lexa

ik hebt mijn vriend leren kenen via lexa
maar er staan ook mannen op die ilegaal in nederland
wonen ,hoe kan zo iets dat begrijpt ik niet
nee is slechte sitte
mijn vriend die ik via lexa hebt leren kenen bleek een crimineel te zijn

Sterke punten
niks

Zwakke punten
staan mannen op die ilegaal in nederland wonen
criminelen
je komt moeilijk van die sitte af

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

1 reactie

Beste Jeti,

ik begrijp uit uw bericht dat u members bent tegen gekomen op de website die crimineel bleken te zijn of illegaal in Nederland.

Ik vind het spijtig te horen dat u een vervelende ervaring heeft gehad met een van de members. Het heeft bij ons hoge prioriteit dat u een veilig en prettig gevoel heeft bij het gebruik van de site. Iedereen heeft de gelegenheid om zich gratis bij Lexa in te schrijven, echter moet iedere member zich aan de gebruiksvoorwaarden houden van de website.

Indien u denkt dat een profiel ongepast is, of indien een member de algemene gebruiksvoorwaarden niet respecteert, heeft u drie mogelijkheden:

- Wanneer u een profiel bezoekt klikt u aan de linkerkant, onder de profielfoto, op de optie "Maak een melding".
- Ontvangt u een ongepast bericht, dan kunt u na het openen van het bericht klikken op de optie "Maak een melding van dit bericht".
- Tijdens een chat heeft u de optie "Agents waarschuwen" om een melding van het gesprek te maken.

Om de behandeling van uw klacht te versnellen, wil ik u aanraden de volgende gegevens in uw melding te zetten: gebruikersnaam, datum, tijd en aard van het probleem. Op basis hiervan kan ons Customer Care Team maatregelen nemen. Dit kan uiteen lopen van een waarschuwing tot opheffing van het profiel.

Om te vermijden dat deze persoon nog contact met u opneemt, raden wij u aan deze member te blokkeren door deze op uw blacklist te zetten.

Ondanks het feit dat we klachten over andere members erg serieus nemen, hopen we dat u begrijpt dat onze controle zich beperkt tot wat er daadwerkelijk op de site gebeurd is. Lexa kan geen invloed uitoefenen op gedrag buiten de site. Wanneer u het slachtoffer bent geworden van fraude of een ander misdrijf wat buiten de site heeft plaatsgevonden, raad ik u aan om contact op te nemen met de politie.

Ik wil u graag bedanken voor uw hulp in het onderhouden van een prettige sfeer op onze website.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden