Reviews van deze auteur

Veel ijsbergfotoos

Review over Tinder

Bij een ijsberg bevindt zich het grootste deel onder water. Alleen het topje is zichtbaar. Dat kan problemen geven, denk maar aan het ongeluk met de Titanic. Veel vrouwen op Tinder maken ijsbergfotoos. Dat zijn geen fotoos van ijsbergen maar fotoos van haar zelf waar ze telkens maar voor een klein gedeelte opstaat, vaak alleen het gezicht. De bedoeling is om de enorme massa die zich onder het gezicht bevindt te verbergen. Het venijnige is dat de fotoos vaak zo zijn genomen (van boven) dat de onderkin wegvalt. Jij denkt dus wat een leuk koppie en jouw fantasie vult de rest in. Pas bij een eerste date wordt de kolossale omvang onthuld. Mijn advies is om alle profielen met ijsbergfotoos te skippen of in een privechat te vragen om een foto waar ze in het geheel opstaat. Want ga er maar vanuit dat de keuze voor een ijsbergfoto heel bewust is. Tinder laat wel een vaccinatiestatus zien maar niet de quetelet index of het gewicht. Tinder zelf helpt dus niet om de ijsbergen te trotseren

Sterke punten
Veel kundig gemaakte fotoos die veel kunnen verhullen.

Zwakke punten
De BMI/Quetelet index wordt in tegenstelling tot de vaccinatiestatus niet vermeld met als mogelijk gevolg een zeer grote verrassing

Wel veel knappere vrouwen in Polen

Review over Tinder

Sommige mensen beweren dat als je veel lelijke vrouwen te zien krijgt dat dit aan je rating zou liggen. Mannen die zelf niet zo succesvol zijn op Tinder (de meesten) zouden van Tinder een lage rating toebedeeld krijgen zodat deze mannen geen knappe vrouwen te zien krijgen. Dit soort beweringen zijn niet alleen onbewezen maar vanuit een commercieel oogpunt is het ook nogal onlogisch.

Nu ik in Polen ben gearriveerd valt op dat er hier zowel in het echt als op Tinder er een stuk meer knappere vrouwen te zien zijn dan in Nederland. In Nederland kan het goed zijn dat er van de 10 vrouwen die je swipet er hoogstens 1 tussenzit die je er appetijtelijk uit vindt zien. In Polen zijn het al snel meerdere van de tien. Ook zie je hier minder vaak veels te dikke vrouwen op straat lopen en valt het op dat men hier in het algemeen verzorgd en charmant bijloopt. Wat ook kan zijn is dat de slavische gelaatstrekken gewoon wat mooier en verfijnder zijn dan dat van de gemiddelde kaaskop.

Als je in Nederland allemaal lelijke Tinderella's ziet dan klopt dat wel. Het is een reëele afspiegeling van de vrijgezelle, vrouwelijke samenleving. Wil je wat beters zien dan kun je met de betaalde versie van Tinder je zoeklokatie aanpassen. Of je gaat op vakantie.(bijv polen)

Sterke punten
Leuk in het buitenland swipen ondanks je vermeende lage rating

Zwakke punten
Ligt niet aan je eigen rating maar aan de reet van nederlandse vrouwen dat je in nederland weinig knappe vrouwen ziet

Betaal niet om je likes te zie

Review over Tinder

Veel apps zoals Tinder en bumble proberen je te verleiden om een zeer duur abonnement te nemen. Dat doen ze niet alleen door je swipes te beperken, maar ook door heel vage (geblurde) fotoos te laten zien van vrouwen die jou geliked hebben. Wil je die zien dan moet je dik betalen. Nu is het zo dat de gemiddelde vrouw op een datingapp de gemiddelde man als onaantrekkelijk beschouwt. Zij wil jonger, knapper en beter dan dat ze zelf is. Als jij dus gaat betalen dan zie je dat het merendeel van de vrouwen die jou een like hebben gegeven!, oudere vrouwen zijn met het gezicht van een grizzly beer en het figuur van een nijlpaard. In tegenstelling tot de wat oudere man compenseren deze vrouwen hun uiterlijk niet met goede financiën, een goed gevoel voor humor en initiatief. Veel eisen maar niks te bieden dus. Kortom zodra je betaalt is het een grote deceptie. Ik weet dat veel mannen te nieuwsgierig zijn en denken dat er tussen die likes een leuke vrouw kan zitten. Ze denken ik betaal die tientjes wel dan kan ik gaan daten. Ik ben er destijds ook ingetrapt. Gewoon niet doen. Hou dat geld maar in je zak. Als je geld uit je broek haalt betekent dat zeer zeker niet dat je daarna wat anders uit je broek kunt halen.

Sterke punten
Je raakt gemakkelijk je geld kwijt.

Zwakke punten
Hierna ook je libido als je al die lelijke cougars ziet die jou een like hebben gegeven.

Stoere vrouwen

Review over Tinder

Op Tinder zie ik steeds meer stoere vrouwen. Vrouwen met helm, op een motor, die abseilen van de euromast, in de rimboe kamperen met zelfgemaakt houtvuur. Fitnessvrouwen met spierballen (maar geen borsten), zakenvrouwen die hun dure auto showen. Dan de grote donkere tatoeages zodat ze op een zeerover met borsten lijkt. Kortpittige kapsels en dikke brilmonturen blijken ook niet alleen voorbehouden aan lesbiennes. Open je het profiel dan lees je hoe actief en avontuurlijk hun leven is. Sommigen zeggen er meteen bij dat ze geen keukenprinses zijn. Het eten is zo te zien geen probleem, bij voorkeur op jouw kosten. Naast een potje opscheppen vooral nog in offensieve taal welke mannen vooral niet moeten reageren en waar ze niet van gediend is. Zelf rookt ze vaak want ook dat is stoer. Misschien is zon kort pittig kapsel dan wel zo brandveilig. Bier en Whisky zijn ook populair. Kan handig zijn een aangeschoten vrouw tenzij zij meer kan verstouwen dan jij.
Heb wel gematched met stoere vrouwen maar deze waren nooit stoer genoeg om het eerste bericht te sturen. Ook hier moet je alles niet serieus nemen.
Persoonlijk heb ik weinig trek in een stoere vrouw. Ik heb liever een vrouwelijke vrouw. Als je de betaalde versie van Tinder hebt kun je jouw lokatie verplaatsen naar een oostblokstad. Het verschil is duidelijk, minder stoer.

Sterke punten
Veel stoere vrouwen

Zwakke punten
Niet vrouwelijk

Een eerste bericht?

Review over Bumble

Het is een keer wat anders dat vrouwen het eerste bericht sturen maar........zorg dat ze een zin van minimaal 10 woorden moeten sturen. Als de match een bericht stuurt is het doorgaans een emoji of simpele hi. Zelfs vrouwen die het jonger zoeken zijn kennelijk te lui en/of ontbreekt het aan fantasie om een openingszin te maken.
Ondanks het feministische sausje van bumble zie je dat de meeste vrouwen ouderwets zijn en verwachten dat de man alle initiatief neemt, entertained, betaalt etc. Het enige moderne van de bumble vrouwen is dat ze vaak gescheiden zijn en voorzien zijn van afzichtelijke tatoeages.
Er zitten vrij weinig vrouwen op bumble dus rrn gratis abonnement volstaat om in je regio alles te zien. Veel vrouwen zitten al langer dan een jaar op bumble, ondanks hun mooie foto's en verhalen. Bedenk zelf even hoe dat nu zou komen. Ook relatief veel Engelstalige profielen waarvan de echtheid twijfelachtig is. Het verdienmodel van bumble: een match verloopt binnen 24 uur als zij geen bericht stuurt maar jij kan tegen betaling verlengen. Maar waarom zou je dat willen. Als die vrouw jou ziet zitten stuurt ze heus wel iets binnen 24 uur, tenzij het een fake-profiel is. Als je betaalt kun je ook meer swipen en wat uitgebreidere zoekfilters gebruiken. Dit heeft gezien het beperkte aanbod nauwelijks tot geen meerwaarde.

Sterke punten
Veel mooie plaatjes kijken.

Zwakke punten
Complexe veeleisende vrouwen die al zo lang in de aanbieding staan, daar moet je niks van verwachten.

Vaccinatievrouwen

Review over Tinder

Op Tinder zijn nogal wat vrouwen die laten zien dat ze hun prikkie tegen covid hebben gehad. Ze zijn er dus kennelijk nog trots op ook. Zijn deze vrouwen erg naïef en laten ze zich dan ook makkelijk injecteren dmv een mannelijk geslachtsdeel? Zijn het vrouwen die willen laten zien dat ze 'deugen', ergens bijhoren? Ze waren allemaal al volgens de 3 s-en; Sportief, Sociaal en Spontaan, moeten dat er 4 worden, + Spuitje?.
Kortom alweer een rood vlaggetje erbij. Naast de bestaande rode vlaggetjes zoals vokslank, tatoeage, verandercoach, ONS/FWB-klaagzang, feminist, wensenlijstjes, tegengas nodig hebben, etc etc etc. Zo wordt selecteren weer een stukje makkelijker. Er blijft dan alleen niet veel over en gezien de enorm scheve man/vrouw verhouding moet je er niks van verwachten.

Sterke punten
Je herkent naïeve gevaccineerde vrouwen.

Zwakke punten
Er blijft nog minder over

Profiel als vrouw

Review over Tinder

Het moest er eens van komen; een profiel als vrouw. Ik heb de fotoos van iemand gebruikt waarmee ik eerder mee had gedate. Geen lelijke vrouw, ook geen supermodel. Iemand van mijn league. Ik heb wel de persoonlijke situatie aangepast. Ze heeft nu 4 kids, between jobs. Ze zoekt geen kabouter, daarvoor gaat ze wel naar de Efteling, maar een man van minimaal 1.85. Natuurlijk geen ONS/FWB. Al met al niet een bijzonder originele en uitnodigende tekst, een beetje zoals je het zo vaak leest. Nog voordat ik de tekst had kunnen afmaken (de fotoos stonden er al), waren er al 44 likes. Binnen het uur waren er al 99+. De teller kan niet verder. Binnenkort zal ik de matches gaan oogsten. Ik houd jullie op de hoogte van de uitkomst.

Sterke punten
Veel mannen

Zwakke punten
Weinig vrouwen

Uitgebreide rapportage functie

Review over Tinder

Tinder heeft de rapportage mogelijkheden uitgebreid. Er zijn nu tal van verschillende redenen, met onder elke weer een verdere uitsplitsing, waarop je kunt rapporteren. Je kunt zelfs iemand rapporteren als iemand niet op jouw berichten reageert. Je kunt maximaal 5 maal achtereen iemand rapporteren, daarna moet je enkele minuten wachten. De gevolgen van het rapporteren zijn niet duidelijk. Bij welke melding wordt de persoon direct verwijderd? Of zijn meerdere identieke meldingen nodig? Hoeveel? Volgens de reviews in de app store worden er nog steeds mensen verbannen van de app, zelfs betalende leden, zonder dat daar kennelijk sprake is van overtreding van de voorwaarden. Vermoedelijk wordt er verbannen op basis van rapportages van andere leden. Tinder is niet bereikbaar en geeft geen commentaar op klachten van mensen die onterecht verbannen zijn (en dus ook hun geld kwijt zijn). Het handmatig controleren van klachten kost ze veel tijd, dus geld. Kennelijk heeft men berekend dat het goedkoper is dat de klant verbannen wordt, zeker als die klant al heeft betaald. Zelf rapporteer ik vrouwen die klagen over ONS en sexistische mannen als ongepaste bio / haatzaaiende taal. Dit zouden meer mannen moeten doen. Ook niet-reagerende vrouwen kun je rapporteren. Mocht je zelf verbannen zijn, probeer dan een andere inlogmethode, bijv. via sms, en neem een andere email. Doe dit nadat je de app opnieuw hebt geinstalleerd en in facebook de koppelingen hebt verwijderd.

Sterke punten
Sterk dat er zoveel redenen zijn om iemand te rapporteren.

Zwakke punten
Tinder conctroleert niet zelf en bezwaar maken is niet mogelijk.

Resultaat goed profiel zonder foto

Review over Tinder

Op aanraden van een van de meelezende reageerders hier (bedankt Michael), heb ik een zeer goed en origineel profiel geschreven, maar dan zonder een foto waar ik zelf op sta. Het idee er achter is als volgt: vrouwen zouden wel degelijk naar de inhoud van het profiel kijken en zich vervolgens aangetrokken voelen door de intelligentie van het profiel. Dergelijke vrouwen zouden serieus zijn en niet die nare vrouwen zijn die ik volgens Michael telkens tegenkom. Zelf heeft hij goede ervaringen met deze techniek. Na 1 dag zie ik 15 likes. Vrouwen die verder zijn dan mijn ingestelde afstand van 2 km hebben mij geliked. Zo kun je de likes snel omzetten naar matches. Als je nu denkt ' zie je wel dat het werkt!', let op ik heb geen filter toegepast, ook geen leeftijdfilter. Hier de analyse van de 15 matches:
1 vrouw is 1 jaar jonger dan ik, 2 zijn even oud, de rest is ouder. De oudste is 15 jaar ouder. Gemiddelde leeftijd 5 jaar ouder dan ik zelf. Volgens het CBS is de vrouw binnen een relatie iets van 3 jaar jonger. Oftewel wat je nu krijgt via Tinder is gemiddeld zeker 8 jaar ouder dan IRL.
Zijn het dan hele intelligente en serieuze vrouwen?
5 vrouwen hadden helemaal geen profieltekst. 4 vrouwen een nietszeggende tekst van een paar regels. 1 vrouw had een ronduit negatieve tekst. 5 hadden een normaal profiel. Hiervan 1 vrouw die wat origineel probeerde te zijn met wat quasi intellectuele quotes (gelukkig niet engelstalig). Echter geen enkel profiel dat er bovenuit stak.
Over het uiterlijk van deze oudere, saposexuele vrouwen zullen we het maar niet hebben, zelfs een overdosis viagra gaat je niet redden. They have 'hit the wall'.
Conclusie: een beroep doen op enkel het intellect van vrouwen is zinloos. Je krijgt dan voornamelijk stuk oudere vrouwen. Vrouwen die kennelijk ook helemaal niet serieus zijn omdat ze het onrealistisch jonger zoeken en weinig werk maken van hun profiel. Tinder blijft een vleesmarkt waar meer dan 90% van de vrouwen enkel oog heeft voor de knapste 10% van mannen. Recent onderzoek wijst zelfs naar 96%/4%. Vrouwen selecteren oppervlakkig EN onrealistisch. Op zijn best resulteert dit in de veelbeklaagde, maar kennelijk geaccepteerde, one night stand. Je oogst wat je zaait.
Onder het mom je weet maar nooit laat ik het profiel voorlopig maar staan, maar vooralsnog gloort er weinig hoop voor een goed geschreven, niet sexueel getinte, origineel profiel. Bewaar een dergelijk profiel maar voor als je in het bejaardenhuis zit. Als dan de matches nog dezelfde leeftijd hebben tenminste.

Sterke punten
Via Tinder leer je de ware aard van de meeste single vrouwen snel kennen: negatief (vooral de gescheiden exemplaren), onrealistische eisen stellende, zelf niks te bieden als tegenprestatie.

Zwakke punten
Een teleurstelling voor de serieus zoekende man; normale en serieuze vrouwen schitteren in afwezigheid

Allemaal dezelfden

Review over Tinder

Na een aantal maandjes zonder Tinder de app opnieuw gedownload, nieuw profiel aangemaakt en weer eens swipen. Begonnen in mijn directe omgeving. Wat dan opvalt is dat het overgrote deel tot een déjà-vu ervaring leidt. Hoe is het toch mogelijk? Op een app die voor meer dan 80% uit mannen bestaat en vrouwen met een doorsnee uiterlijk binnen 2 uur 99+ likes hebben zou je als vrouw binnen no time op je wenken bediend moeten worden. Mogelijke verklaringen:
Gebruikers verwijderen de app maar niet het account en Tinder schoont dit account niet op. Vrouwen zijn veels te kritisch en geraken niet aan de man,of....ze berijden de cock carousel met een select groepje. Wat het ook moge zijn, echt geloofwaardig ziet het er niet uit. Ja meteen wat matches. Chinese spam. Ook een match die volgens de profieltekst moeder is van 2 jongens maar daa in de chat zegt géén single mom te zijn. Toen ik dat opmerkte was de match meteen weg. De database van Tinder is op zijn zachtst gezegd bedenkelijk maar ze vragen wel heel veel geld ervoor. Betaal nooit, maar zet je zoekafstand minimaal. Voorstellen met grotere afstand zijn dan doorgaans de personen die jou een like hebben gegeven.

Sterke punten
Naamsbekendheid

Zwakke punten
Manipulatie oplichting, geen klantenservice en voor de meeste mannen niet effectief.

Zo gaan er 13 in een dozijn

Review over Facebook

Na een paar maanden facebookdating te hebben gebruikt tot de conclusie gekomen dat dit weinig toegevoegde waarde heeft. Veel dames op facebook zijn oude bekenden van Tinder, bumble of happn. Kieskeurige vrouwen die ook maar eens facebook proberen om daar hun (niet bestaande) ultieme droomman te vinden. Als je weet dat op bijvoorbeeld Tinder,
er minstens 85% man is, en zelfs vrouwen met middelmatige looks ongelooflijk veel keuze hebben, dan begrijp je dat het ook op facebook niet gaat lukken. Het zal nergens lukken. Opvallend: 80% van de matches zijn chinees. Vaak opererende vanuit het buitenland. Toch knap dat ze ook via facebookdating hun weg hebben gevonden. Chinese CEO's, fashiondesigners, met of zonder 'alienface', ze zijn er weer. Ik kan niet namens alle leeftijdsgroepen spreken, maar tussen 35 en 45 is het weinig soeps. Ik schat dat minstens de helft van de vrouwen totaal geen moeite doet om maar ook enigszins appetijtelijk voor de dag te komen. Het haar kammen, fatsoeneren, iets beters aantrekken dan spijkerbroek + sweater, om maar iets te noemen, is vaak al te veel gevraagd. Zijn dit je beste foto's?, vraag ik me dan af. Als je dan de eigen regio helemaal hebt gezien, stelt facebook voor de afstand gedurende 72 uur eens flink uit te breiden. Dan swipe je in onze buurlanden en zelfs Frankrijk. Grappig maar niet meer dan dat. Als het nu rusland, Oekraïne etc kon zijn dan had het nog echt potentie.

Sterke punten
100% gratis, in tegenstelling tot bijv. Tinder. Technisch beter dan alle andere apps.

Zwakke punten
Zo gaan er 13 in een dozijn. Veel dezelfde vrouwen als op Tinder; vaak onaantrekkelijk en onverzorgd en desondanks veeleisende.

Facebook dating

Review over Facebook

Sinds vandaag kan ik nu profielen zien. Op een hartje of kruisje drukken. Net als bij Tinder. Maar de zoekopties zijn veel uitgebreider. Profielen zijn echt. Het ziet er allemaal mooi uit en werkt intuïtief. Goed gedaan van facebook.

Sterke punten
Mooi opgezet. Gratis.

Zwakke punten
Nog niet ervaren.

Over naar Facebookdating

Review over Tinder

Vanuit hun monopoliepositie heeft men bij Tinder er een potje van gemaakt. De tarieven bij Tinder rijzen de pan uit. Er is een algoritme dat je tegenwerkt. Er zijn ongeveer 9 keer zoveel mannen dan vrouwen. Mensen worden uit het niets verbannen en zijn hun geld kwijt. Er is geen klantenservice.

Maar dan is er nu facebookdating dat helemaal gratis is. Je vindt het icoontje in het menu van de facebookapp. Hoe lang het gratis blijft is natuurlijk de vraag. Vroeger was Tinder ook helemaal gratis. In elk geval zal de slechte service van Tinder er voor zorgen dat ze marktaandeel gaan verliezen. Ik zie in facebook het beste alternatief. Bumble is veel te klein, ontzettend duur en vrouwen moeten het eerste bericht sturen. Happn had de potentie maar heeft de formule veranderd naar die van Tinder en is ook heel duur. Overige apps zijn alemaal te klein, slecht opgezet en duur.

Sterke punten
Sterk dat ze zo lang zoveel geld konden verdienen

Zwakke punten
Arrogante monopolisten met slechte service hebben het nakijken als er een goede concurrent begint.

Wie is er oppervlakkig?

Review over Tinder

Er zijn mensen die als ze perongeluk een stinkende scheet hebben gelaten, heel hard roepen wie o wie er toch iets gelaten heeft. Want door dat als eerste te roepen zouden ze zelf niet als schuldige worden aangewezen. Op Tinder zie je iets soortgelijks. Je kunt bijna geen profiel openen of mevrouw beklaagt zich over ONS,FWB en een gebrek aan serieus gedrag; mannen die maar op 1 ding uit zijn. Nog voordat je jezelf hebt voorgesteld mag je haar vermanende retoriek tot je nemen. Dit suggereert dat zij zelf niet zo is. Onderzoek laat zien dat dames zeer veel kritischer zijn op uiterlijk dan mannen. Ook nepprofielen van aantrekkelijke mannen met afstotende teksten doen het goed. Haar profielomschrijving bestaat uit vaak een opsomming van clichés: spontaan, sociaal, sportief, verre reizen, netflix, een festivalletje gevolgd door een halfvol glas wijn. Geen humor, geen hobbies geen scherpzinnigheid. En dat van 'geen ONS' kun je ook met een korreltje zout nemen. Op dat gebied doen de dames vaak niet onder voor de mannen. Maar door vooraf 'geen ONS' te roepen verklaart men zichzelf schoon. Beste mannen, laat je niet aanpraten dat wij de oppervlakkige soort zijn. Vrouwen zijn minstens zo erg. Sterker, het feit dat zij zichzelf verkopen als de zogenaamd serieuze soort,maakt het alleen maar verradelijker. Vergeet ook niet dat de meeste scheidingen op initiatief van de vrouw er doorgedrukt zijn (70 a 90 procent), vaak omwille van relatief oppervlakkige redenen. Bevraag je Tinderdate maar eens.

Sterke punten
Veel vrouwen die geen ONS zeggen te willen

Zwakke punten
Denk even aan het verhaal van de scheet...

Onbeperkt swipen voor vrouwen

Review over Tinder

Onlangs de nacht doorgebracht bij een Tinderella en op een gegeven moment hadden we het natuurlijk over de app Tinder. Ik liet haar even het aanbod vrouwen zien en haar reactie was dat de vrouwelijke profielen minstens zo erg waren als de mannelijke. Zij kon lang achter elkaar swipen (met als gevolg 350 matches) zonder een betaalscherm te krijgen. Ik liet haar zien dat je als man zijnde maar beperkt kan liken totdat je dus geblokkeerd wordt met het betaalscherm. Dat geloofde ze niet totdat ik het haar ter plekke liet zien. Het lijkt onlogisch om vrouwen onbeperkt te laten swipen als ze toch al zoveel matches kunnen krijgen. Je kan het ook sexistisch / discriminerend vinden. Maar het is gewoon commercie. Mannen zijn het immers wel gewend de betalende en jagende partij te zijn. Hoe minder succes, hoe meer mannen gaan betalen. Totdat ze zich realiseren dat de kosten niet meer in verhouding staan tot de baten.

Sterke punten
Slim verdienmodel

Zwakke punten
Erg doorzichtig in het uitmelken van met name mannelijke leden.

Waar zijn toch die sympathieke vrouwen?

Review over Tinder

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen qua uiterlijk veel selectiever zijn dan mannen. Waar vrouwen voornamelijk jagen op hun eigen George Clooney, daar zijn mannen doorgaans tevreden met het type 'girl next door'. Terwijl veel vrouwen een hufter met narcistische trekjes wel aantrekkelijk vinden (getest met nepprofiel) , zullen mannen eerder gaan voor een zachtaardige en sympathieke vrouw. Logisch, want als hij moe thuis komt van een competitieve baan wil hij ook nog niet het gezeik van een compromisloze vrouw over zich heen krijgen. Ga je op Tinder kijken dan zie je dat je kansen op een sympathieke vrouw vrijwel nul zijn. Het begint al met haar profiel. Zelden is haar profiel uitnodigend. Afgezien van het gebruikelijke sociaal, spontaan, sportief, verre reizen en kijk mij eens geweldig bijzonder zijn, zie je de negativiteit en vijandigheid hier al doorschemeren. Mannen deugen niet, willen enkel ONS/FWB, voldoen niet aan eis zus en eis zo. Een beetje humor is ver te zoeken. Zelfreflectie evenmin. Het ergste komt dan wel tijdens eventuele chats boven water. Chats die vaak zonder reden ineens verdwijnen omdat ze jou ontmatcht heeft. Je reageerde niet snel genoeg of ze had een aantrekkelijkere kandidaat gevonden. Maar goed, als jij met veel moeite het gesprek op gang houdt dan blijkt het vaak een of ander gescheiden geval te zijn die er doorgaans zelf de stekker uit heeft getrokken. Vooral de hoger opgeleide vrouwen, want die zijn volgens onderzoek voor meer dan 90% de initiator van een echtscheiding. Natuurlijk vaak problemen met haar ex, Helemaal oppassen moet je met vrouwen die conflicten binnen de eigen familie hebben. Ben je ondanks alle rode vlaggen beland in een periode van daadwerkelijk afspreken dan zul je merken dat veel vrouwen zich onsympathiek en hooghartig opstellen en het vooral eenrichtingsverkeer is. Een kille afstandelijke en calculerende sollicitatieprocedure waarbij vooral belangrijk is wat jij te bieden hebt en niet wat jij bent.
Tot slot, wanneer dan blijkt dat om wat voor reden ook, het niets wordt, wees dan niet verbaasd dat mevrouw na een aantal maanden uit het niets weer contact opneemt. Regelmatig heb ik meegemaakt dat zij dan vertelt dat ze zulke goede sex heeft gehad met persoon Y of X. Gewoon om je jaloers te maken. Tip: zeg ongeveer hetzelfde en stuur fotoos van een knappe vrouw met wie je zogenaamd het bed hebt gedeeld. Zeg bijv. dat die persoon zo'n goed figuur had. Zul je zien dat ze ineens moeite gaat doen (concurrentie!), maar kap het af. Als het de 1e keer niet werkt dan ook de 2e keer niet. Resumé: normale sympathieke vrouwen ben ik nog nooit via Tinder tegengekomen.

Sterke punten
Veel vrijgezelle vrouwen

Zwakke punten
De redenenen dat zij vrijgezel zijn.

Voorspelling uitgekomen

Review over Tinder

Toen Tinder met een plus abonnement kwam deed ik hier een voorspelling dat er een nog duurder abonnement zal komen. Dat klopt en het zijn er zelfs 2 extra: Tinder gold en Tinder platinum.
Het idee is simpel. De doorsnee man heeft aantoonbaar weinig tot geen succes. Dus hij denkt ik ga upgraden om meer succes te hebben. Maar als heel veel mannen dat doen dan onderscheidt je jezelf daar niet mee. Maar wacht er is een nog duurder pakket en dat beloofd alsog wel succes. Enzovoorts.
De echte reden voor een gebrek aan succes wordt verzwegen. Dit is het gegeven dat Tinder voor circa 85% gevuld is met mannen. De 15% vrouwen daar zitten dan ook nog eens heel veel nepprofielen tussen. En aziatische 'entrepeneurs', transgenders, tatootokkies etc etc. Wat uiteindelijk overblijft is te veeleisend en te kritisch en gaat doorgaans voor de top 4%. Het nemen van een extra duur abonnement verandert niets daar aan. Het heeft totaal geen zin om als man mee te gaan in deze upgrade gekte. Heb je met de gratis versie weinig tot geen succes dan blijft dat zo. De platinum versie is ook nog eens schreeuwend duur. 43 euro per maand.....Let wel, het is maar een app...Dat geld kun je beter aan je hobby besteden o.i.d. Aangezien platina wel het meest edele metaal is zal Tinder wel met iets anders moeten komen. Misschien Tinder diamond waarbij je selectiecriteria als lengte, opleiding etc kunt invoeren. Ben benieuwd of die voorspelling ook uitkomt.

Sterke punten
Nog steeds het grootste platform.

Zwakke punten
Tinder is te doorzichtig in het graaien naar geld.

Alpha Widow Syndrome

Review over e-Matching

Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen online zeer kritisch selecteren op uiterlijk. Veel kritischer dan mannen dat doen. Afhankelijk van welke bron je raadpleegt zal tussen de 80% en 96% van de mannen als onaantrekkelijk worden beschouwd en deze hebben, ongeacht hun kwaliteiten, geen kans. De mannen die wel akkoord worden bevonden zijn de mannen die alle opties hebben en zij gaan zich derhalve niet binden. Daarom klagen zoveel vrouwen over ONS (one night stand) en het feit dat er geen 'goede' mannen zijn. Het is natuurlijk raar dat je klaagt over een gebrek aan mannen, of een overvloed aan oppervlakkige, als je het gros van te voren zelf al afwijst. Over oppervlakkig gesproken! Vrouwen kunnen zo kritisch zijn omdat zelfs onaantrekkelijke vrouwen binnen handbereik (smartphone) een vrijwel onuitputtelijke voorraad mannen hebben, ook de knapsten. Ook ontvangen vrouwen, zonder er moeite te voor hoeven doen, zeer veel aandacht van het andere geslacht omdat de man/vrouw verhouding enorm scheef is (in het voordeel van vrouwen)

Op e-matching zag ik voorheen geen vrouwen die zich beklagen over ONS, maar dit jaar zie ik ze wel. Ook zie ik vrouwen die ik herken van Tinder op E-matching staan. Wat ik denk wat er gebeurt is dat de vrouwen op Tinder zeer teleurgesteld zijn omdat ze keer op keer werden gedumpt door die alpha die tot de knapsten behoort. Het alpha widow syndrome' houdt in dat deze vrouwen niet meer genoegen nemen met een minder aantrekkelijke man. De lat kan alleen maar hoger worden gelegd, nooit lager. Ze heeft geroken en geproefd aan de alpha en daar is zu nu eeuwig voor bestemd. Gefrustreerd door Tinder gaan vrouwen het dan op een 'serieuzer' medium proberen. Maar het zijn dus alpha widows dus het eisenpakket is onverminderd. De mannen die zij willen zullen niet op e-matching staan. Mannen zijn doorgaans weinig geïnteresseerd in het precieze opleidingsniveau van de vrouw. Je maakt meer indruk door een opleiding op de sportschool, met een navenant strak lijf, dan wanneer je een hoog opgeleid, hoogdravend en zelfingenomen stuk proza schrijft, maar er uit ziet als een plofkip. Knappe mannen gaan daar waar veel aanbod is van knappe vrouwen en dat is zeker NIET e-matching. E-matching kan wel eens een vergaarbak worden van gefrustreerde alpha widows. Als je de vragenrubriek van datingcoach Irma leest, met de reacties van leden, dan blijkt dat inderdaad het geval te zijn. Volgens de ematchende dames mankeert er van alles aan de mannen en doen ze niks goeds. Volgens een interne enquête denkt minstens 40% van de leden via ematching NOOIT aan een partner te geraken. De alpha widow zal op zoek moeten gaan naar een serie katten. Of terug naar Tinder en op je beurt wachten.

Sterke punten
Je kunt, in tegenstelling tot Tinder, zien wie je profiel heeft bezocht. Dan zie je dat de meesten een stuk oudere vrouwen zijn wat nog eens aangeeft hoe onrealistisch de verwachtingen van deze vrijgezelle vrouwen zijn. De zeer royale tekstvelden geven vrouwen volop de kans hun narcistische en zelfingenomen houding ten toon te stellen. Vaak resulteert dit in bijna lachwekkende proza. Je bent dan meteen gewaarschuwd.

Zwakke punten
Ematching verandert niets aan de tarieven. Vergeleken de apps is ematching nogal prijzig terwijl er veel minder leden op zitten. De site is een stuk minder levendig dan voorheen maar de prijs blijft hetzelfde.
De vrouwen die eerst op Tinder stonden waren daar gratis te matchen. Waarom veel betalen om deze zelfde vrouwen te berichten ???

Schreeuwend duur

Review over OkCupid

Vandaag even hun app geinstalleerd.
Begint veelbelovend doordat je tal van vragen moet beantwoorden waarop de app personen selecteert. Zou het minder 'plat' dan Tinder zijn?
Binnen 10 minuten na het aanmaken van mijn profiel zou ik 10 likes hebben. Dat vind ik al verdacht. Die kun je na betaling zien. Even maandje proberen? Dat is dan bijna 52 euro alstublieft!
Na 10 tot max 20 (niet geteld) vrouwen te hebben geliked ben je aan je limiet, betalen als je verder wilt svp.
Belachelijke prijs voor een app. Hiervoor ga ik liever lekker voor uit eten. Dan zijn er nog mensen echt voor je aan het werk voor het geld. Wanneer mensen zoveel geld neerleggen voor een app kun je je afvragen of de persoon wel bij je past. Ik zou een okcupid vriendin never nooit je portemonnee uitlenen, zelfs niet voor een pak melk!

Het spel is afgelopen- voor vandaag.

Review over Bumble

Ik heb de indruk dat er op bumble minder fake profielen zijn dan op Tinder. Dus je ziet er nauwelijks Chinese spam en verkapte advertenties van hoeren. Dat is positief. Maar er zijn nog steeds erg weinig (vrouwelijke) leden. Matches sturen vaak geen bericht. Waarom vrouwen geen eerste bericht sturen heb ik al in een vorige review over geschreven.
Nu is het zo dat Bumble een limiet heeft ingesteld op het aantal vrouwen dat je per dag een like kunt geven. Waar je voorheen de afstand heel ruim kon instellen om vervolgens met hagel te schieten, krijg je nu al snel de melding dat het spel voor vandaag is afgelopen. Door te betalen kun je dit opheffen. Je kan dan tevens je likes zien. Echter slaat bumble de plank mis. Als je als gebruiker maar 1 of 2 likes hebt ga je niet betalen om die te kunnen zien. Ga er maar vanuit dat die paar likes afkomstig zijn van vrouwen die een stuk ouder en onaantrekkelijker zijn dan dat jij zelf bent. Ook ga je niet betalen als er na de eerste 100 swipes niks gebeurt. Bumble mag eerst eens laten zien dat het überhaupt kan werken voordat ik er geld in stop. Dus heb geduld, wacht een dag, en je kunt weer wat verder swipen. Dan heb je een kleine kans op een match ver weg. Overigens biedt bumble ook een levenslang abonnement aan voor een eenmalig bedrag. Alsof ze toegeven dat het niet werkt!
Kijk ook eens naar de gemiddelde beoordeling in de appstore; nog slechter dan Tinder!

Sterke punten
Misschien inactieve accounts maar zo te zien weinig spam.
Concept dat vrouw eerste bericht moet sturen is origineel, ook al werkt het niet in de praktijk
Levenslang abonnement na eenmalig bedrag geeft eerlijk aan dat je kennelijk geduld moet hebben

Zwakke punten
Te weinig vrouwen
Pushen om te betalen nogal onnozel Weinig matches sturen een bericht. Krijg je een bericht dan is het vaak een fantasieloze 'hi'. Als man zijnde zou je niet wegkomen met een dergelijke 'openingszin'.

Bedrog

Review over Happn

Volgens happn kreeg je personen te zien die je eerder zou zijn tegengekomen. Maar happn verruimt de afstand bij een gebrek aan leden. In de oude versie kon je zelf personen liken vanuit een lijst ontmoetingen. Maar nu moet je alles en iedereen keuren, net als op Tinder. Feitelijk is happn nu gedegradeerd tot Tinder zonder dat je invloed hebt op de zoekafstand. Het aantak vrouwen is erg beperkt en veel herken ik als vrouwen die ook al op Tinder staan. Ze kunnen maar geen man vinden, rara hoe zou dat toch komen?
Met de gratis versie val je als man zijnde niet op. En je ziet je likes niet. Het aantal likes dat je kan geven is in de gratis versie ook erg beperkt. Met de betaalde versie kun je een zogenaamde 'hallo' sturen. Dit leverde mij dan 1 date op. Die zat helaas psychisch in de knoop en heeft het verstandige besluit genomen zich geheel uit te schrijven bij happn.
Laat je niet bedriegen door deze dure app. Het is helemaal geen 'local dating' maar een kloon van Tinder. Met eveneens een zeer scheve man vrouw verhouding, dus ontworpen om te falen, ook als je betaalt.

Sterke punten
'Local dating'

Zwakke punten
Terwijl jij denkt local te kunnen daten, lachen de uitbaters zich rot wanneer ze van hun woekerwinsten op een verre lokatie hun cocktails nuttigen.

Steeds meer chinese spam

Review over Tinder

Het valt me op dat de laatste maanden er vele chinese nepprofielen op Tinder zijn. Je herkent ze als volgt:
1) heel knap, strakke poppengezichtjes als chinees porselein.
2) het zijn allemaal zakenvrouwen
3) ze vragen al heel snel om te appen, want ze zitten zogenaamd nooit op Tinder.
4) sommigen zijn heel succesvol in beleggen.

Ik ben ervoor de grap eens in meegegaan. Ze hield het lang vol moet ik zeggen. Natuurlijk was een fysieke afspraak niet mogelijk want toen ik daar op aanstuurde zou ze al in china zitten!

Trap er niet in en maak nooit geld over.
Op Tinder vindt je geen oogverblindende zakenvrouwen. Wel single moms met een maatje meer, probleemvrouwen, tatootokkies, uberkritische vrouwen met eisenpakketten etc.

Sterke punten
Veel mooie chinese vrouwen.

Zwakke punten
Zoals veel wat uit china komt gewoon nep.

Dikke eisen

Review over Tinder

Onlangs raakte ik aan de chat met een wat zweverige dame. In figuurlijke zin dan wel want haar figuur zat zweverigheid in de weg. Dat zag je overigens niet aan haar profielfotoos; een skipak kan het postuur van een sneeuwbal goed verhullen. Het bleek pas toen ze via de Whatsapp wat andere fotoos stuurde. Van het kaliber geplofte bitterbal. Maar nu komt het. Deze dame had wel de nodige fysieke eisen wat betreft mannen. Qua lengte, inclusief een minimale lengte van de penis. Dat is prima, maar ik heb ook een fysieke eis namelijk een normaal postuur. Dat hoeft dus niet eens heel dun te zijn, mag zelfs een paar pondjes extra zijn. Maar geen geplofte bitterbal, sloopkogel of Amerikaanse koelkast. Nee, gewoon een vrouw die normaal toont. Mevrouw was natuurlijk enorm teleurgesteld. Ik was maar veeleisend blabla. Ik attendeerde haar erop dat ze zelf ook fysieke eisen stelt en dat een man daar wel of niet aan voldoet en daar weinig aan kan veranderen. Maar zij kan best meer op haar calorieën letten.
Overigens las haar profiel als een aaneenschakeling van sportieve activiteiten. Tja een sumoworstelaar is ook sportief. Moraal van het verhaal; vrouwen stellen er de fysieke eisen maar als man zijnde ben je oppervlakkig en seksistisch als je dat ook doet. Ik zie het keer op keer; vrouwen met wensenlijstjes, onrealistische eisen, een hoop poeha, maar van haar moet je alles op de koop toenemen. Staat vaak ook letterlijk in haar profiel; Als je dit niet wilt swipe dan maar naar links, wil je zus of zo niet zoek dan verder etc etc.

Sterke punten
Veel kiloos voor je swipe

Zwakke punten
Je kunt swipen tot je een ons weegt maar veel leuke vrijgezelle vrouwen kom je er niet tegen

Wat je vooraf moet weten

Review over Tinder

Onlangs appte ik wat met een exdate. Ze had een Tinderprofiel aan laten maken door een kennis van haar. Een paar portretfotoos, 3 regels nietszeggende tekst. Ze woont niet in de randstad maar in een dorp regio Limburg. Binnen 2 uur tijd had ze 99+ likes. Hoeveel het er echt zijn dat is niet duidelijk want de teller stopt bij 99. Dus misschien had ze binnen 2 uur tijd wel duizend likes. Let wel dit is geen eens een heel knappe vrouw, maar gewoon normaal en zeker binnen mijn bereik anders had ik destijds niet herhaaldelijk met haar kunnen afspreken. Kun je nagaan wat er gebeurt als een vrouw er leuk uitziet en een passende match zou zijn. Een dergelijke vrouw krijgt nog meer likes. Je kunt er van uit gaan dat de keuze die vrouwen op Tinder hebben praktisch oneindig is. Dit verklaart meteen de arrogante en afwijzende modus waar de meeste vrouwen in zitten. Het verklaart ook de onderzoeksresultaten waar de overgrote meerderheid van de vrouwen de overgrote meerderheid van de mannen afwijst omdat ze die qua uiterlijk niet aantrekkelijk genoeg vindt. En het verklaart ook de passieve en luie instelling. Vaak lees je in profielen van vrouwen dat ze geen leuke man kunnen vinden en dat mannen maar op 1 ding uit zijn. Gezien de oneindige keus is dit onzin, ze kiest zelf de verkeerde uit.
De kans dat je als man zijnde een vrouw online vindt die qua niveau aan je gewaagd is die is bijzonder klein. Het is vooral een egoboost voor vrouwen. Notabene, de Limburgse betrof een vrouw die niet zo lang geleden in een erbarmelijke psychische situatie was terecht gekomen (vandaar dat ze weer contact zocht), deels arbeidsongeschikt geraakt. Dus die kan wel een egoboost gebruiken. Het is haar gegund.

Sterke punten
Net als bij een loterij wordt er 'hoop' verkocht. Je hoopt op leuk contact en onder het mom nooit geschoten is altijd mis blijf je betalen.

Zwakke punten
Net als een lotetij zijn de kansen tegen jou gekeerd, tenminste, als je een man bent

Fake reviews

Review over LoveBorrel

Opvallend zoveel reviews over loveborrel. En ook allemaal positief. Precies ook in coronatijd waarbij alles al lange tijd stil ligt en er dus ook geen loveborrels zijn.
Kennelijk vervelen de uitbaters zich nu en schrijven zij samen met kennissen dit soort nepreviews.

In werkelijkheid hebben dit soort instanties grote moeite om te voorkomen dat de avond wordt afgelast in verband met onvoldoende aanmeldingen. Het geringe aantal deelnemers is ook verspreid over een groot leeftijdsbereik waardoor de matchkans verder afneemt. De lokaties zijn vaak ergens achteraf. Je krijgt 1 drankje waarvoor je misschien wel 30 euro toegangsgeld hebt betaald.
Na afloop heeft de gastheer of gastvrouw weer een paar honderd euro naar binnen geharkt. Geld waar jij en ik toch veel harder voor moeten werken.

Sterke punten
Het schrijven van zoveel fake reviews

Zwakke punten
Ongeloofwaardig

Verstoten vaders

Review over Tinder

Onlangs zag ik op tv de documentaire ' verstoten vaders'. Hier zag ik dat gescheiden vaders aan het kortste eind trekken. Ze werden vals beschuldigd en zonder dat hier bewijs voor was koos het juridische systeem en de gehele hulpverlening automatisch de kant van de vrouw. Geen van de mannen kon zich vooraf bedenken dat hun ex tot zulke duivelse daden in staat zou kunnen zijn. Los van de financiële gevolgen, het verlies van de relatie is er dan ook nog het verlies van de band met het kind. De terreur kan zo erg zijn dat mannen er, zoals de documentaire liet zien, suïcidale gedachten krijgen.
Als je op Tinder een alleenstaande moeder tegenkomt dan is het goed om na te vragen hoeveel dagen de vader met zijn kind kan zijn. Geloof hierbij niet allerlei verhalen hoe erg haar ex wel niet is. Mn laatste date had haar kind bijna elke dag, haar ex was naar zeggen ook vreselijk bla bla. Bleek al snel dat zij op bepaalde vlakken niet spoorde. Kwestie van goed luisteren en onthouden wat ze zegt. Voor veel mannen is het moeilijk om eisen te stellen, in datingland stellen vrouwen namelijk de eisen, maar een moeder die de vader weghoudt bij de kinderen moet je direct dumpen. Of dit na 'one night' is laat ik aan jou over.

Sterke punten
Veel alleenstaande moeders.

Zwakke punten
Pas op voor de alleenstaande moeders die de vader verstoten hebben.

Crisis daters.

Review over Tinder

De uitbraak van het coronavirus heeft de horeca volledig plat gelegd. Nu is het gedaan met de gratis etentjes en drankjes. Dat scheelt ons mannen weer een hoop geld. Nodig haar meteen maar thuis uit, daar waar het bed staat. Maar behalve goedkoper wordt daten ook makkelijker Ik krijg nu meerdere dames uit het verleden opnieuw gepresenteerd. Onlangs werd ik benaderd door een tweetal dames met wie ik ooit had gedate. Een van deze dames had destijds geen tijd om nog eens af te spreken (wat een vertaling is dat je niet interessant genoeg bent). Deze sterke en zelfstandige alleenstaande moeder, uiteraard zelf het initiatief tot scheiden genomen, was bang. Bang voor de gevolgen van het coronavirus. Die zorg is niet onterecht want:
- geen man die haar (en evt ziek kind) kan opvangen als ze ziek is.
- scholen dicht nu moet zij 100% opvang regelen want manlief is door haar verbannen. Familie woont in buitenland.
- grote financiële onzekerheid
- vermoedelijk geen financiële reserves

De mannen met wie ze one night stands heeft gehad die gaan haar niet helpen. Haar katten evenmin. Maar wacht nu is het tijd om die serieuze nice guy opnieuw te contacteren. In onzekere tijden zullen vrouwen vluchten naar traditionalisme. Een serieuze man met een goede baan is dan ineens weer in trek. Maar een waarschuwing is hier op zijn plaats. Het is slechts camouflage. Deze vrouwen zijn nog steeds onmogelijk in omgang, conflictzoekend en dominant. Het traditionele zit hem alleen in waar ze naar op zoek zijn en niet wat ze te bieden hebben.
Het is in tijden van crisis en onzekerheid extra belangrijk om kritisch te kijken naar het gedrag van je dates. Zeker wat betreft dames die jij al eerder hebt ontmoet. Of misschien al eens eerder mee hebt gechat. Heb een goed geheugen en vergeet ook niet haar uitspraken zoals dat ze geen enkele avond kon afspreken, allerlei smoezen en opscheppen over haar andere dates. Bedenk dat vrouwen die in onzekere tijden (opnieuw) naar je toe komen, weer weg zullen gaan op het moment dat de storm is geluwd. Wees niet de reddende ridder maar doe wat jouw voorgangers ook hebben gedaan; een one night stand, kortstondige friend with benefits en op tijd er weer vandoor.

Alleenstaande moeders zonder tijd

Review over Tinder

Als je de profielen zo eens door bladert hebben de Tinderella's perfecte leventjes. Ze hobbelen van concert naar het terras, waar het glas altijd halfvol is. Ze plaatsen groepsfotoos met vriendinnen als bewijs dat hun leven een groot feest is. Vergeet ook niet de verre reizen. Alsof je een reisgids doorbladert. Sommige hebben zelfs het woord reizen of travel in hun nickname verwerkt.
De waarheid is vaak anders.
De meeste trotse moeders hebben nauwelijks tijd om te daten. De kinderen zijn voor het grootste deel bij haar, weg van die toxische man. Mijn laatste date had bijvoorbeeld maar 1 avond in de week vrij. Maar dan was ze moe van het werk (slikte ook ijzertabletten tegen bloedarmoede). Als je zelf een volle agenda hebt dan beperkt dat de opties aanzienlijk. Met een beetje pech ook nog eens ongesteld.
En die vakanties? Maak daar maar 3 weken centerparcs van.
Het tijdsgebrek zie je ook terug in het feit dat de meesten nauwelijks sporten en out of shape zijn. Moeite doen om er appetijtelijk uit te zien kun je ook wel vergeten. En dat terwijl de leeftijd vordert en dit daarom extra belangrijk is. Wie wil er een ma flodder?
En wat gaat ze je bieden?
Haar kinderen komen op de eerste plaats, dat zegt ze vaak al zelf. Dan haar carrière (vaak iets psychologisch, sociologisch, pedogogisch) Vervolgens haar huisdier(-en) , vriendinnen, VT-wonen interieur. Je komt niet verder dan op plaats 4 in haar prioriteitenlijst, op zn best. Hiervoor mag je jouw agenda dan overhoop halen om toch nog iets te kunnen regelen. Vaak naar haar woonplaats rijden ipv omgekeerd.
Want ze heeft geen tijd......

Sterke punten
Veel alleenstaande moeders

Zwakke punten
Ze hebben nooit tijd, maar of dat nu zo erg is.......

Anti-man sentiment

Review over Tinder

Helaas leven we in een tijdsvak welke door een vreemd soort 'feminisme' wordt gedomineerd. Vrouwen eisen de slachtofferrol omdat ze te weinig zouden verdienen, te weinig in hoge functies zitten. In films worden mannelijke casts vervangen door powervrouwen; oceans, ghostbusters. En ook vrouwen die in films een sexy maar ook succesvolle beta wetenschapper zijn. In reclames zijn mannen vaak onhandige sullen of, zoals in de roemruchte gillette reclame, worden ze rechtstreeks aangevallen op hun mannelijkheid. Zelfs in kinder disney films als Aladdin schuilt feminisme (speechless liedje). En dan heb je nog de me-too beweging die afdwaalt van het onschuldig-totdat-je-schuldig-blijkt principe. De gekte is compleet als de nieuwe wet erdoor wordt gedrukt waarin vooraf wederzijdse toestemming voor sex nodig is. Hierdoor kan je als man dus achteraf genaaid worden.
Het zijn allemaal leugens, maar net zoals met oorlogspropaganda geldt dat als de leugen maar vaak genoeg herhaald wordt het voor waar wordt aangenomen. Dit zie je terug in de tinderprofielen. In de meeste profielen beklagen vrouwen zich over mannen die maar op 1 ding uit zouden zijn. Het zijn ook vaak trotse moeders, echte powervrouwen, die toch wel een minstens 185 cm.lange man nodig hebben die tegengas kan geven. Het is bijna onmogelijk om een leuk, met humor geschreven profieltekst te vinden. Achterdocht en negativiteit overheersen. Mocht het tot een date komen dan hoor je vaak hoe een vreselijke loser haar ex wel niet is. En dat de vele mannen die ze heeft gedate zo seksistisch waren. Geen enkele man bleek goed genoeg. Ook al bestaat Tinder voor circa 80% uit mannen, er zit niks tussen. Na afloop mag je wel de rekening betalen. De sukkel betaalt want zij is het waard.
You go powergirl!

Sterke punten
Veel powervrouwen met een goede carriere die tegengas nodig hebben.

Zwakke punten
Wil ze tegengas dan moet ze mij spruitjes serveren.

parasiterende parttimers

Review over Tinder

Boven een bepaalde leeftijd zullen al je dates gescheiden vrouwen zijn. Statistisch gezien is de kans minstens 80% dat zij zelf het initiatief tot scheiden heeft genomen. Als je dat bedenkt kun je haar uitspraak ' mijn kinderen komen op de 1e plaats' wel relativeren. Zij kiest dus voor het sterke en zelfstandige bestaan wat natuurlijk enorm gepushed wordt door de heersende feministische doctrine. Vaak heeft mevrouw het kind of kinderen voor het grootste deel van de tijd onder haar hoede. Weg van die 'toxische' man die ze zelf had uitgekozen maar o zo vreselijk is volgens haar. De kinderen die ze overigens had omdat ze nog net voor de biologische klok zwanger en moeder wilde worden maar eigenlijk geen vrouw of echtgenote. Omdat het leven vooral leuk moet zijn, en de combi werk en kids zonder hulp van een vent tegenvalt, werken de meesten parttime. De eerste 5 jaar kan ze partneralimentatie krijgen. Ook al is ze zelf vreemdgegaan en heeft ze zelf de stekker er uit getrokken. Maar daarna wordt het penibel. Gelukkig heeft ze via Tinder een vrijwel onbeperkte hoeveelheid mannen. Wat photoshop, een close-up van het gezicht zodat je het vadsige lijf niet ziet, en het is daarna altijd raak. Genoeg mannen die de rol van netto betaler op zich nemen. Zij rijden wel naar haar toe en betalen alles. Zo hoort het toch? Wees de heer! Uiteindelijk is haar doel 'iets serieus' Dat betekent dat het uit is met lol trappen en feesten. Ja het is nu pay-time. Maar wie betaalt er voor een feest dat al voorbij is? Een beetje man doet dat niet en daarom klagen zoveel vrouwen over ONS en FWB. Nu is ze zuur want zal ze, net als haar ex, fulltime aan de bak moeten om de vaste lasten op te kunnen brengen. Tenzij ze toch nog kan vastklampen aan een Tindersul en als parasiterende parttimer de herfst van haar leven weet door te komen. Als Tindersul mag je niet alleen voldoen aan haar financiële eisen maar ook aan een waslijst van tal van andere, vaak tegenstrijdige, eisen. Daar tegenover staat dan wat sporadische missionaris houding sex met een perimenopauzale vrouw die out of shape is. De kans op 'succes' van zo'n tweede ronde is niet voor niets veel kleiner dan de eerste.
Trap er niet in heren.

Sterke punten
Zoveel gescheiden 'trotse' moeders. Goed voor een pump&dump als je jezelf een beetje goed kan verkopen.

Zwakke punten
De meesten hebben financiële fysieke en geestelijke problemen dus op tijd dumpen.

Slechte communicatie

Review over Tinder

Van vrouwen wordt wel gezegd dat ze zo goed kunnen communiceren. Mannen daartegen krijgen het verwijt dat ze zo weinig praten en/of niet bereikbaar zijn. Op datingsites willen vrouwen vooral 'geen ONS'. Maar wel een goed gesprek, diepgang, en nee, niet die diepgang.
Hoe gaat de communicatie in t echt?
Ook op Tinder moet je als man zijnde vrijwel altijd het eerste bericht sturen. De spontane, sociale en communicatief vaardige vrouwen kunnen dat ineens niet. De chats moeten altijd door de man op gang worden gehouden. En de onderwerpen worden vaak door hem gekozen. Niet zelden leest ze jouw berichten niet goed en trekt ze verkeerde conclusies. Ingewikkelde zinnen of woorden kun je daarom beter mijden. Als zij een vraag stelt, dan is het vaak iets over wat je voor werk doet. Of: ' hoe is t?, lekker weer he?. Wat ik ook merk dat je als je dan je best doet haar antwoorden heel kort en bondig zijn. Misschien dat het onderwerp haar niet ligt, maar ze brengt dan zelf ook niets anders in. Grapjes moeten ook altijd van mijn kant komen. Dan lees je haha , hihi of een smiley terug. Uiteraard niet meer dan dat, in de verwachting dat er nog meer vanuit jou komt. In plaats van communicatie wordt het dan een eenzijdige entertainment. De meeste vrouwen op Tinder zijn van het soort gescheiden probleemgeval. Daar kun je natuurlijk niet veel van verwachten, zeker waar het gaat om omgangsvormen. Maar dat het zo beroerd zou zijn....
Inmiddels heb ik de regel ingevoerd dat mijn berichten niet langer mogen zijn dan die van haar. Dus op haar smiley volgt vanuit mij ook een smiley. Dat betekent doorgaans het einde van de chat. Gezakt voor het Tinder communicatie tentamen.

Sterke punten
Toch sterk hoe vrouwen de mannen aan de praat weten te houden.

Zwakke punten
Praatjes vullen geen gaatjes en kunnen ook nog eens verkeerd worden begrepen.

overtreding AVG

Review over Tinder

Onderzoek door de consumentenbond bracht aan het licht dat 5 van de 10 onderzochte datingsites en apps de privacywetgeving overtraden. Ze plaatsten zonder toestemming volgcookies. Tinder, Parship en Paiq stuurden de volginformatie door naar facebook. Tinder en Parship pasten de volgcookies niet aan na contact te hebben gehad met de consumentenbond, de andere sites deden dit wel.

Het past bij het beeld dat we inmiddels van Tinder hebben, namelijk een app die gebaseerd is op bedrog, discriminatie en oplichting. Een app die niet eens een fatsoenlijke klantenservice heeft, feitelijk ook maling heeft aan haar klanten.

Sterke punten
sterk in het op meerdere vlakken overtreden van de wet

Zwakke punten
in de gretigheid om geld binnen te harken vergeet men het bedrog goed toe te dekken

man/vrouw balans zoek

Review over Tinder

In mijn vorige review gaf ik aan dat match.com wordt aangeklaagd wegens bedrog en oplichting. Match.com is de eigenaar van onder andere Tinder. Maar om het nog moeilijker voor mannen te maken is de verhouding man/vrouw volledig scheef:

Men outnumber women on Tinder by almost nine to one, while even “female-friendly” apps like Bumble have fewer than 20% of Bumble users, according to new research.

A recent study by Mobile Journey Marketing cloud provider Ogury reveals a massive gender imbalance amongst dating app users in various countries. This imbalance was greatest in Italy – where 91% of dating app users are male.

Key findings include:

• 85% of the UK’s dating app user base is male. On Tinder this figure is even higher, with roughly one female user for every nine male users.
• Tinder is UK’s most popular online dating service, followed by Plenty of Fish, Badoo, Grindr and then Bumble. Of this top five, Grindr had the highest percentage of active users.
• Across all countries studied, people were more active on dating apps on Mondays than any other day, followed by Sunday.

American women are slightly more likely than those in Europe to use dating apps, but still only make up 27% of users overall. In comparison, only 15% of British dating app users are women. This trend was even noticeable amongst more “female-friendly” apps like Bumble, (where female users have to send the first message), whose user base is over 80% male.

En dan is het vraag/aanbod.
Als er veel meer mannen dan vrouwen zijn dan daalt de marktwaarde van mannen. Dit blijkt weer uit ander onderzoek waarbij is aangetoond dat hoogstens 10% van de mannen als aantrekkelijk wordt beschouwd. Ook zie je veel vrouwen drammerige eisenlijstjes opstellen en hangen ze passief achterover. Parallel daten, het jagen op gratis etentjes, bitcherig en arrogant gedrag horen hier ook bij.
En bedenk dan ook dat ondanks het overweldigende aanbod je vrouwen jaren achtereen ingeschreven ziet staan, klagen over ONS/FWB en een gebrek aan goede mannen.....
Bedenk ook dat een datingservice die het doel heeft man en vrouw te koppelen een slecht verhaal heeft als er maar heel weinig vrouwen op zitten; dan is de kans op een succesvolle koppeling, voor de man althans, per definitie klein. De man/vrouw verhouding wordt daarom ook zorgvuldig geheim gehouden en door gebruik van nepprofielen en het vasthouden van inactieve accounts probeert men het wat te laten lijken.

Sterke punten
dat er 9 mannen op 1 vrouw jagen

Zwakke punten
die ene vrouw is vaak een obese dragonder

match.com naar de rechtbank

Review over Tinder

Het bedrijf match.com, de organisatie die onder andere Tinder beheert, wordt voor de rechter gedaagd. Even googlen levert op (Forbes):

The Federal Trade Commission announced Wednesday that it’s suing Match Group, the parent company of leading online dating sites such as Match.com, OKCupid, and Tinder, for allegedly using fake accounts to get more people to sign up for paid subscriptions.

Match Group shares fell about 7% following the announcement. They have now recovered to a drop of about 2%.

Dit is weinig verrassend. Veel betalende leden worden onterecht van de site verbannen en zijn hun geld kwijt als een andere gebruiker hem/haar 'rapporteert'. Ook zijn er tal van doorzichtige gebeurtenissen zoals mensen die herhaaldelijk voorbijkomen en hebben mensen aangegeven dat bevriende personen hen niet kunnen zien en er kennelijk sprake is van afscherming.
Eerder was er al een rechtszaak waarbij Tinder werd aangeklaagd wegens discriminerende tarieven en Tinder heeft die zaak in de VS verloren en hun tarieven moeten aanpassen (in de VS, hier gaat men vrolijk door)
Op Tinder zie je ook 'top picks' , maar deze veel te mooie vrouwen hebben vaak terugkerende nicknames en je hebt er dus ook nooit een match mee, pure lokkertjes.

Je ziet dus ook hier dat datingsites en apps er vooral op gericht zijn zoveel mogelijk geld uit de zakken te kloppen. Mannen vormen hierbij de grootste groep betalers. Vrouwen mogen vaak gratis gebruik maken van een site en/of kunnen als gratis lid succes hebben omdat zij het initiatief toch niet hoeven te nemen en er een groot overschot aan mannen is. Al die apps en sites zijn een soort fruitautomaten/geldmachines die je doen geloven dat je succes gaat krijgen als je er maar genoeg geld in gooit. Maar het zijn nog vals afgestelde fruitautomaten ook waar hoogstens een soort poedelprijsje uit kan gaan rollen.
Als je van Tinder gebruik wilt maken doe het dan in landen als Rusland, Oekraine. Daar liggen de verhoudingen anders en heb je wel makkelijk matches. Moet je alleen de vele hoeren er uit zien te filteren.

Sterke punten
sterk in oplichting, bedrog, discriminatie

Zwakke punten
zwak in het koppelen van mensen

CoachGregAdams

Review over Tinder

Als je als serieuze man eens op Tinder kijkt lijkt het wel of je op een buitenaardse planeet rondloopt. Wat is er toch gebeurd? Waarom zie ik zoveel rare vrouwen vol tatoos? Waarom zoveel vrouwen die afgeven op de kwaliteit van mannen? Die maar geen man kunnen vinden en niet alleen op Tinder maar op tal van andere datingsites staan ingeschreven? Waarom zijn de alleenstaande moeders steevast 'trots' , maar tegelijkertijd ongelukkig?

– ga naar youtube
– ga naar kanaal CoachGregAdams
– een goede recente video: Promised everything, but gave them nothing

Zeer aan te bevelen!
En voor veel blue-pill mannen een eyeopener.

Sterke punten
Veel vrouwen

Zwakke punten
Kwantiteit is geen kwaliteit

FWB tegenstrijdigheid

Review over Tinder

In heel veel profielen geven vrouwen aan geen FWB te willen. FWB staat voor Friends With Benefits. Dat is dus een niet al te serieuze relatie waarbij in ieder geval de lakens worden gedeeld, want dat wordt bedoeld met de benefits. Maar wat is dan een friend zonder benefits? Dat is dus de friendzone. Als je alleen wilt kletsen en niet ketsen is de friendzone wat voor jou.......Maar vind je een vrouw fysiek aantrekkelijk dan geeft de friendzone je alleen maar teleurstelling.
Als je doorvraagt blijkt ze overigens dikwijls wel diverse FWB's te hebben gehad of heeft ze er nog steeds een op de reservebank zitten. Zo ken ik een Tinderella die ook in haar profiel heeft staan dat ze toch echt niet in is voor een FWB maar de praktijk is dus heel anders. Het is dus voor een gedeelte ook 'virtue signalling' . Net als de term geen ONS moet zeggen dat ze toch echt geen slettebak is.
Tinder is sowieso een vleeskleuring en vrouwen zijn er door de enorme keuze enorm selectief: slechts 4% van de mannen krijgt een like zo blijkt. Binnen die 96% mannen die geen like krijgt zitten heus wel serieuze mannen die meer willen dan een FWB.

Sterke punten
Sterk: FWB=friend with benefits

Zwakke punten
Zwak: FWB = friend without benefits = friendzone

spirituele vrouwen

Review over Tinder

Opvallend veel vrouwen beschrijven zichzelf als 'spiritueel'. Er is dus meer tussen hemel en aarde dan hun obese vleesmassa, al is die ruimte vaak al behoorlijk goed opgevuld door haar. Deze vrouwen zijn vaak ook vegetarisch, open minded, yoga-verslaafd etc.
Door spiritueel te zijn hoef je geen morele verantwoording af te leggen aan een hogere macht. Je kunt eigenlijk nog gewoon doen wat je wilt. Je eigen draai er aan geven, je eigen werkelijkheid creeeren. Past perfect bij de doorsnee single vrouw op een datingsite die maar geen man kan vinden. Want ook richting manlief wil zij doen wat ze wilt en wanneer het zo uitkomt.

Sterke punten
De yogamat leent zich ook voor andere fysieke activiteiten dan alleen yoga.

Zwakke punten
Het contact met een spirituele vrouw is vaak vluchtig.

80/20-regel toen en nu

Review over Tinder

Uit onderzoek blijkt dat de minstens 80% van de vrouwen voor hooguit de top 20% van mannen gaat. De rest vinden ze onaantrekkelijk. Dit onderzoek is al van enige jaren terug en vermoedelijk is het nu eerder 90/10.

In het verleden was dit nooit zo'n probleem. De top van de mannen verdween van de 'dating'markt omdat ze gingen trouwen. En ze bleven doorgaans getrouwd. De wat minder succesvolle/aantrekkelijkere mannen hadden de beschikking over vrouwen die van een vergelijkbaar niveau waren. Iedereen blij. Tegenwoordig wordt er heel veel gescheiden, meestal op initiatief van de vrouw. Zeker als de vrouw hoog opgeleid is, zo blijkt uit Amerikaans onderzoek, is de kans dat zij de initiator is heel groot (>90%) Omdat vrouwen vrijwel alleen omhoog trouwen is er dus een continue instroom en beschikbaarheid van top 10-20% mannen. De vele digitale vreemdgaan-opties laat ik maar even buiten beschouwing. Natuurlijk zijn er te weinig top 10-20% mannen, want ELKE vrouw meent recht te hebben op een dergelijke man, ook al zijn het ma flodders. Maar vrouwen wachten liever op hun beurt dan dat ze een 80% man accepteren. Dit betekent dat de 80%-mannen het heel moeilijk krijgen. Zij moeten dan enorm downdaten (houd hij niet lang vol,vaak een one-night stand). Een andere optie is je te richten op het buitenland waar je ineens tot de top 10-20% behoort. De opkomst van de INCEL community (involuntary celibate) hangt hier ook mee samen. Een onhandige incel kon vroeger nog wat aanpappen met een evenzo type vrouw. Maar kijk eens op datingsites; zelfs onaantrekkelijke vrouwen hebben een enorme waslijst aan eisen en een onredelijk verwachtingspatroon en gaan enkel voor de top.
Als je gebruik maakt van Tinder realiseer je dan dat de 80/20 of 90/10 regel daar gewoon werkt. Dus zie je er op de foto niet als zodanig uit dan maak je hoogstens kans op de relationele afvoerput, de restjes, de meest onaantrekkelijke opties. Ga niet betalen voor Tinder in de hoop dat je met een plus- of gold-abonnement meer matches krijgt. Je krijgt ze hoogstens iets eerder.....

Sterke punten
De verwachtingspatronen van de doorsnee vrouw

Zwakke punten
betalen heeft geen zin

omgaan met je deceptie ten aanzien van vrouwen

Review over Tinder

Als een klein kind verwacht dat je een hond kan leren praten en het krijgt een puppy, dan is het kind teleurgesteld want het hondje kan blaffen en piepen maar niet praten. Zo zijn honden nu eenmaal. Veel mannen zijn opgegroeid met een bepaald beeld van vrouwen en relaties. Maar dat beeld blijkt vaak niet (meer) te kloppen. Kijk maar naar de echtscheidingsstatistieken waarin vrouwen met afstand de meeste scheidingen initieren. Je merkt ook dat veel vrouwen vooral interesse hebben wat je voor hen kunt betekenen, vooral op materieel vlak, en op een minder niveau hechten. Als je vrouwen altijd op een voetstuk hebt geplaatst en je neemt de red pill dan is er in beginsel een teleurstelling. Veel mannen kennen zelfs een periode van kwaadheid en frustratie; de red pill rage.
Als je gaat daten is het de kunst om van vrouwen helemaal niets te verwachten. Wees eens eerlijk, want welke voordelen kan een date met bijvoorbeeld een alleenstaande moeder jouw opleveren? Toch niet meer dan een potje sex? Ga maar na, veel geld hebben ze niet, trouw en loyaliteit zijn statistisch gezien in ieder geval schaars en kinderen gaan ze ook niet meer voor je baren. Accepteer dat echte vriendschap en loyaliteit vooral te vinden is in de vriendschap met andere mannen en eventueel een hond, maar dat relaties met vrouwen doorgaans voorwaardelijk zijn. Als je dit allemaal accepteert kun je zelfs daten met feministische vrouwen. Zoals ik laatst met een 35+ feminist had gedate; kwam op voor de rechten van vrouwen, nog een kinderwens, nooit de ware kunnen vinden, bla-bla. Ik zou er rationeel gezien met een grote boog omheen moeten lopen, maar omdat ik niet meer verwachte dan een potje sex toch een aantal aangename momenten mee beleefd.

Waarom mannen grote autoos kopen

Review over Tinder

Op datingsites klagen vrouwen wel eens dat mannen showen met hun auto, boot of groot huis. Mannen doen dat omdat het gewoon werkt. Altijd reed ik in wat kleine oude tweedehands autootjes. Meerdere dates maakten hier wel negatieve opmerkingen over. Of ze waren zichtbaar teleurgesteld. Niet dat ze zelf nu van die dikke autoos reden. Kijk maar eens om je heen op de snelweg. In de kleinste autootjes zit vaak een vrouw. Die noem ik dan ook truttenschudders, wat ook een verwijzing is naar de slechte vering. Sinds kort rijd ik in een splinternieuwe vrije grote en opvallende auto en het valt me op dat vrouwen me op straat ineens begroeten. Iets dat voorheen niet gebeurde. Vrouwen vinden het wel degelijk belangrijk of je al dan niet goed in de slappe was zit. Op internet kun je trouwens golddigger pranks vinden. Dan kan een man in een dure sportwagen zo een meid regelen, maar als blijkt dat de sportwagen niet van hem is haakt ze af. Of omgekeerd wijst ze hem af in een klein autootje maar als hij later voorbij rijdt in een dure wagen dan kan alles weer. Zelfs als haar vriend er naast staat.
Waarom klagen vrouwen op datingsites dan ook over patsergedrag? Mijn theorie is dat vrouwen wel degelijk geilen op geld en status maar ze willen niet dat hij het aan elke vrouw showt. Zij wil namelijk alles voor zich zelf hebben en niet delen met andere vrouwen.
Onlangs had ik een gesprek met een wat op leeftijd zijnde kunstenaar die in zn leven heel wat vrouwen heeft kunnen regelen omdat hij een bekende kunstenaar was. Hij had ook een rijke vriend die de knapste dame had geregeld en die werd op zn 70e nog vader. Hij herkent dit ook. Accepteer het maar hoe ze zijn zei hij.
Ik denk dat veel mannen die roem en status vergaren dat al dan niet bewust doen om bij de vrouwen in de gunst te geraken. Het betekent ook dat wanneer je geen relatie meer nastreeft je evengoed een minimalistische levensstijl kunt volgen waarbij je alleen het noodzakelijke hebt en alles wat je meer krijgt aan de kant legt voor later.
Voor wie op Tinder staat , zet geen foto van je auto er op. Maar heb je een date kom dan wel opdagen in een vette auto. Desnoods leen je er een. Want het werkt.

Sterke punten
In elke vrouw schuilt wel een golddigger

Zwakke punten
Pas op voor free dinner chasers.

Toch weer even rondgekeken

Review over e-Matching

Omdat een bekende zich ook bij e-matching had aangemeld heb ik ook een profiel aangemaakt. Het was immers al wat jaartjes geleden dat ik bij e-matching stond ingeschreven en ik was wel benieuwd naar de huidige stand van zaken.

Ondanks Tinder is e-matching nog ongeveer gelijk (iets kleiner) gebleven, is althans mn eerste indruk. Logisch want Tinder is verre van ideaal, zeker de laatste jaren hebben ze er een potje van gemaakt. E-matching is verder een nette site die gratis leden ook de mogelijkheid geeft te reageren op een bericht dat een betalend lid stuurt. Prima, zo hoort het eigenlijk ook, maar bij veel sites is dat niet zo.

Dan het aanbod.
Narcistische profielen, saaie profielen die toch verdacht veel weg hebben van een CV. En wat je leest in het veld 'ik zoek'. Tja alsof je een profielschets uit een vacature leest welke geschreven is door een geflipte HR manager. Overigens zie je op e-matching ook de nodige HR managers, verander-managers (ja, het bestaat echt), psychologen (vaak hebben die zelf een steekje los). Natuurlijk de nodige vrouwen met rammelende eierstokken tussen 35-40 jaar. Of vrouwen van 45 die bij kinderwens 'weet niet' invullen. De wensenlijstjes die zo naar Sinterklaas kunnen. Pffff. Valt niet mee om er een normale te vinden. Het aantal vrouwen dat zich aantrekkelijk presenteert vind ik bijzonder klein. Hoogstens 10. Beperk ik mij tot mijn eigen regio (randstad) zijn het er minder dan 5 . De ervaring leert dat de meesten toch niet reageren dus kans dat je abo wat oplevert is klein. Sowieso langer dan 1 maand is niet zo zinvol want binnen 1 maand heb jij die paar vrouwen al lang een bericht gestuurd.

De profielbezoeksters zijn nog steeds grotendeels ouder dan ik zelf ben, 10 jaar ouder of meer is geen uitzondering. Ik vergelijk deze cougar-vrouwen met Madonna, maar zonder de roem, geld, plastische chirurgie, fitness en uitstraling. Waarschijnlijk omdat ze zo hoog opgeleid zijn gaan ze voor een jongere man. Maar een man wordt meer opgewonden van een chick uit de sportschool dan een oudere universitaire doos met de looks van Bessie Turf. Sommige vrouwen zetten het ook gewoon in hun profiel dat ze het jonger zoeken. Of ze melden dat een man max 3 a 4 jaar ouder mag zijn en wel 10 jaar jonger. Want zij voelt zich toch zo ‘jong van geest’. Logisch dat ze single blijven.
Verbetering: e-matching heeft de inkomensopgaaf verwijderd uit het invulscherm. Dan ziet het er iets minder kakballerig uit.

Overigens kon ik bij een vrouw die ingeschreven was bij e-matching eens meekijken en ik lachte mij stuk om een profiel van een kerel die zo uit een GGZ inrichting leek te komen.Daar had ze een bericht van gekregen. Het andere bericht was van een veel oudere man met een echte opa-uitstraling die het ook niet had begrepen. Je ziet ook dat veel mannen in hun profiel hard bezig zijn zichzelf te bewijzen, net als de vrouwen, maar dan meer op materieel vlak. Grappig was ook dat een van haar profielbezoekers een man was die ook bij mij op de sportvereniging zit maar deze man haalt in het echt toch niet de opgegeven180 cm. Een leugentje om bestwil, net zoals vrouwen die in tegenstelling tot hun profieltekst helemaal niet sociaal en spontaan zijn.

Misschien overbodig om te melden dat ondanks het feit dat mijn profiel heel vaak is bezocht, er geen enkel bericht wordt gestuurd. Ook de hoog opgeleide vrouwen zijn wat dat betreft ouderwets en de dates die ik in het verleden had op e-matching waren op mijn initiatief.

Conclusie: weinig vrouwen, en die er zijn die zijn alles behalve de creme de la creme van datingland. Maar grappig om eens gratis rond te neuzen want met een beetje gevoel voor humor....

Sterke punten
Gratis ingeschreven mensen kunnen berichten beantwoorden en dat is bij veel andere datingsites niet het geval

Zwakke punten
Vermenigvuldig het zeer geringe aantal geschikte kandidaten met de respons ratio, dan snap je dat het hier niks wordt.

Betaal om te zien wie je niet...

Review over Tinder

Als je niet betaalt voor Tinder zie je helemaal links in het scherm het aantal likes. Klik je daar op dan krijg je het betaalscherm met een bedrag waar je steil achterover van slaat. Maar ga nu eens naar je zoekscherm. Daar is een oranje vlakje met sterretje + het aantal likes. Klik je daarop dan krijg je al je likes te zien, dus niet alleen de laatste. De fotoos zijn vaag gemaakt maar herkenbaar als de personen die jou hebben geliked (jouw zoekafstand = 2km maar de dame zit op een grotere afstand) maar jij hebt deze personen NIET GELIKED.
Oftewel je wordt gelokt met mensen in wie jij niet eens geinteresseerd bent. Het is natuurlijk een fluitje van een cent om deze mensen uit de database te halen (dat gebeurt met het gewone swipen ook), maar de geldwolven van Tinder halen alles uit de kast om de jaarlijkse winst van 800 miljoen euro in stand te houden. Vage algoritmes, bedrog, onterechte bans, ondoorzichtige leeftijdsafhankelijke tarieven, een zogenaamd 1-maand abonnement met in de kleine lettertjes een doorlopende afschrijving etc etc.

Sterke punten
Het afhandig maken van geld

Zwakke punten
zie eerdere reviews

rammelende eierstokken of rozijnen

Review over Tinder

Op Tinder zie ik nogal wat 35+ en zelfs 40+ vrouwen met een kinderwens. Heb inmiddels ook meerdere dates gehad met zulke.
Google je eens op de kans op zwangerschap versus leeftijd dan vind je een grafiekje met een dalende trend welke na de leeftijd van 35 verandert in het traject van een vallende baksteen. De kans op zwangerschap per maand duikt dan al snel onder de 5%. De kans op problemen tijdens de bevalling en het syndroom van Down gaat hierbij omhoog.

Als je wilt weten of je goed genoeg bij elkaar past om een gezin te stichten gaat daar wel de nodige tijd overheen. Je zou toch eerst samen op vakantie willen gaan bijvoorbeeld. Gedurende die kennismakingstijd, pak hem beet 1 jaar, valt de vruchtbaarheid verder naar beneden. De rammelende eierstokken veranderen in rozijnen! Je hebt kans dat ze jou enkel ziet als een spermadonor en als hulp tijdens de eerste jaren. Daarna is het scheiden geblazen. Ook dat soort vrouwen zie je veel op Tinder; alleenstaande moeders met 1 kind, en als je even snel uitrekent, bevallen na haar 35e.
Hoe kwam het zover?
1) ze kon de ware nooit vinden. Gezien het aantal aanzoeken dat zelfs matig aantrekkelijke vrouwen krijgt in hun vruchtbare tijd is dat natuurlijk grote flauwekul, een excuus. Ze waren gewoon veel te kritisch. De mannen die interesse toonden voldeden niet aan haar eisenpakket en werden afgewezen, of mochten in de friendzone om haar heen blijven cirkelen als een emotionele tampon aan een touwtje.
2) Ze wilde eerst nog feesten. De cock-carousel berijden. Veel plezier maken. Als ze dan doorploegd is door een leger mannen schrijft ze in haar datingprofiel dat ze haar wilde haren (of harem?) heeft verloren en dat het nu tijd is om te settelen. Oftewel je krijgt haar als haar beste tijd voorbij is en haar libido tanende is. Maar goed dat ze zegt dat het feesten voorbij is dan weet je meteen waar je aan toe bent, samen naar de huishoudbeurs of zoiets. Het verliezen van de wilde haren kan ook betekenen dat binnen afzienbare tijd de tondeuse er doorheen gaat zodat je naast een vrouw met jongenskapsel loopt.
3) Mentale problemen waardoor geen enkele vent het niet niet kon uithouden. Vaak herkenbaar aan een uitpuilend medicijnkastje. Altijd de moeite waard om te kijken wat er allemaal ligt.
4) zelfuitgeroepen carrierevrouwen, vaak een oneigenlijk argument want banen die dermate zwaar zijn dat deze niet met een gezin te combineren zijn, die zijn echt zeldzaam.
5) een willekeurige combinatie van bovenstaande.

Hoewel dit soort vrouwen uitermate irrationeel zijn en vaak de nodige problemen hebben is het wel makkelijk daten. Ze hebben geen tijd te verliezen (eigenlijk zijn ze al te laat) en zolang jij je presenteert als iemand die kinderen heel leuk vindt en er wel meer zou willen dan word je letterlijk besprongen. Kans op zwangerschap vrijwel nul. Niet alleen je lid stijf houden maar ook je poot als het aankomt op rare verzoeken en eisen van dit soort onmogelijke vrouwen. Dan loopt het avontuur als vanzelf weer snel ten einde, tegen die tijd ben je haar ook wel zat. Dan is het op naar de volgende, als man zonder biologische klok heb je daar de tijd voor.
Veel plezier.

Sterke punten
Vrouwen die wachten op de prins op het witte paard en in biologische sprookjes geloven, een sterk verhaal.

Zwakke punten
de eicellen

Fake

Review over Tinder

Onlangs weer een profiel aangemaakt. Overduidelijk wordt je genept want de eerste dag krijg je weer precies 3 matches en daarna niets meer. Van de 3 matches staat er nu nog 1 in het lijstje. Ziet er niet verkeerd uit maar het zelfde gezeur en geklaag over ONS/FWB, gescheiden geval met kinderen natuurlijk. Sturen zelf nooit een eerste bericht en reageren ook zelden dus mooi laten staan.
Voor de rest kun je swipen tot je weer door de dagelijkse limiet heen bent en je de melding krijgt dat je tegen betaling weer (onbeperkt) verder kunt. Veel te duur dus gaan we niet doen.
30 euro per maand voor een app! Zonder klantenservice terwijl er tal van problemen zijn met onterechte bans!
Een prostituee is goedkoper (en eerlijker)

Sterke punten
Toch sterk dat deze misleidende app zonder klantenservice zo veel geld in het laatje brengt.

Zwakke punten
Duurder dan een prostituee

vraag/aanbod

Review over Tinder

Op datingsites/Tinder zijn altijd veel meer mannen dan vrouwen actief. Mannen nemen er ook bijna altijd het initiatief. Zelfs minder aantrekkelijke vrouwen ontvangen er volop aandacht. Ik heb dit nagevraagd aan vrouwen in mijn omgeving die gebruik maken van online applicaties alsmede aan vrouwen met wie ik contact had online. Mannen krijgen veel minder aandacht, uit onderzoek blijkt dat minstens 80% van de mannen vrijwel geen aandacht krijgt omdat vrouwen zich uitsluitend blijken te richten tot de top 10 a 20%. Vrouwen overwaarderen zichzelf meestal daarom en mannen krijgen een minderwaardigheidscomplex. Het gevolg is dat mannen gaan downdaten en dat een match die online tot stand komt dan vaak geen lang leven beschoren heeft. De man wordt niet verliefd op haar, het valt tegen. En je ziet dus ook veel vrouwen klagen over one night stands (ONS) Maar een ONS betekent gewoon 'niet voor herhaling vatbaar'. In beginsel overwon de spanning het van de twijfels en rode vlaggen, maar als het nieuwtje eraf is wordt de balans negatief. Er zullen genoeg betrouwbare matches zijn die beter aansluiten en geschikt lange termijn relatiemateriaal zijn, maar deze mannen voldoen weer niet aan het overgewaardeerde eisenpakket van mevrouw.......

Tinder en datingsites zijn daarom plaatsen waar je als man af en toe wat vrijblijvende sex kunt hebben maar waar de kans op een leuke, gelijkwaardige, dame met wie je oud zou willen worden minimaal is.

Sterke punten
het aanbod lijkt groot

Zwakke punten
maar de verhouding vraag/aanbod is zoek

35+ volslank

Review over Tinder

Als je met een vrouw gaat daten die de leeftijd van 35 is gepasseerd, dan is de kans groot dat het een 'volslanke' vrouw is. Een normaal postuur blijkt dan een uitzondering te zijn. Als het onderwerp aan bod komt dan worden tal van redenen genoemd waarom ze zo is; geen tijd om te sporten, blessures, bijwerking van medicijnen, slechte schildklier. Maar de belangrijkste reden wordt verzwegen: elk pondje gaat door het mondje! Met name de wijnconsumpties hakken er in. Je weet wel, het glas is altijd halfvol (wordt bijgeschonken). En de hobby: wijntje drinken met vriendinnen op het terras. En de hobby netflix gaat vast ook gepaard met een graasmoment. Een beetje stevige vrouw hoeft niet erg te zijn, zeker als de vrouwelijke vormen behouden blijven. Maar postuur 'geplofte bitterbal' , wijnvat of worst vind ik niet charmant. Zeker boven de 35 zijn dikkere vrouwen zelden nog mooi gevormd. Het gekke is dat vrouwen op datingsites vaak een lengte-eis opnemen in hun profiel. Maar als je als man een gewichtseis stelt dan is de wereld te klein........
Mocht je toch een relatie aangaan met een volslanke, bedenk dan dat er grote kans is op spier- en gewrichtsklachten. Bijvoorbeeld artrose. Ook is de kans op diabetes sterk verhoogd. Voor je het weet eindig je als mantelzorger, heb je een opel zafira of fiat multipla nodig om haar te vervoeren en zonder makro-pas zullen de kosten voor levensonderhoud de pan uit rijzen, want de pan zal telkens worden leeggegeten.
Vrouwen met het postuur van een wijnton of geplofte bitterbal vormen een goede basis om haar verzameling katten op schoot te nemen, maar zijn geen goede lange termijn investering.

Sterke punten
Het totale gewicht van de dames op middelbare leeftijd

Zwakke punten
Tussen de vleesgordijnen is het goed zoeken naar een vrouw met een gezond postuur.

daten met een buitenlandse dame

Review over Tinder

Ik ben nu een buitenlandse dame aan het daten en heb een gezellige tijd met haar. Uiteraard kwam de man/vrouw dynamiek in Nederland ter sprake en dit waren zaken die haar opvielen in Nederland;

- mannen maken zelden de eerste stap, lijken niet geinteresseerd,
- vrouwen zijn ook 'moeilijk'
- in haar land gaan mensen naar de kroeg om een praatje te maken met anderen, zoeken gezelschap. In Nederland blijkt het veel moeilijker om in de kroeg een praatje aan te knopen. Afstandelijkheid.
- In haar eigen land is het hebben van mooi lang haar een statussymbool voor de vrouw. Hier in NL niet. Zie ook de korte pittige kapsels. Kleding is ook vaak verre van charmant. Soms vindt ze het moeilijk het geslacht te herkennen en daar kan zij met haar vriendinnen dan achteraf om lachen.
- een man die richting bepaalt dat wordt zowel verwacht als gewaardeerd.Maar 'echte mannen' die dat doen komt ze hier nauwelijks tegen.

Ik heb haar uitgelegd hoe slecht benaderbaar veel vrouwen hier in NL zijn en zij herkent dit gedrag ook. Uit de hoogte, bitcherig, grote mond, een vijandige vorm van feminisme. Ze heeft ook niks op met het feminisme, al is ze wel zeer zelfstandig.

Als je date met een buitenlandse moet je alles vergeten wat je in deze feministische samenleving is aangeleerd met betrekking tot de man/vrouw relatie. Je kunt/moet weer man durven te zijn tegenover een echte vrouw. Dat is best lastig, zeker in het begin waar je haar behandelt zoals je een Nederlandse vrouw zou behandelen (wat dus averechts werkt). Maar het is allemaal niet onmogelijk. En.....als het goed gaat wacht je er een mooie beloning.....

Sterke punten
expats, buitenlandse vrouwen

Zwakke punten
probeer ze maar eens te vinden tussen al die feminazi-bitches

Traditionele Thuisblijvers

Review over Tinder

Via een datingapp kreeg ik een reactie van iemand die haar zus in de aanbieding had. Het bleek om een Oekrainse te gaan; 40 jaar met een 12 jarige zoon. Een wat vaag beroep als schrijfster/journalist. Ik kreeg haar prive mailadres en er volgden wat uitwisselingen. Snel bleek ze zich te adverteren; de sociale banden in de familie, haar zorgzaamheid en loyaliteit, de hele bla-bla. Maar het meest opvallend: ze noemt zichzelf een '' traditionele'' vrouw. In een volgende mail schrijft ze dat traditionele vrouwen niet werken maar thuisblijven. Traditionele vrouwen deden dat inderdaad, namelijk om kinderen te baren, babies aan de borst te leggen en kleine kwetsbare kinderen op te voeden en te verzorgen. De man was dan bereid zich 3 slagen in het rond te werken want hij had een vrouw voor het leven en zijn DNA in kinderen vastgelegd. Dat gaat deze 40 jarige, gescheiden vrouw heus niet meer doen. Ze is te oud om zwanger te raken. Haar 12 jarige zoon is niet van mij. Wat gaat ze dan doen als ze thuis zit? TV kijken denk ik en zich volvreten van mijn centen. Natuurlijk zal die 12 jarige zoon ook moeten worden onderhouden, inclusief studie.
Zodra je leest dat een vrouw de traditionele kaart trekt ga dan eens na welke traditioneel vrouwelijke rol zij voor jou kan vervullen. Vaak zijn het gescheiden vrouwen die verre van traditioneel zijn en die traditionele rol niet willen of niet meer kunnen vervullen. Er is dan ook geen reden om als man zijnde de traditionele rol als kostwinner op je te nemen. Sinds het feminisme zijn wij van die rol ontslagen. Stop ook met het brengen van dure cadeaus en allerhande grote investeringen. Daadwerkelijk traditionele vrouwen uitgezonderd zijn dit soort investeringen niet meer nodig en je krijgt er ook niets voor terug.

Sterke punten
Mannen hoeven (de meeste) vrouwen niet meer te pamperen

Zwakke punten
Veel vrouwen verwachten dat nog steeds wel

Tijd om te settelen?

Review over Tinder

Wat ik regelmatig lees in profielen van vrouwen is dat ze het feesten zat zijn en nu toe zijn aan iets serieus.....tijd om te settelen.

Wat betekent dat?

We hebben een vrouw die in de periode dat ze er jeugdig en aantrekkelijk uitziet de cock-carousel aan het berijden is. Een groot feest. Maar dan verschijnen de eerste kleine kraaienpootjes. De eierstokken gaan rammelen en geven alarmsignalen af; de eicellen dreigen te verschrompelen tot rozijnen..... Ze heeft alles, die cariere (vaak iets sociologisch, pedagogisch of psychologisch, genderstudie), maar er moet nu met spoed een kind uitgeperst worden. Dus nu is het dan maar afgelopen met feesten tijd voor iets 'serieus'.

Wat krijg je dan als man?
Je krijgt dan als man een vrouw die uitgefeest is. Een soort afterparty waar niet meer gedanst wordt. Want ze heeft 'haar wilde haren verloren'. En jij mag op zoek naar de eerste grijze. Die vind je vermoedelijk als je de kraaienpoten volgt. En anders krijg je ze zelf wel als je jezelf blauw betaalt aan IVF behandelingen. Dit soort vrouwen hebben hun beste tijd gehad, maar ze willen wel een man die zich in zijn beste tijd bevindt (lees: veel geld verdient).

Ik pas hiervoor.
Heren, ga MGTOW; men going their own way.
Wil je een kind? Neem een oekrainse die een stuk jonger is en nog familie-gericht is. Laat vrouwen die uitgefeest zijn en willen settelen dat doen met hun katten!

Sterke punten
tinder verdient heel veel geld

Zwakke punten
geen geschikt relatiemateriaal, hoogstens een ONS

Rapporteren maar!

Review over Tinder

Ondanks dat Tinder miljoenen winst maakt, hanteert ze een bizar systeem om profielen te ‘controleren’. Dit wordt gedaan op basis van meldingen van gebruikers zelf; het zogenaamde rapporteren. Dit werkt als volgt:
– open het profiel van de persoon (dit kan ook tijdens het swipen, je hoeft hiervoor dus niet te matchen)
– druk op de 3 witte puntjes rechtsboven
– nu kun je ‘rapporteren’
-je kunt kiezen uit een aantal redenen; ongepaste foto’s, ziet er uit als spam, gebruiker is minderjarig en overig (zelf tekst in te voeren)
Het is mij niet bekend wanneer iemand automatisch verwijderd wordt, dus hoeveel rapportages vergt dit?, maakt het uit wat voor rapportage?

Tinder heeft gemerkt dat veel mensen onterecht worden verwijderd, zelfs die er voor betaald hebben! Kijk maar eens op de reviews in de appstore en de klachten bij consumentenorganisaties. Ook transgenders werden automatisch verwijderd zodat er vanuit de hoek van ‘social justice warriors’ negatieve publiciteit kwam. Tinder moest er wat mee doen…..
De zogenaamde oplossing is nu dat na een stuk of 6 keer rapporteren je een poosje moet wachten om weer verder te kunnen rapporteren. Minuut of 5. Het rapporteren gaat dus vrolijk door.

Tinder barst van de inactieve profielen; profielen die er al jaren met dezelfde foto opstaan. Ik rapporteer ze standaard allemaal als ‘spam’. Ook vrouwen met een arrogante en onaardige tekst rapporteer ik ook standaard. Tinder laat mij telkens dezelfde profielen zien (alsof ik Alzheimer zou hebben), en dus rapporteer ik deze ook als ‘spam’. Misschien tellen deze meldingen wel bij elkaar op, dat zou mooi zijn.

Het onvermogen of de onwil van Tinder om handmatige controles uit te voeren (kost geld!) gaat ze nog eens opbreken als meer en meer mensen gaan rapporteren. Zeker de 80% van mannen die als onaantrekkelijk worden beschouwd en ook nog eens in de absolute meerderheid zijn, zullen uit verveling de boel gaan saboteren door alles te rapporteren.

Sterke punten
Het idee was goed maar is commercieel nu volledig uitgemolken

Zwakke punten
niet transparant
aandringen en aansturen op abonnement
veel inactieve profielen
matchkans heel laag (voor mannen in ieder geval)
veel winst voor de uitbaters maar weinig service
geen klantenservice
riekt naar oplichting

Tinder verder achteruit; tijd voor serieuze concurrentie

Review over Tinder

In Tinder kan je zien hoeveel mensen je een like hebben gegeven (al gaat de teller stapsgewijs). Wil je weten wie en meteen matchen dan moet je een extra duur betaald abonnement nemen ('Tinder gold'). Voorheen kon je door de zoekafstand minimaal te zetten toch meteen de likes te zien krijgen, maar dat werkt niet meer.

Tinder heeft zich ook gerealiseerd dat te veel mensen onterecht van de app worden verwijderd. Tinder controleert namelijk niet zelf maar laat enkel en alleen de gebruikers profielen rapporteren. Gezien de vele miljoenen winst is dit eigenlijk schandalig. Je beklag doen is vrijwel zinloos omdat de app niet beschikt over een fatsoenlijke klantenservice. Je kunt nu niet meer veel mensen achtereen rapporteren maar met tussenpozen een stuk of 6. Er verandert dus niet veel en de klachten blijven bestaan , zie ook de reviews in de appstore. Wil je Tinder saboteren dan is het rapporteren nog steeds de manier.

Je ziet telkens weer dezelfde profielen voorbijkomen. ook al heb je deze profielen naar links geswiped. ook lijken veel profielen toch behoorlijk gedateerd. Profielen die meerdere jaren oud zijn maar met precies dezelfde fotoos........het zijn er best veel. Zijn dit onmogelijke vrouwen? Of vrouwen die de app nooit meer gebruiken?

Het aantal matches is bijzonder klein. Tenzij je gaat swipen in een oostblokstad zoals Moskou. Ook met een nepprofiel van een knappere man valt het aantal matches tegen.

De app loopt vaak vast wanneer je de afstanden verandert. Gezien de wel erg hoge kosten mag je op zijn minst toch wel een technisch goed ontwikkelde app verwachten.

Het aantal karakters dat je kunt gebruiken om jezelf te omschrijven en aan te geven naar wat voor iemand je zoekt is met 140 leestekens erg beperkt.
Maar als serieus zoekende moet je uberhaupt niet op Tinder zijn natuurlijk.

Sterke punten
meer aanbod dan op een datingsite

Zwakke punten
Voor een app toch wel erg duur.
loopt vaak vast
aandringen en aansturen op duur abonnement
bedenkelijke man/vrouw verhouding
vermoedelijk heel veel inactieve/gedateerde profielen
typische probleemvrouwen, net zoals op de datingsites

Transgenders en catfishes

Review over Tinder

De enige manier om op Tinder als man zijnde wat matches te krijgen is door het afsluiten van een betaald abonnement. Dan krijg je een zogenaamde boost en kom je bovenop de zoekstapel terecht. En je kunt alles naar rechts swipen zonder telkens weer te moeten wachten omdat je door de dagelijkse limiet aan 'likes' heen bent.
De weinige matches die je dan in beginsel krijgt vormen de bodem van de relatiemarkt. Hiertoe vallen ook transgenders. Die maken relatief gezien dan een een groot deel uit van je matches. Kennelijk swipen deze transgenders net als mannen die nog niet zijn omgebouwd, ook alles naar rechts in de hoop op een match. Het worden er steeds meer zo te zien. Waarom geen aparte app voor deze groep? Ik begreep dat transgenders vaak veelvuldig worden gerapporteerd door andere gebruikers en dus automatisch en onterecht door Tinder van de app worden verwijderd (en hun geld kwijt zijn), dus is dat probleem ook opgelost.

Wat ook opvalt zijn vrouwen die er wat bij willen verdienen. Laatst ene 'Simone' uit de omgeving Breda, die er onder de nickname Michelle een online blog op na houdt waar ze veel geld mee verdient. Dat doet ze met een groepje andere vrouwen. Wil je de 'pikante' verhalen meelezen moet je even 45 euro betalen. Zo verdient ze er naast haar zonnestudio flink wat centjes bij. Geld betalen om flauwe verhaaltjes te lezen, ja er zijn mannen die dat doen. Geen wonder dat vrouwen zo verwaand zijn. Als mannen zich tot dit niveau verlagen....
Een eigenschap van catfishes is dat ze ze je snel weer ontmatchen nadat ze zijn overgegaan op whatsapp of email. Zodoende kunnen ze niet gerapporteerd worden op Tinder door mannen die hier niet van gediend zijn. Ook zullen catfishes al snel erotiek in de strijd gooien terwijl dat in normale gevallen pas meestal gebeurt tijdens/na de eerste date en niet binnen de eerste 24 uur chatten. Kortom, het is allemaal vrij doorzichtig, maar dus ook irritant.

Oja er matchen ook altijd best wel wat invaliden zodat ik met de quote afsluit:

'het zoeken naar een normale vrouw op Tinder is als het zoeken naar een parkeerplaats in een drukke winkelstraat op zaterdagmiddag. Als er uberhaupt een geschikte plaats vrij komt is die binnen no-time bezet. wat resteert zijn invalidenplaatsen en plaatsen te ver weg (*) ''

* = rusland oekraine etc


Veel succes heren!

Sterke punten
makkelijk, veel aanbod, swipen in buitenland (tegen betaling)

Zwakke punten
veel te duur abonnement
veel neppe profielen (catfishes)
bodem van de relatiemarkt
weinig matches voor mannen

Slachtoffer vrouwen?

Review over Tinder

Gisteren bekeek ik het programma 'under cover'. Daar was een man die via Tinder en sites de een na de andere meid had geregeld. Vaak had hij meerdere tegelijk. Hij trok snel in bij een meid (gratis huisvesting) en lichtte deze vrouwen voor vele duizenden euro's op.
Wat je ook ziet op Tinder is heel veel vrouwen die klagen over 'one night stands'. Zie mijn review 'het geheim van de one night stand'. Deze vrouwen hebben zich door een 'bad guy' herhaaldelijk laten naaien en willen absoluut geen herhaling.

Je zou denken dat normale mannen, nette mannen, die hun leven uitstekend op de rit hebben, het goed zouden doen op tinder. Maar juist dit soort mannen hebben vaak een totaal gebrek aan succes. Er geldt 'nice guys finish last'.

Ik vrees dat vrouwen in hun slachtofferrol blijven zitten en de verkeerde keuzes blijven maken. Je ziet dat ook in de discussie over genderquota bij topfuncties. Te weinig vrouwen aan de top (ondanks gelijke kansen), dus moet ze wel een slachtoffer zijn (in dit geval van een niet-bestaande patriarchie)

Zwakke punten
zonder reden opheffen betaald abonnement
leeftijdsafhankelijk tarief abonnement
gratis abonnement ongeschikt/ineffectief
zoekalgoritme niet transparant
geen zoekopties
veel spammers
weinig tot geen geschikte vrouwen; veel trash

Weer domme reclame van e-matching

Review over e-Matching

Onlangs hoorde ik een radiocommercial van e-matching....Men meldde dat ze de privacy wel heel serieus nemen en dat een facebookkoppeling niet nodig is.
Het afgeven op een facebookkoppeling is overduidelijk gericht tegen Tinder. Begrijpelijk, want sinds Tinder zijn datingsites gemarginaliseerd en in het algemeen denkt men dat Tinder onlosmakelijk met facebook is verbonden.. Maar je kunt op Tinder al sinds langere tijd ook een account maken zonder facebook door in te loggen met een telefoonnummer. En wat stelt de privacy op e-matching voor? Je kunt je op e-matching gewoon gratis inschrijven en alle profielen bekijken. Ben je wel snel klaar want veel vrouwen zie je er niet, zeker niet min of meer aantrekkelijke. Daarnaast heeft e-matching rubriekjes waar je bijvoorbeeld je inkomenscategorie kan invullen en wordt je gedwongen een uitgebreid profiel in te vullen anders accepteren ze je profiel niet. Terwijl op Tinder dwingt niemand om iets in te vullen. Geen woord tekst in je Tinder-profiel is geen enkel probleem.....Daarnaast is e-matching zo klein dat je ook eerder opvalt.
Kortom weer een heel domme reclame uit de stal van e-matching waar je enkel over het paard getilde arrogante 'prinsesjes' gaat vinden.

Sterke punten
Knap dat een site met zo weinig actieve vrouwen nog in de lucht is.

Zwakke punten
De domme reclame die mensen moet overhalen zich in te schrijven bij een door Tinder uitgeholde site.

Geen waar voor je geld

afzeik-profiel

Review over Tinder

Uit onderzoek blijkt al dat het merendeel van de mannen op voorhand, en op basis van uiterlijk, al wordt afgewezen; de 80/20-regel.
Wat doe je als je bij de 80% 'onaantrekkelijke' mannen behoort en weinig succes hebt op Tinder? Een mooi/eerlijk/serieus verhaal waarin blijkt dat je over bepaalde capaciteiten en interesses beschikt gaat je niet helpen. Zaken als opleiding en status zijn niet relevant tenzij je multimiljonair bent. Je bent immers een aanvulling van haar leuke leventje en geen invulling. Een profieltekst met veel humor werkt ook niet, zelfs al zeggen de meeste vrouwen een man met humor te willen. Wat het beste blijkt te werken is een profiel waarin je de vrouwen op Tinder afkraakt en aangeeft waarom je liever vrijgezel blijft. Dit levert met afstand de meeste matches op. Hilarisch is het dat veel vrouwen toegeven dat de meeste van hun sexe-genoten inderdaad ronduit bitcherig en asociaal zijn. Dat is ook de reden dat vrouwen onderling vaak ruzie hebben en een werkplek welke gedomineerd wordt door vrouwen vaak een wespennest is waar je eigenlijk niet tussen wilt zitten. Sommige vrouwen willen bewijzen dat zij toch wel anders zijn , geen golddiggende bitch, etc. Maar de feiten zeggen vaak wel wat anders; veelal 'bewust' gescheiden (maar zet haar kinderen op de 1e plaats?), lange tijd te koop op Tinder (want geen ene is goed genoeg?) en als man mag je natuurlijk alle registers opentrekken om haar te 'veroveren'. Zij is 'het waard', zij is hoofdprijs.....Hoe langer je met haar chat, des te meer komen de narcistische trekjes wel bovendrijven zodat je jezelf realiseert dat het inderdaad allemaal 1 pot nat is. Tegen die tijd ben je het overigens ook al lang zat om de conversatie op gang te houden en haar te entertainen en is het DELETE.

Sterke punten
Leuk om wat te trollen

Zwakke punten
De meeste vrouwen op Tinder zijn narcistisch , arrogant en asociaal. Behandel ze navenant.

Datingheksen

Review over Tinder

In diverse sprookjes worden heksen beschreven als wat oudere, kinderloze vrouwen die samenwonen met een kat. Als ik op Tinder de profielen doorblader zie ik heel veel van dit soort kinderloze vrouwen die met een kat op de foto staan. Deze vrouwen blijken ook boosaardig en gemeen te zijn. Stuur maar eens een aardig berichtje en kijk wat er retour komt. Tenminste als je nog durft nadat je haar hooghartige profiel hebt gelezen. Ook zijn velen zweverig boven hun yogamat, spiritueel en geloven dat er ‘iets’ is. Veel veganisten ook en kruidensoepkokers, alleen dan niet meer in een koperen ketel. Verhalen over het drinken van ayahuasca thee onder begeleiding van een sjamaan heb ik inmiddels ook al gehoord. Ik denk dat als je alle lagen make-up eraf haalt ze ook qua uiterlijk weinig onder doen voor de traditionele heks. Alleen in plaats van in het bos wonen ze in een gehorige achterstandsflat……

Sterke punten
mooie katten

Zwakke punten
jammer van de heks

scheiden op hoog niveau

Review over Tinder

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat meer dan 70% van de echtscheidingen wordt geinitieerd door de vrouw. Kijk je specifiek naar hoog opgeleide vrouwen dan loopt dit percentage op naar 90% !! Deze hoog opgeleide vrouwen staan vervolgens samen met hun torenhoge en onrealistische eisenpakketten op Tinder en datingsites. Op zoek naar een volgende kandidaat die natuurlijk vooral niet zo'n bak ellende moet zijn als haar ex (welke ze zelf heeft uitgezocht.....) Als ik naar deze cijfers kijk dan concludeer ik dat het veiliger is een wat lager opgeleide vrouw te nemen, een kapster, verkoopster, e.d. Terugkijkend naar mn dates waren de meest problematische vrouwen allemaal hoog opgeleid. Had laatst een date met een lager opgeleide vrouw en die was een stuk prettiger in omgang en daar heb ik een leuke tijd mee gehad. Nu is het voor de meeste mannen niet zo belangrijk of een vrouw al dan niet hoog opgeleid is (vrouwen vinden dit WEL belangrijk) , maar je zou dan dus eerder voor een lager dan voor een hoger opgeleide vrouw gaan kiezen.

Sterke punten
veel gescheiden hoog opgeleide vrouwen

Zwakke punten
de tijd die je samen deelt met zo'n vrouw is niet van een hoog niveau

de magische klik, of zap verder

Review over Tinder

Heb jij hem wel eens gehoord, de 'klik'?
Dat is iets wat tijdens de eerste date moet gebeuren.
Althans, dat zeggen mijn dates. Als er geen 'klik' is dan is het 'next ! ' Het gaat allemaal dus om de klik. Als je bijdehand bent kun je een speelgoedklikker meenemen. Zo'n metalen kikkertje waar als je op drukt er een klikgeluid uit komt. Geen idee of ze nog bestaan maar ik overweeg er een aan te schaffen. Maar dat is natuurlijk niet de 'klik' waar men op doelt.
De klik is de ogenblikkelijke euforie die zich tijdens de eerste date moet openbaren. Ja, bij een persoon die je nog niet eerder hebt gezien en eigenlijk nauwelijks kent. Alsof je op de bank zit te zappen en er flarden van films ziet voorbijkomen en je een stukje film ziet dat je zo aanspreekt dat je binnen 2 seconden denkt dat dit een geweldige film is die je verder wilt kijken.......

Veel relaties ontstaan tussen mensen die elkaar al vaker hebben gezien; op het werk, via bekenden, wellicht via een sportvereniging. In zo'n geval heeft iemand de kans gekregen meerdere aspecten van zijn persoonlijkheid te laten zien. Maar als je gaat daten moet er tijdens de eerste date die geweldige klik zijn. Anders is het niks. Tijd om elkaar te leren kennen is er niet. Het is nu of anders nooit meer. Het is alles of dan maar niets. De selectie is dan ook voornamelijk op uiterlijk en uit onderzoek blijkt dat vrouwen hierin veel kritischer zijn dan mannen. Als je gaat daten met een vrouw die je op Tinder hebt ontmoet dan is er vaak geen vervolg want er was 'geen klik'. Vrouwen durven dat niet te zeggen en zullen je snel ontmatchen, want 'geen klik' betekent eigenlijk dat je niet voldoet aan haar oppervlakkige torenhoge eisen wat betreft uiterlijk en status.

Als je als man telkens hoort dat vrouwen 'geen klik' met je hebben kun je aan jezelf gaan twijfelen. Maar heel veel vrouwen staan al jaren op Tinder. En een aantal herken ik van datingsites en dan heb je het over minstens 5 jaar geleden. Die hebben dus met geen enkele man een klik. Waar ze wel een klik hebben dat is met hun katten. Die vormen dan een surrogaat-man. Niet zelden vervangen de katten ook het gebrek aan kinderen.

Bedenk goed dat een klik binnen een avond behoorlijk zeldzaam is.
Wat vrouwen bedoelen met een klik is het al dan niet voldoen aan hun torenhoge oppervlakkige eisen en verwachtingen.

Sterke punten
Wie weet hoor je een klik.

Zwakke punten
Voor een klik neem je een speelgoedklikker mee.

Veel (niet alle) luie vrouwen

Review over Tinder

Heel veel vrouwen die ik via een online site of via een app heb gedate waren volgens mij gewoon lui. Hieronder 10
frequent voorkomende issues die jullie vast herkennen.

- parttime werken; vergeleken omliggende landen zijn Nederlandse vrouwen kampioen parttime werken. Als ik hier op doorvraag zien ze vaak geen reden om meer te werken want ze hebben geld genoeg en willen vooral 'leuke dingen' doen. Natuurlijk is er vaak een man die alimentatie betaalt. Allerlei subsidies worden indirect ook het meest door mannen betaald omdat die harder en meer werken en dus meer belasting betalen. Snap je ook waarom vrouwen vaak op de linkerkant van het politieke spectrum zitten. De dates zelf worden ook vaak gefinancierd door de man. Uitzonderingen daargelaten is dit ook wat men verwacht en helaas accepteren veel mannen dit (anders gaat ze naar een ander en heb ik geen sex....)

- weinig sportief. Al helemaal niet met een verplichtend karakter. Met mooi weer een vrijblijvend rondje in het park joggen. Of ze hebben een yoga-mat. Natuurlijk zullen er vrouwen zijn die wel sportief zijn, maar de meesten boven de 35 jaar zijn dat niet en dat zie ik ook terug in mn eigen sportvereniging en ik zie het ook terug aan hun postuur.

- korte pittige kapsels; hoeven niet gekamd te worden. Hebben ze een bos haar dan staat het vaak als een pleeborstel alle kanten op. Waarom niet fatsoeneren met een speld o.i.d. ? Of het mooi opbinden? er valt best wel wat van te maken, maar ook hier; het kost wat tijd en moeite.

- geen initiatief; dat moet altijd van de man uit komen. We zijn immers alleen geemancipeerd als het goed uitkomt, de lusten maar niet de lasten

- vermaakt willen worden, daarom zetten ze vaak in hun profiel dat ze een man zoeken met een 'goed gevoel voor humor'. Zelf een gevatte of grappige opmerking vergt kennelijk teveel hersenactiviteit?

- weinig aandacht aan kleding/uiterlijke verzorging. In het buitenland pik je de Nederlandse vrouwen (en vaak ook mannen) er moeiteloos uit. Als je vrijgezel bent besteed dan aandacht aan je uiterlijk. Kijk ik naar mn dates dan was zeker meer dan de helft matig gekleed. Kleren maken ook de vrouw. Het valt ook op dat veel vrouwen weinig of geen sieraden dragen. Verwacht van een vrouw die weinig aandacht aan haar zelf besteedt ook niet dat ze dat jou geeft.

-obees: met name op tinder en datingsites echt zeer veel mollige types, volslank noemen ze dat met een eufemisme. Telkens smoezen waarom dat zo is; blessures, tijdgebrek. Al zou je dagelijks 15 minuten krachtoefeningen doen, gewoon thuis, dan ben je al een heel eind, maar het is allemaal teveel moeite.

- genderstudie/brabbelbaan; vaak iets psychologisch, pedagogisch, sociologisch. Het moet namelijk vooral niet te moeilijk zijn, geen wiskunde. En niet zoveel verplichte studie-uren op de universiteit anders komt haar uitgaansleven in het geding en kan ze niet uitslapen.

- slecht koken; sommigen geven het in hun profiel al meteen aan dat ze er niks van bakken. Of een hekel aan koken hebben. Als je lekker en gezond gaat koken kost dat moeite. In ieder geval meer moeite dan een pot of blik opentrekken. De liefde voor de man gaat door de maag? Vergeet het maar bij je dates. Wie zijn de beste chef-koks?......

- geen hobbies; hiervoor moet je jezelf in materie verdiepen, de handen uit de mouwen steken. Wederom teveel moeite. Genoemde hobbies zijn vaak consumerende acties zoals Netflix, wijntje op t terras etc.

Ik zal vast een en ander vergeten zijn. Dit zijn in ieder geval vaak voorkomende zaken die ik teruglees in profielen of ervaren heb van mijn dates. Uiteraard niet bij allemaal maar wel bij heel veel. Ik vat dit samen onder de noemer 'LUI'.
Een reden is denk ik dat veel vrouwen het gewoon te makkelijk hebben, te veel privileges. Te veel donateurs en vangnetten om hen heen. En dat maakt lui. Want waarom moeilijk als het makkelijk kan. Ze worden er in ieder geval niet aantrekkelijker op. Ik blijf liever MGTOW dan dat ik de kar van een volslanke vrouw moet trekken........

Sterke punten
Goede app voor vrouwen die al bankhangend op zoek zijn naar de prins op het witte paard (maar deze niet zullen vinden)

Zwakke punten
Uitputtend voor mannen

Tegen-eis

Review over Tinder

Op Tinder zie ik veel vrouwen die een lengte-eis in hun profiel zetten. Minimaal 180 of 185 cm staat er dan.
Het leuke is dat ik duidelijk over de 190 cm ben en ruimschoots aan dit criterium voldoe,

Maar nu komt het.......

Als het vrouwen is toegestaan om eisen te stellen op fysiek vlak, dan mag ik dat als man zijnde toch ook?
Dus meld ik de vrouw dat ik ook een fysieke eis heb namelijk een slank getailleerd postuur.
Aangezien de meerderheid van de Tinderella's rond mijn leeftijd onder de categorie 'volslank' valt (lees: moddervet), is een dergelijke eis natuurlijk schoppen tegen het zere been. De vrouwen, vaak met het postuur van een geplofte bitterbal, reageren furieus; hoe ik het in mijn hoofd haal zo oppervlakkig te selecteren. Wel eens van een dubbele standaard gehoord dames?

Zolang vrouwen meer eisen dan dat ze bieden, zichzelf uit de markt prijzen, een man niet meer kunnen behagen omdat ze te moeilijk in omgang zijn, gaat het nooit wat worden met deze vrouwen.
Voor de mannen: neem aandelen in kattenvoer en aanverwante artikelen, want er komen steeds meer crazy catladies....

Sterke punten
Een bron van vermaak als je de onrealistische en tegenstrijdige eisen van vrouwen herkent en ze hiermee confronteert.

Zwakke punten
Een normale vrouw ga je niet vinden.

als Madonna?

Review over Tinder

Ik heb al eerder geschreven over het feit dat de meeste matches veel ouder zijn dan ik zelf. Als je de leeftijdsrange maximaal zet tenminste. Dit geeft een inzicht in de manier waarop de hedendaagse vrouw selecteert. Heel leerzaam.

Nu ben ik eens gaan googlen op het relationele leven van popster Madonna. Zij heeft diverse relaties gehad met beduidend jongere mannen. Al deze relaties hielden niet lang stand......

Op datingsites en apps als Tinder wanen vrouwen zich ook als een popster. Dit komt door de overvloed aan aandacht en bevestiging die zij ontvangen. Net als Madonna gaan deze vrouwen het dan jonger zoeken. Maar deze vrouwen zijn minder knap, minder succesvol, minder rijk en minder beroemd dan Madonna. Het is dan niet zo vreemd dat dit soort cougarvrouwen binnen de kortste keren gaan klagen over one night stands en het gebrek aan serieuze mannen............ Als Madonna het al niet lukt om een beduidend jongere man voor langere tijd te strikken dan lukt het de cougar-vrouwen op datingsites en apps al helemaal niet!

Vrouwen op Tinder zijn ook niet 'like a virgin' want hebben meestal een indrukwekkende rij penissen gehad. Een 'material girl' misschien? Dat geeft een betere omschrijving, want na afloop van de eerste date heb jij als man het hele zaakje betaald. Dat deze (oudere) vrouw 'geemancipeerd' zegt te zijn verandert daar niets aan.

Dus mannen, ga MGTOW, ga naar een 'isla bonita' en date een vrouw in het buitenland. Laat deze feministische crazy catladies in hun gehorig appartement zitten.
Het kan niks worden met deze vrouwen!

Sterke punten
Wat je ziet als je de leeftijdsrange maximaal zet is leerzaam:

Vrouwen die zich Madonna wanen

Zwakke punten
Vrouwen zijn er minder rijk, minder succesvol en minder beroemd als Madonna, maar willen hetzelfde.

geen hobbies

Review over Tinder

Vraag een willekeurige vrouw via een datingsite eens naar haar hobbies. Grote kans dat je iets onnozels terug krijgt. Bijvoorbeeld het maken van verre reizen (hoeveel weken vakantie heeft ze dan???) Of ze kijkt naar netflix, gaat shoppen, bezoekt festivals. Het zijn allemaal consumerende acties die geen vaardigheid vereisen. Als er een hobby is die noemenswaardig is dan is het op kosten van de man een diner in een restaurant scoren. Daar zijn de meesten wel bedreven in.
Als je dan als man een hobby hebt hebben ze daar vaak geen begrip voor. Heb je eenmaal een relatie met een vrouw dan snapt ze niet dat jij er geld en tijd aan besteedt, zij wil natuurlijk dat jouw tijd en geld naar haar gaat en niet naar een hobby.
Ik nodig elke man uit om eens te vragen naar hobbies en interesses. Schrijf je bevindingen maar in de reacties.

Sterke punten
vrouwen hebben vaak maar weinig hobbies

Zwakke punten
het scoren van een gratis diner is de meest voorkomende hobby

sportief als een sumoworstelaarster

Review over Tinder

Als ik de profielen zo eens doorlees zijn ze allemaal zo ontzettend sportief. De een rent nog verder dan de ander. Je vraagt je dan als man af of je wel bent opgewassen tegen al die sportiviteit, kan je haar wel bijbenen? Je gaat ook fantaseren over een slank, strak getraind lijf.....

Gisteren had ik een date met een dame die vertelde dat ze een paar jaar terug wel 16 km kon hardrennen. Ik was onder de indruk. Inmiddels had ze niet meer die conditie want een paar jaar had ze niet gesport vanwege al de perikelen rondom de scheiding....de joggingbroek zou ook niet meer zo goed passen. En inderdaad, deze date bleek behoorlijk mollig, in datingland noemen ze dat volslank. Nu is de ene stevige vrouw de ander niet, want als het op de juiste plaatsen zit, dan ziet dat er weer heel anders uit dan een zuilvormige kolos. Maar slank is wat anders.....

Het is geen uitzondering, eerder regel, dat je date veel dikker is dan je verwacht. Vergeet al die mooie sportieve verhalen maar. Een sumoworstelaar is immers ook sportief.......Vergeet ook de fotoos (als je uberhaupt fotoos kunt vinden waar ze in t geheel opstaat), want veel fotoos zijn gedateerd. In een periode van een paar jaar kan t totaal anders zijn, alsof een vetgranaat ontploft.......

Sterke punten
veel mollige vrouwen die ook wel eens wat aandacht willen. Warm in de winter.

Zwakke punten
hoge consumptiekosten
zweterig in de zomer

parttime prinses

Review over Tinder

Helaas kan ik de link niet hier toevoegen, maar gisteren had het NOS een nieuwsartikel dat ging over het inkomen van de vrouw. Dat wordt binnen een relatie zowel door de vrouw als de man als een extraatje gezien. Vrouwen verdienen minder dan mannen, omdat ze kiezen voor andersoortig werk en meer parttime werken. Zelfs als vrouwen pas afgestudeerd zijn werken vrouwen al meer parttime. Het is dus niet zo dat ze gedwongen worden om meer parttime te werken. Het heeft denk ik vooral te maken met de ambitie en gedrevenheid van vrouwen (minder dan mannen). Ze komen ook eerder in banen terecht (vanuit hun genderstudie) waar het normaal en makkelijk is om parttime te werken.
Wat betekent dit voor dating?
Veel vrouwen verwachten dat jij als man trakteert. Dit zou wel eens niet alleen een kwestie van arrogantie kunnen zijn maar ook bittere noodzaak. Parttime werken en fulltime huisvesting en andere vaste lasten betekent dat ze aan het subsidieinfuus moet en dan houdt ze niets over. Om de zelfde reden is het zo dat jij naar haar toe rijdt ipv omgekeerd (benzine en parkeergarage). Wanneer ik ontbijt bij een vrouw thuis dan valt op dat ze vaak weinig of geen vers fruit in huis heeft (=duur) en weinig (goede) vleeswaren, droog diepvriesbrood van de super etc etc. Elk dubbeltje moet worden omgedraaid. Ga je daten met een vrouw (bijv. alleenstaande moeder) die parttime werkt dan weet je 100% zeker dat ze het heel krap heeft. De eerste date ga je dan relatief goedkoop (eerst kijken of het iets is) maar je betaalt wel de rekening. Zorg dat je hier heel netjes gekleed bent zodat je een chique uitstraling hebt. Is er wederzijdse interesse dan snel een volgende date in een goed restaurant met haar als toetje. Samenvattend: als je de parttimeprinses als een prinsesje behandelt heb je snel kans op succes.
Let wel op voor de klassieke golddigger, de kunst is die voortijdig te herkennen!

Sterke punten
Op tinder zitten veel parttimeprinsesjes. De een is een golddigger die jou wil gebruiken voor een gratis diner. De ander zal je adoreren en is voor jou het toetje.

Zwakke punten
van te voren weet je niet met welke je te maken hebt

steeds meer cougars

Review over Tinder

Ik heb al eerder geschreven over het feit dat vrouwen, geheel tegen de biologie in (we zijn immers feministisch) een jongere man zoeken. De laatste tijd lijkt dit steeds erger te worden. Als ik nu de leeftijdsrange op Tinder maximaal zet dan is het overgrote deel van de matches veel ouder dan ik zelf, ongeveer 7 jaar ouder zijn de meesten. Deze vrouwen willen een man die jonger EN succesvoller is. En ze verwachten ook nog dat ik het eerste bericht stuur!
Ik denk dat er veel mannen zijn die een oudere vrouw wel willen voor 1 nachtje maar dat het daarna snel voorbij is. Zeker als de volgende ochtend de fake-up en lagen plamuur van het gezicht zijn weggewassen.
Mijn laatste dates waren eerder 7 jaar jonger. Dat maakt het verschil met deze cougar-Tinderella's dus 14 jaar!
Dan zeggen deze cougars: 'age is just a number', en ' ik ben jong van geest'. Vertel dat je borsten die er als uitgezogen theezakjes bijhangen!

Sterke punten
als je van oudere vrouwen houdt met lederen zonnebank-perkament-huid en theezaktietjes dan kom je hier aan je trekken

Zwakke punten
Er zijn ook andere vrouwen maar dan moet je goed zoeken en geluk hebben

de narcistische vrouw

Review over Tinder

De kans is groot dat je via een datingsite of app een vrouw tegenkomt die een narcistische persoonlijkheid heeft. Onlangs had ik contact met een Amsterdamse tandartsassistente die een narcist bleek te zijn. Hier een aantal herkenningspunten:

1) oneindig chatten, niet afspreken. Chatten is aandacht krijgen. Maar bij een ontmoeting IRL kan het zo afgelopen zijn. Voor haar is chatten een gegarandeerde aandachtsstroom. Door jou aan het lijntje te houden krijgt ze telkens weer aandacht en bevestiging. Maak je toespelingen om af te spreken dan worden die genegeerd. Ze zal snel haar onvrede uiten als jij niet meteen op haar berichten reageert. Zij wil aandacht op het moment dat het haar uitkomt en houdt geen rekening met jouw activiteiten.

2) Obsessie met uiterlijk. Die Amsterdamse stuurde al snel allerlei erotisch beeldmateriaal dat professioneel geschoten was. Alsof je een erotisch magazine kreeg opgestuurd. Ze had een aparte kamer waar aan elke wand planken waren gemonteerd. Hier stonden ettelijke honderden schoenen, vaak met de hoogste hakken eronder. Het is prima dat een dame aandacht aan het uiterlijk besteedt, maar de chatsessies gingen bijna alleen maar over haar hakken, haar beugel en een rokje. Over iets anders kon ze het niet hebben. Ze wilde continu bevestiging van haar sexy uiterlijk.

3) Gebrek aan empathie. Alles draait om haar. Ze zal niet snel vragen wat er in jou omgaat. Ook als jij wat persoonlijke informatie prijsgeeft zal ze daar niet zo snel verder op in gaan. Snel gaat het weer over HAAR. Daarom zijn de chats ook vaak oppervlakkig.

4) Zielige verhalen. Ze komt alleen foute mannen tegen. Mannen die haar misbruiken. Of ze heeft iets als een beugel of een ander niet zo belangrijk ding waardoor ze het idee heeft dat dat de reden is dat ze door alles en iedereen wordt afgewezen. Het ligt natuurlijk helemaal nooit aan haar eigen oppervlakkige en narcistische persoonlijkheid. Als je in een sexy outfit in een cafe gaat staan dan zullen er ook mannen zijn die alleen daar op af komen. Door de zielige verhalen moet je natuurlijk medelijden met haar krijgen en haar in een slachtofferrol plaatsen. Een slachtoffer moet gered worden. Liefst door een prins op een wit paard.

5) Niet in staat een duurzame relatie te onderhouden. Narcistische vrouwen zijn relatief oververtegenwoordigd onder kinderloze (maar wel vruchtbare-) vrouwen boven een leeftijd van 35 jaar. Als je vraagt hoe het kan dat ze nog nooit een geschikte echtgenoot heeft kunnen vinden kom je weer bij 4) uit.

6) Boos wanneer je het contact verbreekt en/of aangeeft haar niet interessant meer te vinden. Gevangen in haar narcistische cocon kan ze niet begrijpen dat iemand anders het contact verbreekt. Als je dreigt het contact te verbreken zul je merken dat ze in ineens heel erg haar best gaat doen. Ze zegt dan bijvoorbeeld ook dat ze heel graag had willen afspreken. Terwijl ze je eerder aan het lijntje hield.

Zodra je een vrouw ziet met narcistische trekjes kun je er beter meteen mee stoppen. Dat is moeilijk als die dame er goed uitziet......Maar op de langere termijn word je echt niet gelukkig van zo'n vrouw. Integendeel, zij zuigt alle energie van je naar zichzelf toe en je krijgt er niks voor terug.
Veel hedendaagse vrijgezelle vrouwen hebben narcistische trekjes, maar de meest ondraaglijke vind je op datingsites. Het feit dat bijna elke vrouw op een site of app overladen wordt met aandacht van desperate 'beta-male-providers' maakt dat dit soort omgevingen ideaal zijn voor narcistische vrouwen.

Sterke punten
narcistische vrouwen in overvloed, prima als je jezelf verveelt

Zwakke punten
fysieke contacten vaak niet mogelijk

vieze kliekjes

Review over Tinder

Onderzoek heeft aangetoond dat minstens 80% van de vrouwen enkel oog heeft voor de maximaal top 20% van de mannen. Voor 80% van de mannen staat daarom de onderste 20% van de vrouwen tot hun beschikking. Dit zijn vrouwen die in vroegere tijden niet konden trouwen omdat geen enkele man ze zag als een volwaardig partner. Vrouwen die erg problematisch zijn, of ongezond zijn. Je hebt een kans van 1:4 om met zo'n vrouw te gaan want ook vrouwen die tot de bodem van de de datingpot behoren hebben dus vele opties want de 80% van de mannen blijft over voor hen. Dat verklaart ook waarom zelfs dikke bijstandsmoeders tussen het roken door van hun zware shag door de ene match na de ander op hun datingprofiel zien voorbijkomen. Een succesje op een datingsite betreft dan ook dikwijls het beste van het slechtste. Een probleemvrouw die nog te harden is voor de horizontale mamba, maar die je niet wilt introduceren bij je familie en kennissen. Een one night stand dus. Het is alsof je de laatste restjes maccaroni uit de pan aan het schrapen bent. Het zijn aangekoekte en deels aangebrande stukken waarvan je hoopt dat er nog iets eetbaars tussenzit. Maar meestal smaakt het nergens naar. Denk daar maar eens aan wanneer je in een restaurant zit met een date; jij betaalt een heerlijk diner voor 2 maar qua vrouw krijg je een vies kliekje!

Sterke punten
de zelfoverschatting van vrouwen

Zwakke punten
kliekjesvrouwen

Saaie humorloze vrouwen

Review over Tinder

Ondanks (nep-) emancipatie is er niks nog veranderd aan het biologisch ingeprente menselijk paringsritueel. Nog steeds zoeken verreweg de meeste vrouwen naar een man met een betere financiele status en een hogere aanzien dan zij zelf. Nog steeds wachten vrouwen passief af totdat het mannetje haar veroverd. Als man reis je dan vaak richting de vrouw af omdat de weg omgekeerd toch veel langer is schijnbaar. Ook betaal je maar de rekening onder het mom 'zij is het waard' , of anders ben je een krent. Een van mn laatste dates had haar portemonnee nog in de auto liggen, een nieuwe truc? Maar gezien de orale bevrediging die ik erna ontving heb ik het haar maar vergeven.

Als je als man actief bent op een datingsite bent zul je ook merken dat jij het eerste bericht moet sturen. Ook zul je het gesprek telkens op gang moeten houden. Ben je een gangmaker dan zul je vermoedelijk ook wel humor gebruiken. Zo vroeg laatst een vrouw om de ideale date te beschrijven. Ik vertelde haar hoe ik opgehaald zou worden door een stijlvol geklede dame in een audi A5+. Op weg naar een sterrenrestaurant dat zij vooraf had gereserveerd en achteraf zou betalen. En als ik mijzelf volgegoten had met exclusieve wijn zou ik weer netjes thuisgebracht worden (het erotische deel wat hierna zou komen heb ik maar achterwege gelaten). Dat is toch een ideale date? Hierop werd ik meteen geblokkeerd en gedelete natuurlijk. Hoewel ik recentelijk enorm heb gelachen met een date (niet via een datingsite of app!!) , zijn de meeste vrouwen enorm saai en humorloos, snel op hun teentjes getrapt. Ben je een heel knappe man (zie ook het tinderexperiment met een nepprofiel van een of ander model), dan zal ze dit allemaal accepteren. Maar ben je dat niet dan mag je je enkel onderdanig opstellen.
Je kunt het ook zien aan de teksten die vrouwen schrijven; dit zijn allemaal eentonige teksten die bomvol staan van de cliches. Ze zijn allemaal sportief, maken kennelijk heel het jaar verre reizen, zijn sociaal met allerlei evenementen, zijn trotse moeders, en willen geen ONS....Misschien moet je ook niet teveel verwachten van vrouwen die met zn allen dezelfde gymzaalstudie hebben gevolgd (vaak een genderstudie zoals sociologie, psychologie etc).
Saaie humorloze vrouwen op zoek naar een bij voorkeur jongere man met george clooney looks en het banksaldo van een CEO van een succesvolle beursgenoteerde onderneming. Ergens toch weer grappig!

Sterke punten
onbegrensde zelfingenomenheid van hedendaagse vrouwen doet je waarderen dat je vrijgezel bent

Zwakke punten
het aansturen op een te duur abonnement door Tinder is net even te doorzichtig.
Tarieven nog steeds leeftijdsafhankelijk, in de VS bij wet verboden, hier nog toegestaan

stop met online dating

Review over Tinder

Onlangs had ik een date met een vrouw, geregeld buiten een datingsite om. Zij had net zo'n hekel aan het narcistische datinggebeuren als ik. Haar vindt je dus niet op een datingsite of datingapp. Een leuke vrouw, bijna 10 jaar jonger, haar leven op de rit. Een normale vrouw.
Op datingsites en tinder stellen vrouwen hun leeftijdsfilter zodanig in dat ze mij niet eens te zien krijgen. Je kunt er dan als man nog zo goed uitzien, je bent vooraf al onschadelijk gemaakt want veel vrouwen op datingsites willen geen man die ook maar iets ouder is want ze hebben zoveel keus dus waarom zouden ze. Resteren voornamelijk vrouwen die ouder zijn dan ik maar die vind ik weer niet aantrekkelijk. Mocht je een vrouw zien van je eigen leeftijd of wat jonger dan wordt die, als ze er een beetje uitziet, bedolven onder de aanbiedingen en geldt het beste aanbod. Alleen al statistisch gezien maak je dan weinig kans. Bovendien bevinden zich in die categorie bovengemiddeld veel vrouwen die het financieel niet op een rijtje hebben of heftige bagage meedragen.
Datingsites, Tinder, het is 1 grote waardeloze pot nat. Heb je serieuze intenties dan blijf je er ver vandaan.

Sterke punten
Kwantiteit

Zwakke punten
geen kwaliteit

Mensen achter tinder zijn geldwolven die de boel manipuleren

Wat zoek jij op Tinder?

Review over Tinder

Deze vraag krijg ik heel vaak: '' Wat zoek jij op Tinder?"

Laatst weer een. Toen ik aangaf dit wel een erg afgezaagde openingszin te vinden kwam de reden naar voren waarom ze dit vroeg. Volgens haar waren heel veel mannen op Tinder gebonden en het restant is maar op 1 ding uit.
Je wordt dus benaderd vanuit wantrouwen.......Grappig hoe achter een ogenschijnlijk onschuldige vraag er een bepaald denkbeeld zit.
Geen verrassing dat dit een gescheiden exemplaar betrof. Haar ex was natuurlijk een grote dominante klootzak. Raar dat ze dit niet vooraf herkende. En geen van de tindermannen kwam in aanmerking voor een date....ondanks het schier oneindige aanbod..... ook raar...Ze was 1 jaar ouder dan ik, of ze het alleen jonger zoekt heb ik haar niet gevraagd, het zou me niet verbazen.

Tip: kom je dit soort verzuurde en wantrouwende kattenvrouwen tegen die niet eens een leuke openingszin hebben? Kap het meteen af, een vervolg zal er niet inzitten. Alleen ingaan op leuke en positieve openingszinnen van vrouwen. Dat is moeilijk als je (zoals zo veel mannen) amper reactie krijgt maar uiteindelijk bespaart het je een hoop tijd. Bedenk ook dat vrouwen zeer kieskeurig zijn waar het gaat om openingszinnen dus waarom als man mee gaan in dit soort ondervragende openingszinnen?

Sterke punten
Zelfde profielen met zelfde soort fotoos, zelfde soort teksten en dus ook nog eens dezelfde openingszinnen, zo voorspelbaar en informatief.......

Zwakke punten
Veel negatieve bagage van onmogelijke en gescheiden vrouwen

Tinder experiment

Review over Tinder

Ik heb een nepprofiel aangemaakt op Tinder. De foto is van een 35 jarige model (noem hem Chad) die er goed uitziet. Als je een beetje goed kijkt zie je wel vage letters er overheen lopen, sommigen zien wel dat het nep is. Deze Chad klaagt over golddiggers en wil niet de eerste date betalen. Hij wil wel plezier maken en het profiel is verder vrij luchtig.

Binnen een paar dagen zijn er bijna 50 matches. Dit weerspreekt een eerder experiment waar de teller niet boven de 3 zou uitkomen. Deze chad heeft dan ook geen bloot bovenlijf. Vrouwen zijn heel kritisch; de meeste mannen vinden zij onaantrekkelijk (=onderzocht feit, 80/20-regel), maar een man met blote sixpack vinden ze te goedkoop en willen ze ook niet. Het moet precies goed zijn.

De meeste vrouwen sturen geen eerste bericht, ook al zegt Chad geen eerste bericht te sturen (want hij krijgt zogenaamd nooit antwoord). De vrouwen die een bericht sturen zijn vaak ouder dan hij zelf en alleenstaande moeders. Ook chad heeft het dus niet makkelijk...... Er reageert soms wel een echt knappe vrouw. Onlangs een die gewoon nieuwsgierig was en meteen weer op vakantie ging, daar had Chad dus niets aan. Maar het gros is niet bijzonder.

Grappig is het wanneer Chad vraagt naar wat voor man ze zoeken. Dan volgt een tegenstrijdig eisenpakket waar Chad in klare taal zich uitspreekt dat dat niet mogelijk is; hij maakt gehakt van haar waanideeen; van ene Chad wordt dit geaccepteerd.
Vrouwen die het stom vinden dat hij de eerste date niet wil betalen attendeert hij op het feit dat vrouwen toch zo sterk en geemancipeerd zijn en dus de rekening eerlijk moeten splitsen en niet zeiken. Vrouwen die klagen over een ex die door en door slecht is attendeert hij op hun kennelijk foute keuze etc. etc. Chad kan heerlijk direct zijn en bijna overal mee weg komen.

Ik nodig uit om als man nepprofielen aan te maken, heus je hebt best wel lol. Benader vrouwen rationeel en als een alpha man en zie dat ze zich geen raad weten. Ze willen je vangen vanwege je uiterlijk maar jij hebt geen trek in tegenstrijdige eisenpakketten etc etc. . Je accepteert geen shit van ze. Echt, dit is leuker dan daten!

Sterke punten
Onrealistische en tegenstrijdige eisenpakketten zijn een bron van vermaak

Zwakke punten
Er zitten vrijwel geen normale vrouwen op Tinder

Ebbinge in de NRC

Review over Pier Ebbinge Relationship

Onlangs had de NRC een 2 pagina's tellend artikel geplaatst waarin Pier Ebbinga kon uitleggen wat hij deed. Misschien was dit gewoon een betaalde reclame-opdracht vanuit Pier, of de redactie vond het wel een goed idee om deze trouwe adverteerder met vermakelijk leesvoer in het zonnetje te zetten. Ik vond het artikel ook wel grappig vooral toen Pier zich uitliet over de verwende prinsesjes met eisenlijsten, oftewel die dus onbemiddelbaar zijn. Het tarief is ook grappig. Kosten zijn 20.000 maar bij succes komt er nog een extra bedrag bij van 20 a 40 mille . Dus pak hem beet 50.000 voor een succesvolle bemiddeling van een Pier. Dat doet Pier omdat hij zo begaan is met de mensen die een partner zoeken. Zijn vader was arts en bij een intake gaat hij als een arts te werk. Zooo zorgzaam, ontroerend gewoon......
Mocht het niet slagen dan heb je voor 20.000 euro een mooie stukje proza waarin je zelf het onderwerp bent. Dat kun je dan inlijsten en dan is het kunst.

tinder revolutie, wat hierna?

Review over Tinder

Tinder heeft het datinglandschap voorgoed veranderd. Binnen een handomdraai hebben vrouwen de beschikking tot een vrijwel oneindig aanbod aan mannen. Het resultaat is dat de eisen die er aan mannen worden gesteld belachelijk hoog liggen. Men heeft dit op een datingsite onderzocht; 80 % van de vrouwen heeft enkel oog voor de top 20% mannen. Op tinder zal het nog erger zijn want daar is het aanbod nog veel groter. Steeds meer mannen maken daarom geen kans meer op een date. Uit wanhoop koopt men betaalde versies in de hoop dat het wel lukt, maar betaalde versies lossen dit probleem niet op en geven alleen valse hoop. De anticonceptiepil en nu Tinder hebben vrouwen de absolute macht gegeven in de relatiemarkt. Het resultaat is meer vrijgezellen dan ooit te voren en het geboortecijfer is nog nooit zo laag geweest.

De techniek gaat verder en de verwachting is dat er binnen afzienbare tijd betaalbare sexrobots en 3D projectietechnieken komen die de echte ervaring zullen benaderen. De volgende revolutie zal ten gunste van mannen zijn. De 80% van mannen die continue wordt afgewezen heeft dan een alternatief dat niet alleen bevredigend maar ook veiliger en goedkoper is dan een echte 'vrouw'. We hoeven dan geen geld meer te doneren aan louche sites en apps die toch nooit wat opleveren. We hoeven ons niet meer uit te sloven met het trakteren op luxe etentjes en ander 1-richtingsverkeer om in de gunst te komen van een verwende prinses. We hoeven geen lange termijn verbond aan te gaan waarvan bekend is dat de kans groot is dat de vrouw dit verbreekt (zie echtscheidingsstatistieken). Er zal eindelijk meer balans komen in de relatiemarkt. Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen abonneer je dan op MGTOW-kanalen zoals die van Sandman, TFM etc.

Sterke punten
Tinder heeft alle macht aan vrouwen gegeven

Zwakke punten
Hopelijk keert het tij dmv voortschrijdende techniek

Tinder-trap

Review over Tinder

Een poosje terug was het in het nieuws; een vrouw had op Tinder interesse getoond en geconverseerd met vele mannen, uiteindelijk sprak ze af in een park met al die mannen tegelijk. Daar sprak de vrouw vanaf een podium de menigte mannen toe en ze gaf toe dat ze eigenlijk de kluit bedonderd had (noemen we ook wel een 'catfish'). Een aantal mannen vertrokken. Maar er bleven ook mannen staan in de hoop in de gratie te komen bij deze catfish die vervolgens steeds meer eisen ging stellen. Je kunt meer hierover vinden door te googlen op 'tinder trap', wat de engelse benaming is voor tinder-val.

Dit is exemplarisch hoe mannen worden behandeld op Tinder: bedrogen en vernederd door een arrogante bitch. Onbegrijpelijk dat mannen dit zo laten gebeuren. Ze hadden deze bitch moeten bekogelen met stenen (zoals dat een paar duizend jaar geleden gebeurde), haar moeten bespuwen, het podium moeten bestormen. Maar mannen tegenwoordig zijn vaak watjes die zich laten bespelen, inpakken en vernederen en tenslotte tijdens een echtscheiding financieel worden uitgekleed. Als een man zo'n actie had geflikt was hij aan de me-too schandpaal genageld, dan kropen vrouwen direct in hun slachtofferrol. Had hij misschien wel schadevergoeding moeten betalen.....

Op Tinder ga je echt geen normale vrouw vinden. Wel catfishes, transgenders, golddiggers, bijstandsmoeders, arbeidsongeschikten, alcoholisten, verslaafden, morbide obesitas, mislukte tatoos etc etc. Je ziet nu ook in het nieuws hoe makkelijk het is voor een vrouw om op Tinder een hele massa mannen te bedonderen, dit is maar het topje van de ijsberg. De meeste ellende komt niet in het nieuws.

Sterke punten
de netto winst van het bedrijf achter tinder

Zwakke punten
geen normale vrouw te vinden

nog steeds op zijn gat

Review over Bumble

Omdat ik her en der had gelezen dat bumble het offensief zou hebben geopend op tinder, heb ik nog eens wat geprobeerd. Verschillende profielen, verschillende fotoos.

Blijkt dat er voor een groot deel dezelfde vrouwen nog er op zitten (althans de Nederlandse). Met dezelfde fotoos ook. Een groot deel van de profielen heeft een engelstalig profiel en bevindt zich in Amsterdam. Misschien toeristen, of spammers??

Maar weinig vrouwen vullen een profiel met tekst in. Je kunt alles naar rechts swipen (geen limiet), maar er gebeurt helemaal niets. Het zijn ook nog steeds heel weinig vrouwen (zeker buiten Amsterdam). Een abonnement heeft dus totaal geen zin.

Deze feministische versie van Tinder ligt nog steeds volledig op zijn gat, maar gelukkig kom je daar ook snel achter (en zonder te betalen).

Sterke punten
gratis

Zwakke punten
maar het is ook niks

swipen in het oosten

Review over Tinder

Wanneer ik swipe in een oostblok land heb ik in een uur tijd wel 5 matches. In Nederland blijft dan de teller op nul staan.Maar de grootste schok is het verschil in aanbod. De meeste vrouwen in landen als Rusland en aangelegen landen zijn mooi slank. Ook dragen ze mooie jurken en zien ze er verzorgd uit. In Nederland zie ik heel veel dikkere vrouwen en ze zien er flets en onverzorgd uit. Echte ma flodders. En deze vrouwen zijn dan ook nog eens heel kritisch.........Dan snap je meteen waarom veel nederlandse vrouwen al jaren achtereen zich aanbieden op datingsites en Tinder. Vaak met dezelfde foto's alsof ze niet ouder worden.
Als ik een voordeel moet verzinnen is dat wanneer je wakker wordt naast een nederlandse tinderella ze er precies zo uitziet zoals je haar de avond vooraf hebt ontmoet (inclusief dus de ongekamde haren die alle kanten opstaan). Geen verrassingen dus.
Als je zelf het verschil wilt zien moet je wel het plus abonnement op Tinder aanschaffen.

Sterke punten
culturele verschillen zijn meteen duidelijk

Zwakke punten
heb je in het oostblok geswiped dan wil je niet meer in Nederland swipen

Ouderwetse vrouwen

Review over Tinder

Op Tinder lees ik met regelmaat dat de vrouw zegt dat ze ouderwets is en verwacht dat de man het eerste bericht stuurt. De meeste vrouwen denken evenzo maar schrijven dat niet op. Maar wat is een ouderwetse vrouw? Een vrouw van 35 die nog geen gezin heeft gesticht lijkt me niet ouderwets. Een vrouw die het initiatief heeft genomen om te gaan scheiden ook niet. En een ouderwetse vrouw berijdt niet de cock-carrousel maar is misschien nog maagd. Als je vervolgens deze ouderwetse vrouw een normaal bericht stuurt krijg je geen antwoord. Maar zijn ouderwetse vrouwen niet voorzien van goede omgangsvormen?
Wanneer een vrouw zichzelf als ouderwets bestempelt dan liegt ze. Ze is een verwaand persoon, of te lui, te laf of te beroerd om zelf het initiatief te nemen. Vermoedelijk ziet zij zichzelf als de begerenswaardige jackpot waarvoor je als man mag knielen. Ouderwets is het masker dat opgezet wordt om zich te onttrekken aan verantwoordelijkheden. Bijvoorbeeld ook het eerlijk delen van de rekening tijdens de eerste date. Naar gelang de situatie is zij al dan niet ouderwets.....wanneer het haar het beste uitkomt dus. Dan is ouderwets geen karaktereigenschap maar een kaart uit de trukendoos, of moet ik truttendoos zeggen.
Wil je een ouderwetse vrouw dan zal je die moeten opzoeken in een ver oord. Maar blootgesteld aan de westerse samenleving zal zij veranderen dus haar importeren is niet verstandig.
Kom je op Tinder een vrouw tegen die zich omschrijft als ouderwets ren dan hard weg!

Sterke punten
Je vindt zelfs ouderwetse vrouwen op tinder

Zwakke punten
Vrouwen vallen al snel door de mand als je even logisch nadenkt of doorvraagt.

red de walvis!

Review over Tinder

Zeker 80% van de nederlandse profielen die ik op tinder voorbij zie komen zijn op zijn best mollig. Velen hebben het postuur van een sloopkogel. Als je een 'maatje meer' hebt hou er dan rekening mee met wat je aantrekt op de foto en doe iets met je kapsel. Kleren maken ook de vrouw. Helaas hebben de meesten er weinig van begrepen. En wat denk je wat er met al die tatoos gebeurt als het lichaam zich als een amoebe vervormt doordat ze zo varieert in gewicht. Geen wonder dat de erectiepillen zo gretig aftrek vinden. En dan stel je Tinder in op een land in het oostblok en dan zie je dat de meeste tinderella's daar gewoon slank zijn. Precies het omgekeerde van Nederland En, ok, je ziet veel over-de-top-prinsessenfotoos van vrouwen die net iets teveel lagen make-up hebben geplamuurd, maar ze doen tenminste wel er moeite voor om goed voor de dag te komen. Terwijl de nederlandse vrouwen op tinder een 'mij-interesseert-het-geen-dikke-reet attitude hebben. Dat kan men zich hier ook permitteren omdat zelfs onaantrekkelijke vrouwen tientallen simps achter zich aankrijgen die zich allemaal uitsloven om in de gratie te komen. Daarom gedragen veel nederlandse vrouwen zich als (verwende) prinsesjes maar ze zien er zeker niet zo uit.
Een keer raden naar welk land ik het vliegtuig neem.
(ps ik raad je NIET aan een vrouw te importeren)

Sterke punten
je krijgt veel kilo voor je geld

Zwakke punten
een erectiepil moet je zelf nog kopen

Tinder blokkeert matches

Review over Tinder

Op Tinder zie je links naast je matches een vaag gemaakte foto van iemand die jou al geliked heeft. Door een duur gold abonnement af te sluiten kun je zien wie dat dan is en meteen met haar matchen. Maar dat gold abonnement moet je niet nemen want het abonnement kan zonder geldige reden worden opgedoekt en dit overkomt heel veel mensen. Nu herken ik in de vage foto's toch vrouwen die ik al zeker geliked heb maar toch krijg ik die niet als match. Dat betekent dus dat Tinder de boel saboteert door de match niet te geven in de hoop dat ik een veel te duur en vooral onbetrouwbaar abonnement afsluit.
In beginsel werkte Tinder behoorlijk maar het is nu een commerciële beerput.

Zwakke punten
Onbetrouwbaar

Wees bewust van je eigenwaarde.

Review over Tinder

Vrouwen in datingland geven jou als man zijnde al snel een minderwaardigheidscomplex. Vrouwen stellen er de (onredelijke) eisen en stellen zich superieur op. Ook mag je aanhoren hoeveel bedpartners ze wel niet hebben gehad en dat al die mannen niet deugen terwijl jij als normale man met goede bedoelingen alleen in de gratie komt bij oudere, bitcherige en lelijkere vrouwen. Maar waar vrouwen de lakens in bed uitdelen, bepalen mannen aan wie ze loyaliteit tonen. Een recent voorbeeld:

Een tinderella van middelbare leeftijd diende zich aan. Zij zag aan de afstand dat ik mij in het buitenland bevond dus ging het al snel over de vakantie. Zij bleek 3 kinderen te hebben. Vakantie in eigen land met de caravan stond op de planning. Dat wordt dus lekker zweten in de sleurhut met de hittegolf. En op butagas de witte bonen in tomatensaus opwarmen. Ze bleek niet mans genoeg om de sleurhut achter de auto te hangen en er op uit te gaan in het buitenland. Haar vader zou de sleurhut naar de camping brengen. Vermoedelijk controleert haar vader ook de bandenspanning en andere technische zaken. Een hotel is natuurlijk te duur. Wat zou het handig zijn als er een man was die haar als een witte ridder komt redden. Maar de mannen met wie ze sex heeft investeren niet in haar. Die zijn er na een ONS vandoor. Zelf zit ik lekker in een hotel en ik moet er ook niet aan denken haar en haar koters op sleeptouw te nemen want dat verveelvoudigd mijn verblijfskosten. En Waarom zou ik? Een vrouw moet wel heel aantrekkelijk zijn, zowel fysiek als qua karakter, om zoveel in te investeren. Alleenstaande moeders op middelbare leeftijd zijn dat vrijwel nooit.

Mannen, wees bewust van je eigen waarde. Vrouwen hebben het vaak minder goed voor elkaar dan jij. Ook zijn ze vaak minder zelfstandig. Komt bij dat ze zeker met kinderen al vroegtijdig in de " hit the wall" fase zijn. De vermoeide en geplooide blikken van de sterke en onafhankelijke alleenstaande moeders op Tinder spreken boekdelen. Jij als man bent de trofee en niet de vrouw. Op sites en apps lijkt het of vrouwen een schaars goed zijn. Maar in de realiteit zijn mannen die het goed voor elkaar hebben en vrij zijn een schaars goed. Zeker nu MGTOW sterk in opkomst is worden mannen zich meer bewust van de hypergamie en trucs van vrouwen. Ook worden mannen zich meer bewust van de eenzijdige en dus oneerlijke risico's van een huwelijk of verbond met een moderne vrouw. Dus zullen steeds minder vrouwen toegang krijgen tot de loyaliteit en materiële geneugden van 'goede' Mannen. Niet voor niets komen feministen met vrouwenquota op de proppen om dan maar rechtsom een herverdeling van goederen af te dwingen. Want goede mannen bedanken voor de slechte deal en gaan MGTOW. Geen dictator of bitch om mij heen die veel eist maar er weinig tegenover stelt. De enige vrijgezelle vrouwen die ik hier in hotels tegenkom zijn serveersters en schoonmaaksters, oftewel vrouwen die zich dienstbaar opstellen. Bitcherige tinderella's mogen onderwijl hun witte bonen in tomatensaus opwarmen.
Laat je niet gek maken heren!

Sterke punten
De zelfoverschatting van vrouwen is vermakelijk

Zwakke punten
Zowel de organisatie achter Tinder als de meeste ingeshrevene vrouwen zijn moreel verwerpelijk.

'westers' probleem

Review over Tinder

Nu op vakantie in duitsland/oostenrijk. Op wonderbaarlijke wijze doet tinder het weer, vermoedelijk omdat de periode van het betaald lidmaatschap voorbij is en de blokkade is opgeheven. Gelukkig heb ik het geld terug kunnen vorderen.

Hier in Duitsland en Oostenrijk het zelfde laken en pak. Volop vrouwen die klagen over 'ONS' oftewel one night stands. Het betreft kennelijk vrouwen die zich vaker laten gebruiken dan een doos kleenex tissues omdat ze hetzij niet voor herhaling vatbaar bleken te zijn hetzij zelf te uberkritisch zijn. Ook hier weinig/geen matches als je enigszins kritisch bent. Swipe je het hele zootje naar rechts dan heb je een paar matches. Een van de dames stuurde zelfs een eerste bericht. Maar ze was verre van knap, misschien knap van verre en de openingszin was ongeïnspireerd dus lekker laten gaan.

De gelijkenis van de profielen hier en in Nederland is treffend. Weinig aantrekkelijke en veel onverzorgde vrouwen die afgeven op mannen. Want mannen deugen niet en zij zelf zijn natuurlijk fantastisch (kuch kuch) . Het lijkt mij een typisch westers probleem; veel vrouwen die door en door verwend zijn en losgeslagen van de realiteit.

wat je leert van tinder gold

Review over Tinder

De korte periode dat ik van tinder gold kon gebruik maken was leerzaam. Bij tinder gold krijg je te zien welke vrouwen er jou een like hebben gegeven. En zo kun je dus zien hoe je in de tindermarkt ligt. En dat is dus niet best. Circa 80% van de vrouwen die een like geven zijn meerdere jaren ouder dan ik zelf ben. Volgens het CBS is de vrouw in een relatie juist gemiddeld 3 jaar jonger. Vrouwen op Tinder zoeken het dus jonger. Dat is niet zo verrassend en zie je ook op datingsites: door de scheve man/vrouw verhoudingen zijn de vrouwen in het voordeel en stellen ze hun eisenpatroon bij naar boven. Met sommige oudere vrouwen ben ik in gesprek gegaan en zij hebben totaal geen moeite om de een na de andere jongere man in bed te krijgen, ook al hebben ze een achterwerk van 1 vierkante meter en lopen ze er onverzorgd bij.

Er zijn ook vrouwen die jonger zijn. Veelal afrikaanse types. Deze corresponderen in het engels en de kans is heel groot dat dit oplichters zijn. Dan zitten er nog wat kansloze bijstandsmoeders die mij elke keer liken als ik mijzelf op Tinder laat zien.

Ga nooit betalen voor tinder gold want dit is een bevestiging wat ook al in onderzoek is aangetoond: de 80/20-regel. Hoor je tot de bovenste 20% als man dan heb je het natuurlijk goed. Zit je net als ik daaronder dan heb je pech, het feit dat je je leven goed op de rit heeft verandert daar niets aan.
Zolang vrouwen zulke onrealistische verwachtingen hebben is het volkomen zinloos om mee te doen aan tinder en datingsites. Voor af en toe een one night stand met een vrouwe die minder aantrekkelijk is dan jijzelf is het prima en als je daar veel tijd en geld wilt investeren ga je gang. Maar voor een relatie moet je er niet zijn. Voor een relatie zoek je namelijk toch een vrouw die aan je gewaagd is en wil je niet downdaten.
Snap je meteen waarom vrouwen zo massaal klagen over 'ONS'. Mannen willen willen wel downdaten maar gaan geen relatie aan met die vrouw.

Sterke punten
tinder gold is leerzaam

Zwakke punten
al doorsnee man met tinder gold weet je dat je kansloos bent en had je het geld beter aan een vliegticket richting het oosten kunnen besteden

geld terug gekregen

Review over Tinder

Ook ik kreeg de melding 'oeps er is iets fout gegaan', probeer het later opnieuw. De errorcode 40303 verscheen ook. Na googlen bleek dit een blokkade te zijn. Dat is vreemd want het gebeurde een dag nadat ik mijn account had gewist+opnieuw aangemaakt en nog geen eens een conversatie was begonnen. Mijn profiel was ook niet aanstootgevend. Ik heb het gemeld bij de tinder helpdesk. Zij hebben geen telefoonnummer en adres; je kunt ze alleen een email sturen. Ik ontving een automatisch gegenereerd antwoord terug dat ik hun voorwaarden had geschonden. Maar geen uitleg hoe en waarom. Ik heb ook nog nooit een waarschuwing gehad. Omdat zij geen nadere uitleg wilden geven en ik er niet mee akkoord ga dat ik zomaar mijn geld kwijt raak heb ik gedreigd dit te melden bij een consumentenorganisatie (ook gedaan). Vervolgens hebben ze mij het volledige geldbedrag teruggestort. Overigens had ik zelf om deze 'refund' gevraagd en hun voorzien van het bijbehorende aankoopnummer (kun je vinden in je google aankoop bevestigingsmail).
Ik kan niet meer inloggen in Tinder maar heb in ieder geval mijn geld terug. Ik zou een nieuw facebookaccount moeten aanmaken om weer te kunnen Tinderen maar het is mij te veel moeite omdat er toch nauwelijks dates uitrollen, en zeker niet met leuke en normale vrouwen........Dat ik toch een gold abonnement had afgesloten was om een experiment op te zetten naar het zoekgedrag van vrouwen, hierover later een keer meer.
Ik adviseer anderen die eveneens genaaid worden door Tinder dmv een onterechte opheffing van je BETAALDE abonnement zoveel mogelijk stampij te maken en te dreigen. Dan krijg je je geld terug. Ik heb het vermoeden dat Tinder je al automatisch een blokkade geeft als een paar gefrustreerde cougar vrouwen op de 'rapporteer' button drukken. Tinder gaat heus niet allerlei profielen handmatig controleren, Tinder zal dus afhankelijk zijn van meldingen van vrouwen en we weten allemaal hoe rancuneus deze kunnen zijn. Tinder heeft geen bewijslast dat je daadwerkelijk de voorwaarden hebt geschonden vermoed ik. Daarom trekken zij hun keutel in als je dreigt met een consumentenorganisatie.

Sterke punten
tinder is gezakt tot het niveau van datingsites en ik kan geen sterk punt meer benoemen

Zwakke punten
je abonnement kan zonder duidelijke reden worden opgeheven en dan ben je je geld kwijt.

sugardaddy

Review over Tinder

Op Tinder melden zich herhaaldelijk en steeds meer vrouwen aan die op zoek zijn naar een sugardaddy. Misschien dat er ook mannen bestaan die een sugarmommy zoeken, dat weet ik niet, dus beperk me tot sugardaddy.
Een sugardaddy is een man op middelbare leeftijd met veel geld die een zeer jonge vrouw onderhoudt. Hij betaalt (mee) aan haar studie, leuke diners etcetera. Nu zal zo'n man ook wel iets terug verwachten en dat is sex. Jonge vrouwen die een sugardaddy zoeken zijn dus gewoon hoeren die in ruil voor geld en goederen hun lijf verhuren. Zo zullen zich nooit noemen want dat is stigmatiserend dus zeggen ze dat ze een sugardaddy zoeken.
Bedenk vooraf goed hoeveel geld je kwijt bent en wat je er voor terugkrijgt. Het zal me niet verbazen dat deze vrouwen ongerekend een stuk duurder zijn dan een klasse escort.
Heb nu meerdere sugardaddy zoekende vrouwen in mijn lijstje van likes op tinder staan, wellicht volgt meer info hierover later ;)

Sterke punten
veel plezier met aandachtshoeren, cougars en geldhoeren

Zwakke punten
geen normale vrouwen met realistische verwachtingen

cougar of probleemgeval?

Review over Tinder

Wanneer ik op Tinder zie welke vrouwen er matchen dan zijn dat voornamelijk vrouwen die veel ouder zijn. Zelfs vrouwen van dik over de 50. Laatst een met een dochter van 27. Ik heb dus wel eens gedate met een vrouw die jonger was dan haar dochter (wel weer 3 jaar geleden, maar toch). Als ik met zo'n cougar in discussie ga dan blijkt telkens dat ze zich 'jong van geest' voelt. Ze is dikwijls hoog opgeleid. Mannen van haar leeftijd vindt ze maar onaantrekkelijk want die zijn grijs (zij verft het) en kaal (kan hij niks aan doen in tegenstelling tot zo'n kort pittig kapsel) en hebben een bierbuik (zij hangtietjes) .Dat er steeds meer oudere vrouwen tot mijn matches behoren komt volgens mij omdat steeds meer vrouwen in een soort fantasiewereld lijken te leven waar zij het stralende middelpunt zijn. Zij vinden zichzelf he-le-maal geweldig. Ze beklimt bergen, bezoekt concerten, heeft een giga-druk sociaal leven, reist de hele wereld rond en is universitair opgeleid (ook al is het een 'lullige' genderstudie). Maar....komt desondanks nergens een vent tegen en staat daarom ingeschreven op Tinder.....Deze vrouwen voelen zich superieur aan alles en iedereen maar deze narcistische verwende prinsesjes gaan geen man vinden. Mannen vallen nu eenmaal niet op oudere vrouwen.........social engineering zoals emancipatie verandert daar niets aan.........

Als je geen cougar wilt heb je een probleem. Vrouwen daten alleen omhoog. Dus een vrouw van je eigen leeftijd of jonger dat zijn vrouwen die ergens wat draadjes los hebben. Vooraf weet je niet wat er mis is, maar er is altijd wel wat mis. Denk aan rare ziektes, moeilijk in omgang, nog op het laatste moment zwanger willen worden, between jobs/financiele misere, alcoholisme. Ik ben het allemaal tegengekomen. Tinder is daarom een site waar je een one-night-stand hebt met een probleemgeval en daarna dus heel hard wegrent. Snap je meteen waarom vrouwen massaal klagen over one night stands.

Sterke punten
Veel cougars en probleemgevallen

Zwakke punten
Cougars hoef ik niet dus er blijven probleemgevallen over

dure fake-app

Review over Tinder

Volgens tinder zijn er vele kandidaten die mij hebben geliked. Maar ik kan swipen tot dat ik een ons weeg maar krijg geen match (alleen de eerste 24 uur waren er matches). Voorheen kreeg ik al die vrouwen wel te zien door de afstand op 2 km te zetten, maar dat werkt kennelijk niet meer of niet meer goed.
Als ik nu wil zien wie er mij hebben geliked (zodat ik misschien alsnog zou kunnen matchen), dan moet ik een abonnement op tinder gold nemen. Dat kost mij voor 1 maand 30,99 euro. Het goedkoopst is dan een abonnement voor 1 jaar en dan mag ik ineens 155,04 euro aftikken. Voor een fake-app die de boel zo overduidelijk aan het flessen is (dat noemen ze dan een 'algoritme' !!??!!) vind ik dat wel een stevig bedrag. Tinder kan zich altijd achter 'algoritmes' verschuilen. Die algoritmes zijn uiteraard geheim. Het zijn dezelfde algoritmes die er voor zorgen dat je per dag profielen meerdere keren te zien krijgt. Want ik geloof er niks van dat iemand zich per dag meerdere keren in- en uitschrijft. Algoritme is een ander woord voor fake, de boel flessen, misleiding, etc. Tinder is een duur algoritme, dure fake.

Sterke punten
veel vrouwen

Zwakke punten
veel gekloonde vrouwen? (telkens weer dezelfde)

Fake!

Dating versus prostitutie

Review over Tinder

Niet alles wat legaal is, is moreel verantwoord. De morele overweging moet je zelf maken. Maar als ik dating/relaties vergelijk met prostitutie dan zie ik toch een hoop overeenkomsten.

Loyaliteit? Bijna de helft van de huwelijken loopt op de klippen. Hiervan wordt het overgrote deel van de scheidingen (meer dan 70%) door de vrouw geinitieerd. Loyaliteit wordt een steeds schaarser goed. Ook van een prostituee hoef je geen loyaliteit te verwachten, je bent slechts een van de vele klanten.

Kosten? Veel Tinderella's geven aan dat ze verwachten dat de man de eerste date maar moet betalen (of er een tweede komt is nog maar de vraag). Ook bij een prostituee gebeurt er niks als je niet betaalt. Dan zijn er nog de ettelijke golddiggers die niet alleen de eerste date betaald willen zien maar uit zijn om gedurende langere tijd een makkelijk leven te hebben. Ook hier weinig verschil met een prostituee.

Geslachtsziekten? Veel vrouwen blijken veel meer sexpartners te hebben gehad dan je verwacht. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen enkel voor de top20% van de mannen gaan. Hiervan zijn er dus te weinig. Als ze dan eindelijk een date heeft met zo'n top-20% man dan is ze eerder geneigd het bed in te duiken en tegemoet te komen aan onveilige sex. Ik vraag me dus af wat gevaarlijker is, een tinderella of een prostituee? Is iemand van wie je niet verwacht zoveel bedpartners te hebben gehad niet gevaarlijker?

Romantiek; dat zou een reden kunnen zijn om een tinderella te prefereren. Dan kun je ergens wat gezellig eten of zo. Maar dan merk je dat dat gezellige etentje vaak meer weg heeft van een sollicitatiegesprek waarbij mevrouw een soort CEO van een groot bedrijf lijkt te zoeken. Vragen of ik in loondienst ben of zelfstandig is er een voorbeeld van. Een prostituee heeft dan geen persoonlijke interesse vermoed ik, maar zal je ook niet onderwerpen aan een sollicitatieprocedure. Al met al weinig verschil.

Gedrag. Met regelmaat maak ik onbeschoft gedrag van dates mee; beledigende opmerkingen, bitchy gedrag, op laatste moment afzeggen, onverzorgd op date verschijnen, etc. etc. Er zullen ook wel bitchy prostituees zijn maar ik vermoed dat ze de klanten niet zullen wegjagen.

Al met al zie ik weinig verschil meer tussen dating en prostitutie......Sterker nog sommige dates zijn nog erger dan prostituees. Ik spreek geen moreel oordeel uit over mannen die prostituees bezoeken maar begrijpen doe ik ze nu wel......en nooit gedacht dat ik dat zou doen

Sterke punten
Aandachtshoeren
Geldhoeren
Allemaal in overvloed op tinder

Zwakke punten
Weinig verschil met echte hoeren

koop een oude auto!

Review over Tinder

Onlangs had ik op Tinder een chat met een 'dame'. Toen ze hoorde dat ik een oude Toyota als auto had vertelde ze me dat ze om die reden geen interesse meer in mij heeft.
Veel vrouwen op tinder zijn zulke hebberige en ongeduldige golddiggers dat ze niet eens de tijd nemen om er achter te komen hoe je er werkelijk voorstaat. Ik heb een uitstekend inkomen, een eigen huis en verdien naar alle waarschijnlijkheid veel meer dan deze golddigger maar door haar oppervlakkigheid en ongeduld zal ze nu verder gaan zoeken. De kans is statistisch gezien erg klein dat ze een vent tegenkomt die meer verdient dan ik. Als klap op de vuurpijl vermeldt ze in haar profiel dat ze op zoek is naar een serieuze relatie en zeker geen 'one night stand'. Het is alsof je een hoer hoort zeggen dat ze geen one night stand wil, hoe serieus moet je zoiets nemen?
Eigenlijk is het wel makkelijk dat veel vrouwen heden ten dage geen geduld hebben en direct uit de doeken doen waar ze op uit zijn (sperma of geld). Dan weet je meteen waar je als man mee te maken hebt en voorkom je dat je in een hoer gaat investeren (tijd, reizen en de date betalen). Tinder zit vol met aandachtshoeren en geldhoeren. Een normale vrouw ben ik er nog nooit tegengekomen.
Als je net als ik er financieel goed voor staat schaf dan een wat minder aantrekkelijke auto aan en kijk hoe het omhoog gevallen vrouwvolk er op reageert: zeer leerzaam! En zeer beschermend tegen golddiggers!

Sterke punten
Veel hoeren

Zwakke punten
Tinder maakt het lastig en duur om met deze hoeren in contact te komen terwijl IRL je zo bij een hoer kunt binnenlopen.

privacywetgeving

Review over Parship

Ik vraag me af hoe sites als parshit nu omgaan met al die neppe en inactieve profielen in combinatie met de nieuwe privacywet. Bijvoorbeeld: met het recht op 'vergetelheid' lijkt me dat een profiel niet onnodig lang op de site mag blijven staan.
Ik vrees voor ze dat er maar heel weinig profielen overblijven...........

Sterke punten
sterk in het op slinkse wijze afhandig maken van geld door stiekeme verlengingen tegen woekertarief en gemene opzeggingsvoorwaarden.

goede incasso-SS

Zwakke punten
duur, slechte service, list en bedrog, weinig actieve leden,

begin er niet aan!

negatieve spiraal

Review over Tinder

Vrouwen zijn veel kritischer dan mannen en daarom gaan mannen de meeste vrouwen steeds gemakkelijker 'liken' in de hoop op een respons. Maar door al die matches worden vrouwen nog kritischer, gaan mannen nog minder selectief te werk krijgen vrouwen nog meer matches en worden nog kritischer etc etc, oftewel een negatieve spiraal.

Met een gratis abonnement val je als man weinig op omdat een vrouw al zoveel matches krijgt. Daarom neem je een plus-abonnement. Maar dat doen steeds meer mannen zodat een plus abonnement niet meer succes oplevert dan een gratis abonnement. Daarom kwam er een gold abonnement. Maar als veel mannen dat hebben werkt dat ook niet meer en moet er een nog duurdere versie komen; een negatieve spiraal.

Als je wilt voorkomen zelf in een negatieve spiraal te komen delete dan deze inmiddels waardeloze en uitgemolken app. In de beginjaren van de app werkte het nog naar behoren en was het gratis. Maar een maandje gold-versie kost nu 33 euro! Een beetje vergelijkbaar met een drugsdealer die mensen eerst verslaafd maakt met een paar gratis shots en daarna de prijs flink omhoog gooit.

Sterke punten
commercieel goed opgezet

Zwakke punten
negatieve spiraal, zn beste tijd gehad

Onverzorgde '' prinsessen''

Review over Tinder

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen op datingsites al veel kritischer zijn op uiterlijk dan mannen. De meeste mannen worden gewogen en te licht bevonden. Tel hierbij op het gemiddelde eisenpakket dat bestaat uit onrealistische en vaak tegenstrijdige eisen, dan is het duidelijk dat het gros van de datende vrouwen onder de categorie 'verwaande prinsesjes' te scharen valt. Nu mag een echte prinses best wat eisen, maar wat zie ik op datingsites en als dates voorbijkomen?
Mijn laatste date bleek zich niet eens dagelijks te douchen....dat vond ze niet nodig..... Ik heb er ook al meerdere ontmoet die bij de aanschaf van kleding er rekening mee houden dat dit niet gestreken hoeft te worden (als ze überhaupt een strijkbout heeft). Ik denk dat de meeste mannen het wel leuk vinden als een vrouw in een leuk rokje met hakken verschijnt. Maar veelal betreft het de eeuwige spijkerbroek met daaronder platte stappers op brede leest. Merk op dat in datingland veel links georierenteerde vegetarische yogazweefsters zitten die prat gaan op hun ideologische achtergrond maar die dus goedkope synthetische aziatische (slavernij-) kleding op het lijf hebben zitten. Het resultaat is dikwijls weinig charmant of stijlvol te noemen.....
Een beetje moeite om het haar te fatsoeneren is er vaak ook niet meer bij. Je hebt de keuze uit zo'n kort pittig kapsel (al dan niet met opstandige kleurspoeling) of een vale bos dat alle kanten op staat. (misschien statisch geladen door de synthetische kleding?) Met zelfs een paar speldjes kun je toch heel wat fatsoeneren lijkt me.........maar het is kennelijk te veel moeite.....
Als ik een schatting moet doen dan denk ik dat minstens 80% van mn dates weinig charmant en verzorgd voor de dag komt. Kun je nagaan hoe het gaat mocht je verzeild raken in een vaste relatie met zo'n vrouw, dan wordt het alleen nog maar minder. Doembeelden van een 'ma flodder' duiken nu op. Als ik een advies moet geven aan mannen die nog willen daten: hou het op de eerste date zo goedkoop mogelijk, een bak koffie o.i.d. Ga NOOIT de eerste keer ergens eten, zelfs als dat voor jou praktisch is. De kans is groot dat ze verwacht dat jij gaat betalen terwijl de kans ook groot is dat ze een onverzorgd omhooggevallen 'prinsesje' is. Wanneer een vrouw tijdens de eerste ontmoeting weinig moeite doet, een keer raden hoe het dan verder zal gaan.....zie dit als een grote rode vlag!

Sterke punten
werkt beter dan gratis datingsites

Zwakke punten
tinder manipuleert de boel zodat je weinig matches krijgt en geneigd bent te gaan betalen

Fraude: geblokkeerd

Review over Tinder

Omdat vrouwen zo buitensporig kritisch zijn wordt je als man wel gedwongen heel veel vrouwen blind naar rechts te swipen. De matches die je dan krijgt zijn vaak onaantrekkelijk, bijvoorbeeld van die kortgeschoren vrouwen met het postuur van een sloopkogel. Die verwijder je daarna uiteraard als match. Nu heeft Tinder een nieuw vervelend issue; als je in korte tijd heel veel vrouwen naar rechts swiped wordt je voor een periode van 24 uur geblokkeerd. Je krijgt dan de melding 'kom later nog eens terug om nieuwe mensen te zien'. Ook als je betaald hebt voor Tinder gebeurt dit. Maar Tinder adverteert met het feit dat je als betaald lid onbeperkt kunt swipen. Tinder handelt dus frauduleus door je onterecht voor een periode van 24 uur te blokkeren. Dat is een kwalijke zaak. Ook omdat ongezien alles naar rechts swipen wel een noodzakelijke handeling is om als man met een gemiddeld uiterlijk wat matches te krijgen. Voeg hier nog aan toe dat veel mensen zich telkens opnieuw aanmelden om weer bovenop de kaartenstapel te komen. Ook dit vereist dat je wel heel veel moet kunnen swipen omdat je telkens door deze voorraad herinschrijvers moet.
Eerder is Tinder door de rechter veroordeeld wegens het hanteren van discriminerende leeftijdsafhankelijk tarieven. Maar nu wordt je dus ook onterecht geblokkeerd als je teveel naar rechts hebt geswiped.

Sterke punten
drijft nog op de goede reputatie die het ooit had

Zwakke punten
vervallen in een commerciele frauduleuze en man-onvriendelijke app

Alle aandacht voor vrouwen

Review over Tinder

Net als op datingsites hebben vrouwen op Tinder een heel leger aan matches, soms wel een paar honderd blijkt na navraag. Voor zelfs een vrouw met matige looks is Tinder dus een echte ego-boost. De matches die ik heb op Tinder sturen zelden tot nooit het eerste bericht. Dat is nog steeds de taak van de man. Maar als ik dan een eerste bericht stuur krijg ik zelden een reactie terug. Maar de match wordt ook niet ongedaan gemaakt. Dit komt omdat vrouwen een heel lange rij aan gesprekken hebben openstaan. Dit verklaart ook waarom het zo moeilijk is een normale conversatie op gang te houden. De meeste vrouwen chatten met een heleboel mannen tegelijk en komen daardoor in tijdnood en/of raken het overzicht kwijt. Dit resulteert in heel korte berichten die weinig blijk geven van enige persoonlijke interesse. Originele en grappige berichtjes, ik heb ze nog nooit van een vrouw mogen ontvangen, het kwam altijd van mij. Ook merk ik regelmatig dat mevrouw zich vergist en conversaties door elkaar haalt. Dan was ze in de veronderstelling met een ander te chatten en klopt er niets meer van de hele chat.
Op Tinder is het dus een eenrichtingsverkeer waar vrouwen een regen van aandacht van mannen ontvangen zonder dat ze enige moeite hoeven te doen. Je bent een van de vele mannen die haar aandacht geeft en ze zal weinig aandacht terug kunnen geven. De kans dat al jouw moeite resulteert in een date met een vrouw die aan je gewaagd is, die is bijzonder klein. Ook vrouwen met een vreemde ziekte, minstens 3 kinderen, een obees lijf met tatoeages, tal van problemen, worden immers bedolven onder de aandacht, hetzij in mindere mate. Het is dit bezinksel van de relatiemarkt bij wie je als gemiddelde man nog een kans maakt. Dat hou je hoogstens vol voor een nachtje; de one-night-stand. Dit is dan de aandacht die de veeleisende vrouwen op Tinder en datingsites uiteindelijk ook verdienen.
Als man zijnde blijf je het beste weg van plaatsen die er alleen zijn om vrouwen aandacht te geven.

Sterke punten
ben je vrouw dan krijg je een regen van aandacht

Zwakke punten
Ben je een doorsnee man dan mag je heel veel aandacht geven maar krijg je weinig of niets retour

rare ziekten

Review over Tinder

De laatste tinderella die ik had gedate leed aan een zeldzame ziekte, zo bleek nadat we eenmaal afgesproken hadden. Jaarlijks krijgt 4 op de 100.000 mensen die ziekte. Als we er van uit gaan dat de vrouwen op tinder een reële afspiegeling van de samenleving vormen dan is het al bijzonder zo iemand te treffen. Maar.....ze is niet de enige vrouw die ik aantrof die bleek te lijden aan een of andere vreemde kwaal. Het gebeurt helaas veel vaker dan dat je op grond van het voorkomen van die kwaal onder de populatie zou verwachten. Mijn conclusie dan ook is dat Tinder en datingsites een voorgeselecteerd publiek omvatten waarbij probleemvrouwen en vrouwen met rare kwalen oververtegenwoordigd zijn. En die vrouwen zijn vaak nog eens heel kritisch ook........
Uit het profiel blijkt nooit dat je te maken hebt met een dergelijke vrouw. Alle profielen zijn immers 'happy clap' en 'alles fantastisch-allemachtig-prachtig' - profielen. Maar na een of meerdere ontmoetingen komt het dossier wel aan het licht. Mocht je bij haar overnachten werp dan ook eens een blik in haar medicijnkastje en kijk eens of er naast de anticonceptiepil er nog andere doosjes liggen. Liggen er antidepressiva of andere vreemde dingen? Via google kan je altijd wel vinden wat waarvoor wordt gebruikt.......kan zeer verhelderend zijn.......

Sterke punten
Tinder bevordert je medische kennis want je leert van kwalen waarvan je misschien nog nooit gehoord hebt.

Zwakke punten
De kwalen zijn zelden gunstig voor het libido

Vermijd alleenstaande moeders

Review over Tinder

De grootste groep vrouwen in mijn leeftijdscategorie op Tinder betreft alleenstaande moeders. Mij is altijd geleerd dat mannen de overspelerige viespeuken zijn en dat alleenstaande moeders hiervan vaak het slachtoffer zijn. Nadat ik de red pill heb geslikt en in de MGTOW community kennis heb genomen van de feiten heb ik mijn mening moeten bijstellen. De meeste alleenstaande moeders zijn alleenstaand wegens hun eigen keuze; het merendeel van de scheidingen is namelijk geinitieerd door de vrouw, en niet door de man. Redenen die ik het vaakst hoor is niet overspel door de man maar dat ze zich ‘niet happy’ voelt. Oftewel, het gras is elders groener. Ze wilde de man precies de dingen laten doen die zij wilde. Dat ging op een gegeven moment niet meer en toen moest er een relatiecoach of psycholoog aan te pas komen om de man in kwestie te gaan veranderen voor haar. Toen ook dat niet lukte was het scheiden geblazen met alle emotionele schade voor de kinderen vandien (die kwamen toch op de eerste plaats????) en mag er alimentatie worden overgemaakt naar die sterke, geemancipeerde en zelfstandige vrouw.
Als je met een alleenstaande moeder wilt daten dan loop je vaak tegen de volgende zaken aan (dit zijn generalisaties die natuurlijk niet altijd opgaan, uitzonderingen bevestigen de regel)

- Weinig gelegenheid om af te spreken; zeker als de dame in kwestie meerdere kinderen heeft. Die zijn vaak 24 x 7 bij haar. Hoe meer ‘kids’ hoe moeilijker oppas regelen. Zeker als er reisfastand bij komt wordt het allemaal heel moeizaam. Dates worden regelmatig afgezegd/ verplaatst / afgezegd. Ook wil ze vaak afspreken wanneer jij aan het werk bent. Mevrouw werkt dan parttime en stuurt de kinderen naar de dagopvang.
- Niet sportief en onverzorgd; alleenstaande moeders waren het gewend weinig of niets te investeren in de relatie met hun man daarom scheiden ze ook gemakkelijker. Ook al werd ze dik en liep ze er als een ma flodder bij, de mangina sul week niet van haar zijde. Nu ze er alleen voor staat en haar handen vol heeft aan combinatie van werk en kinderen is er geen tijd meer om zichzelf te verzorgen. En ze was het uberhaupt ook niet meer gewend om dat te doen. Het resultaat zie je in de vorm van die pittige korte kapsels, een obees lijf in goedkope en slechtzittende kledij, onverzorgde ‘naturel’ looks, een ‘mij-interesseert-het-niet-meer-uitstraling’.
- Financiele problemen: gewend aan het luxe leventje van een dubbel inkomen is er nu een situatie van dure huisvesting zonder verdienende man. Kind- alimentatie vangen de onkosten van de kinderen op, maar niet haar verwende levensstijl. Veel van mijn tinderdates hadden het financieel niet goed op een rijtje hadden en zagen in mij een goede ‘aanvulling die geen invulling mag zijn’. Vanuit jouw ‘witte ridder’-mentaliteit ben je geneigd de eerste dates te betalen, niet vermoedende dat dit slechts een klein voorproefje is op hetgeen wat gaat komen.
- Problemen met de kids: de kinderen zullen jou niet zien als een echte vader en gelijk hebben ze. Kinderen willen het liefst terug naar de vertrouwde situatie toen papa en mama nog bij elkaar waren en zien jou als een belemmerende factor hierin. Vooral kleinere kinderen koesteren nog lang de hoop dat het wel weer goed komt. In conversaties met alleenstaande moeders op Tinder blijkt vreemd genoeg dat veel vrouwen hier nogal gemakkelijk over denken en trekken zich niets van de emoties van kinderen aan en zeggen mij dat kinderen op dit vlak niets te willen hebben. Huuu, die kwamen toch op de eerste plaats?? Moet je eens voor de grap zeggen, dan verwijdert ze je direct….
- Negativiteit; de meeste alleenstaande moeders die ik heb ontmoet waren vaak erg negatief. Mannen zouden zelden deugen en ze vroegen zich af waar alle goede mannen gebleven waren. Ook al hadden ze honderden matches, er zat dus nooit wat bij. Het is dezelfde ontevredenheid waardoor ze haar ex-man in eerste instantie heeft verlaten en ze heeft er niets van geleerd. Let maar eens op hoe vaak ze lacht en hoe vaak ze grapjes maakt, vrijwel nooit! Het zijn dikwijls verzuurde typjes met een norse afkeurende blik.
- Veeleisend; je zou denken dat een alleenstaande moeder blij is met een nette en verzorgde man maar vanuit haar permanente staat van ontevredenheid is niets genoeg voor haar. Ze gaat nog steeds voor de top-20% hunk qua uiterlijk die ook alles bovenmodaal op de rit moet hebben. Voor minder ‘doet ze het niet’. De onverdiende aandacht die mannen op datingsites en Tinder haar geven voeden dit ook. Mannen die aan haar eisenpakket voldoen gebruiken haar voor een avondje goedkope seks hetgeen haar negativiteit verder voedt.
- Passie/romantiek ver te zoeken: weinig tijd, een slecht en slap figuur, passief in bed etc etc

Al met al heb je aan een alleenstaande moeder een zeer slechte ‘package deal’ en zijn ze vaak (niet altijd) moreel verwerpelijk. Zij gaat niets meer toevoegen aan je leven. Ben je op een leeftijd (bijv. 40+) dat er vrijwel alleen maar alleenstaande moeders zijn, dun kun je het beste MGTOW gaan. Je leven blijft dan gevrijwaard van drama en andere negativiteit. Ook hou je geld over om te spenderen aan leuke dingen zoals je hobbies en interesses. Daarnaast hebben kinderen van alleenstaande moeders al genoeg het te verduren gehad en ben jij een volgende negatieve factor voor hun. Ik weet dat veel mannen in de verleiding komen om het toch een keer te proberen met een alleenstaande moeder, zeker als ze een leuk koppie heeft. Maar de kans is heel groot dat je hier spijt van krijgt!

Sterke punten
volop alleenstaande moeders op Tinder

Zwakke punten
je krijgt er spijt van

Als een filmster

Review over Tinder

Vrouwen in deze tijd wanen zich als een filmster. Op Tinder is een koppeling met instagram en zie je regelmatig vrouwen die wel honderden selfies hebben gemaakt. Dit is een uiting van het vrouwelijke narcisme; heel haar digitale sociale platform is een uiting van hoe geweldig ze wel niet is. Ze wordt gevolgd op Facebook en op Tinder en datingsites wordt ze overladen met aandacht. Dit voedt haar ego en onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen er uberkritisch door worden. Wil je met haar daten of een relatie met haar aangaan dan zal alle investering van jou, als man zijnde, moeten komen. Vrouwen daartegen investeren niets in je en daarom nemen ze ook gemakkelijker afscheid van je (zie echtscheidingscijfers) en hebben ze na een scheiding gemiddeld gezien dus ook veel eerder een nieuwe partner dan een man (bron: CBS). Waarom zou zij ook investeren in jou als zij zichzelf ziet als een filmster die veroverd moet worden. Dit staat natuurlijk haaks op het hele emancipatie/feminisme gedachtengoed maar zoals vaker probeert men van 2 walletjes te eten en enige hypocrisie is haar niet vreemd.
Steeds meer mannen zien in dat moderne vrouwen het niet meer waard zijn om veroverd te worden en gaan MGTOW (Man Going Their Own Way). De weinige NAWALT-vrouwen (Not All Women Are Like That) die nog de moeite waard zijn ga je zeker niet op Tinder en datingsites vinden. Wat je wel gaat vinden zijn obese, onverzorgde, alleenstaande moeders die vaak een onbewuste afkeer cq haat hebben jegens mannen en die het aan elke sociale etiquette ontbreekt. Zelfs dit soort vrouwen wanen zich als een filmster, of moet ik zeggen voetbalster, want de meest lelijke tatoeages komen regelmatig voorbij. Behalve dat er op Tinder een kwalitatief inferieur aanbod aan vrouwen is, vindt je er ook nog vele nepprofielen afkomstig van scammers, worden profielen vaak meerdere keren opnieuw getoond en is een abonnement veel te duur.
Pas na hun 50e verliezen vrouwen hun filmsterallures; volgens het CBS wil dan de meerderheid van de vrijgezelle vrouwen geen relatie meer aangaan. Waarschijnlijk omdat ze die rijke alpha-man niet meer kunnen krijgen want die zoekt het dan wel jonger.

Sterke punten
je hebt wat te doen als je op de wc zit

Zwakke punten
Een vergaarbak van arrogante verwaande en bitchy vrouwen die zichzelf als een geschenk uit de hemel zien, zelfs al ze al ver over de datum zijn.

Probleemvrouwen

Review over Tinder

Laatst had ik via Tinder een vrouw ontmoet, hoog opgeleid, goede baan en had een goed voorkomen. Ze was 40+ en had een (onvervulde) kinderwens. In een eerdere review (40+ en kinderwens) heb ik al het nodige geschreven over de risico's die je hebt met vrouwen op middelbare leeftijd met een onvervulde kinderwens maar die wel vruchtbaar zijn. En deze paste precies in het plaatje. Maar het bleek nog erger... Na de nodige gesprekken kwamen er een aantal zaken naar voren die indicatief zijn voor probleemvrouwen:

1) conflicten binnen familie; een familielid werkte ook in de zorg en zij had een issue wat binnen het vakgebied was van haar zus. Maar zij klopte niet bij haar zus aan om er naar te kijken. Ik vond dat vreemd en vroeg waarom. Bleek dat zij en haar zus niet een goede verstandhouding hadden
2) conflicten op het werk; zowel met haar leidinggevend manager als met het personeel dat zij moest aansturen. Op het moment van daten was zij niet aan het werk omdat het daar misgelopen was
3)Geen zelfreflectie; volgens haar zou ik geen 'arm om haar schouder' kunnen zijn. Maar alle initiatieven moesten van mij komen en toen ik een fysieke toenadering maakte stond ze er als een emotieloos fossiel bij. Naderhand vertelde ze me dat ze denkt dat ze autistisch is, zou kunnen natuurlijk. Ze overwoog ook een zaaddonor te zoeken want 2018 moest het jaar worden om zwanger te geraken. Echter prive is het nog een puinhoop, waarom ga je niet eerst die problemen oplossen? Totaal geen zelfreflectie
4) Niemand voldoet; op tinder had ze naar zeggen een paar honderd matches en ook daar buiten zal ze wel volop benaderd worden. Maar geen van deze mannen is kennelijk goed genoeg. Nu zit ze nog steeds kinderloos in haar eigen huis en kan ze alvast katten gaan uitzoeken. Dat doe je dus mooi jezelf aan.
5) Geeft zelf aan dat ze 'moeilijk is'. Dat is een eerlijke uitspraak van haar. Een dergelijke uitspraak volgt dan wel als je goed doorvraagt naar haar relationele verleden / waarom het niet gelukt is. Op het moment dat een vrouw zelf al toegeeft dat ze moeilijk is dan weet je 100% zeker dat het een conflictvrouw is. Jouw relatie met zo'n vrouw wordt een continue 'op eieren lopen', continue je afvragen hoe ze ergens op zal reageren, continue alles wikken en wegen, doodvermoeiend dus. En waarschijnlijk is ze dan vroeg of laat ontevreden en trekt ze de stekker eruit (waarschijnlijk nadat ze een kind op de wereld heeft gezet)

Wanneer er een ding is dan kun je nog denken dat zoiets kan gebeuren. Er zijn immers wel meer mensen die bijv. een conflict met een familielid hebben. Maar het gaat om de optelsom van diverse zaken. Ik ben blij dat ik de diners niet heb betaald; de rekeningen hebben we gesplitst. Voor mij was dit de zoveelste vrouw waarbij gaandeweg bleek dat er dingen niet klopten. Datingsites en Tinder staan bol van dit soort vrouwen. de kans dat je een normale vrouw tegenkomt die spoort is uitermate gering. Er is een voordeel aan Tinder en datingsites en dat is dat vrouwen, ondanks dat ze roepen dat dat niet zo is, ook seks willen. Voor een pump&dump kun je dus terecht bij dit soort sites. Meer dan dat moet je gewoon niet willen.

80/20 regel achterhaald?

Review over Tinder

Onderzoek heeft aangetoond dat het merendeel van de vrouwen uitsluitend interesse heeft in de top 20% van de mannen (qua uiterlijk). Zo gaat het op datingsites er aan toe. Op Tinder is het idee van een oneindige hoeveelheid mannen nog groter dus kan je verwachten dat vrouwen er nog strenger zullen selecteren dan op datingsites. Bovendien moet ze meteen beslissen en eenmaal besloten is er geen herkansing. Hierdoor is te verwachten dat je op Tinder nog minder kans maakt dan de 80/20 regel voorspelt. Vrouwen die een man met een doorsnee uiterlijk toch een kans willen geven doen dat omdat ze in de misere zitten en weten dat ze daardoor minder goed in de markt liggen. Zij kiezen dan uiteraard wel een man die het goed voor elkaar heeft en die haar dus een financiele zekerheid kan geven. Vrouwen blijven immers altijd 'omhoog' kijken (hypergamie) als het op relaties aankomt. De laatste ontmoetingen die ik op Tinder had waren dan ook allemaal vrouwen die om uiteenlopende redenen niet participeerden in het arbeidsproces. Doordat op Tinder het aanbod vrouwen veel groter is dan op datingsites kon je voorheen nog wel iemand tegenkomen. De macht van de grote getallen...... Maar tinder heeft tal van restricties opgeworpen zodat je het daar niet meer van moet hebben. Dan blijf je zitten met de 90/10- of misschien wel 95/5- of erger selectieprocedure en gaat het niets worden als je een man bent met een gemiddeld uiterlijk.

Sterke punten
?

Zwakke punten
- werkt niet meer met oudere android versies
- restricties in de gratis versie
- telkens dezelfde vrouwen die worden voorgesteld
- betaalde abonnementen zijn duur
- betaalde abonnementen zijn leeftijdsdiscriminerend
- systeem maakt vrouwen nog kritischer

No money, no honey

Review over Tinder

Wanneer je de gratis Tinder versie gebruikt zul je zien dat je nauwelijks matches krijgt. Je ziet ook telkens dezelfde vrouwen voorbij komen zodat je binnen no-time door de beperkte limiet van de maximaal toegestane dagelijkse hoeveelheid 'swipes' heen bent. Tinder probeert van alles om je over te halen tot een duur betaald abonnement. Er is zelfs een extra duur abonnement (gold) waarvan het nut op zijn zachtst gezegd twijfelachtig is (zie eerder een review).
Het algoritme dat Tinder gebruikt om je aan anderen voor te stellen is in nevelen gehuld. Voor het zelfde wordt je dus helemaal niet voorgesteld aan bepaalde vrouwen. Niemand die weet hoe het werkt en niemand die het kan controleren. Je kunt ook niet zien hoeveel potentiele kandidaten er aanwezig zijn. Tinder is net zo schimmig geworden als de ettelijke dubieuze datingsites. Allemaal proberen ze misbruik te maken van mensen die graag een partner willen. Aan emotie valt te verdienen.
Maar als je gaat betalen zullen er volgens Tinder deuren voor je opengaan.
Als je niet betaalt geldt kennelijk: no money, no honey. een principe dat ook veel vrouwen overigens hanteren. Ga maar na hoe vaak jij de hele shit hebt betaald en hoe vaak het je is overkomen dat je getrakteerd wordt door een vrouw.
Jammer dat deze app die eens wel goed werkte, is vervallen in een commercieel gedrocht.

Sterke punten
Ben je bereid te betalen dan werkt het misschien, misschien ook niet, misschien tja.......

Zwakke punten
dezelfde uberkritische vrouwen als op datingsites.

discriminatie op basis van leeftijd

Review over Tinder

Onderstaande tekst kwam ik tegen op een nieuwssite. Het laat niet alleen zien dat Tinder heel veel geld vraagt voor haar diensten (vandaar de astronomische winst), maar dat het bedrag ook afhankelijk is van de leeftijd.
Omdat Tinder gekoppeld is aan facebook en je leeftijd dus weet, valt dat leeftijdsafhankelijke bedrag niet op; die krijg je direct gepresenteerd; betalen maar!
Goed dat er nu een rechtzaak is aangespannen en is gewonnen. Helaas geldt dit niet overal. Het wordt tijd dat deze zakkenvullers ook elders worden aangeklaagd. De gratis versie is inmiddels door Tinder gesaboteerd en zeker als je van het mannelijk geslacht bent (en dus wel veel moet swipen om maar een match te krijgen) vrijwel onbruikbaar geworden.
Daten is tegenwoordig niet alleen een ramp vanwege de arrogante, veeleisende, bitcherige vrouwen, maar ook omdat tal van bedrijven je een financiele poot willen uitdraaien. Stop met daten en ga MGTOW.


Tinder volgens Amerikaanse rechter schuldig aan leeftijdsdiscriminatie


Gepubliceerd: 31 januari 2018 07:56

Laatste update: 31 januari 2018 07:56


Dating-app Tinder zou zijn gebruikers op basis van leeftijd discrimineren, door oudere gebruikers een hoger abonnementsbedrag te rekenen.

Dat concludeert de rechter in de Amerikaanse staat Californië bij een hoger beroep.

De app introduceerde in 2015 een nieuwe abonnementsstructuur, waarbij gebruikers per maand betalen voor extra functies. Een abonnement voor gebruikers onder de 30 jaar kost 10 euro per maand, terwijl oudere gebruikers 20 euro per maand kosten.

Dat mag volgens de Amerikaanse rechter niet. De app zou een "arbitraire, klassegebaseerde generalisatie maken over het inkomen van oudere gebruikers, om ze meer geld te vragen dan jonge gebruikers", aldus de rechter.

Krap budget

De advocaten van Tinder beweerden dat jonge gebruikers doorgaans een krapper budget hebben, waardoor ze minder snel veel kunnen betalen. Daar is volgens de rechter echter geen concreet bewijs voor.

"Het hof heeft ervoor gekozen om de kant te kiezen van de aanklager", vertelt de rechter. "We kiezen er op gepaste wijze voor om naar links te vegen".

De datingdienst zal zijn prijzen in Californië moeten aanpassen om in lijn met de wet te zijn. Het bedrijf achter de app heeft nog niet op de uitspraak gereageerd.

Door: NU.nl

Sterke punten
Was een perfecte app en lift nog mee op dat imago

Zwakke punten
vervallen in een commerciele bende zonder moraal.

reacties:

Review: Waarom vrouwen niet reageren

Op bumble moeten vrouwen het eerste bericht sturen (iets waar ze meestal heel slecht in zijn). De vraag die bij mij oprijst na het lezen van dit review is waarom een vrouw uberhaupt een eerste bericht stuurt naar een profiel dat zo beroerd in haar ogen is. Maakt Mbd dan niet de verkeerde keuzes? Verre van logisch dit.
De reden waarom vrouwen niet reageren op het 1e bericht van een man (dus op een reguliere datingsite) heeft te maken met het enorme aanbod en het enorme aantal berichten.

Review: Waarom vrouwen niet reageren

Kan ook.nog zijn dat de titel van het review 'waarom vrouwen niet reageren' verkeerd gekozen is en zij eigenlijk bedoelt 'waarom vrouwen geen interesse hebben in profielen op bumble o.i.d.'
Hier is onderzoek naar gedaan en het blijkt dat de meeste vrouwen de meeste mannen qua uiterlijk onaantrekkelijk vinden. Terwijl bij mannen is dit 50/50. Heb zelf ook testen gedaan op Tinder. Een knappe man met slechte tekst bleek behoorlijk populair. Goede teksten met of zonder foto daar reageerden vooral oudere vrouwen op. Vrouwen op sites en apps hebben zoveel keus en krijgen zo veel aandacht dat ze naast hun schoenen gaan lopen en onrealistische eisen stellen en verwachtingspatronen krijgen. De mannen die hier aan voldoen zijn er vaak voor 1 nachtje. Veel vrouwen klagen dan ook over one night stands.

Review: Waarom vrouwen niet reageren

Op bumble kunnen alleen vrouwen het eerste bericht sturen. Dat is de opzet van die app.

Review: Waarom vrouwen niet reageren

@Dirk: na 24 uur niet reageren vervalt de match. Maar als manlief betaalt kan hij de match verlengen. Niet-reagerende vrouwen op Bumble zijn het verdienmodel.

Review: Waarom vrouwen niet reageren

Klopt vrouwen zijn natuurlijk helemaal niet realistisch in hun swipegedrag. Van de weinige matches die je krijgt zullen vervolgens de meesten niet reageren. Op een nepprofiel van een knappe man met een narcistische tekst werd gretig gereageerd

Review: Veel ijsbergfotoos

Meestal geldt dat met het stijgen van de leeftijd er wat kilootjes bijkomen. Dat gaat door tot zo ongeveer de sapiosexuele leeftijd waarbij dan ook gezondheidsklachten verschijnen. Denk aan diabetes type2 en artrose. Dus dat ik in mijn range wat bovengemiddelde BMI zie is niet zo raar. Er zitten ook normale tussen. Waar het hier om gaat is dat er veel meer massa is dan dat je op grond van de fotoos verwacht. Dit zou jij toch zeker moeten herkennen of date jij alleen de negens en tienen van Nederland?

Review: Veel ijsbergfotoos

@Michael
Klopt!
Voor mij is dan een pezige E.T.-nek niet aantrekkelijk.
Maar een vrouw met bolle toet en toch een normaal postuur hoeft toch geen ijsbergfoto te maken. Ijsbergfoto = red flag tot het tegendeel is bewezen.

Review: Veel ijsbergfotoos

De meeste mannen verkiezen een mooie vrouw die de sportschool bezoekt boven een minder aantrekkelijke maar hoogopgeleide vrouw die seminars bezoekt. Veel mannen zijn totaal niet geïnteresseerd in de sociale status van de vrouw, omgekeerd wel.
Clubjes als innercicle, ematching gooien er een elitair sausje overheen want dat rechtvaardigt een hogere prijs. Wanhopige onmogelijke vrouwen met rammelende eierstokken hopen via dit soort platforms nog snel de prins op het witte paard te vinden.

Review: Veel ijsbergfotoos

@Michael
Ik lees even op de google playstore ervaringen van gebruikers en ik lees dat gratis leden geen antwoorden kunnen lezen , moeten eerst dik te betalen. Dat trucje kennen we inmiddels. Is ook een dikke middelvinger richting betalende leden die dan berichten voor niks typen. Dan zijn er nog tal van andere problemen en is de totaalscore volledig ruk. Is innercircle een andere omschrijving voor anus? Lijkt er wel op.

Review: Nutteloos

Het is gewoon een van de vele lege datingsites. Een ieder die er intrapt genereert weer een paar tientjes voor de exploitant. Dat is makkelijk en snel verdiend.
Als die er niet rijk van wordt is het altijd een keuk zakcentje .

Review: mismatch

@Hans: haal dan wel even de 5 sterren weg uit je beoordeling, denk niet dat je dit zo bedoelt.
Lexamore is de onnozele en duurbetaalde versie van Lexa. Voor mensen die denken dat wanneer Lexa niet werkt, Lexamore wel zal werken. Welnu, je betaalt alleen more!
Beiden zijn achterhaald door apps als Tinder. Het geringe aantal leden moet wel buiten de provinciegrenzen gaan kijken wil er nog een "match" uit kunnen rollen. Je zou denken dat datingsites hun tarieven zouden verlagen bij een leeglopend klantenbestand. Maar ze worden eerder duurder om veel geld bij elkaar te blijven kunnen harken. Moeite hiervoor doen ze niet want zoals uit het review blijkt is er een slechte klantenservice.

Review: Troep is paiq

Ik zie hier een slechte taalbeheersing. Misschien hebben ze de berichten niet goed begrepen en bedoelde de reviewschrijfster het anders.

Review: DECEPTIE !

Alweer een slachtoffer.
Dit soort malafide organisaties gaan zich verschuilen achter de voorwaarden. Daar heb jij voor getekend tijdens het intrapgesprek. Nergens staat vermoedelijk wat een passende match is en nergens zal er echts worden gegarandeerd. Ja dat jij je geld kwijt bent al dan niet in termijnen.
Je kunt zeker als vrouw zijnde best op Tinder. Dan heb je keus zat. Wees wel realistisch wat betreft eisen en verwachtingen.

Review: Knappe vruow ge zocht

@Dennis, kijk eens op kinky.nl
Voor een dobbermann als jij valt daar wel wat te besnuffelen.

Review: Knappe vruow ge zocht

@Michael je hebt zelf eerder een soortgelijk advies gegeven en jij vindt jezelf ook slimmer dan anderen dus dat komt dan op het zelfde neer.
Dennis gaf zelf aan hoeren fijn te vinden. Daar wordt hij denk ik ook minder opgelicht dan zon nepsite.

Review: Wel veel knappere vrouwen in Polen

@Michael,
Wat is je punt? Als je als man een lage ELO rating zou hebben zie je dus in Polen wel veel knappe vrouwen. Hebben Poolse vrouwen dus een lagere score.
Die linkjes verklaren ook niet waarom je zelfs niet matcht met lelijke Nederlandse vrouwen. Oja die lelijkerds hebben vast een hoge rating, zie maar mijn eerdere review ' profiel als vrouw'. Want als onaantrekkelijke vrouwen zo populair zijn dan is het 1 x raden wat er gebeurt met hun rating.

Review: Wel veel knappere vrouwen in Polen

Welke universiteit?
Heb al eerder gelinkt naar onderzoekjes maar dat was allemaal onzin volgens jou. Kom je nu aan met dat elo score gedoe waarbij je er maar vanuit gaat dat ik een ondermaatse rating heb. Nergens op gebaseerd natuurlijk. Met jouw mix van ik heb hier iets gevonden en de rest verzin ik zelf wel probeer je weer je punt te maken. Ik zou zeggen ga zelf naar Polen o.i.d dan kun je zien dat het hier anders is.

Review: Wel veel knappere vrouwen in Polen

@Michael: alweer klopt het niet wat je schrijft want ik heb nooit gezegd dat ik alleen maar lelijke vrouwen zie. Ik zie er ook knappe tussen.

@Tinderlooser , ik geloof direct dat wat je schrijft over Mexico. Ik ben er nog nooit geweest. Wel eens in Nederland wat gehad met een half Pools/ half Mexicaanse die in den Haag woonde. Die had n lekker temperament.

Review: Wel veel knappere vrouwen in Polen

Die oudere sapiosexuele vrouwen zijn helemaal niet meer sappig. Dat waren ze lang geleden toen ze de ene one night stand na de andere hadden. Nu zijn ze uitgefeest en is het tijd voor mannen als Michael om een beroep te doen op de intellectuele vaardigheden. Deze zogenaamde negens en tienen willen best wel 10 lagen plamuur aanbrengen en een pushup BH aantrekken als ze hiermee een maaltijd van Michael kunnen krijgen. Hij voelt zich daarna helemaal de man en komt ons vervolgens vertellen dat wij gefrustreerde sukkels met te lage elo rating zijn. Dream on Michael. Totdat je bij de negens en tienen van de 70+ uit komt. Kun je daar over opscheppen.

Review: Wel veel knappere vrouwen in Polen

@superboer: door de schier oneindige aandacht en bevestiging wanen deze vtouwen zich als een soort popster. Er is altijd wel een betere match als er continu honderden matches bijkomen. Daar komt nog bij dat de gescheiden vrouwen van middelbare leeftijd sowieso intevreden waren en in meer dan 80% van de gevallen zelf de stekker eruit hebben getrokken. Tel dat maar er eens bij op.
Wanneer je geblokkeerd wordt zonder dat jij iets verkeerds hebt gedaan komt omdat zij jou zag als een inferieure kandidaat oftewel een belediging voor haar ego.

Review: Wel veel knappere vrouwen in Polen

@superboer
Volgens mensen als Michael zouden vrouwen vooral naar het innerlijk kijken. Diverse experimenten en onderzoeken laten het tegendeel zien. Mijn testprofiel met goede tekst gaf vooral oudere vrouwen als match. Op ematching waren het ook grotendeels oudere vrouwen. En dan niet het type oudere vrouw dat zo goed geconserveerd is. Deze vrouwen willen dus een man die hoger op de aantrekkelijkheidsladder staat dan zij zelf. En hij moet ook hoger op de sociale ladder staan. Volslagen onrealistisch. Een echte relatie komt er ook niet van. Het is aangesloten reeks van one night stands en friends with benefits. Dit gaat zo door totdat ze echt finaal ' hit the wall' hebben doorgemaakt. Zeg maar rond de leeftijd van Michael die dan de zogenaamde negens en tienen kan daten. Ook dan komt er geen relatie.

Review: Wel veel knappere vrouwen in Polen

Nu meerdere dagen in Krakau. Zeer veel mooie vrouwen. Ook in mooie jurkjes. Hier zie je, ongecorrigeerd naar leeftijd, negens en tienen voorbij lopen. Superboer boek gewoon een vakantie. Gebruik geen Tinder (dat is hier niet zo populair zeker niet bij de iets oudere vrouwen), maar duik de kroeg in. Heb al meerdere koppeltjes gespot waarvan de man engels praat en de dame pools is.

Review: Wel veel knappere vrouwen in Polen

@Michael; jij was het die die de sapiosexuele negens en tienen trakteert maar vervolgens asexueel naar huis gaat.

Review: Wel veel knappere vrouwen in Polen

@superboer; ik ken het betreffende programma niet maar het narcisme wat jij beschrijft is volop herkenbaar. Zeker op datingsites waar de verwaande ontevreden gescheiden bitches de meerderheid van de vrouwen uitmaken. Allereerst vinden zij zichzelf heel knap en willen zeker geen man die qua aantrekkelijkheid aan haar gewaagd is. Nee ze gaat voor de top 5%. Minstens zus en zo lang, met geld en status. Dat haar eigen George Clooney er maar voor 1 nachtje blijkt te zijn is een frustratie die ze later in haar profiel uit. Dan de tekst.....Vaak veel tekst die gaat wat jij voor haar moet betekenen maar niet wat zij jou te bieden heeft. Grootse verhalen over haar consumptiepatroon, springfotoos van vakanties. Dat wil zeggen als ze überhaupt een bio heeft. Veel vrouwen beschouern zichzelf zo aantrekkelijk dat een bio niet nodig is. Mocht het tot een match en een conversatie komen dan ben jij haar persoonlijke entertainer. Jij mag het gesprek op gang houden, gevat zijn en de vragen stellen. Humor blijkt vooral een mannelijke eigenschap. Haar tekst is vaak korter en vooral reagerend op jou. Als jij net als haar zou converseren is het gesprek in no-time dood. Komt het dan nog tot een date dan mag jij natuurlijk de shit betalen want dan is die gescheiden powerbrouw met tig one night stands achter de rug plotseling zwak en ouderwets. Nee dan ben je beter af met een oost europese dame. Die kunnen vaak goed koken, een borrel is altijd in huis en zijn een stuk minder arrogant. Pas wel op met russische vrouwen. Die kunnen erg materialistisch en verwaand zijn. Kennelijk een restant van de communistische armoede. Ik heb het over polen, Roemenië, wellicht Tsjechië, dat soort landen. Uiteindelijk zal ook in deze landen de invloed van het nep-feminisme steeds verder toenemen. Iets wat je nu al ziet. Ook daar steeds meer tatoeages bij vrouwen en meer vrouwen met masculiene trekjes. Maar (nu) dus ook volop vrouwen die vrouw zijn en er vrouwelijk uitzien. Moeten vaak ook niks van dat woke gebeuren hebben.

Review: Wel veel knappere vrouwen in Polen

Ook in oostblok landen en rusland zie je steeds meer vrouwen met tatoos. Sommigen zijn net zeerovers met borsten. Als de trend weer voorbij is dan kunnen ze voor veel geld deze tatoos weer verwijderen. Vermoedelijk met als aandenken littekens of een gehavende huid. Gelukkig zijn het tegen die tijd sapiosexuele vrouwen en dan gaat het om de inhoud, het intellect, geen polonaise en geen cartoons meer aan haar lijf. Sommige mannen vinden deze restanten nog steeds aantrekkelijk.
Pas op met vrouwen met kleine tatoos. Dat kan het begin zijn van een heel stripboek.
Ook Oekraïnse dames kunnen veranderen. Daarom kun je beter gaan voor een expat, een vrouw die hier al langer woont zodat je zelf kan beoordelen in hoeverre ze zich heeft aangepast.

Review: Wel veel knappere vrouwen in Polen

En mocht die volle vrouw met tatoos gewicht verliezen wat gebeurt er dan? Dat getatoueerde vlindertje trekt zich terug in een huidplooi en er blijft een rups over. Teksten worden onleesbaar of vallen gedeeltelijk weg.

Review: Wel veel knappere vrouwen in Polen

@superboer
Dat heeft te maken met de andere culturele achtergrond. Binnen deze traditionelere cultuur is het gebruikelijk dat vrouwen verzorgd en vrouwelijk voor de dag komen. Ook stellen de vrouwen zich bescheidener op. Wat overigens niet perse betekent dat ze altijd de makkelijkste zijn.
Mijn advies is als je die vrouw leuk vindt er werk van te maken. Vanwege haar traditionele achtergrond is het belangrijk dat jij het voortouw neemt. Een bloemetje of cadeautje meenemen in die cultuur is normaal voor de man om te doen. Ook is het normaal dat jij bepaalt waar de date naar toe gaat, welk cafe etc. Veel succes!

Review: Wat mensen snappen Tinder niet

Spreekt de reviewschrijver nu uit eigen ervaring en ziet hij alleen domme en lelijke vrouwen? Of denkt hij alleen maar knappe en slimme vrouwen te zien omdat hij immers zelf zo geweldig is?

Review: Wat mensen snappen Tinder niet

Door de scheve man vrouw verhoudingen kan het zijn dat zelfs lelijke en domme vrouwen enorm populair zijn vergeleken de gemiddelde man. Die vrouw krijgt dan een heel hoge rating en mag niet meer matchen met de gemiddelde man?
Hoe werkt dat algoritme dan precies?

Review: Wat mensen snappen Tinder niet

Michael zegt te snappen hoe het algoritme werkt terwijl dat geheim is. Hij denkt ook te weten dat 'wij' alleen maar lelijke en domme vrouwen te zijn krijgen. Dat is onzin want een nepprofiel met verse rating (en veel matches) liet dezelfde vrouwen zien als mn eigen profiel. Michael roept dus maar wat. Hij heeft zelf nooit de moeite genomen om nepprofielen aan te maken. Ook ontkent hij resultaten van studies naar het gedrag van vrouwen op tinder, de samenstelling van het ledenbestand etc.
Hij wordt weer aangemoedigd door het geklap van ene barbara die een poos terug ook al interesse in michael had getoond, maar het werd toen niks vanwege het leeftijdverschil. Probeert ze het nu weer..

Review: Wat mensen snappen Tinder niet

Het zou logischer zijn als Tinder gewoon wel alle vrouwen zou laten zien, zeker de knappere. Want dan gaan mannen meer en vaker swipen. En dat betekent meer omzet. Ik heb ook geen verschil ervaren tussen 2 profielen waarvan de een populair is en de ander niet.

Review: Wat mensen snappen Tinder niet

Michael weet alles zo goed en ik heb een zo afstotelijk profiel. Jaja.
Een simpele test laat zien dat t verhaal van michael niet klopt. Ook met die test allemaal dezelfde vrouwen, dezelfde lelijkerds (meerderheid) en ook een aantal knappe. Maar wacht, kom je in de leeftijdscategorie van Michael dan zijn er plots de negens en tienen van Nederland. Tenminste als Michael ze al niet verschalkt heeft en toegevoegd heeft aan zijn harem. Hij moet vast extra eiwitshakes nuttigen om t te kunnen bijhouden. Misschien kan Tinder hem gebruiken in een soort saposexuele reclame.

Review: Wat mensen snappen Tinder niet

@michael
Ik heb een poos terug al gelinkt naar externe onderzoekjes. Maar ook daar was je het niet mee eens.

Review: Wat mensen snappen Tinder niet

Als Tinder slim is laten ze wel alle vrouwen zien maar blokkeren ze matches. Volgens sommigen gebeurt dit ook en als je goed terugbladert kun je dat hier tussen de vele reviews ook vinden. Ik ga de moeite niet doen voor Michael om uit te pluizen waar het precies staat. ( hij neemt toch niks van anderen aan).
@ superboer; zelfs al ga je al die vadsige single moms liken (waarvan Tinder al dan niet vindy dat ze bij je passen), dan nog zul je maar weinig matches krijgen. Zo'n vadsige single mom gaat namelijk voor een minstens 1.85 lange succesvolle zakenman die precies zus en zo is. En die zijn er wel, maar voor 1 nachtje.

Review: Wat mensen snappen Tinder niet

Vaak zegt de profieltekst al genoeg. Veel vrouwen zitten in een negatieve modus: geen ONS/FWB, swipe links als je..... Dan nog de nodige eisen die natuurlijk het topje van de ijsberg vormen. Wat betreft hoog oogeleide vrouwen; behalve onze saposexuele Michael verkiezen de meeste mannen een knap uiterlijk boven een hoog opleidingsniveau. Dat laatste zegt tegenwoordig sowieso niet meer zo veel gezien de talloze gender- en lanterfantstudies. Het zijn dan ook vaak sociologen, psychologen, coaches, veranderdeskundigen blabla, stelt allemaal weinig voor en ze kunnen er net hun ikea meubels van betalen. Nee zij kunnen ook niet eens trakteren zelfs als ze dat zouden willen. De meeste scheidingen zijn geïnitieerd door de vrouw, maar dit geldt in het bijzonder voor de hoog opgeleide vrouw. Dus wat is dan het voordeel van een hoger opgeleide vrouw? Nul komma nul!
Die hoog opgeleide vrouwen vallen natuurlijk wel op Michael. Die krijgt de hoogopgeleide negens en tienen mee op date. Zelf is hij kennelijk gezakt bij het ontmoetingsexamen. Een hoogdravend stukje intellectuele profielproza schrijven is 1, maar dan haar in het echt blijven vermaken is 2. Het leven van een saposexuele man valt niet mee. Haal de letters s,p,o maar weg.

Review: Wat mensen snappen Tinder niet

@Michael,
Ik zal eerder op jou reageren dan de dames op jou op datingsites

Review: Lexa….Niet doen.

Natuurlijk staat lexa vol fake profielen. Sinds de komst van apps zijn sites als lexa leeggelopen. Dus is er opvulling nodig zodat het nog wat lijkt. Fake profiel = opvulling.

Review: Betaal niet om je likes te zie

Op Tinder is minstens 80% man. Wat betreft de 20% vrouwen zitten daar veel buitenlandse catfishes of golddiggers tussen, escort bureaus en vooral veel vrouwen die er heel lang al ingeschreven staan (rara hoe kan dat toch). Je bent als man dus zwaar in het nadeel maar omdat Tinder nog steeds het grootste platform is is het ern van de minst slechte opties. Dus probeer het maar ga niet betalen ervoor.

Review: Betaal niet om je likes te zie

Een aantrekkelijke single vrouw heeft totaal geen moeite om een man aan te trekken. Is ze lang single dan zit het probleem het in het behouden van de relatie. Een blik in haar medicijnenkastje is veelzeggend. Oxaxepam, temazepam en andere headmeds laten zien dat er wat mis. Voor een paar nachtjes sex is dat overigens prima want dit soort crazy chicks kunnen je best lol geven. Maar vroeg of laat breekt de hel los, een mooi moment om op te stappen, daar heb je dan een goede reden voor. Echte 'simps' lopen in de val en komen er niet uit, accepteren haar grillen en grollen. Heeft zij een onvervulde kinderwens dan kan hij enkele jaren na de geboorte van het kind opzouten, alimentatie betalen etc.

Review: Betaal niet om je likes te zie

@superboer; veel profielen hebben inderdaad als onderwerp 'consumeren': vakantie vieren, shoppen, foto's van duur restaurant eten etc. Natuurlijk moet jij dat betalen want jij bent de gentleman en zij de ouderwetse vrouw. Zelfs de gescheiden single mom beschouwt zichzelf als ouderwets. Het is maar dat je het weet. 'Geen ONS' ; een ONS betekent 'niet voor herhaling vatbaar'. Zegt genoeg dat mevrouw hierover klaagt. Zet je toch niet in je profiel zoiets? Het zijn dan ook met name vrouwen boven een bepaalde leeftijd die hier over klagen. Die zijn uitgefeest, hebben genoeg sex gehad en zoeken nu iets 'serieus' . Lees: een 'beta male provider'.
Omdat iedereen erg druk is en niet iedereen een uitgaanstype is, kan online dating best een goede aanvulling zijn. In theorie........ In de praktijk heeft de commercie dit volledig uitgemolken en wat je dan kunt vinden heb je zelf gezien; the juice aint worth the squeeze. Beste kans heb je met een Oost-Europese expat. Polen, Roemenië

Review: Betaal niet om je likes te zie

@barbara
Wij hebben het specifiek over vrijgezelle vrouwen op apps en sites. Misschien kun je een profiel als man aanmaken en jezelf verbazen.

Review: Betaal niet om je likes te zie

Mensen als Michael denken dat het aan onze rating ligt. Hij heeft zelfs een aparte review er over geschreven maar moet alleen de titel.nog in begrijpelijke taal zetten. Wij zouden een lage rating hebben omdat we het te jong zoeken of zoiets. Het algoritme van Tinder werkt op een geheime manier en ook Michael weet niet hoe dit algoritme werkt. Het is puur bashen op basis van vage aannames.
Uiteraard heeft hij zelf een heel hoge rating en wekelijks een nieuwe godin onder de lakens. Maar dat is ook maar een aanname.

Review: Betaal niet om je likes te zie

Wat een onzin.
1) je weet mn rating niet eens
2) een vers profiel kreeg geen andere voorstellen
3) ook michael weet niet hoe het algoritme werkt
4) welk eigen falen? Heb echt wel dates uit Tinder kunnen halen.
5) diverse statistieken en onderzoeken laten zien dat je als man op een datingsite of app zwaar in het nadeel bent. Zowel statistisch als door de instelling van vrouwen. Dit zijn feiten die jij graag negeert

Review: Betaal niet om je likes te zie

Nooit gezegd dat er alleen maar lelijke vrouwen op zitten.

Review: 4 dagen van te voren verplaats

Flitsdate is een criminele organisatie die liegt over een matchkans, zie een eerdere review, dus deze gang van zaken verbaast mij niets.

Review: 4 dagen van te voren verplaats

Je kan beter een willekeurige kroeg in stappen dan heb je meer kans. En het kost veel minder.

Review: 4 dagen van te voren verplaats

@Michael
Of wanneer je zo'n goed ontwikkeld vocabulaire hebt als jij. Iets met saposexueel of zoiets

Review: 4 dagen van te voren verplaats

Ik weet niet wat erger is, mijn advies om een keer een fake profiel te maken of jouw advies richting superboer om naar de hoeren te gaan........Je zou er veel van op kunnen steken van dat fake profiel. Nu moet ik jou telkens uitleggen hoe het werkt op Tinder maar dat wil je niet aannemen

Natuurlijk ontmoet jij vrouwen die zo ongelooflijk knap zijn. Zo knap zeker dat ze een gratis etentje hebben en jij er daarna niks meer van hoort. Over afhaken gesproken...De negens en tienen van Nederland haha. In jouw leeftijdscategorie zitten NIET de negens en tienen van Nederland. Misschien is er een aparte uitreiking voor de oudere saposexuele vrouw. Zo eentje met leesbril anders kan ze jouw proza niet lezen.

Review: 4 dagen van te voren verplaats

Vaak is het zo dat de man (simp) zich verplaatst naar de vrouw waarna ook nog eens wordt verwacht dat hij betaalt. Is dat onfatsoenlijk? Nee joh dat noemt zij ouderwets.
Als Michael het heeft over de ' negens en tienen' dan bedoelt hij dus aangepast aan zijn 50+ categorie. Voor mij zijn dit 4 tot zesjes. Met veel knip en plakwerk kan er een 7 tussen zitten.

Review: Misleidend

Hier lijkt me bedrog of misleiding zeker van toepassing en juridisch goed aanvechtbaar.
Het is nu ook meteen duidelijk hoe deze bedrijven aan hun zogenaamde hoge matchpercentages komen. In werkelijkheid is de kans minimaal dat je hier iemand gaat treffen. Dit heeft tal van redenen, oa de te kleine groepen, leeftijdmismatch, vrouwen met vriendin zonder interesse, enkel entertainment, 80/20 -regel.

Review: Misleidend

Ze weten zeker dat het de 2e keer gaat lukken. Werkt Jomanda nu bij flitsdate?

Review: Misleidend

Dat ze de link snel hebben aangepast is zeker in hun nadeel. Ze geven hun eigen interpretatie van het woord match welke afwijkt van de gangbare betekenis en dat is onderdeel van hun misleiding. De mensen achter flitsdate weten dat en daarom passen ze snel de link aan. Je mag deze mensen gewoon criminelen noemen want dat zijn het. Ik steun deze actie van harte. Denk ook aan consumentenorganisaties. Criminelen als flitsdate moeten verboden en bestraft worden.

Review: Slecht

Christelijke vrouwen in die leeftijd zijn doorgaans getrouwd en blijven loyaal aan hun man, scheiden niet. Misschien dat christian match een paar weduwes in de aanbieding heeft

Review: Top ervaring

Das dan een duur terrasje.

Review: Stoere vrouwen

Grappig hoe Michael het zo probeert te draaien dat het aan mij zelf ligt, mijn score. Maar met een vers nepprofiel van een knappe heer zie ik dezelfde vrouwen voorbij komen.
En ja.Er staan ook knappe dames op. Vaak al jarenlang. Staan ze ook nog op bumble ingeschreven. Rara hoe zou dat nu komen. Zelfs gemiddelde vrouwen op Tinder hebben quasi oneindig veel matches; zue mijn eerdere reviews. Dit wordt betwist door Michael. Ander, extern, onderzoek laat zien dat vrouwen op Tinder hoogstens oog hebben voor de top 10 a 5 procent knapste mannen. Ook dit wordt betwist door Michael. Maar t verklaart wel waatom je dan geen reactie krijgt. Er zijn dan net zoveel wachtenden als een populaire attractie in de efteling (en het ritje duurt evenkort)

Review: Stoere vrouwen

Michael, je moet wel goed lezen. Nergens schrijf ik dat er alleen maar lelijke of afstotelijke vrouwen op Tinder staan.
En dat je met een vers profiel geen andere dus weer dezelfde vrouwen te zien krijgt dat is toch precies dat ik bedoel.
Het moddergooien met veronderstelde frustraties laat ik voor wat t is. Ik zie overigens geruime tijd een dame uit t oostblok (expat, woont al wat jaartjes in NL). Via Tinder ontmoet.

Review: Stoere vrouwen

Voor lering en vermaak.
Ook zij moet er erg om lachen. Was haar okk al opgevallen dat veel nl vrouwen nogal bitchy gedrag vertonen

Review: Stoere vrouwen

De 80/20 regel is inmiddels gedateerd.

Review: Stoere vrouwen

Michael,
Dat ik mij zou ergeren is geheel een invulling van jouw kant.
Ik hoef weinig meer te leren maar soms zie je trends.
Wat jij ziet als tegenspreken blijkt vooral ' niet goed kunnen lezen te zijn'
Waar zeg ik een expert te zijn? Alweer een invulling van jouw kant.
Succes hangt af van je zelf, ja een open deur. Op apps als Tinder sta je alleen op flinke achterstand. Dit is onderdeel van het verdienmodel.

Review: Stoere vrouwen

Het is vooral Michael die zich kennelijk ergert. Hij zal denk ik niet matchen met de stoere vrouw. Die zit niet te wachten op zijn profiel met hoogdravende intellectuele proza. Zoiets is maar saai.

Review: Stoere vrouwen

Het Tinderprofiel van de doorsnee vrouw leest als een vakantiegids. Alsof ze het hele jaar vakantie heeft. Zoiets lukt zelfs met de alimentatie meegerekend niet. Ook op dit vlak laat het profiel het omgekeerde van de werkelijkheid zien. De meesten hebben geen cent te makken. En ook geen tijd want de kinderen zijn bijna 24x7 bij haar en dan is het max 5 weken vakantie per jaar.
Wat zij daar tegenover in de aanbieding heeft? Haar aanwezigheid! Vaak wat kilootjes meer zelfs. Eisen zijn er voor de man om aan te voldoen.

Review: Stoere vrouwen

Het woord 'direct' was me niet opgevallen als een woord dat vaak voorkomt in haar profiel. Wel de worden sportief, sociaal en spontaan. Dat laatste kan natuurlijk ook spontaan ontvlambaar zijn.
De meeste scheidingen zijn geïnitieerd door vrouwen. Het was (voor haar-) buigen of barsten. Deze verwende of verwaande portretten zie je vervolgens op apps als Tinder op zoek naar hun Mr Perfect. Vaak verraden ze hun mentaliteit al in het profiel en andere is een paar keer appen wel voldoende.

Review: Stoere vrouwen

Op Tinder zie je profielen met een afstand van vele duizenden kilometers; aziatische profielen. Daar heb je niks aan, vaak fake. Dan de fitness girls met gefotoshopte konten, vrouwen waarvan de tieten uit de blouse knallen. Die tieten zijn van siliconenen, nep, net als het hele profiel. Engelstalige profielen zijn ook vaak fake.
Wat dan echte profielen zijn, deze dames doen zich anders voor dan dat ze zijn. Is eigenlijk ook een soort fake

Review: Stoere vrouwen

@superboer.
Eigenlijk kan ik geen enkele datingsite aanraden. Die zijn allemaal leeggelopen. Een van de weinige datingsites die dan wel leeggelopen is maar nog fatsoenlijk beheert lijkt te worden is e-matching. Daar heb ik maar een paar een fake profiel gezien (zelfde fotoos met andere naam) en daar kunnen gratis leden antwoord geven op berichten van betalende leden.
Op een app als Tinder zul je niet snel een normale vrouw vinden. Veel zitten onder de medicijnen of tatoos en hebben meer bagage dan Schiphol. Met name de vrouwen op middelbare leeftijd.
Gelukkig is het vakantietijd voor je. Rusland is nu een beetje lastig geworden, maar baltische staten is prima. Maak leuke citytrips en zet evt Tinder daar aan. Maak een Engelstalig profiel, houd het luchtig qua tekst. Ik denk dat je zeker meerdere dates kunt regelen. Ga niet voor de eerste de beste maar ene die jij echt knap vindt. De dames daar zullen zich wel traditioneler opstellen maar zij zetten daar (in tegenstelling tot de vele verwende NL prinsesjes) wel wat tegenover. Dus superboer, wanneer ga jij boeken?

Review: Stoere vrouwen

@superboer: voor veel vrouwen telt de status van een man wel degelijk. Zonder werk is prima als je kunt rentenieren. Maar anders kijken ze wel verder. Misschien dat je jezelf kunt presenteren als een kunstenaar, of een wat zweverig figuur wars van materiële zaken. Maak een foto van jezelf in de natuur met op de achtergrond zo'n volkswagen busje uit de hippie tijd . Grapje hoor. Serieus, denk dat t lastig gaat worden voor je, zeker als je het eerlijk aanpakt. Als je er goed uitziet en goed kan acteren kun je er wel dates uithalen maar ik weet niet of dat je ligt.
Wat betreft ematching: check de reviews daar even.

Review: Stoere vrouwen

Veel gescheiden vrouwen van middelbare leeftijd zijn van die verwende prinsesjes met nogal een groot eisenpakket. De verwekker van haar kroost voldeed niet meer zodat zij ( in meer dan 80 procent van de gevallen) er zelf de stekker uit heeft getrokken. Haar ideale man staat natuurlijk klaar om haar (en haar bagage) op te vangen. Tja dat bleek maar voor 1 nachtje. Voortaan duidelijker vermelden: GEEN ONS. Grappig wordt het bij de zeer onaantrekkelijke vrouwen die feitelijk blij mogen zijn dat er überhaupt een kerel is die met haar in 1 bed wil liggen, zelfs voor 1 nachtje.
Heb je al geboekt naar een van de baltische staten?

Review: Amateuristisch Marketingbureau

Het feit dat de kaartenbak met kandidaten maar weinig voorstelt moet natuurlijk verborgen blijven totdat jij (na het intrapgesprek) het contract hebt ondertekend. Dit geldt voor alle relatiebureautjes

Review: Is Facebook Dating opgeheven?

Het bestaat gewoon nog steeds. Ik kan vanuit mijn facebookprofiel er gewoon op. Net nog gecontroleerd. Helaas heel veel chinese nepprofielen. Die hebben een Nederlandse lokatie binnen facebook maar dat is nep.

Review: Is Facebook Dating opgeheven?

Je komt er vanuit je eigen facebook pagina

Review: Welke Dating site?

Sites zijn passé. Leeggelopen en achterhaald door de apps. Geen enkele site heeft een voldoende aantal leden (de vrouwelijke dan). Dit geldt vrijwel zeker voor niche sites die zich op een specifieke doelgroep richten zoals hoogopgeleiden.
Dus wordt het een app. Binnen de apps is er ook een enorme versplintering. Er zijn hier ook tal van te kleine apps die de moeite van het inschrijven niet eens waard is. Ik denk dat Tinder nog steeds de grootste app is.

Review: Welke Dating site?

Die opvallend prostituee zijn worden snel van Tinder verwijderd. Een veel groter probleem zijn de Aziatische fake profielen

Review: Welke Dating site?

Bij speeddaten zijn er een stuk of 10 vrouwen. Die heb jij vooraf niet kunnen selecteren. Vaak ook nog in een te brede leeftijdsrange. Vaak samen met een vriendin, om beiden vermaakt te worden door mannen die zich zullen uitsloven.De kans op een wederzijdse match is daarom klein. Het is dus een zeer duur betaald drankje. Spannend voor wanhopige mannen die eindelijk aanspraak op een avond hebben.

Review: Welke Dating site?

Dat klopt, tegengas nodig hebben is synoniem voor onhandelbaar. Geef haar letterlijk tegengas en ren weg!
Ze zijn ook vaak allemaal sociaal, spontaan en sportief, kijken netflix, reizen de wereld rond. Maar wel lange tijd met katten ipv een kerel. Beetje verdacht he?

Review: Welke Dating site?

Het komt idd vaak op downdaten neer. De spanning van de ontmoeting helpt je dan wel er doorheen. Voor herhaling vatbaar is het niet en dan komen we uit op de definitie van een ONS. Dat vrouwen op Tinder zo massaal klagen over ONS laat zien dat veel mannen hun doorhebben en hun spel maar voor korte tijd meespelen. Net zoals de dames op Tinder faken dat ze zo Sociaal, Spontaan en Sportief zijn, moet jij het spel ook meespelen. Korte tijd.

Review: Welke Dating site?

Al die 'ondeugende' sites zullen niet werken. Ook second love niet. Daar zul je hoogstens een paar onooglijke vrouwen vinden die geen aandacht krijgen van hun eigen man. Hier mag je dan de concurrentie aangaan met een paar honderd andere mannen.

Review: Welke Dating site?

Tja, zonder baan wordt het lastig, zeker in jouw leeftijdscategorie. In de 'jonge' leeftijdscategorie speelt de status minder sterk en kun je er mee weg komen als je er goed uitziet. Wat ik jou adviseer is 'fake it until you make it' . Maak een nep LinkedIn account aan met een zogenaamd beroep. Maak onder andere een profielfoto met een colbert aan of telefonerend achter een bureau.

Review: Valt achteraf zwaar tegen.

Valt me op dat al die bureaus veel werk maken van het intakegesprek. Dit is eigenlijk het intrapgesprek. En daarna is t kommer en kwel. De kaartenbak met kandidaten blijkt niks voor te stellen.

Review: Valt achteraf zwaar tegen.

Ze regelen en rommelen wat zodat op de website vermeld kan worden dat er ook activiteiten te doen zijn. Straks ook kaartjes van de efteling verkrijgbaar?

Review: Aandacht!

Voor dat geld wil ik jou ook wel aandacht geven. Bij mij krijg je dan ook geen match

Review: Aandacht!

Allereerst zal er wederzijdse uiterlijke aantrekking moeten zijn. Dat kan een relatiebureau niet voor je bepalen. Krijg je vooraf wel een foto te zien? Het tweede is een match op basis van persoonlijkheid. Rekatiebureaus zeggen dat ze hier verstand van hebben en dat dit hun hoge tarieven rechtvaardigd. Maar hoe vaak hebben ze het bij het rechte eind en is er een succesvolle koppeling? Dat weet niemand . Wat we wel zeker weten is het geld dat je gegarandeerd kwijt bent.

Review: Leuke avond

Geinig maar geen leuke meid kunnen regelen? Het is maar wat je er van verwacht..... .

Review: Trap er niet in

Eigenlijk dus zoals bijna elke datingsite is.

Review: tegengas

Een vrouw die tegengas nodig heeft zal tegelijkertijd niet accepteren dat ze tot de orde wordt geroepen. Want tegengas nodig hebben staat gelijk aan moeilijk in omgang. Het is gewoon een van de vele tegenstrijdigheden en omgedraaide werkelijkheden waar haar profiel bol van staat. Het beste wat je junt doen met een vrouw die tegengas nodig heeft is een harde wind laten, er letterlijk schijt aan hebben.
Nornale vrouwen zijn schaars op Tinder. De beste kansen heb je bij een expat uit een
land als Roemenië

Review: Fijne relatiebemiddeling

De tarieven staan tenminste online Ben benieuwd welk pakket de reviewschrijver heeft genomen. Het kost in ieder geval vele malen meer dan een app als Tinder. En facebook dating is gratis. Betekent veel gekd betalen ook veel (garantie op) succes?

Review: Hier niet aan beginnen!

Behalve ineffectief betaal je er ook nog dik voor. De datingsites zijn sowieso gedateerd en leeggelopen sinds de komst van apps.

Review: Vaccinatievrouwen

Beste Inge,

Ik denk dat een half uur nog te weinig is voor alle leesvoer / wijze raad die ik hier heb achter gelaten. Ze staan ook bij ematching en relatieplanet bijvoorbeeld. Veel leesplezier

Review: Vaccinatievrouwen

Beste Michael
Ik lees vooral bij jou veel frustratie. Misschien kun je je inschrijven voor het Nederlands dictee en win je misschien een prijs. Dat is wellicht bevredigender dan jouw tevergeefse rondzwervingen op datingsites.

Review: Vaccinatievrouwen

@superboer: ff generaliserende: een vrouw ziet een man zonder werk net zoals een man een oerlelijke vrouw ziet. Maar in jouw geval, als je er echt goed uitziet, is online dating geen probleem. Want je doet gewoon alsof je een baan hebt. Zorg dat er ook online niets over jouw werkstatus te vinden is.

Review: Kut datingapp

Vaak zijn t gewoon inactieve profielen. Op happn gebeurt niet veel, althans beduidend minder dan bijv. Tinder. De geldbedelaars zijn vaak aziatische profielen. Van die chinese barbiepopjes met door computer gevormde heup en kont. Allemaal succesvolle 'fashiondesigners en investors' . Willen snel via whatsapp. Op dergelijke profielen klik ik niet eens

Review: Plots verwijderd zonder reden

Hier staat Tinder bekend om. Ook bij mij gebeurt toen ik een betaald lidmaatschap had. Met een wat aanstootgevend gratis account gebeurde nooit wat. Na dreiging met consumentenorganisatie kreeg ik mijn geld teruggestort maar ik moest onder een andere imlog verder want de ban werd niet opgeheven. Het zijn oplichters en van enige klantenservice is geen sprake. Gezien de astronomische winsten zou je denken dat er een normale klantenservice zou zijn. Maar nee, het zijn bots die jouw berichten beantwoorden. Gewoon niet betalen dus

Review: Teleurstellend

Het woord 'intakegesprek' kunnen ze beter veranderen in 'intrapgesprek'.

Review: Teleurstellend

Hoe langer mensen ingeschreven staan hoe meer ze er aan verdienen. De uitbater heeft dus geen belang bij een snelle en succesvolle koppeling. Het maakt de uitbater dus ook niks uit dat er maar weinig mensen in de kaartenbak zitten of dat deze paar mensen onmogelijk te koppelen zijn.

Review: Er was direct van beide kanten een klik

Inderdaad verdacht zoveel positieve reviews in korte tijd. En nergens iets over de torenhoge kosten. Ze worden in ieder geval niet meer vanuit hetzelfde IP adres verstuurd

Review: Weer gekeken

Sinds de komst van apps zijn de sites sowieso vergane glorie. Dat geldt ook voor de paar vrouwen die er nog opzitten. Maar ondat er honderden reacties komen wanen zij zichzelf een prinses. Een prinses verdient een stuk jongere man. Jaja. De realiteit is natuurlijk dat die vent er na 1 nachtje vandoor is.

Review: Bizar veel 'alleenstaande' moeders van tussen de 25-36 jaar

De inkijk die deze single moms bieden betreft dan ook nog vaak platte hangborsten, al dan niet ontsierd met een tatoo die doet denken aan een smetvlek.
Zelfs deze single moms krijgen nog honderden reacties van hongerige mannen dus bereid je voor op een eisenpakket dat groter is dan haar volslanke figuur.

Review: Bizar veel 'alleenstaande' moeders van tussen de 25-36 jaar

@kevin; de cougar vrouwen die op jongere mannen denken dat zij net als mannen zijn Maar mannen met een stuk jongere vrouw hebben het doorgaans financieel goed voor elkaar, zijn succesvol. De oudere vrouwen op datingsites daartegen zijn gelijk het fruit dat te ver is doorgerijpt, gistend, met een vleug alcohol. Daar eet je beter niet te veel van. Natuurlijk geklaag over ONS en dat komt natuurlijk door die ' toxische man', niet omdat zij niet voor herhaling vatbaar bleek te zijn.

Review: Bizar veel 'alleenstaande' moeders van tussen de 25-36 jaar

Wat betreft de single moms: het merendeel is op eigen initiatief gescheiden. Is er dus vandoor gegaan en heeft het kind, of de kinderen, hierbij meegenomen. Hierdoor zijn de mogelijkheden om af te spreken minimaal; zij heeft nooit tijd . Dat zie je ook aan de uiterlijke verzorging . Mijn slechts geklede dates waren single moms. Laat je merken dat het goed voor elkaar hebt en trakteer je op een etentje dan is zij het gegarandeerde toetje. Doe er je voordeel mee

Review: Golddigermatching

En nog slechte golddiggers ook.
Diggen is een werkwoord.
De 'dames' op ematching maken weinig werk van hun profiel, hun uiterlijk, wachten passief af. Meer goldexpecting. En ook op zoek naar een jongere kluif.

Review: Onprofessionele en waardeloze organisatie

Dat er veel meer leuke single vrouwen dan single mannen zouden zijn is een uitspraak die past bij een vrouw welke een te groot eisenpakket hanteert. Deze uberkritische vrouwen denken, nadat ze alle mannen op Tinder etc hebben afgekeurd, dat ze mr perfect kunnen kopen via een bureau. Het advies om voor goede sex naar secondlove (lees: getrouwde mannen) te gaan, past in de afkeer van de single man. Mijn advies: neem een stel katten en voeg je bij het leger 50+ crazy catladies. Volgens het CBS wil de meerderheid van de single 50+ vrouwen geen relatie meer aangaan dus kennelijk zorgt een kat op schoot voor voldoende bevrediging.

Review: Onprofessionele en waardeloze organisatie

Een vrouw die van alles heeft geprobeerd maar niks lukt. Zelfs niet op sites en apps waar 90% man is en vrouwen honderden matches hebben. En dan ligt de schuld bij het erbarmelijke niveau van de single mannen. Niet bij haar zelf natuurlijk. En natuurlijk bij het relatiebureau. Nou dat laatste wil ik dan best geloven. Relatiebureaus hebben te weinig klandizie en kunnen niet waarmaken wat ze beweren. Een beetje weldenkend mens trapt niet in zo'n bureau.

Vergeet ook niet de 'free meals hunters' en andersoortige profiteurs. Ik denk dat dat veel vaker voorkomt