Reviews van deze auteur

Bedrog

Review over Lexa

We hebben een paar fictieve profielen aangemaakt bij Lexa en een aantal test gedaan. Daaruit blijkt inderdaad dat Lexa niet netjes om gaat met haar klanten, en absoluut niet nakomt wat ze belooft. Bijvoorbeeld als er iemand bericht krijgt met de mededeling "Er is iemand geïnteresseerd in jou!‏", dan kan je in 95% gevallen gerust uitgaan van een leugen. Je hoort geen bericht te krijgen als er iemand je profiel alleen bezoekt zonder dat die op de koop ja bij geïnteresseerd klikt.
Lexa doet erg haar best om mensen tot zover te krijgen dat ze betaalde leden worden waarmee veel geld valt te verdienen, maar verder is er weinig goeds over hun dienst te zeggen. Wees op je hoede dat je niet zomaar een lidmaatschap neemt, in meeste gevallen kom je er bekaaid vanaf.

Sterke punten
Overzichtelijk, goed georganiseerd, profielen worden meestaal goed gescreend, allemaal inderdaad uit eigen belang; dit geeft een valse hoop bij mensen waardoor ze veel sneller betaalde lidmaatschap nemen!

Zwakke punten
Het lijkt erop dat het beleid van Lexa vooral gericht is op zo veel geld mogelijk binnen halen waar weinig tegenover staat. Mensen worden niet serieus genomen en bedrogen.

reacties: