Reviews van deze auteur

reacties:

Review: ik kan geen bericht sturen maar ben wel lid!!!

Beste Willem Tui,

ik vind het spijtig om te horen dat u problemen ondervindt bij het gebruik van de Lexa website. Om dit probleem voor u op te kunnen lossen, wil ik u vragen om contact op te nemen met ons Customer Care Team. Gelieve in dit bericht een zo duidelijk mogelijke omschrijving toe te voegen van het probleem dat u ondervindt. Ook eventuele foutmeldingen die u ontvangt, kunt u in dit bericht vermelden.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Wij zien uw bericht graag tegemoet via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Marieke van het Lexa Team

Review: Ik kan niet op de site van Lexa...!!

Beste Ingeling69,

ik vind het spijtig om te horen dat u problemen ondervindt met het gebruiken van de Lexa website.

Om ervoor te zorgen dat de site correct werkt op uw computer, begint u bij het installeren van de nieuwste versie van uw internet browser.

Wanneer u gebruik maakt van Mozilla Firefox, download u dan de nieuwste versie via de Mozilla website. Ik zou u graan willen voorzien van de links van deze website, echter laat deze website dat niet toe.

Maakt u gebruik van Microsoft Internet Explorer, dan download u de nieuwste versie via de website van Internet Explorer.

Vervolgens is het van belang dat uw internet browser geen pop-ups blokkeert. Maakt u gebruik van Firefox, dan kunt u het volgende doen:

- Gaat u via de optie "Opties" naar "Inhoud".
- Hier deselecteert u de optie "Pop-upvensters blokkeren". Vergeet u niet om op "OK" te klikken voor bevestiging.

Om pop-ups in te schakelen bij Internet Explorer:

- In het menu "Extra" (rechtsboven aan de pagina) selecteert u "Internetopties".
- Hier selecteert u de tab "Beveiliging" en vervolgens "Aangepast niveau".
- Wanneer u door deze lijst met opties scrollt, ziet u onder "Diversen" de optie "Pop-upblokkeringen gebruiken".
- Hier selecteert u de optie "Uitschakelen".

Wellicht maakt u ook gebruik van anti-popup of anti-virus software op uw computer, in dit geval is het raadzaam om ook naar de instellingen van deze software te kijken om er zeker van te zijn dat pop-ups van de site worden toegelaten.

Tot slot dient u de tijdelijke internetbestanden te verwijderen. Voor Firefox doet u dit als volgt:

- Gaat u via de optie "Opties" naar "Geavanceerd".
- Hier selecteert u het tabblad "Netwerk".
- In dit venster ziet u de zin "De volgende websites hebben gegevens opgeslagen voor offlinegebruik", klikt u hier op "Verwijderen".
- Tot slot klikt u op "OK" om te bevestigen.

Om tijdelijke internetbestanden in Internet Explorer te verwijderen:

- In het menu "Extra" selecteert u de optie "Internetopties".
- Selecteer u hier het tabblad "Algemeen".
- Hier ziet u de zin "Browsergeschiedenis verwijderen bij afsluiten", klikt u hier op "Verwijderen".
- Er opent zich een nieuw venster waar u de optie "Tijdelijke internetbestanden" dient aan te vinken en op "Verwijderen" te drukken.
- Wanneer u klaar bent klikt u op "OK".

Ondervindt u na het volgen van deze instructies nog steeds problemen met de website, dan wil ik u vragen om contact op te nemen met ons Customer Care Team, en in dit bericht te vermelden wat de exacte aard is van het probleem, en eventuele foutmeldingen die u ontvangt.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link op de Lexa website. Wanneer u op een willekeurige categorie en een willekeurige vraag klikt, kunt u onderaan het antwoord op de vraag de link "Stel een vraag" terugvinden. Ons Customer Care Team zal uw vraag dan binnen 48 uur beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Marieke van het Lexa Team

Review: Lidmaatschap opzeggen is hindernisbaan!

Beste John,

ik begrijp uit uw bericht dat u het annuleren van uw automatische verlenging omslachtig vindt.

Wanneer u problemen ondervindt met het annuleren van uw automatische verlenging of het verwijderen van uw profiel, kunt u hierover altijd contact opnemen met ons Customer Care Team. Zij helpen u graag met het annuleren van de automatische verlenging, en verwijderen op uw verzoek uw profiel.

Om contact op te nemen met het Customer Care Team, hoeft u niet eens ingelogd te zijn op uw profiel. Via de "Help" link onderaan de website kunt u een willekeurige categorie selecteren en vervolgens een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Marieke van het Lexa Team

Review: online zoeken

Beste Kees,

ik begrijp uit uw bericht dat u niet de zoekresultaten ontvangt die u graag zou willen.

Indien u problemen ondervindt met het gebruik van de website, kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Marieke van het Lexa Team

Review: waardeloos

Beste Single en Ik,

ik begrijp dat u problemen ondervindt met uw betaling en het gebruik van de website.

Ik wil u aanraden om contact op te nemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de Lexa website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: Member

Beste Riekert Mo,

Ik begrijp uit uw bericht dat u geen gebruik kunt maken van het betaalde membership.

Indien u nog steeds problemen ondervindt, raad ik u aan contact op te nemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: helemaal waardeloos

Beste Shogun,

Ik begrijp uit uw bericht dat een bedrag twee maal van uw rekening is geïncasseerd.

Mits het probleem nog niet is opgelost, wil ik u vragen om contact op te nemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: Oplichtersbende

Beste F. Elfrink,

ik begrijp uit uw bericht dat u een betaling heeft gedaan, maar geen gebruik kunt maken van de betaalde diensten.

Waarschijnlijk logt u in op de Lexamore website in plaats van de Lexa website. Lexa en Lexamore zijn twee verschillende websites met aparte diensten waar een aparte betaling voor gedaan dient te worden.

Het Full Membership betreft de Lexa website, en het VIP Membership de Lexamore website. Het 3 maanden membership van 38,85 Euro is een membership van de Lexa website. U dient dan ook op deze website in te loggen om gebruik te kunnen maken van de betaalde diensten.

Ik hoop dat deze informatie iets meer duidelijkheid schept. Mocht u toch nog vragen hebben en of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: Stalking

Beste Lieve,

ik begrijp uit uw bericht dat u nog steeds berichten ontvangt nadat u uw membership heeft beëindigd.

Wanneer u de automatische verlenging van uw Full Membership heeft geannuleerd, en uw membership per een betaalde datum is geëindigd, blijft uw profiel wel nog online staan en u zult u weer gratis member zijn. U dient dan vervolgens uw profiel van de website te verwijderen, zodat u helemaal geen berichten meer kunt ontvangen.

Indien u uw profiel wilt verwijderen gaat u naar de pagina "Mijn account" en dan "Mijn instellingen". Onderaan deze pagina vindt u de link om uw profiel te verwijderen. Klik op de link in de volgende zin: "Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier".

Leest u de tekst die verschijnt goed door. U heeft hier nog de keuze om uw profiel tijdelijk op te schorten of uw profiel definitief te verwijderen.

Wilt u uw profiel definitief verwijderen dan klikt u onderaan de pagina op de volgende zin:
"Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld." Door op deze link te klikken verwijdert u uw profiel definitief. Dit is onomkeerbaar:
- Uw profiel zal niet meer op Lexa.nl verschijnen en u zult geen e-mails meer ontvangen van partners van Lexa.nl
- Uw gegevens (advertentie, foto's, profiel, contacten, berichten, etc.) worden definitief verwijderd.

Het kan maximaal 24 uur duren voordat uw profiel definitief van onze site is verwijderd. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging op uw e-mail account.

Tevens kan het ook voorkomen dat u in het verleden ook een profiel heeft aangemaakt op onze andere website Lexamore. U dient dit profiel dan apart te verwijderen via de Lexamore website.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u verder nog problemen ondervinden of andere vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: Moeilijk

Beste Johan,

ik begrijp uit uw bericht dat u een melding heeft ontvangen en vervolgens kunt u het profiel niet meer teug vinden.

Wanneer u een interessebericht heeft ontvangen betekent dit enkel en alleen dat de member met de aangegeven leeftijd in het bericht, uw profiel heeft bezocht. als u klikt op de link in het bericht wordt u dan ook doorverwezen naar uw lijst met bezoeken. Met de leeftijd kunt u dan bij de meest recente bezoeken de desbetreffende member terugvinden.

Indien u nog andere vragen over de website of uw profiel heeft kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: fake profielen

Beste Daan,

ik begrijp uit uw bericht dat de optie Lexamore voor u onduidelijk is en dat u fake profielen heeft gezien op de Lexa website.

Lexa en Lexamore zijn twee verschillende websites met aparte diensten waar een aparte betaling voor gedaan dient te worden.

Lexa.nl is een allround ontmoetingssite, open voor vriendschappelijke contacten en flirts waarbij alles interactief is dankzij bijvoorbeeld het chatten.

Bij Lexamore.nl maakt u een persoonlijkheidstest aan en aan de hand van de resultaten wordt uw profiel met andere profielen gematcht. Lexamore richt zich specifiek tot een publiek dat op zoek is naar een serieuze en weldoordachte ontmoeting, met als doel een duurzame relatie.

Omdat Lexa geen persoonlijkheidstest aanbiedt, wordt u doorgelinkt naar Lexamore.

Als u op een reclame-uiting in de vorm van een banner of een tekstlink op Lexa.nl heeft geklikt, dan wordt u automatisch ingeschreven bij Lexamore.nl met dezelfde gegevens (gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres) als die u op Lexa gebruikt. Verder wordt bepaalde informatie, zoals uw leeftijd, geboorteland en woonplaats voor uw gemak gekopieerd van uw profiel op Lexa.nl naar uw profiel op Lexamore.nl. U kunt altijd uw profiel weer verwijderen van de Lexamore website.

Tevens wil ik u informeren over het feit dat Lexa geen fake profielen aanmaakt op de website. Veel members hebben reeds een nieuwe partner via de website gevonden. Lexa biedt alleen een platform voor mensen om elkaar te leren kennen. De members mogen hierbij zelf weten hoe volledig zij hun profiel hiervoor willen invullen.

Ondanks het feit dat wij vertrouwen hebben in de maatregelen die wij nemen op de website, waarderen wij het zeer dat u als member een melding maakt van elk verdacht profiel dat u tegenkomt. Een melding maakt u als volgt:

- Wanneer u een profiel bezoekt klikt u aan de linkerkant, onder de profielfoto, op de optie "Maak een melding".
- Ontvangt u een ongepast bericht, dan kunt u na het openen van het bericht klikken op de optie "Maak een melding van dit bericht".
- Tijdens een chat heeft u de optie "Agents waarschuwen" om een melding van het gesprek te maken.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u nog andere vragen of opmerkingen heeft kunt u hierover altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: Oplichting

Beste Piet,

ik begrijp uit uw bericht dat u geen gebruik heeft kunnen maken van de aanbieding van een 3 dagen gratis Full membership.

Wanneer u onze radiospot met betrekking tot 10 jaar Lexa goed beluistert wordt hierin aangegeven dat nieuwe members die zich registreren via www.10jaarlexa.nl automatisch een gratis 3 dagen Full membership krijgen toegewezen.

Indien u zich via de gewone Lexa website heeft ingeschreven, zult u niet automatisch een 3 dagen membership toegewezen krijgen. U kunt hier echter contact over opnemen met ons Customer Care Team, zodat zij voor u kunnen nakijken of u alsnog recht heeft op deze 3 gratis dagen.

U kunt uw verzoek/bericht versturen via de "Help" link onderaan de Lexa website. Hier klikt u op een willekeurige categorie, een willekeurige vraag en vervolgens scrolt u naar beneden en klikt u op de link "Stel een vraag" om een bericht te sturen. Gelieve in dit bericht uw gegevens te vermelden waarmee u zich bij ons geregistreerd heeft. U zult dan binnen 48 uur een antwoord ontvangen op uw bericht.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: hoe kan ik voorkomen dat mijn lidmaatschap stopt zonder dat het automatisch wordt verlengd

Beste Wilma,

ik begrijp uit uw bericht dat u graag uw automatische verlenging wilt annuleren.

De automatische verlenging kunt u op elk gewenst moment onderbreken door ten minste 48 uur voor de vervaldatum van uw membership op de juiste link te klikken in de rubriek "Mijn account" en dan "Mijn instellingen". Kiest u daar de rubriek "Mijn membership" en dan "Mijn membership beheren". Hier vindt u de informatie om de automatische verlenging stop te zetten.

Kiest u ervoor om de automatische verlenging nu stop te zetten, dan kunt u van uw membership gebruik maken tot de vervaldatum.

Indien het u niet zelf lukt om de automatische verlenging te annuleren, dan kunt u contact opnemen met ons Customer Care Team. Dit kunt u alleen doen via de "Help"link onderaan de Lexa website. Hier klikt u op een willekeurige categorie, een willekeurige vraag en vervolgens scrolt u naar beneden en klikt u op de link "Stel een vraag" om een bericht te sturen. Gelieve in dit bericht uw gegevens te vermelden waarmee u zich bij ons geregistreerd heeft. U zult dan binnen 48 uur een antwoord ontvangen op uw bericht.

Berichten naar het e-mailadres [email protected] kunnen wij niet ontvangen of beantwoorden. U kunt alleen contact opnemen via de "Help" link.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: OPLICHTERS // OPLICHTERS // OPLICHTERS //

Beste Tim,

ik begrijp uit uw bericht dat de website 10jaarlexa.nl niet vindbaar is voor u.

Ik heb dit voor u getest en wanneer ik www.10jaarlexa.nl of www.tienjaarlexa.nl invoer in mijn internetbrowser, ik zonder problemen op de actie website geraak, waar ook in een roze ballon 3 dagen gratis vermeld staat.

Graag attendeer ik u erop dat alleen nieuwe members die zich registreren via de actiewebsite een gratis 3 dagen Full Membership toegekend krijgen. Wanneer u al een profiel op de Lexa website heeft, kunt u niet weer een nieuw account aanmaken.Deze actie loopt nog tot eind oktober.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de Lexa website. Hier klikt u op een willekeurige categorie, een willekeurige vraag en vervolgens scrolt u naar beneden en klikt u op de link "Stel een vraag" om een bericht te sturen. Gelieve in dit bericht uw gegevens te vermelden waarmee u zich bij ons geregistreerd heeft. U zult dan binnen 48 uur een antwoord ontvangen op uw bericht.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: Lexa

Beste Roland,

ik begrijp uit uw bericht dat u geen antwoord ontvangt op uw verstuurde berichten en dat u hier graag contact over wilt opnemen met het Customer Care Team van Lexa.

Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de Lexa website. Hier klikt u op een willekeurige categorie, een willekeurige vraag en vervolgens scrolt u naar beneden en klikt u op de link "Stel een vraag" om een bericht te sturen. Gelieve in dit bericht uw gegevens te vermelden waarmee u zich bij ons geregistreerd heeft. U zult dan binnen 48 uur een antwoord ontvangen op uw bericht.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: weg geld

Beste Ingrid,

ik begrijp uit uw bericht dat u een foutieve betaling heeft gedaan en hier graag contact over wilt opnemen met Lexa.

In het geval van een nieuwe aankoop kunt u een betaling binnen 7 dagen na uw aankoop intrekken en om een terugbetaling vragen. Deze optie is alleen mogelijk wanneer de diensten waar u voor betaald heeft, niet gebruikt zijn. U kunt dit terugvinden in onze algemene voorwaarden (Artikel 2) op de website.

U kunt met al uw vragen en opmerkingen altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de Lexa website. Hier klikt u op een willekeurige categorie, een willekeurige vraag en vervolgens scrolt u naar beneden en klikt u op de link "Stel een vraag" om een bericht te sturen. Gelieve in dit bericht uw gegevens te vermelden waarmee u zich bij ons geregistreerd heeft. U zult dan binnen 48 uur een antwoord ontvangen op uw bericht.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, en hoop dat ons team snel met een oplossing voor u zal komen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: lexa gaat je leven niet verrijken

Beste that70sman,

ik begrijp uit uw bericht dat u het gevoel heeft dat de flirts die u ontvangt niet van echte aard zijn, omdat de desbetreffende dames niet terug te vinden zijn.

Ik vind het spijtig om te horen dat u er zo over denkt en wil u dan ook graag uitleg hierover geven.

Ten eerste wil ik u verzekeren van het feit dat Lexa geen nep flirts verstuurt of nep berichten. Het kan zijn dat u regelmatig berichten, flirts en favorieten ontvangt van members, en dat in de tussentijd deze member of zelf zijn of haar profiel heeft verwijderd, of verwijderd is door ons toezichtsteam.

Wij doen ons uiterste best om de veiligheid van onze members op de website te garanderen. Hiervoor moeten wij soms profielen verwijderen die verdacht worden van fraude.

Wanneer een profiel verwijderd is van de website, kunt u de desbetreffende member inderdaad niet meer terugvinden. Tevens zullen de ontvangen flirts en of berichten van deze member en ook alle andere gegevens van deze member, van de website verwijderd worden.

Ik hoop dat dit het een en ander voor u verduidelijkt. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de Lexa website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en dan een willekeurige vraag, en vervolgens scrolt u naar beneden en klikt u op "Stel een vraag". U zult dan binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: DIEVEN!!!!!!!!

Beste Rob,

ik begrijp uit uw bericht dat het u niet lukt om uw automatische verlenging te annuleren en u hier erg ontevreden over bent.

Ik vind het spijtig om te horen dat u problemen ondervindt met het annuleren van uw automatische verlenging. Wat ik uit uw bericht begrijp is dat u de verlenging probeert uit te vinken. U kunt dit alleen doen op deze manier, wanneer u nog een betaling moet doen en dus niet wanneer u al over een Full Membership beschikt.

De automatische verlenging kunt u op elk gewenst moment onderbreken door ten minste 48 uur voor de vervaldatum van uw membership op de juiste link te klikken in de rubriek "Mijn account" en dan "Mijn instellingen". Kiest u daar de rubriek "Mijn membership" en dan "Mijn membership beheren". Hier vindt u de informatie om de automatische verlenging stop te zetten.

Indien u alsnog problemen ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: Alleen de hopelozen blijven

Beste obb,

ik begrijp uit uw bericht dat u verrast bent over het feit dat u gevraagd wordt om een betaling te doen voor de Lexa website.

Het is gratis om een profiel aan te maken op de website, te zoeken naar members en flirts te versturen. Zodra u uw berichten wilt inzien, uw flirts wilt bekijken of uw favorieten, of zelf berichten wilt versturen dient u een Full Membership aan te gaan. Dit membership wordt aangeboden in de varianten: 1 maand, 3 maanden en 6 maanden.

Met elk Full Membership maakt u gebruik van de volgende voordelen:

- Chatten met de LexaMessenger
- Berichten lezen en verzenden
- Uitgebreid zoeken en favoriete zoekopdrachten opslaan
- Alle foto's bekijken
- Persoonlijke fotoalbums bekijken
- Onbeperkt profielen bekijken
- Voorrangsbehandeling Customer Care afdeling

U heeft ook de mogelijkheid om ongelimiteerd gebruik te maken van de uitgebreide zoekopdrachten.

Indien u uw membership via creditcard, iDeal of PayPal betaald heeft, wordt dit automatisch maandelijks een dag voor de vervaldatum verlengd. U kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment onderbreken door uiterlijk 48 uur voor de vervaldag van uw membership op de juiste link te klikken in de rubriek "Mijn account" en dan "Mijn instellingen". Kiest u daar de rubriek "Mijn membership" en dan "Mijn membership beheren". Hier vindt u de informatie om de automatische verlenging stop te zetten.

Ik hoop u hiermee iets meer duidelijkheid te hebben gegeven. Indien u nog andere vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: [email protected]

Beste Lars,

ik begrijp uit uw bericht dat u meerdere verdachte profielen bent tegen gekomen op de Lexa website. Ons toezichtsteam doet hard zijn best om verdachte profielen of IP adressen te weren of te verwijderen van de website. Echter lukt dit niet altijd, en daarom geven wij al onze members de mogelijkheid om een melding te maken van een verdacht profiel.

Een melding maakt u als volgt:

- Wanneer u een profiel bezoekt klikt u aan de linkerkant, onder de profielfoto, op de optie "Maak een melding".
- Ontvangt u een ongepast bericht, dan kunt u na het openen van het bericht klikken op de optie "Maak een melding van dit bericht".
- Tijdens een chat heeft u de optie "Agents waarschuwen" om een melding van het gesprek te maken.

Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd en dat u met plezier gebruik blijft maken van onze website. Mocht u nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Getrouwde leden

Beste Celina,

ik begrijp uit uw bericht dat u een getrouwde member bent tegen gekomen op de Lexa website. Iedereen kan gratis een profiel aanmaken op de website, en wanneer een member nergens vermeld dat diegene getrouwd is en op zoek is naar iets anders, kunnen wij hier helaas verder geen controle op uitoefenen. Members die getrouwd zijn mogen zich wel inschrijven op de website, maar alleen wanneer zij op zoek zijn naar vriendschappelijk contact zijn. Het op zoek gaan naar puur seksueel contact is strict verboden.

Indien u een verdacht profiel tegenkomt, of iemand die zich niet aan de voorwaarden houdt, kunt u hier een melding van maken.

Een melding maakt u als volgt:

- Wanneer u een profiel bezoekt klikt u aan de linkerkant, onder de profielfoto, op de optie "Maak een melding".
- Ontvangt u een ongepast bericht, dan kunt u na het openen van het bericht klikken op de optie "Maak een melding van dit bericht".
- Tijdens een chat heeft u de optie "Agents waarschuwen" om een melding van het gesprek te maken.

Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd en dat u met plezier gebruik blijft maken van onze website. Mocht u nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Oplichters actief of LexaMore

Beste Diane,

ik begrijp uit uw bericht dat u in aanraking bent gekomen met een oplichter op de Lexamore website. Ik ben in ieder geval blij om te horen dat u niet bent ingegaan op de praktijken van deze man. Ik kan u dan ook melden dat zijn profielen op de website met betrekking tot het door u opgegeven e-mailadres per midden augustus definitief van de website zijn verwijderd.

Ondanks het feit dat wij vertrouwen hebben in de maatregelen die wij nemen op de website, waarderen wij het zeer dat u als member een melding maakt van elk verdacht profiel dat u tegenkomt. Een melding maakt u als volgt:

- Wanneer u een profiel bezoekt klikt u aan de linkerkant, onder de profielfoto, op de optie "Maak een melding".
- Ontvangt u een ongepast bericht, dan kunt u na het openen van het bericht klikken op de optie "Maak een melding van dit bericht".
- Tijdens een chat heeft u de optie "Agents waarschuwen" om een melding van het gesprek te maken.

Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd en dat u met plezier gebruik blijft maken van onze website. Mocht u nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Ook al van die oplichters

Beste Itsmee,

ik begrijp uit uw bericht dat u een vervelende ervaring heeft gehad met onze memberships voor de Iphone. Graag geef ik u hier meer informatie over.

Wanneer u via de Lexa app op uw Iphone een profiel aanmaakt en betaald voor een Lexa Iphone Membership, kunt u alleen gebruik maken van de betaalde diensten op de Lexa website via uw Lexa app. De prijzen van de Iphone memberships zijn ook anders dan de prijzen op de website. Zo kunt u via uw Iphone een membership aangaan van 1 week, iets wat op de website niet mogelijk is. Tevens dient u een eventuele automatische verlenging of beëindiging door te geven via Itunes. U bent een membership aangegaan via uw Iphone en kunt deze alleen via Itunes beeindigen.

Wanneer u een betaling doet voor een Full Membership via de website kunt u gebruik maken van de betaalde diensten op de website en via de Lexa app op uw Iphone.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u nog andere vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Contactgegevens Lexa

Beste Johan,

ik begrijp uit uw bericht dat u graag contact op wilt nemen met Lexa. U kunt ons Customer Care Team bereiken via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Het is alleen mogelijk om via deze manier contact op te nemen met Lexa.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Contactgegevens Lexa

Het vinkje kunt u alleen gebruiken voordat u een betaling gaat doen. Dus wanneer u al een Full membership bent aangegaan kunt u niet meer hierna via het vinkje op de betaalpagina de automatische verlenging annuleren.

U dient dan via "Mijn account" en "Mijn instellingen" bij "Mijn membership beheren" de automatische verlenging te annuleren. Mocht dit niet lukken of mocht u andere problemen ondervinden dan kunt u bij "Help" eerst naar een oplossing zoeken door een categorie te kiezen waar uw probleem betrekking op heeft en vervolgens de vraag. Mocht dit niet voldoende zijn dan kunt u onderaan deze uitleg een grijs vakje terugvinden met de link "Stel een vraag". Vervolgens vult u het contactformulier in en zult u binnen 48 uur een antwoord ontvangen op uw bericht.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: al weken geen verbinding meer met lexa

Beste katje,

ik begrijp uit uw bericht dat u niet meer kunt inloggen op uw Lexa profiel om op te kunnen zeggen.

Helaas heb ik onvoldoende gegevens van u, om uw gegevens in te kunnen zien en u verder te helpen. Ik wil u dan ook vragen om contact op te nemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen. Gelieve in dit bericht uw gebruikersnaam en e-mailadres te vermelden waarmee u geregistreerd bent.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: al weken geen verbinding meer met lexa

Ik heb het profiel katje70 inmiddels van de website verwijderd zodat niemand meer toegang heeft. Het is uiteraard niet slim om inloggegevens op een publieke website te vermelden. Daarom heb ik ook aangegevan om contact op te nemen met het Customer Care Team. Hiervoor hoeft met niet in te loggen op het profiel, maar gewoon via de "Help" link links onderaan de startpagina het contactformulier in te vullen. Wanneer u verbindingsproblemen heeft, ligt dit aan uw computer en dient u de instellingen na te gaan.

Ik hoop dat hiermee uw probleem is opgelost.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Lexa a scam? i need help!

Hello Pina,

I understand that you would like to contact our Customer Care Team in regards to a payment that has been made without your consent.

Our Customer Care Team can only reached by mail and not by telephone. You can send your message regarding the payment via the "Help" link on the Lexa website. Here you just pick a random category and then a random question. Then you scroll down and click on the grey link "Stel een vraag". A contactform will be shown. Please provide the details of your Lexa profile.

I hope this information will suffice and that our Customer Care Team will help you out as soon as possible.

Kind regards,

Christine

Lexa Team

Review: Slechte zaak.....verkleving voor het leven bij niet tijdig opzeggen....

Beste Bobby,

ik vind het spijtig om te horen dat u ontevreden bent over de Lexa website.

Lexa probeert het hanteren van een automatische verlenging niet te verbergen, en vermeld dit dan ook al op de betaalpagina wanneer u een betaling gaat doen. Tevens bieden wij u op de betaalpagina al de gelegenheid om de automatische verlenging te annuleren. Ook kunt u alle informatie over een automatische verlenging altijd terug lezen in onze algemene voorwaarden (artikel4.2).

U heeft gedurende uw Full Membership de mogelijkheid om te allen tijde en tenminste 48 uur voor de vervaldatum, uw automatische verlenging te annuleren, via "Mijn account", "Mijn instellingen" en "Mijn membership beheren".

De reden dat Lexa u steeds informeert over het invullen van uw profiel, is omdat er gebleken is dat een compleet profiel uw kansen op het vinden van een nieuwe partner aanzienlijk vergroot.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wanneer u nog vragen en of andere opmerkingen heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de Lexa website.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Lexa is een oplichtersbende

Beste Marco,

ik begrijp uit uw bericht dat u ontevreden bent dat u niet weet wie gratis is geregistreerd op de website, en zo berichten onbeantwoord blijven.

Graag wil ik u informeren over onze extra opties. Met een extra optie Premium kunt u uw contactbereik aanzienlijk vergroten, doordat deze optie het mogelijk maakt dat ook gratis members uw berichten kunnen lezen en beantwoorden.

De voordelen van de optie Premium (9,90 euro extra per maand):

- Aan alle gratis members op Lexa.nl de mogelijkheid bieden contact te kunnen leggen.
- Als eerste voorgesteld worden aan de nieuwe members.
- Naar voren geschoven worden bij "Lexa stelt voor" op de homepage.

Maar u verschijnt bovendien, als Premium Member voor alle personen die uw profiel bezoeken. Deze personen kunnen dan:

- Uw persoonlijke fotoalbum bekijken.
- De berichten die u hen stuurt lezen en beantwoorden.
- Uw berichten via LexaMessenger lezen en beantwoorden.

Met deze extra optie weet u in ieder geval zeker dat uw berichten gelezen kunnen worden, en kunt u tevens een antwoord verwachten.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor verdere vragen en of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link op de website.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Pas op met LEXA !!!!!

Beste Jan,

ik begrijp uit uw bericht dat uw membership automatisch verlengd is zonder uw toestemming en dat u deze verlenging alleen 48 uur van te voren kunt annuleren.

Wij proberen zo duidelijk mogelijk te zijn naar onze members, en geven dan ook al bij betaling van het Full Membership aan dat er een automatische verlenging zal plaatsvinden. Tevens kunt u deze ook al annuleren op de betaalpagina. Verder ontvangt u een betaalbevestiging waar de automatische verlenging in vermeld staat. Tevens kunt u de informatie over het hanteren van een automatische verlenging te allen tijde terugvinden in artikel 4.2. van onze algemene voorwaarden.

U kunt gedurende uw Full Membership altijd en minimaal 48 uur voordat het membership vervalt (dus niet binnen 48 uur), de automatische verlenging annuleren via "Mijn account", "Mijn instellingen" en "Mijn membership beheren".

Indien u problemen ondervindt met het annuleren van uw automatische verlenging dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: PAS OP!! Lexa verdiend geld door onduidelijke informatie te geven.

Beste P.Venema,

ik begrijp uit uw bericht dat u ontevreden bent over een automatische verlenging die heeft plaats gevonden.

Lexa informeert members op de betaalpagina over het gebruik van een automatische verlenging. Tevens heeft u op de betaalpagina al de mogelijkheid om de automatische verlenging uit te vinken. Ook kunt u alle informatie over een automatische verlenging altijd terugvinden in artikel 4.2. van onze algemene voorwaarden.

Gedurende uw Full Membership kunt u de automatische verlenging zelf altijd en tenminste 48 uur voor de vervaldatum annuleren. U doet dit via "Mijn account", "Mijn instellingen" en vervolgens klikt u op "Mijn membership beheren". Deze informatie kunt u ook terugvinden in onze FAQ.

U kunt altijd contact opnemen met het Customer Care Team viade "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: betaalt 38.85euro

Beste vermeer,

ik begrijp uit uw bericht dat u geen gebruik kunt maken van uw profiel met een 3 maanden Full membership.

Ik heb uw gegevens voor u nagekeken en kan u melden dat ik u meerdere malen schriftelijk tw woord heb gestaan via de Lexa en Lexamore website. In deze berichten heb ik u aangegeven dat u telkens op een verkeerd profiel inlogt en dus in dient te loggen op uw profiel "manuelajans".

Op een gegeven moment bleek dat u uw profiel zelf van de website verwijderd had. Ik heb het toen weer voor u heropend, zodat u weer kon inloggen en verder gebruik kon maken van uw betaalde Full Membership. Nu kijk ik vandaag 04-07-2012 naar uw gegevens en zie dat u wederom per vandaag uw profiel van de website verwijderd heeft.

Als u telkens uw betaalde profiel van de website verwijderd, kunt u er inderdaad geen gebruik van maken. Ik heb nu voor de laatste keer uw profiel heropend, zodat u weer kunt inloggen op de Lexa website. Als u nu wederom uw profiel van de website verwijderd, bent u echter uw geld kwijt en kan ik verder niets meer voor u doen.

U dient dus in te loggen op het profiel "manuelajans" op de website Lexa.nl.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. U kunt altijd contact opnemen met het Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Kijk uit!

Beste Saab,

ik vind het spijtig om te horen dat u een vervelende ervaring heeft gehad met een van onze members op de Lexa website.

Indien u denkt dat een profiel ongepast is, of indien een member de algemene gebruiksvoorwaarden niet respecteert, heeft u drie mogelijkheden:

- Wanneer u een profiel bezoekt klikt u aan de linkerkant, onder de profielfoto, op de optie "Maak een melding".
- Ontvangt u een ongepast bericht, dan kunt u na het openen van het bericht klikken op de optie "Maak een melding van dit bericht".
- Tijdens een chat heeft u de optie "Agents waarschuwen" om een melding van het gesprek te maken.

Om de behandeling van uw klacht te versnellen, wil ik u aanraden de volgende gegevens in uw melding te zetten: gebruikersnaam, datum, tijd en aard van het probleem. Op basis hiervan kan ons Customer Care Team maatregelen nemen. Dit kan uiteen lopen van een waarschuwing tot opheffing van het profiel.

Om te vermijden dat deze persoon nog contact met u opneemt, raden wij u aan deze member te blokkeren door deze op uw blacklist te zetten.

Ondanks het feit dat we klachten over andere members erg serieus nemen, hopen we dat u begrijpt dat onze controle zich beperkt tot wat er daadwerkelijk op de site gebeurd is. Lexa kan geen invloed uitoefenen op gedrag buiten de site.

Tevens geeft u aan dat uw gegevens gebruikt worden voor andere websites. U kunt zelf via uw profiel aangeven of u hier wel of geen toestemming voor wilt geven. Dit doet u door via "Mijn gegevens" naar "Mijn instellingen" te gaan en op deze pagina "Ik wil graag een spotlight member zijn" uit te vinken.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. U kunt altijd contact opnemen met het Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Niet kunnen reageren om mails

Beste Ibrahim,

u geeft in uw review aan dat u niet op de hoogte was van de kosten en de eventuele extra opties.

Graag voorzie ik u en iedereen die deze reviews kan lezen van de volgende informatie.

U kunt zich te allen tijde gratis aanmelden op de website. Als gratis member kunt u de standaard zoekopdrachten gebruiken en tot 5 profielen per dag bekijken.

Wanneer u een betaling doet voor een Full Membership kunt u gebruik maken van de volgende voordelen:

- Chatten met de LexaMessenger
- Berichten lezen en versturen
- Uitgebreid zoeken en favoriete zoekopdrachten opslaan
- Alle foto's bekijken
- Persoonlijke fotoalbums bekijken
- Onbeperkt profielen bekijken
- Voorrangsbehandeling Customer Care afdeling

Het kan natuurlijk zo zijn dat u inderdaad een bericht verstuurt naar een gratis member, en deze kan u vervolgens geen antwoord geven. Hiervoor hebben wij een extra optie Premium beschikbaar gesteld. Met deze extra optie kunnen ook gratis members uw berichten lezen en beantwoorden. Tevens kunnen zij ook met u chatten.

De voordelen van de optie Premium (9,90 euro extra per maand):

- Aan alle gratis mannen/vrouwen op Lexa.nl de mogelijkheid bieden contact te kunnen leggen.
- Als eerste voorgesteld worden aan de nieuwe members.
- Naar voren geschoven worden bij "Lexa stelt voor" op de homepage.

Maar u verschijnt bovendien, als Premium Member voor alle personen die uw profiel bezoeken. Deze personen kunnen dan:

- Uw persoonlijke fotoalbum bekijken.
- De berichten die u hen stuurt lezen en beantwoorden.
- Uw berichten via LexaMessenger lezen en beantwoorden.

Verder bieden wij ook nog een extra optie Control aan, die u de mogelijkheid geeft om uw status op offline in te stellen, zodat u ongezien en ongestoord profielen van andere members kunt bekijken. Andere voordelen van deze extra optie (6,90 Euro per maand extra) zijn:

- Vraag leesbevestigingen van uw e-mails.
- Log in op Lexa via uw mobiel, waar u ook bent.
- Een rustmoment inlassen via de chat modus 'offline'.
- Kies wie u 'online' kunt zien.
- Activeer uw afwezigheidsmanager.

Ik hoop u en anderen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u vragen en of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Bedankt reviewers

Beste Rinus,

ik vind het spijtig om te horen dat de negatieve verhalen over onze website u ervan weerhouden om gratis member te worden. Lexa kent ook vele succesverhalen en dus positieve reacties. Deze kunt u sowieso terug vinden op onze website.

Ik wens u in ieder geval veel geluk in uw zoektocht naar het vinden van liefde.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Oplichters

Beste Daan,

ik begrijp uit uw bericht dat u niet op de hoogte was van een automatische verlenging en u deze graag gerestitueerd wilt zien.

Ik vind het spijtig om te horen dat u een slechte ervaring heeft met onze website en wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Wij doen ons uiterste best om zo duidelijk mogelijk te zijn naar onze members. Het spijt mij dan ook te horen dat u hier anders over denkt. Op onze betaalpagina wordt aangegeven dat al onze Full Memberships automatisch worden verlengd met 1 maand mits u dit zelf annuleert. U kunt de automatische verlenging reeds bij betaling annuleren door deze op de betaalpagina uit te vinken. Wanneer u dit niet doet, gaat u akkoord met een automatische verlenging.

Na betaling ontvangt u een bevestiging van uw betaling en wordt u tevens op de hoogte gebracht van het gebruik van een automatische verlenging. U kunt deze verlenging vervolgens te alle tijde annuleren en minimaal 48 uur voor de vervaldatum van uw membership via de tab "Mijn account", "Mijn instellingen" en vervolgens klikt u op "Mijn membership beheren".

Wanneer u bij betaling akkoord bent gegaan met een automatische verlenging en deze zelf niet tijdig heeft geannuleerd, bieden wij geen restitutie aan.

Tevens geeft u aan een bericht te hebben gestuurd naar het door u genoemde e-mailadres. Ik kan u melden dat de berichten die u stuurt naar dit e-mailadres niet zullen worden ontvangen door ons Customer Care Team. U kunt enkel en alleen contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, en ons Customer Care Team ziet uw vragen en of opmerkingen graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: OPLICHTERS

Beste Jimmy,

ik begrijp uit uw bericht dat u weinig reacties heeft mogen ontvangen op de door u verstuurde berichten, en tevens geeft u aan niet op de hoogte zijn van een automatische verlenging en hoe u deze kunt annuleren.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Ten eerste wil ik aangeven dat het actief op zoek gaan naar een partner middels het sturen van meerdere berichten een goed instelling is van u. Echter heeft Lexa geen enkel invloed op de uitkomst hiervan. Het kan zijn dat de door u verstuurde berichten niet gelezen en beantwoord konden worden, omdat de desbetreffende member waarnaar u de berichten gestuurd heeft als gratis member op de website geregistreerd staat. Gratis members zijn niet in de gelegenheid om uw berichten te lezen of te beantwoorden mits ze een betaling doen voor een Full Membership.

U kunt echter uw contactbereik vergroten door een extra optie Premium te nemen bovenop uw Full Membership. Met deze extra optie zijn namelijk ook gratis members op de website in staat om uw berichten te lezen en te beantwoorden. Een extra optie Premium is verkrijgbaar voor 9,90 Euro per maand en biedt u de volgende voordelen:

- Aan alle gratis members op Lexa.nl de mogelijkheid bieden contact te kunnen leggen.
- Als eerste voorgesteld worden aan de nieuwe members.
- Naar voren geschoven worden bij "Lexa stelt voor" op de homepage.

Maar u verschijnt bovendien, als Premium Member voor alle personen die uw profiel bezoeken. Deze personen kunnen dan:

- Uw persoonlijke fotoalbum bekijken.
- De berichten die u hen stuurt lezen en beantwoorden.
- Uw berichten via LexaMessenger lezen en beantwoorden.

Tevens geeft u aan niet op de hoogte te zijn gebracht van een automatische verlenging en hoe u deze kunt annuleren.

Wij doen ons uiterste best om zo duidelijk mogelijk te zijn naar onze members. Op het moment van aankoop werd aangeven dat uw membership elke maand automatisch verlengd zal worden, tenzij u aangeeft dat u geen verlenging wenst. Dit doet u door op de vraag "Wil je niet het risico lopen je contacten te verliezen en kies je dus voor een automatische verlenging van je membership?" het antwoord "Nee" aan te vinken. Vinkt u deze niet aan, dan betekent dit automatisch dat u akkoord gaat met de automatische verlenging.

De automatische verlenging kunt u op elk gewenst moment onderbreken door ten minste 48 uur voor de vervaldatum van uw abonnement op de juiste link te klikken in de rubriek "Mijn account" en dan "Mijn instellingen". Kiest u daar de rubriek "Mijn membership" en dan "Mijn membership beheren". Hier vindt u de informatie om de automatische verlenging stop te zetten.

Graag wil ik u er van op de hoogte brengen dat u de algemene voorwaarden omtrent de automatische verlenging kunt terugvinden in Artikel 4.2 op de website. Deze kunt u lezen voordat u zich inschrijft, gedurende de inschrijving en ook wanneer u eenmaal ingeschreven bent.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Neemt u gerust contact met ons op wanneer u nog verdere vragen heeft via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: code2

Beste J.Wezenber,

ik begrijp uit uw bericht dat uw ex u heeft ingeschreven op de Lexamore website en u dit graag ongedaan wilt laten maken.

Ik vind het spijtig om te horen dat iemand anders ongevraagd een profiel voor u heeft aangemaakt. Ik heb het door u genoemde gratis profiel dan ook van de website verwijderd.

Houd u er rekening mee dat het tot 24 uur kan duren voordat al uw informatie van de website is verwijderd. Vanaf dit moment kunt u niet langer inloggen op de website en ontvangt u tevens geen berichten meer van ons.

Mijn welgemeende excuses voor het ongemak.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u nog andere vragen en of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexamore Team

Review: tegenovergestelde effect

Beste Erik,

ik begrijp uit uw bericht dat u ontevreden bent over het aanbod vrouwen op de website, welke op u reageert.

Lexa is een weergave van het dagelijks leven, wat inhoudt dat u inderdaad een enorme diversiteit aan personen zult tegenkomen op de site. Ik vind het jammer om te horen dat u niet hetgeen gevonden heeft wat u zocht, en enkele slechte ervaringen heeft gehad.
Om die reden adviseren wij dan ook om, voordat u afspreekt, eerste een bepaald vertrouwen op te bouwen via de website. Op het moment dat u zich comfortabel voelt bij de andere persoon kunt u ervoor kiezen om persoonlijke gegevens uit te wisselen of af te spreken.
Voor afspreken via Lexa geldt hetzelfde als voor elke andere ontmoeting, ga hier altijd met enige waakzaamheid mee om.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u veel geluk met uw zoektocht naar die ene ware liefde.

Indien u nog andere vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Veel spam bij Lexa

Beste Marc,

ik begrijp uit uw bericht dat u veel spammers heeft ontdekt op de website, en dat er na een melding geen actie wordt ondernomen met betrekking tot spammers.

Ik vind het spijtig om te horen dat u een slechte ervaring heeft met onze website.

Ik wil u ten eerste bedanken voor uw oplettendheid op de website en uw actieve instelling door meldingen te maken van spammers. Wij nemen meldingen en klachten over andere members zeer serieus. Echter kunnen wij alleen handelen wanneer de desbetreffende member zich niet houdt aan de gebruiksvoorwaarden zoals deze in de algemene voorwaarden op de website beschreven staan. Wanneer een member zich niet aan de gebruikersvoorwaarden houdt zullen er maatregelen worden genomen. Deze lopen uiteen van een waarschuwing tot verwijdering van een profiel. Het kan dus zo zijn dat de members waar u een melding van gemaakt heeft een waarschuwing hebben ontvangen en dat het profiel niet meteen verwijderd is.

Ik wil u graag bedanken voor uw hulp in het onderhouden van een prettige sfeer op onze website. Tevens wil ik u vragen om meldingen te blijven maken van members die verdacht zijn en zich niet houden aan de gebruiksvoorwaarden.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: lexa

Beste Jeti,

ik begrijp uit uw bericht dat u members bent tegen gekomen op de website die crimineel bleken te zijn of illegaal in Nederland.

Ik vind het spijtig te horen dat u een vervelende ervaring heeft gehad met een van de members. Het heeft bij ons hoge prioriteit dat u een veilig en prettig gevoel heeft bij het gebruik van de site. Iedereen heeft de gelegenheid om zich gratis bij Lexa in te schrijven, echter moet iedere member zich aan de gebruiksvoorwaarden houden van de website.

Indien u denkt dat een profiel ongepast is, of indien een member de algemene gebruiksvoorwaarden niet respecteert, heeft u drie mogelijkheden:

- Wanneer u een profiel bezoekt klikt u aan de linkerkant, onder de profielfoto, op de optie "Maak een melding".
- Ontvangt u een ongepast bericht, dan kunt u na het openen van het bericht klikken op de optie "Maak een melding van dit bericht".
- Tijdens een chat heeft u de optie "Agents waarschuwen" om een melding van het gesprek te maken.

Om de behandeling van uw klacht te versnellen, wil ik u aanraden de volgende gegevens in uw melding te zetten: gebruikersnaam, datum, tijd en aard van het probleem. Op basis hiervan kan ons Customer Care Team maatregelen nemen. Dit kan uiteen lopen van een waarschuwing tot opheffing van het profiel.

Om te vermijden dat deze persoon nog contact met u opneemt, raden wij u aan deze member te blokkeren door deze op uw blacklist te zetten.

Ondanks het feit dat we klachten over andere members erg serieus nemen, hopen we dat u begrijpt dat onze controle zich beperkt tot wat er daadwerkelijk op de site gebeurd is. Lexa kan geen invloed uitoefenen op gedrag buiten de site. Wanneer u het slachtoffer bent geworden van fraude of een ander misdrijf wat buiten de site heeft plaatsgevonden, raad ik u aan om contact op te nemen met de politie.

Ik wil u graag bedanken voor uw hulp in het onderhouden van een prettige sfeer op onze website.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Oplichters

Beste Jan,

ik begrijp uit uw bericht dat u het gebruik van een automatische verlenging als klantonvriendelijk beschouwt.

Ik vind het spijtig om te horen dat u een slechte ervaring heeft met onze website.

Wij doen ons uiterste best om zo duidelijk mogelijk te zijn naar onze members. Het spijt mij dan ook te horen dat u hier anders over denkt. Op de betaalpagina wordt reeds aangegeven dat al onze Full Memberships automatisch maandelijks verlengd zullen worden. Tevens ontvangt u na aankoop van een Full Membership een bevestiging hiervan waarin u nogmaals op de hoogte wordt gebracht van de automatische verlenging. Ook staat het duidelijk en uitvoerig beschreven in artikel 4.2 van onze algemene voorwaarden.

Ik heb in ieder geval uw suggestie met betrekking tot het hanteren van een automatische verlenging doorgestuurd naar ons development team. Zij zullen alle suggesties doornemen en hier rekening mee houden bij toekomstige ontwikkelingen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u nog andere opmerkingen, suggesties en of vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: klacht

Beste Patrizia,

ik begrijp uit uw bericht dat u problemen heeft met betrekking tot het uitschrijven van uw profiel.

Ik vind het spijtig om te horen dat u hiermee problemen ervaart. Indien u uw profiel nog niet heeft weten te verwijderen, voorzie ik u graag van de instructies.

Om uw profiel te kunnen verwijderen van de website, dient u er zeker van te zijn dat u eerst de automatische verlenging heeft stopgezet wanneer u een betaald VIP Membership bent aangegaan.

Uw automatische verlenging kunt u stopzetten via "Mijn gegevens" en vervolgens "Abonnement". Bij "Uw Membership beheren" vindt u onder dat datum van uw volgende automatische betaling de optie om uw automatische verlenging stop te zetten. Nadat uw automatische verlenging geannuleerd is blijft uw profiel wel online. U kunt zich vervolgens altijd opnieuw inschrijven voor een nieuw VIP Membership bij Lexamore.nl.

Indien u uw profiel volledig wilt verwijderen gaat u via "Mijn gegevens" naar "Account". Onderaan de pagina vindt u de tekst "Als u zich uitschrijft op Lexamore.nl verliest u toegang tot al uw contactpersonen, persoonlijkheidsrapporten, verzonden en ontvangen berichten en alle andere informatie in uw Lexamore.nl account. Als u zich wenst uit te schrijven, klikt u hier: na uw uitschrijving kunt u opnieuw gebruik maken van de diensten van Lexamore.nl door een nieuw account te creëren". Selecteert u hier "uw uitschrijving".

Vanwege veiligheidsredenen zal u gevraagd worden om uw inloggegevens te bevestigen. Let op: om u te kunnen identificeren dient u hoofdletters, kleine letters en de underscore te gebruiken als deze in uw inloggegevens voorkomen. Klikt u vervolgens op "Me uitschrijven".

Door op deze link te klikken verwijdert u uw profiel definitief. Dit is onomkeerbaar.

- U verliest uw Lexamore.nl profiel.
- Uw gegevens (advertentie, foto's, profiel, contacten, berichten, etc.) worden definitief verwijderd.
- Uw persoonlijkheidsrapporten die voor u gemaakt zijn worden verwijderd.

Het kan maximaal 24 uur duren voordat uw profiel definitief van onze site is verwijderd. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging op uw e-mail account.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u verder nog vragen en/of opmerkingen hebben dan vernemen wij deze graag van u via de "Help" link onderaan de Lexamore website.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexamore Team

Review: Opgezegd en ineens allerlei buitenlandse bezoekers...

Beste Yvonne,

ik begrijp uit uw bericht dat sinds dat u heeft aangegeven uw membership te willen opzeggen, u veel buitenlandse bezoekers krijgt wat u niet vertrouwt.

Ik vind het spijtig om te horen dat u de buitenlandse bezoekers als vervelend heeft ervaren en u dit wantrouwt. Tevens vind ik het jammer om te horen dat u niet die geschikte partner heeft gevonden via onze website.

Lexa/ Meetic is beschikbaar in meerdere landen over de hele wereld, alleen niet altijd onder dezelfde naam. Members uit het buitenland hebben de mogelijkheid om ook op websites van andere landen in te loggen en op zoek te gaan naar een geschikte partner. Tevens kan iedere member in zijn of haar zoekopdrachten aangeven in welk land de geschikte partner zich moet bevinden. Het kan dus zo zijn dat u regelmatig bezoeken ontvangt van buitenlandse members. Wanneer u hier geen interesse in heeft, kunt u deze bezoeken gewoon negeren. Als u ook berichten van buitenlandse members ontvangt, heeft u de mogelijkheid om uw contactfilter in te stellen. U kunt deze vinden bij de tab "Mijn account" en vervolgens klikt u op "Mijn contactfilter". U kunt hier aangeven dat alleen members uit Nederland contact met u op mogen nemen.

Tevens geeft u aan eventueel uw profiel definitief van de website te willen verwijderen. Indien u dit niet al gedaan heeft, voorzie ik u graag van de juiste instructies.

Indien u uw profiel wilt verwijderen gaat u naar de pagina "Mijn account" en dan "Mijn instellingen". Onderaan deze pagina vindt u de link om uw profiel te verwijderen. Klik op de link in de volgende zin: "Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier".

Leest u de tekst die verschijnt goed door. U heeft hier nog de keuze om uw profiel tijdelijk op te schorten of uw profiel definitief te verwijderen.

Wilt u uw profiel definitief verwijderen dan klikt u onderaan de pagina op de volgende zin:
"Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld." Door op deze link te klikken verwijdert u uw profiel definitief. Dit is onomkeerbaar:
- Uw profiel zal niet meer op Lexa.nl verschijnen en u zult geen e-mails meer ontvangen van partners van Lexa.nl
- Uw gegevens (advertentie, foto's, profiel, contacten, berichten, etc.) worden definitief verwijderd.

Het kan maximaal 24 uur duren voordat uw profiel definitief van onze site is verwijderd. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging op uw e-mail account.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u verder nog vragen en/of opmerkingen hebben dan vernemen wij deze graag van u via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: slechte site lexa

Beste Raymon,

ik begrijp uit uw bericht dat u het niet eens bent met een automatische verlenging en dat u de interesseberichten als niet echt beschouwt.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Interesseberichten geven aan dat de member met de aangegeven leeftijd enkel en alleen uw profiel heeft bezocht. U wordt dan ook naar uw lijst met bezoeken verwezen wanneer u op de link in dit bericht klikt. Wanneer echt iemand interesse in u heeft zal diegene u een flirt of bericht sturen of aan zijn of haar favorieten toevoegen.

Als u een Full Membership aangaat wordt er op de betaalpagina aangegeven dat dit membership automatisch maandelijks verlengd zal worden mits u dit zelf annuleert. U kunt op de betaalpagina dan ook al deze verlenging annuleren door deze uit te vinken. Ook kunt u gedurende uw Full Membership ten alle tijde de automatische verlenging annuleren via "Mijn account", "Mijn instellingen" en "Mijn membership beheren". Wij proberen onze members dan ook op de hoogte te brengen van een automatische verlenging en geven hen tevens de mogelijkheid om deze altijd te kunnen annuleren.

Indien u problemen ondervind met het annuleren van een automatische verlenging of andere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: afhandeling klacht

Beste Ad Scheffers,

ik begrijp uit uw bericht dat uw klacht is behandeld en u een leuke relatie aan Lexa heeft overgehouden.

Ik wil u van harte feliciteren met het vinden van een geschikte partner via de Lexa website. Indien u interesse heeft om uw succesverhaal met anderen te delen, kunt u dit doen via de link "Succesverhalen" onderaan de Lexa website.

Tevens ben ik blij om te horen dat uw klacht naar behoren is afgehandeld. Indien u nog verdere vragen en of opmerkingen heeft kunt u deze altijd sturen naar ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik wens u heel veel geluk samen!

Met vriendelijke groet,

christine

Lexa Team

Review: oplichters op Lexa

Beste moniekje 00,

ik begrijp uit uw bericht dat er zich een member op de Lexa website bevindt die betrokken is bij oplichtingspraktijken.

Ik vind het vervelend dat u een slechte ervaring heeft gehad op onze website en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Het heeft bij ons hoge prioriteit dat u een veilig en prettig gevoel heeft bij hetgebruik van de site. Wij danken u dan ook voor deze melding.

Indien u denkt dat een profiel ongepast is, of indien een member de algemene gebruiksvoorwaarden niet respecteert, heeft u drie mogelijkheden:

- Wanneer u een profiel bezoekt klikt u aan de linkerkant, onder de profielfoto, op de optie "Maak een melding".
- Ontvangt u een ongepast bericht, dan kunt u na het openen van het bericht klikken op de optie "Maak een melding van dit bericht".
- Tijdens een chat heeft u de optie "Agents waarschuwen" om een melding van het gesprek te maken.

Om de behandeling van uw klacht te versnellen, wil ik u aanraden de volgende gegevens in uw melding te zetten: gebruikersnaam, datum, tijd en aard van het probleem. Op basis hiervan kan ons Customer Care Team maatregelen nemen. Dit kan uiteen lopen van een waarschuwing tot opheffing van het profiel.

Om te vermijden dat deze persoon nog contact met u opneemt, raden wij u aan deze member te blokkeren door deze op uw blacklist te zetten.

Ondanks het feit dat we klachten over andere members erg serieus nemen, hopen we dat u begrijpt dat onze controle zich beperkt tot wat er daadwerkelijk op de site gebeurd is. Lexa kan geen invloed uitoefenen op gedrag buiten de site. Wanneer u het slachtoffer bent geworden van fraude of een ander misdrijf wat buiten de site heeft plaatsgevonden, raad ik u aan om contact op te nemen met de politie.

Ik wil u graag bedanken voor uw hulp in het onderhouden van een prettige sfeer op onze website.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor verdere vragen, opmerkingen en of klachten kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.


Met vriendelijke groet,

Christine

Review: onrechtmatige incasso's

Beste Barbara va,

ik begrijp uit uw bericht dat er meerdere afschrijvingen hebben plaats gevonden waar u het niet mee eens bent.

Ik wil u informeren over het feit dat Lexa & Lexamore gebruik maken van een maandelijkse automatische verlenging. U wordt al op de hoogte gebracht van deze verlenging wanneer u een betaling doet op onze betaalpagina. Tevens ontvangt u na betaling een bevestiging op uw e-mailadres, waarin de automatische verlenging vermeld staat. Ook kunt u gedurende uw membership ten alle tijde de automatische verlenging annuleren via de tab "Mijn account", "Mijn instellingen" en vervolgens klikt u op "Mijn membership beheren".

Zo lang u uw automatische verlenging niet annuleert kan Lexa maandelijks een bedrag van 24,95 Euro van uw rekening incasseren. Meer informatie over de automatische verlenging vindt u terug in artikel 4.2 van onze algemene voorwaarden.

Tevens heeft u het over een bedrag van 117 Euro. Dit bedrag heeft betrekking op onze andere website Lexamore. Lexa en Lexamore zijn twee verschillende websites met aparte diensten waar ook een aparte betaling voor gedaan dient te worden.

Helaas kan ik met de door u opgegeven gegevens geen profiel van u achterhalen. Ik wil u dan ook vragen om uw probleem, klacht of vraag voor te leggen aan ons Customer Care Team en in dit bericht uw gegevens van uw profiel te vermelden, zodat zij u verder kunnen helpen. U kunt contact opnemen met het Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: afzetters

Beste Kirsten,

ik begrijp uit uw bericht dat er een afschrijving heeft plaats gevonden waar u het niet eens mee bent en die u graag gerestitueerd wilt zien.

Een betaling kunt u binnen 7 dagen na aankoop, mits er geen gebruik gemaakt is van de betaalde diensten laten annuleren door een verzoek te sturen naar ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wij zien uw bericht graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Ongevraagde automatische betalingen (oplichting?)

Beste Kees,

ik begrijp uit uw bericht dat er een bedrag van uw rekening is geïncasseerd, wat u graag gerestitueerd wilt zien.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

De nummers van uw bankkaart werden opgeslagen bij uw eerste aankoop, dankzij het systeem "One Click Pay" (volledig beveiligd), ik wil u dan ook vragen om uiterst waakzaam te zijn. Met dit systeem hoeft u niet alle nummers van uw bankkaart opnieuw in te geven. Vanaf nu wordt dit rekeningnummer geselecteerd, indien u op "Betaling bevestigen" klikt. Ik raad u aan de volgende keer hier voorzichtig mee om te gaan, om te voorkomen dat u onbedoelde betalingen doet.

U kunt om een terugbetaling vragen binnen 7 dagen na aankoop, mits er geen gebruik is gemaakt van de betaalde diensten. U kunt uw verzoek tot terugbetaling indienen bij ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en ons Customer Care Team ziet uw bericht graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Houd je geld in je zak!

Beste RemcoD,

ik begrijp uit uw bericht dat u meerdere meldingen heeft gedaan en u hier geen gehoor op heeft gekregen en dat u veel ongevraagde reclame ontvangt.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website.

Helaas kan ik niet de exacte reden voor u achterhalen, waarom u nog geen gehoor heeft gekregen op de door u gemaakte meldingen. Hiervoor heb ik meer informatie nodig omtrent hoe u de meldingen heeft gemaakt en over welke members. Echter kan ik u wel voorzien van de informatie hoe u een melding kan maken op de juiste manier en hoe u de advertenties/reclame kan uitzetten.

Indien u bepaalde notificaties of aanbiedingen niet meer wilt ontvangen op uw persoonlijke e-mailadres kunt u dit aangeven via de tab "Mijn account", "Mijn instellingen" en vervolgens vindt u bij het kopje "Mijn notificaties" een lijst terug waar u kunt aanvinken welke notificaties en aanbiedingen u wel wilt ontvangen.

Het heeft bij ons hoge prioriteit dat u een veilig en prettig gevoel heeft bij het gebruik van de site. Indien u denkt dat een profiel ongepast is, of indien een member de algemene gebruiksvoorwaarden niet respecteert, heeft u drie mogelijkheden:

- Wanneer u een profiel bezoekt klikt u aan de linkerkant, onder de profielfoto, op de optie "Maak een melding".
- Ontvangt u een ongepast bericht, dan kunt u na het openen van het bericht klikken op de optie "Maak een melding van dit bericht".
- Tijdens een chat heeft u de optie "Agents waarschuwen" om een melding van het gesprek te maken.

Om de behandeling van uw klacht te versnellen, wil ik u aanraden de volgende gegevens in uw melding te zetten: gebruikersnaam, datum, tijd en aard van het probleem. Op basis hiervan kan ons Customer Care Team maatregelen nemen. Dit kan uiteen lopen van een waarschuwing tot opheffing van het profiel.

Ondanks het feit dat we klachten over andere members erg serieus nemen, hopen we dat u begrijpt dat onze controle zich beperkt tot wat er daadwerkelijk op de site gebeurd is. Lexa kan geen invloed uitoefenen op gedrag buiten de site. Wanneer u het slachtoffer bent geworden van fraude of een ander misdrijf wat buiten de site heeft plaatsgevonden, raad ik u aan om contact op te nemen met de politie.

Ik wil u graag bedanken voor uw hulp in het onderhouden van een prettige sfeer op onze website. Indien de reeds overleden member zich nog steeds op de website bevindt, wil ik u aanraden om contact op te nemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen. Gelieve in dit bericht de gebruikersnaam van deze member te vermelden.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: geen interesse meer

Beste altijdplezie,

ik begrijp uit uw bericht dat ondanks dat u uw profiel verwijderd heeft u alsnog berichten ontvangt van members.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht.
Helaas heb ik niet uw persoonlijke gegevens om uw profiel voor u te kunnen achterhalen en zo het probleem voor u op te lossen. Ik wil u dan ook aanraden om contact op te nemen met ons Customer Care Team, wanneer uw probleem nog niet is opgelost.

Waarschijnlijk heeft u ook nog een profiel op onze andere website Lexamore. Lexa en Lexamore zijn twee verschillende datingsites met verschillende diensten.

Lexa.nl is een allround ontmoetingssite, open voor vriendschappelijke contacten en flirts waarbij alles interactief is dankzij bijvoorbeeld het chatten.

Bij Lexamore.nl maakt u een persoonlijkheidstest aan en aan de hand van de resultaten wordt uw profiel met andere profielen gematcht. Lexamore richt zich specifiek tot een publiek dat op zoek is naar een serieuze en weldoordachte ontmoeting, met als doel een duurzame relatie.

Omdat Lexa geen persoonlijkheidstest aanbiedt, wordt u doorgelinkt naar Lexamore.

Als u op een reclame-uiting in de vorm van een banner of een tekstlink op Lexa.nl heeft geklikt, dan wordt u automatisch ingeschreven bij Lexamore.nl met dezelfde gegevens (gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres) als die u op Lexa gebruikt. Verder wordt bepaalde informatie, zoals uw leeftijd, geboorteland en woonplaats voor uw gemak gekopieerd van uw profiel op Lexa.nl naar uw profiel op Lexamore.nl. U kunt zich te allen tijde uitschrijven van Lexamore.nl via "Mijn gegevens" en vervolgens "Mijn account".

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. U kunt uw vragen, klachten en of opmerkingen sturen naar ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Review: afschrijving

Beste Giny,

ik begrijp uit uw bericht dat u uw membership bij Lexa heeft opgezegd en desondanks wordt er nog geld van uw rekening geïncasseerd.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Helaas kan ik met de door u opgegeven gegevens geen profiel van u achterhalen op onze website en kan ik uw probleem dan ook niet direct voor u oplossen.

Echter kan ik u wel voorzien van de informatie hoe u uw automatische verlenging kunt annuleren en uw profiel van de website kunt verwijderen.

Om uw profiel te kunnen verwijderen van de website, moet u er zeker van zijn dat u eerst de automatische verlenging heeft stopgezet.

Rechtsboven elke pagina kunt u via "Mijn account" naar "Mijn instellingen". Daar kiest u in de rubriek "Mijn membership" de optie "Mijn membership beheren". Vanwege veiligheidsredenen zal u gevraagd worden om uw inloggegevens te bevestigen. Let op: om u te kunnen identificeren dient u hoofdletters, kleine letters en de underscore te gebruiken als deze in uw inloggegevens voorkomen. Na het beëindigen van uw automatische verlenging, ontvangt u hiervan een e-mail ter bevestiging.

De datum van de volgende ingeplande betaling wordt aangegeven in de rubriek "Mijn account", "Mijn instellingen" en dan "Mijn membership". Nadat uw automatische verlenging geannuleerd is blijft uw profiel wel online. U kunt zich vervolgens altijd opnieuw inschrijven voor een nieuw Full Membership bij Lexa.nl.

Indien u uw profiel wilt verwijderen gaat u naar de pagina "Mijn account" en dan "Mijn instellingen". Onderaan deze pagina vindt u de link om uw profiel te verwijderen. Klik op de link in de volgende zin: "Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier".

Leest u de tekst die verschijnt goed door. U heeft hier nog de keuze om uw profiel tijdelijk op te schorten of uw profiel definitief te verwijderen.

Wilt u uw profiel definitief verwijderen dan klikt u onderaan de pagina op de volgende zin:
"Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld." Door op deze link te klikken verwijdert u uw profiel definitief. Dit is onomkeerbaar:
- Uw profiel zal niet meer op Lexa.nl verschijnen en u zult geen e-mails meer ontvangen van partners van Lexa.nl
- Uw gegevens (advertentie, foto's, profiel, contacten, berichten, etc.) worden definitief verwijderd.

Het kan maximaal 24 uur duren voordat uw profiel definitief van onze site is verwijderd. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging op uw e-mail account.

Mocht u na bovenstaande handeling alsnog problemen ondervinden of nog andere vragen en of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: ongevraagde reclame

Beste mabel,

ik begrijp uit uw bericht dat u steeds reclame ontvangt van Lexa, ondanks dat u geen member bent en al jaren gelukkig getrouwd.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Ik vind het vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft met onze website.

Helaas kan ik met de door u opgegeven gegevens niet achterhalen of uw e-mailadres gebruikt wordt door een ander voor een profiel op Lexa. Lexa verstuurt geen reclame naar persoonlijke e-mailadressen tenzij hier toestemming voor is gegeven, door dit aan te vinken bij het gedeelte "Notificaties" op het profiel.

Ik raad u aan, wanneer u steeds e-mailberichten blijft ontvangen, om contact op te nemen met ons Customer Care Team en in dit bericht het e-mailadres te vermelden waar u de e-mails op ontvangt en tevens de gegevens te vermelden welke in de e-mail zijn weergegeven.

Mijn welgemeende excuses voor het ongemak.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en ons Customer Care Team ziet uw bericht graag tegemoet via de "Help" link onderaan de Lexa website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: stop zetten

Beste davina,

ik begrijp uit uw bericht dat u de automatische verlenging van uw membership graag wilt annuleren.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Indien u de automatische verlenging nog niet heeft kunnen annuleren, kunt u dit zo doen:

Rechtsboven elke pagina kunt u via "Mijn account" naar "Mijn instellingen". Daar kiest u in de rubriek "Mijn membership" de optie "Mijn membership beheren". Vanwege veiligheidsredenen zal u gevraagd worden om uw inloggegevens te bevestigen. Let op: om u te kunnen identificeren dient u hoofdletters, kleine letters en de underscore te gebruiken als deze in uw inloggegevens voorkomen. Na het beëindigen van uw automatische verlenging, ontvangt u hiervan een e-mail ter bevestiging.

De datum van de volgende ingeplande betaling wordt aangegeven in de rubriek "Mijn account", "Mijn instellingen" en dan "Mijn membership". Nadat uw automatische verlenging geannuleerd is blijft uw profiel wel online.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog andere vragen en of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: onbetrouwbaar, wordt niets met klachten gedaan

Beste Yvonne,

ik begrijp uit uw bericht dat er meer geld van uw rekening is geïncasseerd dan waar u akkoord mee bent gegaan en dat er niets gedaan werd aan een klacht die u had over een andere member.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Ik vind het vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft met onze website en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen om u een beter gevoel te geven.

Alle Full Memberships van Lexa worden automatisch maandelijks verlengt mits u dit zelf annuleert. U wordt al op de betaalpagina op de hoogte gebracht van een automatische verlenging en kunt hier ook al aangeven dat u hier liever geen gebruik van wilt maken. Vervolgens kunt u ten alle tijde gedurende uw Full Membership de automatische verlenging annuleren via "Mijn account", "Mijn instellingen" en dan klikt u op "Mijn membership beheren".

Het heeft bij ons hoge prioriteit dat u een veilig en prettig gevoel heeft bij het gebruik van de site. Indien u denkt dat een profiel ongepast is, of indien een member de algemene gebruiksvoorwaarden niet respecteert, heeft u drie mogelijkheden:

- Wanneer u een profiel bezoekt klikt u aan de linkerkant, onder de profielfoto, op de optie "Maak een melding".
- Ontvangt u een ongepast bericht, dan kunt u na het openen van het bericht klikken op de optie "Maak een melding van dit bericht".
- Tijdens een chat heeft u de optie "Agents waarschuwen" om een melding van het gesprek te maken.

Om de behandeling van uw klacht te versnellen, wil ik u aanraden de volgende gegevens in uw melding te zetten: gebruikersnaam, datum, tijd en aard van het probleem. Op basis hiervan kan ons Customer Care Team maatregelen nemen. Dit kan uiteen lopen van een waarschuwing tot opheffing van het profiel. U zult verder geen antwoord krijgen op uw klacht, echter zijn wij u hier erg dankbaar voor.

Om te vermijden dat deze persoon nog contact met u opneemt, raden wij u aan deze member te blokkeren door deze op uw blacklist te zetten.

Ondanks het feit dat we klachten over andere members erg serieus nemen, hopen we dat u begrijpt dat onze controle zich beperkt tot wat er daadwerkelijk op de site gebeurd is. Lexa kan geen invloed uitoefenen op gedrag buiten de site. Wanneer u het slachtoffer bent geworden van fraude of een ander misdrijf wat buiten de site heeft plaatsgevonden, raad ik u aan om contact op te nemen met de politie.

Ik wil u graag bedanken voor uw hulp in het onderhouden van een prettige sfeer op onze website.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u nog andere vragen,opmerkingen en of klachten heeft kunt u deze doorgeven aan ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: onbetrouwbaar en klantonvriendelijk

Beste Nick,

ik begrijp uit uw bericht dat u ontevreden bent over de service van Lexa met betrekking tot het verlenen van restitutie en het reageren op uw berichten en klachten.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met de Lexa website. Ik wil dan ook graag een aantal dingen toelichten om u een beter gevoel te kunnen geven.

Wanneer u een betaling heeft gedaan voor een Full Membership, kunt u binnen 7 dagen na aankoop deze betaling laten annuleren, mits u geen gebruik heeft gemaakt van de betaalde diensten. Dus wanneer u berichten heeft gelezen en of heeft verstuurd, heeft u gebruik gemaakt van de betaalde diensten en vervalt uw recht op enige restitutie.

U geeft aan meerdere interesseberichten te ontvangen en vervolgens geen activiteit terug te kunnen zien op uw profiel. De interesseberichten geven enkel en alleen aan dat de member met de aangegeven leeftijd in het bericht, uw profiel bezocht heeft. De members die interesse in u tonen kunt u dan ook terug vinden in uw lijst met bezoeken. Indien een member echt geïnteresseerd is zal diegene een flirt naar u sturen of een bericht. Tevens kan deze member u toevoegen aan zijn of haar favorieten.

Alle Full Memberships worden automatisch verlengd met een maandelijks bedrag, mits u dit zelf annuleert. U kunt uw automatische verlenging ten alle tijde en tenminste 48 uur voor de vervaldatum van uw membership annuleren via de tab "Mijn account", "Mijn instellingen" en vervolgens klikt u op "Mijn membership beheren".

Wanneer u enige problemen ondervindt met bovenstaande handelingen of u heeft nog andere vragen dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen. U kunt echter niet een antwoord sturen op de ontvangen berichten. Wij houden uw berichtengeschiedenis met het Customer Care Team bij, waardoor wij inzage hebben in wat er eerder naar u is gecommuniceerd en wie uw bericht heeft beantwoord.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Frauduleus en onbetrouwbaar

Beste jansen,

ik begrijp uit uw bericht dat u geen member bent van Lexa en dat uw rekeningnummer door iemand anders is gebruikt voor de website.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Ik vind het spijtig om te horen dat u een negatieve ervaring heeft met onze website.

Wanneer uw rekeningnummer zonder toestemming door iemand anders is gebruikt om een Full Membership mee te betalen, wil ik u aanraden om aangifte te doen bij de politie. Deze zal dan vervolgens een onderzoek instellen, waar Lexa haar volledige medewerking mee zal verlenen.

U kunt ten alle tijde contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wil u mijn excuses aanbieden voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: nooit meer

Beste set,

ik begrijp uit uw bericht dat u uw profiel heeft opgeschort van de website en desondanks is er geld van uw rekening geïncasseerd.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Het opschorten van uw profiel betekent niet verwijderen, maar het tijdelijk op non actief stellen van uw profiel om ten alle tijde weer in gebruik te kunnen nemen door opnieuw in te loggen. Wanneer u uw profiel van de website gaat opschorten wordt er aangegeven dat uw Full Membership gewoon blijft doorlopen en zo ook een automatische verlenging wanneer u hier gebruik van maakt.

Alle Full Memberships van Lexa worden automatisch verlengd met een maandelijks bedrag mits u dit al bij betaling annuleert of gedurende uw Full Membership via "Mijn account", "Mijn instellingen" en vervolgens klikt u op "Mijn membership beheren". Afschrijvingen kunnen plaats vinden onder de naam Lexa of Meetic. Meetic is het moederbedrijf waar Lexa onder valt.

Indien u nog problemen ondervindt met een automatische evrlenging of uw profiel op de Lexa website, dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u verder veel dating plezier.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Adverteert met "Wij willen meer mannen" op Facebook

Beste Dirk,

ik begrijp uit uw bericht dat u een misleidende advertentie van Lexa heeft ontdekt op de Facebook website.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website.

Ik kan u melden dat wij een paar weken geleden reeds contact hebben opgenomen met de partner die verantwoordelijk is voor deze reclame uitingen. Aangezien meerdere members deze advertentie als misleidend hebben bevonden, is deze ook verwijderd van de website.

Ik wil u ten zeerste bedanken voor deze melding. Mocht u de advertentie onverhoopt alsnog tegen komen, dan wil ik u aanraden om contact op te nemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Mijn welgemeende excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: De firma list en bedrog.

Beste Dirk,

ik begrijp uit uw bericht dat u meer informatie wilt over hoe u uw automatische verlenging kunt annuleren en uw profiel van de website kunt verwijderen.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Ik vind het prettig om te horen dat u inmiddels een geschikte partner heeft gevonden en wil u dan ook graag van de informatie voorzien over hoe u de automatische verlenging van uw profiel kunt annuleren, wanneer u dat nog niet gedaan heeft.

De automatische verlenging kunt u op elk gewenst moment onderbreken door ten minste 48 uur voor de vervaldatum van uw membership op de juiste link te klikken in de rubriek "Mijn account" en dan "Mijn instellingen". Kiest u daar de rubriek "Mijn membership" en dan "Mijn membership beheren". Hier vindt u de informatie om de automatische verlenging stop te zetten.

Wanneer deze verlenging door u is stopgezet, blijft uw profiel nog wel online. Daarom kunt u zich op een ander moment altijd weer inschrijven bij Lexa, door eenvoudigweg te klikken op de optie "Word member" bovenaan elke pagina.

Indien u uw profiel wilt verwijderen gaat u naar de pagina "Mijn account" en dan "Mijn instellingen". Onderaan deze pagina vindt u de link om uw profiel te verwijderen. Klik op de link in de volgende zin: "Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier".

Leest u de tekst die verschijnt goed door. U heeft hier nog de keuze om uw profiel tijdelijk op te schorten of uw profiel definitief te verwijderen.

Wilt u uw profiel definitief verwijderen dan klikt u onderaan de pagina op de volgende zin:
"Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld." Door op deze link te klikken verwijdert u uw profiel definitief. Dit is onomkeerbaar:
- Uw profiel zal niet meer op Lexa.nl verschijnen en u zult geen e-mails meer ontvangen van partners van Lexa.nl
- Uw gegevens (advertentie, foto's, profiel, contacten, berichten, etc.) worden definitief verwijderd.

Het kan maximaal 24 uur duren voordat uw profiel definitief van onze site is verwijderd. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging op uw e-mail account.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u veel geluk samen. Indien u toch nog andere vragen en of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Afschrijvingen giro rek

Beste R. de Nijs,

ik begrijp uit uw bericht dat u uw membership heeft opgezegd en desondanks wordt er nog geld van uw rekening geïncasseerd.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website.

Helaas kan ik uw profielgegevens middels de door u opgegeven gegevens niet voor u achterhalen en kan zo dus niet nagaan of de afschrijvingen inmiddels gestopt zijn. Indien er maandelijks nog steeds afschrijvingen plaats vinden, wil ik u aanraden om contact op te nemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen. Gelieve in dit bericht de gegevens te vermelden waarmee u bij Lexa geregistreerd bent.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Lexa moet is eerlijk worden

Beste Chrissa,

ik begrijp uit uw bericht dat u een betaling heeft gedaan voor een Full Membership en desondanks geen gebruik kunt maken van de betaalde diensten op de website.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met de Lexa website en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Helaas kan ik met de door u opgegeven gegevens geen profiel op de Lexa website achterhalen en de exacte reden van uw probleem dan ook niet nagaan en voor u oplossen.

Indien u nog steeds geen gebruik kunt maken van de website ondanks een betaling te hebben gedaan, wil ik u aanraden om hierover contact op te nemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen. Gelieve in dit bericht het e-mailadres en de gebruikersnaam te vermelden waarmee u bij Lexa geregistreerd staat.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: k't lexxa

Beste Horbach,

Ik begrijp uit uw bericht dat u al enige tijd probeert om uw automatische verlenging van uw profiel te annuleren.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Ik vind het spijtig om te horen dat u een slechte ervaring heeft met de Lexa website en ik wil u dan ook graag van de nodige informatie voorzien, om uw probleem op te lossen.

De automatische verlenging kunt u op elk gewenst moment onderbreken door ten minste 48 uur voor de vervaldatum van uw membership op de juiste link te klikken in de rubriek "Mijn account" en dan "Mijn instellingen". Kiest u daar de rubriek "Mijn membership" en dan "Mijn membership beheren". Hier vindt u de informatie om de automatische verlenging stop te zetten.

Wanneer deze verlenging door u is stopgezet, blijft uw profiel nog wel online en bent u weer gratis member.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u nog andere vragen en of opmerkingen heeft kunt u deze altijd stellen aan ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: hoe kan ik in contact komen met lexa

Beste Glenn,

ik begrijp uit uw bericht dat u graag contact wilt opnemen met Lexa, maar u niet weet hoe.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht.

U kunt voor al uw vragen, opmerkingen, klachten en of suggesties ten alle tijde contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en ons Customer Care Team ziet uw vraag graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Klacht Wil opzeggen

Beste Ad Scheffe,

ik begrijp uit uw bericht dat u uw automatische verlenging wilt annuleren, maar dat u hier uw wachtwoord voor nodig heeft.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht.

Ik heb uw gegevens met betrekking tot het profiel "adriaan_p_a_213" en kan u melden dat ik de automatische verlenging voor u geannuleerd heb. Dit betekent dat er verder geen geld meer van uw rekening zal worden geïncasseerd met betrekking tot dit profiel en uw membership zal eindigen per 12-04-2012.

Na deze datum blijft uw profiel gewoon online staan en bent u weer gratis member.

Wilt u dit in de toekomst uw inloggegevens opnieuw opvragen, dan doet u dit als volgt:

U gaat naar onze website Lexa. In de rubriek "Al ingeschreven?" op de startpagina, rechtsboven in de hoek, klikt u op de link " ? ", daar kunt u het e-mailadres invoeren dat gekoppeld is aan uw Lexa profiel. Door op "OK" te klikken wordt er een e-mail met uw inloggegevens naar u verstuurd.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u nog andere vragen en of opmerkingen heeft dan kunt u deze altijd stellen aan ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Puur geld troggerij

Beste Anna,

ik begrijp uit uw bericht dat u niet tevreden bent over de functionaliteiten van de Lexamore website als gratis member.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Zoals u waarschijnlijk zelf al opgemerkt heeft, hebben de beide websites een verschillend karakter. Lexamore en Lexa zijn twee verschillende datingsites met verschillende diensten.

Bij Lexamore.nl maakt u een persoonlijkheidstest aan en aan de hand van de resultaten wordt uw profiel met andere profielen gematcht. Momenteel ligt de psychologische overeenkomst tussen het aantal members die voldoen aan uw zoekcriteria en uw profiel lager dan 65%. Het kan dus voorkomen dat u inderdaad matches ontvangt van members die niet aan al de criteria voldoen die u heeft ingesteld.

Lexamore richt zich specifiek tot een publiek dat op zoek is naar een serieuze en weldoordachte ontmoeting, met als doel een duurzame relatie.
Lexa.nl is een allround ontmoetingssite, open voor vriendschappelijke contacten en flirts waarbij alles interactief is dankzij bijvoorbeeld het chatten.

Omdat Lexa geen persoonlijkheidstest aanbiedt, wordt u voor deze test doorgelinkt naar Lexamore.

Als u op een reclame-uiting in de vorm van een banner of een tekstlink op Lexa.nl heeft geklikt, dan wordt u automatisch ingeschreven bij Lexamore.nl met dezelfde gegevens (gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres) als die u op Lexa gebruikt. Verder wordt bepaalde informatie, zoals uw leeftijd, geboorteland en woonplaats voor uw gemak gekopieerd van uw profiel op Lexa.nl naar uw profiel op Lexamore.nl. U kunt zich te allen tijde uitschrijven van Lexamore.nl via "Mijn gegevens" en vervolgens "Account".

Als gratis member kunt u op de Lexamore website inderdaad geen foto´s bekijken van andere members. Iets wat u wel kunt op de Lexa website. Echter is het op de Lexamore website wel mogelijk om het eerste bericht naar een andere member gratis te versturen. Tevens kunt u het eerste bericht van een member gratis lezen en beantwoorden. Voor ieder daaropvolgend contact met dezelfde member dient u een betaling te doen.

Lexamore stuurt regelmatig aanbiedingen naar gratis members, waardoor u voor een goedkoper bedrag kennis kan maken met alle functionaliteiten van de website.

Ik hoop dat deze informatie het een en ander voor u verduidelijkt heeft. Indien u nog andere vragen of opmerkingen heeft kunt u deze altijd sturen naar ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexamore Team

Review: oplichting

Beste Blijdenste,

ik begrijp uit uw bericht dat u een van de beloofde terugbetalingen nog niet gerestitueerd heeft gekregen en dat u hier graag contact over wilt opnemen.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Ik vind het dan ook spijtig om te horen dat u een van de terugbetalingen nog niet heeft ontvangen.

Graag wil ik u voorzien van de informatie hoe u contact kunt opnemen met Lexa. U kunt ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en ons Customer Care Team ziet uw bericht graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: Flirts

Beste Susanne,

ik begrijp uit uw bericht dat u flirts ontvangt en deze vervolgens niet terug kunt zien op uw profiel.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen om u een beter gevoel te geven.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht.

Graag wil ik u meer duidelijkheid geven, waarom u sommige flirts of berichten niet kunt terugvinden op uw profiel, ondanks dat u hier een melding van heeft ontvangen. De hoofdreden voor het verdwijnen van een bericht of flirt, is dat het profiel van de member waarnaar u het bericht gestuurd heeft of van ontvangen heeft, gesloten is. Wanneer een profiel gesloten is, worden alle persoonlijke gegevens (persoonlijke omschrijving, foto's, ontvangen en gestuurde berichten, flirts, lijst met vrienden, chat geschiedenis) automatisch verwijderd van de server.

Hetzelfde zal gebeuren wanneer een moderator een profiel van een member gesloten heeft. Wij doen ons uiterste best om de veiligheid van onze members op de website te garanderen. Hiervoor moeten wij soms profielen verwijderen die verdacht worden van fraude.

Wanneer u liever geen notificaties meer wilt ontvangen, dan kunt u deze zelf uitvinken door de volgende handeling te doen:

Via "Mijn account" gaat u naar "Mijn instellingen".
- Onderaan de pagina vindt u "Mijn notificaties".
- Onder "Mijn meldingen per e-mail" heeft u een aantal opties die u aan kunt vinken. Zo heeft u de keuze om een melding of email te ontvangen wanneer een member u een flirt stuurt of wanneer u een nieuw bericht op de site heeft ontvangen. Vergeet u niet op "Bewaar" te klikken om uw veranderingen op te slaan.

Ik hoop dat deze informatie het een en ander voor u verduidelijkt. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: oplichter

Beste M.J.

ik begrijp uit uw bericht dat een van onze members u geprobeerd heeft op te lichten en u wilt weten hoe u dit kunt melden aan Lexa.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met een van onze members en onze website.

Ik begrijp uw zorgen en ik hoop u gerust te stellen door aan te geven dat veiligheid op de site onze eerste prioriteit is.

Wij zijn erg trots dat duizenden members op onze website de liefde hebben gevonden, en dat incidenten waarbij members zich niet aan de algemene voorwaarden houden zelden voorkomen. Wij hebben als betaalde datingsite kwaliteit hoog in het vaandel staan, wat onder andere inhoudt dat wij 24 uur per dag proactief ondersteuning bieden aan al onze members.

Wij zijn niet alleen van computersoftware afhankelijk om de veiligheid op de site te waarborgen, alle inhoud van de site wordt handmatig gecontroleerd en goedgekeurd door ons Customer Care Team. Onze werknemers houden alle veranderingen op de website bij, en kunnen bij meldingen over members onmiddellijk actie ondernemen.

Verder geven wij u, als gebruiker van de site, de mogelijkheid om meldingen te doen van elk profiel dat u bezoekt en elk gesprek dat u via de site voert.

Ons Customer Care Team werkt er hard aan om een ieder die ongepast gedrag op de website vertoont te vinden, en snel te reageren op meldingen van onze members. Verder wil ik u aanraden om, voordat u uw persoonlijk gegevens deelt met een member, eerst vertrouwen op te bouwen via de berichtenservice en chat op onze site.

Wanneer u besluit om af te spreken met een potentiële partner, ga hier dan altijd met dezelfde zorg mee om als u normaal ook zou doen bij een eerste ontmoeting.

Ondanks het feit dat wij vertrouwen hebben in de maatregelen die wij nemen op de website, waarderen wij het zeer dat u als member een melding maakt van elk verdacht profiel dat u tegenkomt. Een melding maakt u als volgt:

- Wanneer u een profiel bezoekt klikt u aan de linkerkant, onder de profielfoto, op de optie "Maak een melding".
- Ontvangt u een ongepast bericht, dan kunt u na het openen van het bericht klikken op de optie "Maak een melding van dit bericht".
- Tijdens een chat heeft u de optie "Agents waarschuwen" om een melding van het gesprek te maken.

Ook kunt u zelf contact opnemen met ons Customer Care Team door een bericht te sturen en hierin het probleem/klacht te melden inclusief de gebruikersnaam van de member. U kunt uw bericht sturen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.
Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd en dat u met plezier gebruik blijft maken van onze website. Mocht u nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wil u alvast bedanken dat u deze member onder de aandacht brengt.

Met vriendelijke groet,

Christine
Lexa Team

Review: Bedrog

Beste Nico,

ik begrijp uit uw bericht dat u vindt dat Lexa niet netjes omgaat met haar members, omdat Lexa ongeloofwaardige berichten verstuurt naar haar members.

Ik betreur het dat u een slechte eravring heeft met onze website. Ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

In uw bericht geeft u aan de website getest te hebben, en hiermee interesseberichten heeft ontvangen. Een interessebericht betekent dat de persoon met de aangegeven leeftijd enkel en alleen uw profiel heeft bezocht. Wanneer u op de link in het bericht klikt, wordt u dan ook doorverwezen naar uw lijst met bezoeken op de website.

Als een member op "Ja" klikt wanneer diegene geïnteresseerd is in u dan wordt u toegevoegd aan zijn of haar favorieten. U krijgt hier ook een apart bericht van.

Indien u geen interesseberichten wilt ontvangen en of andere notificaties, dan kunt u deze uitvinken via "Mijn account" en vervolgens klikt u op "Mijn instellingen". Hier kunt u exact aangeven van welke activiteiten u op de hoogte gebracht wil worden.

Mocht u suggesties hebben om onze website te kunnen verbeteren, dan kunt u deze altijd aan ons doorgeven. Wij zullen uw suggesties doorsturen aan ons development team, zodat zij bij toekomstige ontwikkelingen hiermee rekening kunnen houden.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor al uw suggesties, opmerkingen, klachten en of vragen kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Jammer...

Beste Marjolein,

ik begrijp uit uw bericht dat u de site niet meer zo goed als vroeger vindt.

Ik vind het spijtig om te horen dat u een slechte ervaring heeft met onze website.

Lexa probeert de website continu te verbeteren zodat onze members hier een betere ervaring mee hebben.

U geeft aan dat u veel profielen bent tegen gekomen van members zonder een foto. Wij raden members altijd aan om een profielfoto te plaatsen, maar sommige kiezen er liever voor om dit niet te doen. Dit geldt tevens voor de profieltekst. Lexa biedt een ontmoetingsplek voor singles aan en iedere member kan deze plek gebruiken zoals diegene dat wilt, tot op zekere hoogte.

Tevens kan ik u melden dat members veelal niet reageren op een chatverzoek, omdat zij dit over het hoofd zien. Wij raden onze members dan ook aan om actief berichten te versturen. Uit ervaring is gebleken dat members sneller op een bericht reageren en na een aantal berichten pas overgaan op chatgesprekken.

Wanneer u suggesties heeft om de website te verbeteren, dan kunt u deze altijd aan ons melden. Wij zullen uw suggesties dan doorsturen naar ons development team, zodat zij bij toekomstige ontwikkelingen hiermee rekening kunnen houden.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor al uw suggesties, vragen en of andere opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: tja genaaid

Beste Willem,

ik begrijp uit uw bericht dat u ontevreden bent over Lexa, omdat uw profieltekst en profielfoto niet zijn geaccepteerd.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Ik kan helaas, zonder uw gegevens, niet voor u nagaan wat de exacte reden is waarom uw profieltekst en profielfoto zijn afgewezen. Ik kan u echter wel informeren over de meest voorkomende redenen voor een afwijziging.

De meest voorkomende weigeringscriteria voor uw portret foto's;

?Groepsfoto (u dient alleen op de foto te staan)
?Foto met persoonlijke gegevens (kentekenplaat, persoonlijke adresgegevens enz.)
?Foto die met een computer geretoucheerd is of waar berichten aan zijn toegevoegd o.i.d
?Foto?s die beelden bevatten die niet passen bij onze service of aanstootgevend zijn.

Houd rekening met de volgende voorwaarden om er zeker van te zijn dat uw foto gepubliceerd wordt:

?U moet makkelijk identificeerbaar zijn: U alleen, van voren en met goede verlichting, en zonder zonnebril.
?Geen foto?s die van veraf of vanuit een hoek genomen zijn die u onherkenbaar maken (van bovenaf, kikvorsperspectief, en profil etc)
?Geen onduidelijke foto's of foto's met licht- of schaduwspel
?De foto moet netjes zijn en mag op geen enkele manier aanstootgevend zijn
?De foto mag geen persoonlijke gegevens of berichten bevatten
?De foto mag er niet voor zorgen dat u buiten Lexa.nl identificeerbaar bent (nummerplaat, straatnaam)
?Geen zakelijke foto's die bijv. uit een persartikel of nieuwsbericht komen. Alleen niet professionele foto's mogen in uw leukste album zitten
?Geen bewerkte foto?s
?Het moet een recente foto zijn

Indien u na het lezen van deze informatie vaststelt dat uw foto onterecht geweigerd werd, dan bieden wij graag onze excuses aan. Aarzel in dat geval dan niet om uw foto opnieuw te uploaden bij ?Mijn account?, ?Mijn profiel? en dan op ?Beheer mijn foto's?. De verwerkingsduur van de foto's door het controleteam is ongeveer 24 uur (met uitzondering van het weekend en feestdagen).

Het is volkomen begrijpelijk dat u zo spoedig mogelijk uw profiel compleet wilt maken.

Om een kwalitatief goede service te bieden, moeten wij kritisch zijn in het publiceren van profielteksten. De meest voorkomende redenen om een tekst te weigeren of aan te passen zijn:

- Het benoemen van persoonlijke informatie zoals: e-mailadres, telefoonnummer, achternaam, adresgegevens, de naam van het bedrijf waar u werkt, etc.
- De tekst bevat ongepaste woorden.
- De tekst is onbegrijpelijk (SMS stijl, jargon, etc.)
- Het verwerken van commerciële uitingen die andere doeleinden dienen.
- De tekst komt niet overeen met onze algemene voorwaarden.
- Uw heeft minder dan 50 of meer dan 2000 karakters gebruikt (inclusief spaties).
- De tekst is geen persoonlijke boodschap.

Indien u na het lezen van bovenstaande informatie van mening bent dat uw tekst onterecht geweigerd is, wil ik u vragen om uw tekst nogmaals te plaatsen zodat we deze opnieuw kunnen controleren.

Ons Customer Care Team streeft ernaar om uw tekst binnen 24 uur te controleren (ook in het weekend en tijdens feestdagen) en u ontvangt een e-mail op het moment dat uw foto op het profiel is geplaatst.

Ik wil u bedanken voor uw begrip en hoop dat ik u zo voldoende geïnformeerd heb. Mocht u nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Waardeloos

Beste Sam,

ik begrijp uit uw bericht dat er geld van uw rekening wordt geïncasseerd, zonder dat u daarvan op de hoogte bent.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website. Ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Wanneer er maandelijks een bedrag van uw rekening wordt geïncasseerd namens Lexa, dan houdt dat in dat u gebruik maakt van een automatische maandelijkse verlenging.

Bij betaling van uw Full Membership staat aangegeven dat het Full Membership automatisch maandelijks verlengd zal worden mits u dit zelf annuleert. U kunt bij betaling de automatische verlenging reeds uitvinken.

Tevens wordt u op de hoogte gebracht van een automatische verlenging wanneer u een bevestiging ontvangt van uw betaling. Verder staat alle informatie met betrekking tot de automatische verlenging aangegeven in artikel 4.2 van onze algemene voorwaarden.

U kunt ten alle tijde en ten minste 48 uur voor de vervaldatum van uw Full Membership uw automatische verlenging zelf annuleren via "Mijn account", "Mijn instellingen" en vervolgens klikt u op "Membership beheren".

Ik kan helaas, zonder uw persoonlijke gegevens, uw automatische verlenging niet voor u annuleren. Ik wil u dan ook vragen om contact op te nemen met ons Customer Care Team zodat zij u verder kunnen helpen.

U kunt ons Customer Care Team bereiken via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor verdere vragen, klachten, problemen en of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: lexa blokkeert berichten

Beste Keus, J.C,

ik begrijp uit uw bericht dat u geen reacties krijgt op uw berichten.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website. Ik wil u dan ook graag het e.e.a. uit leggen.

Het kan soms zo zijn dat uw berichten onbeantwoord blijven op Lexa. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Sommige members nemen niet de moeite om u een bericht terug te sturen, wanneer ze niet geïnteresseerd zijn in u. Bovendien kunnen gratis members uw berichten niet lezen en of beantwoorden, zij dienen hier eerst een betaling voor te doen of u kunt een extra optie Premium nemen, zodat iedereen uw berichten kan lezen en beantwoorden.

Om de veiligheid op de website te waarborgen hanteert Lexa een filter om berichten met Spam en ongeoorloofd gedrag te weren.

Uiteraard willen wij graag bekijken wat de reden in uw geval is, maar dit lukt ons niet zonder uw klantgegevens. U kunt deze aan ons doorgeven via de "Help" link onderaan onze website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer wij uw gegevens hebben ontvangen zullen wij u binnen 48 uur een antwoord sturen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: Niet te geloven

Beste Gekkerdiddy,

ik begrijp uit uw bericht dat zodra u berichten wilt lezen of uw bezoekers wilt zien u op de betaalpagina terecht komt.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Als gratis member op de website is het mogelijk om:

- Gratis de eerste 5 profielen bekijken
- Gratis uw eigen profiel aanmaken
- Gratis zoeken naar andere singles
- Gratis flirten met andere singles
- Gratis een quiz creëren

Wanneer u berichten wilt lezen en versturen, en onbeperkt profielen wilt bekijken heeft u de keus om een betaling te doen voor een Full Membership. U zult zien dat ook bij andere online dating websites u een betaling moet doen om optimaal gebruik te kunnen maken van de website. Tevens hebben wij regelmatig aanbiedingen die u in de gelegenheid stellen om gratis optimaal gebruik te maken van de website. Houd deze dan ook in de gaten.

Tevens geeft u aan het gevoel te hebben dat er meer mannen dan vrouwen actief zijn op de website. Momenteel is de man vrouw ratio ongeveer 50/50. Wanneer u het gevoel heeft steeds dezelfde vrouwen tegen te komen op de website, dan wil ik u aanraden uw zoekopdracht te veranderen of uit te breiden, zodat u meer en andere members te zien krijgt.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen, klachten, suggesties en of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

van het Lexa Team

Review: luister eens naar je klanten (en klachten)

Beste Agnes,

ik begrijp uit uw bericht dat u het niet eens bent met de automatische verlenging van Lexa.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met Lexa en wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Lexa maakt er geen geheim van dat er een automatische verlenging zal plaats vinden wanneer een betaald Full Membership zal aflopen. Wij brengen onze members al op de hoogte van deze automatische verlenging op onze betaalpagina. Ook kunnen members op de betaalpagina de automatische verlenging annuleren, door deze uit te vinken.

Wanneer een member betaald heeft voor een Full Membership , krijgt deze een bevestiging van deze betaling en hier staat ook in aangegeven hoe men de automatische verlenging zelf kan annuleren.

Tevens is alle informatie over onze automatische verlenging terug te vinden in artikel 4.2 van onze algemene voorwaarden.

Veel members vinden het juist fijn om gebruik te maken van een automatische verlenging , want zo hoeven zij niet steeds een groot bedrag in 1 keer te betalen (bijvoorbeeld 59,70 Euro), maar kunnen ze maandelijks een bedrag van 9,95 Euro betalen.

Wanneer u zelf na wilt gaan of u gebruik maakt van een automatische verlenging, gaat u naar de tab "Mijn Account" en klikt u vervolgens op "Mijn instellingen". Hier kunt u bij het kopje "Mijn Membership" terug vinden wanneer een volgende betaling zal plaats vinden. Staat hier de tekst "Er staat geen betaling gepland" dan maakt u geen gebruik van een automatische verlenging.

Wij waarderen alle commentaar en suggesties van onze members. U bent tenslotte essentieel bij het kunnen verbeteren van de service die wij bieden. Ik heb uw e-mail doorgestuurd naar ons development team zodat zij er rekening mee kunnen houden bij toekomstige updates van de website.

Mocht u nog vragen, suggesties, klachten en of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: waardeloze troep en bende is LEXA

Beste Jan,

ik begrijp uit uw bericht dat u uw Full membership bij Lexa geprobeerd heeft op te zeggen, maar dat dit niet gelukt is.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met Lexa en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen om u een beter gevoel te geven.

Ik heb uw gegevens voor u nagekeken en kan u melden dat wanneer u uw membership bij Lexa wilt opzeggen en dus uw profiel van de website wilt verwijderen, u twee opties krijgt. U kunt uw profiel van de website opschorten of uw profiel van de website definitief verwijderen.

Opschorten betekent niet verwijderen, maar het tijdelijk op non actief stellen van uw profiel, zodat u dat ten alle tijde weer in gebruik kunt nemen door opnieuw in te loggen. Uw Full Membership en automatische verlenging lopen na het opschorten gewoon verder. Dit wordt ook aangegeven wanneer u uw profiel gaat opschorten van de website.

Een profiel kan alleen van de website verwijderd worden als men eerst de automatische verlenging zelf heeft geannuleerd.

U geeft aan de automatische verlenging van uw profiel te willen annuleren, zodat er verder geen geld meer van uw rekening zal worden geïncasseerd.

U kunt de automatische verlenging op eender welk moment onderbreken, en ten minste 48 uur voor de vervaldag van uw abonnement, door op de juiste link te klikken in de rubriek "Mijn account", "Mijn Instellingen" en vervolgens klikt u op "Mijn Membership beheren". Onderaan deze pagina vindt u de link ?Om uw membership te beheren, Klik hier?.

Mocht u toch nog problemen ondervinden om uw automatische verlenging te annuleren dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team. Zij zullen u dan helpen met uw automatisch verlenging. U kunt contact met ons opnemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: opgelicht door lexamore

Beste Mieke,

ik begrijp uit uw bericht dat u een betaling heeft gedaan van 117 Euro en desondanks geen gebruik kunt maken van de betaalde diensten.

Ik betreur het dat u een slechte eravring heeft met Lexa en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen om u zo een beter gevoel te geven.

Ik heb uw gegevens voor u nagekeken en kan u melden dat de betaling van 117 Euro een 3 maanden VIP Membership betreft voor onze website Lexamore. Wij hebben echter ook nog een andere website Lexa genaamd. Waarschijnlijk heeft u ingelogd op uw gratis profiel op de Lexa website.

Zoals u waarschijnlijk zelf al opgemerkt heeft, hebben de beide websites een verschillend karakter. Lexamore en Lexa zijn twee verschillende datingsites met verschillende diensten waar een aparte betaling voor gedaan dient te worden.

Bij Lexamore.nl maakt u een persoonlijkheidstest aan en aan de hand van de resultaten wordt uw profiel met andere profielen gematcht. Lexamore richt zich specifiek tot een publiek dat op zoek is naar een serieuze en weldoordachte ontmoeting, met als doel een duurzame relatie.

Lexa.nl is een allround ontmoetingssite, open voor vriendschappelijke contacten en flirts waarbij alles interactief is dankzij bijvoorbeeld het chatten.

Omdat Lexa geen persoonlijkheidstest aanbiedt, wordt u voor deze test doorgelinkt naar Lexamore.
Als u op een reclame-uiting in de vorm van een banner of een tekstlink op Lexa.nl heeft geklikt, dan wordt u automatisch ingeschreven bij Lexamore.nl met dezelfde gegevens (gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres) als die u op Lexa gebruikt. Verder wordt bepaalde informatie, zoals uw leeftijd, geboorteland en woonplaats voor uw gemak gekopieerd van uw profiel op Lexa.nl naar uw profiel op Lexamore.nl.

U dient dus op uw Lexamore profiel in te loggen om gebruik te kunnen maken van de betaalde diensten, en niet op uw gratis profiel op Lexa.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen, opmerkingen, klachten en of suggesties hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexamore Team

Review: rare ideeen over mathsen

Beste John,

ik begrijp uit uw bericht dat u niet tevreden bent met de matches die u krijgt, omdat deze niet aan al uw criteria voldoen.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Momenteel ligt de psychologische affiniteit tussen de leden die voldoen aan uw zoekcriteria en uw profiel lager dan 65%. Het kan dus zo zijn dat u inderdaad matches ontvangt van members die wel roken maar weer op andere vlakken goed matchen aan uw profiel.

Ik heb uw suggestie doorgegeven aan de desbetreffende afdeling. Hopelijk behoort dit binnenkort tot een van onze nieuwe matchcriteria.

Tevens geeft u aan meer informatie te willen over hoe u zich kunt afmelden bij Match.com. Om uw profiel te kunnen verwijderen van de website, moet u er zeker van zijn dat u eerst de automatische verlenging heeft stopgezet.

Uw automatische verlenging kunt u stopzetten via "Mijn gegevens" en vervolgens "Abonnement". Bij "Uw Membership beheren" vindt u onder dat datum van uw volgende automatische betaling de optie om uw automatische verlenging stop te zetten. Nadat uw automatische verlenging geannuleerd is blijft uw profiel wel online. U kunt zich vervolgens altijd opnieuw inschrijven voor een nieuw VIP Membership bij Match.com.

Indien u toch uw profiel volledig wilt verwijderen gaat u via "Mijn gegevens" naar "Account". Onderaan de pagina vindt u de tekst "Als u zich uitschrijft op Match.com verliest u toegang tot al uw contactpersonen, persoonlijkheidsrapporten, verzonden en ontvangen berichten en alle andere informatie in uw Match.com account. Als u zich wenst uit te schrijven, klikt u hier: na uw uitschrijving kunt u opnieuw gebruik maken van de diensten van Match.com door een nieuw account te creëren". Selecteert u hier "uw uitschrijving".

Vanwege veiligheidsredenen zal u gevraagd worden om uw inloggegevens te bevestigen. Let op: om u te kunnen identificeren dient u hoofdletters, kleine letters en de underscore te gebruiken als deze in uw inloggegevens voorkomen. Klikt u vervolgens op "Me uitschrijven".

Door op deze link te klikken verwijdert u uw profiel definitief. Dit is onomkeerbaar.

- U verliest uw Match.com profiel.
- Uw gegevens (advertentie, foto's, profiel, contacten, berichten, etc.) worden definitief verwijderd.
- Uw persoonlijkheidsrapporten die voor u gemaakt zijn worden verwijderd.

Het kan maximaal 24 uur duren voordat uw profiel definitief van onze site is verwijderd. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging op uw e-mail account.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u verder nog vragen, klachten, suggesties en/of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Match Team

Review: ook mn geld kwijt??

Beste Rob,

ik begrijp uit uw bericht dat uw profiel verwijderd is van de website.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website. Ik wil u graag het e.e.a. uitleggen.

Om de exacte reden te kunnen achterhalen waarom uw profiel gesloten is, heb ik meer gegevens van u nodig. Ik zou u dan ook willen vragen om contact met ons Customer Care Team op te nemen en in dit bericht uw profielgegevens te vermelden. Zij zullen dan na kunnen gaan wat de exacte reden is en u een geschikte oplossing kunnen bieden.

U kunt contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden.
U zult dan binnen 48 uur een antwoord ontvangen op uw vraag.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: Ping-ping Kassa

Beste Dittek,

ik begrijp uit uw bericht dat u ontevreden bent over Lexa.

Ik betreur het ten zeerste dat u een slechte ervaring heeft met onze website en niet tevreden bent over onze service.

Voor al uw vragen, opmerkingen, suggesties en of klachten kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team. Zij zullen binnen 48 uur tot een geschikte oplossing of met een antwoord komen.

Ons Customer Care Team is ten alle tijde te bereiken via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: Met 1 klik 59,70 euro kwijt; Lexa niet te bereiken......

Beste VP66,

ik begrijp uit uw bericht dat er een bedrag van 59,70 Euro van uw rekening is geïncasseerd en u dit graag gerestitueerd wilt zien.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website. Ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen om u een beter gevoel te kunnen geven.

Ik heb uw gegevens met betrekking tot het profiel "vrolijkepapa66" voor u nagekeken en ben verheugd u te kunnen melden dat ik de betaling van 59,70 Euro voor u heb geannuleerd. U zult dit bedrag binnen 4 tot 8 weken op uw rekening gerestitueerd zien.

Graag wil ik u nog even uitleggen hoe deze betaling tot stand is gekomen.
Ik heb uw gegevens voor u nagekeken en kan u melden dat u reeds bij betaling van uw Full Membership heeft aangegeven geen gebruik te willen maken van een automatische verlenging. Omdat uw membership niet automatisch verlengd wordt, ontbreekt bij u de optie om deze stop te zetten. Wanneer u dus probeert uw automatische verlenging stop te zetten die u niet heeft, komt u op onze betaalpagina terecht, waar u eventueel een nieuw Full Membership kunt aangaan.

Om na te gaan of u gebruik maakt van een automatische verlenging, gaat u naar de tab "Mijn account" en klikt u vervolgens op "Mijn instellingen". Hier kunt u bij het kopje "Mijn Membership" terug vinden wanneer een volgende betaling zal plaats vinden. Staat hier geen betaling vermeld, dan maakt u geen gebruik van een automatische verlenging.

Ik hoop dat deze informatie iets meer verduidelijkheid schept. Mocht u toch nog vragen hebben en of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine
Lexa Team

Review: Telefoonnummer Lexa

Beste allen,

ik begrijp uit uw reacties en berichten dat u contact zoekt met het Customer Care Team van Lexa. Dit is momenteel alleen nog schriftelijk mogelijk en niet meer telefonisch.

U kunt al uw vragen en problemen voorleggen aan ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.


Ik hoop u hiermee voldoende te hebben ge?nformeerd en ons Customer Care Team ziet uw vragen graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team