Meulengraaf en De Ruijter

Meulengraaf en De Ruijter Exclusive Matchmaking Ben jij geslaagd in het leven, maar heb je minder succes in de liefde? Zou je graag het geluk met iemand willen delen en komt 'de ware' maar niet op je pad? Voor mensen met een exclusieve levensstijl valt het vaak niet mee een gelijkgestemde te vinden. De lat ligt hoog want bijzondere mensen hebben nu eenmaal bijzondere wensen.

Meulengraaf en De Ruijter Reviews

  TRAP ER NIET IN !!!...

  Meulengraaf en De Ruijter???? Trap er aub NIET in. Het kost je handen met geld en ze verkopen je lucht. De profielen zijn fake profielen, want als je er op reageert is de persoon opeens al druk aan het daten en kijk je een halfjaar later dan staat het profiel er nog steeds. Ze doen het maar voor EEN ding en dat is je geld. lekker betalen zo'n bijna 8 duizend euro en vervolgens hebben ze nog het liefst dat je een advertentie laat plaatsen op jouw kosten in oa NRC om vervolgens gratis reclame te maken voor hun bedrijf. Mensen wordt wakker. Dit zijn dames die zich vervelen en denken zo makkelijk aan centjes te komen. Niet alleen Meulengraaf en De Ruijter is op uw geld uit, ook heb ik van een vriend de wildste en allerduurste verhalen gehoord over Frank Dijkman van PM Personal Matchmaker en Patricia Kuiper van nu weer High End Matchmaker (ook van PM ) Ze spelen allemaal onder een hoedje en je betaals tot wel € 15.000,00 zonder er die ene mee te ontmoeten. Ze roepen dan tot wel 5 jaar voor je aan de slag te gaan, maar als ze die 5 jaar achterover blijven liggen......................... Nogmaals, zet zelf dan maar een advertentie en hou het zelf in de hand of laat een goeie vriend de eerste selectie doen en geef je geld uit aan leuke dates of leuke reisjes met je nieuwe misschien wel toekomstige liefje, maar niet aan dit soort bedrijven.

  Sterke punten
  Geen sterke punten. Het gaat ze alleen maar om jouw geld.

  Zwakke punten
  Doen niet waarvoor ze betaald krijgen.

  Alleen maar lof

  Ik ben zeer tevreden over dit bureau. De dames hebben een executive search verleden en dat zie je terug in hun werkwijze. Erg gedreven, procesmatig en deskundig. Zij hebben voor mij de perfecte match gevonden en daar ben ik hen zeer dankbaar voor! Ik vraag me af of de vorige recensent wel het juiste bureau voor ogen heeft want de aanpak en het tarief klopt totaal niet met hetgeen zij beschrijft. Ik kan Meulengraaf en de Ruijter van harte aanbevelen bij iedereen die past in hun doelgroep!

  Sterke punten
  Professioneel, erg betrokken, integer en doelgericht. Ik had ook een bijzonder goede klik met beide dames.

  Zwakke punten
  Geen!

  Slecht Relatiebureau!

  Ik ben in 2016 lid geworden, omdat ze een heel proffesioneel voorkomen hadden. Profielschets die ze van mij hadden gemaakt zag er heel goed uit, ook wat voor een man bij mij zou passen. De kosten van het lidmaatschap waren 3.200,- Euro. Na ongeveer 5 Maanden 2 voorstellen gehad, waar ik erg van schrok paste totaal niet bij mij! In November adviseerde ze een advertentie te plaatsen in 2 dagbladen. kosten 3.000,-Euro ( heel slim van ze, ze laten de cliënte betalen, en vervolgens houden ze er zelf klanten aan over) Dat is bij mij gebeurt! Je krijgt alleen maar inzage wat zij adviseren, en de overige reacties die krijg je niet te zien! De 3 potentiële kandidaten die ze voor mij hadden geselecteerd uit de advertentie dat waren zogenaamd mannen die bij mij zouden passen. Nou ik dacht daar dus heel anders over, paste totaal niet bij mij. Ze luisteren totaal niet naar je, je moet doen wat zij adviseren, tegen kritiek kunnen ze niet. En als ik eerlijk moet zeggen hebben ze maar 2 voorstellen zelf gezocht, de andere 3 daar heb ik zelf een advertentie voor moeten betalen! De omgekeerde wereld! Waarschijnlijk hebben ze gewoon geen mannen in hun bestand!

Bezoek Meulengraaf en De Ruijter

Schrijf je eigen review