DIEVEN!!!!!!!!

:(( wat n dievenbende daar, wil je je automatsche verlenging stopzetten kan dat helemaal niet, als je hem uitvinkt en je kijkt weer staat hij gewoon AAN!!!!! de instrukties die hierboven staan werken geheel NIET!!!!!!!!!!!!!!! heel veel valse profielen en complete nep reacties, en de dames die wel echt zijn..... WAT N BITCHES zeg, NOOIT ook meer 1 reactie, zitten die (censuur!!!) daar alleen maar om een man een minderwaardigheidscomplex te bezorgen ofzo?????? nog maar 1 ding te zeggen... wanneer wordt deze OPLICHTERSBENDE eens definitief van het internet verwijderd????????
:((

Sterke punten
you must be joking!!!!!!

Zwakke punten
oplichters en de meest arrogante bitches op het hele internet die nooit en never reageren.....

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

2 reacties

Maak je niet te druk Rob. Je had beter rustig kunnen afwachten wie er op jou reageert inplaats van zelf op profielen te reageren. Als dat niets oplevert, gewoon gauw pleite gaan en een andere manier zoeken om een vrouw te leren kennen. Sterkte

Beste Rob,

ik begrijp uit uw bericht dat het u niet lukt om uw automatische verlenging te annuleren en u hier erg ontevreden over bent.

Ik vind het spijtig om te horen dat u problemen ondervindt met het annuleren van uw automatische verlenging. Wat ik uit uw bericht begrijp is dat u de verlenging probeert uit te vinken. U kunt dit alleen doen op deze manier, wanneer u nog een betaling moet doen en dus niet wanneer u al over een Full Membership beschikt.

De automatische verlenging kunt u op elk gewenst moment onderbreken door ten minste 48 uur voor de vervaldatum van uw membership op de juiste link te klikken in de rubriek "Mijn account" en dan "Mijn instellingen". Kiest u daar de rubriek "Mijn membership" en dan "Mijn membership beheren". Hier vindt u de informatie om de automatische verlenging stop te zetten.

Indien u alsnog problemen ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden