Ook huwelijksbewuste singles kunnen hun ware liefde vinden via online datingsites

Ook huwelijksbewuste singles kunnen hun ware liefde vinden via online datingsites

Als je online aan het daten bent, in een oprechte zoektocht naar een relatie, vraag je je misschien af: "Waarom is liefde zo moeilijk te vinden?" Het is aan de mindere kant, dat velen, die op internet op zoek zijn naar liefde, zich vaak ontmoedigd voelen om ooit te vinden wat ze het diepst verlangen, vooral voor de huwelijksbewuste vrijgezel. Sommige mensen doen er alles aan om zichzelf goed te presenteren in hun profiel, terwijl anderen het niet echt lijken te kunnen schelen door hun profiel vaag in te vullen. Profielen, die kwalitatief goed zijn,  vallen meteen op door hun aandacht voor detail en de kwaliteit en selectie van foto's. Maar je leert het meeste over een persoon als je het volledige profiel leest.

Een opvallend online profiel is de sleutel voor huwelijksbewuste singles op het internet.

Huwelijksgezinde mensen omarmen misschien instinctief het belang van een fantastisch profiel, maar ze weten niet altijd hoe ze een profiel moeten schrijven, dat een goed, serieuze persoon zal aantrekken. Aangeven, dat je op zoek bent naar een partner, waarmee je uiteindelijk in het huwelijksbootje wil stappen, kan een beetje gênant zijn en niet duidelijk in hun profiel. Desalniettemin is een goed profiel, dat spreekt tot het soort persoon dat je wilt aantrekken, de sleutel.

Het is verder niet jouw taak om iedereen een plezier te doen of de "ongewenste dingen" af te weren met een lijst met dingen, die je niet wilt in een partner. Je doel is om een ​​manier te vinden om een ​​magneet te zijn voor de naald in de hooiberg door je gewenste intentie te creëren. Wie probeer je aan te trekken? Hoe kun je jezelf authentiek presenteren om de aandacht van die persoon te trekken? Uit je profiel moet duidelijk blijken wie je wilt aantrekken. Maar dat is niet altijd zo eenvoudig als het klinkt. Sommige mensen denken dat "er altijd iets beters is" en dat de optie "geen verplichtingen" vaak de standaardkeuze wordt.

Verplaats jezelf in de schoenen van je ideale partner

Als je ideale partner je profiel zou lezen, hoe zouden zij je dan herkennen als hun ideale match? Hoe logisch dit ook mag klinken, veel mensen overwegen niet om de tafel om te draaien om hun profiel vanuit het perspectief van hun gewenste vrienden te bekijken. Je hebt in wezen een paar alinea's om aan de wereld te verspreiden in een poging 'die ene' aan te trekken. Je boodschap moet duidelijk, intrigerend, oprecht en gericht zijn als je de juiste persoon wilt aantrekken.

Deel wat je waardeert, niet alleen wat je doet.

Je online datingprofiel is geen sollicitatiegesprek. Natuurlijk, iemand die door jou geïntrigeerd is, zal nieuwsgierig genoeg zijn naar wat voor werk je doet of hoe je je vrije tijd besteedt. Dit zal echter niet hun voornaamste zorg zijn. Concentreer je in plaats daarvan op je levensdoelen en je meest prominente en positieve karaktereigenschappen. Wil je trouwen en een gezin stichten? Of wil je een betrokken langdurige relatie en met wie je iemand hebt om de wereld rond te reizen? Iemand die ook geïnteresseerd is in een toegewijde relatie, zal zich niet alleen bezighouden met wat je doet voor de kost, maar nog belangrijker, hoe je leeft en wat je levensdoel geeft.

Wees eerlijk over wat je zoekt

Het ergste, dat je op je profiel kunt doen, is jezelf verkeerd voorstellen. Als de andere persoon achter de waarheid komt, zal het zeker niet in dank worden afgenomen. Als je weet, dat je doel bij het daten is om de juiste persoon te vinden met wie je de rest van je leven wilt doorbrengen, dan moet je dat ook duidelijk maken in je profiel. Wees niet bang om iemand de laan uit te sturen. Weet, dat de juiste persoon niet zo gemakkelijk zal worden ontmoedigd. Als je het niet zeker weet, zeg het dan. Als je gewoon wilt genieten van gezelschap met een aardig persoon, zeg dat dan ook.

Focus op karakter, niet op karakteristieken

Een waslijst met voorkeurskwaliteiten kan voor de meeste mensen een enorme afknapper zijn, omdat het de persoon oppervlakkig en onmogelijk maakt om te behagen. Leid de kwaliteiten af, ​​die je aantrekkelijk vindt door je te concentreren op die karaktereigenschappen, die voor jouw het belangrijkst zijn. In plaats van te zeggen, dat je match 'fysiek fit moet zijn', noem je je eigen passie voor buitenavonturen en actief zijn. Je kunt ook een foto toevoegen waarop je een lokale marathon loopt. Laat de lezer de lege plekken invullen door het mentale beeld samen te stellen van hoe je leven eruitziet en hoe ze erin zouden kunnen passen. Het zorgvuldig uiten van je waarden is een zeer aantrekkelijke eigenschap, omdat het diepte, kwetsbaarheid en mogelijke betrouwbaarheid toont.

Stel je profiel waar nodig bij

Allereerst is intelligentie erg aantrekkelijk. En door aandacht te besteden aan de nauwkeurigheid, laat je zien, dat je genoeg zorg besteedt om de tijd te nemen voor een vlekkeloze presentatie. Wanneer iemand "dumpt en verzendt", is het alsof deze persoon op een date is aangekomen met gekreukelde kleding en voedselvlekken op zijn shirt. Door een "compleet en foutloos" profiel te presenteren, breng je de subliminale boodschap over, dat je echt geeft om wat en hoe je communiceert. En zelfverantwoordelijkheid is een groot pluspunt voor de huwelijksbewuste vrijgezel. Het is slechts een van de vele manieren waarop je ideale match je relatiepotentieel zal evalueren. Als je te lui bent om de spellingcontrole te gebruiken, ben je dan wel iemand op wie ze kunnen vertrouwen wanneer je een huurovereenkomst tekent of een gezamenlijke banklening voor een hypotheek afsluit? Ga je er altijd van uit, dat je partner van je verwacht, dat je hun rotzooi opruimt en dat je alles in het leven voor hem regelt?

Het is altijd een goed idee om je profiel aan een kwaliteitscontrole te onderwerpen voordat je het plaatst. Als je een paar vertrouwde vrienden van beide geslachten vraagt ​​om je profiel te beoordelen, kan dit nuttige feedback opleveren.

Overweeg een nichesite

Om je kans op het vinden van een gelijkgestemde match te vergroten, kan je een datingsite proberen, die geschikt is voor huwelijksgezinde singles. Door je profiel op betaalde sites te plaatsen, laat je ook zien, dat je je zoektocht serieus neemt en bereid bent in je toekomst te investeren. Je kunt hetzelfde verwachten van bijna iedereen op diezelfde site. Je kunt ook een nichesite kiezen op basis van je religie, etniciteit of land van herkomst. Je kunt een site kiezen waar je een bepaalde interesse deelt, zoals yoga, klassieke muziek of politiek. Er zijn tegenwoordig duizenden datingsites en apps beschikbaar.

Onthoud, dat als je een huwelijksgezindheid hebt en toegewijd bent aan die droom, jij degene bent, die de sleutel tot je toekomst in handen heeft. Als je wilt opvallen door je ideale match, laat je profiel dan opvallen. Er is altijd iemand, die overeenkomt met je waarden en de bedoelingen, die je naar het universum uitstraalt. Gezien al deze moeite, die dit kan kosten, zul je zien, dat er iemand voor je is, die zeker al deze moeite waard is.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden