Fake

Onlangs weer een profiel aangemaakt. Overduidelijk wordt je genept want de eerste dag krijg je weer precies 3 matches en daarna niets meer. Van de 3 matches staat er nu nog 1 in het lijstje. Ziet er niet verkeerd uit maar het zelfde gezeur en geklaag over ONS/FWB, gescheiden geval met kinderen natuurlijk. Sturen zelf nooit een eerste bericht en reageren ook zelden dus mooi laten staan.
Voor de rest kun je swipen tot je weer door de dagelijkse limiet heen bent en je de melding krijgt dat je tegen betaling weer (onbeperkt) verder kunt. Veel te duur dus gaan we niet doen.
30 euro per maand voor een app! Zonder klantenservice terwijl er tal van problemen zijn met onterechte bans!
Een prostituee is goedkoper (en eerlijker)

Sterke punten
Toch sterk dat deze misleidende app zonder klantenservice zo veel geld in het laatje brengt.

Zwakke punten
Duurder dan een prostituee

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

10 reacties

Prostituees zijn ook duur. Die willen zoveel mogelijk geld van je hebben. Uitpezen noemen ze dat.

Dates zijn ook duur. De eerste keer spreek je af op neutraal terrein en is er bijna nooit sex. Benzine, parkeren, etentje, zit je al snel op 100 euro. De tijd reken ik dan nog niet eens mee. Als er dan pas op de 2e date wat gebeurt zit je al zo op 200 euro. Maar voor hetzelfde stopt ze je in de friendzone, gebeurt er niets. Die kosten mag je overboeken naar de volgende date. Dan nog abonnementsgeld van de datingsite of app erbij. Het zou me niets verbazen als er mannen zijn die omgerekend 400 euro of meer kwijt zijn alvorens sex te krijgen. En hierbij dan ook nog talloze bitcherige uitspattingen en afwijzingen hebben kunnen trotseren. Voor dat bedrag heb je dus ook een hele mooie prostituee die waarschijnlijk vriendelijker, knapper en beter in bed is dan de doorsnee date.

Dan maar alleen blijven en aan zelfbevrediging doen. Voorkomt overbevolking.

Dankzij doorgeslagen extreem feminisme is het geboortecijfer in de westerse samenleving gedaald naar een historisch dieptepunt en het zal nog wel verder zakken. Maakt niet uit wat je als man doet.

Heb mij voor de nieuwsgierigheid eens aangemeld op Tinder , precies en echt exact zoals MGTOW hier aangeeft,bijna allemaal staat er geen ONS en FWB .
En de date's die ik gehad heb waren nogal afstandelijk en achterdochtig en had te maken met een bitch die je uiteindelijk afkeurt , en sommige van deze dames staan er al jaren op , dat vertelde zij zelf , geen man voldoet , dus als je beetje eigenwaarde hebt , moet je vooral niet doen !

Geen wonder dat vrouwen die er al jaren op staan nog steeds geen man hebben gevonden. Het eisenpakket/wensenlijstje wordt alsmaar langer en iedere keer komt er wat bij. Heb je iets niet of is het niet goed genoeg? Next, door naar iemand die het wel heeft maar die zal ongetwijfeld iets niet hebben wat de vorige dan wel weer had. En maar klagen en zeiken dat ze alleen zijn. Hoe zou dat toch komen...? Ik heb er al tijden geen 'skik' meer van.

En MGTOW kan het goed begroten / inschatten financieel , als ik de date's die ik had kom ik ook zeker rond de 400 euro uit , en wat is de uitkomst niks ,nada zippo ,zero alleen gedumpt worden , omdat het aanbod zo groot is !!

Min of meer aantrekkelijke vrouwen die ook niet op geld uit zijn moet je niet op een datingsite gaan zoeken want die hebben er geen nodig.

Ik heb anders wel mooi een FWB gevonden op Tinder. Het was even zoeken dat wel.

Die had ik ook onlangs alleen na een week of 3 was dat weer voorbij, te moeilijk in omgang

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tinder
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden