Jammer...

Lexa is niet meer wat het geweest is.Mocht het ''vroeger''(lees:een aantal jaar geleden)nog een leuke,gezellige datingsite geweest zijn,daar is weinig tot niks meer van over.
Na het invullen van wat het schijnt een eindeloze vragenlijst,krijg je van Lexa een mailtje dat ze je profiel aangepast hebben,omdat je tekst ''ongepast''was.
De leden op de site heeft voor 90%geen foto,geen profieltekst-niks en verder gebeurd er ook niks,wanneer je ook online bent en wát je ook doet.Het is net of al die mensen die ogenschijnlijk online zijn in een coma liggen ofzo.Geen reacties,geen mail..helemaal niks,noppes,nada,niente.Ik had het al snel bekeken daar.Jammer hoor..het wás zo'n goede site!

Sterke punten
Leuke layout

Zwakke punten
..de rest...

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

1 reactie

Beste Marjolein,

ik begrijp uit uw bericht dat u de site niet meer zo goed als vroeger vindt.

Ik vind het spijtig om te horen dat u een slechte ervaring heeft met onze website.

Lexa probeert de website continu te verbeteren zodat onze members hier een betere ervaring mee hebben.

U geeft aan dat u veel profielen bent tegen gekomen van members zonder een foto. Wij raden members altijd aan om een profielfoto te plaatsen, maar sommige kiezen er liever voor om dit niet te doen. Dit geldt tevens voor de profieltekst. Lexa biedt een ontmoetingsplek voor singles aan en iedere member kan deze plek gebruiken zoals diegene dat wilt, tot op zekere hoogte.

Tevens kan ik u melden dat members veelal niet reageren op een chatverzoek, omdat zij dit over het hoofd zien. Wij raden onze members dan ook aan om actief berichten te versturen. Uit ervaring is gebleken dat members sneller op een bericht reageren en na een aantal berichten pas overgaan op chatgesprekken.

Wanneer u suggesties heeft om de website te verbeteren, dan kunt u deze altijd aan ons melden. Wij zullen uw suggesties dan doorsturen naar ons development team, zodat zij bij toekomstige ontwikkelingen hiermee rekening kunnen houden.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor al uw suggesties, vragen en of andere opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden