Pas op met LEXA !!!!!

Pas op met LEXA !!!!!

Wordt aub NOOIT betalend member van Lexa. Het is net zo'n oplichters bende als bij E-darling. Je denkt voor een maandje of 3 lid te zijn en voor je het weet is de periode om wordt heel sneaky opeens een flink bedrag van je bankrekening geincasseerd zonder dat je bewust een machtiging hebt gegeven omdat je immers zelf alleen maar 1 keer vooraf betaald met I-deal.

Opzeggen is volgens hun website alleen mogelijk 48 uur (jawel niet eerder) voor het verstreken van de abo-termijn. Jaja dat wordt dus de wekker zetten en kalender aanvinken. Volgens Lexa vanwege 'technishe redenen' hmm jaja financiele redenen zullen ze bedoelen!

Mensen, kijk alstublieft goed uit met deze website. Het zijn zakkenvullers!!!!!!

Sterke punten
Ik kan er geen 1 bedenken.

Zwakke punten
Waardeloze website. Matching werkt niet, zoekmachine vol met bugs.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

3 reacties

Beste Jan,

ik begrijp uit uw bericht dat uw membership automatisch verlengd is zonder uw toestemming en dat u deze verlenging alleen 48 uur van te voren kunt annuleren.

Wij proberen zo duidelijk mogelijk te zijn naar onze members, en geven dan ook al bij betaling van het Full Membership aan dat er een automatische verlenging zal plaatsvinden. Tevens kunt u deze ook al annuleren op de betaalpagina. Verder ontvangt u een betaalbevestiging waar de automatische verlenging in vermeld staat. Tevens kunt u de informatie over het hanteren van een automatische verlenging te allen tijde terugvinden in artikel 4.2. van onze algemene voorwaarden.

U kunt gedurende uw Full Membership altijd en minimaal 48 uur voordat het membership vervalt (dus niet binnen 48 uur), de automatische verlenging annuleren via "Mijn account", "Mijn instellingen" en "Mijn membership beheren".

Indien u problemen ondervindt met het annuleren van uw automatische verlenging dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Het is inderdaad een hele sneaky opgezette constructie. 'proberen zo duidelijk mogelijk te zijn' .. me reet. Je moet ook verdomd goed lezen hoe je van deze klerezooi afkom. maar goed het is gelukt.

opzeggen is geen probleem vond ik, maar ik heb een hekel aan nep profielen, maar ik geef toe, het is goed gevonden.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden