Met Facebook ben je verbonden en deel je alles met iedereen in je leven.

Facebook Reviews

  Waardeloze schepsels!!!!

  Ik moet steeds mijn voorkeur doorgeven.
  Tig keer gedaan ZONDER rezultaat.
  Volgens FB dating,is de mannelijje bevolking van Nl,onopgeleid,grof,en ongeinterresseerd.
  Ik word er kots en kots misselijk van wat ik zie !
  Dat dat alles is toegestaan,en geen enkele fatsoenelijke mannelijke personen BESTAAN !

  Zwakke punten
  Onopgeleide,simpele mensen,hier laten uitzenden .
  Ik vraag me af als het uberhaupt,keurige,nette mannen bestaan er .

  Geen reacties op Facebook Dati

  Ik heb ruim een jaar Facebook Dating, maar ik krijg geen enkele reactie, ook niet van een nepprofiel.
  Het waren wel vrouwen in mijn woonplaats, daarbuiten hoef ik niet.
  Na ruim 1 jaar heb ik Facebook Dating verwijderd.
  In mijn woonplaats waren er wel genoeg vrouwen van mijn leeftijd.
  Dus Facebook Dating werkt wel en is bekend/

  Sterke punten
  Het is gratis met alle mogelijkheden

  Zwakke punten
  Geen reacties van vrouwen maar daar kan Max Zuckerberg niets aan doen
  Nauwelijks reviews, of is dat juist een sterke punt?
  Een tijd geleden was de Dating App verdwenen, maar die heb ik weer terug,

  Is Facebook Dating opgeheven?

  Ik zie de app Dating niet meer in het menu van Facebook. Waarschijnlijk is Facebook Dating opgeheven en heb ik dat bericht gemist.
  Er zijn wel veel pagina's Facebook Dating maar die zien er nep uit als je de foto's bekijkt. En heeft niks te maken met de Facebook Dating app

  Sterke punten
  Het was gratis

  Zwakke punten
  Het is er niet meer.

  Zo gaan er 13 in een dozijn

  Na een paar maanden facebookdating te hebben gebruikt tot de conclusie gekomen dat dit weinig toegevoegde waarde heeft. Veel dames op facebook zijn oude bekenden van Tinder, bumble of happn. Kieskeurige vrouwen die ook maar eens facebook proberen om daar hun (niet bestaande) ultieme droomman te vinden. Als je weet dat op bijvoorbeeld Tinder,
  er minstens 85% man is, en zelfs vrouwen met middelmatige looks ongelooflijk veel keuze hebben, dan begrijp je dat het ook op facebook niet gaat lukken. Het zal nergens lukken. Opvallend: 80% van de matches zijn chinees. Vaak opererende vanuit het buitenland. Toch knap dat ze ook via facebookdating hun weg hebben gevonden. Chinese CEO's, fashiondesigners, met of zonder 'alienface', ze zijn er weer. Ik kan niet namens alle leeftijdsgroepen spreken, maar tussen 35 en 45 is het weinig soeps. Ik schat dat minstens de helft van de vrouwen totaal geen moeite doet om maar ook enigszins appetijtelijk voor de dag te komen. Het haar kammen, fatsoeneren, iets beters aantrekken dan spijkerbroek + sweater, om maar iets te noemen, is vaak al te veel gevraagd. Zijn dit je beste foto's?, vraag ik me dan af. Als je dan de eigen regio helemaal hebt gezien, stelt facebook voor de afstand gedurende 72 uur eens flink uit te breiden. Dan swipe je in onze buurlanden en zelfs Frankrijk. Grappig maar niet meer dan dat. Als het nu rusland, Oekraïne etc kon zijn dan had het nog echt potentie.

  Sterke punten
  100% gratis, in tegenstelling tot bijv. Tinder. Technisch beter dan alle andere apps.

  Zwakke punten
  Zo gaan er 13 in een dozijn. Veel dezelfde vrouwen als op Tinder; vaak onaantrekkelijk en onverzorgd en desondanks veeleisende.

  Facebook dating

  Sinds vandaag kan ik nu profielen zien. Op een hartje of kruisje drukken. Net als bij Tinder. Maar de zoekopties zijn veel uitgebreider. Profielen zijn echt. Het ziet er allemaal mooi uit en werkt intuïtief. Goed gedaan van facebook.

  Sterke punten
  Mooi opgezet. Gratis.

  Zwakke punten
  Nog niet ervaren.

  Facebook Dating dit kan je verwachten

  "Over niet te lange tijd komt Facebook Dating uit. Het was een kwestie van tijd voordat ‘s werelds grootste sociale netwerk zich op de datingmarkt zou storten. Met maar liefst 200 miljoen gebruikers die zich als single bestempelen, heeft dit de potentie om met één klap de allergrootste dating-app te worden.

  Serieuze concurrentie voor Tinder, dus. En inderdaad, de aandelen van Tinders overkoepelende Match Group duikelden ruim 20 procent toen Mark Zuckerberg zijn plannen bekend maakte. Maar, zoals je op deze pagina zult ontdekken is Facebook Dating niet echt een concurrent van Tinder. Het grootste social medianetwerk ter wereld wil zich namelijk op serieuze dating richten."

  Bron uit bovenstaande citaat en meer info en video van Mark Zuckerberg over Facebook Dating zie:

  DatingGuru.nl
  Zoek op: Facebook
  Laatst bijgewerkt 18 maart 2019

  Over Facebook Dating kan ik nog niks zeggen, alleen als vrouwen hoge eisen blijven stellen, mannen gelijk over seks beginnen en de verhouding man : vrouw ook bij Facebook Dating scheef is wordt het niks. Maar laten we eerst afwachten wat het wordt. Facebook Dating kan best de ondergang worden van Tinder en alle andere datingsites en misschien ook de ondergang van relatiebureaus.

  Sterke punten
  Facebook: zeer uitgebreid en gratis.
  Facebook Dating: nog niet bekend.

  Zwakke punten
  Facebook: ingewikkeld doordat het zo uitgebreid is.
  Facebook Dating: nog niet bekend.

  Niet voor dating

  Facebook is leuk voor vrienden, familie en collega's, maar niet voor dating.
  Er zijn een aantal datingpagina's en groepen of Facebook. Het man/vrouw-gehalte ligt hier net zo scheef als op normale datingsites. Misschien nog wel schever, 90% man, 10% vrouw. Van de vrouwelijke leden zijn er ook nog een aantal nepprofielen die proberen reclame te maken voor dure nepdatingsites.

  Datingplaza is waarschijnlijk de grootste groep of Facebook. Je kunt hier jouw foto posten en/ of een tekstje. Op berichten en foto's van mannen wordt niet gereageerd. Op berichten en foto's van vrouwen wordt natuurlijk massaal gereageerd. De ene reactie is nog wanhopiger en kanslozer dan de andere. Ik moet er soms gewoon om lachen. Eigenlijk wel zielig voor die mannen, maar ja, ze lokken leedvermaak zelf uit.

  De meeste vrouwen die posten zijn alleenstaande moeders uit de lagere klassen. Ook zijn er opvallend veel Vlaamse vrouwen lid.
  Veel mannen die hier reageren en posten zijn wanhopig, gefrustreerd en gewoon viespeuken die gelijk over seks beginnen. Die verschuilen zich niet voor niets achter een anoniem profieltje.
  Aan de ene kant logisch, zo'n anoniem profieltje, want op Facebook is jouw privacy niet veilig. Voor je het weet lezen jouw vrienden alles mee!

  Sterke punten
  Contact houden met vrienden, familie en collega's.

  Zwakke punten
  Vrienden, familie en collega's die dagelijks onzin posten zoals al die flauwe plaatjes, wat ze aan het doen zijn, waar ze zijn en op vrijdagochtend posten ze "bijna weekend!".
  Je privacy is niet veilig. Iedereen kan bijna alles zien wat jij op Facebook doet als je ook maar één instelling verkeerd hebt staan.
  En natuurlijk die uitnodigingen voor die stomme spelletjes! Die worden niet verstuurd door jouw vrienden zelf, maar die worden verstuurd door het spelletje als jouw vrienden die spelen. Als je aan zo'n spelletje begint moet je niet voor niets aanklikken dat je ze toestemming geeft om toegang te hebben tot jouw vriendenlijst!

  en dan nog even facebook...

  facebook is geen datingsite

  Sterke punten
  hele gave site met veel mogelijkheden
  heb er heel veel oude bekenden weeer teruggevonden
  super gaaf en heel overzichtelijk maar NIET als datingsite!!!!!!!!!!!!!!!!

  Zwakke punten
  HET IS GEEN DATINGSITE EN ZAL HET NOOIT WORDEN
  face book is tof voor vriendenlijsten zoals hyves maar ga nou niet lopen dating-siten hihi
  slaat nergens op...het is een community site en geen datingsite en dat is ook helemaal niet de insteek vaaaaan heel veel mensen die erop staan hihi
  dus wat doet deze site hier in godsnaaaaaam??????
  weg hier...is geen datingsite!!!!!

Bezoek Facebook

Schrijf een review