Stalking

Ik word knettergek van de tientallen mailtjes van lexa, nadat ik het lidmaatschap heb beeindigd. Ze suggereren dat nog steeds tientallen mannen in mijn profiel zijn geinteresseerd en proberen mij te verleiden om weer lid te worden.
Indien mijn profiel nog op de site staat, wat lastig is te checken, is er echt sprake van oplichting. Ik overweeg om stappen te nemen. Ik ga er namelijk van uit dat na op zeggen lidmaatschap mijn profiel is verwijderd.
Wie nog tips heeft om deze bandieten aan te pakken geef aub een reaktie.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

3 reacties

Hallo
Ben het helemaal met je eens.
Zeer misleidende bende, waar je moeilijk vanaf komt.
Het is ook nog moeilijk om de incassi stop te zetten.

Beste Lieve,

ik begrijp uit uw bericht dat u nog steeds berichten ontvangt nadat u uw membership heeft beëindigd.

Wanneer u de automatische verlenging van uw Full Membership heeft geannuleerd, en uw membership per een betaalde datum is geëindigd, blijft uw profiel wel nog online staan en u zult u weer gratis member zijn. U dient dan vervolgens uw profiel van de website te verwijderen, zodat u helemaal geen berichten meer kunt ontvangen.

Indien u uw profiel wilt verwijderen gaat u naar de pagina "Mijn account" en dan "Mijn instellingen". Onderaan deze pagina vindt u de link om uw profiel te verwijderen. Klik op de link in de volgende zin: "Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier".

Leest u de tekst die verschijnt goed door. U heeft hier nog de keuze om uw profiel tijdelijk op te schorten of uw profiel definitief te verwijderen.

Wilt u uw profiel definitief verwijderen dan klikt u onderaan de pagina op de volgende zin:
"Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld." Door op deze link te klikken verwijdert u uw profiel definitief. Dit is onomkeerbaar:
- Uw profiel zal niet meer op Lexa.nl verschijnen en u zult geen e-mails meer ontvangen van partners van Lexa.nl
- Uw gegevens (advertentie, foto's, profiel, contacten, berichten, etc.) worden definitief verwijderd.

Het kan maximaal 24 uur duren voordat uw profiel definitief van onze site is verwijderd. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging op uw e-mail account.

Tevens kan het ook voorkomen dat u in het verleden ook een profiel heeft aangemaakt op onze andere website Lexamore. U dient dit profiel dan apart te verwijderen via de Lexamore website.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u verder nog problemen ondervinden of andere vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Beste Christine,

Ik heb ooit en keer gratis de inschrijving bij Lexa gedaan en heb me toen bedacht.Ik heb ook nooit betaald. Nu blijkt echter dat mijn profiel nog steeds zichtbaar is (gehoord van vrienden) terwijl ik duidelijk heb gezegd geen interesse meer te hebben. Ik kan nergens een contact mail of tel.nummer van jullie vinden! Kun je mij aub helpen?

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden