amateurs

Gratis site gerund door een klein team van vrijwilligers, zeggen ze zelf! Alles gratis, duidelijk en praktisch!
Het volk dat er opstaat is voor 90% dom, onbeschoft en asociaal. Zowel mannen als vrouwen. Ze vormen groepjes en proberen alles te overheersen. De kleine groep oprechte mensen wordt letterlijk ondergesneeuwd.
Op dit vlak kan het knuzteam natuurlijk niks anders doen reageren op klachten maar ja daar gebeurd weinig mee dus ze dreigen de strijd tegen het "onbeschofte volkje" te verliezen ......of komt dat nou omdat het ze geen barst interesseert ?
De site heeft veel technische mankementen en niet alle mogelijkheden werken!
Klachten over mensen, mankementen worden niet behandelt tenzij je €1,30 betaalt en dan nog wordt door Sonja op een lompe of niets wetende manier geantwoord! Vraag me af of ze wel begrijpend kan lezen want het antwoord dat gegeven wordt lijkt wel op een totaal andere dan gestelde vraag te slaan! Heb dit in totaal 5 keer ervaren. Je kunt je klacht wel 10 keer uitleggen maar ze lijken doof, blind en achterlijk, alsof ze je vraag niet begrijpen...is dit de onmacht?
En uiteindelijk reageren ze helemaal niet meer. Maar je storingen zijn er nog steeds, gelukkig is het gratis.

Sterke punten
duidelijk, gratis en toegankelijk

Zwakke punten
veel technische mankementen/storingen, onbeschoft volk, gerund door amateurs en een zeer waardeloze service/helpdesk.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

3 reacties

Het klinkt misschien raar in je oren , maar ik heb totaal geen problemen met Knuz gehad. Wel met de vrouwen die zich op Knuz hebben ingeschreven, maar daar heb ik al meer als genoeg over geschreven.

Ricardo heeft volkomen gelijk! Sonja van Knuz heeft "de macht" in handen en laat de vaste betalende klanten ongemoeid ook als deze de meest flauwe kul verkondigen op de site! Degenen die daar op reageren door klachten in te dienen worden geblokkeerd voor het leven maar of je daar nou rouwig om moet zijn......
Waardeloze site!

Ricardo, ik kan mij helemaal in jou review vinden. Ik ben een tijdje op Knuz geweest, maar je kan het net zo goed niet doen. Wat mij vooral opviel was de chat die de hele godgeklaagde dag door hetzelfde groepje mensen wordt gebruikt en jou als nieuwkomer volkomen negeren, net of ze je tekst niet kunnen zien. Ik ben toen weg gegaan en ruim anderhalf jaar later met een nieuw profiel terug gekomen. Dat zelfde groepje mensen zat daar nog steeds het hele dag te chatten en weer kom je er niet tussen. Het gaat ook nergens over wat er in die chat rond gaat. Oeverloos gezanik en zeker niet met het doel een relatie op te bouwen. De is het groepje tokkies dat Knuz heeft overgenomen en waar de moderator kennelijk niets tegen durven ondernemen. Het is hun site geworden en die draait om die chatbox. Knuz is een regelrechte aanfluiting. Wat het ook is, het is GEEN dating/relatie/vriendschap site.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden