Positieve reviews

Positieve reviews

Deze site`s betaald of onbetaalde maakt niet uit, er blijven altijd personen mannen of vrouwen die er andere bedoelingen mee hebben als waar ze eigenlijk voor zijn (vrouwen zijn op geld uit en mannen op seks) dus als je wanhopig op zoek bent dan loop je het risico

Sta je met bij de benen goed op de grond dan houd je een goed overzicht en kan er weinig gebeuren tja maar ben je hopeloos op zoek, dan vraag je er om

En we hebben praktische allemaal een of meerdere relatie`s achter de rug en het gras aan de andere kant van de heg is toch groener tot het gemaaid moet worden en dan ..........


Ik heb verschillende date`s gehad via deze en andere site`s waar ik nu nog steeds mee in contact ben zonder dat er iets aan seks of geld bij komt kijken nee gewoon bij de dames thuis een kopje koffie een beetje bij kletsen, vind moet ook kunnen

Sterke punten
Sta je sterk in je schoenen geen probleem

Zwakke punten
Sta je zwak in je schoenen blijf dan weg

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

29 reacties


Het is op datingsites net zoals in de praktijk. Ben je slecht in het contact maken met vrouwen dan ben je het op datingsites ook. Dan bied een datingsite voor je geen meerwaarde.

Ik heb een vriendin gevonden op Knuz. Het is wel erg opvallend dat donkere buitenlandse vrouwen makkelijker zijn met contact maken dan blanke Nederlandse vrouwen.

Gefeliciteerd Dirk, heel veel manen op Knuz lukt dit niet. Veel blonde Nederlandse vrouwen zijn weer gecharmeerd van donkere (van origine) buitenlandse mannen.

Dank je Johan, Je moet gewoon aktief op zoek gaan naar donkere dames, als je er van houd. Heel vaak willen de donkere dames wel afspreken en zijn niet zo veeleisend. Bij Knuz kan je geavanceerd zoeken, dat scheelt een hoop zoekwerk.

Ieder ras en nationaliteit heeft mooie vrouwen Dirk. Het lijkt in Nederland wel of er minstens 100 keer zoveel donkere mannen als vrouwen zijn, puntje immigratie denk ik. De blanke Nederlandse vrouwen hebben het dus voor het uitzoeken. In Nederland willen veel donkere vrouwen het bij een man van hun eigen afkomst houden. Islamitische vrouwen mogen van de familie geen blanke man hebben. De Islamitische mannen mogen wel een blanke vrouw hebben, dit is rechtsongelijkheid.

Voorbeeld: Als ik een negroïde vrouw met een man zie lopen is het een negroïde man, zelden een blanke man. Negroïde mannen met een blanke vrouw bij de vleet.

Een ander punt is dat ik vaak op vrouwen val die op hun beurt op negroïde of islamitische mannen vallen. Ik val dus op de voor mij verkeerde vrouwen. Ik val wel op hun maar zij niet op mij.

Over het algemeen komt het er op neer dat de weinige vrouwen die geïnteresseerd in mij waren was ik niet in geïnteresseerd. Vrouwen waar ik in geïnteresseerd was waren niet in mij geïnteresseerd. Met één vrouw via Knuz zag het er goed uit maar die verbrak op een gegeven moment alle communicatie. Had ze een andere man gevonden?

De juiste vrouw ontmoeten blijft lastig, en je kunt het niet forceren.

Een vrouw uit het verre buitenland laten komen zoals sommigen op deze site voorstellen is altijd een risico. Als ze hier eenmaal gesetteld is kan duidelijk worden waar het haar echt om gaat, niet om mij dus. Ik zal het moeten doen met de vrouwen die hier in Nederland los rondlopen. Het hangt van het geluk af of we elkaar tegenkomen. Kom je niets tegen, vette pech.

Veel geluk en plezier Dirk! Gaan we je nu hier missen???

Nee hoor ik blijf hier nog.

@Johan: Vrouwen krijgen op datingsites veel meer reacties dan die van jou alleen.Wanneer jij denkt een (leuk) contact te hebben met een vrouw op een datingsite, en je zou dit graag willen " vergroten" ,om het maar zo te zeggen, dat je haar beter zou willen leren kennen, blijft ze reacties krijgen...Maar, veel vrouwen zeggen dit natuurlijk niet tegen je.Hetgeen wat je zegt, dan kan het zo zijn, dat er iemand andere contact met haar heeft gezocht ( of andesom, kan ook nog natuurlijk) die meer aan haar ideaalbeeld ( ze willen allemaal een Di Caprio of andere hotboy met wie ze kunnen aankomen bij hun vriendinnen; hoe de desbetreffende persoon van binnen is, daar willen ze niet naar kijken; enkel uiterlijk telt) voldoet, dan wordt het huidige contact met jou als " vervelend" gezien, en dan wil ze van je af..Dan is plotseling het contact verbreken, je blokkeren, etc. het meest makkelijke, maar asociale manier om dit te doen.Laatstgenoemde is tekenend voor de mentaliteit die veel mensen van tegenwoordig hebben.

@ Bertus,

Ik heb met deze vrouw enkele leuke, gezellige dates gehad en zag er heel goed uit maar een volgende date bleef ze voor zich uitschuiven. Wat mij opviel was dat ik niet bij haar thuis mocht komen, ik mocht haar zelfs niet thuis ophalen. (de buren?) Ik vind het heel jammer dat deze vrouw mij is gaan negeren en mij niet eerlijk de werkelijke reden heeft geschreven waarom ze alle contact ineens wilde verbreken.
Helaas heb ik geen positieve e-mails van een vrouw meer mogen ontvangen en heb ik dus geen dates meer gehad. Mijn profiel (niet veeleisend) en/of foto beviel de dames blijkbaar niet terwijl ik volgens ingewijden er toch heel goed uitzie en minstens vijf jaar jonger lijk. Vrienden en bekenden snappen er helemaal niets van dat ik niet aan een leuke vrouw kan komen. Er is me verteld dat een vrouw heel gelukkig zou moeten zijn als ze mij als man zou krijgen. De voor mij interessante vrouwen die ik in het dagelijks leven tegenkom zijn allemaal bezet.
Het viel mij op dat mijn profiel hoofdzakelijk door oudere tot veel oudere vrouwen werd bezocht. Ik concludeer hieruit dat de dames het enkel jonger zoeken.
Vrouwen vallen over het algemeen op zeer zelfingenomen, zelfbewuste, stoere zelfs “bad guys” Een beetje normale man kan daar niet tegenop. Maar of dat deze vrouwen met zulke types hier een langdurige relatie mee zouden kunnen opbouwen waarbij je elkaar volledig kan vertrouwen?

Het is mogelijk dat vrouwen niet willen dat er mannen bij hun thuis komen om de volgende reden. Ze hebben een bijstanduitkering en kunnen gekort worden, als de Bijstand erachter komt dat ze een vriend hebben. Ook de buren kunnen de Bijstand bellen.

@Dirk. Nee, ze heeft een volledige baan. Misschien mochten de kinderen het niet weten. Haar oudste zoon heeft regelmatig contact met zijn vader. Misschien mocht haar jaloerse ex (een islamiet) niet weten dat ze met een andere man omging.

@Bertus, Met zo'n meid had ik laatst ook contact. Het contact ging heel goed en ze vond me leuk en lief. We hadden twee dagen contact via Knuz en daarna een paar weken via Facebook. Eén keer per week logde ik nog even in op Knuz voor de nieuwsgierigheid of mijn profiel was bekeken enzo, maar ik was verder niet meer op zoek. Ik wilde het eerst met haar proberen. Vorige week logde ik weer even in en zag op de homepage dat zij met fotomatching had meegedaan. Dat bracht mij op het idee om ook even mee te doen. 5 minuten later een boos berichtje van haar op Facebook omdat ik mee had gedaan!!! Ik zei tegen haar dat ik het vreemd vond dat ze boos werd omdat ze zelf ook fotomatching deed. Kreeg ik weer een boos berichtje waarin ze zei dat ze niet meedeed en ook niet meer op Knuz kwam! Volgens haar klopte Knuz niet en zou ik Knuz geloven en zou ik vinden dat ze liegt en blablabla. Ik klikte eens op haar recente activiteiten en wat zag ik? Ze heeft bijna elke dag meegedaan aan fotomatching!!! Dus ook toen ze me zo leuk en lief vond! Verklaart gelijk waar al haar nieuwe facebookvrienden vandaan komen. Het was me al opgevallen dat ze er bijna elke dag een knappere vrijgezelle kerel bij kreeg!

Veel vrouwen op datingsites proberen het onderste uit de kan te halen. Jong, knap en rijk, vooral rijk. Ze hebben op iedere man wel wat aan te merken. Als er ook maar iets is wat ze niet bevalt wordt de e-mail van een man snel weg geklikt. Een standaard geen interesse bericht? Zelfs dat vaak niet. Als ze het onderste uit de kan wil halen kon ze het lid wel eens op haar neus krijgen.

Beste Johan,

Na een lange academische opleiding heb ik een leidinggevende functie binnen de gezondheidszorg. Mijn baan verschaft mij een inkomen waarmee ik het gros van de mannen achter mij laat en waarbij ik geen financiele kopzorgen hoef te hebben. Toch word ook ik stelselmatig genegeerd op welke datingsite dan ook. Een indrukwekkend gebrek aan succes kan ik je vertellen. Ik denk niet de dames vooral een rijke vent willen hebben, maar dat alles perfect moet zijn. Een gebrek aan compromissen kunnen sluiten. Een teken van de tijd, niet voor niets zijn er zoveel echtscheidingen.

Ik denk dat je het niet moet zoeken op datingsites, de vrouwen daar zijn totaal niet realistisch.

Helaas ga ik weinig meer uit. Ik krijg wel eens positieve aandacht van vrouwen IRL (ben namelijk echt niet lelijk), maar dit zijn gebonden vrouwen.

Niet alle vrouwen zijn op geld uit maar als je als man welgesteld ben is dit wel een voordeel. Ik ga ook niet zo veel uit maar als ik uitga ontmoet ik regelmatig leuke vrouwen die alleen of met een vriendin uit zijn waar ik leuke gesprekken mee heb. Gaandeweg het gesprek kom ik er achter dat ze getrouwd zijn of een relatie hebben. Ik vis altijd achter het net.

Schijnbaar gaan alleen vrouwen die een relatie hebben uit, en blijven alleenstaande vrouwen thuis.

Er gaan wel degelijk alleenstaande vrouwen uit maar dat zijn voornamelijk tieners en twintigers. Ook af en toe alleenstaande vrouwen van ongeveer mijn leeftijd maar die zijn tot nog toe mijn type niet. Vrouwen die ik tegenkom die mij wat doen zijn allemaal bezet.

Veel vrouwen zijn dol op shoppen en luxe vakanties maar hebben hier het geld niet voor of niet genoeg geld hiervoor. Het helpt dus degelijk wel als een man dit voor haar allemaal zou kunnen betalen. Een Suger Daddy die hun in de watten kan leggen. Uiteraard verwacht zo'n man hier wel een tegenprestatie voor. Een Suger Daddy hoeft niet knap te zijn en mag veel ouder zijn. Hij mag zelfs getrouwd zijn.


Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden