Reviews van deze auteur

Slecht Relatiebureau!

Review over Meulengraaf en De Ruijter

Ik ben in 2016 lid geworden, omdat ze een heel proffesioneel voorkomen hadden. Profielschets die ze van mij hadden gemaakt zag er heel goed uit, ook wat voor een man bij mij zou passen. De kosten van het lidmaatschap waren 3.200,- Euro. Na ongeveer 5 Maanden 2 voorstellen gehad, waar ik erg van schrok paste totaal niet bij mij! In November adviseerde ze een advertentie te plaatsen in 2 dagbladen. kosten 3.000,-Euro ( heel slim van ze, ze laten de cliënte betalen, en vervolgens houden ze er zelf klanten aan over) Dat is bij mij gebeurt! Je krijgt alleen maar inzage wat zij adviseren, en de overige reacties die krijg je niet te zien! De 3 potentiële kandidaten die ze voor mij hadden geselecteerd uit de advertentie dat waren zogenaamd mannen die bij mij zouden passen. Nou ik dacht daar dus heel anders over, paste totaal niet bij mij. Ze luisteren totaal niet naar je, je moet doen wat zij adviseren, tegen kritiek kunnen ze niet. En als ik eerlijk moet zeggen hebben ze maar 2 voorstellen zelf gezocht, de andere 3 daar heb ik zelf een advertentie voor moeten betalen! De omgekeerde wereld! Waarschijnlijk hebben ze gewoon geen mannen in hun bestand!

reacties:

Review: Alleen maar lof

Beste Constance,
Hoe durft u mij als leugenaar neer te zetten, ik kan zo facturen online zetten! Ik denk ook dat het een medewerker/ster is of een bevriend iemand. Het kan mij ook niet schelen, ik vind gewoon dat er een verbod moet komen met dit soort bureaus! Ik zou mijn geld zo niet willen verdien! De eigenaresses van dit bureau zijn heel vriendelijk maar o wee als je niet doet wat zij willen, dan zijn ze niet zo vriendelijk meer. Ze hebben gewoon geen mannen dat zie je ook op de site iedereen moet bijna een advertentie plaatsen,dat zegt al genoeg, Ik snap zelf eigelijk niet dat ik er ingetrapt ben. Ik ben sinds 6 jaar een weduwe dus ik had helemaal geen ervaring, en dacht dit is een betrouwbaar bureau.Het is voor mij in ieder geval een hele leerzame les geweest.

Review: Alleen maar lof

Beste Constance,
Ja inderdaad ik moet eigenlijk nog van geluk spreken dat ik dit bedrag betaalt heb in Februari 2016.Tegenwoordig is het schijnbaar verdubbeld, dat las ik onlangs in het Financieel Dagblad daar stonden de dames ook in! 6.800 Euro plus advertentiekosten tussen de 1.500 euro tot 8.000 euro, Verschrikkelijk gewoon! Dat verklaart ook dat ze zo onbeschoft tegen mij deden, ik was niet meer intressant ik sprak niet af met de mannen die ze aan mij voorstelde, dat paste totaal niet bij mij, en aan de nieuwe klanten daar verdiende ze meer aan!
Er is maar één bureau in heel de wereld die echt een naam heeft en dat is Berkeley international! Dat is gewoon TOP!

Review: Alleen maar lof

Ja Dirk, dit is zeer waarschijnlijk één van de dames die dit geschreven heeft, of een bevriend iemand, zo agressief reageerde ze ook via de mail naar mij. Dit bureau kan niet tegen kritiek! Dat is zeer slecht!