oplichting

mail gehad van lexa dat 4 betalingen zouden worden terug gestort op mijn bankrk 3 betalingen zeer snel terug binnen de door hun gestelde termijn van 6 tot 8 weken 1BETALING VAN euro 44,70 nog niet terug na dat dit termijn al weken is verstreken op elke mail die je waar ook heen stuurt krijg je antwoord in het frans of engels sorry sorry niet begrijpen. wie kan mij een mail adres of tel nummer geven zodat ik deze oplichters want dat zijn het kan bereiken en me poen terug krijg of een adres waar ik langs kan om het op een andere manier te regelen

thanks help mij

Sterke punten
geld binnenhalen

Zwakke punten
zich verstoppen achter een duister netwerk

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

1 reactie

Beste Blijdenste,

ik begrijp uit uw bericht dat u een van de beloofde terugbetalingen nog niet gerestitueerd heeft gekregen en dat u hier graag contact over wilt opnemen.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Ik vind het dan ook spijtig om te horen dat u een van de terugbetalingen nog niet heeft ontvangen.

Graag wil ik u voorzien van de informatie hoe u contact kunt opnemen met Lexa. U kunt ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en ons Customer Care Team ziet uw bericht graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden