Top

Ik ben erg tevreden over deze site. Ik heb hier een heel bijzonder iemand gevonden. Ik kreeg leuke reacties op mijn profiel, vooral de mogelijkheid om kaartjes met muziek te sturen vind ik erg leuk. Ik heb mij vandaag uitgeschreven omdat ik gevonden heb wat ik zocht! Via deze weg wil ik de mensen van singlesplace bedanken!

Sterke punten
Leuke mensen
Overzichtelijke site
Leuke extras zoals de kaartjes, messenger en interesses
Toen ik een vraag had kreeg ik snel antwoord van een medewerker

Zwakke punten
Heb ik niet ontdekt

Bezoek SinglesPlace Reviews over SinglesPlace

4 reacties

Wat is je volgende naam, Annemarie? Of moet ik je Marielle noemen? Elke revieuw een andere naam nemen, en met je fakegelul val je zo door de mand.

Beste Bertus,
Ik vind het een beetje jammer dat je zo heftig reageert. Ik heb deze reactie geschreven via een mobiel netwerk. Op een mobiel netwerk (vodafone) hebben mensen een gedeeld ip adres. Als je je even iets meer verdiept in dit soort zaken, had je dit geweten. Ik vind het erg vervelend dat ik een oprechte review schrijf en dan zo'n reactie krijg. Ik ben niet bekend met de andere datingsites of personen die hetzelfde ip adres hebben. Ik hoop dat je in het vervolg twee maal nadenkt voor dat je mensen een stempeltje opdrukt!
Met vriendelijke groet,
Annemarie

Nou dat zal dan allemaal wel, maar als in dit geval jij eens verder verdiept in de revieuws die hier geschreven worden over meerdere datingsites, dan zal je zien dat er erg veel revieuws zijn waarin fakesites de hemel in worden geprezen door "verschillende personen", welke steeds dezelfde persoon is die andere namen gebruikt.Of zouden deze allemaal mobiel internet hebben en ook een gedeeld ip-adres hebben? Nee dus.En nog vele anderen hebben deze handelswijze ook in de gaten: je eigen site ophemelen door verschillende revieuws te plaatsen, zodat men betaald lid gaat worden...

Beste Bertus,
Tja... Voor anderen kan ik niet spreken alleen voor mijzelf. Ik wist niet dat dit veel op reviewsites gebeurd. Ik kan niet voor andere sites spreken, maar een van de redenen waarom ik ooit voor singlesplace gekozen heb, was omdat hij gratis is. Er zijn dus geen betalende leden.

Met vriendelijke groet,
Annemarie

Bezoek SinglesPlace Reviews over SinglesPlace

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SinglesPlace
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden