OPLICHTERS // OPLICHTERS // OPLICHTERS //

OPLICHTERS // OPLICHTERS // OPLICHTERS //

RECLAME MAKEN VOOR 10JAARLEXA.NL EN VERVOLGENS IS DE SITE NIET NORMAAL VINDBAAR. VIND JE HEM ZELF, DAN GEGEVEN ZE 3 DAGEN GRATIS. ONGELOOFLIJK DAT WIJ ONS DOOR EEN FRANS BEURSGENOTEERD BEDRIJF ZO IN DE MALING LATEN NEMEN. DIT KRIJT NOG EEN STAARTJE
EN DAN AL DIE RECLAME VOOR EEN BETALENDE DIENST. DAN KAN TOCH NIET HALLO? WORDT EENS WAKKER DATERS, EN STOP MET LEXA.

Sterke punten
GEEN

Zwakke punten
OPLICHTERS

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

1 reactie

Beste Tim,

ik begrijp uit uw bericht dat de website 10jaarlexa.nl niet vindbaar is voor u.

Ik heb dit voor u getest en wanneer ik www.10jaarlexa.nl of www.tienjaarlexa.nl invoer in mijn internetbrowser, ik zonder problemen op de actie website geraak, waar ook in een roze ballon 3 dagen gratis vermeld staat.

Graag attendeer ik u erop dat alleen nieuwe members die zich registreren via de actiewebsite een gratis 3 dagen Full Membership toegekend krijgen. Wanneer u al een profiel op de Lexa website heeft, kunt u niet weer een nieuw account aanmaken.Deze actie loopt nog tot eind oktober.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de Lexa website. Hier klikt u op een willekeurige categorie, een willekeurige vraag en vervolgens scrolt u naar beneden en klikt u op de link "Stel een vraag" om een bericht te sturen. Gelieve in dit bericht uw gegevens te vermelden waarmee u zich bij ons geregistreerd heeft. U zult dan binnen 48 uur een antwoord ontvangen op uw bericht.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden