Lexa

Ik dacht eens kennis te gaan maken met internet dating. Lexa komt vaak in het nieuws en is wel eens op TV (reclame). Helaas had ik dit NOOIT moeten doen. Het aanmelden en registreren is geen enkel probleem. Maar de mensen die erop zitten, zijn naar mijn idee allemaal nep, inactief of niet eens opzoek. Ik heb inmiddels al 20 berichtjes gestuurd en helemaal geen reactie meer op gehad.

Ja wat moet je hiermee. Dus ik besloot contact op te nemen met Lexa. Maar ook dat is tevergeefs. Er is GEEN enkele manier om in contact te komen met de mensen achter Lexa. Geen e-mailadres, geen telefoonnummer, nee niets.

Dus om kort samen te vatten: als je opzoek bent naar een datingssite waar mensen op zitten en een helpdesk achter zit voor eventuele vragen, sla Lexa dan alsjeblieft over. Het is waardeloos. Geldverspilling ten top!

Sterke punten
Duidelijke website en een goede matchingservice, waar je niets aan hebt
Verbergen van contactgegevens
Promoten van reclame en andere rommel

Zwakke punten
Niemand reageert op berichten
Matching is nutteloos, mensen reageren niet
Is het wel een datingssite met mensen?
Geen helpdesk/contactgegevens
Kost geld terwijl je er niets voor terug krijgt

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

2 reacties

Beste Roland,

ik begrijp uit uw bericht dat u geen antwoord ontvangt op uw verstuurde berichten en dat u hier graag contact over wilt opnemen met het Customer Care Team van Lexa.

Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de Lexa website. Hier klikt u op een willekeurige categorie, een willekeurige vraag en vervolgens scrolt u naar beneden en klikt u op de link "Stel een vraag" om een bericht te sturen. Gelieve in dit bericht uw gegevens te vermelden waarmee u zich bij ons geregistreerd heeft. U zult dan binnen 48 uur een antwoord ontvangen op uw bericht.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Beste Christine,

Dit heb ik al eens gedaan. Tot zover geen reactie op gekregen. Maar waarom zo omslachtig? Waarom is er geen mogelijkheid om bijvoorbeeld via de mail of telefoon contact te leggen? Dit geeft zeker geen vertrouwen en blijf daarom bij mijn standpunt.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden