Datingheksen

Datingheksen

In diverse sprookjes worden heksen beschreven als wat oudere, kinderloze vrouwen die samenwonen met een kat. Als ik op Tinder de profielen doorblader zie ik heel veel van dit soort kinderloze vrouwen die met een kat op de foto staan. Deze vrouwen blijken ook boosaardig en gemeen te zijn. Stuur maar eens een aardig berichtje en kijk wat er retour komt. Tenminste als je nog durft nadat je haar hooghartige profiel hebt gelezen. Ook zijn velen zweverig boven hun yogamat, spiritueel en geloven dat er ‘iets’ is. Veel veganisten ook en kruidensoepkokers, alleen dan niet meer in een koperen ketel. Verhalen over het drinken van ayahuasca thee onder begeleiding van een sjamaan heb ik inmiddels ook al gehoord. Ik denk dat als je alle lagen make-up eraf haalt ze ook qua uiterlijk weinig onder doen voor de traditionele heks. Alleen in plaats van in het bos wonen ze in een gehorige achterstandsflat……

Sterke punten
mooie katten

Zwakke punten
jammer van de heks

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

9 reacties

Klopt helemaal , net als in de film van Ronald Dahl ( 1990 ) The Witches , proberen de vrouwen je niet in muizen te veranderen , maar in een eunuch die de orders van de "baas' in acht neemt zonder commentaar en met inlevering van een eigen bestaan en de daarbij behorende hobby's , en dat voor een voortplanting 's drift ?

Vrouwen met kinderen heb je ook beter niet.

Toen ik undercover ging had ik pittige discussies met linkse dames die iedere dag aan yoga doen, GroenLinks/PvdD stemmen, veganistisch zijn, bewust kleding kopen etc. Ik kon alles zeggen hoe tegenstrijdig het ook was (soms ook niet). Maar...de 80% die bij voorbaat al wordt weggeswiped kan dat niet maken. Dan match je niet en het is einde gesprek.

Tja..

Deze vegetarische tinderheksen hebben dan wel een serie vleesetende katten om zich heen.....
Een goede manier om Tinderheksen te verjagen is het uiten van een rechtse politieke voorkeur.

Ik heb eens op de website van Tinder gekeken.
Daar zie ik alleen knappe jonge dames en heren.
Maar ouderen zie ik niet, ook geen Tinderheksen.
De dames en heren op de foto's van de website van Tinder, hebben geen Tinder nodig om iemand te versieren.
Dit zie je op alle datingwebsites, fotomodellen die geen datingsite nodig hebben.

Maagdelijke voortplanting, ook wel parthenogenese genoemd, gaat gelukkig niet op voor heksen. Dus hopen dat het een uitstervend soort is doordat niemand zijn vingers wil branden aan hen. Ook al weet ik beter!

Tja, kunstmatige inseminatie via een spermabank...... parthenogenese is dus wel degelijk mogelijk. Sommige van mijn dates hadden het ook hierover.

Mijn laatste date had wel veel weg van een heks/bitch. Ik had gelijk duidelijk gemaakt dat we alle kosten splitten. Toen ik dat smoelwerk zag...sprak boekdelen. De rest van de avond kwam er nog weinig zinnigs uit. Na afloop gaf ze aan 'moe' te wezen door het e.e.a..

Datingheksen gebruiken niet een toverstafje, maar hun vrouw-zijn (gouden vagina) om gratis een diner te kunnen scoren. Meestal werkt de truc, want veel mannen lijken onder invloed van een toverspreuk. Ga je hier tegen in verwacht dan gekrijs, drama of andersoortig gedrag.

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tinder
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden