor een relatie. De dating site schreef een rapport over de standpunten, voorkeuren en het gedrag van deze moderne vrouwen, steunende op een enquête waarbij meer dan honderd vrouwen werden betrokken. Zij kregen een gedetailleerde vragenlijst voorgeschoteld betreffende de elementen die hun keuze bepalen. Daaruit bleek onder andere dat het fenomeen stilaan evolueert naar een soort van relatievorming die niet enkel meer is toegespitst op het seksuele.


Leeftijd en burgerlijke stand
Meer dan de helft van de cougars zijn ouder dan veertig en een kwart zelfs meer dan vijfig jaar oud. De jongste vrouwen zijn iets ouder dan dertig en worden ‘katjes’ genoemd (in het Engels ‘kittens’ van CITs, Cougars In Training, panters in opleiding). Zij maken zowat 13% uit van het totale aantal, terwijl 6% 60+‘ers is. Drie kwart is gescheiden of alleenwonend terwijl 15% nooit getrouwd is geweest. De overige panters zijn weduwe of zoeken iets extra’s naast hun huwelijk. Twee derde datete reeds geruime tijd jongere mannen. Voor hen is het een echte levensstijl geworden.




Leeftijdsverschil
Vrijwel de helft van de vrouwen geeft de voorkeur aan mannen tussen de 24 en 29 jaar. Jonger dan 24 is not done voor de meesten: op die leeftijd zijn de mannen, naar eigen zeggen, nog te zacht gekookte eitjes. De andere helft zit tussen de dertig en de veertig jaar.
 Het leeftijdsverschil situeert zich voor een kleine dertig procent op 10-15 jaar. Nog 30 procent vrouwen opteert voor een verschil dat van 15 tot 20 jaar oploopt. 11% had een relatie waarbij de man meer dan 20 jaar jonger was. Bij de overigen varieerde het verschil omdat ze met talloze mannen uitgingen.


Contactmogelijkheden en verloop
Het internet is het populairste medium langs waar er contacten gelegd worden, vooral langs dating sites of socialenetwerksites. Bars en nachtclubs waren voor 42% van de ondervraagde vrouwen de meest aangewezen plek om elkaar ‘in het echt’ te ontmoeten. Een kleine bedenking is wel dat de enquête op een site werd afgenomen wat een wezenlijke invloed op de resultaten moet hebben uitgeoefend.

Een derde vond haar gading op het werk terwijl iets meer dan een vierde op vrijetijdsactiviteiten (sportclubs en boekenleesclubs) kennismaakten. Andere ontmoetingsplaatsen waren in een winkel, op staat, op trein en bus of bij vrienden en familie.


De eerste date gebeurde het vaakst op restaurant voor een klassiek dinertje met zijn twee of in een bar of nachtclub, maar meestal werd niet naar een specifieke activiteit verwezen omdat het afhankelijk was van de kerel met wie ze afspraken. 
Op meer dan de helft van de afspraken werd de rekening gedeeld door de twee partijen, maar 4 op 10 dames vond dat de heer diende te betalen omdat dat nu eenmaal traditie is, terwijl slechts 8% van de vrijgevochten dames eraan hield zelf te betalen om hun playboy te verwennen.


Het waarom

Voor een kwart van de vrouwen was het simpelweg de positieve ingesteldheid die hen voor een jonge man deed zwichten. Iets meer (29%) dames werden ook aangetrokken door de betere seks die de jongere exemplaren hun boden. Precies één vijfde van de pantervrouwen voelde zich een heel stuk jonger worden in het gezelschap van een adonis. Andere reden voor hun eigenzinnige keuze waren de humor en party’s. 
De redenen waarom oudere dames ophielden mannen van hun leeftijd te daten waren uiteenlopend: meer dan de helft vond de emotionele bagage die oudere mannen meeslepen en hun sérieux te zwaarwegend.

Een tweede hoofdreden was hun luiheid en hun gebrek aan beweging en fysieke paraatheid. Daarenboven vonden cougars het de hoogste tijd om de rollen eens om te draaien en de oudere heren die aan jonge dames de voorkeur geven eindelijk een koekje van eigen deeg te geven.


Bedoeling
Bijna twee derde van de dames wenst een klassieke verhouding met een jongere man. De anderen zijn verdeeld in twee groepen: zij die geen verplichtingen wensen en zij die slechts een korte relatie nastreven. 


Op de vraag of een cougar het zou zien zitten om een een leven op te bouwen met een jonkie antwoordt niet minder dan 84% positief: daarvan ziet 62% het echt zitten terwijl 22% met het idee speelt. 9% zou het wel willen maar vindt het onrealistisch. Slechts 7% ziet ervan af en beschouwt zo’n soort van relatie enkel als een aangenaam tussendoortje, een spel. Een derde van de geënquêteerden ziet zich nooit nog met een man van hun leeftijd uitgaan, maar de overige twee derde laat dit open.
Facebook


TwitterNuJijHyvesVertel verder

Review: Status en geld

Ik zoek naar mensen met gelijke ervaringen, dan wel mensen met juist andere ervaringen met als reden : Zie ik het wel goed? Sta ik hier alleen in of hebben meer mensen deze ervaring? Hier is een forum voor. Er bestaat op deze site helaas geen onderwerp "Datingsites algemeen" Ik sta op Knuz dus schrijf ik het dan maar hier. Ik heb het ergens op deze site herhaaldelijk geschreven dat het niet aan de datingsites ligt, maar aan veel vrouwen die er ingeschreven op staan. Ik heb Knuz ook altijd aanbevolen. Ik ben trouwens van middelbare leeftijd.

Review: Het niveau daalt dramatisch

Ik heb de indruk dat er veel getrouwde vrouwen opstaan, enkel om te weten hoe ze nog in de markt liggen en wat er allemaal nog op hun afkomt. Van deze vrouwen hoef je dus geen e-mail terug te verwachten. Net zo goed dat er veel getrouwde mannen opstaan die er 1 of meer vrouwen bij willen hebben. Uit eerdere reacties van vrouwen merk ik op dat het vaak deze mannen zijn die ze voor een date uitkiezen.De serieuze, toch ook goed uitziende mannen laten ze links liggen, te saai zeker, ze worden al snel bankhanger genoemd. Ik sta nu enkel passief op Knuz. Als ik van een vrouw een e-mail krijg schrijf ik ze netjes terug. En ja hoor, deze vrouwen waren ouder als ik, enkele uitzonderingen daargelaten.

Review: Het niveau daalt dramatisch

Aanvulling. De vrouwen die mij hebben benaderd waren ook nog eens dik. Persoonlijk heb ik niets tegen dikke vrouwen, ik vind ze enkel niet aantrekkelijk. Ik ben zelf slank en dat verwacht ik ook van een vrouw. De stevige vrouwen zoeken maar een minstens net zo stevige man.

Review: Ik ben benieuwd

Ik bedoel bij voorbaat al, niet reageren of de standaard afwijzing. Ik merk het ook op mijn bezoekersstatistiek. De vrouwen zijn op een enkeling na (veel) ouder. .

Review: Ik ben benieuwd

Omdat ik al lang de ervaring heb dat veel jongere vrouwen je op je leeftijd afkeuren, schrijf ik enkel vrouwen aan van 3 jaar jonger tot 2 jaar ouder. Hetzelfde negatieve resultaat.. Het moet wel mijn type zijn, ik ben niet wanhopig.

Review: Ik ben benieuwd

Mijn type? In ieder geval slank en wat langer haar. Dus het haar niet gewoon grijs laten worden of kort haar omdat het zo lekker gemakkelijk is. Een goede uiterlijke verzorging vind ik zeer belangrijk, dus een vrouw kan daar best meer tijd aan besteden. Ik ben zelf slank, dus dat kan ik me ook van een vrouw wensen. Als ik nu dik was had ik minder recht van spreken.

Review: Cougars

Ik heb het met name gehad over mannen die je zoon zouden kunnen zijn en natuurlijk zijn er mannen die een partner zoeken die hun dochter zouden kunnen zijn. Maar om voor een man een partner te zoeken die hun dochter zou kunnen zijn heb je als man status en geld nodig. Gold Diggers, Gigolo's, Toy Boys en Toy Girls zullen er altijd blijven zijn. Het punt is dat mooie en leuke vrouwen en mooie en leuke mannen geen datingsite nodig hebben, die hebben zo wie zo al aanbidders genoeg. Als er dus een mooie vrouw of man op een datingsite staan moeten dus alle alarmbellen afgaan. Ik heb de indruk dat zowel mannen als vrouwen op de meest aantrekkelijke en vooral jongere mensen afgaan. Als veel jongere mannen oudere vrouwen benaderen kan je je dus afvragen waarom het gaat. Het is bekend dat oudere vrouwen door jongere mannen gemakkelijker in bed zijn zijn te krijgen dan door mannen van hun eigen leeftijd. Vrouwen van hun eigen leeftijd zijn hier niet zo gemakkelijk in. Er zijn ook mannen die een moedercomplex en vrouwen die een vadercomplex hebben, maar die zijn vrij zeldzaam. Ik begrijp niet wat uiterlijk te maken zou hebben met karakter en gedrag. Er zijn genoeg mannen die er goed uitzien en wel serieus zijn, maar helaas gaan de meeste vrouwen voor de machotjes en erg aanwezige mannen.Gek hè dat dit later op een teleurstelling uitloopt. Wat heb je nu liever, een vrijbuiter die bijna alleen maar aan zichzelf denkt of een lieve, zorgzame man die je wel serieus neemt en een luisterend oor voor je heeft? Ik ben het met je eens dat je nauwelijks iemand op een datingsite kan vinden voor een serieuse relatie, vooral als man.

Review: wat een lachertje

Op de andere datingsites is het niet anders. Ik ben betalend lid geweest van Relatieplanet, Lexa en Friendscout24. De grootste ramp vond ik Relatieplanet, ik spaaarde daar allleen maar gebroken hartjes.Het lijkt wel of Relatieplanet enkel voor jonge mensen is, net als Pepper dit doet voorkomen.

Review: wat een lachertje

Het gevaar van dit gedrag van de meeste vrouwen is dat een man zo vaak teleurgesteld wordt dat hij de moed opgeeft en zelfs verbitterd wordt. Er hoeft per slot van rekening maar 1 vrouw te zijn waarbij het wel klikt. De goede serieuse vrouwen bestaan wel, maar er zijn er zo weing. De goede vrouwen zijn ook getrouwd.

Review: arrogantie

Aangezien dat ik van de website geen bevestiging heb gekregen hier een aanvulling. Ze had denk ik verwacht dat ik een rijke zakenman was waarvan ze kon profiteren. In haar profiel staat dat ze een zakenman zoekt. Een golddigger dus.

Review: Fake

Hallo Ilse,

Ik heb al eerder geschreven dat veel vrouwen de mooie jonge uitkiezen voor een date. Dit zijn dus vaak de getrouwde mannen die zo mooi kunnen schrijven. Je kiest gewoon de verkeerde uit. Er zijn meer dan genoeg vrijgezelle mannen die wel serieus zijn, maar omdat ze wat minder mooi en wat ouder zijn bij de meeste dames niet in aanmerking komen. De dames willen enkel voor de hoofdprijs gaan.

Review: Fake

Hallo Ilse,
Weer duidelijk een gevalletje van dat de goeden onder de slechten moeten leiden. Probeer ook eens een wat oudere man.

Review: Knuz niet in de lucht

Hoe weet je dat ze getrouwd zijn? Ik heb al eerder geschreven, als je elke keer zo'n type eruit haalt en de goede mannen links laat liggen, denk je dat de hele site er mee volstaat.

Review: Knuz niet in de lucht

Achter een hele mooie verschijning kan iets donkers schuilgaan. Mannen maken ook verkeerde keuzes.

Review: Lieve en zorgzame mannen

Nou, vertel dat maar aan onze blonde Nederlandse meiden. Hoeveel ik er met een Maroc of Antilliaan zie lopen hou je niet voor mogelijk. Ze vinden ze nog steeds erg interessant. Met de Nederlandse jongens valt niets mee te beleven.

Review: Lieve en zorgzame mannen

Vrouwen knappen niet op mij af. Om op iemand af te kunnen knappen moet je iemand eerst leren kennen. Daar heb je gelegenheid voor nodig. Het hangt er natuurlijk ook vanaf wat je type is, donker, blond, lengte, Nederlands, buitenlands, enz..

Review: Lieve en zorgzame mannen

Ik ga geen vrouw uit het buitenland halen zoals enkele mannen op deze site. Die gaat het ook maar om 1 ding en dat is geen seks.

Review: Lieve en zorgzame mannen

Zodra buitenlandse vrouwen de Nederlandse nationaliteit hebben zijn ze bij je weg, dan gaan ze naar een man van hun smaak. Vooral Oost-Europese vrouwen zijn hierom berucht. Die gaat het om geld, geld en nog eens geld. Ze verkopen zich voor een rijk leventje. Sommige Nederlandse vrouwen verkopen zich ook voor een rijk leventje en dan maakt het ineens niet uit dat de man 30 jaar ouder is.

Review: mannen

Ik kan begrijpen als je een slechte relatie hebt gehad dat je het duidelijk anders wilt. Je trapt niet overal meer in, maar om nu gelijk een veel jongere man te zoeken? Ik deed alles voor mijn ex, maar nooit was iets goed of genoeg en dan er met een andere man vandoor gaan. Als ik al die eisen van vrouwen zie, geloof je dan dat ik denk: Daar heb je er weer zo een?

Review: mannen

Veel vrouwen gaan op het verkeerde type man af. De dominante machotjes. Erg interessant allemaal. Vaak zijn deze mannen van (Noord) Afrikaanse of Caribische afkomst. Die zijn super macho. Als deze mannen zeer dominant tegen haar beginnen te worden, is Leiden in last.

Review: mannen

Ik ben een 50 er. Er zijn best wel mooie vrouwen van mijn leeftijd, maar die zijn allemaal getrouwd. Ik ken bijna geen vrouw van 5 jaar ouder die er net zo oud , of zelfs jonger uitziet als ik. Het kan zijn dat ik er ook veel jonger uitzie, dan wordt het moeilijk. Als ik een vrouw niet aantrekkelijk vind, wordt het niets. Een praatvrindin. O.K.

Review: mannen

Ik heb al eerder geschreven: Als een vrouw slechte ervaringen heeft met een man, ze hebben die typetjes helemaal zelf uitgezocht. Ze gaan elke keer weer voor hetzelfde (foute) type.

Review: mannen

Ieder mens heeft goede en slechte kanten, de een wat meer als de ander. Mijn ex was voor het huwelijk heel anders. Kort na het huwelijk begon ze langzaam maar zeker te veranderen. Of ze heeft voor het huwelijk een masker op gehad.

Review: Als je het van Knuzz moet hebben,blijf dan liever alleen

Ik kreeg al een boze en beledigende e-mail omdat ik 1 jaar ouder was dan haar maximum. Er is een trend: des te beter dat ze er nog uitzien des te veel jonger dat de man moet zijn. Deze vrouwen zijn op zoek naar hele groene blaadjes. Al zijn er ook vrouwen die er niet goed uitzien en jaren ouder lijken dan hun leeftijd die dit ook willen.

Review: Als je het van Knuzz moet hebben,blijf dan liever alleen

Ja, mannen kijken ook eerst naar de foto en hebben diep in hun hart ook graag een lekker jong ding. Mannen hebben dit altijd al gehad. Vrouwen zijn hier nu ook mee begonnen. Ze hebben geen man als kostwinner meer nodig en nu kijken vrouwen ook verder. Ik heb ook het idee dat er veel vrouwen op een datingsite staan die geen man zoeken, maar enkel benieuwd zijn wat er nog op hun af komt. Van deze vrouwen krijg je zeker geen e-mail terug. Het is een spelletje voor ze.

Review: Als je het van Knuzz moet hebben,blijf dan liever alleen

Een 5 jaar jongere vrouw vind ik nog redelijk normaal, maar het moet niet meer als 15 jaar worden. Mijn ex was ook 5 jaar jonger als ik, maar die ging er er juist met een 15 jaar oudere man als zij vandoor en niet om zijn geld, mijn salaris was veel hoger. Dit kan dus ook.

Review: Als je het van Knuzz moet hebben,blijf dan liever alleen

Ik heb het nu helemaal gehad met datingsites. Ik heb op Lexa, Relatieplanet, friendscout24, relatieklik en Knuz ingeschreven gestaan. Het is overal hetzelfde. Ik maak me echt geen illusies meer over de vrouwen die daar ingeschreven staan. Datingsites kunnen voor vrouwen werken, die hebben de macht, zo goed als nul voor mannen. Ik ga het nu aan het lot overlaten. Kom ik er een tegen, mooi, anders maar niet.

Review: Als je het van Knuzz moet hebben,blijf dan liever alleen

@Haagsehop,

Ik heb me sinds kort uitgeschreven. Ik zag het echt niet meer zitten.
Ik kijk wel of ik alsnog een leuke vrouw tegenkom. Ik keek niet bij mannen zodat ik niet kon zien wat er in hun profiel staat. Aan mijn foto's en verhaal was niets op aan te merken. Ik heb dit door een vrouw laten controleren. Ik heb alleen maar niet serieuze reacties gehad. Ik vind het geen probleem als een vrouw ouder is als ik, als ze er maar niet ouder uitziet als ik. Ze moeten niet denken dat ik met mijn moeder op stap ben.

Review: Als je het van Knuzz moet hebben,blijf dan liever alleen

Het draait helaas in deze wereld bijna alleen maar om de Duit en de Doos.
Als je geen jonge god of niet welgesteld bent heb je al een groot nadeel. Als je goed in de slappe was zit kan je een doos kopen, huren kan ook. Met een jonge doos kan je wel geld maken.