Reviews van deze auteur

120 km

Review over Happn

Ik lees net in de reviews op de appstore een reactie van happn zelf. Zij geven toe de zoekafstand op te rekken naar 120 km bij gebrek aan lokale leden. Met de bekende scheve verhouding tussen mannen en vrouwen snap je dat met name mannen totaal verkeerde voorstellen krijgen. Die vrouw die 120 km verderop woont krijgt die man niet te zien want zij heeft wel voldoende lokaal aanbod. Het is duidelijk dat happn zich niet houdt aan de geadverteerde belofte van lokale dating. Mocht je de fout hebben gemaakt om te betalen dan zie je dat jouw likes vooral bestaan uit single moms die een jongere man willen, ook al hebben ze zelf het postuur van een geplofte bitterbal.

Sterke punten
Grote zoekafstand

Zwakke punten
Maar je vraagt niet om een grote zoekafstand. Plus alle bekende nadelen van apps en sites , als je man bent

Dit is geen dating, geen match

Review over FlitsDate

Flitsdate heeft het over een matchgarantie maar verstaat hier onder een eenzijdige interesse. In de volksmond wordt onder een match een wederzijdse interesse verstaan. Door een eigen en misleidende definitie te hanteren schermt flitsdates met hoge matchpercentages. Bij de meeste reviews lees ik niets over een wederzijdse match. Gelukkig zijn de meeste deelnemers maar wat blij met wat aandacht, zelfs al is het in de stijl van een sollicitatiegesprek en met een duurbetaald drankje. Men spreekt dan over een 'belevenis' en niet over een succesvol vervolg.
Eigenlijk kun je het ook geen dating noemen. Een date is een afspraak met een zekere persoon waar jij interesse in hebt. Flitsdate is echter geen date maar een voorstelrondje waarbij je vooraf geen benul hebt wie je te zien krijgt. Zit je aan de onderkant van het 10 jarige leegtijdscohort dan zijn dat dus vooral oudere 'dates'. De kans op een echte date zal minimaal zijn. Dat is ook wel logisch gezien de groepsgrootte en de leeftijdsspreiding. Het concept is gedoemd te mislukken. Daarom hanteert flitsdate ook een eigen definitie van een match. Zij weten dat echte matches maar weinig voorkomen en houden dat angstvallig geheim. Als je een echte match wilt kun je dus beter een app installeren

Sterke punten
De hoeveelheid reviews die binnenstromen

Zwakke punten
In een flits is je geld weg en ga je weer alleen naar huis.

Overal is de verhouding zoek

Review over Happn

Op happn leea ik in het profiel van een, op het oog doorsnee uitziende single mom, dat zij het aantal berichten niet kan overzien en dus die niet allemaal kan beantwoorden. Dat komt hoogstwaarschijnlijk omdat je op happn zonder dat je matcht je (in beperkte mate) berichten kan versturen. Happn noemt dat 'flashnotes'. Uiteraard zijn extra flashnotes tegen betaling verkrijgbaar. Ideaal voor onnozele en wanhopige mannen die denken meer succes te krijgen als ze meer betalen en berichten sturen. Dankzij de flashnotes wordt weer duidelijk dat alle apps overbevolkt zijn met dorstige mannen en dat de minderheid aan vrouwen een schier onbeperkte keuze heeft. Het gevolg laat zich raden: zeer kieskeurige vrouwen, een paar mooiboys hebben dan wat one night stands. Voor de wat normale mannen die wat op gelijk niveau zoeken: vergeet het maar. Tenzij je bereid bent enorm te downdaten bijvoorbeeld een vrouw die ouder is dan jij zelf, type kortpittige kapsel met kek brilmontuur en vormloze jeans. Omdat er geen moer klopt van de afstanden (bij gebrek aan leden krijg je zelfs belgen te zien), kan het ook nog zijn dat je voor je 'overwinning' een enorm stuk moet rijden.
Succes!

Sterke punten
Kan gratis gebruikt worden

Zwakke punten
Man/vrouw verhouding lijkt behoorlijk op die van een homo-bar.

Algoritme betrapt

Review over Tinder

Tinder meldt mij dat ene Hanneke mij leuk vindt. Zij heeft een typerende zwart-wit foto die wazig is gemaakt Ik kan niet direct met haar matchen want heb geen peperduur gold platina of hoe dat ook heet. Nu komt crushtime voorbij. Ik klik op een van de 4 vraagtekens en kijk nu; ene Hanneke met zwart-wit foto komt tevoorschijn. Ik geef dat een like maar er komt GEEN match. Dit is al 2 keer zo gebeurt. Sowieso komen de matches nog maar zeer sporadisch binnen. Het is voor mij duidelijk dat het algoritme matches afschermt, iets wat anderen ook al hebben gemeld. Het is natuurlijk de bedoeling dat ik een betaald abonnement neem. Hoe het algoritme nu precies werkt staat nergens vermeld. Ook is er geen enkele controle door een onafhankelijke partij. Tinder kan dus maar wat aanklooien en jouw kans op een match beinvloeden. In negatieve zin uiteraard.

Sterke punten
Meeste aanvod

Zwakke punten
Kans op succes voor normale man minimaal. Enerzijds door onrealistisch eisende vrouwen, anderzijds door Tinder zelf.

Bedrog (2)

Review over Happn

Onlangs een dame van Tinder (via mijn fake profiel) gesproken. Ik zag haar ook op happen staan. Zij gaf aan de app al langer dan een maand geleden van haar telefoon te hebben verwijderd. Maar ze heeft het profiel niet verwijderd. Hierdoor blijft ze gewoon zichtbaar op happn. Ik denk dat er wel meer vrouwen zijn die alleen maar de app verwijderen maar niet het profiel.. Als happn inactieve profielen niet opschoont dan lijkt het net of er veel meer aanbod is. Dit is weer zo'n trucje dat appps en sites uithalen om groter te doen lijken. Feitelijk bedrog. Het enige dat betrouwbaar lijkt is de kaart waarop te zien is welke happen profielen je bent tegengekomen. Dit zullen actieve profielen zijn maar het aantal tegengekomen profielen valt zelfs in de randstad behoorlijk tegen.
En nog iets; bij het crushtime komen dames die jij hebt weggeswipet gewoon terug in het spel zodat het waardeloos wordt. Je zult hier echt moeten betalen om likes te kunnen zien.

Sterke punten
Weer een extra visvijvertje

Zwakke punten
Niet opgeschoonde database. Weinig tegengekomen profielen. Zie ook eerder review.

Vrouwen zijn ook oppervlakkig

Review over Tinder

Het is vrij eenvoudig een nepprofiel aan te maken op Tinder. Via facebook importeerde ik een foto van een goed uitziende italiaan. Type mooiboy. Helaas maar 1 foto dus wel wat doorzichtig. Ik voegde nog een foto toe van een hondje en een vakantiekiekje. Dit is zijn profieltekst:

1.90
Vanwege mijn drukke werk kom ik niet snel leuke vrijgezelle dames tegen, daarom maar dit bedenkelijke medium. Allereerst en ten behoeve van mijn schaarse tjjd het kaf van het koren scheiden:
- geen geklaag over ONS; ik kan er toch ook niks aan doen dat je niet voor herhaling vatbaar bleek
- geen single mom met meerdere kids (nooit tijd)
- geen vrouw zonder sportabonnement; lui zijn mag als je 80 bent
- geen bosslady/feminist, tatoos en andere androgyne stuiptrekkingen
Alleen normale !

Ik had t natuurlijk veel bonter willen maken maar het aantal karakters in de omschrijving is beperkt, dit is het maximale. Mijn bevindingen:

1 succesvol. Veel meer matches dan een goed en uitnodigend geschreven profiel met foto's van een gemiddelde persoon. Vrouwen gaan dus voor uiterlijk! Das natuurlijk prima al zijn de eisen en verwachtingen op dit gebied totaal onrealistisch. Ook is het zo dat juist mannen er van worden beschuldigd enkel op t uiterlijk af te gaan. Vrouwen zijn minstens zo erg. Ik denk zelfs erger gezien hun onvermogen om een nette man te herkennen.

2 Initiatief. vrouwen sturen het eerste bericht. Dat is het voordeel van een knappe man. Vrouwen bieden zich aan. En meestal geen simpele hoi of emoji; dat sturen ze wel naar de simps. Ook hier een les: als vrouwen interesse hebben in je doen ze wel moeite. Doen ze weinig moeite dan vinden ze je dus niet aantrekkelijk. Willen ze kennelijk een gratis diner maar ze willen jou niet. Krijg je een ongeinspireerde opening aarzel dan niet om te deleten (nadat je bedankt voor de 'geweldige' openingszin)

3 Onrealistisch. Ook vrouwen die dik zijn, een stuk ouder zijn of niet voldoen aan de eisen denken te kunnen daten met deze dude. Wat verwachten zij dan? Een one night stand? Volslagen kansloos om boven je stand te willen daten. Toch bijzonder dat vrouwen, die toch prat gaan op hun sociale skills, hier de plank zo misslaan

4 sexy! aanbieding om meteen onder de lakens te duiken. Een ander zat in bad, weer een ander lag op haar kussen. Ja als vrouwen je aantrekkelijk vinden laten ze dat wel weten. En kinky praat, iets waarvan mannen maar al te vaak beschuldigd worden, is totaal geen probleem. Sterker ze beginnen er zelf mee.

5 desperate. vrouwen zijn zo desperate dat ze hun 5% mooiboy hebben gevonden; ze slijmen met je om en smeken zowat om contact te blijven houden. Ja zij houden de conversatie wel op gang. Dus de mooiboy hoeft geen entertainer te zijn. Gewoon wat meepraten.

Kortom, ben je een gemiddeld uitziende man, heb je je leven goed op de rit, kan je een goed profiel schrijven, ben je lang, hoog opgeleid blabla. Verspil je tijd niet op Tinder. Vrouwen gaan massaal voor t uiterlijk van ern of andere dude, met een slechte profieltekst, maar dat maakt niks uit. Denk je dan scoor ik wel een volslanke single mom die niet zo knap is? Nee ook zij gaat voor die knappe maar neppe dude. Dat is die 80/20 regel.
Als je een nette man bent ga dan voor een vrouw uit t oostblok, liefst een expat. Laat over het paard getilde Tinderella's met hun onrealistische eisen vooral zitten. Die wachten op hun beurt op een ONS van een mooiboy en zijn niet geïnteresseerd in mannen van hun eigen niveau. Het gaat enkel om het uiterlijk en dan vooral in het uiterlijk dat ze in real life niet kunnen krijgen. Daarom staan ze vaak jarenlang op Tinder. Ze worden gerecycled.

Sterke punten
Inzicht in het denken van de vrouw

Zwakke punten
Een deceptie voor de doorsnee nette man

Innercircle = anus ?

Review over The Inner Circle

Met innercircle kan een kleine sociale kring worden bedoeld. Maar het kan ook verwijzen naar een circelvormige sluitspier die de binnen (inner-) ruimte van het lichaam aflsuit van de buitenwereld, oftewel de anus. Welke beschrijving is het meest toepasselijk?
Zoals bij elke site of app is inschrijven natuurlijk gratis. Hierbij stuiten we op een raar invulveld, dat van de vaccinatiestatus. Je kunt hier kiezen uit:
- ik heb mijn booster gehad
- volledig gevaccineerd
- wacht op tweede prik
- vaccinatie staat gepland
- ik word niet gevaccineerd
- zeg ik liever niet
Nog even afgezien dat dit bijdraagt aan de polarisatie die er op dit vlak al is, bedenk even waarom zo ongelooflijk gedetailleerd naar dit soort medische informatie wordt gevist. De enige reden die ik kan verzinnen is dat men dit soort gedetailleerde medische informatie verzamelt en doorverkoopt. Ook mensen die zich enkel hebben aangemeld maar nog niet zijn toegelaten, zullen dit veld invullen. Want er staat dat hoe completer het profiel is ingevuld hoe groter de kans dat ze je profiel goed kunnen beoordelen. Innercircle = anus laat zich met dit soort vragen goed kennen. Hetzij heeft dit pseudo-elitaire groepje geen enkel idee wat gepast is te vragen, hetzij zijn het ordinaire datacollectanten die gedetailleerde informatie weer doorverkopen. Beide opties tegelijk zijn natuurlijk ook mogelijk.
Inmiddels meer dan een week geleden maar mijn profiel moet nog steeds bekeken worden. Is kennelijk een enorme klus of de verantwoordelijke persoon is nog op vakantie. In eerste instantie was een foto niet goed genoeg maar welke foto dat was dat zeiden ze niet. Waar het nu dan op hangt is onbekend. Zijn er al teveel mannen en werken ze met een quotum? Zou kunnen maar zeg dat dan. Het klinkt natuurlijk wel interessant die wachtrij bij aanmelding en de zogenaamde criteria. Alsof je een nieuwe maserati sportwagen koopt. Maar feitelijk is het gebakken lucht. Helaas heb ik niet op de site kunnen rondkijken. Dus hoeveel vrouwen er, gevaccineerd of ongevaccineerd, geboosterd, blabla, zich hier bevinden daar kan ik niks over zeggen. Dat is kennelijk voorbehouden aan een beperkt groepje uitverkorenen. Heel erg beperkt want op de appstore zie je relatief weinig reviews. En die er zijn die zijn bijna allemaal met een slechte beoordeling. De score van deze app is nog lager dan Tinder. En dat met al die hoogdravende pretenties. Als je perse enkel hoogopgeleide dames wilt zien (zou niet weten waarom overigens), dan kun je beter naar e-matching. Die zeggen ook de profielen handmatig te controleren maar dat is binnen een dag geregeld. Ook kunnen daar gratis leden reageren op de berichten die betalende leden sturen. Veel gebruiksvriendelijker dus.
Innercircle = anus is mijn conclusie. Geef deze bedenkelijke club met onbekend, maar vermoedelijk verwaarloosbaar klein, ledenaantal niet jouw data. Zoek je een vrouw die perse haar booster wil, meld je dan aan als vrijwilliger bij de GGD. Heb je nog direct lichamelijk contact op je eerste date ook. Oja de minimale beoordeling hier is 1 ster. Een ster is ook een andere naam voor anus. Dus een anus voor innercircle = anus.

Sterke punten
Sterk in het verzamelen van data en het creeren van een exclusief aura.

Zwakke punten
Innercircle = anus. Er zit een luchtje aan deze app.

Veel ijsbergfotoos

Review over Tinder

Bij een ijsberg bevindt zich het grootste deel onder water. Alleen het topje is zichtbaar. Dat kan problemen geven, denk maar aan het ongeluk met de Titanic. Veel vrouwen op Tinder maken ijsbergfotoos. Dat zijn geen fotoos van ijsbergen maar fotoos van haar zelf waar ze telkens maar voor een klein gedeelte opstaat, vaak alleen het gezicht. De bedoeling is om de enorme massa die zich onder het gezicht bevindt te verbergen. Het venijnige is dat de fotoos vaak zo zijn genomen (van boven) dat de onderkin wegvalt. Jij denkt dus wat een leuk koppie en jouw fantasie vult de rest in. Pas bij een eerste date wordt de kolossale omvang onthuld. Mijn advies is om alle profielen met ijsbergfotoos te skippen of in een privechat te vragen om een foto waar ze in het geheel opstaat. Want ga er maar vanuit dat de keuze voor een ijsbergfoto heel bewust is. Tinder laat wel een vaccinatiestatus zien maar niet de quetelet index of het gewicht. Tinder zelf helpt dus niet om de ijsbergen te trotseren

Sterke punten
Veel kundig gemaakte fotoos die veel kunnen verhullen.

Zwakke punten
De BMI/Quetelet index wordt in tegenstelling tot de vaccinatiestatus niet vermeld met als mogelijk gevolg een zeer grote verrassing

Wel veel knappere vrouwen in Polen

Review over Tinder

Sommige mensen beweren dat als je veel lelijke vrouwen te zien krijgt dat dit aan je rating zou liggen. Mannen die zelf niet zo succesvol zijn op Tinder (de meesten) zouden van Tinder een lage rating toebedeeld krijgen zodat deze mannen geen knappe vrouwen te zien krijgen. Dit soort beweringen zijn niet alleen onbewezen maar vanuit een commercieel oogpunt is het ook nogal onlogisch.
Nu ik in Polen ben gearriveerd valt op dat er hier zowel in het echt als op Tinder er een stuk meer knappere vrouwen te zien zijn dan in Nederland. In Nederland kan het goed zijn dat er van de 10 vrouwen die je swipet er hoogstens 1 tussenzit die je er appetijtelijk uit vindt zien. In Polen zijn het al snel meerdere van de tien. Ook zie je hier minder vaak veels te dikke vrouwen op straat lopen en valt het op dat men hier in het algemeen verzorgd en charmant bijloopt. Wat ook kan zijn is dat de slavische gelaatstrekken gewoon wat mooier en verfijnder zijn dan dat van de gemiddelde kaaskop.
Als je in Nederland allemaal lelijke Tinderella's ziet dan klopt dat wel. Het is een reëele afspiegeling van de vrijgezelle, vrouwelijke samenleving. Wil je wat beters zien dan kun je met de betaalde versie van Tinder je zoeklokatie aanpassen. Of je gaat op vakantie.(bijv polen)

Sterke punten
Leuk in het buitenland swipen ondanks je vermeende lage rating

Zwakke punten
Ligt niet aan je eigen rating maar aan de reet van nederlandse vrouwen dat je in nederland weinig knappe vrouwen ziet

Betaal niet om je likes te zie

Review over Tinder

Veel apps zoals Tinder en bumble proberen je te verleiden om een zeer duur abonnement te nemen. Dat doen ze niet alleen door je swipes te beperken, maar ook door heel vage (geblurde) fotoos te laten zien van vrouwen die jou geliked hebben. Wil je die zien dan moet je dik betalen. Nu is het zo dat de gemiddelde vrouw op een datingapp de gemiddelde man als onaantrekkelijk beschouwt. Zij wil jonger, knapper en beter dan dat ze zelf is. Als jij dus gaat betalen dan zie je dat het merendeel van de vrouwen die jou een like hebben gegeven!, oudere vrouwen zijn met het gezicht van een grizzly beer en het figuur van een nijlpaard. In tegenstelling tot de wat oudere man compenseren deze vrouwen hun uiterlijk niet met goede financiën, een goed gevoel voor humor en initiatief. Veel eisen maar niks te bieden dus. Kortom zodra je betaalt is het een grote deceptie. Ik weet dat veel mannen te nieuwsgierig zijn en denken dat er tussen die likes een leuke vrouw kan zitten. Ze denken ik betaal die tientjes wel dan kan ik gaan daten. Ik ben er destijds ook ingetrapt. Gewoon niet doen. Hou dat geld maar in je zak. Als je geld uit je broek haalt betekent dat zeer zeker niet dat je daarna wat anders uit je broek kunt halen.

Sterke punten
Je raakt gemakkelijk je geld kwijt.

Zwakke punten
Hierna ook je libido als je al die lelijke cougars ziet die jou een like hebben gegeven.

Stoere vrouwen

Review over Tinder

Op Tinder zie ik steeds meer stoere vrouwen. Vrouwen met helm, op een motor, die abseilen van de euromast, in de rimboe kamperen met zelfgemaakt houtvuur. Fitnessvrouwen met spierballen (maar geen borsten), zakenvrouwen die hun dure auto showen. Dan de grote donkere tatoeages zodat ze op een zeerover met borsten lijkt. Kortpittige kapsels en dikke brilmonturen blijken ook niet alleen voorbehouden aan lesbiennes. Open je het profiel dan lees je hoe actief en avontuurlijk hun leven is. Sommigen zeggen er meteen bij dat ze geen keukenprinses zijn. Het eten is zo te zien geen probleem, bij voorkeur op jouw kosten. Naast een potje opscheppen vooral nog in offensieve taal welke mannen vooral niet moeten reageren en waar ze niet van gediend is. Zelf rookt ze vaak want ook dat is stoer. Misschien is zon kort pittig kapsel dan wel zo brandveilig. Bier en Whisky zijn ook populair. Kan handig zijn een aangeschoten vrouw tenzij zij meer kan verstouwen dan jij.
Heb wel gematched met stoere vrouwen maar deze waren nooit stoer genoeg om het eerste bericht te sturen. Ook hier moet je alles niet serieus nemen.
Persoonlijk heb ik weinig trek in een stoere vrouw. Ik heb liever een vrouwelijke vrouw. Als je de betaalde versie van Tinder hebt kun je jouw lokatie verplaatsen naar een oostblokstad. Het verschil is duidelijk, minder stoer.

Sterke punten
Veel stoere vrouwen

Zwakke punten
Niet vrouwelijk

Een eerste bericht?

Review over Bumble

Het is een keer wat anders dat vrouwen het eerste bericht sturen maar........zorg dat ze een zin van minimaal 10 woorden moeten sturen. Als de match een bericht stuurt is het doorgaans een emoji of simpele hi. Zelfs vrouwen die het jonger zoeken zijn kennelijk te lui en/of ontbreekt het aan fantasie om een openingszin te maken.
Ondanks het feministische sausje van bumble zie je dat de meeste vrouwen ouderwets zijn en verwachten dat de man alle initiatief neemt, entertained, betaalt etc. Het enige moderne van de bumble vrouwen is dat ze vaak gescheiden zijn en voorzien zijn van afzichtelijke tatoeages.
Er zitten vrij weinig vrouwen op bumble dus rrn gratis abonnement volstaat om in je regio alles te zien. Veel vrouwen zitten al langer dan een jaar op bumble, ondanks hun mooie foto's en verhalen. Bedenk zelf even hoe dat nu zou komen. Ook relatief veel Engelstalige profielen waarvan de echtheid twijfelachtig is. Het verdienmodel van bumble: een match verloopt binnen 24 uur als zij geen bericht stuurt maar jij kan tegen betaling verlengen. Maar waarom zou je dat willen. Als die vrouw jou ziet zitten stuurt ze heus wel iets binnen 24 uur, tenzij het een fake-profiel is. Als je betaalt kun je ook meer swipen en wat uitgebreidere zoekfilters gebruiken. Dit heeft gezien het beperkte aanbod nauwelijks tot geen meerwaarde.

Sterke punten
Veel mooie plaatjes kijken.

Zwakke punten
Complexe veeleisende vrouwen die al zo lang in de aanbieding staan, daar moet je niks van verwachten.

Vaccinatievrouwen

Review over Tinder

Op Tinder zijn nogal wat vrouwen die laten zien dat ze hun prikkie tegen covid hebben gehad. Ze zijn er dus kennelijk nog trots op ook. Zijn deze vrouwen erg naïef en laten ze zich dan ook makkelijk injecteren dmv een mannelijk geslachtsdeel? Zijn het vrouwen die willen laten zien dat ze 'deugen', ergens bijhoren? Ze waren allemaal al volgens de 3 s-en; Sportief, Sociaal en Spontaan, moeten dat er 4 worden, + Spuitje?.
Kortom alweer een rood vlaggetje erbij. Naast de bestaande rode vlaggetjes zoals vokslank, tatoeage, verandercoach, ONS/FWB-klaagzang, feminist, wensenlijstjes, tegengas nodig hebben, etc etc etc. Zo wordt selecteren weer een stukje makkelijker. Er blijft dan alleen niet veel over en gezien de enorm scheve man/vrouw verhouding moet je er niks van verwachten.

Sterke punten
Je herkent naïeve gevaccineerde vrouwen.

Zwakke punten
Er blijft nog minder over

Profiel als vrouw

Review over Tinder

Het moest er eens van komen; een profiel als vrouw. Ik heb de fotoos van iemand gebruikt waarmee ik eerder mee had gedate. Geen lelijke vrouw, ook geen supermodel. Iemand van mijn league. Ik heb wel de persoonlijke situatie aangepast. Ze heeft nu 4 kids, between jobs. Ze zoekt geen kabouter, daarvoor gaat ze wel naar de Efteling, maar een man van minimaal 1.85. Natuurlijk geen ONS/FWB. Al met al niet een bijzonder originele en uitnodigende tekst, een beetje zoals je het zo vaak leest. Nog voordat ik de tekst had kunnen afmaken (de fotoos stonden er al), waren er al 44 likes. Binnen het uur waren er al 99+. De teller kan niet verder. Binnenkort zal ik de matches gaan oogsten. Ik houd jullie op de hoogte van de uitkomst.

Sterke punten
Veel mannen

Zwakke punten
Weinig vrouwen

Uitgebreide rapportage functie

Review over Tinder

Tinder heeft de rapportage mogelijkheden uitgebreid. Er zijn nu tal van verschillende redenen, met onder elke weer een verdere uitsplitsing, waarop je kunt rapporteren. Je kunt zelfs iemand rapporteren als iemand niet op jouw berichten reageert. Je kunt maximaal 5 maal achtereen iemand rapporteren, daarna moet je enkele minuten wachten. De gevolgen van het rapporteren zijn niet duidelijk. Bij welke melding wordt de persoon direct verwijderd? Of zijn meerdere identieke meldingen nodig? Hoeveel? Volgens de reviews in de app store worden er nog steeds mensen verbannen van de app, zelfs betalende leden, zonder dat daar kennelijk sprake is van overtreding van de voorwaarden. Vermoedelijk wordt er verbannen op basis van rapportages van andere leden. Tinder is niet bereikbaar en geeft geen commentaar op klachten van mensen die onterecht verbannen zijn (en dus ook hun geld kwijt zijn). Het handmatig controleren van klachten kost ze veel tijd, dus geld. Kennelijk heeft men berekend dat het goedkoper is dat de klant verbannen wordt, zeker als die klant al heeft betaald. Zelf rapporteer ik vrouwen die klagen over ONS en sexistische mannen als ongepaste bio / haatzaaiende taal. Dit zouden meer mannen moeten doen. Ook niet-reagerende vrouwen kun je rapporteren. Mocht je zelf verbannen zijn, probeer dan een andere inlogmethode, bijv. via sms, en neem een andere email. Doe dit nadat je de app opnieuw hebt geinstalleerd en in facebook de koppelingen hebt verwijderd.

Sterke punten
Sterk dat er zoveel redenen zijn om iemand te rapporteren.

Zwakke punten
Tinder conctroleert niet zelf en bezwaar maken is niet mogelijk.

Resultaat goed profiel zonder foto

Review over Tinder

Op aanraden van een van de meelezende reageerders hier (bedankt Michael), heb ik een zeer goed en origineel profiel geschreven, maar dan zonder een foto waar ik zelf op sta. Het idee er achter is als volgt: vrouwen zouden wel degelijk naar de inhoud van het profiel kijken en zich vervolgens aangetrokken voelen door de intelligentie van het profiel. Dergelijke vrouwen zouden serieus zijn en niet die nare vrouwen zijn die ik volgens Michael telkens tegenkom. Zelf heeft hij goede ervaringen met deze techniek. Na 1 dag zie ik 15 likes. Vrouwen die verder zijn dan mijn ingestelde afstand van 2 km hebben mij geliked. Zo kun je de likes snel omzetten naar matches. Als je nu denkt ' zie je wel dat het werkt!', let op ik heb geen filter toegepast, ook geen leeftijdfilter. Hier de analyse van de 15 matches:
1 vrouw is 1 jaar jonger dan ik, 2 zijn even oud, de rest is ouder. De oudste is 15 jaar ouder. Gemiddelde leeftijd 5 jaar ouder dan ik zelf. Volgens het CBS is de vrouw binnen een relatie iets van 3 jaar jonger. Oftewel wat je nu krijgt via Tinder is gemiddeld zeker 8 jaar ouder dan IRL.
Zijn het dan hele intelligente en serieuze vrouwen?
5 vrouwen hadden helemaal geen profieltekst. 4 vrouwen een nietszeggende tekst van een paar regels. 1 vrouw had een ronduit negatieve tekst. 5 hadden een normaal profiel. Hiervan 1 vrouw die wat origineel probeerde te zijn met wat quasi intellectuele quotes (gelukkig niet engelstalig). Echter geen enkel profiel dat er bovenuit stak.
Over het uiterlijk van deze oudere, saposexuele vrouwen zullen we het maar niet hebben, zelfs een overdosis viagra gaat je niet redden. They have 'hit the wall'.
Conclusie: een beroep doen op enkel het intellect van vrouwen is zinloos. Je krijgt dan voornamelijk stuk oudere vrouwen. Vrouwen die kennelijk ook helemaal niet serieus zijn omdat ze het onrealistisch jonger zoeken en weinig werk maken van hun profiel. Tinder blijft een vleesmarkt waar meer dan 90% van de vrouwen enkel oog heeft voor de knapste 10% van mannen. Recent onderzoek wijst zelfs naar 96%/4%. Vrouwen selecteren oppervlakkig EN onrealistisch. Op zijn best resulteert dit in de veelbeklaagde, maar kennelijk geaccepteerde, one night stand. Je oogst wat je zaait.
Onder het mom je weet maar nooit laat ik het profiel voorlopig maar staan, maar vooralsnog gloort er weinig hoop voor een goed geschreven, niet sexueel getinte, origineel profiel. Bewaar een dergelijk profiel maar voor als je in het bejaardenhuis zit. Als dan de matches nog dezelfde leeftijd hebben tenminste.

Sterke punten
Via Tinder leer je de ware aard van de meeste single vrouwen snel kennen: negatief (vooral de gescheiden exemplaren), onrealistische eisen stellende, zelf niks te bieden als tegenprestatie.

Zwakke punten
Een teleurstelling voor de serieus zoekende man; normale en serieuze vrouwen schitteren in afwezigheid

Allemaal dezelfden

Review over Tinder

Na een aantal maandjes zonder Tinder de app opnieuw gedownload, nieuw profiel aangemaakt en weer eens swipen. Begonnen in mijn directe omgeving. Wat dan opvalt is dat het overgrote deel tot een déjà-vu ervaring leidt. Hoe is het toch mogelijk? Op een app die voor meer dan 80% uit mannen bestaat en vrouwen met een doorsnee uiterlijk binnen 2 uur 99+ likes hebben zou je als vrouw binnen no time op je wenken bediend moeten worden. Mogelijke verklaringen:
Gebruikers verwijderen de app maar niet het account en Tinder schoont dit account niet op. Vrouwen zijn veels te kritisch en geraken niet aan de man,of....ze berijden de cock carousel met een select groepje. Wat het ook moge zijn, echt geloofwaardig ziet het er niet uit. Ja meteen wat matches. Chinese spam. Ook een match die volgens de profieltekst moeder is van 2 jongens maar daa in de chat zegt géén single mom te zijn. Toen ik dat opmerkte was de match meteen weg. De database van Tinder is op zijn zachtst gezegd bedenkelijk maar ze vragen wel heel veel geld ervoor. Betaal nooit, maar zet je zoekafstand minimaal. Voorstellen met grotere afstand zijn dan doorgaans de personen die jou een like hebben gegeven.

Sterke punten
Naamsbekendheid

Zwakke punten
Manipulatie oplichting, geen klantenservice en voor de meeste mannen niet effectief.

Zo gaan er 13 in een dozijn

Review over Facebook

Na een paar maanden facebookdating te hebben gebruikt tot de conclusie gekomen dat dit weinig toegevoegde waarde heeft. Veel dames op facebook zijn oude bekenden van Tinder, bumble of happn. Kieskeurige vrouwen die ook maar eens facebook proberen om daar hun (niet bestaande) ultieme droomman te vinden. Als je weet dat op bijvoorbeeld Tinder,
er minstens 85% man is, en zelfs vrouwen met middelmatige looks ongelooflijk veel keuze hebben, dan begrijp je dat het ook op facebook niet gaat lukken. Het zal nergens lukken. Opvallend: 80% van de matches zijn chinees. Vaak opererende vanuit het buitenland. Toch knap dat ze ook via facebookdating hun weg hebben gevonden. Chinese CEO's, fashiondesigners, met of zonder 'alienface', ze zijn er weer. Ik kan niet namens alle leeftijdsgroepen spreken, maar tussen 35 en 45 is het weinig soeps. Ik schat dat minstens de helft van de vrouwen totaal geen moeite doet om maar ook enigszins appetijtelijk voor de dag te komen. Het haar kammen, fatsoeneren, iets beters aantrekken dan spijkerbroek + sweater, om maar iets te noemen, is vaak al te veel gevraagd. Zijn dit je beste foto's?, vraag ik me dan af. Als je dan de eigen regio helemaal hebt gezien, stelt facebook voor de afstand gedurende 72 uur eens flink uit te breiden. Dan swipe je in onze buurlanden en zelfs Frankrijk. Grappig maar niet meer dan dat. Als het nu rusland, Oekraïne etc kon zijn dan had het nog echt potentie.

Sterke punten
100% gratis, in tegenstelling tot bijv. Tinder. Technisch beter dan alle andere apps.

Zwakke punten
Zo gaan er 13 in een dozijn. Veel dezelfde vrouwen als op Tinder; vaak onaantrekkelijk en onverzorgd en desondanks veeleisende.

Facebook dating

Review over Facebook

Sinds vandaag kan ik nu profielen zien. Op een hartje of kruisje drukken. Net als bij Tinder. Maar de zoekopties zijn veel uitgebreider. Profielen zijn echt. Het ziet er allemaal mooi uit en werkt intuïtief. Goed gedaan van facebook.

Sterke punten
Mooi opgezet. Gratis.

Zwakke punten
Nog niet ervaren.

Over naar Facebookdating

Review over Tinder

Vanuit hun monopoliepositie heeft men bij Tinder er een potje van gemaakt. De tarieven bij Tinder rijzen de pan uit. Er is een algoritme dat je tegenwerkt. Er zijn ongeveer 9 keer zoveel mannen dan vrouwen. Mensen worden uit het niets verbannen en zijn hun geld kwijt. Er is geen klantenservice.

Maar dan is er nu facebookdating dat helemaal gratis is. Je vindt het icoontje in het menu van de facebookapp. Hoe lang het gratis blijft is natuurlijk de vraag. Vroeger was Tinder ook helemaal gratis. In elk geval zal de slechte service van Tinder er voor zorgen dat ze marktaandeel gaan verliezen. Ik zie in facebook het beste alternatief. Bumble is veel te klein, ontzettend duur en vrouwen moeten het eerste bericht sturen. Happn had de potentie maar heeft de formule veranderd naar die van Tinder en is ook heel duur. Overige apps zijn alemaal te klein, slecht opgezet en duur.

Sterke punten
Sterk dat ze zo lang zoveel geld konden verdienen

Zwakke punten
Arrogante monopolisten met slechte service hebben het nakijken als er een goede concurrent begint.

Wie is er oppervlakkig?

Review over Tinder

Er zijn mensen die als ze perongeluk een stinkende scheet hebben gelaten, heel hard roepen wie o wie er toch iets gelaten heeft. Want door dat als eerste te roepen zouden ze zelf niet als schuldige worden aangewezen. Op Tinder zie je iets soortgelijks. Je kunt bijna geen profiel openen of mevrouw beklaagt zich over ONS,FWB en een gebrek aan serieus gedrag; mannen die maar op 1 ding uit zijn. Nog voordat je jezelf hebt voorgesteld mag je haar vermanende retoriek tot je nemen. Dit suggereert dat zij zelf niet zo is. Onderzoek laat zien dat dames zeer veel kritischer zijn op uiterlijk dan mannen. Ook nepprofielen van aantrekkelijke mannen met afstotende teksten doen het goed. Haar profielomschrijving bestaat uit vaak een opsomming van clichés: spontaan, sociaal, sportief, verre reizen, netflix, een festivalletje gevolgd door een halfvol glas wijn. Geen humor, geen hobbies geen scherpzinnigheid. En dat van 'geen ONS' kun je ook met een korreltje zout nemen. Op dat gebied doen de dames vaak niet onder voor de mannen. Maar door vooraf 'geen ONS' te roepen verklaart men zichzelf schoon. Beste mannen, laat je niet aanpraten dat wij de oppervlakkige soort zijn. Vrouwen zijn minstens zo erg. Sterker, het feit dat zij zichzelf verkopen als de zogenaamd serieuze soort,maakt het alleen maar verradelijker. Vergeet ook niet dat de meeste scheidingen op initiatief van de vrouw er doorgedrukt zijn (70 a 90 procent), vaak omwille van relatief oppervlakkige redenen. Bevraag je Tinderdate maar eens.

Sterke punten
Veel vrouwen die geen ONS zeggen te willen

Zwakke punten
Denk even aan het verhaal van de scheet...

Onbeperkt swipen voor vrouwen

Review over Tinder

Onlangs de nacht doorgebracht bij een Tinderella en op een gegeven moment hadden we het natuurlijk over de app Tinder. Ik liet haar even het aanbod vrouwen zien en haar reactie was dat de vrouwelijke profielen minstens zo erg waren als de mannelijke. Zij kon lang achter elkaar swipen (met als gevolg 350 matches) zonder een betaalscherm te krijgen. Ik liet haar zien dat je als man zijnde maar beperkt kan liken totdat je dus geblokkeerd wordt met het betaalscherm. Dat geloofde ze niet totdat ik het haar ter plekke liet zien. Het lijkt onlogisch om vrouwen onbeperkt te laten swipen als ze toch al zoveel matches kunnen krijgen. Je kan het ook sexistisch / discriminerend vinden. Maar het is gewoon commercie. Mannen zijn het immers wel gewend de betalende en jagende partij te zijn. Hoe minder succes, hoe meer mannen gaan betalen. Totdat ze zich realiseren dat de kosten niet meer in verhouding staan tot de baten.

Sterke punten
Slim verdienmodel

Zwakke punten
Erg doorzichtig in het uitmelken van met name mannelijke leden.

Waar zijn toch die sympathieke vrouwen?

Review over Tinder

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen qua uiterlijk veel selectiever zijn dan mannen. Waar vrouwen voornamelijk jagen op hun eigen George Clooney, daar zijn mannen doorgaans tevreden met het type 'girl next door'. Terwijl veel vrouwen een hufter met narcistische trekjes wel aantrekkelijk vinden (getest met nepprofiel) , zullen mannen eerder gaan voor een zachtaardige en sympathieke vrouw. Logisch, want als hij moe thuis komt van een competitieve baan wil hij ook nog niet het gezeik van een compromisloze vrouw over zich heen krijgen. Ga je op Tinder kijken dan zie je dat je kansen op een sympathieke vrouw vrijwel nul zijn. Het begint al met haar profiel. Zelden is haar profiel uitnodigend. Afgezien van het gebruikelijke sociaal, spontaan, sportief, verre reizen en kijk mij eens geweldig bijzonder zijn, zie je de negativiteit en vijandigheid hier al doorschemeren. Mannen deugen niet, willen enkel ONS/FWB, voldoen niet aan eis zus en eis zo. Een beetje humor is ver te zoeken. Zelfreflectie evenmin. Het ergste komt dan wel tijdens eventuele chats boven water. Chats die vaak zonder reden ineens verdwijnen omdat ze jou ontmatcht heeft. Je reageerde niet snel genoeg of ze had een aantrekkelijkere kandidaat gevonden. Maar goed, als jij met veel moeite het gesprek op gang houdt dan blijkt het vaak een of ander gescheiden geval te zijn die er doorgaans zelf de stekker uit heeft getrokken. Vooral de hoger opgeleide vrouwen, want die zijn volgens onderzoek voor meer dan 90% de initiator van een echtscheiding. Natuurlijk vaak problemen met haar ex, Helemaal oppassen moet je met vrouwen die conflicten binnen de eigen familie hebben. Ben je ondanks alle rode vlaggen beland in een periode van daadwerkelijk afspreken dan zul je merken dat veel vrouwen zich onsympathiek en hooghartig opstellen en het vooral eenrichtingsverkeer is. Een kille afstandelijke en calculerende sollicitatieprocedure waarbij vooral belangrijk is wat jij te bieden hebt en niet wat jij bent.
Tot slot, wanneer dan blijkt dat om wat voor reden ook, het niets wordt, wees dan niet verbaasd dat mevrouw na een aantal maanden uit het niets weer contact opneemt. Regelmatig heb ik meegemaakt dat zij dan vertelt dat ze zulke goede sex heeft gehad met persoon Y of X. Gewoon om je jaloers te maken. Tip: zeg ongeveer hetzelfde en stuur fotoos van een knappe vrouw met wie je zogenaamd het bed hebt gedeeld. Zeg bijv. dat die persoon zo'n goed figuur had. Zul je zien dat ze ineens moeite gaat doen (concurrentie!), maar kap het af. Als het de 1e keer niet werkt dan ook de 2e keer niet. Resumé: normale sympathieke vrouwen ben ik nog nooit via Tinder tegengekomen.

Sterke punten
Veel vrijgezelle vrouwen

Zwakke punten
De redenenen dat zij vrijgezel zijn.

Voorspelling uitgekomen

Review over Tinder

Toen Tinder met een plus abonnement kwam deed ik hier een voorspelling dat er een nog duurder abonnement zal komen. Dat klopt en het zijn er zelfs 2 extra: Tinder gold en Tinder platinum.
Het idee is simpel. De doorsnee man heeft aantoonbaar weinig tot geen succes. Dus hij denkt ik ga upgraden om meer succes te hebben. Maar als heel veel mannen dat doen dan onderscheidt je jezelf daar niet mee. Maar wacht er is een nog duurder pakket en dat beloofd alsog wel succes. Enzovoorts.
De echte reden voor een gebrek aan succes wordt verzwegen. Dit is het gegeven dat Tinder voor circa 85% gevuld is met mannen. De 15% vrouwen daar zitten dan ook nog eens heel veel nepprofielen tussen. En aziatische 'entrepeneurs', transgenders, tatootokkies etc etc. Wat uiteindelijk overblijft is te veeleisend en te kritisch en gaat doorgaans voor de top 4%. Het nemen van een extra duur abonnement verandert niets daar aan. Het heeft totaal geen zin om als man mee te gaan in deze upgrade gekte. Heb je met de gratis versie weinig tot geen succes dan blijft dat zo. De platinum versie is ook nog eens schreeuwend duur. 43 euro per maand.....Let wel, het is maar een app...Dat geld kun je beter aan je hobby besteden o.i.d. Aangezien platina wel het meest edele metaal is zal Tinder wel met iets anders moeten komen. Misschien Tinder diamond waarbij je selectiecriteria als lengte, opleiding etc kunt invoeren. Ben benieuwd of die voorspelling ook uitkomt.

Sterke punten
Nog steeds het grootste platform.

Zwakke punten
Tinder is te doorzichtig in het graaien naar geld.

Alpha Widow Syndrome

Review over e-Matching

Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen online zeer kritisch selecteren op uiterlijk. Veel kritischer dan mannen dat doen. Afhankelijk van welke bron je raadpleegt zal tussen de 80% en 96% van de mannen als onaantrekkelijk worden beschouwd en deze hebben, ongeacht hun kwaliteiten, geen kans. De mannen die wel akkoord worden bevonden zijn de mannen die alle opties hebben en zij gaan zich derhalve niet binden. Daarom klagen zoveel vrouwen over ONS (one night stand) en het feit dat er geen 'goede' mannen zijn. Het is natuurlijk raar dat je klaagt over een gebrek aan mannen, of een overvloed aan oppervlakkige, als je het gros van te voren zelf al afwijst. Over oppervlakkig gesproken! Vrouwen kunnen zo kritisch zijn omdat zelfs onaantrekkelijke vrouwen binnen handbereik (smartphone) een vrijwel onuitputtelijke voorraad mannen hebben, ook de knapsten. Ook ontvangen vrouwen, zonder er moeite te voor hoeven doen, zeer veel aandacht van het andere geslacht omdat de man/vrouw verhouding enorm scheef is (in het voordeel van vrouwen)

Op e-matching zag ik voorheen geen vrouwen die zich beklagen over ONS, maar dit jaar zie ik ze wel. Ook zie ik vrouwen die ik herken van Tinder op E-matching staan. Wat ik denk wat er gebeurt is dat de vrouwen op Tinder zeer teleurgesteld zijn omdat ze keer op keer werden gedumpt door die alpha die tot de knapsten behoort. Het alpha widow syndrome' houdt in dat deze vrouwen niet meer genoegen nemen met een minder aantrekkelijke man. De lat kan alleen maar hoger worden gelegd, nooit lager. Ze heeft geroken en geproefd aan de alpha en daar is zu nu eeuwig voor bestemd. Gefrustreerd door Tinder gaan vrouwen het dan op een 'serieuzer' medium proberen. Maar het zijn dus alpha widows dus het eisenpakket is onverminderd. De mannen die zij willen zullen niet op e-matching staan. Mannen zijn doorgaans weinig geïnteresseerd in het precieze opleidingsniveau van de vrouw. Je maakt meer indruk door een opleiding op de sportschool, met een navenant strak lijf, dan wanneer je een hoog opgeleid, hoogdravend en zelfingenomen stuk proza schrijft, maar er uit ziet als een plofkip. Knappe mannen gaan daar waar veel aanbod is van knappe vrouwen en dat is zeker NIET e-matching. E-matching kan wel eens een vergaarbak worden van gefrustreerde alpha widows. Als je de vragenrubriek van datingcoach Irma leest, met de reacties van leden, dan blijkt dat inderdaad het geval te zijn. Volgens de ematchende dames mankeert er van alles aan de mannen en doen ze niks goeds. Volgens een interne enquête denkt minstens 40% van de leden via ematching NOOIT aan een partner te geraken. De alpha widow zal op zoek moeten gaan naar een serie katten. Of terug naar Tinder en op je beurt wachten.

Sterke punten
Je kunt, in tegenstelling tot Tinder, zien wie je profiel heeft bezocht. Dan zie je dat de meesten een stuk oudere vrouwen zijn wat nog eens aangeeft hoe onrealistisch de verwachtingen van deze vrijgezelle vrouwen zijn. De zeer royale tekstvelden geven vrouwen volop de kans hun narcistische en zelfingenomen houding ten toon te stellen. Vaak resulteert dit in bijna lachwekkende proza. Je bent dan meteen gewaarschuwd.

Zwakke punten
Ematching verandert niets aan de tarieven. Vergeleken de apps is ematching nogal prijzig terwijl er veel minder leden op zitten. De site is een stuk minder levendig dan voorheen maar de prijs blijft hetzelfde.
De vrouwen die eerst op Tinder stonden waren daar gratis te matchen. Waarom veel betalen om deze zelfde vrouwen te berichten ???

Schreeuwend duur

Review over OkCupid

Vandaag even hun app geinstalleerd.
Begint veelbelovend doordat je tal van vragen moet beantwoorden waarop de app personen selecteert. Zou het minder 'plat' dan Tinder zijn?
Binnen 10 minuten na het aanmaken van mijn profiel zou ik 10 likes hebben. Dat vind ik al verdacht. Die kun je na betaling zien. Even maandje proberen? Dat is dan bijna 52 euro alstublieft!
Na 10 tot max 20 (niet geteld) vrouwen te hebben geliked ben je aan je limiet, betalen als je verder wilt svp.
Belachelijke prijs voor een app. Hiervoor ga ik liever lekker voor uit eten. Dan zijn er nog mensen echt voor je aan het werk voor het geld. Wanneer mensen zoveel geld neerleggen voor een app kun je je afvragen of de persoon wel bij je past. Ik zou een okcupid vriendin never nooit je portemonnee uitlenen, zelfs niet voor een pak melk!

Het spel is afgelopen- voor vandaag.

Review over Bumble

Ik heb de indruk dat er op bumble minder fake profielen zijn dan op Tinder. Dus je ziet er nauwelijks Chinese spam en verkapte advertenties van hoeren. Dat is positief. Maar er zijn nog steeds erg weinig (vrouwelijke) leden. Matches sturen vaak geen bericht. Waarom vrouwen geen eerste bericht sturen heb ik al in een vorige review over geschreven.
Nu is het zo dat Bumble een limiet heeft ingesteld op het aantal vrouwen dat je per dag een like kunt geven. Waar je voorheen de afstand heel ruim kon instellen om vervolgens met hagel te schieten, krijg je nu al snel de melding dat het spel voor vandaag is afgelopen. Door te betalen kun je dit opheffen. Je kan dan tevens je likes zien. Echter slaat bumble de plank mis. Als je als gebruiker maar 1 of 2 likes hebt ga je niet betalen om die te kunnen zien. Ga er maar vanuit dat die paar likes afkomstig zijn van vrouwen die een stuk ouder en onaantrekkelijker zijn dan dat jij zelf bent. Ook ga je niet betalen als er na de eerste 100 swipes niks gebeurt. Bumble mag eerst eens laten zien dat het überhaupt kan werken voordat ik er geld in stop. Dus heb geduld, wacht een dag, en je kunt weer wat verder swipen. Dan heb je een kleine kans op een match ver weg. Overigens biedt bumble ook een levenslang abonnement aan voor een eenmalig bedrag. Alsof ze toegeven dat het niet werkt!
Kijk ook eens naar de gemiddelde beoordeling in de appstore; nog slechter dan Tinder!

Sterke punten
Misschien inactieve accounts maar zo te zien weinig spam.
Concept dat vrouw eerste bericht moet sturen is origineel, ook al werkt het niet in de praktijk
Levenslang abonnement na eenmalig bedrag geeft eerlijk aan dat je kennelijk geduld moet hebben

Zwakke punten
Te weinig vrouwen
Pushen om te betalen nogal onnozel Weinig matches sturen een bericht. Krijg je een bericht dan is het vaak een fantasieloze 'hi'. Als man zijnde zou je niet wegkomen met een dergelijke 'openingszin'.

Bedrog

Review over Happn

Volgens happn kreeg je personen te zien die je eerder zou zijn tegengekomen. Maar happn verruimt de afstand bij een gebrek aan leden. In de oude versie kon je zelf personen liken vanuit een lijst ontmoetingen. Maar nu moet je alles en iedereen keuren, net als op Tinder. Feitelijk is happn nu gedegradeerd tot Tinder zonder dat je invloed hebt op de zoekafstand. Het aantak vrouwen is erg beperkt en veel herken ik als vrouwen die ook al op Tinder staan. Ze kunnen maar geen man vinden, rara hoe zou dat toch komen?
Met de gratis versie val je als man zijnde niet op. En je ziet je likes niet. Het aantal likes dat je kan geven is in de gratis versie ook erg beperkt. Met de betaalde versie kun je een zogenaamde 'hallo' sturen. Dit leverde mij dan 1 date op. Die zat helaas psychisch in de knoop en heeft het verstandige besluit genomen zich geheel uit te schrijven bij happn.
Laat je niet bedriegen door deze dure app. Het is helemaal geen 'local dating' maar een kloon van Tinder. Met eveneens een zeer scheve man vrouw verhouding, dus ontworpen om te falen, ook als je betaalt.

Sterke punten
'Local dating'

Zwakke punten
Terwijl jij denkt local te kunnen daten, lachen de uitbaters zich rot wanneer ze van hun woekerwinsten op een verre lokatie hun cocktails nuttigen.

Steeds meer chinese spam

Review over Tinder

Het valt me op dat de laatste maanden er vele chinese nepprofielen op Tinder zijn. Je herkent ze als volgt:
1) heel knap, strakke poppengezichtjes als chinees porselein.
2) het zijn allemaal zakenvrouwen
3) ze vragen al heel snel om te appen, want ze zitten zogenaamd nooit op Tinder.
4) sommigen zijn heel succesvol in beleggen.

Ik ben ervoor de grap eens in meegegaan. Ze hield het lang vol moet ik zeggen. Natuurlijk was een fysieke afspraak niet mogelijk want toen ik daar op aanstuurde zou ze al in china zitten!

Trap er niet in en maak nooit geld over.
Op Tinder vindt je geen oogverblindende zakenvrouwen. Wel single moms met een maatje meer, probleemvrouwen, tatootokkies, uberkritische vrouwen met eisenpakketten etc.

Sterke punten
Veel mooie chinese vrouwen.

Zwakke punten
Zoals veel wat uit china komt gewoon nep.

Dikke eisen

Review over Tinder

Onlangs raakte ik aan de chat met een wat zweverige dame. In figuurlijke zin dan wel want haar figuur zat zweverigheid in de weg. Dat zag je overigens niet aan haar profielfotoos; een skipak kan het postuur van een sneeuwbal goed verhullen. Het bleek pas toen ze via de Whatsapp wat andere fotoos stuurde. Van het kaliber geplofte bitterbal. Maar nu komt het. Deze dame had wel de nodige fysieke eisen wat betreft mannen. Qua lengte, inclusief een minimale lengte van de penis. Dat is prima, maar ik heb ook een fysieke eis namelijk een normaal postuur. Dat hoeft dus niet eens heel dun te zijn, mag zelfs een paar pondjes extra zijn. Maar geen geplofte bitterbal, sloopkogel of Amerikaanse koelkast. Nee, gewoon een vrouw die normaal toont. Mevrouw was natuurlijk enorm teleurgesteld. Ik was maar veeleisend blabla. Ik attendeerde haar erop dat ze zelf ook fysieke eisen stelt en dat een man daar wel of niet aan voldoet en daar weinig aan kan veranderen. Maar zij kan best meer op haar calorieën letten.
Overigens las haar profiel als een aaneenschakeling van sportieve activiteiten. Tja een sumoworstelaar is ook sportief. Moraal van het verhaal; vrouwen stellen er de fysieke eisen maar als man zijnde ben je oppervlakkig en seksistisch als je dat ook doet. Ik zie het keer op keer; vrouwen met wensenlijstjes, onrealistische eisen, een hoop poeha, maar van haar moet je alles op de koop toenemen. Staat vaak ook letterlijk in haar profiel; Als je dit niet wilt swipe dan maar naar links, wil je zus of zo niet zoek dan verder etc etc.

Sterke punten
Veel kiloos voor je swipe

Zwakke punten
Je kunt swipen tot je een ons weegt maar veel leuke vrijgezelle vrouwen kom je er niet tegen

Wat je vooraf moet weten

Review over Tinder

Onlangs appte ik wat met een exdate. Ze had een Tinderprofiel aan laten maken door een kennis van haar. Een paar portretfotoos, 3 regels nietszeggende tekst. Ze woont niet in de randstad maar in een dorp regio Limburg. Binnen 2 uur tijd had ze 99+ likes. Hoeveel het er echt zijn dat is niet duidelijk want de teller stopt bij 99. Dus misschien had ze binnen 2 uur tijd wel duizend likes. Let wel dit is geen eens een heel knappe vrouw, maar gewoon normaal en zeker binnen mijn bereik anders had ik destijds niet herhaaldelijk met haar kunnen afspreken. Kun je nagaan wat er gebeurt als een vrouw er leuk uitziet en een passende match zou zijn. Een dergelijke vrouw krijgt nog meer likes. Je kunt er van uit gaan dat de keuze die vrouwen op Tinder hebben praktisch oneindig is. Dit verklaart meteen de arrogante en afwijzende modus waar de meeste vrouwen in zitten. Het verklaart ook de onderzoeksresultaten waar de overgrote meerderheid van de vrouwen de overgrote meerderheid van de mannen afwijst omdat ze die qua uiterlijk niet aantrekkelijk genoeg vindt. En het verklaart ook de passieve en luie instelling. Vaak lees je in profielen van vrouwen dat ze geen leuke man kunnen vinden en dat mannen maar op 1 ding uit zijn. Gezien de oneindige keus is dit onzin, ze kiest zelf de verkeerde uit.
De kans dat je als man zijnde een vrouw online vindt die qua niveau aan je gewaagd is die is bijzonder klein. Het is vooral een egoboost voor vrouwen. Notabene, de Limburgse betrof een vrouw die niet zo lang geleden in een erbarmelijke psychische situatie was terecht gekomen (vandaar dat ze weer contact zocht), deels arbeidsongeschikt geraakt. Dus die kan wel een egoboost gebruiken. Het is haar gegund.

Sterke punten
Net als bij een loterij wordt er 'hoop' verkocht. Je hoopt op leuk contact en onder het mom nooit geschoten is altijd mis blijf je betalen.

Zwakke punten
Net als een lotetij zijn de kansen tegen jou gekeerd, tenminste, als je een man bent

Fake reviews

Review over LoveBorrel

Opvallend zoveel reviews over loveborrel. En ook allemaal positief. Precies ook in coronatijd waarbij alles al lange tijd stil ligt en er dus ook geen loveborrels zijn.
Kennelijk vervelen de uitbaters zich nu en schrijven zij samen met kennissen dit soort nepreviews.

In werkelijkheid hebben dit soort instanties grote moeite om te voorkomen dat de avond wordt afgelast in verband met onvoldoende aanmeldingen. Het geringe aantal deelnemers is ook verspreid over een groot leeftijdsbereik waardoor de matchkans verder afneemt. De lokaties zijn vaak ergens achteraf. Je krijgt 1 drankje waarvoor je misschien wel 30 euro toegangsgeld hebt betaald.
Na afloop heeft de gastheer of gastvrouw weer een paar honderd euro naar binnen geharkt. Geld waar jij en ik toch veel harder voor moeten werken.

Sterke punten
Het schrijven van zoveel fake reviews

Zwakke punten
Ongeloofwaardig

Verstoten vaders

Review over Tinder

Onlangs zag ik op tv de documentaire ' verstoten vaders'. Hier zag ik dat gescheiden vaders aan het kortste eind trekken. Ze werden vals beschuldigd en zonder dat hier bewijs voor was koos het juridische systeem en de gehele hulpverlening automatisch de kant van de vrouw. Geen van de mannen kon zich vooraf bedenken dat hun ex tot zulke duivelse daden in staat zou kunnen zijn. Los van de financiële gevolgen, het verlies van de relatie is er dan ook nog het verlies van de band met het kind. De terreur kan zo erg zijn dat mannen er, zoals de documentaire liet zien, suïcidale gedachten krijgen.
Als je op Tinder een alleenstaande moeder tegenkomt dan is het goed om na te vragen hoeveel dagen de vader met zijn kind kan zijn. Geloof hierbij niet allerlei verhalen hoe erg haar ex wel niet is. Mn laatste date had haar kind bijna elke dag, haar ex was naar zeggen ook vreselijk bla bla. Bleek al snel dat zij op bepaalde vlakken niet spoorde. Kwestie van goed luisteren en onthouden wat ze zegt. Voor veel mannen is het moeilijk om eisen te stellen, in datingland stellen vrouwen namelijk de eisen, maar een moeder die de vader weghoudt bij de kinderen moet je direct dumpen. Of dit na 'one night' is laat ik aan jou over.

Sterke punten
Veel alleenstaande moeders.

Zwakke punten
Pas op voor de alleenstaande moeders die de vader verstoten hebben.

Crisis daters.

Review over Tinder

De uitbraak van het coronavirus heeft de horeca volledig plat gelegd. Nu is het gedaan met de gratis etentjes en drankjes. Dat scheelt ons mannen weer een hoop geld. Nodig haar meteen maar thuis uit, daar waar het bed staat. Maar behalve goedkoper wordt daten ook makkelijker Ik krijg nu meerdere dames uit het verleden opnieuw gepresenteerd. Onlangs werd ik benaderd door een tweetal dames met wie ik ooit had gedate. Een van deze dames had destijds geen tijd om nog eens af te spreken (wat een vertaling is dat je niet interessant genoeg bent). Deze sterke en zelfstandige alleenstaande moeder, uiteraard zelf het initiatief tot scheiden genomen, was bang. Bang voor de gevolgen van het coronavirus. Die zorg is niet onterecht want:
- geen man die haar (en evt ziek kind) kan opvangen als ze ziek is.
- scholen dicht nu moet zij 100% opvang regelen want manlief is door haar verbannen. Familie woont in buitenland.
- grote financiële onzekerheid
- vermoedelijk geen financiële reserves

De mannen met wie ze one night stands heeft gehad die gaan haar niet helpen. Haar katten evenmin. Maar wacht nu is het tijd om die serieuze nice guy opnieuw te contacteren. In onzekere tijden zullen vrouwen vluchten naar traditionalisme. Een serieuze man met een goede baan is dan ineens weer in trek. Maar een waarschuwing is hier op zijn plaats. Het is slechts camouflage. Deze vrouwen zijn nog steeds onmogelijk in omgang, conflictzoekend en dominant. Het traditionele zit hem alleen in waar ze naar op zoek zijn en niet wat ze te bieden hebben.
Het is in tijden van crisis en onzekerheid extra belangrijk om kritisch te kijken naar het gedrag van je dates. Zeker wat betreft dames die jij al eerder hebt ontmoet. Of misschien al eens eerder mee hebt gechat. Heb een goed geheugen en vergeet ook niet haar uitspraken zoals dat ze geen enkele avond kon afspreken, allerlei smoezen en opscheppen over haar andere dates. Bedenk dat vrouwen die in onzekere tijden (opnieuw) naar je toe komen, weer weg zullen gaan op het moment dat de storm is geluwd. Wees niet de reddende ridder maar doe wat jouw voorgangers ook hebben gedaan; een one night stand, kortstondige friend with benefits en op tijd er weer vandoor.

Alleenstaande moeders zonder tijd

Review over Tinder

Als je de profielen zo eens door bladert hebben de Tinderella's perfecte leventjes. Ze hobbelen van concert naar het terras, waar het glas altijd halfvol is. Ze plaatsen groepsfotoos met vriendinnen als bewijs dat hun leven een groot feest is. Vergeet ook niet de verre reizen. Alsof je een reisgids doorbladert. Sommige hebben zelfs het woord reizen of travel in hun nickname verwerkt.
De waarheid is vaak anders.
De meeste trotse moeders hebben nauwelijks tijd om te daten. De kinderen zijn voor het grootste deel bij haar, weg van die toxische man. Mijn laatste date had bijvoorbeeld maar 1 avond in de week vrij. Maar dan was ze moe van het werk (slikte ook ijzertabletten tegen bloedarmoede). Als je zelf een volle agenda hebt dan beperkt dat de opties aanzienlijk. Met een beetje pech ook nog eens ongesteld.
En die vakanties? Maak daar maar 3 weken centerparcs van.
Het tijdsgebrek zie je ook terug in het feit dat de meesten nauwelijks sporten en out of shape zijn. Moeite doen om er appetijtelijk uit te zien kun je ook wel vergeten. En dat terwijl de leeftijd vordert en dit daarom extra belangrijk is. Wie wil er een ma flodder?
En wat gaat ze je bieden?
Haar kinderen komen op de eerste plaats, dat zegt ze vaak al zelf. Dan haar carrière (vaak iets psychologisch, sociologisch, pedogogisch) Vervolgens haar huisdier(-en) , vriendinnen, VT-wonen interieur. Je komt niet verder dan op plaats 4 in haar prioriteitenlijst, op zn best. Hiervoor mag je jouw agenda dan overhoop halen om toch nog iets te kunnen regelen. Vaak naar haar woonplaats rijden ipv omgekeerd.
Want ze heeft geen tijd......

Sterke punten
Veel alleenstaande moeders

Zwakke punten
Ze hebben nooit tijd, maar of dat nu zo erg is.......

Anti-man sentiment

Review over Tinder

Helaas leven we in een tijdsvak welke door een vreemd soort 'feminisme' wordt gedomineerd. Vrouwen eisen de slachtofferrol omdat ze te weinig zouden verdienen, te weinig in hoge functies zitten. In films worden mannelijke casts vervangen door powervrouwen; oceans, ghostbusters. En ook vrouwen die in films een sexy maar ook succesvolle beta wetenschapper zijn. In reclames zijn mannen vaak onhandige sullen of, zoals in de roemruchte gillette reclame, worden ze rechtstreeks aangevallen op hun mannelijkheid. Zelfs in kinder disney films als Aladdin schuilt feminisme (speechless liedje). En dan heb je nog de me-too beweging die afdwaalt van het onschuldig-totdat-je-schuldig-blijkt principe. De gekte is compleet als de nieuwe wet erdoor wordt gedrukt waarin vooraf wederzijdse toestemming voor sex nodig is. Hierdoor kan je als man dus achteraf genaaid worden.
Het zijn allemaal leugens, maar net zoals met oorlogspropaganda geldt dat als de leugen maar vaak genoeg herhaald wordt het voor waar wordt aangenomen. Dit zie je terug in de tinderprofielen. In de meeste profielen beklagen vrouwen zich over mannen die maar op 1 ding uit zouden zijn. Het zijn ook vaak trotse moeders, echte powervrouwen, die toch wel een minstens 185 cm.lange man nodig hebben die tegengas kan geven. Het is bijna onmogelijk om een leuk, met humor geschreven profieltekst te vinden. Achterdocht en negativiteit overheersen. Mocht het tot een date komen dan hoor je vaak hoe een vreselijke loser haar ex wel niet is. En dat de vele mannen die ze heeft gedate zo seksistisch waren. Geen enkele man bleek goed genoeg. Ook al bestaat Tinder voor circa 80% uit mannen, er zit niks tussen. Na afloop mag je wel de rekening betalen. De sukkel betaalt want zij is het waard.
You go powergirl!

Sterke punten
Veel powervrouwen met een goede carriere die tegengas nodig hebben.

Zwakke punten
Wil ze tegengas dan moet ze mij spruitjes serveren.

parasiterende parttimers

Review over Tinder

Boven een bepaalde leeftijd zullen al je dates gescheiden vrouwen zijn. Statistisch gezien is de kans minstens 80% dat zij zelf het initiatief tot scheiden heeft genomen. Als je dat bedenkt kun je haar uitspraak ' mijn kinderen komen op de 1e plaats' wel relativeren. Zij kiest dus voor het sterke en zelfstandige bestaan wat natuurlijk enorm gepushed wordt door de heersende feministische doctrine. Vaak heeft mevrouw het kind of kinderen voor het grootste deel van de tijd onder haar hoede. Weg van die 'toxische' man die ze zelf had uitgekozen maar o zo vreselijk is volgens haar. De kinderen die ze overigens had omdat ze nog net voor de biologische klok zwanger en moeder wilde worden maar eigenlijk geen vrouw of echtgenote. Omdat het leven vooral leuk moet zijn, en de combi werk en kids zonder hulp van een vent tegenvalt, werken de meesten parttime. De eerste 5 jaar kan ze partneralimentatie krijgen. Ook al is ze zelf vreemdgegaan en heeft ze zelf de stekker er uit getrokken. Maar daarna wordt het penibel. Gelukkig heeft ze via Tinder een vrijwel onbeperkte hoeveelheid mannen. Wat photoshop, een close-up van het gezicht zodat je het vadsige lijf niet ziet, en het is daarna altijd raak. Genoeg mannen die de rol van netto betaler op zich nemen. Zij rijden wel naar haar toe en betalen alles. Zo hoort het toch? Wees de heer! Uiteindelijk is haar doel 'iets serieus' Dat betekent dat het uit is met lol trappen en feesten. Ja het is nu pay-time. Maar wie betaalt er voor een feest dat al voorbij is? Een beetje man doet dat niet en daarom klagen zoveel vrouwen over ONS en FWB. Nu is ze zuur want zal ze, net als haar ex, fulltime aan de bak moeten om de vaste lasten op te kunnen brengen. Tenzij ze toch nog kan vastklampen aan een Tindersul en als parasiterende parttimer de herfst van haar leven weet door te komen. Als Tindersul mag je niet alleen voldoen aan haar financiële eisen maar ook aan een waslijst van tal van andere, vaak tegenstrijdige, eisen. Daar tegenover staat dan wat sporadische missionaris houding sex met een perimenopauzale vrouw die out of shape is. De kans op 'succes' van zo'n tweede ronde is niet voor niets veel kleiner dan de eerste.
Trap er niet in heren.

Sterke punten
Zoveel gescheiden 'trotse' moeders. Goed voor een pump&dump als je jezelf een beetje goed kan verkopen.

Zwakke punten
De meesten hebben financiële fysieke en geestelijke problemen dus op tijd dumpen.

Slechte communicatie

Review over Tinder

Van vrouwen wordt wel gezegd dat ze zo goed kunnen communiceren. Mannen daartegen krijgen het verwijt dat ze zo weinig praten en/of niet bereikbaar zijn. Op datingsites willen vrouwen vooral 'geen ONS'. Maar wel een goed gesprek, diepgang, en nee, niet die diepgang.
Hoe gaat de communicatie in t echt?
Ook op Tinder moet je als man zijnde vrijwel altijd het eerste bericht sturen. De spontane, sociale en communicatief vaardige vrouwen kunnen dat ineens niet. De chats moeten altijd door de man op gang worden gehouden. En de onderwerpen worden vaak door hem gekozen. Niet zelden leest ze jouw berichten niet goed en trekt ze verkeerde conclusies. Ingewikkelde zinnen of woorden kun je daarom beter mijden. Als zij een vraag stelt, dan is het vaak iets over wat je voor werk doet. Of: ' hoe is t?, lekker weer he?. Wat ik ook merk dat je als je dan je best doet haar antwoorden heel kort en bondig zijn. Misschien dat het onderwerp haar niet ligt, maar ze brengt dan zelf ook niets anders in. Grapjes moeten ook altijd van mijn kant komen. Dan lees je haha , hihi of een smiley terug. Uiteraard niet meer dan dat, in de verwachting dat er nog meer vanuit jou komt. In plaats van communicatie wordt het dan een eenzijdige entertainment. De meeste vrouwen op Tinder zijn van het soort gescheiden probleemgeval. Daar kun je natuurlijk niet veel van verwachten, zeker waar het gaat om omgangsvormen. Maar dat het zo beroerd zou zijn....
Inmiddels heb ik de regel ingevoerd dat mijn berichten niet langer mogen zijn dan die van haar. Dus op haar smiley volgt vanuit mij ook een smiley. Dat betekent doorgaans het einde van de chat. Gezakt voor het Tinder communicatie tentamen.

Sterke punten
Toch sterk hoe vrouwen de mannen aan de praat weten te houden.

Zwakke punten
Praatjes vullen geen gaatjes en kunnen ook nog eens verkeerd worden begrepen.

overtreding AVG

Review over Tinder

Onderzoek door de consumentenbond bracht aan het licht dat 5 van de 10 onderzochte datingsites en apps de privacywetgeving overtraden. Ze plaatsten zonder toestemming volgcookies. Tinder, Parship en Paiq stuurden de volginformatie door naar facebook. Tinder en Parship pasten de volgcookies niet aan na contact te hebben gehad met de consumentenbond, de andere sites deden dit wel.

Het past bij het beeld dat we inmiddels van Tinder hebben, namelijk een app die gebaseerd is op bedrog, discriminatie en oplichting. Een app die niet eens een fatsoenlijke klantenservice heeft, feitelijk ook maling heeft aan haar klanten.

Sterke punten
sterk in het op meerdere vlakken overtreden van de wet

Zwakke punten
in de gretigheid om geld binnen te harken vergeet men het bedrog goed toe te dekken

man/vrouw balans zoek

Review over Tinder

In mijn vorige review gaf ik aan dat match.com wordt aangeklaagd wegens bedrog en oplichting. Match.com is de eigenaar van onder andere Tinder. Maar om het nog moeilijker voor mannen te maken is de verhouding man/vrouw volledig scheef:

Men outnumber women on Tinder by almost nine to one, while even “female-friendly” apps like Bumble have fewer than 20% of Bumble users, according to new research.

A recent study by Mobile Journey Marketing cloud provider Ogury reveals a massive gender imbalance amongst dating app users in various countries. This imbalance was greatest in Italy – where 91% of dating app users are male.

Key findings include:

• 85% of the UK’s dating app user base is male. On Tinder this figure is even higher, with roughly one female user for every nine male users.
• Tinder is UK’s most popular online dating service, followed by Plenty of Fish, Badoo, Grindr and then Bumble. Of this top five, Grindr had the highest percentage of active users.
• Across all countries studied, people were more active on dating apps on Mondays than any other day, followed by Sunday.

American women are slightly more likely than those in Europe to use dating apps, but still only make up 27% of users overall. In comparison, only 15% of British dating app users are women. This trend was even noticeable amongst more “female-friendly” apps like Bumble, (where female users have to send the first message), whose user base is over 80% male.

En dan is het vraag/aanbod.
Als er veel meer mannen dan vrouwen zijn dan daalt de marktwaarde van mannen. Dit blijkt weer uit ander onderzoek waarbij is aangetoond dat hoogstens 10% van de mannen als aantrekkelijk wordt beschouwd. Ook zie je veel vrouwen drammerige eisenlijstjes opstellen en hangen ze passief achterover. Parallel daten, het jagen op gratis etentjes, bitcherig en arrogant gedrag horen hier ook bij.
En bedenk dan ook dat ondanks het overweldigende aanbod je vrouwen jaren achtereen ingeschreven ziet staan, klagen over ONS/FWB en een gebrek aan goede mannen.....
Bedenk ook dat een datingservice die het doel heeft man en vrouw te koppelen een slecht verhaal heeft als er maar heel weinig vrouwen op zitten; dan is de kans op een succesvolle koppeling, voor de man althans, per definitie klein. De man/vrouw verhouding wordt daarom ook zorgvuldig geheim gehouden en door gebruik van nepprofielen en het vasthouden van inactieve accounts probeert men het wat te laten lijken.

Sterke punten
dat er 9 mannen op 1 vrouw jagen

Zwakke punten
die ene vrouw is vaak een obese dragonder

match.com naar de rechtbank

Review over Tinder

Het bedrijf match.com, de organisatie die onder andere Tinder beheert, wordt voor de rechter gedaagd. Even googlen levert op (Forbes):

The Federal Trade Commission announced Wednesday that it’s suing Match Group, the parent company of leading online dating sites such as Match.com, OKCupid, and Tinder, for allegedly using fake accounts to get more people to sign up for paid subscriptions.

Match Group shares fell about 7% following the announcement. They have now recovered to a drop of about 2%.

Dit is weinig verrassend. Veel betalende leden worden onterecht van de site verbannen en zijn hun geld kwijt als een andere gebruiker hem/haar 'rapporteert'. Ook zijn er tal van doorzichtige gebeurtenissen zoals mensen die herhaaldelijk voorbijkomen en hebben mensen aangegeven dat bevriende personen hen niet kunnen zien en er kennelijk sprake is van afscherming.
Eerder was er al een rechtszaak waarbij Tinder werd aangeklaagd wegens discriminerende tarieven en Tinder heeft die zaak in de VS verloren en hun tarieven moeten aanpassen (in de VS, hier gaat men vrolijk door)
Op Tinder zie je ook 'top picks' , maar deze veel te mooie vrouwen hebben vaak terugkerende nicknames en je hebt er dus ook nooit een match mee, pure lokkertjes.

Je ziet dus ook hier dat datingsites en apps er vooral op gericht zijn zoveel mogelijk geld uit de zakken te kloppen. Mannen vormen hierbij de grootste groep betalers. Vrouwen mogen vaak gratis gebruik maken van een site en/of kunnen als gratis lid succes hebben omdat zij het initiatief toch niet hoeven te nemen en er een groot overschot aan mannen is. Al die apps en sites zijn een soort fruitautomaten/geldmachines die je doen geloven dat je succes gaat krijgen als je er maar genoeg geld in gooit. Maar het zijn nog vals afgestelde fruitautomaten ook waar hoogstens een soort poedelprijsje uit kan gaan rollen.
Als je van Tinder gebruik wilt maken doe het dan in landen als Rusland, Oekraine. Daar liggen de verhoudingen anders en heb je wel makkelijk matches. Moet je alleen de vele hoeren er uit zien te filteren.

Sterke punten
sterk in oplichting, bedrog, discriminatie

Zwakke punten
zwak in het koppelen van mensen

CoachGregAdams

Review over Tinder

Als je als serieuze man eens op Tinder kijkt lijkt het wel of je op een buitenaardse planeet rondloopt. Wat is er toch gebeurd? Waarom zie ik zoveel rare vrouwen vol tatoos? Waarom zoveel vrouwen die afgeven op de kwaliteit van mannen? Die maar geen man kunnen vinden en niet alleen op Tinder maar op tal van andere datingsites staan ingeschreven? Waarom zijn de alleenstaande moeders steevast 'trots' , maar tegelijkertijd ongelukkig?

– ga naar youtube
– ga naar kanaal CoachGregAdams
– een goede recente video: Promised everything, but gave them nothing

Zeer aan te bevelen!
En voor veel blue-pill mannen een eyeopener.

Sterke punten
Veel vrouwen

Zwakke punten
Kwantiteit is geen kwaliteit

FWB tegenstrijdigheid

Review over Tinder

In heel veel profielen geven vrouwen aan geen FWB te willen. FWB staat voor Friends With Benefits. Dat is dus een niet al te serieuze relatie waarbij in ieder geval de lakens worden gedeeld, want dat wordt bedoeld met de benefits. Maar wat is dan een friend zonder benefits? Dat is dus de friendzone. Als je alleen wilt kletsen en niet ketsen is de friendzone wat voor jou.......Maar vind je een vrouw fysiek aantrekkelijk dan geeft de friendzone je alleen maar teleurstelling.
Als je doorvraagt blijkt ze overigens dikwijls wel diverse FWB's te hebben gehad of heeft ze er nog steeds een op de reservebank zitten. Zo ken ik een Tinderella die ook in haar profiel heeft staan dat ze toch echt niet in is voor een FWB maar de praktijk is dus heel anders. Het is dus voor een gedeelte ook 'virtue signalling' . Net als de term geen ONS moet zeggen dat ze toch echt geen slettebak is.
Tinder is sowieso een vleeskleuring en vrouwen zijn er door de enorme keuze enorm selectief: slechts 4% van de mannen krijgt een like zo blijkt. Binnen die 96% mannen die geen like krijgt zitten heus wel serieuze mannen die meer willen dan een FWB.

Sterke punten
Sterk: FWB=friend with benefits

Zwakke punten
Zwak: FWB = friend without benefits = friendzone

spirituele vrouwen

Review over Tinder

Opvallend veel vrouwen beschrijven zichzelf als 'spiritueel'. Er is dus meer tussen hemel en aarde dan hun obese vleesmassa, al is die ruimte vaak al behoorlijk goed opgevuld door haar. Deze vrouwen zijn vaak ook vegetarisch, open minded, yoga-verslaafd etc.
Door spiritueel te zijn hoef je geen morele verantwoording af te leggen aan een hogere macht. Je kunt eigenlijk nog gewoon doen wat je wilt. Je eigen draai er aan geven, je eigen werkelijkheid creeeren. Past perfect bij de doorsnee single vrouw op een datingsite die maar geen man kan vinden. Want ook richting manlief wil zij doen wat ze wilt en wanneer het zo uitkomt.

Sterke punten
De yogamat leent zich ook voor andere fysieke activiteiten dan alleen yoga.

Zwakke punten
Het contact met een spirituele vrouw is vaak vluchtig.

80/20-regel toen en nu

Review over Tinder

Uit onderzoek blijkt dat de minstens 80% van de vrouwen voor hooguit de top 20% van mannen gaat. De rest vinden ze onaantrekkelijk. Dit onderzoek is al van enige jaren terug en vermoedelijk is het nu eerder 90/10.

In het verleden was dit nooit zo'n probleem. De top van de mannen verdween van de 'dating'markt omdat ze gingen trouwen. En ze bleven doorgaans getrouwd. De wat minder succesvolle/aantrekkelijkere mannen hadden de beschikking over vrouwen die van een vergelijkbaar niveau waren. Iedereen blij. Tegenwoordig wordt er heel veel gescheiden, meestal op initiatief van de vrouw. Zeker als de vrouw hoog opgeleid is, zo blijkt uit Amerikaans onderzoek, is de kans dat zij de initiator is heel groot (>90%) Omdat vrouwen vrijwel alleen omhoog trouwen is er dus een continue instroom en beschikbaarheid van top 10-20% mannen. De vele digitale vreemdgaan-opties laat ik maar even buiten beschouwing. Natuurlijk zijn er te weinig top 10-20% mannen, want ELKE vrouw meent recht te hebben op een dergelijke man, ook al zijn het ma flodders. Maar vrouwen wachten liever op hun beurt dan dat ze een 80% man accepteren. Dit betekent dat de 80%-mannen het heel moeilijk krijgen. Zij moeten dan enorm downdaten (houd hij niet lang vol,vaak een one-night stand). Een andere optie is je te richten op het buitenland waar je ineens tot de top 10-20% behoort. De opkomst van de INCEL community (involuntary celibate) hangt hier ook mee samen. Een onhandige incel kon vroeger nog wat aanpappen met een evenzo type vrouw. Maar kijk eens op datingsites; zelfs onaantrekkelijke vrouwen hebben een enorme waslijst aan eisen en een onredelijk verwachtingspatroon en gaan enkel voor de top.
Als je gebruik maakt van Tinder realiseer je dan dat de 80/20 of 90/10 regel daar gewoon werkt. Dus zie je er op de foto niet als zodanig uit dan maak je hoogstens kans op de relationele afvoerput, de restjes, de meest onaantrekkelijke opties. Ga niet betalen voor Tinder in de hoop dat je met een plus- of gold-abonnement meer matches krijgt. Je krijgt ze hoogstens iets eerder.....

Sterke punten
De verwachtingspatronen van de doorsnee vrouw

Zwakke punten
betalen heeft geen zin

omgaan met je deceptie ten aanzien van vrouwen

Review over Tinder

Als een klein kind verwacht dat je een hond kan leren praten en het krijgt een puppy, dan is het kind teleurgesteld want het hondje kan blaffen en piepen maar niet praten. Zo zijn honden nu eenmaal. Veel mannen zijn opgegroeid met een bepaald beeld van vrouwen en relaties. Maar dat beeld blijkt vaak niet (meer) te kloppen. Kijk maar naar de echtscheidingsstatistieken waarin vrouwen met afstand de meeste scheidingen initieren. Je merkt ook dat veel vrouwen vooral interesse hebben wat je voor hen kunt betekenen, vooral op materieel vlak, en op een minder niveau hechten. Als je vrouwen altijd op een voetstuk hebt geplaatst en je neemt de red pill dan is er in beginsel een teleurstelling. Veel mannen kennen zelfs een periode van kwaadheid en frustratie; de red pill rage.
Als je gaat daten is het de kunst om van vrouwen helemaal niets te verwachten. Wees eens eerlijk, want welke voordelen kan een date met bijvoorbeeld een alleenstaande moeder jouw opleveren? Toch niet meer dan een potje sex? Ga maar na, veel geld hebben ze niet, trouw en loyaliteit zijn statistisch gezien in ieder geval schaars en kinderen gaan ze ook niet meer voor je baren. Accepteer dat echte vriendschap en loyaliteit vooral te vinden is in de vriendschap met andere mannen en eventueel een hond, maar dat relaties met vrouwen doorgaans voorwaardelijk zijn. Als je dit allemaal accepteert kun je zelfs daten met feministische vrouwen. Zoals ik laatst met een 35+ feminist had gedate; kwam op voor de rechten van vrouwen, nog een kinderwens, nooit de ware kunnen vinden, bla-bla. Ik zou er rationeel gezien met een grote boog omheen moeten lopen, maar omdat ik niet meer verwachte dan een potje sex toch een aantal aangename momenten mee beleefd.

Waarom mannen grote autoos kopen

Review over Tinder

Op datingsites klagen vrouwen wel eens dat mannen showen met hun auto, boot of groot huis. Mannen doen dat omdat het gewoon werkt. Altijd reed ik in wat kleine oude tweedehands autootjes. Meerdere dates maakten hier wel negatieve opmerkingen over. Of ze waren zichtbaar teleurgesteld. Niet dat ze zelf nu van die dikke autoos reden. Kijk maar eens om je heen op de snelweg. In de kleinste autootjes zit vaak een vrouw. Die noem ik dan ook truttenschudders, wat ook een verwijzing is naar de slechte vering. Sinds kort rijd ik in een splinternieuwe vrije grote en opvallende auto en het valt me op dat vrouwen me op straat ineens begroeten. Iets dat voorheen niet gebeurde. Vrouwen vinden het wel degelijk belangrijk of je al dan niet goed in de slappe was zit. Op internet kun je trouwens golddigger pranks vinden. Dan kan een man in een dure sportwagen zo een meid regelen, maar als blijkt dat de sportwagen niet van hem is haakt ze af. Of omgekeerd wijst ze hem af in een klein autootje maar als hij later voorbij rijdt in een dure wagen dan kan alles weer. Zelfs als haar vriend er naast staat.
Waarom klagen vrouwen op datingsites dan ook over patsergedrag? Mijn theorie is dat vrouwen wel degelijk geilen op geld en status maar ze willen niet dat hij het aan elke vrouw showt. Zij wil namelijk alles voor zich zelf hebben en niet delen met andere vrouwen.
Onlangs had ik een gesprek met een wat op leeftijd zijnde kunstenaar die in zn leven heel wat vrouwen heeft kunnen regelen omdat hij een bekende kunstenaar was. Hij had ook een rijke vriend die de knapste dame had geregeld en die werd op zn 70e nog vader. Hij herkent dit ook. Accepteer het maar hoe ze zijn zei hij.
Ik denk dat veel mannen die roem en status vergaren dat al dan niet bewust doen om bij de vrouwen in de gunst te geraken. Het betekent ook dat wanneer je geen relatie meer nastreeft je evengoed een minimalistische levensstijl kunt volgen waarbij je alleen het noodzakelijke hebt en alles wat je meer krijgt aan de kant legt voor later.
Voor wie op Tinder staat , zet geen foto van je auto er op. Maar heb je een date kom dan wel opdagen in een vette auto. Desnoods leen je er een. Want het werkt.

Sterke punten
In elke vrouw schuilt wel een golddigger

Zwakke punten
Pas op voor free dinner chasers.

Toch weer even rondgekeken

Review over e-Matching

Omdat een bekende zich ook bij e-matching had aangemeld heb ik ook een profiel aangemaakt. Het was immers al wat jaartjes geleden dat ik bij e-matching stond ingeschreven en ik was wel benieuwd naar de huidige stand van zaken.

Ondanks Tinder is e-matching nog ongeveer gelijk (iets kleiner) gebleven, is althans mn eerste indruk. Logisch want Tinder is verre van ideaal, zeker de laatste jaren hebben ze er een potje van gemaakt. E-matching is verder een nette site die gratis leden ook de mogelijkheid geeft te reageren op een bericht dat een betalend lid stuurt. Prima, zo hoort het eigenlijk ook, maar bij veel sites is dat niet zo.

Dan het aanbod.
Narcistische profielen, saaie profielen die toch verdacht veel weg hebben van een CV. En wat je leest in het veld 'ik zoek'. Tja alsof je een profielschets uit een vacature leest welke geschreven is door een geflipte HR manager. Overigens zie je op e-matching ook de nodige HR managers, verander-managers (ja, het bestaat echt), psychologen (vaak hebben die zelf een steekje los). Natuurlijk de nodige vrouwen met rammelende eierstokken tussen 35-40 jaar. Of vrouwen van 45 die bij kinderwens 'weet niet' invullen. De wensenlijstjes die zo naar Sinterklaas kunnen. Pffff. Valt niet mee om er een normale te vinden. Het aantal vrouwen dat zich aantrekkelijk presenteert vind ik bijzonder klein. Hoogstens 10. Beperk ik mij tot mijn eigen regio (randstad) zijn het er minder dan 5 . De ervaring leert dat de meesten toch niet reageren dus kans dat je abo wat oplevert is klein. Sowieso langer dan 1 maand is niet zo zinvol want binnen 1 maand heb jij die paar vrouwen al lang een bericht gestuurd.

De profielbezoeksters zijn nog steeds grotendeels ouder dan ik zelf ben, 10 jaar ouder of meer is geen uitzondering. Ik vergelijk deze cougar-vrouwen met Madonna, maar zonder de roem, geld, plastische chirurgie, fitness en uitstraling. Waarschijnlijk omdat ze zo hoog opgeleid zijn gaan ze voor een jongere man. Maar een man wordt meer opgewonden van een chick uit de sportschool dan een oudere universitaire doos met de looks van Bessie Turf. Sommige vrouwen zetten het ook gewoon in hun profiel dat ze het jonger zoeken. Of ze melden dat een man max 3 a 4 jaar ouder mag zijn en wel 10 jaar jonger. Want zij voelt zich toch zo ‘jong van geest’. Logisch dat ze single blijven.
Verbetering: e-matching heeft de inkomensopgaaf verwijderd uit het invulscherm. Dan ziet het er iets minder kakballerig uit.

Overigens kon ik bij een vrouw die ingeschreven was bij e-matching eens meekijken en ik lachte mij stuk om een profiel van een kerel die zo uit een GGZ inrichting leek te komen.Daar had ze een bericht van gekregen. Het andere bericht was van een veel oudere man met een echte opa-uitstraling die het ook niet had begrepen. Je ziet ook dat veel mannen in hun profiel hard bezig zijn zichzelf te bewijzen, net als de vrouwen, maar dan meer op materieel vlak. Grappig was ook dat een van haar profielbezoekers een man was die ook bij mij op de sportvereniging zit maar deze man haalt in het echt toch niet de opgegeven180 cm. Een leugentje om bestwil, net zoals vrouwen die in tegenstelling tot hun profieltekst helemaal niet sociaal en spontaan zijn.

Misschien overbodig om te melden dat ondanks het feit dat mijn profiel heel vaak is bezocht, er geen enkel bericht wordt gestuurd. Ook de hoog opgeleide vrouwen zijn wat dat betreft ouderwets en de dates die ik in het verleden had op e-matching waren op mijn initiatief.

Conclusie: weinig vrouwen, en die er zijn die zijn alles behalve de creme de la creme van datingland. Maar grappig om eens gratis rond te neuzen want met een beetje gevoel voor humor....

Sterke punten
Gratis ingeschreven mensen kunnen berichten beantwoorden en dat is bij veel andere datingsites niet het geval

Zwakke punten
Vermenigvuldig het zeer geringe aantal geschikte kandidaten met de respons ratio, dan snap je dat het hier niks wordt.

Betaal om te zien wie je niet...

Review over Tinder

Als je niet betaalt voor Tinder zie je helemaal links in het scherm het aantal likes. Klik je daar op dan krijg je het betaalscherm met een bedrag waar je steil achterover van slaat. Maar ga nu eens naar je zoekscherm. Daar is een oranje vlakje met sterretje + het aantal likes. Klik je daarop dan krijg je al je likes te zien, dus niet alleen de laatste. De fotoos zijn vaag gemaakt maar herkenbaar als de personen die jou hebben geliked (jouw zoekafstand = 2km maar de dame zit op een grotere afstand) maar jij hebt deze personen NIET GELIKED.
Oftewel je wordt gelokt met mensen in wie jij niet eens geinteresseerd bent. Het is natuurlijk een fluitje van een cent om deze mensen uit de database te halen (dat gebeurt met het gewone swipen ook), maar de geldwolven van Tinder halen alles uit de kast om de jaarlijkse winst van 800 miljoen euro in stand te houden. Vage algoritmes, bedrog, onterechte bans, ondoorzichtige leeftijdsafhankelijke tarieven, een zogenaamd 1-maand abonnement met in de kleine lettertjes een doorlopende afschrijving etc etc.

Sterke punten
Het afhandig maken van geld

Zwakke punten
zie eerdere reviews

rammelende eierstokken of rozijnen

Review over Tinder

Op Tinder zie ik nogal wat 35+ en zelfs 40+ vrouwen met een kinderwens. Heb inmiddels ook meerdere dates gehad met zulke.
Google je eens op de kans op zwangerschap versus leeftijd dan vind je een grafiekje met een dalende trend welke na de leeftijd van 35 verandert in het traject van een vallende baksteen. De kans op zwangerschap per maand duikt dan al snel onder de 5%. De kans op problemen tijdens de bevalling en het syndroom van Down gaat hierbij omhoog.

Als je wilt weten of je goed genoeg bij elkaar past om een gezin te stichten gaat daar wel de nodige tijd overheen. Je zou toch eerst samen op vakantie willen gaan bijvoorbeeld. Gedurende die kennismakingstijd, pak hem beet 1 jaar, valt de vruchtbaarheid verder naar beneden. De rammelende eierstokken veranderen in rozijnen! Je hebt kans dat ze jou enkel ziet als een spermadonor en als hulp tijdens de eerste jaren. Daarna is het scheiden geblazen. Ook dat soort vrouwen zie je veel op Tinder; alleenstaande moeders met 1 kind, en als je even snel uitrekent, bevallen na haar 35e.
Hoe kwam het zover?
1) ze kon de ware nooit vinden. Gezien het aantal aanzoeken dat zelfs matig aantrekkelijke vrouwen krijgt in hun vruchtbare tijd is dat natuurlijk grote flauwekul, een excuus. Ze waren gewoon veel te kritisch. De mannen die interesse toonden voldeden niet aan haar eisenpakket en werden afgewezen, of mochten in de friendzone om haar heen blijven cirkelen als een emotionele tampon aan een touwtje.
2) Ze wilde eerst nog feesten. De cock-carousel berijden. Veel plezier maken. Als ze dan doorploegd is door een leger mannen schrijft ze in haar datingprofiel dat ze haar wilde haren (of harem?) heeft verloren en dat het nu tijd is om te settelen. Oftewel je krijgt haar als haar beste tijd voorbij is en haar libido tanende is. Maar goed dat ze zegt dat het feesten voorbij is dan weet je meteen waar je aan toe bent, samen naar de huishoudbeurs of zoiets. Het verliezen van de wilde haren kan ook betekenen dat binnen afzienbare tijd de tondeuse er doorheen gaat zodat je naast een vrouw met jongenskapsel loopt.
3) Mentale problemen waardoor geen enkele vent het niet niet kon uithouden. Vaak herkenbaar aan een uitpuilend medicijnkastje. Altijd de moeite waard om te kijken wat er allemaal ligt.
4) zelfuitgeroepen carrierevrouwen, vaak een oneigenlijk argument want banen die dermate zwaar zijn dat deze niet met een gezin te combineren zijn, die zijn echt zeldzaam.
5) een willekeurige combinatie van bovenstaande.

Hoewel dit soort vrouwen uitermate irrationeel zijn en vaak de nodige problemen hebben is het wel makkelijk daten. Ze hebben geen tijd te verliezen (eigenlijk zijn ze al te laat) en zolang jij je presenteert als iemand die kinderen heel leuk vindt en er wel meer zou willen dan word je letterlijk besprongen. Kans op zwangerschap vrijwel nul. Niet alleen je lid stijf houden maar ook je poot als het aankomt op rare verzoeken en eisen van dit soort onmogelijke vrouwen. Dan loopt het avontuur als vanzelf weer snel ten einde, tegen die tijd ben je haar ook wel zat. Dan is het op naar de volgende, als man zonder biologische klok heb je daar de tijd voor.
Veel plezier.

Sterke punten
Vrouwen die wachten op de prins op het witte paard en in biologische sprookjes geloven, een sterk verhaal.

Zwakke punten
de eicellen

Fake

Review over Tinder

Onlangs weer een profiel aangemaakt. Overduidelijk wordt je genept want de eerste dag krijg je weer precies 3 matches en daarna niets meer. Van de 3 matches staat er nu nog 1 in het lijstje. Ziet er niet verkeerd uit maar het zelfde gezeur en geklaag over ONS/FWB, gescheiden geval met kinderen natuurlijk. Sturen zelf nooit een eerste bericht en reageren ook zelden dus mooi laten staan.
Voor de rest kun je swipen tot je weer door de dagelijkse limiet heen bent en je de melding krijgt dat je tegen betaling weer (onbeperkt) verder kunt. Veel te duur dus gaan we niet doen.
30 euro per maand voor een app! Zonder klantenservice terwijl er tal van problemen zijn met onterechte bans!
Een prostituee is goedkoper (en eerlijker)

Sterke punten
Toch sterk dat deze misleidende app zonder klantenservice zo veel geld in het laatje brengt.

Zwakke punten
Duurder dan een prostituee

vraag/aanbod

Review over Tinder

Op datingsites/Tinder zijn altijd veel meer mannen dan vrouwen actief. Mannen nemen er ook bijna altijd het initiatief. Zelfs minder aantrekkelijke vrouwen ontvangen er volop aandacht. Ik heb dit nagevraagd aan vrouwen in mijn omgeving die gebruik maken van online applicaties alsmede aan vrouwen met wie ik contact had online. Mannen krijgen veel minder aandacht, uit onderzoek blijkt dat minstens 80% van de mannen vrijwel geen aandacht krijgt omdat vrouwen zich uitsluitend blijken te richten tot de top 10 a 20%. Vrouwen overwaarderen zichzelf meestal daarom en mannen krijgen een minderwaardigheidscomplex. Het gevolg is dat mannen gaan downdaten en dat een match die online tot stand komt dan vaak geen lang leven beschoren heeft. De man wordt niet verliefd op haar, het valt tegen. En je ziet dus ook veel vrouwen klagen over one night stands (ONS) Maar een ONS betekent gewoon 'niet voor herhaling vatbaar'. In beginsel overwon de spanning het van de twijfels en rode vlaggen, maar als het nieuwtje eraf is wordt de balans negatief. Er zullen genoeg betrouwbare matches zijn die beter aansluiten en geschikt lange termijn relatiemateriaal zijn, maar deze mannen voldoen weer niet aan het overgewaardeerde eisenpakket van mevrouw.......

Tinder en datingsites zijn daarom plaatsen waar je als man af en toe wat vrijblijvende sex kunt hebben maar waar de kans op een leuke, gelijkwaardige, dame met wie je oud zou willen worden minimaal is.

Sterke punten
het aanbod lijkt groot

Zwakke punten
maar de verhouding vraag/aanbod is zoek

35+ volslank

Review over Tinder

Als je met een vrouw gaat daten die de leeftijd van 35 is gepasseerd, dan is de kans groot dat het een 'volslanke' vrouw is. Een normaal postuur blijkt dan een uitzondering te zijn. Als het onderwerp aan bod komt dan worden tal van redenen genoemd waarom ze zo is; geen tijd om te sporten, blessures, bijwerking van medicijnen, slechte schildklier. Maar de belangrijkste reden wordt verzwegen: elk pondje gaat door het mondje! Met name de wijnconsumpties hakken er in. Je weet wel, het glas is altijd halfvol (wordt bijgeschonken). En de hobby: wijntje drinken met vriendinnen op het terras. En de hobby netflix gaat vast ook gepaard met een graasmoment. Een beetje stevige vrouw hoeft niet erg te zijn, zeker als de vrouwelijke vormen behouden blijven. Maar postuur 'geplofte bitterbal' , wijnvat of worst vind ik niet charmant. Zeker boven de 35 zijn dikkere vrouwen zelden nog mooi gevormd. Het gekke is dat vrouwen op datingsites vaak een lengte-eis opnemen in hun profiel. Maar als je als man een gewichtseis stelt dan is de wereld te klein........
Mocht je toch een relatie aangaan met een volslanke, bedenk dan dat er grote kans is op spier- en gewrichtsklachten. Bijvoorbeeld artrose. Ook is de kans op diabetes sterk verhoogd. Voor je het weet eindig je als mantelzorger, heb je een opel zafira of fiat multipla nodig om haar te vervoeren en zonder makro-pas zullen de kosten voor levensonderhoud de pan uit rijzen, want de pan zal telkens worden leeggegeten.
Vrouwen met het postuur van een wijnton of geplofte bitterbal vormen een goede basis om haar verzameling katten op schoot te nemen, maar zijn geen goede lange termijn investering.

Sterke punten
Het totale gewicht van de dames op middelbare leeftijd

Zwakke punten
Tussen de vleesgordijnen is het goed zoeken naar een vrouw met een gezond postuur.

daten met een buitenlandse dame

Review over Tinder

Ik ben nu een buitenlandse dame aan het daten en heb een gezellige tijd met haar. Uiteraard kwam de man/vrouw dynamiek in Nederland ter sprake en dit waren zaken die haar opvielen in Nederland;

- mannen maken zelden de eerste stap, lijken niet geinteresseerd,
- vrouwen zijn ook 'moeilijk'
- in haar land gaan mensen naar de kroeg om een praatje te maken met anderen, zoeken gezelschap. In Nederland blijkt het veel moeilijker om in de kroeg een praatje aan te knopen. Afstandelijkheid.
- In haar eigen land is het hebben van mooi lang haar een statussymbool voor de vrouw. Hier in NL niet. Zie ook de korte pittige kapsels. Kleding is ook vaak verre van charmant. Soms vindt ze het moeilijk het geslacht te herkennen en daar kan zij met haar vriendinnen dan achteraf om lachen.
- een man die richting bepaalt dat wordt zowel verwacht als gewaardeerd.Maar 'echte mannen' die dat doen komt ze hier nauwelijks tegen.

Ik heb haar uitgelegd hoe slecht benaderbaar veel vrouwen hier in NL zijn en zij herkent dit gedrag ook. Uit de hoogte, bitcherig, grote mond, een vijandige vorm van feminisme. Ze heeft ook niks op met het feminisme, al is ze wel zeer zelfstandig.

Als je date met een buitenlandse moet je alles vergeten wat je in deze feministische samenleving is aangeleerd met betrekking tot de man/vrouw relatie. Je kunt/moet weer man durven te zijn tegenover een echte vrouw. Dat is best lastig, zeker in het begin waar je haar behandelt zoals je een Nederlandse vrouw zou behandelen (wat dus averechts werkt). Maar het is allemaal niet onmogelijk. En.....als het goed gaat wacht je er een mooie beloning.....

Sterke punten
expats, buitenlandse vrouwen

Zwakke punten
probeer ze maar eens te vinden tussen al die feminazi-bitches

Traditionele Thuisblijvers

Review over Tinder

Via een datingapp kreeg ik een reactie van iemand die haar zus in de aanbieding had. Het bleek om een Oekrainse te gaan; 40 jaar met een 12 jarige zoon. Een wat vaag beroep als schrijfster/journalist. Ik kreeg haar prive mailadres en er volgden wat uitwisselingen. Snel bleek ze zich te adverteren; de sociale banden in de familie, haar zorgzaamheid en loyaliteit, de hele bla-bla. Maar het meest opvallend: ze noemt zichzelf een '' traditionele'' vrouw. In een volgende mail schrijft ze dat traditionele vrouwen niet werken maar thuisblijven. Traditionele vrouwen deden dat inderdaad, namelijk om kinderen te baren, babies aan de borst te leggen en kleine kwetsbare kinderen op te voeden en te verzorgen. De man was dan bereid zich 3 slagen in het rond te werken want hij had een vrouw voor het leven en zijn DNA in kinderen vastgelegd. Dat gaat deze 40 jarige, gescheiden vrouw heus niet meer doen. Ze is te oud om zwanger te raken. Haar 12 jarige zoon is niet van mij. Wat gaat ze dan doen als ze thuis zit? TV kijken denk ik en zich volvreten van mijn centen. Natuurlijk zal die 12 jarige zoon ook moeten worden onderhouden, inclusief studie.
Zodra je leest dat een vrouw de traditionele kaart trekt ga dan eens na welke traditioneel vrouwelijke rol zij voor jou kan vervullen. Vaak zijn het gescheiden vrouwen die verre van traditioneel zijn en die traditionele rol niet willen of niet meer kunnen vervullen. Er is dan ook geen reden om als man zijnde de traditionele rol als kostwinner op je te nemen. Sinds het feminisme zijn wij van die rol ontslagen. Stop ook met het brengen van dure cadeaus en allerhande grote investeringen. Daadwerkelijk traditionele vrouwen uitgezonderd zijn dit soort investeringen niet meer nodig en je krijgt er ook niets voor terug.

Sterke punten
Mannen hoeven (de meeste) vrouwen niet meer te pamperen

Zwakke punten
Veel vrouwen verwachten dat nog steeds wel

Tijd om te settelen?

Review over Tinder

Wat ik regelmatig lees in profielen van vrouwen is dat ze het feesten zat zijn en nu toe zijn aan iets serieus.....tijd om te settelen.

Wat betekent dat?

We hebben een vrouw die in de periode dat ze er jeugdig en aantrekkelijk uitziet de cock-carousel aan het berijden is. Een groot feest. Maar dan verschijnen de eerste kleine kraaienpootjes. De eierstokken gaan rammelen en geven alarmsignalen af; de eicellen dreigen te verschrompelen tot rozijnen..... Ze heeft alles, die cariere (vaak iets sociologisch, pedagogisch of psychologisch, genderstudie), maar er moet nu met spoed een kind uitgeperst worden. Dus nu is het dan maar afgelopen met feesten tijd voor iets 'serieus'.

Wat krijg je dan als man?
Je krijgt dan als man een vrouw die uitgefeest is. Een soort afterparty waar niet meer gedanst wordt. Want ze heeft 'haar wilde haren verloren'. En jij mag op zoek naar de eerste grijze. Die vind je vermoedelijk als je de kraaienpoten volgt. En anders krijg je ze zelf wel als je jezelf blauw betaalt aan IVF behandelingen. Dit soort vrouwen hebben hun beste tijd gehad, maar ze willen wel een man die zich in zijn beste tijd bevindt (lees: veel geld verdient).

Ik pas hiervoor.
Heren, ga MGTOW; men going their own way.
Wil je een kind? Neem een oekrainse die een stuk jonger is en nog familie-gericht is. Laat vrouwen die uitgefeest zijn en willen settelen dat doen met hun katten!

Sterke punten
tinder verdient heel veel geld

Zwakke punten
geen geschikt relatiemateriaal, hoogstens een ONS

Rapporteren maar!

Review over Tinder

Ondanks dat Tinder miljoenen winst maakt, hanteert ze een bizar systeem om profielen te ‘controleren’. Dit wordt gedaan op basis van meldingen van gebruikers zelf; het zogenaamde rapporteren. Dit werkt als volgt:
– open het profiel van de persoon (dit kan ook tijdens het swipen, je hoeft hiervoor dus niet te matchen)
– druk op de 3 witte puntjes rechtsboven
– nu kun je ‘rapporteren’
-je kunt kiezen uit een aantal redenen; ongepaste foto’s, ziet er uit als spam, gebruiker is minderjarig en overig (zelf tekst in te voeren)
Het is mij niet bekend wanneer iemand automatisch verwijderd wordt, dus hoeveel rapportages vergt dit?, maakt het uit wat voor rapportage?

Tinder heeft gemerkt dat veel mensen onterecht worden verwijderd, zelfs die er voor betaald hebben! Kijk maar eens op de reviews in de appstore en de klachten bij consumentenorganisaties. Ook transgenders werden automatisch verwijderd zodat er vanuit de hoek van ‘social justice warriors’ negatieve publiciteit kwam. Tinder moest er wat mee doen…..
De zogenaamde oplossing is nu dat na een stuk of 6 keer rapporteren je een poosje moet wachten om weer verder te kunnen rapporteren. Minuut of 5. Het rapporteren gaat dus vrolijk door.

Tinder barst van de inactieve profielen; profielen die er al jaren met dezelfde foto opstaan. Ik rapporteer ze standaard allemaal als ‘spam’. Ook vrouwen met een arrogante en onaardige tekst rapporteer ik ook standaard. Tinder laat mij telkens dezelfde profielen zien (alsof ik Alzheimer zou hebben), en dus rapporteer ik deze ook als ‘spam’. Misschien tellen deze meldingen wel bij elkaar op, dat zou mooi zijn.

Het onvermogen of de onwil van Tinder om handmatige controles uit te voeren (kost geld!) gaat ze nog eens opbreken als meer en meer mensen gaan rapporteren. Zeker de 80% van mannen die als onaantrekkelijk worden beschouwd en ook nog eens in de absolute meerderheid zijn, zullen uit verveling de boel gaan saboteren door alles te rapporteren.

Sterke punten
Het idee was goed maar is commercieel nu volledig uitgemolken

Zwakke punten
niet transparant
aandringen en aansturen op abonnement
veel inactieve profielen
matchkans heel laag (voor mannen in ieder geval)
veel winst voor de uitbaters maar weinig service
geen klantenservice
riekt naar oplichting

Tinder verder achteruit; tijd voor serieuze concurrentie

Review over Tinder

In Tinder kan je zien hoeveel mensen je een like hebben gegeven (al gaat de teller stapsgewijs). Wil je weten wie en meteen matchen dan moet je een extra duur betaald abonnement nemen ('Tinder gold'). Voorheen kon je door de zoekafstand minimaal te zetten toch meteen de likes te zien krijgen, maar dat werkt niet meer.

Tinder heeft zich ook gerealiseerd dat te veel mensen onterecht van de app worden verwijderd. Tinder controleert namelijk niet zelf maar laat enkel en alleen de gebruikers profielen rapporteren. Gezien de vele miljoenen winst is dit eigenlijk schandalig. Je beklag doen is vrijwel zinloos omdat de app niet beschikt over een fatsoenlijke klantenservice. Je kunt nu niet meer veel mensen achtereen rapporteren maar met tussenpozen een stuk of 6. Er verandert dus niet veel en de klachten blijven bestaan , zie ook de reviews in de appstore. Wil je Tinder saboteren dan is het rapporteren nog steeds de manier.

Je ziet telkens weer dezelfde profielen voorbijkomen. ook al heb je deze profielen naar links geswiped. ook lijken veel profielen toch behoorlijk gedateerd. Profielen die meerdere jaren oud zijn maar met precies dezelfde fotoos........het zijn er best veel. Zijn dit onmogelijke vrouwen? Of vrouwen die de app nooit meer gebruiken?

Het aantal matches is bijzonder klein. Tenzij je gaat swipen in een oostblokstad zoals Moskou. Ook met een nepprofiel van een knappere man valt het aantal matches tegen.

De app loopt vaak vast wanneer je de afstanden verandert. Gezien de wel erg hoge kosten mag je op zijn minst toch wel een technisch goed ontwikkelde app verwachten.

Het aantal karakters dat je kunt gebruiken om jezelf te omschrijven en aan te geven naar wat voor iemand je zoekt is met 140 leestekens erg beperkt.
Maar als serieus zoekende moet je uberhaupt niet op Tinder zijn natuurlijk.

Sterke punten
meer aanbod dan op een datingsite

Zwakke punten
Voor een app toch wel erg duur.
loopt vaak vast
aandringen en aansturen op duur abonnement
bedenkelijke man/vrouw verhouding
vermoedelijk heel veel inactieve/gedateerde profielen
typische probleemvrouwen, net zoals op de datingsites

Transgenders en catfishes

Review over Tinder

De enige manier om op Tinder als man zijnde wat matches te krijgen is door het afsluiten van een betaald abonnement. Dan krijg je een zogenaamde boost en kom je bovenop de zoekstapel terecht. En je kunt alles naar rechts swipen zonder telkens weer te moeten wachten omdat je door de dagelijkse limiet aan 'likes' heen bent.
De weinige matches die je dan in beginsel krijgt vormen de bodem van de relatiemarkt. Hiertoe vallen ook transgenders. Die maken relatief gezien dan een een groot deel uit van je matches. Kennelijk swipen deze transgenders net als mannen die nog niet zijn omgebouwd, ook alles naar rechts in de hoop op een match. Het worden er steeds meer zo te zien. Waarom geen aparte app voor deze groep? Ik begreep dat transgenders vaak veelvuldig worden gerapporteerd door andere gebruikers en dus automatisch en onterecht door Tinder van de app worden verwijderd (en hun geld kwijt zijn), dus is dat probleem ook opgelost.

Wat ook opvalt zijn vrouwen die er wat bij willen verdienen. Laatst ene 'Simone' uit de omgeving Breda, die er onder de nickname Michelle een online blog op na houdt waar ze veel geld mee verdient. Dat doet ze met een groepje andere vrouwen. Wil je de 'pikante' verhalen meelezen moet je even 45 euro betalen. Zo verdient ze er naast haar zonnestudio flink wat centjes bij. Geld betalen om flauwe verhaaltjes te lezen, ja er zijn mannen die dat doen. Geen wonder dat vrouwen zo verwaand zijn. Als mannen zich tot dit niveau verlagen....
Een eigenschap van catfishes is dat ze ze je snel weer ontmatchen nadat ze zijn overgegaan op whatsapp of email. Zodoende kunnen ze niet gerapporteerd worden op Tinder door mannen die hier niet van gediend zijn. Ook zullen catfishes al snel erotiek in de strijd gooien terwijl dat in normale gevallen pas meestal gebeurt tijdens/na de eerste date en niet binnen de eerste 24 uur chatten. Kortom, het is allemaal vrij doorzichtig, maar dus ook irritant.

Oja er matchen ook altijd best wel wat invaliden zodat ik met de quote afsluit:

'het zoeken naar een normale vrouw op Tinder is als het zoeken naar een parkeerplaats in een drukke winkelstraat op zaterdagmiddag. Als er uberhaupt een geschikte plaats vrij komt is die binnen no-time bezet. wat resteert zijn invalidenplaatsen en plaatsen te ver weg (*) ''

* = rusland oekraine etc


Veel succes heren!

Sterke punten
makkelijk, veel aanbod, swipen in buitenland (tegen betaling)

Zwakke punten
veel te duur abonnement
veel neppe profielen (catfishes)
bodem van de relatiemarkt
weinig matches voor mannen

Slachtoffer vrouwen?

Review over Tinder

Gisteren bekeek ik het programma 'under cover'. Daar was een man die via Tinder en sites de een na de andere meid had geregeld. Vaak had hij meerdere tegelijk. Hij trok snel in bij een meid (gratis huisvesting) en lichtte deze vrouwen voor vele duizenden euro's op.
Wat je ook ziet op Tinder is heel veel vrouwen die klagen over 'one night stands'. Zie mijn review 'het geheim van de one night stand'. Deze vrouwen hebben zich door een 'bad guy' herhaaldelijk laten naaien en willen absoluut geen herhaling.

Je zou denken dat normale mannen, nette mannen, die hun leven uitstekend op de rit hebben, het goed zouden doen op tinder. Maar juist dit soort mannen hebben vaak een totaal gebrek aan succes. Er geldt 'nice guys finish last'.

Ik vrees dat vrouwen in hun slachtofferrol blijven zitten en de verkeerde keuzes blijven maken. Je ziet dat ook in de discussie over genderquota bij topfuncties. Te weinig vrouwen aan de top (ondanks gelijke kansen), dus moet ze wel een slachtoffer zijn (in dit geval van een niet-bestaande patriarchie)

Zwakke punten
zonder reden opheffen betaald abonnement
leeftijdsafhankelijk tarief abonnement
gratis abonnement ongeschikt/ineffectief
zoekalgoritme niet transparant
geen zoekopties
veel spammers
weinig tot geen geschikte vrouwen; veel trash

Weer domme reclame van e-matching

Review over e-Matching

Onlangs hoorde ik een radiocommercial van e-matching....Men meldde dat ze de privacy wel heel serieus nemen en dat een facebookkoppeling niet nodig is.
Het afgeven op een facebookkoppeling is overduidelijk gericht tegen Tinder. Begrijpelijk, want sinds Tinder zijn datingsites gemarginaliseerd en in het algemeen denkt men dat Tinder onlosmakelijk met facebook is verbonden.. Maar je kunt op Tinder al sinds langere tijd ook een account maken zonder facebook door in te loggen met een telefoonnummer. En wat stelt de privacy op e-matching voor? Je kunt je op e-matching gewoon gratis inschrijven en alle profielen bekijken. Ben je wel snel klaar want veel vrouwen zie je er niet, zeker niet min of meer aantrekkelijke. Daarnaast heeft e-matching rubriekjes waar je bijvoorbeeld je inkomenscategorie kan invullen en wordt je gedwongen een uitgebreid profiel in te vullen anders accepteren ze je profiel niet. Terwijl op Tinder dwingt niemand om iets in te vullen. Geen woord tekst in je Tinder-profiel is geen enkel probleem.....Daarnaast is e-matching zo klein dat je ook eerder opvalt.
Kortom weer een heel domme reclame uit de stal van e-matching waar je enkel over het paard getilde arrogante 'prinsesjes' gaat vinden.

Sterke punten
Knap dat een site met zo weinig actieve vrouwen nog in de lucht is.

Zwakke punten
De domme reclame die mensen moet overhalen zich in te schrijven bij een door Tinder uitgeholde site.

Geen waar voor je geld

afzeik-profiel

Review over Tinder

Uit onderzoek blijkt al dat het merendeel van de mannen op voorhand, en op basis van uiterlijk, al wordt afgewezen; de 80/20-regel.
Wat doe je als je bij de 80% 'onaantrekkelijke' mannen behoort en weinig succes hebt op Tinder? Een mooi/eerlijk/serieus verhaal waarin blijkt dat je over bepaalde capaciteiten en interesses beschikt gaat je niet helpen. Zaken als opleiding en status zijn niet relevant tenzij je multimiljonair bent. Je bent immers een aanvulling van haar leuke leventje en geen invulling. Een profieltekst met veel humor werkt ook niet, zelfs al zeggen de meeste vrouwen een man met humor te willen. Wat het beste blijkt te werken is een profiel waarin je de vrouwen op Tinder afkraakt en aangeeft waarom je liever vrijgezel blijft. Dit levert met afstand de meeste matches op. Hilarisch is het dat veel vrouwen toegeven dat de meeste van hun sexe-genoten inderdaad ronduit bitcherig en asociaal zijn. Dat is ook de reden dat vrouwen onderling vaak ruzie hebben en een werkplek welke gedomineerd wordt door vrouwen vaak een wespennest is waar je eigenlijk niet tussen wilt zitten. Sommige vrouwen willen bewijzen dat zij toch wel anders zijn , geen golddiggende bitch, etc. Maar de feiten zeggen vaak wel wat anders; veelal 'bewust' gescheiden (maar zet haar kinderen op de 1e plaats?), lange tijd te koop op Tinder (want geen ene is goed genoeg?) en als man mag je natuurlijk alle registers opentrekken om haar te 'veroveren'. Zij is 'het waard', zij is hoofdprijs.....Hoe langer je met haar chat, des te meer komen de narcistische trekjes wel bovendrijven zodat je jezelf realiseert dat het inderdaad allemaal 1 pot nat is. Tegen die tijd ben je het overigens ook al lang zat om de conversatie op gang te houden en haar te entertainen en is het DELETE.

Sterke punten
Leuk om wat te trollen

Zwakke punten
De meeste vrouwen op Tinder zijn narcistisch , arrogant en asociaal. Behandel ze navenant.

Datingheksen

Review over Tinder

In diverse sprookjes worden heksen beschreven als wat oudere, kinderloze vrouwen die samenwonen met een kat. Als ik op Tinder de profielen doorblader zie ik heel veel van dit soort kinderloze vrouwen die met een kat op de foto staan. Deze vrouwen blijken ook boosaardig en gemeen te zijn. Stuur maar eens een aardig berichtje en kijk wat er retour komt. Tenminste als je nog durft nadat je haar hooghartige profiel hebt gelezen. Ook zijn velen zweverig boven hun yogamat, spiritueel en geloven dat er ‘iets’ is. Veel veganisten ook en kruidensoepkokers, alleen dan niet meer in een koperen ketel. Verhalen over het drinken van ayahuasca thee onder begeleiding van een sjamaan heb ik inmiddels ook al gehoord. Ik denk dat als je alle lagen make-up eraf haalt ze ook qua uiterlijk weinig onder doen voor de traditionele heks. Alleen in plaats van in het bos wonen ze in een gehorige achterstandsflat……

Sterke punten
mooie katten

Zwakke punten
jammer van de heks

scheiden op hoog niveau

Review over Tinder

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat meer dan 70% van de echtscheidingen wordt geinitieerd door de vrouw. Kijk je specifiek naar hoog opgeleide vrouwen dan loopt dit percentage op naar 90% !! Deze hoog opgeleide vrouwen staan vervolgens samen met hun torenhoge en onrealistische eisenpakketten op Tinder en datingsites. Op zoek naar een volgende kandidaat die natuurlijk vooral niet zo'n bak ellende moet zijn als haar ex (welke ze zelf heeft uitgezocht.....) Als ik naar deze cijfers kijk dan concludeer ik dat het veiliger is een wat lager opgeleide vrouw te nemen, een kapster, verkoopster, e.d. Terugkijkend naar mn dates waren de meest problematische vrouwen allemaal hoog opgeleid. Had laatst een date met een lager opgeleide vrouw en die was een stuk prettiger in omgang en daar heb ik een leuke tijd mee gehad. Nu is het voor de meeste mannen niet zo belangrijk of een vrouw al dan niet hoog opgeleid is (vrouwen vinden dit WEL belangrijk) , maar je zou dan dus eerder voor een lager dan voor een hoger opgeleide vrouw gaan kiezen.

Sterke punten
veel gescheiden hoog opgeleide vrouwen

Zwakke punten
de tijd die je samen deelt met zo'n vrouw is niet van een hoog niveau

de magische klik, of zap verder

Review over Tinder

Heb jij hem wel eens gehoord, de 'klik'?
Dat is iets wat tijdens de eerste date moet gebeuren.
Althans, dat zeggen mijn dates. Als er geen 'klik' is dan is het 'next ! ' Het gaat allemaal dus om de klik. Als je bijdehand bent kun je een speelgoedklikker meenemen. Zo'n metalen kikkertje waar als je op drukt er een klikgeluid uit komt. Geen idee of ze nog bestaan maar ik overweeg er een aan te schaffen. Maar dat is natuurlijk niet de 'klik' waar men op doelt.
De klik is de ogenblikkelijke euforie die zich tijdens de eerste date moet openbaren. Ja, bij een persoon die je nog niet eerder hebt gezien en eigenlijk nauwelijks kent. Alsof je op de bank zit te zappen en er flarden van films ziet voorbijkomen en je een stukje film ziet dat je zo aanspreekt dat je binnen 2 seconden denkt dat dit een geweldige film is die je verder wilt kijken.......

Veel relaties ontstaan tussen mensen die elkaar al vaker hebben gezien; op het werk, via bekenden, wellicht via een sportvereniging. In zo'n geval heeft iemand de kans gekregen meerdere aspecten van zijn persoonlijkheid te laten zien. Maar als je gaat daten moet er tijdens de eerste date die geweldige klik zijn. Anders is het niks. Tijd om elkaar te leren kennen is er niet. Het is nu of anders nooit meer. Het is alles of dan maar niets. De selectie is dan ook voornamelijk op uiterlijk en uit onderzoek blijkt dat vrouwen hierin veel kritischer zijn dan mannen. Als je gaat daten met een vrouw die je op Tinder hebt ontmoet dan is er vaak geen vervolg want er was 'geen klik'. Vrouwen durven dat niet te zeggen en zullen je snel ontmatchen, want 'geen klik' betekent eigenlijk dat je niet voldoet aan haar oppervlakkige torenhoge eisen wat betreft uiterlijk en status.

Als je als man telkens hoort dat vrouwen 'geen klik' met je hebben kun je aan jezelf gaan twijfelen. Maar heel veel vrouwen staan al jaren op Tinder. En een aantal herken ik van datingsites en dan heb je het over minstens 5 jaar geleden. Die hebben dus met geen enkele man een klik. Waar ze wel een klik hebben dat is met hun katten. Die vormen dan een surrogaat-man. Niet zelden vervangen de katten ook het gebrek aan kinderen.

Bedenk goed dat een klik binnen een avond behoorlijk zeldzaam is.
Wat vrouwen bedoelen met een klik is het al dan niet voldoen aan hun torenhoge oppervlakkige eisen en verwachtingen.

Sterke punten
Wie weet hoor je een klik.

Zwakke punten
Voor een klik neem je een speelgoedklikker mee.

Veel (niet alle) luie vrouwen

Review over Tinder

Heel veel vrouwen die ik via een online site of via een app heb gedate waren volgens mij gewoon lui. Hieronder 10
frequent voorkomende issues die jullie vast herkennen.

- parttime werken; vergeleken omliggende landen zijn Nederlandse vrouwen kampioen parttime werken. Als ik hier op doorvraag zien ze vaak geen reden om meer te werken want ze hebben geld genoeg en willen vooral 'leuke dingen' doen. Natuurlijk is er vaak een man die alimentatie betaalt. Allerlei subsidies worden indirect ook het meest door mannen betaald omdat die harder en meer werken en dus meer belasting betalen. Snap je ook waarom vrouwen vaak op de linkerkant van het politieke spectrum zitten. De dates zelf worden ook vaak gefinancierd door de man. Uitzonderingen daargelaten is dit ook wat men verwacht en helaas accepteren veel mannen dit (anders gaat ze naar een ander en heb ik geen sex....)

- weinig sportief. Al helemaal niet met een verplichtend karakter. Met mooi weer een vrijblijvend rondje in het park joggen. Of ze hebben een yoga-mat. Natuurlijk zullen er vrouwen zijn die wel sportief zijn, maar de meesten boven de 35 jaar zijn dat niet en dat zie ik ook terug in mn eigen sportvereniging en ik zie het ook terug aan hun postuur.

- korte pittige kapsels; hoeven niet gekamd te worden. Hebben ze een bos haar dan staat het vaak als een pleeborstel alle kanten op. Waarom niet fatsoeneren met een speld o.i.d. ? Of het mooi opbinden? er valt best wel wat van te maken, maar ook hier; het kost wat tijd en moeite.

- geen initiatief; dat moet altijd van de man uit komen. We zijn immers alleen geemancipeerd als het goed uitkomt, de lusten maar niet de lasten

- vermaakt willen worden, daarom zetten ze vaak in hun profiel dat ze een man zoeken met een 'goed gevoel voor humor'. Zelf een gevatte of grappige opmerking vergt kennelijk teveel hersenactiviteit?

- weinig aandacht aan kleding/uiterlijke verzorging. In het buitenland pik je de Nederlandse vrouwen (en vaak ook mannen) er moeiteloos uit. Als je vrijgezel bent besteed dan aandacht aan je uiterlijk. Kijk ik naar mn dates dan was zeker meer dan de helft matig gekleed. Kleren maken ook de vrouw. Het valt ook op dat veel vrouwen weinig of geen sieraden dragen. Verwacht van een vrouw die weinig aandacht aan haar zelf besteedt ook niet dat ze dat jou geeft.

-obees: met name op tinder en datingsites echt zeer veel mollige types, volslank noemen ze dat met een eufemisme. Telkens smoezen waarom dat zo is; blessures, tijdgebrek. Al zou je dagelijks 15 minuten krachtoefeningen doen, gewoon thuis, dan ben je al een heel eind, maar het is allemaal teveel moeite.

- genderstudie/brabbelbaan; vaak iets psychologisch, pedagogisch, sociologisch. Het moet namelijk vooral niet te moeilijk zijn, geen wiskunde. En niet zoveel verplichte studie-uren op de universiteit anders komt haar uitgaansleven in het geding en kan ze niet uitslapen.

- slecht koken; sommigen geven het in hun profiel al meteen aan dat ze er niks van bakken. Of een hekel aan koken hebben. Als je lekker en gezond gaat koken kost dat moeite. In ieder geval meer moeite dan een pot of blik opentrekken. De liefde voor de man gaat door de maag? Vergeet het maar bij je dates. Wie zijn de beste chef-koks?......

- geen hobbies; hiervoor moet je jezelf in materie verdiepen, de handen uit de mouwen steken. Wederom teveel moeite. Genoemde hobbies zijn vaak consumerende acties zoals Netflix, wijntje op t terras etc.

Ik zal vast een en ander vergeten zijn. Dit zijn in ieder geval vaak voorkomende zaken die ik teruglees in profielen of ervaren heb van mijn dates. Uiteraard niet bij allemaal maar wel bij heel veel. Ik vat dit samen onder de noemer 'LUI'.
Een reden is denk ik dat veel vrouwen het gewoon te makkelijk hebben, te veel privileges. Te veel donateurs en vangnetten om hen heen. En dat maakt lui. Want waarom moeilijk als het makkelijk kan. Ze worden er in ieder geval niet aantrekkelijker op. Ik blijf liever MGTOW dan dat ik de kar van een volslanke vrouw moet trekken........

Sterke punten
Goede app voor vrouwen die al bankhangend op zoek zijn naar de prins op het witte paard (maar deze niet zullen vinden)

Zwakke punten
Uitputtend voor mannen

Tegen-eis

Review over Tinder

Op Tinder zie ik veel vrouwen die een lengte-eis in hun profiel zetten. Minimaal 180 of 185 cm staat er dan.
Het leuke is dat ik duidelijk over de 190 cm ben en ruimschoots aan dit criterium voldoe,

Maar nu komt het.......

Als het vrouwen is toegestaan om eisen te stellen op fysiek vlak, dan mag ik dat als man zijnde toch ook?
Dus meld ik de vrouw dat ik ook een fysieke eis heb namelijk een slank getailleerd postuur.
Aangezien de meerderheid van de Tinderella's rond mijn leeftijd onder de categorie 'volslank' valt (lees: moddervet), is een dergelijke eis natuurlijk schoppen tegen het zere been. De vrouwen, vaak met het postuur van een geplofte bitterbal, reageren furieus; hoe ik het in mijn hoofd haal zo oppervlakkig te selecteren. Wel eens van een dubbele standaard gehoord dames?

Zolang vrouwen meer eisen dan dat ze bieden, zichzelf uit de markt prijzen, een man niet meer kunnen behagen omdat ze te moeilijk in omgang zijn, gaat het nooit wat worden met deze vrouwen.
Voor de mannen: neem aandelen in kattenvoer en aanverwante artikelen, want er komen steeds meer crazy catladies....

Sterke punten
Een bron van vermaak als je de onrealistische en tegenstrijdige eisen van vrouwen herkent en ze hiermee confronteert.

Zwakke punten
Een normale vrouw ga je niet vinden.

als Madonna?

Review over Tinder

Ik heb al eerder geschreven over het feit dat de meeste matches veel ouder zijn dan ik zelf. Als je de leeftijdsrange maximaal zet tenminste. Dit geeft een inzicht in de manier waarop de hedendaagse vrouw selecteert. Heel leerzaam.

Nu ben ik eens gaan googlen op het relationele leven van popster Madonna. Zij heeft diverse relaties gehad met beduidend jongere mannen. Al deze relaties hielden niet lang stand......

Op datingsites en apps als Tinder wanen vrouwen zich ook als een popster. Dit komt door de overvloed aan aandacht en bevestiging die zij ontvangen. Net als Madonna gaan deze vrouwen het dan jonger zoeken. Maar deze vrouwen zijn minder knap, minder succesvol, minder rijk en minder beroemd dan Madonna. Het is dan niet zo vreemd dat dit soort cougarvrouwen binnen de kortste keren gaan klagen over one night stands en het gebrek aan serieuze mannen............ Als Madonna het al niet lukt om een beduidend jongere man voor langere tijd te strikken dan lukt het de cougar-vrouwen op datingsites en apps al helemaal niet!

Vrouwen op Tinder zijn ook niet 'like a virgin' want hebben meestal een indrukwekkende rij penissen gehad. Een 'material girl' misschien? Dat geeft een betere omschrijving, want na afloop van de eerste date heb jij als man het hele zaakje betaald. Dat deze (oudere) vrouw 'geemancipeerd' zegt te zijn verandert daar niets aan.

Dus mannen, ga MGTOW, ga naar een 'isla bonita' en date een vrouw in het buitenland. Laat deze feministische crazy catladies in hun gehorig appartement zitten.
Het kan niks worden met deze vrouwen!

Sterke punten
Wat je ziet als je de leeftijdsrange maximaal zet is leerzaam:

Vrouwen die zich Madonna wanen

Zwakke punten
Vrouwen zijn er minder rijk, minder succesvol en minder beroemd als Madonna, maar willen hetzelfde.

geen hobbies

Review over Tinder

Vraag een willekeurige vrouw via een datingsite eens naar haar hobbies. Grote kans dat je iets onnozels terug krijgt. Bijvoorbeeld het maken van verre reizen (hoeveel weken vakantie heeft ze dan???) Of ze kijkt naar netflix, gaat shoppen, bezoekt festivals. Het zijn allemaal consumerende acties die geen vaardigheid vereisen. Als er een hobby is die noemenswaardig is dan is het op kosten van de man een diner in een restaurant scoren. Daar zijn de meesten wel bedreven in.
Als je dan als man een hobby hebt hebben ze daar vaak geen begrip voor. Heb je eenmaal een relatie met een vrouw dan snapt ze niet dat jij er geld en tijd aan besteedt, zij wil natuurlijk dat jouw tijd en geld naar haar gaat en niet naar een hobby.
Ik nodig elke man uit om eens te vragen naar hobbies en interesses. Schrijf je bevindingen maar in de reacties.

Sterke punten
vrouwen hebben vaak maar weinig hobbies

Zwakke punten
het scoren van een gratis diner is de meest voorkomende hobby

sportief als een sumoworstelaarster

Review over Tinder

Als ik de profielen zo eens doorlees zijn ze allemaal zo ontzettend sportief. De een rent nog verder dan de ander. Je vraagt je dan als man af of je wel bent opgewassen tegen al die sportiviteit, kan je haar wel bijbenen? Je gaat ook fantaseren over een slank, strak getraind lijf.....

Gisteren had ik een date met een dame die vertelde dat ze een paar jaar terug wel 16 km kon hardrennen. Ik was onder de indruk. Inmiddels had ze niet meer die conditie want een paar jaar had ze niet gesport vanwege al de perikelen rondom de scheiding....de joggingbroek zou ook niet meer zo goed passen. En inderdaad, deze date bleek behoorlijk mollig, in datingland noemen ze dat volslank. Nu is de ene stevige vrouw de ander niet, want als het op de juiste plaatsen zit, dan ziet dat er weer heel anders uit dan een zuilvormige kolos. Maar slank is wat anders.....

Het is geen uitzondering, eerder regel, dat je date veel dikker is dan je verwacht. Vergeet al die mooie sportieve verhalen maar. Een sumoworstelaar is immers ook sportief.......Vergeet ook de fotoos (als je uberhaupt fotoos kunt vinden waar ze in t geheel opstaat), want veel fotoos zijn gedateerd. In een periode van een paar jaar kan t totaal anders zijn, alsof een vetgranaat ontploft.......

Sterke punten
veel mollige vrouwen die ook wel eens wat aandacht willen. Warm in de winter.

Zwakke punten
hoge consumptiekosten
zweterig in de zomer

parttime prinses

Review over Tinder

Helaas kan ik de link niet hier toevoegen, maar gisteren had het NOS een nieuwsartikel dat ging over het inkomen van de vrouw. Dat wordt binnen een relatie zowel door de vrouw als de man als een extraatje gezien. Vrouwen verdienen minder dan mannen, omdat ze kiezen voor andersoortig werk en meer parttime werken. Zelfs als vrouwen pas afgestudeerd zijn werken vrouwen al meer parttime. Het is dus niet zo dat ze gedwongen worden om meer parttime te werken. Het heeft denk ik vooral te maken met de ambitie en gedrevenheid van vrouwen (minder dan mannen). Ze komen ook eerder in banen terecht (vanuit hun genderstudie) waar het normaal en makkelijk is om parttime te werken.
Wat betekent dit voor dating?
Veel vrouwen verwachten dat jij als man trakteert. Dit zou wel eens niet alleen een kwestie van arrogantie kunnen zijn maar ook bittere noodzaak. Parttime werken en fulltime huisvesting en andere vaste lasten betekent dat ze aan het subsidieinfuus moet en dan houdt ze niets over. Om de zelfde reden is het zo dat jij naar haar toe rijdt ipv omgekeerd (benzine en parkeergarage). Wanneer ik ontbijt bij een vrouw thuis dan valt op dat ze vaak weinig of geen vers fruit in huis heeft (=duur) en weinig (goede) vleeswaren, droog diepvriesbrood van de super etc etc. Elk dubbeltje moet worden omgedraaid. Ga je daten met een vrouw (bijv. alleenstaande moeder) die parttime werkt dan weet je 100% zeker dat ze het heel krap heeft. De eerste date ga je dan relatief goedkoop (eerst kijken of het iets is) maar je betaalt wel de rekening. Zorg dat je hier heel netjes gekleed bent zodat je een chique uitstraling hebt. Is er wederzijdse interesse dan snel een volgende date in een goed restaurant met haar als toetje. Samenvattend: als je de parttimeprinses als een prinsesje behandelt heb je snel kans op succes.
Let wel op voor de klassieke golddigger, de kunst is die voortijdig te herkennen!

Sterke punten
Op tinder zitten veel parttimeprinsesjes. De een is een golddigger die jou wil gebruiken voor een gratis diner. De ander zal je adoreren en is voor jou het toetje.

Zwakke punten
van te voren weet je niet met welke je te maken hebt

steeds meer cougars

Review over Tinder

Ik heb al eerder geschreven over het feit dat vrouwen, geheel tegen de biologie in (we zijn immers feministisch) een jongere man zoeken. De laatste tijd lijkt dit steeds erger te worden. Als ik nu de leeftijdsrange op Tinder maximaal zet dan is het overgrote deel van de matches veel ouder dan ik zelf, ongeveer 7 jaar ouder zijn de meesten. Deze vrouwen willen een man die jonger EN succesvoller is. En ze verwachten ook nog dat ik het eerste bericht stuur!
Ik denk dat er veel mannen zijn die een oudere vrouw wel willen voor 1 nachtje maar dat het daarna snel voorbij is. Zeker als de volgende ochtend de fake-up en lagen plamuur van het gezicht zijn weggewassen.
Mijn laatste dates waren eerder 7 jaar jonger. Dat maakt het verschil met deze cougar-Tinderella's dus 14 jaar!
Dan zeggen deze cougars: 'age is just a number', en ' ik ben jong van geest'. Vertel dat je borsten die er als uitgezogen theezakjes bijhangen!

Sterke punten
als je van oudere vrouwen houdt met lederen zonnebank-perkament-huid en theezaktietjes dan kom je hier aan je trekken

Zwakke punten
Er zijn ook andere vrouwen maar dan moet je goed zoeken en geluk hebben

de narcistische vrouw

Review over Tinder

De kans is groot dat je via een datingsite of app een vrouw tegenkomt die een narcistische persoonlijkheid heeft. Onlangs had ik contact met een Amsterdamse tandartsassistente die een narcist bleek te zijn. Hier een aantal herkenningspunten:

1) oneindig chatten, niet afspreken. Chatten is aandacht krijgen. Maar bij een ontmoeting IRL kan het zo afgelopen zijn. Voor haar is chatten een gegarandeerde aandachtsstroom. Door jou aan het lijntje te houden krijgt ze telkens weer aandacht en bevestiging. Maak je toespelingen om af te spreken dan worden die genegeerd. Ze zal snel haar onvrede uiten als jij niet meteen op haar berichten reageert. Zij wil aandacht op het moment dat het haar uitkomt en houdt geen rekening met jouw activiteiten.

2) Obsessie met uiterlijk. Die Amsterdamse stuurde al snel allerlei erotisch beeldmateriaal dat professioneel geschoten was. Alsof je een erotisch magazine kreeg opgestuurd. Ze had een aparte kamer waar aan elke wand planken waren gemonteerd. Hier stonden ettelijke honderden schoenen, vaak met de hoogste hakken eronder. Het is prima dat een dame aandacht aan het uiterlijk besteedt, maar de chatsessies gingen bijna alleen maar over haar hakken, haar beugel en een rokje. Over iets anders kon ze het niet hebben. Ze wilde continu bevestiging van haar sexy uiterlijk.

3) Gebrek aan empathie. Alles draait om haar. Ze zal niet snel vragen wat er in jou omgaat. Ook als jij wat persoonlijke informatie prijsgeeft zal ze daar niet zo snel verder op in gaan. Snel gaat het weer over HAAR. Daarom zijn de chats ook vaak oppervlakkig.

4) Zielige verhalen. Ze komt alleen foute mannen tegen. Mannen die haar misbruiken. Of ze heeft iets als een beugel of een ander niet zo belangrijk ding waardoor ze het idee heeft dat dat de reden is dat ze door alles en iedereen wordt afgewezen. Het ligt natuurlijk helemaal nooit aan haar eigen oppervlakkige en narcistische persoonlijkheid. Als je in een sexy outfit in een cafe gaat staan dan zullen er ook mannen zijn die alleen daar op af komen. Door de zielige verhalen moet je natuurlijk medelijden met haar krijgen en haar in een slachtofferrol plaatsen. Een slachtoffer moet gered worden. Liefst door een prins op een wit paard.

5) Niet in staat een duurzame relatie te onderhouden. Narcistische vrouwen zijn relatief oververtegenwoordigd onder kinderloze (maar wel vruchtbare-) vrouwen boven een leeftijd van 35 jaar. Als je vraagt hoe het kan dat ze nog nooit een geschikte echtgenoot heeft kunnen vinden kom je weer bij 4) uit.

6) Boos wanneer je het contact verbreekt en/of aangeeft haar niet interessant meer te vinden. Gevangen in haar narcistische cocon kan ze niet begrijpen dat iemand anders het contact verbreekt. Als je dreigt het contact te verbreken zul je merken dat ze in ineens heel erg haar best gaat doen. Ze zegt dan bijvoorbeeld ook dat ze heel graag had willen afspreken. Terwijl ze je eerder aan het lijntje hield.

Zodra je een vrouw ziet met narcistische trekjes kun je er beter meteen mee stoppen. Dat is moeilijk als die dame er goed uitziet......Maar op de langere termijn word je echt niet gelukkig van zo'n vrouw. Integendeel, zij zuigt alle energie van je naar zichzelf toe en je krijgt er niks voor terug.
Veel hedendaagse vrijgezelle vrouwen hebben narcistische trekjes, maar de meest ondraaglijke vind je op datingsites. Het feit dat bijna elke vrouw op een site of app overladen wordt met aandacht van desperate 'beta-male-providers' maakt dat dit soort omgevingen ideaal zijn voor narcistische vrouwen.

Sterke punten
narcistische vrouwen in overvloed, prima als je jezelf verveelt

Zwakke punten
fysieke contacten vaak niet mogelijk

vieze kliekjes

Review over Tinder

Onderzoek heeft aangetoond dat minstens 80% van de vrouwen enkel oog heeft voor de maximaal top 20% van de mannen. Voor 80% van de mannen staat daarom de onderste 20% van de vrouwen tot hun beschikking. Dit zijn vrouwen die in vroegere tijden niet konden trouwen omdat geen enkele man ze zag als een volwaardig partner. Vrouwen die erg problematisch zijn, of ongezond zijn. Je hebt een kans van 1:4 om met zo'n vrouw te gaan want ook vrouwen die tot de bodem van de de datingpot behoren hebben dus vele opties want de 80% van de mannen blijft over voor hen. Dat verklaart ook waarom zelfs dikke bijstandsmoeders tussen het roken door van hun zware shag door de ene match na de ander op hun datingprofiel zien voorbijkomen. Een succesje op een datingsite betreft dan ook dikwijls het beste van het slechtste. Een probleemvrouw die nog te harden is voor de horizontale mamba, maar die je niet wilt introduceren bij je familie en kennissen. Een one night stand dus. Het is alsof je de laatste restjes maccaroni uit de pan aan het schrapen bent. Het zijn aangekoekte en deels aangebrande stukken waarvan je hoopt dat er nog iets eetbaars tussenzit. Maar meestal smaakt het nergens naar. Denk daar maar eens aan wanneer je in een restaurant zit met een date; jij betaalt een heerlijk diner voor 2 maar qua vrouw krijg je een vies kliekje!

Sterke punten
de zelfoverschatting van vrouwen

Zwakke punten
kliekjesvrouwen

Saaie humorloze vrouwen

Review over Tinder

Ondanks (nep-) emancipatie is er niks nog veranderd aan het biologisch ingeprente menselijk paringsritueel. Nog steeds zoeken verreweg de meeste vrouwen naar een man met een betere financiele status en een hogere aanzien dan zij zelf. Nog steeds wachten vrouwen passief af totdat het mannetje haar veroverd. Als man reis je dan vaak richting de vrouw af omdat de weg omgekeerd toch veel langer is schijnbaar. Ook betaal je maar de rekening onder het mom 'zij is het waard' , of anders ben je een krent. Een van mn laatste dates had haar portemonnee nog in de auto liggen, een nieuwe truc? Maar gezien de orale bevrediging die ik erna ontving heb ik het haar maar vergeven.

Als je als man actief bent op een datingsite bent zul je ook merken dat jij het eerste bericht moet sturen. Ook zul je het gesprek telkens op gang moeten houden. Ben je een gangmaker dan zul je vermoedelijk ook wel humor gebruiken. Zo vroeg laatst een vrouw om de ideale date te beschrijven. Ik vertelde haar hoe ik opgehaald zou worden door een stijlvol geklede dame in een audi A5+. Op weg naar een sterrenrestaurant dat zij vooraf had gereserveerd en achteraf zou betalen. En als ik mijzelf volgegoten had met exclusieve wijn zou ik weer netjes thuisgebracht worden (het erotische deel wat hierna zou komen heb ik maar achterwege gelaten). Dat is toch een ideale date? Hierop werd ik meteen geblokkeerd en gedelete natuurlijk. Hoewel ik recentelijk enorm heb gelachen met een date (niet via een datingsite of app!!) , zijn de meeste vrouwen enorm saai en humorloos, snel op hun teentjes getrapt. Ben je een heel knappe man (zie ook het tinderexperiment met een nepprofiel van een of ander model), dan zal ze dit allemaal accepteren. Maar ben je dat niet dan mag je je enkel onderdanig opstellen.
Je kunt het ook zien aan de teksten die vrouwen schrijven; dit zijn allemaal eentonige teksten die bomvol staan van de cliches. Ze zijn allemaal sportief, maken kennelijk heel het jaar verre reizen, zijn sociaal met allerlei evenementen, zijn trotse moeders, en willen geen ONS....Misschien moet je ook niet teveel verwachten van vrouwen die met zn allen dezelfde gymzaalstudie hebben gevolgd (vaak een genderstudie zoals sociologie, psychologie etc).
Saaie humorloze vrouwen op zoek naar een bij voorkeur jongere man met george clooney looks en het banksaldo van een CEO van een succesvolle beursgenoteerde onderneming. Ergens toch weer grappig!

Sterke punten
onbegrensde zelfingenomenheid van hedendaagse vrouwen doet je waarderen dat je vrijgezel bent

Zwakke punten
het aansturen op een te duur abonnement door Tinder is net even te doorzichtig.
Tarieven nog steeds leeftijdsafhankelijk, in de VS bij wet verboden, hier nog toegestaan

stop met online dating

Review over Tinder

Onlangs had ik een date met een vrouw, geregeld buiten een datingsite om. Zij had net zo'n hekel aan het narcistische datinggebeuren als ik. Haar vindt je dus niet op een datingsite of datingapp. Een leuke vrouw, bijna 10 jaar jonger, haar leven op de rit. Een normale vrouw.
Op datingsites en tinder stellen vrouwen hun leeftijdsfilter zodanig in dat ze mij niet eens te zien krijgen. Je kunt er dan als man nog zo goed uitzien, je bent vooraf al onschadelijk gemaakt want veel vrouwen op datingsites willen geen man die ook maar iets ouder is want ze hebben zoveel keus dus waarom zouden ze. Resteren voornamelijk vrouwen die ouder zijn dan ik maar die vind ik weer niet aantrekkelijk. Mocht je een vrouw zien van je eigen leeftijd of wat jonger dan wordt die, als ze er een beetje uitziet, bedolven onder de aanbiedingen en geldt het beste aanbod. Alleen al statistisch gezien maak je dan weinig kans. Bovendien bevinden zich in die categorie bovengemiddeld veel vrouwen die het financieel niet op een rijtje hebben of heftige bagage meedragen.
Datingsites, Tinder, het is 1 grote waardeloze pot nat. Heb je serieuze intenties dan blijf je er ver vandaan.

Sterke punten
Kwantiteit

Zwakke punten
geen kwaliteit

Mensen achter tinder zijn geldwolven die de boel manipuleren

Wat zoek jij op Tinder?

Review over Tinder

Deze vraag krijg ik heel vaak: '' Wat zoek jij op Tinder?"

Laatst weer een. Toen ik aangaf dit wel een erg afgezaagde openingszin te vinden kwam de reden naar voren waarom ze dit vroeg. Volgens haar waren heel veel mannen op Tinder gebonden en het restant is maar op 1 ding uit.
Je wordt dus benaderd vanuit wantrouwen.......Grappig hoe achter een ogenschijnlijk onschuldige vraag er een bepaald denkbeeld zit.
Geen verrassing dat dit een gescheiden exemplaar betrof. Haar ex was natuurlijk een grote dominante klootzak. Raar dat ze dit niet vooraf herkende. En geen van de tindermannen kwam in aanmerking voor een date....ondanks het schier oneindige aanbod..... ook raar...Ze was 1 jaar ouder dan ik, of ze het alleen jonger zoekt heb ik haar niet gevraagd, het zou me niet verbazen.

Tip: kom je dit soort verzuurde en wantrouwende kattenvrouwen tegen die niet eens een leuke openingszin hebben? Kap het meteen af, een vervolg zal er niet inzitten. Alleen ingaan op leuke en positieve openingszinnen van vrouwen. Dat is moeilijk als je (zoals zo veel mannen) amper reactie krijgt maar uiteindelijk bespaart het je een hoop tijd. Bedenk ook dat vrouwen zeer kieskeurig zijn waar het gaat om openingszinnen dus waarom als man mee gaan in dit soort ondervragende openingszinnen?

Sterke punten
Zelfde profielen met zelfde soort fotoos, zelfde soort teksten en dus ook nog eens dezelfde openingszinnen, zo voorspelbaar en informatief.......

Zwakke punten
Veel negatieve bagage van onmogelijke en gescheiden vrouwen

Tinder experiment

Review over Tinder

Ik heb een nepprofiel aangemaakt op Tinder. De foto is van een 35 jarige model (noem hem Chad) die er goed uitziet. Als je een beetje goed kijkt zie je wel vage letters er overheen lopen, sommigen zien wel dat het nep is. Deze Chad klaagt over golddiggers en wil niet de eerste date betalen. Hij wil wel plezier maken en het profiel is verder vrij luchtig.

Binnen een paar dagen zijn er bijna 50 matches. Dit weerspreekt een eerder experiment waar de teller niet boven de 3 zou uitkomen. Deze chad heeft dan ook geen bloot bovenlijf. Vrouwen zijn heel kritisch; de meeste mannen vinden zij onaantrekkelijk (=onderzocht feit, 80/20-regel), maar een man met blote sixpack vinden ze te goedkoop en willen ze ook niet. Het moet precies goed zijn.

De meeste vrouwen sturen geen eerste bericht, ook al zegt Chad geen eerste bericht te sturen (want hij krijgt zogenaamd nooit antwoord). De vrouwen die een bericht sturen zijn vaak ouder dan hij zelf en alleenstaande moeders. Ook chad heeft het dus niet makkelijk...... Er reageert soms wel een echt knappe vrouw. Onlangs een die gewoon nieuwsgierig was en meteen weer op vakantie ging, daar had Chad dus niets aan. Maar het gros is niet bijzonder.

Grappig is het wanneer Chad vraagt naar wat voor man ze zoeken. Dan volgt een tegenstrijdig eisenpakket waar Chad in klare taal zich uitspreekt dat dat niet mogelijk is; hij maakt gehakt van haar waanideeen; van ene Chad wordt dit geaccepteerd.
Vrouwen die het stom vinden dat hij de eerste date niet wil betalen attendeert hij op het feit dat vrouwen toch zo sterk en geemancipeerd zijn en dus de rekening eerlijk moeten splitsen en niet zeiken. Vrouwen die klagen over een ex die door en door slecht is attendeert hij op hun kennelijk foute keuze etc. etc. Chad kan heerlijk direct zijn en bijna overal mee weg komen.

Ik nodig uit om als man nepprofielen aan te maken, heus je hebt best wel lol. Benader vrouwen rationeel en als een alpha man en zie dat ze zich geen raad weten. Ze willen je vangen vanwege je uiterlijk maar jij hebt geen trek in tegenstrijdige eisenpakketten etc etc. . Je accepteert geen shit van ze. Echt, dit is leuker dan daten!

Sterke punten
Onrealistische en tegenstrijdige eisenpakketten zijn een bron van vermaak

Zwakke punten
Er zitten vrijwel geen normale vrouwen op Tinder

Ebbinge in de NRC

Review over Pier Ebbinge Relationship

Onlangs had de NRC een 2 pagina's tellend artikel geplaatst waarin Pier Ebbinga kon uitleggen wat hij deed. Misschien was dit gewoon een betaalde reclame-opdracht vanuit Pier, of de redactie vond het wel een goed idee om deze trouwe adverteerder met vermakelijk leesvoer in het zonnetje te zetten. Ik vond het artikel ook wel grappig vooral toen Pier zich uitliet over de verwende prinsesjes met eisenlijsten, oftewel die dus onbemiddelbaar zijn. Het tarief is ook grappig. Kosten zijn 20.000 maar bij succes komt er nog een extra bedrag bij van 20 a 40 mille . Dus pak hem beet 50.000 voor een succesvolle bemiddeling van een Pier. Dat doet Pier omdat hij zo begaan is met de mensen die een partner zoeken. Zijn vader was arts en bij een intake gaat hij als een arts te werk. Zooo zorgzaam, ontroerend gewoon......
Mocht het niet slagen dan heb je voor 20.000 euro een mooie stukje proza waarin je zelf het onderwerp bent. Dat kun je dan inlijsten en dan is het kunst.

tinder revolutie, wat hierna?

Review over Tinder

Tinder heeft het datinglandschap voorgoed veranderd. Binnen een handomdraai hebben vrouwen de beschikking tot een vrijwel oneindig aanbod aan mannen. Het resultaat is dat de eisen die er aan mannen worden gesteld belachelijk hoog liggen. Men heeft dit op een datingsite onderzocht; 80 % van de vrouwen heeft enkel oog voor de top 20% mannen. Op tinder zal het nog erger zijn want daar is het aanbod nog veel groter. Steeds meer mannen maken daarom geen kans meer op een date. Uit wanhoop koopt men betaalde versies in de hoop dat het wel lukt, maar betaalde versies lossen dit probleem niet op en geven alleen valse hoop. De anticonceptiepil en nu Tinder hebben vrouwen de absolute macht gegeven in de relatiemarkt. Het resultaat is meer vrijgezellen dan ooit te voren en het geboortecijfer is nog nooit zo laag geweest.

De techniek gaat verder en de verwachting is dat er binnen afzienbare tijd betaalbare sexrobots en 3D projectietechnieken komen die de echte ervaring zullen benaderen. De volgende revolutie zal ten gunste van mannen zijn. De 80% van mannen die continue wordt afgewezen heeft dan een alternatief dat niet alleen bevredigend maar ook veiliger en goedkoper is dan een echte 'vrouw'. We hoeven dan geen geld meer te doneren aan louche sites en apps die toch nooit wat opleveren. We hoeven ons niet meer uit te sloven met het trakteren op luxe etentjes en ander 1-richtingsverkeer om in de gunst te komen van een verwende prinses. We hoeven geen lange termijn verbond aan te gaan waarvan bekend is dat de kans groot is dat de vrouw dit verbreekt (zie echtscheidingsstatistieken). Er zal eindelijk meer balans komen in de relatiemarkt. Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen abonneer je dan op MGTOW-kanalen zoals die van Sandman, TFM etc.

Sterke punten
Tinder heeft alle macht aan vrouwen gegeven

Zwakke punten
Hopelijk keert het tij dmv voortschrijdende techniek

Tinder-trap

Review over Tinder

Een poosje terug was het in het nieuws; een vrouw had op Tinder interesse getoond en geconverseerd met vele mannen, uiteindelijk sprak ze af in een park met al die mannen tegelijk. Daar sprak de vrouw vanaf een podium de menigte mannen toe en ze gaf toe dat ze eigenlijk de kluit bedonderd had (noemen we ook wel een 'catfish'). Een aantal mannen vertrokken. Maar er bleven ook mannen staan in de hoop in de gratie te komen bij deze catfish die vervolgens steeds meer eisen ging stellen. Je kunt meer hierover vinden door te googlen op 'tinder trap', wat de engelse benaming is voor tinder-val.

Dit is exemplarisch hoe mannen worden behandeld op Tinder: bedrogen en vernederd door een arrogante bitch. Onbegrijpelijk dat mannen dit zo laten gebeuren. Ze hadden deze bitch moeten bekogelen met stenen (zoals dat een paar duizend jaar geleden gebeurde), haar moeten bespuwen, het podium moeten bestormen. Maar mannen tegenwoordig zijn vaak watjes die zich laten bespelen, inpakken en vernederen en tenslotte tijdens een echtscheiding financieel worden uitgekleed. Als een man zo'n actie had geflikt was hij aan de me-too schandpaal genageld, dan kropen vrouwen direct in hun slachtofferrol. Had hij misschien wel schadevergoeding moeten betalen.....

Op Tinder ga je echt geen normale vrouw vinden. Wel catfishes, transgenders, golddiggers, bijstandsmoeders, arbeidsongeschikten, alcoholisten, verslaafden, morbide obesitas, mislukte tatoos etc etc. Je ziet nu ook in het nieuws hoe makkelijk het is voor een vrouw om op Tinder een hele massa mannen te bedonderen, dit is maar het topje van de ijsberg. De meeste ellende komt niet in het nieuws.

Sterke punten
de netto winst van het bedrijf achter tinder

Zwakke punten
geen normale vrouw te vinden

nog steeds op zijn gat

Review over Bumble

Omdat ik her en der had gelezen dat bumble het offensief zou hebben geopend op tinder, heb ik nog eens wat geprobeerd. Verschillende profielen, verschillende fotoos.

Blijkt dat er voor een groot deel dezelfde vrouwen nog er op zitten (althans de Nederlandse). Met dezelfde fotoos ook. Een groot deel van de profielen heeft een engelstalig profiel en bevindt zich in Amsterdam. Misschien toeristen, of spammers??

Maar weinig vrouwen vullen een profiel met tekst in. Je kunt alles naar rechts swipen (geen limiet), maar er gebeurt helemaal niets. Het zijn ook nog steeds heel weinig vrouwen (zeker buiten Amsterdam). Een abonnement heeft dus totaal geen zin.

Deze feministische versie van Tinder ligt nog steeds volledig op zijn gat, maar gelukkig kom je daar ook snel achter (en zonder te betalen).

Sterke punten
gratis

Zwakke punten
maar het is ook niks

swipen in het oosten

Review over Tinder

Wanneer ik swipe in een oostblok land heb ik in een uur tijd wel 5 matches. In Nederland blijft dan de teller op nul staan.Maar de grootste schok is het verschil in aanbod. De meeste vrouwen in landen als Rusland en aangelegen landen zijn mooi slank. Ook dragen ze mooie jurken en zien ze er verzorgd uit. In Nederland zie ik heel veel dikkere vrouwen en ze zien er flets en onverzorgd uit. Echte ma flodders. En deze vrouwen zijn dan ook nog eens heel kritisch.........Dan snap je meteen waarom veel nederlandse vrouwen al jaren achtereen zich aanbieden op datingsites en Tinder. Vaak met dezelfde foto's alsof ze niet ouder worden.
Als ik een voordeel moet verzinnen is dat wanneer je wakker wordt naast een nederlandse tinderella ze er precies zo uitziet zoals je haar de avond vooraf hebt ontmoet (inclusief dus de ongekamde haren die alle kanten opstaan). Geen verrassingen dus.
Als je zelf het verschil wilt zien moet je wel het plus abonnement op Tinder aanschaffen.

Sterke punten
culturele verschillen zijn meteen duidelijk

Zwakke punten
heb je in het oostblok geswiped dan wil je niet meer in Nederland swipen

Ouderwetse vrouwen

Review over Tinder

Op Tinder lees ik met regelmaat dat de vrouw zegt dat ze ouderwets is en verwacht dat de man het eerste bericht stuurt. De meeste vrouwen denken evenzo maar schrijven dat niet op. Maar wat is een ouderwetse vrouw? Een vrouw van 35 die nog geen gezin heeft gesticht lijkt me niet ouderwets. Een vrouw die het initiatief heeft genomen om te gaan scheiden ook niet. En een ouderwetse vrouw berijdt niet de cock-carrousel maar is misschien nog maagd. Als je vervolgens deze ouderwetse vrouw een normaal bericht stuurt krijg je geen antwoord. Maar zijn ouderwetse vrouwen niet voorzien van goede omgangsvormen?
Wanneer een vrouw zichzelf als ouderwets bestempelt dan liegt ze. Ze is een verwaand persoon, of te lui, te laf of te beroerd om zelf het initiatief te nemen. Vermoedelijk ziet zij zichzelf als de begerenswaardige jackpot waarvoor je als man mag knielen. Ouderwets is het masker dat opgezet wordt om zich te onttrekken aan verantwoordelijkheden. Bijvoorbeeld ook het eerlijk delen van de rekening tijdens de eerste date. Naar gelang de situatie is zij al dan niet ouderwets.....wanneer het haar het beste uitkomt dus. Dan is ouderwets geen karaktereigenschap maar een kaart uit de trukendoos, of moet ik truttendoos zeggen.
Wil je een ouderwetse vrouw dan zal je die moeten opzoeken in een ver oord. Maar blootgesteld aan de westerse samenleving zal zij veranderen dus haar importeren is niet verstandig.
Kom je op Tinder een vrouw tegen die zich omschrijft als ouderwets ren dan hard weg!

Sterke punten
Je vindt zelfs ouderwetse vrouwen op tinder

Zwakke punten
Vrouwen vallen al snel door de mand als je even logisch nadenkt of doorvraagt.

red de walvis!

Review over Tinder

Zeker 80% van de nederlandse profielen die ik op tinder voorbij zie komen zijn op zijn best mollig. Velen hebben het postuur van een sloopkogel. Als je een 'maatje meer' hebt hou er dan rekening mee met wat je aantrekt op de foto en doe iets met je kapsel. Kleren maken ook de vrouw. Helaas hebben de meesten er weinig van begrepen. En wat denk je wat er met al die tatoos gebeurt als het lichaam zich als een amoebe vervormt doordat ze zo varieert in gewicht. Geen wonder dat de erectiepillen zo gretig aftrek vinden. En dan stel je Tinder in op een land in het oostblok en dan zie je dat de meeste tinderella's daar gewoon slank zijn. Precies het omgekeerde van Nederland En, ok, je ziet veel over-de-top-prinsessenfotoos van vrouwen die net iets teveel lagen make-up hebben geplamuurd, maar ze doen tenminste wel er moeite voor om goed voor de dag te komen. Terwijl de nederlandse vrouwen op tinder een 'mij-interesseert-het-geen-dikke-reet attitude hebben. Dat kan men zich hier ook permitteren omdat zelfs onaantrekkelijke vrouwen tientallen simps achter zich aankrijgen die zich allemaal uitsloven om in de gratie te komen. Daarom gedragen veel nederlandse vrouwen zich als (verwende) prinsesjes maar ze zien er zeker niet zo uit.
Een keer raden naar welk land ik het vliegtuig neem.
(ps ik raad je NIET aan een vrouw te importeren)

Sterke punten
je krijgt veel kilo voor je geld

Zwakke punten
een erectiepil moet je zelf nog kopen

Tinder blokkeert matches

Review over Tinder

Op Tinder zie je links naast je matches een vaag gemaakte foto van iemand die jou al geliked heeft. Door een duur gold abonnement af te sluiten kun je zien wie dat dan is en meteen met haar matchen. Maar dat gold abonnement moet je niet nemen want het abonnement kan zonder geldige reden worden opgedoekt en dit overkomt heel veel mensen. Nu herken ik in de vage foto's toch vrouwen die ik al zeker geliked heb maar toch krijg ik die niet als match. Dat betekent dus dat Tinder de boel saboteert door de match niet te geven in de hoop dat ik een veel te duur en vooral onbetrouwbaar abonnement afsluit.
In beginsel werkte Tinder behoorlijk maar het is nu een commerciële beerput.

Zwakke punten
Onbetrouwbaar

Wees bewust van je eigenwaarde.

Review over Tinder

Vrouwen in datingland geven jou als man zijnde al snel een minderwaardigheidscomplex. Vrouwen stellen er de (onredelijke) eisen en stellen zich superieur op. Ook mag je aanhoren hoeveel bedpartners ze wel niet hebben gehad en dat al die mannen niet deugen terwijl jij als normale man met goede bedoelingen alleen in de gratie komt bij oudere, bitcherige en lelijkere vrouwen. Maar waar vrouwen de lakens in bed uitdelen, bepalen mannen aan wie ze loyaliteit tonen. Een recent voorbeeld:

Een tinderella van middelbare leeftijd diende zich aan. Zij zag aan de afstand dat ik mij in het buitenland bevond dus ging het al snel over de vakantie. Zij bleek 3 kinderen te hebben. Vakantie in eigen land met de caravan stond op de planning. Dat wordt dus lekker zweten in de sleurhut met de hittegolf. En op butagas de witte bonen in tomatensaus opwarmen. Ze bleek niet mans genoeg om de sleurhut achter de auto te hangen en er op uit te gaan in het buitenland. Haar vader zou de sleurhut naar de camping brengen. Vermoedelijk controleert haar vader ook de bandenspanning en andere technische zaken. Een hotel is natuurlijk te duur. Wat zou het handig zijn als er een man was die haar als een witte ridder komt redden. Maar de mannen met wie ze sex heeft investeren niet in haar. Die zijn er na een ONS vandoor. Zelf zit ik lekker in een hotel en ik moet er ook niet aan denken haar en haar koters op sleeptouw te nemen want dat verveelvoudigd mijn verblijfskosten. En Waarom zou ik? Een vrouw moet wel heel aantrekkelijk zijn, zowel fysiek als qua karakter, om zoveel in te investeren. Alleenstaande moeders op middelbare leeftijd zijn dat vrijwel nooit.

Mannen, wees bewust van je eigen waarde. Vrouwen hebben het vaak minder goed voor elkaar dan jij. Ook zijn ze vaak minder zelfstandig. Komt bij dat ze zeker met kinderen al vroegtijdig in de " hit the wall" fase zijn. De vermoeide en geplooide blikken van de sterke en onafhankelijke alleenstaande moeders op Tinder spreken boekdelen. Jij als man bent de trofee en niet de vrouw. Op sites en apps lijkt het of vrouwen een schaars goed zijn. Maar in de realiteit zijn mannen die het goed voor elkaar hebben en vrij zijn een schaars goed. Zeker nu MGTOW sterk in opkomst is worden mannen zich meer bewust van de hypergamie en trucs van vrouwen. Ook worden mannen zich meer bewust van de eenzijdige en dus oneerlijke risico's van een huwelijk of verbond met een moderne vrouw. Dus zullen steeds minder vrouwen toegang krijgen tot de loyaliteit en materiële geneugden van 'goede' Mannen. Niet voor niets komen feministen met vrouwenquota op de proppen om dan maar rechtsom een herverdeling van goederen af te dwingen. Want goede mannen bedanken voor de slechte deal en gaan MGTOW. Geen dictator of bitch om mij heen die veel eist maar er weinig tegenover stelt. De enige vrijgezelle vrouwen die ik hier in hotels tegenkom zijn serveersters en schoonmaaksters, oftewel vrouwen die zich dienstbaar opstellen. Bitcherige tinderella's mogen onderwijl hun witte bonen in tomatensaus opwarmen.
Laat je niet gek maken heren!

Sterke punten
De zelfoverschatting van vrouwen is vermakelijk

Zwakke punten
Zowel de organisatie achter Tinder als de meeste ingeshrevene vrouwen zijn moreel verwerpelijk.

'westers' probleem

Review over Tinder

Nu op vakantie in duitsland/oostenrijk. Op wonderbaarlijke wijze doet tinder het weer, vermoedelijk omdat de periode van het betaald lidmaatschap voorbij is en de blokkade is opgeheven. Gelukkig heb ik het geld terug kunnen vorderen.

Hier in Duitsland en Oostenrijk het zelfde laken en pak. Volop vrouwen die klagen over 'ONS' oftewel one night stands. Het betreft kennelijk vrouwen die zich vaker laten gebruiken dan een doos kleenex tissues omdat ze hetzij niet voor herhaling vatbaar bleken te zijn hetzij zelf te uberkritisch zijn. Ook hier weinig/geen matches als je enigszins kritisch bent. Swipe je het hele zootje naar rechts dan heb je een paar matches. Een van de dames stuurde zelfs een eerste bericht. Maar ze was verre van knap, misschien knap van verre en de openingszin was ongeïnspireerd dus lekker laten gaan.

De gelijkenis van de profielen hier en in Nederland is treffend. Weinig aantrekkelijke en veel onverzorgde vrouwen die afgeven op mannen. Want mannen deugen niet en zij zelf zijn natuurlijk fantastisch (kuch kuch) . Het lijkt mij een typisch westers probleem; veel vrouwen die door en door verwend zijn en losgeslagen van de realiteit.

wat je leert van tinder gold

Review over Tinder

De korte periode dat ik van tinder gold kon gebruik maken was leerzaam. Bij tinder gold krijg je te zien welke vrouwen er jou een like hebben gegeven. En zo kun je dus zien hoe je in de tindermarkt ligt. En dat is dus niet best. Circa 80% van de vrouwen die een like geven zijn meerdere jaren ouder dan ik zelf ben. Volgens het CBS is de vrouw in een relatie juist gemiddeld 3 jaar jonger. Vrouwen op Tinder zoeken het dus jonger. Dat is niet zo verrassend en zie je ook op datingsites: door de scheve man/vrouw verhoudingen zijn de vrouwen in het voordeel en stellen ze hun eisenpatroon bij naar boven. Met sommige oudere vrouwen ben ik in gesprek gegaan en zij hebben totaal geen moeite om de een na de andere jongere man in bed te krijgen, ook al hebben ze een achterwerk van 1 vierkante meter en lopen ze er onverzorgd bij.

Er zijn ook vrouwen die jonger zijn. Veelal afrikaanse types. Deze corresponderen in het engels en de kans is heel groot dat dit oplichters zijn. Dan zitten er nog wat kansloze bijstandsmoeders die mij elke keer liken als ik mijzelf op Tinder laat zien.

Ga nooit betalen voor tinder gold want dit is een bevestiging wat ook al in onderzoek is aangetoond: de 80/20-regel. Hoor je tot de bovenste 20% als man dan heb je het natuurlijk goed. Zit je net als ik daaronder dan heb je pech, het feit dat je je leven goed op de rit heeft verandert daar niets aan.
Zolang vrouwen zulke onrealistische verwachtingen hebben is het volkomen zinloos om mee te doen aan tinder en datingsites. Voor af en toe een one night stand met een vrouwe die minder aantrekkelijk is dan jijzelf is het prima en als je daar veel tijd en geld wilt investeren ga je gang. Maar voor een relatie moet je er niet zijn. Voor een relatie zoek je namelijk toch een vrouw die aan je gewaagd is en wil je niet downdaten.
Snap je meteen waarom vrouwen zo massaal klagen over 'ONS'. Mannen willen willen wel downdaten maar gaan geen relatie aan met die vrouw.

Sterke punten
tinder gold is leerzaam

Zwakke punten
al doorsnee man met tinder gold weet je dat je kansloos bent en had je het geld beter aan een vliegticket richting het oosten kunnen besteden

geld terug gekregen

Review over Tinder

Ook ik kreeg de melding 'oeps er is iets fout gegaan', probeer het later opnieuw. De errorcode 40303 verscheen ook. Na googlen bleek dit een blokkade te zijn. Dat is vreemd want het gebeurde een dag nadat ik mijn account had gewist+opnieuw aangemaakt en nog geen eens een conversatie was begonnen. Mijn profiel was ook niet aanstootgevend. Ik heb het gemeld bij de tinder helpdesk. Zij hebben geen telefoonnummer en adres; je kunt ze alleen een email sturen. Ik ontving een automatisch gegenereerd antwoord terug dat ik hun voorwaarden had geschonden. Maar geen uitleg hoe en waarom. Ik heb ook nog nooit een waarschuwing gehad. Omdat zij geen nadere uitleg wilden geven en ik er niet mee akkoord ga dat ik zomaar mijn geld kwijt raak heb ik gedreigd dit te melden bij een consumentenorganisatie (ook gedaan). Vervolgens hebben ze mij het volledige geldbedrag teruggestort. Overigens had ik zelf om deze 'refund' gevraagd en hun voorzien van het bijbehorende aankoopnummer (kun je vinden in je google aankoop bevestigingsmail).
Ik kan niet meer inloggen in Tinder maar heb in ieder geval mijn geld terug. Ik zou een nieuw facebookaccount moeten aanmaken om weer te kunnen Tinderen maar het is mij te veel moeite omdat er toch nauwelijks dates uitrollen, en zeker niet met leuke en normale vrouwen........Dat ik toch een gold abonnement had afgesloten was om een experiment op te zetten naar het zoekgedrag van vrouwen, hierover later een keer meer.
Ik adviseer anderen die eveneens genaaid worden door Tinder dmv een onterechte opheffing van je BETAALDE abonnement zoveel mogelijk stampij te maken en te dreigen. Dan krijg je je geld terug. Ik heb het vermoeden dat Tinder je al automatisch een blokkade geeft als een paar gefrustreerde cougar vrouwen op de 'rapporteer' button drukken. Tinder gaat heus niet allerlei profielen handmatig controleren, Tinder zal dus afhankelijk zijn van meldingen van vrouwen en we weten allemaal hoe rancuneus deze kunnen zijn. Tinder heeft geen bewijslast dat je daadwerkelijk de voorwaarden hebt geschonden vermoed ik. Daarom trekken zij hun keutel in als je dreigt met een consumentenorganisatie.

Sterke punten
tinder is gezakt tot het niveau van datingsites en ik kan geen sterk punt meer benoemen

Zwakke punten
je abonnement kan zonder duidelijke reden worden opgeheven en dan ben je je geld kwijt.

sugardaddy

Review over Tinder

Op Tinder melden zich herhaaldelijk en steeds meer vrouwen aan die op zoek zijn naar een sugardaddy. Misschien dat er ook mannen bestaan die een sugarmommy zoeken, dat weet ik niet, dus beperk me tot sugardaddy.
Een sugardaddy is een man op middelbare leeftijd met veel geld die een zeer jonge vrouw onderhoudt. Hij betaalt (mee) aan haar studie, leuke diners etcetera. Nu zal zo'n man ook wel iets terug verwachten en dat is sex. Jonge vrouwen die een sugardaddy zoeken zijn dus gewoon hoeren die in ruil voor geld en goederen hun lijf verhuren. Zo zullen zich nooit noemen want dat is stigmatiserend dus zeggen ze dat ze een sugardaddy zoeken.
Bedenk vooraf goed hoeveel geld je kwijt bent en wat je er voor terugkrijgt. Het zal me niet verbazen dat deze vrouwen ongerekend een stuk duurder zijn dan een klasse escort.
Heb nu meerdere sugardaddy zoekende vrouwen in mijn lijstje van likes op tinder staan, wellicht volgt meer info hierover later ;)

Sterke punten
veel plezier met aandachtshoeren, cougars en geldhoeren

Zwakke punten
geen normale vrouwen met realistische verwachtingen

cougar of probleemgeval?

Review over Tinder

Wanneer ik op Tinder zie welke vrouwen er matchen dan zijn dat voornamelijk vrouwen die veel ouder zijn. Zelfs vrouwen van dik over de 50. Laatst een met een dochter van 27. Ik heb dus wel eens gedate met een vrouw die jonger was dan haar dochter (wel weer 3 jaar geleden, maar toch). Als ik met zo'n cougar in discussie ga dan blijkt telkens dat ze zich 'jong van geest' voelt. Ze is dikwijls hoog opgeleid. Mannen van haar leeftijd vindt ze maar onaantrekkelijk want die zijn grijs (zij verft het) en kaal (kan hij niks aan doen in tegenstelling tot zo'n kort pittig kapsel) en hebben een bierbuik (zij hangtietjes) .Dat er steeds meer oudere vrouwen tot mijn matches behoren komt volgens mij omdat steeds meer vrouwen in een soort fantasiewereld lijken te leven waar zij het stralende middelpunt zijn. Zij vinden zichzelf he-le-maal geweldig. Ze beklimt bergen, bezoekt concerten, heeft een giga-druk sociaal leven, reist de hele wereld rond en is universitair opgeleid (ook al is het een 'lullige' genderstudie). Maar....komt desondanks nergens een vent tegen en staat daarom ingeschreven op Tinder.....Deze vrouwen voelen zich superieur aan alles en iedereen maar deze narcistische verwende prinsesjes gaan geen man vinden. Mannen vallen nu eenmaal niet op oudere vrouwen.........social engineering zoals emancipatie verandert daar niets aan.........

Als je geen cougar wilt heb je een probleem. Vrouwen daten alleen omhoog. Dus een vrouw van je eigen leeftijd of jonger dat zijn vrouwen die ergens wat draadjes los hebben. Vooraf weet je niet wat er mis is, maar er is altijd wel wat mis. Denk aan rare ziektes, moeilijk in omgang, nog op het laatste moment zwanger willen worden, between jobs/financiele misere, alcoholisme. Ik ben het allemaal tegengekomen. Tinder is daarom een site waar je een one-night-stand hebt met een probleemgeval en daarna dus heel hard wegrent. Snap je meteen waarom vrouwen massaal klagen over one night stands.

Sterke punten
Veel cougars en probleemgevallen

Zwakke punten
Cougars hoef ik niet dus er blijven probleemgevallen over

dure fake-app

Review over Tinder

Volgens tinder zijn er vele kandidaten die mij hebben geliked. Maar ik kan swipen tot dat ik een ons weeg maar krijg geen match (alleen de eerste 24 uur waren er matches). Voorheen kreeg ik al die vrouwen wel te zien door de afstand op 2 km te zetten, maar dat werkt kennelijk niet meer of niet meer goed.
Als ik nu wil zien wie er mij hebben geliked (zodat ik misschien alsnog zou kunnen matchen), dan moet ik een abonnement op tinder gold nemen. Dat kost mij voor 1 maand 30,99 euro. Het goedkoopst is dan een abonnement voor 1 jaar en dan mag ik ineens 155,04 euro aftikken. Voor een fake-app die de boel zo overduidelijk aan het flessen is (dat noemen ze dan een 'algoritme' !!??!!) vind ik dat wel een stevig bedrag. Tinder kan zich altijd achter 'algoritmes' verschuilen. Die algoritmes zijn uiteraard geheim. Het zijn dezelfde algoritmes die er voor zorgen dat je per dag profielen meerdere keren te zien krijgt. Want ik geloof er niks van dat iemand zich per dag meerdere keren in- en uitschrijft. Algoritme is een ander woord voor fake, de boel flessen, misleiding, etc. Tinder is een duur algoritme, dure fake.

Sterke punten
veel vrouwen

Zwakke punten
veel gekloonde vrouwen? (telkens weer dezelfde)

Fake!

Dating versus prostitutie

Review over Tinder

Niet alles wat legaal is, is moreel verantwoord. De morele overweging moet je zelf maken. Maar als ik dating/relaties vergelijk met prostitutie dan zie ik toch een hoop overeenkomsten.

Loyaliteit? Bijna de helft van de huwelijken loopt op de klippen. Hiervan wordt het overgrote deel van de scheidingen (meer dan 70%) door de vrouw geinitieerd. Loyaliteit wordt een steeds schaarser goed. Ook van een prostituee hoef je geen loyaliteit te verwachten, je bent slechts een van de vele klanten.

Kosten? Veel Tinderella's geven aan dat ze verwachten dat de man de eerste date maar moet betalen (of er een tweede komt is nog maar de vraag). Ook bij een prostituee gebeurt er niks als je niet betaalt. Dan zijn er nog de ettelijke golddiggers die niet alleen de eerste date betaald willen zien maar uit zijn om gedurende langere tijd een makkelijk leven te hebben. Ook hier weinig verschil met een prostituee.

Geslachtsziekten? Veel vrouwen blijken veel meer sexpartners te hebben gehad dan je verwacht. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen enkel voor de top20% van de mannen gaan. Hiervan zijn er dus te weinig. Als ze dan eindelijk een date heeft met zo'n top-20% man dan is ze eerder geneigd het bed in te duiken en tegemoet te komen aan onveilige sex. Ik vraag me dus af wat gevaarlijker is, een tinderella of een prostituee? Is iemand van wie je niet verwacht zoveel bedpartners te hebben gehad niet gevaarlijker?

Romantiek; dat zou een reden kunnen zijn om een tinderella te prefereren. Dan kun je ergens wat gezellig eten of zo. Maar dan merk je dat dat gezellige etentje vaak meer weg heeft van een sollicitatiegesprek waarbij mevrouw een soort CEO van een groot bedrijf lijkt te zoeken. Vragen of ik in loondienst ben of zelfstandig is er een voorbeeld van. Een prostituee heeft dan geen persoonlijke interesse vermoed ik, maar zal je ook niet onderwerpen aan een sollicitatieprocedure. Al met al weinig verschil.

Gedrag. Met regelmaat maak ik onbeschoft gedrag van dates mee; beledigende opmerkingen, bitchy gedrag, op laatste moment afzeggen, onverzorgd op date verschijnen, etc. etc. Er zullen ook wel bitchy prostituees zijn maar ik vermoed dat ze de klanten niet zullen wegjagen.

Al met al zie ik weinig verschil meer tussen dating en prostitutie......Sterker nog sommige dates zijn nog erger dan prostituees. Ik spreek geen moreel oordeel uit over mannen die prostituees bezoeken maar begrijpen doe ik ze nu wel......en nooit gedacht dat ik dat zou doen

Sterke punten
Aandachtshoeren
Geldhoeren
Allemaal in overvloed op tinder

Zwakke punten
Weinig verschil met echte hoeren

koop een oude auto!

Review over Tinder

Onlangs had ik op Tinder een chat met een 'dame'. Toen ze hoorde dat ik een oude Toyota als auto had vertelde ze me dat ze om die reden geen interesse meer in mij heeft.
Veel vrouwen op tinder zijn zulke hebberige en ongeduldige golddiggers dat ze niet eens de tijd nemen om er achter te komen hoe je er werkelijk voorstaat. Ik heb een uitstekend inkomen, een eigen huis en verdien naar alle waarschijnlijkheid veel meer dan deze golddigger maar door haar oppervlakkigheid en ongeduld zal ze nu verder gaan zoeken. De kans is statistisch gezien erg klein dat ze een vent tegenkomt die meer verdient dan ik. Als klap op de vuurpijl vermeldt ze in haar profiel dat ze op zoek is naar een serieuze relatie en zeker geen 'one night stand'. Het is alsof je een hoer hoort zeggen dat ze geen one night stand wil, hoe serieus moet je zoiets nemen?
Eigenlijk is het wel makkelijk dat veel vrouwen heden ten dage geen geduld hebben en direct uit de doeken doen waar ze op uit zijn (sperma of geld). Dan weet je meteen waar je als man mee te maken hebt en voorkom je dat je in een hoer gaat investeren (tijd, reizen en de date betalen). Tinder zit vol met aandachtshoeren en geldhoeren. Een normale vrouw ben ik er nog nooit tegengekomen.
Als je net als ik er financieel goed voor staat schaf dan een wat minder aantrekkelijke auto aan en kijk hoe het omhoog gevallen vrouwvolk er op reageert: zeer leerzaam! En zeer beschermend tegen golddiggers!

Sterke punten
Veel hoeren

Zwakke punten
Tinder maakt het lastig en duur om met deze hoeren in contact te komen terwijl IRL je zo bij een hoer kunt binnenlopen.

privacywetgeving

Review over Parship

Ik vraag me af hoe sites als parshit nu omgaan met al die neppe en inactieve profielen in combinatie met de nieuwe privacywet. Bijvoorbeeld: met het recht op 'vergetelheid' lijkt me dat een profiel niet onnodig lang op de site mag blijven staan.
Ik vrees voor ze dat er maar heel weinig profielen overblijven...........

Sterke punten
sterk in het op slinkse wijze afhandig maken van geld door stiekeme verlengingen tegen woekertarief en gemene opzeggingsvoorwaarden.

goede incasso-SS

Zwakke punten
duur, slechte service, list en bedrog, weinig actieve leden,

begin er niet aan!

negatieve spiraal

Review over Tinder

Vrouwen zijn veel kritischer dan mannen en daarom gaan mannen de meeste vrouwen steeds gemakkelijker 'liken' in de hoop op een respons. Maar door al die matches worden vrouwen nog kritischer, gaan mannen nog minder selectief te werk krijgen vrouwen nog meer matches en worden nog kritischer etc etc, oftewel een negatieve spiraal.

Met een gratis abonnement val je als man weinig op omdat een vrouw al zoveel matches krijgt. Daarom neem je een plus-abonnement. Maar dat doen steeds meer mannen zodat een plus abonnement niet meer succes oplevert dan een gratis abonnement. Daarom kwam er een gold abonnement. Maar als veel mannen dat hebben werkt dat ook niet meer en moet er een nog duurdere versie komen; een negatieve spiraal.

Als je wilt voorkomen zelf in een negatieve spiraal te komen delete dan deze inmiddels waardeloze en uitgemolken app. In de beginjaren van de app werkte het nog naar behoren en was het gratis. Maar een maandje gold-versie kost nu 33 euro! Een beetje vergelijkbaar met een drugsdealer die mensen eerst verslaafd maakt met een paar gratis shots en daarna de prijs flink omhoog gooit.

Sterke punten
commercieel goed opgezet

Zwakke punten
negatieve spiraal, zn beste tijd gehad

Onverzorgde '' prinsessen''

Review over Tinder

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen op datingsites al veel kritischer zijn op uiterlijk dan mannen. De meeste mannen worden gewogen en te licht bevonden. Tel hierbij op het gemiddelde eisenpakket dat bestaat uit onrealistische en vaak tegenstrijdige eisen, dan is het duidelijk dat het gros van de datende vrouwen onder de categorie 'verwaande prinsesjes' te scharen valt. Nu mag een echte prinses best wat eisen, maar wat zie ik op datingsites en als dates voorbijkomen?
Mijn laatste date bleek zich niet eens dagelijks te douchen....dat vond ze niet nodig..... Ik heb er ook al meerdere ontmoet die bij de aanschaf van kleding er rekening mee houden dat dit niet gestreken hoeft te worden (als ze überhaupt een strijkbout heeft). Ik denk dat de meeste mannen het wel leuk vinden als een vrouw in een leuk rokje met hakken verschijnt. Maar veelal betreft het de eeuwige spijkerbroek met daaronder platte stappers op brede leest. Merk op dat in datingland veel links georierenteerde vegetarische yogazweefsters zitten die prat gaan op hun ideologische achtergrond maar die dus goedkope synthetische aziatische (slavernij-) kleding op het lijf hebben zitten. Het resultaat is dikwijls weinig charmant of stijlvol te noemen.....
Een beetje moeite om het haar te fatsoeneren is er vaak ook niet meer bij. Je hebt de keuze uit zo'n kort pittig kapsel (al dan niet met opstandige kleurspoeling) of een vale bos dat alle kanten op staat. (misschien statisch geladen door de synthetische kleding?) Met zelfs een paar speldjes kun je toch heel wat fatsoeneren lijkt me.........maar het is kennelijk te veel moeite.....
Als ik een schatting moet doen dan denk ik dat minstens 80% van mn dates weinig charmant en verzorgd voor de dag komt. Kun je nagaan hoe het gaat mocht je verzeild raken in een vaste relatie met zo'n vrouw, dan wordt het alleen nog maar minder. Doembeelden van een 'ma flodder' duiken nu op. Als ik een advies moet geven aan mannen die nog willen daten: hou het op de eerste date zo goedkoop mogelijk, een bak koffie o.i.d. Ga NOOIT de eerste keer ergens eten, zelfs als dat voor jou praktisch is. De kans is groot dat ze verwacht dat jij gaat betalen terwijl de kans ook groot is dat ze een onverzorgd omhooggevallen 'prinsesje' is. Wanneer een vrouw tijdens de eerste ontmoeting weinig moeite doet, een keer raden hoe het dan verder zal gaan.....zie dit als een grote rode vlag!

Sterke punten
werkt beter dan gratis datingsites

Zwakke punten
tinder manipuleert de boel zodat je weinig matches krijgt en geneigd bent te gaan betalen

Fraude: geblokkeerd

Review over Tinder

Omdat vrouwen zo buitensporig kritisch zijn wordt je als man wel gedwongen heel veel vrouwen blind naar rechts te swipen. De matches die je dan krijgt zijn vaak onaantrekkelijk, bijvoorbeeld van die kortgeschoren vrouwen met het postuur van een sloopkogel. Die verwijder je daarna uiteraard als match. Nu heeft Tinder een nieuw vervelend issue; als je in korte tijd heel veel vrouwen naar rechts swiped wordt je voor een periode van 24 uur geblokkeerd. Je krijgt dan de melding 'kom later nog eens terug om nieuwe mensen te zien'. Ook als je betaald hebt voor Tinder gebeurt dit. Maar Tinder adverteert met het feit dat je als betaald lid onbeperkt kunt swipen. Tinder handelt dus frauduleus door je onterecht voor een periode van 24 uur te blokkeren. Dat is een kwalijke zaak. Ook omdat ongezien alles naar rechts swipen wel een noodzakelijke handeling is om als man met een gemiddeld uiterlijk wat matches te krijgen. Voeg hier nog aan toe dat veel mensen zich telkens opnieuw aanmelden om weer bovenop de kaartenstapel te komen. Ook dit vereist dat je wel heel veel moet kunnen swipen omdat je telkens door deze voorraad herinschrijvers moet.
Eerder is Tinder door de rechter veroordeeld wegens het hanteren van discriminerende leeftijdsafhankelijk tarieven. Maar nu wordt je dus ook onterecht geblokkeerd als je teveel naar rechts hebt geswiped.

Sterke punten
drijft nog op de goede reputatie die het ooit had

Zwakke punten
vervallen in een commerciele frauduleuze en man-onvriendelijke app

Alle aandacht voor vrouwen

Review over Tinder

Net als op datingsites hebben vrouwen op Tinder een heel leger aan matches, soms wel een paar honderd blijkt na navraag. Voor zelfs een vrouw met matige looks is Tinder dus een echte ego-boost. De matches die ik heb op Tinder sturen zelden tot nooit het eerste bericht. Dat is nog steeds de taak van de man. Maar als ik dan een eerste bericht stuur krijg ik zelden een reactie terug. Maar de match wordt ook niet ongedaan gemaakt. Dit komt omdat vrouwen een heel lange rij aan gesprekken hebben openstaan. Dit verklaart ook waarom het zo moeilijk is een normale conversatie op gang te houden. De meeste vrouwen chatten met een heleboel mannen tegelijk en komen daardoor in tijdnood en/of raken het overzicht kwijt. Dit resulteert in heel korte berichten die weinig blijk geven van enige persoonlijke interesse. Originele en grappige berichtjes, ik heb ze nog nooit van een vrouw mogen ontvangen, het kwam altijd van mij. Ook merk ik regelmatig dat mevrouw zich vergist en conversaties door elkaar haalt. Dan was ze in de veronderstelling met een ander te chatten en klopt er niets meer van de hele chat.
Op Tinder is het dus een eenrichtingsverkeer waar vrouwen een regen van aandacht van mannen ontvangen zonder dat ze enige moeite hoeven te doen. Je bent een van de vele mannen die haar aandacht geeft en ze zal weinig aandacht terug kunnen geven. De kans dat al jouw moeite resulteert in een date met een vrouw die aan je gewaagd is, die is bijzonder klein. Ook vrouwen met een vreemde ziekte, minstens 3 kinderen, een obees lijf met tatoeages, tal van problemen, worden immers bedolven onder de aandacht, hetzij in mindere mate. Het is dit bezinksel van de relatiemarkt bij wie je als gemiddelde man nog een kans maakt. Dat hou je hoogstens vol voor een nachtje; de one-night-stand. Dit is dan de aandacht die de veeleisende vrouwen op Tinder en datingsites uiteindelijk ook verdienen.
Als man zijnde blijf je het beste weg van plaatsen die er alleen zijn om vrouwen aandacht te geven.

Sterke punten
ben je vrouw dan krijg je een regen van aandacht

Zwakke punten
Ben je een doorsnee man dan mag je heel veel aandacht geven maar krijg je weinig of niets retour

reacties:

Review: Gezellige avond met veel poten

Het lijkt wel alsof kansloze speeddaters nog een poging krijgen als ze hier een review achterlaten.

Review: Spannend en leuk

Door de kleine groepjes met uiteemlopende leeftijd en de veeleisende single dames, is de kans op een wederzijdse match en vervolgdate vrijwel nul. Daarom proberen mensen het teljens nog een keer. Spannend maar niet effectief

Review: Over Paiq

Veeleisende vrouwen dat is nog prima als ze zelf ook veel te bieden hebben. De meeste vrouwen op datingsites overschatten zichzelf en zien zichzelf als de hoofdprijs, ook de volslanke single moms met meer bagage dan schiphol

Review: Niet twijfelen gewoon doen

Dames blijven zitten en mannen komen dus op sollicitatie bezoek. 10 mannen en 10 vrouwen verdeeld over een leeftijdsrange van 10 jaar. Dat kan niks worden.

Review: Niet twijfelen gewoon doen

Ik denk dat die 4% niet klopt. Ik vermoed dat ze met 4% bedoelen dat 4% van de deelneners een match heeft. Ga je naar Tinder dan heb je altijd wel matches

Review: Waardeloze schepsels!!!!

Gezien de talloze taalfouten in deze review lijkt het meer op een zelfreflectie van (onopgeleide?) Liana.

Review: Waardeloze schepsels!!!!

Ik denk dat Liana inderdaad tot aan Nicaragua kan blijven zoeken. Misschien handiger om een paar katten en een box wijn te nemen

Review: Fijne avond

Moeten de deelnemers aan dat kansloze speeddaten soms tekenen voor het achterlaten van een review?

Review: Erg gezellige avond

De kans op een date is statistisch gezien ook heel klein. Deze review bevestigt dat ook weer

Review: Was een ooit goeie site

Ik vraag me af hoever je in de tijd moet terug gaan om dit een goede site te noemen. Ik denk minstens 10 jaar terug. Nadat Tinder op de markt kwam is ematching kopje onder gegaan. Er zitten nauwelijks nog vrouwen op en die er op zitten tja..... daar heb ik al genoeg over geschreven

Review: Was een ooit goeie site

@Stan dat is zeker een nadeel van zo'n site. Behalve kansloze opportunisten keuren vrouwen sowieso 95% of meer van de mannen af, ook al zijn het geen kneuzen en zijn ze op het zelfde niveau.

Review: Geen balans

Er vanuit gaande dat de reviewschrijver een vrouw is terwijl het merendeel van de leden man is, begrijp ik de klacht over de balans niet. Het is toch gunstig wanneer je het voor het uitzoeken hebt.

Review: Serieuze dames bedroevend laag

Wat David schrijft kan ik beamen. De gemiddelde vrouw die op een datingsite of app staat is vrijwel onbemiddelbaar. Het is het perfecte plaatje of anders een kat. Velen staan er al jarenlang op. Ook op Tinder. Er is inmiddels genoeg data verzameld dat het onrealistische zoekgedrag van met name de dames goed omschrijft. Als man maak je de beste kans met een expat, uit Oost Europa. Deze hebben vaak meer traditionele normen en waarden. Vaak minder verwend ook. Let wel ik heb het niet over de low class met volgespoten lippen Russische bimbo's. Ga gewoon voor een 'normale'.

Review: Paiq is ok

Inmiddels weten we dat Michael de meesterversierder is en tegen alle statistiek in met de ene 9 of 10 na de ander date. Wel relatief want in een zekere leeftijdsklasse zijn het de 9 en 10. Krijg je wel korting bij uitjes.

Review: Net onder landelijk gemiddelde

Uitgebreide review. Echter t belangrijkste is dat de matchkans heel klein is vanwege de kleine aantallen en grote leeftijdspreiding. Het belangrijkste nadeel is dus niet vermeld Niettemin goed om te weten dat behalve geen of nauwelijks kans je ook een ikea-kantine achtige ervaring krijgt, lekker dicht opelkaar en dus meegenieten met alle uitslovers.

Review: Net onder landelijk gemiddelde

Uitgebreide review. Echter t belangrijkste is dat de matchkans heel klein is vanwege de kleine aantallen en grote leeftijdspreiding. Het belangrijkste nadeel is dus niet vermeld Niettemin goed om te weten dat behalve geen of nauwelijks kans je ook een ikea-kantine achtige ervaring krijgt, lekker dicht opelkaar en dus meegenieten met alle uitslovers.

Review: Leuk, maar aan de prijzig

20 slachtoffers minimaal. Dus minstens 600 euro verdienen op 1 avond. Mensen hebben geen succes en komen nog terug ook. De sukkels. Mooi verdienmodel.

Review: Leuke dames, flitsdaters.

Je kan beter een 10 rittenkaart kopen voor een kermisattractie

Review: 120 km

Weer een rare reactie van Michael die nergens op slaat. Want ik heb nergens gezegd dat ik geen knappe vrouwen te zien krijg. Ik heb het over de afstanden. En dat je hier niet voor moet betalen maar dat lijkt me logisch

Review: 120 km

Happn en andere apps / sites zijn als een serveerblad vol geplofte bitterballen waar her en der nog wat appetijtelijks tussen zit. Verhoudingsgewijs is het niet veel. Om dat dienbnkad verdringt zich een heel leger uitgehongerde mannen die zelfs bereid zijn om te strijden voor de laatste aangebrande kruim.
Sinds kort werk ik in Amsterdam en het valt me op hoeveel mentale problemen er met name onder jonge vrouwen zijn. Ze zien er gemiddeld wel wat beter uit dan in de iets meer perifere delen. Maar dus ook veel psycho's en woke feministen. Doe mij maar een traditionele Roemeense

Review: 120 km

Het doel van Happn is geld verdienen. Het meest valt te verdienen aan vrijgezelle mannen. Apps als happn zijn dus gericht op de man. In de reclames die ze maken zie je mooie jonge vrouwen. Maar op de app zelf is 80 a 90% man. Natuurlijk werkt dat niet dus zijn er allerlei speciale dure upgrades. Zo doorzichtig alllemaal.

Review: 120 km

@superboer
Eigenlijk kan ik geenbenkele site of app aanbevelen. Als het er een is dan is het Tinder omdat daar vanwege de naamsbekendheid de meeste leden zijn. Daten is toch een numbers game.
Speeddaten kan statistisch gezien al niet werken. Misschien kun je het proberen sls je zekf aan de bovenkant van de leeftijdsrange zit zodat de vrouwelijke kandidaten allemaal jonger zijn.

Review: Geen reacties op Facebook Dati

De dames die op Facebook zitten hebben ook Tinder Bumble etc. Dus hebben enkel oog voor de max 5% knapste mannen. Deze mannen zijn er dan weer snel vandoor vandaar ook op Facebook het massale geklaag over ONS etc

Review: Nederlands grootste flop

Geen enkel relatiebureau heeft een fatsoenlijke klandizie. De reden is simpel. Als een dame zich gratis op een app als Tinder inschrijft dan is de keuze die ze heeft schier oneindig. Succes gegarandeerd. Dus waarom inschrijven bij een duur bureau? Ok, wat oudere en minder aantrekkelijke hoog opgeleide dames die een onmogelijk eisenpakket hebben willen wel eens denken dat ze wen partner kunnen kopen. En natuurlijk zijn er mannen die (en dat is heel normaal) weinig of geen succes hebben op sites en apps en dan dit eens proberen. Van te voren weten ze niet dat ze zich hebben ingeschreven bij een vrijwel lege kaartenbak en hun geld gegarandeerd kwijt zijn. Het is de taak van de uitbater om de lege kaartenbak te verhullen met mooie praatjes.

Review: Fake, veel "kijkers" 0 reactie

Natuurlijk zijn dit soort erotische sites fake. Vrouwen bieden zich niet aan in het algemeen. Tenzij er iets tegenover staat (prostituee).

Review: Gezellig!

Geen match maar wel 4 sterren. ......
De gebruikers van flitsdate zijn maar wat blij met wat aandacht tijdens het voorstelrondjr

Review: Heel gezellige avond

Behalve een ware tsunami aan reviews zijn ze ook volledig nietszeggend. Gelukkig kun je aan de hand van het aantal deelnemers per avond en de nogal ruime leeftijdsrange, zelf al inschatten dat het niet veel soeps is. Daarbij komt nog de attitude can de vrijgezelle vrouw, 80/20 regel etc.

Review: Hele leuke avond

@Stan: dat vermoeden heb ik ook. Wellicht in ruil voor een gratis consumptie bij de volgende ronde.
Voor wie twijfelt: denk even na een stuk of 10 mannen en 10 vrouwen. Verdeeld over een leeftijdsrange van 10 jaar. Zonder enige voorselectie.

Review: Aaaaah, een match!

"Volgende keer weer "
Flitsdate werkt dus niet. Gezien de groepsgrootte en leeftijdsverdeling was dat ook wel te verwachten. Het 'werkt' wel voor eenzame mannen die geen aandacht gewend zijn en opleven na een conversatie. Het werkt ook voor vrouwen die er , sanen met een vriendin, geentertained worden door zich uitslovende mannen.

Review: Vrouwen sturen gratis om..

Dat je niks meer hoort komt omdat de meeste dames honderden matches hebben en alleen als je de looks hebt van een fotomodel zullen ze je berichten. Dit selecte groepje mannen kan lol hebben op Tinder en daarom lees je zoveel klachten van vrouwen dat mannen maar op 1 ding uit zijn, en klagen over ONS. Zij was dan niet voor herhaling vatbaar. Als het aankomt op een relatie dan zijn man en vrouw toch op een gelijk level. De vrouwen die dan boven hun stand daten vangen dan bot. Je ziet op Tinder ook vaak dezelfde vrouwen jarenlang er op staan.

Review: Vrouwen sturen gratis om..

De vele nepprofielen, vaak aziatische fashiondesigners en crypto-investors, zijn nogal doorzichtig. Maar oplichters denken in grote aantallen. Stel van de honderd nepfacturen wordt er 1 betaald, dat is nog steeds makkelijk verdiend. Nepprofielen op datingsites en apps idem dito. Toch denk ik dat veel profielen wel echt zijn maar je hebt er niks aan. Het is meestal het type single mom met een hoop bagage, veel eisen maar weinig te bieden.

Review: Vrouwen sturen gratis om..

@superboer; natuurlijk geven ze niet toe dat ze golddiggers zijn. Dan zeggen ze dat ze vallen op zijn " zelfverzekerdheid" en dat het die karaktereigenschap is die toevallig ook succes brengt.

Review: Vrouwen sturen gratis om..

@superboer; op datingsites en apps liegen de meeste vrouwen. Ze zijn helemaal niet sociaal sportief en spontaan. Hun leven is niet 1 grote vakantie maar max 3 weken. En die ijsbergfotoos verhullen dus de meeste kilo's. De meeste dames zijn geen relatiemateriaal. Dus waarom zeggen dat je geen baan hebt? Als je er echt goed uitziet dan kun je op die manier wat lol hebben.

Review: Bijzondere ervaring

@Dirk: het gaat om de ervaring, de belevenis. Vooral wat eenzame mensen zijn blij met wat aandacht. Dat er geen echte date uitrolt maakt dan niet uit.

Review: Bijzondere ervaring

@Michael
Nee, ik heb het niet over vrouwen in het algemeen maar het type vrouw dat online staat. Ik baseer mij op onderzoeken bijv die van OK cupid. Een ieder kan dit googlen. Zelfs jij.
Michael valt op oudere vrouwen en die zouden meer sapiosexueel zijn. Ik heb daar zelf geen ervaring mee maar het klinkt mij eerder uitgerangeerd en onaantrekkelijk.

Review: Was toch gezellig

@Dirk : het gaat wederom om de ervaring, de belevenis.

Review: Leuk via plaatjes en quiz

Ik vind het wel grappig dat juist een naturist paiq prijst omdat hij zich daar niet in een keer zich bloot hoeft te geven. Ik gun deze naturist een bijpassende vrouw al denk ik dat die kans via Paiq vrijwel nul is.

Review: Gezellige en informatief

Hoe zit het met de dates?

Review: Beeld krijgen

Ja opvallend veel reviews over flitsdate. Ik denk dat er meer reviews dan matches zijn. Alleen al rekenkundig kan flitsdate niet werken. Maar eenzame mensen zijn al snel blij met een paar minuten aandacht.

Review: Een leuke ervaring

Zeer typerend: samen met een vriendin en voor de entertainment. Arme mannen die zich hiervoor als circusaapjes uitsloven. Speeddaten is alleen al statistisch gezien een tijdsverspilling en daarbij komt dus mog de attitude van vrouwen

Review: Teleurstellend

Voor golddiggende vrouwen die er geen moeite voor willen doen is flitsdate niet geschikt.

Review: Live swipen!

Wat levert het op naast een duurbetaalde consumptie?

Review: Het was een leuke ervaring!

15 gesprekjes. Dan zouden er 15 mannen en 15 vrouwen moeten zijn. Verdeeld over een leegtijdsrange van 10 jaar. Houdt niet over. Wellicht zat de reviewschrijver aan de bovenkant van de leeftijdsrange.
Puur statistisch bekeken is de kans nihil.

Review: Review paiq

Als eenmaal de foto zichtbaar wordt zal de match verbroken worden. Onderzoek laat nml zien dat vrouwen enkel oog hebben voor de absolute top qua uiterlijk. Er is online nml keus in overvloed.
Uiteraard is het daarna huilie huilie over 'one night stands' en zij blijft jaren zoeken naar mr perfect.

Review: Zoeken wordt gezellig :)

Het gaat om de 'beleving'.
Voor eenzame mensen is de beleving fijn want eindelijk aandacht, ook al zijn het een soort sollicitatiegesprekjes met een duurbetaald drankje

Review: voor een keertje prima

Als je man wilt fungeren als entertainer en bereid bent veel te betalen voor een drankje, dan kun je plaatsnemen in het speeddaten carousel. Alleen al statistisch gezien maak je als man nauwelijks kans. De attitude van de vrouwen die de reviewschrijver schetst, kan ik volledig beamen. Uit de markt geprijsde entiteiten die vanzelf over de datum geraken.

Review: Het zijn oplichters.

Dit is de ervaring van een vrouw. Op datingsites en apps zijn grofweg 10 keer meer mannen dan vrouwen. Een keer raden hoe ongunstig het aanbod voor mannen dan wel niet moet zijn.

Review: Maken normale mannen kans?

Als je een foto van een of andere model in je profiel zet dan krijg je, ongeacht hoe goed of slecht je profieltekst is, je wel reacties. De meesten ervan zijn single moms, daar kan een leuke tussen zitten.
Heb je een normaal uiterlijkdan krijg je amper matches, zelfs niet met lelijke vrouwen.

Review: Maken normale mannen kans?

Vrouwen op Tinder geven vaak aan dat mannen opdringerig zijn, geen geduld hebben, 'desperate' zijn. Ook zouden ze hun leven vaak niet op de rit hebben. Geen eigen huis of auto. Dit komt omdat normale mannen die het goed voor elkaar hebben niet voldoen aan het resterende onrealistische eisenpakket en onzichtbaar blijven. Een nepprofiel van een knappe gozer met slechte of arrogante tekst laat zien dat vrouwen nog oppervlakkiger selecteren dan mannen.

Review: Positief verrast

Opvallend veel reviews over speeddaten.
Statistisch gezien kan het niet werken.

Review: 100 % waardeloos

Alle erotiek sites zijn nep. Aan mannen die enkel met hun leuter eenken valt goed te verdienen

Review: Wat een positieve ervaring!

10 dates.
Ff nadenken.
De leeeftijdstange is 10 jaar. Hoeveel van die dates matchen qua leeftijd? Vrouwen selecteren volgens de 80/20 regel, wat zal de matchkans zijn? In de review lees ik ook niks over matches of n prive vervolgdate.

Review: NIET DOEN

Die maand heeft je wel 35 euro gekost. Happn wilde dat het abonnement verlengd werd. Dus krijg je allemaal push berichten die nergens op slaan. Zo van je bent die of die al zoveel keer tegen gekomen terwijl je bij die persoon al lang op het kruisje hebt gedrukt. Het is gewoon geldklopperij. Op happn heb ik zogenaamd allemaal likes maar geen matches. Die zogenaamde likes omvatten ook vrouwen die ik al heb weggeswipet. Na betaling wacht je een teleurstelling. Inderdaad een afrader.

Review: NIET DOEN

Het bedrog van dit soort sites en apps os goed verstopt. Ze zijn nier verplicht te melden hoeveel mannen en vrouwen er lid zijn. Algoritmes zijn geheim

Review: NIET DOEN

Zelfs als het gratis is dan is het nadelig. Het kost je namelijk tijd. Ook wordt je privacy geschonden omdat de app allerlei data verzamelt. Veel mannen hebben hoop dat ze wat interessants kunnen vinden en melden zich aan. Tevergeefs natuurlijk. Maar wacht, we hebben dure premium abo's waarmee je de kans vergroot........

Review: Heeft me gewaarschuwd

Hoger opgeleiden = hoger tarief. Dit soort sites zijn geliefd bij golddiggende vrouwen en cougars. Omdat dit soort niche sites al lang achterhaald zijn door Tinder heb je hier als man letterlijk en figuurlijk niets te zoeken, ook niet als je zoekt naar een golddigger, veeleisende arrogante vrouw of cougar.

Review: Gelezen? 50 credits!

Als mevrouw niet zo snel reageert is er ook geen interesse dus dan is het op naar de volgende. Dus sowieso een functie waar je weinig aan hebt.

Review: De eerste goede (van veel)

Uit onderzoek blijkt dat de meeste vrouwen enkel oog hebben voor de top 1 tot max 5% qua uiterlijk. Dus als de foto verschijnt is ze weg. Ook voor de dames een verspilling van de tijd. Het concept oogt sympathiek maar zal in de praktijk niet werken.

Review: De eerste goede (van veel)

@Michael
Ik schreef over het concept van Paiq dus ook mijn reactie gaat wel degelijk over Paiq. Ik merk dat je de berichten slecht leest, want waarschijnlijk vooral erop gericht om anderen te bekritiseren

Review: De eerste goede (van veel)

Als die arrogante en veeleisende types die op internet in de aanbieding staan, maar hooguit 2% van t andere geslacht aantrekkelijk genoeg vinden.....Tja, je hoeft geen rekenwonder te zijn..... Kun je beter op Tinder zijn want als je daar een match hebt kwam je in ieder geval door de vleeskeuring heen. Op Paiq blijkt dat pas achteraf oftewel een verspilling van je tijd. Tenzij je een simp bent die van elk grijntje aandacht een boost krijgt.

Review: De eerste goede (van veel)

De 20% stamt van het 80/20 onderzoek van best wel een poos geleden. Inmiddels is het de top 1%. Better bachelor op youtube heeft hier een leuke video over gemaakt.

Review: Algoritme betrapt

Dat alle mogelijke matches grijs zijn ligt aan jouw leeftijdscategorie. Bij mij zijn de meesten kleur.

Review: Algoritme betrapt

En hanneke mag dan een naam zijn due meer voorkomt, je kan toch de contouren zien. En dus 2 x een match afgeschermd met dezelfde naam, dezelfde contouren, en ook zwart-wit.
Die matches had ik ook eerst volop, want het is een nepprofiel van een of andere knappe gast. Waarom Tinder dan ineens afschermt is niet duidelijk maar het ligt er dik bovenop dat ze aansturen op een abonnementen gezien de vele push meldingen na het beperkt naar rechts kunnen swipen.

Review: Algoritme betrapt

@superboer
Er zijn knappe dames maar die gaan voor de knapste mannen.
Je kunt een vrouw met doorsnee uiterlijk proberen, maar ook zij gaat voor de knapste man.
Je kunt gaan voor een obese single mom maar ook zij heeft schier oneindige keuze en gaat voor een heel knappe man, maar je maakt dan een geringe kans.
Als je geen probleem hebt met een flink stuk oudere vrouw wil het ook wel lukken want heel veel cougars.
Kortom als je een flink stuk gaat downdaten wil het wel lukken. Moet je wel originele berichten blijven sturen om de aandacht vast te houden. Je moet wat de entertainer uithangen. Uiteraard rijd jij ook naar haar woonplaats. Je moet echt wat simpen om in de gratie te komen.

Review: Algoritme betrapt

Het onrealistische zoekgedrag is al lang aangetoond. Downdaten is een respons op de zelfoverschatting van vrouwen. Na een nachtje plezier en als de spanning er van af is realiseer je dat dit niet voor herhaling vatbaar is. En dan gaan de dames klagen over ONS. Ga maar eens voor de grap turven hoe vaak dit wordt gemeld

Review: Algoritme betrapt

@Michael
Ik heb genoeg van dat soort complimentjes gehad. Maar, en dat weet jij ook, je koopt daar niets voor. Want terwijl jij een complimentje krijgt heeft zij misschien tegelijkertijd een stoute chat met een of andere mooiboy. 1 keer raden met wie zo op date gaat. Jij denkt dat ze van je gecharmeerd is maar de dames willen de jackpot. Niet alleen het entertainment maar ook de looks.

Review: Algoritme betrapt

Ik vraag me af hoe veilig deze Michael wel niet is. Door zijn sapiosexuele dates heeft hij een nogal celibatair bestaan. Er zijn toch wel voorbeelden dat dit niet goed gaat en leidt tot bepaalde vergrijpen. Komt bij dat hij kennelijk ook niet zo selectief is getuige het feit dat hij de enige is die zegt zulke aantrekkelijke vrouwen op Tinder te kunnen zien. Ik denk niet dat zijn libelle lezende sapiosexuele dates verwachten dat de geletterde en poëtische Michael een gevaar voor hun hema onderbroek zou kunnen zijn.

Review: Algoritme betrapt

Het gaat weer lekker off topic zo. Heb trouwens net gekeken maar als tinder zegt dat die en die mij liket laten ze een geblurde kleurenfoto zien. Alleen ene Hanneke had zelf een zwart wit foto en daarom was de geblurde foto pok zwart. Het is trouwens ook wel iets voor de oudere vrouw om zwart wit fotoos te gebruiken. Wanneer de huid er uit ziet als de dode zee rollen dan wil je dat liever niet in kleur en hoge resolutie op Tinder zetten. Tinder sjoemelt dus met matches. Misschien omdat ik er al veel heb, geen idee. Af en toe komt er wel een match bij en een gedeelte stuurt een 1e bericht.

Review: Algoritme betrapt

Het zit Michael kennelijk nogal dwars dat sapiosexueel in de praktijk neerkomt op asexueel. Het is hem kennelijk ook nooit opgevallen dat vrouwen die wat willen helemaal geen sapiosexueel profiel hebben. En dat zij zich ook niet aangetrokken voelen tot een sapiosexueel profiel van zijn kant. Nee, die vrouwen kijken hoofdzakelijk naar uiterlijk. Ga maar eindeloos chatten met sapiosexuele vrouwen die droger zijn dan de Sahara.

Review: Algoritme betrapt

Net kreeg ik weer de Hanneke voorgesteld met de zelfde zwart-wit foto. Nu is het ineens wel een match. Zouden ze bij Tinder meelezen?
@superboer: online is het heel lastig voor mannen, tenzij je behoort tot de 5% knapsten. Dan heb je de ene one night stand na de ander. Online kun je het beste een culturele citytrip naar het oostblok maken en daar Tinder activeren. Daar is meer relatiemateriaal dan hier. En als het niet lukt heb je een mooie vakantie gehad.

Review: Algoritme betrapt

@Michael; jij bent het zelf die date met die sapiosexuele, maar dus niet zo sappige, vrouwen. Natuurlijk weet ik het verschil wel met asexueel. Maar die vrouwen zelf denk ik niet. Enfin jij hebt er ervaring mee. Ik ruik die sapiosexuele vrouwen in 50 grijs getinte apps al voordat ik hun profiel heb gezien. Ze ruiken naar overschatting en ontkenning. Vrouwen die geilen op intellect, kom op zeg, dat geloof je toch zelf niet. Je mag hoogstens als entertainer of emotionele tampon fungeren

Review: Algoritme betrapt

@Ruud: een man met slechte middelen is als een vrouw met een heel slecht uiterlijk. Je staat dus 5-0 achter. Het voordeel op Tinder is wel dat je kunt doen alsof je wel een baan hebt want ze kennen je toch niet.

Review: Geen likes

OKstupid is een site die in Nederland amper wordt gebruikt. Sites en apps proberen altijd te verbergen dat er weinig (vrouwelijk) aanbod is in jouw regio en evetueel leeftijdsklasse dus dat is nerges in te zien. Al helemaal is niet duidelijk of een lid actief is. Ook is vaak niet duidelijk wie betalend lid is terwijl vaak alleen betalende leden op berichten kunnen reageren. Als dit allemaal wel transparant zou zijn dan had de reviewschrijver zich niet ingeschreven.

Review: Vast aan abonnement 😡

Als je onder bewindvoering staat dan is het laatste waar je geld aan moet doneren dit soort sites. Je kan fluiten naar je centen want het zal allemaal wel in de voorwaarden staan en die heb je akkoord gevinkt. Helaas blijven mensen er in trappen en dat houdt dit soort figuren in de lucht.

Review: WEGBLIJVEN VAN DEZE ZAAK!!!

Wat een farce. Opzeggen via een brief (?!!), fax (?!!!!) of email. Opzeggen behoort eenvoudig te gaan via je profielinstellingen zoals dat bij elke fatsoenlijke site of app kan. Net zo makkelijk als dat je je inschrijft bij Parshit. Want inschrijven bij Parshit vereist natuurlijk geen brief, fax of email maar een druk op de knop volstaat dan wel.
Natuurlijk weten ze bij Parshit dat als je uitschrijven moeilijk maakt er mensen geld betalen die denken dat ze uitgeschreven zijn. Juridisch heeft men zich ingedekt.
Gelukkig zijn er volop apps die in de gratis versie al vele malen beter zijn dan Parshit.

Review: WEGBLIJVEN VAN DEZE ZAAK!!!

Wat een farce. Opzeggen via een brief (?!!), fax (?!!!!) of email. Opzeggen behoort eenvoudig te gaan via je profielinstellingen zoals dat bij elke fatsoenlijke site of app kan. Net zo makkelijk als dat je je inschrijft bij Parshit. Want inschrijven bij Parshit vereist natuurlijk geen brief, fax of email maar een druk op de knop volstaat dan wel.
Natuurlijk weten ze bij Parshit dat als je uitschrijven moeilijk maakt er mensen geld betalen die denken dat ze uitgeschreven zijn. Juridisch heeft men zich ingedekt.
Gelukkig zijn er volop apps die in de gratis versie al vele malen beter zijn dan Parshit.

Review: WEGBLIJVEN VAN DEZE ZAAK!!!

Vermoedelijk heeft Parship ook geen zin in al te veel gezeur. Ik heb ooit eens bij Tinder gedreigd met een consumenten organisatie en toen gaf men mij wel het geld terug. Ik was nml.onterecht verbannen.

Review: Gratis.. dat is het positieve

Aangezien vrouwen geen oog hebben voor normale fatsoenlijke mannen, maar vooral opzoek zijn naar de 5% knapsten (qua uiterlijk), is het niet verwonderlijk dat die fatsoenlijke mannen wegblijven. Wat resteert zijn dan de mannen die de reviewschrijfster omschrijft en dat zijn dus de mannen die zij ook verdienen. Tot een relatie komt het vaak niet. Het is dan weer ee ONS en daar klagen ze massaal over. Tja ONS = niet voor herhaling vatbaar. Ben je zo kieskeurig dan moet je maar op je beurt wachten!
Gelukkig zijn er voldoende vrouwen uit het oostblok die in Nederland reeds wonen of bijvoorbeeld uit Oekraïne komen. Deze vrouwen hebben doorgaans een andere mentaliteit en staan een stuk realistischer in het leven. Ook besteden zij vaak meer aandacht aan het uiterlijk. Voor dergelijke vrouwen ga je niet naar dat kansloze Paiq maar gewoon naar tinder of bumble. Zie je meteen het plaatje erbij.

Review: Geldklopperij in puurste vorm

Alleen de prijs is 'elite'.
Dit soort sites zijn sinds de komst van apps helemaal leeggelopen. Naar af en toe trapt er iemand in, vooral mannen, en dan heeft de uitbater weer een makkelijk verdiend zakcentje.

Review: Een wel bestede avond

Een like is geen wederzijdse match.
Desondanks welbesteed? Kennelijk was de bittergarnituur goed en het drankje ook. Voor een aantal mensen is deze aandacht voldoende.

Review: Knuz iz dood

Wanhopige mensen op knuz kunnen credits kopen om op te vallen. Dit zou toch kunnen betekenen dat de eigenaar er een klein zakcentje aan over houdt. Een eenmaal opgezette site heeft weinig onderhoud nodig dus het is makkelijk verdiend. Zo langgl er iets binnen komt kan de eigenaar knuz laten staan. Is toch mooi meegenomen?

Review: Knuz iz dood

Waar de inkomsten ook vandaan mogen komen, het is makkelijk verdiend.

Review: Knuz iz dood

De sites zijn al lang achterhaald door apps zoals Tinder. De markt is nu compleet overhoop gehaald. Zelfs de grootste datingsite van Nederland, als ik ze geloven moet, relatieplanet (alias alimentatieplanet) is er mee opgehouden. Dus wat gaat knuz nog bereiken? Je kan je nog richten op een niche zoals hoger opgeleiden (ematching), maar op apps als Tinder kun je het opleidingsniveau ook zien. Misschien zijn de pseudo datingsites die met een creditsysteem en chatoperators werken nog het lucratiefst. Altijd mensen die de algemene voorwaarden niet lezen en er in trappen.

Review: Knuz iz dood

Ik denk dat Michael beter in samenwerking met een ouderenbond of bejaardeninstelling een sapiosexuele datingsite kan beginnen. Hier schijnt hij nogal verstand van te hebben.

Review: Leuke avond gehad

Toch vreemd dat mensen tevreden zijn zonder n echte date/match te hebben geregeld. Kennelijk volstaat wat entertainment, aandacht en een overbetaald drankje.

Review: Leuke avond in Leeuwarden

@Dirk
De reden waarom je daar niks over leest is dat deze mensen al tevreden zijn met wat gesprekjes, wat aandacht. Ze zijn kennelijk weing gewend dus dan is het snel overweldigend om met zoveel dames of heren te kletsen. Dus hoewel er geen date uitrolt houden ze er een positief gevoel aan over. Dat zal niet voor iedereen gelden natuurlijk. Zij die ee beetje kritisch xijn verwachten toch een date. Maar ben je kritisch dan ga je jezelf niet eens aanmelden want statistisch gezien heb je bijna geen kans ( te weinig mensen, leeftijdspreiding, 80/20 regel)

Review: Net zo waardeloos als Tinder

Happn en Tinder zijn grotendeels identiek. Het voornaamste verschil is dat er op Happn een kaart is waarop te zien is wie je bent tegengekomen. Dat zijn er zelfs in de randstad niet veel. Deze mensen kun je dan een 'like' geven. Op Tinder kun je de afstand op 2km zetten. Dat heeft een soortgelijk effect al is het op Tinder een momentopname terwijl happn bouwt een kaart met mensen op.
Omdat je op happn al snel door het lokale aanbod heen bent, laat happn je mensen van verder weg zien. En die afstand wordt steeds verder opgerekt. Hiermee verdwijnt het concept waarmee geadverteerd wordt.

Zoals gebruikelijk probeert ene Michael altijd de schuld bij de man zelf neer te leggen. Hij beseft niet dat een groot deel van de mannen onzichtbaar blijft vanwege de 80/20 regel, oftewel een onrealistische kieskeurigheid vanuit de kant van vrouwen. Hij probeert ook een generalisatie in de mond te schuiven: " of zijn alle vrouwen hetzelfde?"
Nee natuurlijk niet, maar uit onderzoek blijkt dat de meesten wel 'scheef' zoeken. Voeg hier aan toe dat dit soort apps hoofdzakelijk een mannelijke populatie heeft en de arrogantie van de dames is compleet. Want er geldt letterlijk: voor jou tien anderen. Dit soort apps is als solliciteren naar een begeerde baan ten tijde van grote werkloosheid. Je mag je gelukkig prijzen als je wat vindt en mag vooral niet zeuren over de voorwaarden. Happn en Tinder zijn dus prima plaatsen voor de volslanke single moms en de belegen crazy catladies. Ook cougars hebben het goed. Zet het leeftijdsfilter maar eens naar boven en zie hoe dames die ouder zijn dan jou, jou gaan liken. En maar klagen over one night stands, hoe zou dat toch komen.......
Happn is evengoed pulp als Tinder. Omdat Tinder populairder is dan happn heb je op Tinder meer kans. Statistisch gezien dan.

Review: Leuk en gezellig

Wat vage review. Voor herhaling vatbaar? Omdat er geen date is uitgerold? Of heb je juist wel dates kunnen regelen (zoja, hoeveel) ?
Ik kijk op hun website van en zie dat er in januari een event is voor 30-45 jarigen. Dat is een leeftijdspreiding van 15 jaar. Als er maar 7 dames komen opdagen hoeveel zitten er dan in een voor jouw acceptabele range? Ben je als man 30 jaar dan ben je dus de lul. Statistisch gezien heb je in dat geval 1 vrouw die dan slechts 2 jaar ouder is, mogelijk trek je daar de streep. Kans op een match als ieder 50% like kans geeft: 0,5x 0,5= 0,25. Na 4 van dit soort events zou je als 30 jarige man 1 match hebben. Maar dit is nog heel positief gedacht omdat vrouwen kritischer zijn, de bekende 80/20 regel. Dus vermenigvuldig het aantal benodigde events met minstens 3 dat is 12 events. Weet je vooraf dat je niet bij de top20% behoort begin er dan niet aan want dan ben je onzichtbaar voor 80% van de vrouwen en mag je het eerdere resultaat met 5 vermenigvuldigen, dus 60 events

Ben je in het meest gunstige geval 45 dan zou je goed zitten qua leeftijd maar vrouwen moeten dan op hun beurt ouder gaan daten. Tot 5 jaar ouder is wel aardig courant volgens het CBS. Ten aanzien van de 30 jarige die sowieso de lul is, heeft de 45 jarige 2 x zo hoge kans maar moet hiervoor dus nog steeds heel veel van dit soort events aflopen.

Ik vraag me daarom af wat de reviewschrijver bedoelt met matches. Ik vrees dat hij net als de organisatie bedoelt een 'like', maar dat is geen wederzijdse like=match.

Review: Bedrog (2)

@michael
Ik ken het alleen als app.
Technisch natuurlijk heel makkelijk want happn houdt de database bij met wie jij wel of geen like hebt gegeven. Dus als daar lange tijd niks gebeurt zien ze dat. Bij sommige ouderwetse datingsites kreeg je een.waarschuwing dat je account zal verlopen als je lange tijd niet had ingelogd. Aangezien de abonnementen niet goedkoop zijn mag je verwachten dat men dit probleem aanpakt bij happn.
Natuurlijk is het bedrog want men suggereert aanbod dat er niet is. Zo kun je tegen betaling flashnotes sturen maar als dat richting een niet opgeschoond profiel is, dan is dat zinloos en ben je bedrogen. Die flashnote wordt nooit gelezen

Review: Bedrog (2)

Het account verbergen kan natuurlijk ook nog. Je ziet er is van alles mogelijk maar bij happn gebeurt hier niks aan. We hebben het hier wel over een duur betaalde app.
De reden hiervan is alom bekend; een groot aanbod suggereren. Want een site of app waar gebruikers doorhebben dat t weinig voorstelt loopt leeg. Dus bedriegen maar.

Review: Bedrog (2)

Bedrog = dingen anders doen voorkomen dan de werkelijkheid is.

Lijkt mij duidelijk

Review: Bedrog (2)

Laat ze maar komen dan.
Een gebruiker die meer dan 1 maand geleden de app heeft verwijderd en nog steeds benaderbaar is op de app. Dit is gewoon niet OK. Heb t ook met mn eigen profiel meegemaakt dat maanden later het profiel er nog stond terwijl ik dacht dat weg was. De knop deactiveren profiel is dus niet hetzelfde als verwijderen. Met opzet onduidelijk gemaakt?

Review: Bedrog (2)

Eerst moet ik oppassen voor beschuldigingen van laster en smaad en daarna trekt Michael de conclusie dat dit toch niet zo makkelijk gaat.
Of het juridisch onder bedrog valt kun je over discussiëren maar praktisch gezien heeft weinig twijfel. Overigens maken consumenten organisaties zich al langer druk over bedrog dat net wel of net niet kan. Als er ietsls helemaal geen aardbeien bevat dan mogen ze geen 'aardbeien' op het pak zetten maar moeten ze er op zetten ' aardbeiensmaak'. Helaas kunnen datingsites en apps volop rotzooien.

Review: Bedrog (2)

@michael.
Wie zegt dat ik dat niet al lang gedaan heb, onder eigen naam een klacht over hun bedenkelijke werkwijze?
Wederom allerlei aannames.

Review: Bedrog (2)

Als je een vent bent Michael dan zou je de handelswijze van happn ook streng veroordelen. In plaats daarvan ga je mij bekritiseren met tal van aannames.

Review: Bedrog (2)

@michael; het is de verantwoordelijkheid van happn en niet die van de uitschrijvende cliënt om het bestand schoon en representatief te houden. Ook hier weer een vreemde verdraaiing van jouw kant. Voor een bedrag van 30 euro per maand mag je toch verwachten dat dit soort euvels worden verholpen.

Review: Bedrog (2)

Dat er op happn oude inactieve profielen staan heb ik toevalligerwijze zelf ervaren. Voor mij is dat bewijs genoeg.

Review: Erg leuke avond gehad

Maar is er nu een date uitgerold? Of bleef het bij een overbetaald drankje?

Review: Denk even na bij deze site

Het spirituele hiervan is dus dat je geld verdampt!

Review: Denk even na bij deze site

Je hoeft geen helderziende te zijn om door te hebben dat ook deze site de zoveelste onzin site is die enkel geld probeert te trekken.

Vergeet ook niet de 'free meals hunters' en andersoortige profiteurs. Ik denk dat dat veel vaker voorkomt