code2

Geen

Sterke punten
Geen Ben boos op de inschrijving door mijn ex.Gelieve dit ongedaan te maken code2

Zwakke punten
Geen

Bezoek LexAmore Reviews over LexAmore

2 reacties

Beste J.Wezenber,

ik begrijp uit uw bericht dat uw ex u heeft ingeschreven op de Lexamore website en u dit graag ongedaan wilt laten maken.

Ik vind het spijtig om te horen dat iemand anders ongevraagd een profiel voor u heeft aangemaakt. Ik heb het door u genoemde gratis profiel dan ook van de website verwijderd.

Houd u er rekening mee dat het tot 24 uur kan duren voordat al uw informatie van de website is verwijderd. Vanaf dit moment kunt u niet langer inloggen op de website en ontvangt u tevens geen berichten meer van ons.

Mijn welgemeende excuses voor het ongemak.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u nog andere vragen en of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexamore Team

Ik denk iedere keer dat ik van Lexa af ben. Maar nee hoor daat zijn ze weer. Waarom is het nu zo moeilijk gemaakt of van Lexa af te komen?

Bezoek LexAmore Reviews over LexAmore

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over LexAmore
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden