Bedrog

We hebben een paar fictieve profielen aangemaakt bij Lexa en een aantal test gedaan. Daaruit blijkt inderdaad dat Lexa niet netjes om gaat met haar klanten, en absoluut niet nakomt wat ze belooft. Bijvoorbeeld als er iemand bericht krijgt met de mededeling "Er is iemand geïnteresseerd in jou!‏", dan kan je in 95% gevallen gerust uitgaan van een leugen. Je hoort geen bericht te krijgen als er iemand je profiel alleen bezoekt zonder dat die op de koop ja bij geïnteresseerd klikt.
Lexa doet erg haar best om mensen tot zover te krijgen dat ze betaalde leden worden waarmee veel geld valt te verdienen, maar verder is er weinig goeds over hun dienst te zeggen. Wees op je hoede dat je niet zomaar een lidmaatschap neemt, in meeste gevallen kom je er bekaaid vanaf.

Sterke punten
Overzichtelijk, goed georganiseerd, profielen worden meestaal goed gescreend, allemaal inderdaad uit eigen belang; dit geeft een valse hoop bij mensen waardoor ze veel sneller betaalde lidmaatschap nemen!

Zwakke punten
Het lijkt erop dat het beleid van Lexa vooral gericht is op zo veel geld mogelijk binnen halen waar weinig tegenover staat. Mensen worden niet serieus genomen en bedrogen.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

4 reacties

Il heb ook een fictieve profielen gemaakt. En wat flauwe kul wat teksten neerzetten zoals lexa is een oplichterssite. En het is niet ingeschreven bij Kvk. En ik kreeg wel ook een berichtje met 'iemand is geinterresseerd in jou' Dan weet ik zeker eerst betalen en dan lezen. En als je betaalt dan is het bericht van lexa.

PS volgens jou NIco is dat niet 'nico beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden' als ik dat begrepen heb.

Beste Nico,

ik begrijp uit uw bericht dat u vindt dat Lexa niet netjes omgaat met haar members, omdat Lexa ongeloofwaardige berichten verstuurt naar haar members.

Ik betreur het dat u een slechte eravring heeft met onze website. Ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

In uw bericht geeft u aan de website getest te hebben, en hiermee interesseberichten heeft ontvangen. Een interessebericht betekent dat de persoon met de aangegeven leeftijd enkel en alleen uw profiel heeft bezocht. Wanneer u op de link in het bericht klikt, wordt u dan ook doorverwezen naar uw lijst met bezoeken op de website.

Als een member op "Ja" klikt wanneer diegene geïnteresseerd is in u dan wordt u toegevoegd aan zijn of haar favorieten. U krijgt hier ook een apart bericht van.

Indien u geen interesseberichten wilt ontvangen en of andere notificaties, dan kunt u deze uitvinken via "Mijn account" en vervolgens klikt u op "Mijn instellingen". Hier kunt u exact aangeven van welke activiteiten u op de hoogte gebracht wil worden.

Mocht u suggesties hebben om onze website te kunnen verbeteren, dan kunt u deze altijd aan ons doorgeven. Wij zullen uw suggesties doorsturen aan ons development team, zodat zij bij toekomstige ontwikkelingen hiermee rekening kunnen houden.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor al uw suggesties, opmerkingen, klachten en of vragen kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

He Nico, mag ik vragen waarom je de site dan wel aanbeveelt ?

Ik ben ingeschreven als member maar de eerste maand krijg je allemaal berichtjes (tijdens dat je ingelogd bent) van flirts. Reageer je op deze flirts dan krijg je geen response en nee niet omdat ze geen intresse hebben. kijk nu een maand later en al deze "personen" zijn ook niet meer actief op de site, onvindbaar ! Is wel heel toevallig dat ze allemaal weg zijn!! Ben het wel eens met Nico.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden