De beste tips voor een geslaagde virtuele date

De beste tips voor een geslaagde virtuele date

Ben je pas in een relatie gestapt en zijn jullie super verliefd op elkaar? Wil je zoveel als mogelijk tijd met hem of haar doorbrengen, maar is het niet altijd mogelijk om fysiek bij elkaar te zijn? Of moet je naar het buitenland voor studie of voor het werk en wil je toch kunnen daten met je vriend of vriendin? Dan kun je het best ervoor kiezen om virtueel te daten. Natuurlijk lijkt virtueel daten in eerste instantie niet super interessant, want het geschiedt allemaal op afstand. Met enkele handige tips zal je merken, dat ook virtueel daten heel erg leuk kan zijn. Het is goed om te weten, dat bij deze vorm van daten het belangrijk is om creatief aan de slag te gaan met date-ideeën. In dit artikel krijg je enkele tips en tops voorgeschoteld welke je kunt hanteren om je virtuele date onvergetelijk te maken.

Virtuele filmavond

Kunnen jullie vanwege welke reden dan ook niet naar de bioscoop? Geen probleem. Met een virtuele filmavond kunnen jij en je geliefde genieten van een film en deze toch samen beleven. Bepaalde programma’s maken het zelfs mogelijk om je scherm te delen, waardoor jullie samen naar de gekozen film kunnen kijken. Je hebt daarbij ook de mogelijkheid om in real- time met elkaar te praten en elkaar beter te leren kennen.

FaceTime - wandeling

Wil je naar buiten, om een wandeling te maken en toch online actief zijn? Dan kun je ervoor kiezen om van je buitenwandeling een virtuele date te maken. Terwijl je aan het wandelen bent kunnen jullie dan met elkaar Facetimen. Je kunt dan niet alleen met elkaar praten, maar je kunt ook samen genieten van de prachtige landschappen en elkaar beter leren kennen. Het is belangrijk om actief te blijven en met deze vorm van virtuele date kan je ook buiten je huis zijn en toch dicht bij je geliefde.  

Persoonlijkheidsquiz

De persoonlijkheidsquiz wordt gezien als de beste manier om iemand virtueel te leren kennen. Terwijl je de persoonlijkheidsquiz aan het doen bent kun je ook direct de resultaten delen met je geliefde of je date.  Een effectieve en gemakkelijke manier om dit te doen, is via een telefoongesprek.

Virtuele spelletjesavond

De virtuele spelletjesavond hoeft absoluut niet moeilijk te zijn. Deze vorm van daten kan zo simpel zijn als het samen spelen van een mobiele of computervideogame of zo ouderwets als het spelen van een bordspel via Skype. Het samen spelen van een game zorgt namelijk voor een gesprek en stelt jullie in staat om je competitieve kant uit te oefenen.

Tot Slot

Virtueel daten biedt je dus voldoende mogelijkheden om toch samen tijd door te brengen met elkaar, ook al ben je niet fysiek bij elkaar. Je kunt kiezen voor een leuke online spelletjes avond, je kunt samen naar een film kijken of je kunt samen Facetimen wanneer je bijvoorbeeld een wandeling in de natuur of in je buurt maakt.

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden