Oplichtersbende

Eerst word je lid voor 3 maanden voor 39 Euro.
Vervolgens krijg je berichten dat er geïnteresseerden zijn, maar wil je de foto zien van diegene, dan moet je eerst VIP member worden, iets wat je 39 Euro per maand gaat kosten bij een abonnement van 3 maanden.
Ik zie het voordeel van een full membership niet in, je krijgt niet eens een foto te zien, pure oplichterij, dus tegen iedereen, zoek je partner zelf, anders spek je de kast van de datingsite, oplichters en zakkenvullers!!!!!!
Ik hoop met dit schrijven iedereen te hebben gewaarschuwd; doe er je voordeel mee!!!!!!!!!!!
Groeten Frank

Sterke punten
geen

Zwakke punten
oplichters en onbereikbaar voor commentaar

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

2 reacties

Ik was vroeger lid van Leds, toen was het nog goedkoop en kon je alles.
Toe het bedrag werd verdubbelt en de Algemene chatbox werd gesloten ben ik gelijk ermee gestopt.
Het is nu in handen van de Maffia.

Beste F. Elfrink,

ik begrijp uit uw bericht dat u een betaling heeft gedaan, maar geen gebruik kunt maken van de betaalde diensten.

Waarschijnlijk logt u in op de Lexamore website in plaats van de Lexa website. Lexa en Lexamore zijn twee verschillende websites met aparte diensten waar een aparte betaling voor gedaan dient te worden.

Het Full Membership betreft de Lexa website, en het VIP Membership de Lexamore website. Het 3 maanden membership van 38,85 Euro is een membership van de Lexa website. U dient dan ook op deze website in te loggen om gebruik te kunnen maken van de betaalde diensten.

Ik hoop dat deze informatie iets meer duidelijkheid schept. Mocht u toch nog vragen hebben en of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden