uitschot

Het commentaar van Martijn, 35 jaar op 22 juli ll vind ik getuigen van weinig respect naar vrouwen, eigenlijk schandalig!
Hij beweert dat de vrouwen die deelnemen op Knuz uitschot is en nog meer van die beledigingen. Ik ben geen lid meer van Knuz om een andere reden maar ik wil Martijn even laten weten dat hij het WEL drie maanden volgehouden heeft tussen het UITSCHOT maar kennelijk op zijn tenen is getrapt omdat het UITSCHOT hem kennelijk niet zag zitten en ja, als je als niet-onaantrekkelijke man van 35 niet bekeken wordt hebben de vrouwen het natuurlijk gedaan!
Dit heeft niets met Knuz te maken Martijn en ook niets met de vrouwen, het ligt gewoon aan jezelf, je bent té dom, ook voor Knuz!!!!!

Sterke punten
nvt

Zwakke punten
ja

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

5 reacties

Helaas heeft Martijn wel gelijk. Niet alleen bij deze site maar ook bij andere..
Vrouwen reageren niet of nauwelijks terug. De verhouding man vrouw klopt gewoon niet. Vaak vier keer zoveel mannen als vrouwen. Dus alleen de hele mooie exemplaren krijgen misschien ooit een reactie. Van een vrouw. Jan met de pet komt nooit aan bod Voor een man is het niet anders dan dagelijks je lege inbox bekijken en je steeds rotter gaan voelen. Daarom advies voor aldeze mannen. Ga er af laat die vrouwen lekker op die site achter met niks. Vrouwen op dit soort sites zijn in het echte leven ook niet in staat om een normaal contact te leggen. Mannen ga er gewoon massaal vanaf. En ga bijvoorbeeld eens in het buitenland kijken ,daar zijn nog wel leuke lieve vrouwen te vinden. Zonder additude

Buitenlandse vrouwen wél leuk en lief? Zonder additude????
Dus mannen zoals Raaf willen een vrouw die alleen maar verzorgd, de minnares is en verder haar mond houdt............
Jeetje, we leven in 2013 "heren"!!!!!!!

Ieder zijn ding maar er zijn hier nou eenmaal veel meer mannen dan vrouwen
Dus de spoeling wordt voor een man wel erg dun en daarom worden er belachelijk hoge eisen gesteld door vrouwen .daarom ligt het scheidings percentage in Nederland zo hoog. Terwijl in bijv Brazilië het maar 9% is ,is het hier wel 35% . Als vrouw zijnde krijg je hier op zo n site wel 20 reacties op een dag en als man zijnde misschien maar 1 per maand . Dus beter naar een land waar de verhoudingen wel normaal liggen . Hier op deze site ga je als man zijnde niks vinden. Alleen maar teleurstelling , hier op deze site alleen maar contact gestoorde vrouw die zelfs met deze verhoudingen nog niks kunnen vinden

Vrouwen zitten te wachten op de jongere prins op het witte paard terwijl ze zelf er echt niet als een prinsesje uitzien. Als je als man wat ouder bent maak je zeker geen kans, of je moet een hele dikke geldbuidel hebben, dan maken uiterlijk en leeftijd ineens weinig meer uit. Vrouwen komen ook niet verder dan leeftijd en foto, bevalt dat niet klikken ze snel door. Op iedere datingsite is het hetzelfde.

staan alleen maar een zooitje nutteloze hoeren op met aandacht te kort lekker dood laaten vallen..

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden