Relatiebemiddeling

Websites gericht op relatiebemiddeling zorgen ervoor dat jij gekoppeld wordt aan de juiste persoon. Relatiebemiddeling richt zich op professionele matching op basis van persoonlijkheid en individuele behoeften. Daten op basis van relatiebemiddeling is daten gebaseerd op maatwerk. De kans op het vinden van de ideale partner wordt hierdoor vergroot.
Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Mens en Relatie

Mens en Relatie

Ben je pas uit een relatie en wil je weer een nieuwe relatie beginnen? Ben je het zat om de juiste vrouw te vinden? Wilt het maar niet lukken om de juiste partner te vinden? Bezoek dan de website van Mens en Relatie. Deze site is zich ervan bewust, dat het niet altijd even makkelijk is om een partner te vinden. In sommige gevallen lijk het alsof men steeds minder tijd heeft en alsof men steeds minder interessante personen ontmoet. Mens en Relatie help alleenstaande personen aan een geschikte partner.

Vanwege de technologische ontwikkeling, digitalisering, is persoonlijke bemiddeling een su
Lees verder »

Bezoek Mens en Relatie

2

Reviews en Ervaringen over Partner Select

Partner Select

U bent op zoek naar een relatie? Of u nu een partner zoekt of een maatje voor het leven, bij relatiebureau PartnerSelect bent u aan het juiste adres!

Met PartnerSelect kiest u voor deskundige relatiebemiddeling. Discreet, persoonlijk en betaalbaar. Benieuwd hoe wij te werk gaan om u aan de man of vrouw van uw dromen voor te stellen?
Lees verder »

Bezoek Partner Select

3

Reviews en Ervaringen over Stichting Date

Stichting Date

Een prettige manier om de partner van je toekomst te ontmoeten

Een mens wil niet alleen door het leven, zo zitten we nu eenmaal in elkaar. Wie verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen geluk, gaat niet zitten wachten tot de juiste partner toevallig op het pad komt. Daar is een fijne levenspartner veel te belangrijk voor. Stichting Date is een zeer doeltreffende en tegelijkertijd prettige manier om de partner van je toekomst te ontmoeten.

Stichting Date is per 1-12-2011 van eigenaar veranderd.
Lees verder »

Bezoek Stichting Date

4

Reviews en Ervaringen over 40PlusRelatie

40PlusRelatie

Het grootste relatiebureau voor singles van 40 tot 80 jaar.

Tijd voor een partner die echt bij je past? Je hebt je leven op orde, je hebt het naar je zin, maar jij weet ook dat het nóg leuker kan zijn. De juiste partner tegen komen, is niet altijd even gemakkelijk. Door een druk leven of sociale verplichtingen ontbreekt daarvoor de tijd. Ook weduwen en weduwnaren die hun partner verloren hebben, willen graag weer een maatje en die arm om zich heen.

Lees verder »

Bezoek 40PlusRelatie

5

Reviews en Ervaringen over Just2Match

Just2Match

Beste Single,

Natuurlijk kun je zelf wel een partner vinden. Alleen je hebt geen tijd of je ontmoet gewoon de juiste mensen niet. Je hebt je zaken prima voor elkaar: een goede opleiding, een leuke baan en een fijne vriendenkring.

Relatiebureau Just2Match is dé expert in ontmoetingen op niveau. Just 2 Match heeft alleen hoog opgeleide aantrekkelijke singles (uit heel Nederland)in ons bestand. Jouw toekomstige partner zit in exact dezelfde situatie als jij.

Datingtips
Lees verder »

Bezoek Just2Match

6

Reviews en Ervaringen over Samen Verder

Samen Verder

Relatiebemiddeling op Christelijke basis.
Lees verder »

Bezoek Samen Verder

7

Reviews en Ervaringen over Puur Relatiebemiddeling

Puur Relatiebemiddeling

Ben jij als single serieus op zoek naar een partner die je leven verrijkt? Een lieve vriend of vriendin die je honderd procent vertrouwt en bij wie je je zelf mag zijn? Vaak leidt deze zoektocht niet tot een geschikte partner in je sociale omgeving. Misschien weerhoudt een overvolle agenda je van een spontane ontmoeting. Of heb je geen zin om met een foto en een profielbeschrijving op een datingsite te staan. Is deze situatie herkenbaar? Kies dan voor de persoonlijke, aanpak van PUUR relatiebemiddeling. Onze matchmakers vinden de partner die jij zoekt! Nieuwsgierig en wil je meer weten over PU
Lees verder »

Bezoek Puur Relatiebemiddeling

8

Reviews en Ervaringen over InterDuo

InterDuo

Voor wie is relatiebureau InterDuo bedoeld?

Als u normaal al kwaliteitsbewust en selectief bent, dan wilt u zich zeker bij het beste relatiebureau inschrijven. Het gaat er tenslotte om, de man of vrouw van uw dromen te ontmoeten, waarmee u uw leven wilt gaan delen. Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat de selectie van een relatiebureau meer invloed heeft op uw leven dan de keuze van een autodealer of huizenmakelaar!
Lees verder »

Bezoek InterDuo

9

Reviews en Ervaringen over Date & Match

Date & Match

Date & Match Relatiebemiddeling onderscheidt zich door te werken met karakter-eigenschappen.

Door deze werkwijze hebben wij een zeer hoog slagingspercentage! Tevens heeft Date & Match Relatiebemiddeling meer dan twaalf jaar ervaring in huis in de relatiebemiddeling.
Lees verder »

Bezoek Date & Match

10

Reviews en Ervaringen over Relatiebasis

Relatiebasis

Relatiebasis is een uniek, professioneel relatiebemiddelingsbureau, dat veel meer biedt dan de traditionele bemiddelaar. Ons bureau staat open voor iedereen, ongeacht opleiding, leeftijd of achtergrond en maakt gebruik van een groot landelijk ledenbestand. Wij helpen u om met realistische verwachtingen te beginnen aan een nieuwe relatie. Dit begint al bij een intensieve persoonlijke begeleiding voor de eerste ontmoeting met uw mogelijke toekomstige partner.

Dating
Lees verder »

Bezoek Relatiebasis

11

Reviews en Ervaringen over Toekomst Relatie

Toekomst Relatie

TOEKOMST RELATIE is een relatiebemiddelingsbureau voor singles in Brabant in de leeftijd van 40 tot 75 jaar.
Lees verder »

Bezoek Toekomst Relatie

12

Reviews en Ervaringen over AmorSi

AmorSi

Soms is het moeilijk om vandaag te dag in eigen land een passende partner voor een relatie te vinden.

In Latijns-Amerika is dit compleet anders. Nergens ter wereld heeft u een betere kans de vrouw van uw dromen te vinden dan hier. Wij zijn gevestigd in Honduras. Een mooi, rustig en nog gedeeltelijk onontdekt land in midden Amerika maar wij kunnen contacten verzorgen met mooie, lieve en trouwe vrouwen in heel Latijns Amerika.
Lees verder »

Bezoek AmorSi

13

Reviews en Ervaringen over Dating Oost Relatiebemiddeling

Dating Oost Relatiebemiddeling

Persoonlijke bemiddeling van Dating Oost
Wij zijn Dating Oost, een organisatie die zich bezighoudt met persoonlijke relatiebemiddeling en internetdating alleen voor het oosten van Nederland!

U wilt helemaal niet daten via internet, maar graag persoonlijk bemiddeld worden? U voelt er niet veel voor om steeds achter de computer te zitten en te mailen? Dan kunnen wij u persoonlijk helpen iemand te vinden die bij u past; discreet en deskundig. U komt op bezoek bij de consulente en tijdens dit gesprek maakt u uw wensen kenbaar voor een nieuwe relatie. Elk mens is anders, zo ook elke relatie. Da
Lees verder »

Bezoek Dating Oost Relatiebemiddeling

14

Reviews en Ervaringen over Ilse Relatiebemiddeling

Ilse Relatiebemiddeling

Van harte welkom op de website van Ilse Relatiebemiddeling, het grootste relatiebureau van Nederland voor hoger opgeleiden op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling.
En dat is niet voor niets... Onze werkwijze en zonodig ons onbeperkt lidmaatschap zorgen aantoonbaar voor een hogere slagingskans. Daarom vinden sinds onze start in 1997 ieder jaar weer vele singles via ons hun partner.
Lees verder »

Bezoek Ilse Relatiebemiddeling

15

Reviews en Ervaringen over Relatiebureau 60plus

Relatiebureau 60plus

Relatiebureau 60 plus is het trefpunt voor partnerzoekenden van 60 jaar en ouder die ervoor kiezen niet langer alleen door het leven te gaan en besloten hebben daar iets aan te gaan doen. De een geeft de voorkeur aan een vriendschappelijke relatie de ander aan een vaste relatie. Beiden zijn mogelijk.
Lees verder »

Bezoek Relatiebureau 60plus

16

Reviews en Ervaringen over IndiviDuo

IndiviDuo

Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo is het relatiebureau voor singles in Drenthe en Groningen. IndiviDuo helpt singles door via persoonlijke bemiddeling een partner te zoeken die bij ze past. Zo krijg je meer mogelijkheden voor een (lat-) relatie. Doordat IndiviDuo niet landelijk maar alleen in Drenthe en in Groningen actief is, zijn alle aangemelde singles door mij persoonlijk ingeschreven. Heel wat relaties zijn inmiddels hierdoor ontstaan!

Bovendien organiseert IndiviDuo voor singles activiteiten. De deelnemers komen naar die activiteiten die zij leuk vinden waardoor zij veel gelijkgeste
Lees verder »

Bezoek IndiviDuo

17

Reviews en Ervaringen over DateFor2

DateFor2

Ben jij op zoek naar een serieuze relatie? Heb je een druk bezet leven en te weinig tijd om zelf actief op zoek te gaan naar een nieuwe liefde? Of ben je juist heel actief aan het daten maar heeft het je nog niets gebracht? Jij kunt je kostbare tijd ongetwijfeld beter gebruiken en de oplossing ligt binnen handbereik. Besteed je zoektocht uit aan een Professional die deskundig en resultaatgericht te werk gaat. Misschien iets minder romantisch maar wel zo efficiënt en effectief!
Lees verder »

Bezoek DateFor2

18

Reviews en Ervaringen over Uniek Dating

Uniek Dating

Uniek Dating is een website welke relatiebemiddelingsdiensten biedt aan personen met een licht verstandelijke beperking en/ of een vorm van autisme vanaf 18 jaar. Via Uniek Dating krijgen deze mannen en vrouwen de gelegenheid om in contact te komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Je kunt daarbij onder begeleiding daten of je kunt vriendschappelijke contacten onderhouden. Lijkt de site je interessant? Meld je dan vandaag nog snel en eenvoudig aan op Uniek Dating.

De site zelf is zeer overzichtelijk en handig in gebruik. Na je aangemeld te hebben volgt een intake gesprek alvoren
Lees verder »

Bezoek Uniek Dating

19

Reviews en Ervaringen over Pier Ebbinge Relationship

Pier Ebbinge Relationship

Pier Ebbinge Relationship, Persoonlijke partner search

Pier Ebbinge Relationship is een relatie adviesbureau voor de 'happy few' dat zich richt op de langdurige relatie. Pier Ebbinge Relationship is niet actief in relatiebemiddeling en dating. De partner search adviespraktijk onderscheidt zich door gedegen knowhow, analyse en advies, doeltreffende relatiemarketing en persoonlijke aandacht. Vrijblijvendheid is er niet bij.
Lees verder »

Bezoek Pier Ebbinge Relationship

20

Reviews en Ervaringen over Nice To Meet You

Nice To Meet You

Het is leuk u te ontmoeten. Want het is altijd leuk iemand te ontmoeten. Soms gebeurt het alleen niet, dat ene moment dat het begin betekent van een goede vriendschap of mooie liefdesrelatie. En daarom zijn wij er.

U bent op zoek naar iemand met wie u alle leuke dingen, maar ook de minder leuke dingen van het leven kunt delen. Iemand die uw leven verrijkt en op eenzelfde manier tegen de wereld aankijkt. U bent op zoek naar net dat beetje extra. U bent op zoek naar de Finishing Touch.

Wij helpen u hier graag bij. Wij zijn een relatiebemiddelingsbureau dat de dingen iets anders aanpakt. We
Lees verder »

Bezoek Nice To Meet You

21

Reviews en Ervaringen over Countryside Dating

Countryside Dating

Bent u ook single? En toe aan een nieuwe stap in uw leven?

CountrySideDating is een gespecialiseerd relatiebemiddelingsbureau, voor de single met een voorliefde voor het buitenleven. Bent u op zoek naar een partner met een zelfde levensstijl, dan kunnen wij u hierbij wellicht helpen.

Wij staan garant voor een werkwijze die onder meer bestaat uit persoonlijke aandacht, begeleiding en discretie.

De wensen en verwachtingen van u, en wat u een ander te bieden heeft, staan bij ons centraal.
Lees verder »

Bezoek Countryside Dating

22

Reviews en Ervaringen over Take2

Take2

Relatiebemiddeling met Take 2 - Liefde is persoonlijk

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken, zeker omdat liefde – en daarmee geluk – erg persoonlijk is.
Lees verder »

Bezoek Take2

23

Reviews en Ervaringen over Easycontact.nl

Easycontact.nl

Het professionele relatiebemiddelingsbureau dat zich beroepsmatig bezig houdt met het bij elkaar brengen van partnerzoekende mensen van gelijkwaardig niveau. Een landelijke organisatie die regionaal werkt met consulentes die persoonlijk te werk gaan.
Lees verder »

Bezoek Easycontact.nl

24

Reviews en Ervaringen over Meulengraaf en De Ruijter

Meulengraaf en De Ruijter

Meulengraaf en De Ruijter Exclusive Matchmaking

Ben jij geslaagd in het leven, maar heb je minder succes in de liefde? Zou je graag het geluk met iemand willen delen en komt 'de ware' maar niet op je pad? Voor mensen met een exclusieve levensstijl valt het vaak niet mee een gelijkgestemde te vinden. De lat ligt hoog want bijzondere mensen hebben nu eenmaal bijzondere wensen.
Lees verder »

Bezoek Meulengraaf en De Ruijter

25

Reviews en Ervaringen over Perelatie

Perelatie

Pier Ebbinge Relatie. Als u een bijzondere partner zoekt in een bestendige relatie. Zorgvuldig. Discreet. Vertrouwd.
Lees verder »

Bezoek Perelatie