Reviews van deze auteur

reacties:

Review: afzetters

Beste Kirsten,

ik begrijp uit uw bericht dat er een afschrijving heeft plaats gevonden waar u het niet eens mee bent en die u graag gerestitueerd wilt zien.

Een betaling kunt u binnen 7 dagen na aankoop, mits er geen gebruik gemaakt is van de betaalde diensten laten annuleren door een verzoek te sturen naar ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wij zien uw bericht graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Ongevraagde automatische betalingen (oplichting?)

Beste Kees,

ik begrijp uit uw bericht dat er een bedrag van uw rekening is geïncasseerd, wat u graag gerestitueerd wilt zien.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

De nummers van uw bankkaart werden opgeslagen bij uw eerste aankoop, dankzij het systeem "One Click Pay" (volledig beveiligd), ik wil u dan ook vragen om uiterst waakzaam te zijn. Met dit systeem hoeft u niet alle nummers van uw bankkaart opnieuw in te geven. Vanaf nu wordt dit rekeningnummer geselecteerd, indien u op "Betaling bevestigen" klikt. Ik raad u aan de volgende keer hier voorzichtig mee om te gaan, om te voorkomen dat u onbedoelde betalingen doet.

U kunt om een terugbetaling vragen binnen 7 dagen na aankoop, mits er geen gebruik is gemaakt van de betaalde diensten. U kunt uw verzoek tot terugbetaling indienen bij ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en ons Customer Care Team ziet uw bericht graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: oplichting

Beste Blijdenste,

ik begrijp uit uw bericht dat u een van de beloofde terugbetalingen nog niet gerestitueerd heeft gekregen en dat u hier graag contact over wilt opnemen.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht. Ik vind het dan ook spijtig om te horen dat u een van de terugbetalingen nog niet heeft ontvangen.

Graag wil ik u voorzien van de informatie hoe u contact kunt opnemen met Lexa. U kunt ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en ons Customer Care Team ziet uw bericht graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: Flirts

Beste Susanne,

ik begrijp uit uw bericht dat u flirts ontvangt en deze vervolgens niet terug kunt zien op uw profiel.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen om u een beter gevoel te geven.

Ten eerste wil ik u mijn excuses aanbieden voor de late reactie op uw bericht.

Graag wil ik u meer duidelijkheid geven, waarom u sommige flirts of berichten niet kunt terugvinden op uw profiel, ondanks dat u hier een melding van heeft ontvangen. De hoofdreden voor het verdwijnen van een bericht of flirt, is dat het profiel van de member waarnaar u het bericht gestuurd heeft of van ontvangen heeft, gesloten is. Wanneer een profiel gesloten is, worden alle persoonlijke gegevens (persoonlijke omschrijving, foto's, ontvangen en gestuurde berichten, flirts, lijst met vrienden, chat geschiedenis) automatisch verwijderd van de server.

Hetzelfde zal gebeuren wanneer een moderator een profiel van een member gesloten heeft. Wij doen ons uiterste best om de veiligheid van onze members op de website te garanderen. Hiervoor moeten wij soms profielen verwijderen die verdacht worden van fraude.

Wanneer u liever geen notificaties meer wilt ontvangen, dan kunt u deze zelf uitvinken door de volgende handeling te doen:

Via "Mijn account" gaat u naar "Mijn instellingen".
- Onderaan de pagina vindt u "Mijn notificaties".
- Onder "Mijn meldingen per e-mail" heeft u een aantal opties die u aan kunt vinken. Zo heeft u de keuze om een melding of email te ontvangen wanneer een member u een flirt stuurt of wanneer u een nieuw bericht op de site heeft ontvangen. Vergeet u niet op "Bewaar" te klikken om uw veranderingen op te slaan.

Ik hoop dat deze informatie het een en ander voor u verduidelijkt. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: oplichter

Beste M.J.

ik begrijp uit uw bericht dat een van onze members u geprobeerd heeft op te lichten en u wilt weten hoe u dit kunt melden aan Lexa.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met een van onze members en onze website.

Ik begrijp uw zorgen en ik hoop u gerust te stellen door aan te geven dat veiligheid op de site onze eerste prioriteit is.

Wij zijn erg trots dat duizenden members op onze website de liefde hebben gevonden, en dat incidenten waarbij members zich niet aan de algemene voorwaarden houden zelden voorkomen. Wij hebben als betaalde datingsite kwaliteit hoog in het vaandel staan, wat onder andere inhoudt dat wij 24 uur per dag proactief ondersteuning bieden aan al onze members.

Wij zijn niet alleen van computersoftware afhankelijk om de veiligheid op de site te waarborgen, alle inhoud van de site wordt handmatig gecontroleerd en goedgekeurd door ons Customer Care Team. Onze werknemers houden alle veranderingen op de website bij, en kunnen bij meldingen over members onmiddellijk actie ondernemen.

Verder geven wij u, als gebruiker van de site, de mogelijkheid om meldingen te doen van elk profiel dat u bezoekt en elk gesprek dat u via de site voert.

Ons Customer Care Team werkt er hard aan om een ieder die ongepast gedrag op de website vertoont te vinden, en snel te reageren op meldingen van onze members. Verder wil ik u aanraden om, voordat u uw persoonlijk gegevens deelt met een member, eerst vertrouwen op te bouwen via de berichtenservice en chat op onze site.

Wanneer u besluit om af te spreken met een potentiële partner, ga hier dan altijd met dezelfde zorg mee om als u normaal ook zou doen bij een eerste ontmoeting.

Ondanks het feit dat wij vertrouwen hebben in de maatregelen die wij nemen op de website, waarderen wij het zeer dat u als member een melding maakt van elk verdacht profiel dat u tegenkomt. Een melding maakt u als volgt:

- Wanneer u een profiel bezoekt klikt u aan de linkerkant, onder de profielfoto, op de optie "Maak een melding".
- Ontvangt u een ongepast bericht, dan kunt u na het openen van het bericht klikken op de optie "Maak een melding van dit bericht".
- Tijdens een chat heeft u de optie "Agents waarschuwen" om een melding van het gesprek te maken.

Ook kunt u zelf contact opnemen met ons Customer Care Team door een bericht te sturen en hierin het probleem/klacht te melden inclusief de gebruikersnaam van de member. U kunt uw bericht sturen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.
Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd en dat u met plezier gebruik blijft maken van onze website. Mocht u nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wil u alvast bedanken dat u deze member onder de aandacht brengt.

Met vriendelijke groet,

Christine
Lexa Team

Review: Bedrog

Beste Nico,

ik begrijp uit uw bericht dat u vindt dat Lexa niet netjes omgaat met haar members, omdat Lexa ongeloofwaardige berichten verstuurt naar haar members.

Ik betreur het dat u een slechte eravring heeft met onze website. Ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

In uw bericht geeft u aan de website getest te hebben, en hiermee interesseberichten heeft ontvangen. Een interessebericht betekent dat de persoon met de aangegeven leeftijd enkel en alleen uw profiel heeft bezocht. Wanneer u op de link in het bericht klikt, wordt u dan ook doorverwezen naar uw lijst met bezoeken op de website.

Als een member op "Ja" klikt wanneer diegene geïnteresseerd is in u dan wordt u toegevoegd aan zijn of haar favorieten. U krijgt hier ook een apart bericht van.

Indien u geen interesseberichten wilt ontvangen en of andere notificaties, dan kunt u deze uitvinken via "Mijn account" en vervolgens klikt u op "Mijn instellingen". Hier kunt u exact aangeven van welke activiteiten u op de hoogte gebracht wil worden.

Mocht u suggesties hebben om onze website te kunnen verbeteren, dan kunt u deze altijd aan ons doorgeven. Wij zullen uw suggesties doorsturen aan ons development team, zodat zij bij toekomstige ontwikkelingen hiermee rekening kunnen houden.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor al uw suggesties, opmerkingen, klachten en of vragen kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Jammer...

Beste Marjolein,

ik begrijp uit uw bericht dat u de site niet meer zo goed als vroeger vindt.

Ik vind het spijtig om te horen dat u een slechte ervaring heeft met onze website.

Lexa probeert de website continu te verbeteren zodat onze members hier een betere ervaring mee hebben.

U geeft aan dat u veel profielen bent tegen gekomen van members zonder een foto. Wij raden members altijd aan om een profielfoto te plaatsen, maar sommige kiezen er liever voor om dit niet te doen. Dit geldt tevens voor de profieltekst. Lexa biedt een ontmoetingsplek voor singles aan en iedere member kan deze plek gebruiken zoals diegene dat wilt, tot op zekere hoogte.

Tevens kan ik u melden dat members veelal niet reageren op een chatverzoek, omdat zij dit over het hoofd zien. Wij raden onze members dan ook aan om actief berichten te versturen. Uit ervaring is gebleken dat members sneller op een bericht reageren en na een aantal berichten pas overgaan op chatgesprekken.

Wanneer u suggesties heeft om de website te verbeteren, dan kunt u deze altijd aan ons melden. Wij zullen uw suggesties dan doorsturen naar ons development team, zodat zij bij toekomstige ontwikkelingen hiermee rekening kunnen houden.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor al uw suggesties, vragen en of andere opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: tja genaaid

Beste Willem,

ik begrijp uit uw bericht dat u ontevreden bent over Lexa, omdat uw profieltekst en profielfoto niet zijn geaccepteerd.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Ik kan helaas, zonder uw gegevens, niet voor u nagaan wat de exacte reden is waarom uw profieltekst en profielfoto zijn afgewezen. Ik kan u echter wel informeren over de meest voorkomende redenen voor een afwijziging.

De meest voorkomende weigeringscriteria voor uw portret foto's;

?Groepsfoto (u dient alleen op de foto te staan)
?Foto met persoonlijke gegevens (kentekenplaat, persoonlijke adresgegevens enz.)
?Foto die met een computer geretoucheerd is of waar berichten aan zijn toegevoegd o.i.d
?Foto?s die beelden bevatten die niet passen bij onze service of aanstootgevend zijn.

Houd rekening met de volgende voorwaarden om er zeker van te zijn dat uw foto gepubliceerd wordt:

?U moet makkelijk identificeerbaar zijn: U alleen, van voren en met goede verlichting, en zonder zonnebril.
?Geen foto?s die van veraf of vanuit een hoek genomen zijn die u onherkenbaar maken (van bovenaf, kikvorsperspectief, en profil etc)
?Geen onduidelijke foto's of foto's met licht- of schaduwspel
?De foto moet netjes zijn en mag op geen enkele manier aanstootgevend zijn
?De foto mag geen persoonlijke gegevens of berichten bevatten
?De foto mag er niet voor zorgen dat u buiten Lexa.nl identificeerbaar bent (nummerplaat, straatnaam)
?Geen zakelijke foto's die bijv. uit een persartikel of nieuwsbericht komen. Alleen niet professionele foto's mogen in uw leukste album zitten
?Geen bewerkte foto?s
?Het moet een recente foto zijn

Indien u na het lezen van deze informatie vaststelt dat uw foto onterecht geweigerd werd, dan bieden wij graag onze excuses aan. Aarzel in dat geval dan niet om uw foto opnieuw te uploaden bij ?Mijn account?, ?Mijn profiel? en dan op ?Beheer mijn foto's?. De verwerkingsduur van de foto's door het controleteam is ongeveer 24 uur (met uitzondering van het weekend en feestdagen).

Het is volkomen begrijpelijk dat u zo spoedig mogelijk uw profiel compleet wilt maken.

Om een kwalitatief goede service te bieden, moeten wij kritisch zijn in het publiceren van profielteksten. De meest voorkomende redenen om een tekst te weigeren of aan te passen zijn:

- Het benoemen van persoonlijke informatie zoals: e-mailadres, telefoonnummer, achternaam, adresgegevens, de naam van het bedrijf waar u werkt, etc.
- De tekst bevat ongepaste woorden.
- De tekst is onbegrijpelijk (SMS stijl, jargon, etc.)
- Het verwerken van commerciële uitingen die andere doeleinden dienen.
- De tekst komt niet overeen met onze algemene voorwaarden.
- Uw heeft minder dan 50 of meer dan 2000 karakters gebruikt (inclusief spaties).
- De tekst is geen persoonlijke boodschap.

Indien u na het lezen van bovenstaande informatie van mening bent dat uw tekst onterecht geweigerd is, wil ik u vragen om uw tekst nogmaals te plaatsen zodat we deze opnieuw kunnen controleren.

Ons Customer Care Team streeft ernaar om uw tekst binnen 24 uur te controleren (ook in het weekend en tijdens feestdagen) en u ontvangt een e-mail op het moment dat uw foto op het profiel is geplaatst.

Ik wil u bedanken voor uw begrip en hoop dat ik u zo voldoende geïnformeerd heb. Mocht u nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: Waardeloos

Beste Sam,

ik begrijp uit uw bericht dat er geld van uw rekening wordt geïncasseerd, zonder dat u daarvan op de hoogte bent.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website. Ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Wanneer er maandelijks een bedrag van uw rekening wordt geïncasseerd namens Lexa, dan houdt dat in dat u gebruik maakt van een automatische maandelijkse verlenging.

Bij betaling van uw Full Membership staat aangegeven dat het Full Membership automatisch maandelijks verlengd zal worden mits u dit zelf annuleert. U kunt bij betaling de automatische verlenging reeds uitvinken.

Tevens wordt u op de hoogte gebracht van een automatische verlenging wanneer u een bevestiging ontvangt van uw betaling. Verder staat alle informatie met betrekking tot de automatische verlenging aangegeven in artikel 4.2 van onze algemene voorwaarden.

U kunt ten alle tijde en ten minste 48 uur voor de vervaldatum van uw Full Membership uw automatische verlenging zelf annuleren via "Mijn account", "Mijn instellingen" en vervolgens klikt u op "Membership beheren".

Ik kan helaas, zonder uw persoonlijke gegevens, uw automatische verlenging niet voor u annuleren. Ik wil u dan ook vragen om contact op te nemen met ons Customer Care Team zodat zij u verder kunnen helpen.

U kunt ons Customer Care Team bereiken via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor verdere vragen, klachten, problemen en of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Christine

Lexa Team

Review: lexa blokkeert berichten

Beste Keus, J.C,

ik begrijp uit uw bericht dat u geen reacties krijgt op uw berichten.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website. Ik wil u dan ook graag het e.e.a. uit leggen.

Het kan soms zo zijn dat uw berichten onbeantwoord blijven op Lexa. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Sommige members nemen niet de moeite om u een bericht terug te sturen, wanneer ze niet geïnteresseerd zijn in u. Bovendien kunnen gratis members uw berichten niet lezen en of beantwoorden, zij dienen hier eerst een betaling voor te doen of u kunt een extra optie Premium nemen, zodat iedereen uw berichten kan lezen en beantwoorden.

Om de veiligheid op de website te waarborgen hanteert Lexa een filter om berichten met Spam en ongeoorloofd gedrag te weren.

Uiteraard willen wij graag bekijken wat de reden in uw geval is, maar dit lukt ons niet zonder uw klantgegevens. U kunt deze aan ons doorgeven via de "Help" link onderaan onze website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer wij uw gegevens hebben ontvangen zullen wij u binnen 48 uur een antwoord sturen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: Niet te geloven

Beste Gekkerdiddy,

ik begrijp uit uw bericht dat zodra u berichten wilt lezen of uw bezoekers wilt zien u op de betaalpagina terecht komt.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Als gratis member op de website is het mogelijk om:

- Gratis de eerste 5 profielen bekijken
- Gratis uw eigen profiel aanmaken
- Gratis zoeken naar andere singles
- Gratis flirten met andere singles
- Gratis een quiz creëren

Wanneer u berichten wilt lezen en versturen, en onbeperkt profielen wilt bekijken heeft u de keus om een betaling te doen voor een Full Membership. U zult zien dat ook bij andere online dating websites u een betaling moet doen om optimaal gebruik te kunnen maken van de website. Tevens hebben wij regelmatig aanbiedingen die u in de gelegenheid stellen om gratis optimaal gebruik te maken van de website. Houd deze dan ook in de gaten.

Tevens geeft u aan het gevoel te hebben dat er meer mannen dan vrouwen actief zijn op de website. Momenteel is de man vrouw ratio ongeveer 50/50. Wanneer u het gevoel heeft steeds dezelfde vrouwen tegen te komen op de website, dan wil ik u aanraden uw zoekopdracht te veranderen of uit te breiden, zodat u meer en andere members te zien krijgt.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen, klachten, suggesties en of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine

van het Lexa Team

Review: luister eens naar je klanten (en klachten)

Beste Agnes,

ik begrijp uit uw bericht dat u het niet eens bent met de automatische verlenging van Lexa.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met Lexa en wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Lexa maakt er geen geheim van dat er een automatische verlenging zal plaats vinden wanneer een betaald Full Membership zal aflopen. Wij brengen onze members al op de hoogte van deze automatische verlenging op onze betaalpagina. Ook kunnen members op de betaalpagina de automatische verlenging annuleren, door deze uit te vinken.

Wanneer een member betaald heeft voor een Full Membership , krijgt deze een bevestiging van deze betaling en hier staat ook in aangegeven hoe men de automatische verlenging zelf kan annuleren.

Tevens is alle informatie over onze automatische verlenging terug te vinden in artikel 4.2 van onze algemene voorwaarden.

Veel members vinden het juist fijn om gebruik te maken van een automatische verlenging , want zo hoeven zij niet steeds een groot bedrag in 1 keer te betalen (bijvoorbeeld 59,70 Euro), maar kunnen ze maandelijks een bedrag van 9,95 Euro betalen.

Wanneer u zelf na wilt gaan of u gebruik maakt van een automatische verlenging, gaat u naar de tab "Mijn Account" en klikt u vervolgens op "Mijn instellingen". Hier kunt u bij het kopje "Mijn Membership" terug vinden wanneer een volgende betaling zal plaats vinden. Staat hier de tekst "Er staat geen betaling gepland" dan maakt u geen gebruik van een automatische verlenging.

Wij waarderen alle commentaar en suggesties van onze members. U bent tenslotte essentieel bij het kunnen verbeteren van de service die wij bieden. Ik heb uw e-mail doorgestuurd naar ons development team zodat zij er rekening mee kunnen houden bij toekomstige updates van de website.

Mocht u nog vragen, suggesties, klachten en of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: waardeloze troep en bende is LEXA

Beste Jan,

ik begrijp uit uw bericht dat u uw Full membership bij Lexa geprobeerd heeft op te zeggen, maar dat dit niet gelukt is.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met Lexa en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen om u een beter gevoel te geven.

Ik heb uw gegevens voor u nagekeken en kan u melden dat wanneer u uw membership bij Lexa wilt opzeggen en dus uw profiel van de website wilt verwijderen, u twee opties krijgt. U kunt uw profiel van de website opschorten of uw profiel van de website definitief verwijderen.

Opschorten betekent niet verwijderen, maar het tijdelijk op non actief stellen van uw profiel, zodat u dat ten alle tijde weer in gebruik kunt nemen door opnieuw in te loggen. Uw Full Membership en automatische verlenging lopen na het opschorten gewoon verder. Dit wordt ook aangegeven wanneer u uw profiel gaat opschorten van de website.

Een profiel kan alleen van de website verwijderd worden als men eerst de automatische verlenging zelf heeft geannuleerd.

U geeft aan de automatische verlenging van uw profiel te willen annuleren, zodat er verder geen geld meer van uw rekening zal worden geïncasseerd.

U kunt de automatische verlenging op eender welk moment onderbreken, en ten minste 48 uur voor de vervaldag van uw abonnement, door op de juiste link te klikken in de rubriek "Mijn account", "Mijn Instellingen" en vervolgens klikt u op "Mijn Membership beheren". Onderaan deze pagina vindt u de link ?Om uw membership te beheren, Klik hier?.

Mocht u toch nog problemen ondervinden om uw automatische verlenging te annuleren dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team. Zij zullen u dan helpen met uw automatisch verlenging. U kunt contact met ons opnemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: opgelicht door lexamore

Beste Mieke,

ik begrijp uit uw bericht dat u een betaling heeft gedaan van 117 Euro en desondanks geen gebruik kunt maken van de betaalde diensten.

Ik betreur het dat u een slechte eravring heeft met Lexa en ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen om u zo een beter gevoel te geven.

Ik heb uw gegevens voor u nagekeken en kan u melden dat de betaling van 117 Euro een 3 maanden VIP Membership betreft voor onze website Lexamore. Wij hebben echter ook nog een andere website Lexa genaamd. Waarschijnlijk heeft u ingelogd op uw gratis profiel op de Lexa website.

Zoals u waarschijnlijk zelf al opgemerkt heeft, hebben de beide websites een verschillend karakter. Lexamore en Lexa zijn twee verschillende datingsites met verschillende diensten waar een aparte betaling voor gedaan dient te worden.

Bij Lexamore.nl maakt u een persoonlijkheidstest aan en aan de hand van de resultaten wordt uw profiel met andere profielen gematcht. Lexamore richt zich specifiek tot een publiek dat op zoek is naar een serieuze en weldoordachte ontmoeting, met als doel een duurzame relatie.

Lexa.nl is een allround ontmoetingssite, open voor vriendschappelijke contacten en flirts waarbij alles interactief is dankzij bijvoorbeeld het chatten.

Omdat Lexa geen persoonlijkheidstest aanbiedt, wordt u voor deze test doorgelinkt naar Lexamore.
Als u op een reclame-uiting in de vorm van een banner of een tekstlink op Lexa.nl heeft geklikt, dan wordt u automatisch ingeschreven bij Lexamore.nl met dezelfde gegevens (gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres) als die u op Lexa gebruikt. Verder wordt bepaalde informatie, zoals uw leeftijd, geboorteland en woonplaats voor uw gemak gekopieerd van uw profiel op Lexa.nl naar uw profiel op Lexamore.nl.

U dient dus op uw Lexamore profiel in te loggen om gebruik te kunnen maken van de betaalde diensten, en niet op uw gratis profiel op Lexa.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen, opmerkingen, klachten en of suggesties hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexamore Team

Review: rare ideeen over mathsen

Beste John,

ik begrijp uit uw bericht dat u niet tevreden bent met de matches die u krijgt, omdat deze niet aan al uw criteria voldoen.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website en wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen.

Momenteel ligt de psychologische affiniteit tussen de leden die voldoen aan uw zoekcriteria en uw profiel lager dan 65%. Het kan dus zo zijn dat u inderdaad matches ontvangt van members die wel roken maar weer op andere vlakken goed matchen aan uw profiel.

Ik heb uw suggestie doorgegeven aan de desbetreffende afdeling. Hopelijk behoort dit binnenkort tot een van onze nieuwe matchcriteria.

Tevens geeft u aan meer informatie te willen over hoe u zich kunt afmelden bij Match.com. Om uw profiel te kunnen verwijderen van de website, moet u er zeker van zijn dat u eerst de automatische verlenging heeft stopgezet.

Uw automatische verlenging kunt u stopzetten via "Mijn gegevens" en vervolgens "Abonnement". Bij "Uw Membership beheren" vindt u onder dat datum van uw volgende automatische betaling de optie om uw automatische verlenging stop te zetten. Nadat uw automatische verlenging geannuleerd is blijft uw profiel wel online. U kunt zich vervolgens altijd opnieuw inschrijven voor een nieuw VIP Membership bij Match.com.

Indien u toch uw profiel volledig wilt verwijderen gaat u via "Mijn gegevens" naar "Account". Onderaan de pagina vindt u de tekst "Als u zich uitschrijft op Match.com verliest u toegang tot al uw contactpersonen, persoonlijkheidsrapporten, verzonden en ontvangen berichten en alle andere informatie in uw Match.com account. Als u zich wenst uit te schrijven, klikt u hier: na uw uitschrijving kunt u opnieuw gebruik maken van de diensten van Match.com door een nieuw account te creëren". Selecteert u hier "uw uitschrijving".

Vanwege veiligheidsredenen zal u gevraagd worden om uw inloggegevens te bevestigen. Let op: om u te kunnen identificeren dient u hoofdletters, kleine letters en de underscore te gebruiken als deze in uw inloggegevens voorkomen. Klikt u vervolgens op "Me uitschrijven".

Door op deze link te klikken verwijdert u uw profiel definitief. Dit is onomkeerbaar.

- U verliest uw Match.com profiel.
- Uw gegevens (advertentie, foto's, profiel, contacten, berichten, etc.) worden definitief verwijderd.
- Uw persoonlijkheidsrapporten die voor u gemaakt zijn worden verwijderd.

Het kan maximaal 24 uur duren voordat uw profiel definitief van onze site is verwijderd. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging op uw e-mail account.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u verder nog vragen, klachten, suggesties en/of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Match Team

Review: ook mn geld kwijt??

Beste Rob,

ik begrijp uit uw bericht dat uw profiel verwijderd is van de website.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website. Ik wil u graag het e.e.a. uitleggen.

Om de exacte reden te kunnen achterhalen waarom uw profiel gesloten is, heb ik meer gegevens van u nodig. Ik zou u dan ook willen vragen om contact met ons Customer Care Team op te nemen en in dit bericht uw profielgegevens te vermelden. Zij zullen dan na kunnen gaan wat de exacte reden is en u een geschikte oplossing kunnen bieden.

U kunt contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden.
U zult dan binnen 48 uur een antwoord ontvangen op uw vraag.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: Ping-ping Kassa

Beste Dittek,

ik begrijp uit uw bericht dat u ontevreden bent over Lexa.

Ik betreur het ten zeerste dat u een slechte ervaring heeft met onze website en niet tevreden bent over onze service.

Voor al uw vragen, opmerkingen, suggesties en of klachten kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team. Zij zullen binnen 48 uur tot een geschikte oplossing of met een antwoord komen.

Ons Customer Care Team is ten alle tijde te bereiken via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Review: Met 1 klik 59,70 euro kwijt; Lexa niet te bereiken......

Beste VP66,

ik begrijp uit uw bericht dat er een bedrag van 59,70 Euro van uw rekening is geïncasseerd en u dit graag gerestitueerd wilt zien.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website. Ik wil u dan ook graag het e.e.a. uitleggen om u een beter gevoel te kunnen geven.

Ik heb uw gegevens met betrekking tot het profiel "vrolijkepapa66" voor u nagekeken en ben verheugd u te kunnen melden dat ik de betaling van 59,70 Euro voor u heb geannuleerd. U zult dit bedrag binnen 4 tot 8 weken op uw rekening gerestitueerd zien.

Graag wil ik u nog even uitleggen hoe deze betaling tot stand is gekomen.
Ik heb uw gegevens voor u nagekeken en kan u melden dat u reeds bij betaling van uw Full Membership heeft aangegeven geen gebruik te willen maken van een automatische verlenging. Omdat uw membership niet automatisch verlengd wordt, ontbreekt bij u de optie om deze stop te zetten. Wanneer u dus probeert uw automatische verlenging stop te zetten die u niet heeft, komt u op onze betaalpagina terecht, waar u eventueel een nieuw Full Membership kunt aangaan.

Om na te gaan of u gebruik maakt van een automatische verlenging, gaat u naar de tab "Mijn account" en klikt u vervolgens op "Mijn instellingen". Hier kunt u bij het kopje "Mijn Membership" terug vinden wanneer een volgende betaling zal plaats vinden. Staat hier geen betaling vermeld, dan maakt u geen gebruik van een automatische verlenging.

Ik hoop dat deze informatie iets meer verduidelijkheid schept. Mocht u toch nog vragen hebben en of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine
Lexa Team

Review: contact met Lexa

Beste Ditteke,

Ik begrijp uit uw klacht dat er een dubbele afschrijving heeft plaats gevonden, dit was niet uw bedoeling.
Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met Lexa.nl, ik wil u daarom het een en het ander verhelderen. Helaas heeft u uw gegevens niet opgegeven dus ik kan de reden waarom er twee bedragen van uw rekening zijn afgeschreven niet achterhalen. Op de betaalpagina heeft u de mogelijkheid om de duur van uw Full membership te kiezen. U heeft daarbij de volgende drie opties:
- 6 maanden Full membership voor het bedrag van 59,70 euro
- 3 maanden Full membership voor het bedrag van 38,85 euro
- 1 maand Full membership voor het bedrag van 24,95 euro
Wanneer u een keuze heeft gemaakt en uw betaalgegevens heeft ingevuld wordt u doorverwezen naar een volgende pagina, hier wordt er aan u gevraagd of dat u nog gebruik wilt maken van de extra opties, u heeft daarbij de keuze uit een Control of Premium membership maar u kunt er ook voor kiezen om alleen door te gaan met een Full membership, in uw geval had u kunnen klikken op ?Ik houd het bij mijn 6 maanden Full membership?. Wanneer u dat niet heeft gedaan en u op ?Doorgaan? heeft geklikt geeft u opdracht voor een betaling voor de extra optie die op dat moment geselecteerd staar.
U heeft recht op een restitutie binnen 7 dagen indien u geen gebruik heeft gemaakt van de betalende diensten. Ik kan in uw geval helaas niet zien waar u recht op heeft.
Ik wil daarom aan u vragen om contact op te nemen met het Customer Care team, dit kunt u doen via de ?Help? pagina op de website; www.lexa.nl. Dit staat onder elke pagina aangegeven. U kunt daar uw vraag stellen door simpelweg op een categorie te klikken.

Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.
Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: contact met Lexa

Beste vp66,

Ik begrijp dat u geprobeerd heeft om contact op te nemen met ons via het e-mailadres waarmee wij berichten versturen. In dit bericht wordt aangegeven dat u niet kunt reageren op dat e-mailadres omdat deze niet aankomen. Hiermee worden alleen onze mailings verstuurt.
Om contact op te nemen met het Customer Care team van Lexa dient u naar de 'Help' pagina te gaan op de website; www.lexa.nl. U ziet daar een aantal categorieën staan, wanneer een op een categorie heeft geklikt staan daar een aantal vragen, u dient op één van die vragen te klikken. Er verschijnen een aantal antwoorden en onderaan deze pagina krijgt u de mogelijkheid om een bericht te versturen.

Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: Oplichting eerste klas!!

Beste Ditteke,

Ik begrijp uit uw klacht dat er een dubbele afschrijving heeft plaats gevonden, dit was niet uw bedoeling.
Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met Lexa.nl, ik wil u daarom het een en het ander verhelderen. Helaas heeft u uw gegevens niet opgegeven dus ik kan de reden waarom er twee bedragen van uw rekening zijn afgeschreven niet achterhalen. Op de betaalpagina heeft u de mogelijkheid om de duur van uw Full membership te kiezen. U heeft daarbij de volgende drie opties:
- 6 maanden Full membership voor het bedrag van 59,70 euro
- 3 maanden Full membership voor het bedrag van 38,85 euro
- 1 maand Full membership voor het bedrag van 24,95 euro
Wanneer u een keuze heeft gemaakt en uw betaalgegevens heeft ingevuld wordt u doorverwezen naar een volgende pagina, hier wordt er aan u gevraagd of dat u nog gebruik wilt maken van de extra opties, u heeft daarbij de keuze uit een Control of Premium membership maar u kunt er ook voor kiezen om alleen door te gaan met een Full membership, in uw geval had u kunnen klikken op ?Ik houd het bij mijn 6 maanden Full membership?. Wanneer u dat niet heeft gedaan en u op ?Doorgaan? heeft geklikt geeft u opdracht voor een betaling voor de extra optie die op dat moment geselecteerd staar.
U heeft recht op een restitutie binnen 7 dagen indien u geen gebruik heeft gemaakt van de betalende diensten. Ik kan in uw geval helaas niet zien waar u recht op heeft.
Ik wil daarom aan u vragen om contact op te nemen met het Customer Care team, dit kunt u doen via de ?Help? pagina op de website; www.lexa.nl. Dit staat onder elke pagina aangegeven. U kunt daar uw vraag stellen door simpelweg op een categorie te klikken.

Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.
Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: Oplichting

Beste Ries,

Ik begrijp uit uw klacht dat er een dubbele afschrijving heeft plaats gevonden, dit was niet uw bedoeling.
Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met Lexa.nl, ik wil u daarom het een en het ander verhelderen. U heeft helaas geen gegevens achter gelaten waarmee ik uw profiel of betalingen mee kan nakijken. Ik kan dus niet ingaan op uw situatie omdat ik niet weet wat er gebeurt is tijdens uw betaling.
U geeft aan dat u contact heeft opgenomen met [email protected]?, dit is een e-mailadres waar alleen onze mailings mee worden verstuurt. Hier kunt u niet op reageren en dat wordt ook in elke mail aangegeven. De berichten die naar dat e-mailadres worden verstuurt komen niet bij ons aan, vandaar dat u geen reactie van ons heeft ontvangen. Ik wil u vragen om contact op te nemen met het Customer Care team via de ?Help? pagina op de website; www.lexa.nl. Indien er sprake is van een dubbele betaling zult u uiteraard het teveel betaalde bedrag terug ontvangen op uw rekening.
Ik hoop u op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: klantvriendelijkheid

Beste Peter,

Ik begrijp uit uw bericht dat u bent geschrokken van het aantal negatieve reacties die op internet te vinden zijn over Lexa.nl.

Lexa.nl bestaat al 10 jaar en is de grootste datingsite in Nederland. Dit brengt veel positieve publiciteit met zich mee maar natuurlijk ook negatieve. Wij proberen er alles aan te doen om onze klanten tevreden te houden, helaas is dit niet altijd mogelijk. Gelukkig hebben wij heel veel gelukkige klanten die hun geluk en liefde hebben gevonden via onze website. Al onze succesverhalen kunt u ook terug lezen op onze website. Ons doel is ook om constant onze service en dienstverlening te beteren en te optimaliseren. De tevredenheid van de klant staat op nummer één!

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: waardeloos

Beste Romi,

Ik begrijp dat u ontevreden bent over het feit dat u moet betalen om gebruik te kunnen maken van onze diensten en om in contact te kunnen komen met andere singles.

Lexa.nl is een betalende datingwebsite omdat wij zorgen voor veiligheid op de website. Er is een team dat dagelijks de website controleert op scammers onechte profielen. Daarnaast bieden wij een platform waarbij singles elkaar kunnen ontmoeten en naar elkaar kunnen zoeken door verschillende zoektools. Wij vernieuwen en optimaliseren onze website regelmatig en daar zijn natuurlijk ook de nodige kosten aan verbonden.
Wij bieden de mogelijkheid aan om gratis een profiel op Lexa.nl aan te maken zodat u kennis kunt maken met de website. Wanneer uw interesse gewekt is en u wenst graag gebruik te maken van de betalende diensten dan bent u in de mogelijkheid om een Full membership aan te gaan. U geeft aan dat u de tarieven te hoog vindt, daarom wil ik u aanraden om uw inbox in de gaten te houden. Wij versturen regelmatig verschillende aanbiedingen waarbij u voor een voordelig tarief kunt profiteren van de betalende diensten.

Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: DUBBEL AFGESCHREVENEN ZE REAGEREN NIET S C H A N D E

Beste heer/mevrouw Schalbroek,

Ik begrijp uit uw bericht dat er twee bedragen van uw rekening zijn geïncasseerd en u ziet geen mogelijkheid om met Lexa in contact te komen.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met Lexa.nl, ik wil u daarom het een en het ander verhelderen. Ik begrijp dat u geprobeerd heeft om contact op te nemen met ons via het e-mailadres waarmee wij berichten versturen. In dit bericht wordt aangegeven dat u niet kunt reageren op dat e-mailadres omdat deze niet aankomen. Hiermee worden alleen onze mailings verstuurt. Om contact op te nemen met het Customer Care team van Lexa dient u naar de 'Help' pagina te gaan op de website; www.lexa.nl. Zij zullen in uw geval uw betalingen nakijken en indien het inderdaad om een dubbele afschrijving gaat zult u uiteraard het teveel betaalde bedrag terug ontvangen op uw rekening.

Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team


Review: Lexa

Beste Mark,

Ik begrijp uit uw klacht dat u zeer ontevreden bent over de werking van Lexa.nl.

Ik vind het spijtig om van u te vernemen dat u ontevreden bent over Lexa.nl.
Lexa.nl kan geen garantie bieden voor een relatie of date. Het is aan u om overtuigend genoeg te zijn naar andere members toe. Wij bieden een hulpmiddel aan om in contact te kunnen komen met andere singles. Helaas kunnen wij onze diensten niet gratis aanbieden omdat wij een betrouwbare website willen aanbieden. Dit is alleen mogelijk door de profielen die aangemaakt worden nauwkeurig na te kijken. Op deze manier is de kans op ' scammers' en ' nep-profielen' kleiner en is de kans op een geslaagde date groter.

Ik wens u namens Lexa een fijne jaarwisseling en een liefdevol 2012.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: Slechte site, verkeerde matches

Beste Hrbackup,

Ik begrijp uit uw klacht dat u erg ontevreden bent over de diensten van Lexa.nl.

Ik vind het zeer spijtig om van u te vernemen dat u ontevreden bent met de matches die u toegestuurd kreeg. Ik wil om deze reden u het een en het ander uitleggen om het te verhelderen. De matches die naar u worden verstuurt zijn gebaseerd op uw profiel, deze matches kunnen ook afwijken van de door u opgegeven criteria. Dit gebeurt wanneer er geen profielen zijn die aan uw criteria voldoen maar wel weer matchen op andere vlakken. Het is bij Lexa.nl wel echt de bedoeling dat u zelf op zoek gaat naar een match. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de verschillende zoektools.
De berichten met het onderwerp 'Er is iemand geïnteresseerd in jou' worden verstuurt wanneer een member uw profiel heeft bezocht. Deze kunt u inderdaad alleen bekijken als u in het bezit bent van een Full membership.

Ik hoop dat dit wat duidelijkheid heeft geschept en ik wens u namens het Lexa-team fijne kerstdagen en een liefdevol 2012.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: uitschrijven

Beste Ambro,

Ik begrijp uit uw bericht dat het u veel moeite heeft gekost om uw profiel van Lexa.nl te verwijderen.

Ik vind het spijtig om van u te vernemen dat de uitschrijvingsprocedure niet duidelijk is. Ik wil om deze reden de uitschrijvingsprocedure aan u uitleggen zodat u een beter beeld heeft hoe het zou moeten gebeuren.

Bij de 'Help' pagina op de website staat ook aangegeven hoe u uw profiel van de website kunt verwijderen. Hier wordt het volgende omschreven:

Indien u gebruik maakt van de automatische verlenging dient u eerst deze stop te zetten voordat u uw profiel kunt verwijderen. U kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment onderbreken, en ten minste 48 uur voor de vervaldag van uw abonnement, door op de juiste link te klikken in de rubriek "Mijn account", "Mijn Instellingen" en vervolgens klikt u bij "Mijn membership" bij "Mijn Membership beheren" op ?klik hier?. U ontvangt, nadat u alle stappen heeft ondernomen, een bevestiging op uw e-mailadres.
Indien u uw profiel wilt verwijderen, gaat u naar de pagina "Mijn account", tab "Mijn Instellingen". Klik op de link die overeenstemt met volgende zin: " Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier". Deze link vind u onderaan de pagina.

Vervolgens klikt u wederom onderaan de pagina op de link ?Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld?.
Vervolgens wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, dit dient ter bevestiging en zult u een bevestigingsemail krijgen op het door u opgegeven e-mailadres.

Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Ik wens u namens het Lexa-team fijne kerstdagen en een liefdevol 2012.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: Lexa - oplichtingssite nummer 1

Beste Mister Y,

Ik begrijp uit uw bericht dat er meerdere bedragen van uw rekening zijn afgeschreven zonder uw toestemming.

Ik betreurt het dat u ontevreden bent over onze website. Ik wil u om deze reden het een en het ander verhelderen zodat u misschien een beter gevoel over Lexa.nl krijgt.

Ik weet helaas niet wat er in uw geval is gebeurt dus ik kan daar niet inhoudelijk op ingaan. Wij kunnen geen bedragen van een rekening incasseren zonder dat daar opdracht voor is gegeven. Op het moment van uw betaling voor een Full membership wordt er op de betaalpagina aangegeven dat het maandelijks automatisch verlenging wordt indien u deze niet stop zet. U kunt dit tijdens uw betaling stop zetten of na uw betaling op uw profiel.

Het telefoonnummer is niet langer in gebruik. Lexa heeft besloten om meer aandacht te besteden aan online service. De reden hiervoor is dat wij meer tijd hebben om uw vraag in alle rust te behandelen en op deze manier kwalitatief betere service kunnen bieden.

Vragen kunt u stellen via de optie "Help" die u vindt onderaan elke pagina op de site. Tevens vindt u hier onze FAQ, met frequent gestelde vragen.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: telefoonnummer of e-mailadres?

Beste Tony,

Ik begrijp dat u graag in contact wilt komen met het Customer Care team.

Ik vind het vervelend om van u te vernemen dat het niet duidelijk is hoe u contact kunt opnemen met Match.com of Lexa.nl.

Het telefoonnummer is niet langer in gebruik. Wij hebben besloten om meer aandacht te besteden aan online service. De reden hiervoor is dat wij meer tijd hebben om uw vraag in alle rust te behandelen en op deze manier kwalitatief betere service kunnen bieden.

U kunt ten alle tijden contact met het Customer Care team opnemen via de 'Help' pagina op de website; Lexa.nl of Match.com. Daar kunt u een bericht sturen met uw vraag.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: Lexa is hard achteruit gegaan

Beste Helaasslecht,

Ik begrijp uit uw review dat u ontevreden bent over Lexa omdat u weinig reacties ontvangt van andere members.

Ik betreur dat u slechte ervaringen heeft met onze website. Ik wil daarom het een en het ander aan u uitleggen om het te verhelderen en u hopelijk een beter gevoel te geven.

Het telefoonnummer van Lexa is niet langer in gebruik. Lexa heeft besloten om meer aandacht te besteden aan online service. De reden hiervoor is dat wij meer tijd hebben om uw vraag in alle rust te behandelen en op deze manier kwalitatief betere service kunnen bieden.

Helaas kunnen wij geen garantie geven dat andere members reageren op uw berichten. Wij bieden enkel de mogelijkheid tot het vinden van een date. Het is dan ook aan u om een member te overtuigen. Ik raad u dan ook aan om uw profiel zo volledig mogelijk in te vullen, d.m.v. foto?s, profieltekst en een quiz, en actief op zoek te gaan. Het meest effectief is dan ook om een persoonlijk bericht te versturen naar een member waarbij u overeenkomsten benadrukt.

Ik wens u verder nog veel succes met uw zoektocht naar een partner.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: anders dan vroeger

Beste Issieweer,

Ik begrijp dat u het idee heeft dat Lexa.nl nep-berichten verstuurt naar gratis members.

U ontvangt ongeacht of dat u Full- of gratis member bent altijd notificaties op uw e-mailadres wanneer een member uw profiel bezoekt, een flirt heeft ontvangen of een bericht heeft ontvangen. Dit heeft niets met uw membership te maken. Daarnaast verstuurt Lexa dagelijks ?Singles to date? .
Wanneer een member u een bericht verstuurt ontvangt u daar ook een melding van. Wij versturen geen nep-berichten, alle notificaties die u ontvangt op uw e-mailadres worden verstuurt naar aanleiding van een actie op uw profiel door een andere member.

Ik hoop dat ik op deze manier uw klacht heb kunnen beantwoorden en verduidelijken.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: oplichters

Best anioniem,

Ik begrijp dat u in aanraking met gekomen met een scammer.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met Lexa.nl en dat u in contact bent gekomen met een scammer.
Ik heb het e-mailadres wat u heeft doorgegeven nagekeken maar kan daar helaas geen profiel mee achterhalen. Ik wil u daarom vragen om nogmaals contact met ons op te nemen via de 'Help' pagina op de website van Lexa.nl, waarin u zijn of haar gebruikersnaam vermeld. Op deze manier kunnen wij de nodige maatregelen nemen.

Wij hebben een toezichtsteam die dagelijks de website controleert op scammers, deze worden per direct van de website verwijderd. Het kan natuurlijk zijn dat niet alle scammers direct worden getraceerd. U kunt op uw profiel ook altijd een melding maken van scammers, dit kunt u doen op zijn of haar profiel, via een bericht of de chat.

Ik wil namens Lexa.nl onze excuses aanbieden voor het ongemak.

Review: waarom niet veranderen?

Beste Agnes,

Ik begrijp dat u ontevreden bent over de diensten van Lexa.nl.

Ik vind het spijtig om te horen dat u zich niet wilt inschrijven op Lexa.nl omdat wij gebruik maken van een automatische verlenging en verschillende memberships aanbieden.

Wij werken inderdaad met een automatische verlenging omdat veel mensen graag daar gebruik van willen maken omdat zij daar geen omkijken naar hebben. U kunt natuurlijk op onze website de automatische verlenging ten alle tijden stop zetten, dit kan op het moment van betalen of gedurende uw membership op het profiel. Het is natuurlijk altijd raadzaam na te gaan of dat een bedrijf werkt met een automatische verlenging zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Ik begrijp dat u liever één membership heeft waarbij men van alle diensten gebruik kan maken. Wij bieden inderdaad niet alleen een Full membership aan maar ook twee extra opties, dit zijn het Control en Premium membreship. De extra opties premium en control brengen vele voordelen met zich mee.

Voordelen Control membership
- leesbevestigingen aanvragen van uw berichten.
- gebruik maken van Lexa Mobiel.
- Een rustmoment inlassen via de modus 'onbeschikbaar'.
- Kiezen wie u 'online' kan zien.
- Activeer uw afwezigheidsmanager.

Voordelen Premium membership

- Met gratis members in contact komen
- Als eerste voorgesteld worden aan de nieuwe Members.
- Naar voren geschoven worden bij 'Lexa stelt voor' op de homepage.
- Als Premium Member verschijnen.

Met een premium membership kunnen gratis members dus contact met u
opnemen en kunnen zij uw berichten lezen en beantwoorden. Met deze optie
vergroot u duidelijk uw contactbereik. De extra optie control geeft u de
mogelijkheid om uw status op offline in te stellen, zodat u ongezien
profielen van andere members kunt bekijken.

Opmerkingen en suggesties zijn essentieel om de site te kunnen verbeteren.
Daarom heb ik uw opmerkingen aan de desbetreffende dienst doorgegeven.
Ik wil u bedanken voor uw suggesties en verbeterpunten.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team


Review: Grootste site als het om oplichten gaat - deel 2

Beste Mister x,

Ik betreur het dat u ontevreden bent over de diensten van Lexa.nl.

Het Customer Care team heeft uitvoerig contact met u en uw zus gehad en daarbij hebben wij u een oplossing aangeboden. Hier weigert u helaas op in te gaan. Uit voorzorgsmaatregelen zijn wij genoodzaakt om ons strikt aan de regels te houden zodat dit niet ten koste gaat van andere members.
Ik wil u nogmaals op de algemene voorwaarden attenderen waarin ook wordt aangegeven wat de gevolgen zijn indien u zich daar niet aan houdt.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: Grootste site als het om oplichten gaat. deel 1

Beste Mister x,

Ik betreur het dat u ontevreden bent over de diensten van Lexa.nl.

Het Customer Care team heeft uitvoerig contact met u en uw zus gehad en daarbij hebben wij u een oplossing aangeboden. Hier weigert u helaas op in te gaan. Uit voorzorgsmaatregelen zijn wij genoodzaakt om ons strikt aan de regels te houden zodat dit niet ten koste gaat van andere members.
Ik wil u nogmaals op de algemene voorwaarden attenderen waarin ook wordt aangegeven wat de gevolgen zijn indien u zich daar niet aan houdt.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: Te vredentotnutoe

Beste Henk,

Ik ben blij om te horen dat u het zo naar u zin heeft op onze website en ik wil u bedanken voor u positieve beoordeling.

Indien u vragen, klachten of suggesties hebben kunt u ons altijd contacteren op de website door op de link 'Help' te klikken.

Ik wens u namens Lexa.nl veel dating plezier.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: Fraude met incassogegevens

Beste Rudi,

Ik begrijp uit uw bericht dat u een 1 maand membership wilde aangaan maar in plaats daarvan is er een totaal bedrag van 90 euro van uw rekening afgeschreven.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website. Ik wil u daarom ook het een en het ander uitleggen zodat u beter begrijpt wat er mis is gegaan tijdens uw betaling.

Op de betaalpagina heeft u de mogelijkheid om uit verschillende memberships te kiezen. U kunt een keuze maken uit een 1 maand, 3 maanden of 6 maanden Full membership. Het 6 maanden Full membership staat standaard aangevinkt, indien u geen andere keuze heeft gemaakt en uw betaalgegevens heeft ingevuld en vervolgens op 'Bevestig uw betaling' heeft geklikt wordt er opdracht gegeven voor een 6 maanden Full membership. Vervolgens verschijnt u op een volgende pagina waarin gevraagd wordt of dat u nog gebruik wilt maken van de extra opties; Control- en/of Premium membership. Hier staat ook standaard één optie geselecteerd, indien u akkoord voor heeft gegeven geeft u opdracht voor een betaling voor een extra optie. Wanneer u dat niet wilt dient u te klikken op 'Ik wens alleen door te gaan met een Full membership'.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u dit over het hoofd heeft gezien. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met de Customer Care service. Uw betalingen kunnen worden terug gestort indien u daar geen gebruik van heeft gemaakt. In uw geval was dit ook mogelijk.

Het kan inderdaad 4 tot 8 weken duren voordat u het bedrag terug ontvangt. De nummers van uw bankkaart werden opgeslagen bij uw eerste aankoop, dankzij het
systeem "One Click Pay" (volledig beveiligd), wij vragen u uiterst waakzaam hiervoor te zijn. Door deze betaalmethode ontvangen wij uw betaling pas na enkele weken op onze rekening, dus voordat wij opdracht kunnen geven voor een terug boeking kan er dus enige tijd over heen gaan.

Ik hoop dat ik hiermee enige onduidelijkheid heb weg kunnen nemen.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team
Met dit systeem hoeft u niet alle nummers van u bankkaart opnieuw in te
geven. Vanaf nu wordt dit rekeningnummer genomen, indien u op "Betaling
bevestigen" klikt.

Review: bedriegers

Beste heer/mevrouw,

Ik begrijp dat het niet duidelijk is hoe u uw profiel kunt verwijderen en hoe u de automatische verlenging kunt stop zetten.

Ik betreur het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. Ik wil u daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen en u hopelijk een beter gevoel te geven.
U vraagt zich af hoe u uw profiel kunt verwijderen. Indien u zich wenst uit te schrijven, gelieve te klikken op: "Account" in het menu van "Mijn gegevens". U vindt er onderaan de pagina de link "uw uitschrijving". U geeft daar uw gebruikersnaam op, vervolgens uw wachtwoord en dan klikt u op "bevestigen". Graag delen we u mee dat, als u zich uitschrijft, u afstand doet van:
- uw profiel en alle persoonlijke gegevens die eraan verbonden zijn
- de historie van uw volledige contact lijst
- de berichten die uitgewisseld werden met de personen die u werden voorgesteld
- de toegang tot alle rapporten die voor u werden opgesteld
Uw uitschrijving zal per mail bevestigd worden.
Indien u hier niet uit komt kunt u contact opnemen met het Customer Care team via de link ?Help? op onze website. U kunt daar uw vraag stellen door een bericht te sturen.

Met vriendelijke groet,

Het Lexa-team

Review: bedriegers

Beste mevrouw Mathijssen,

Ik begrijp dat er een bedrag van uw rekening is geïncasseerd ondanks dat u uw profiel heeft gesloten.

Wanneer uw profiel is gesloten is het niet mogelijk dat er een bedrag van uw rekening is afgeschreven.

Ik raad u aan om na te kijken of dat u uw profiel tijdelijk heeft opgeschort, indien dat het geval is en u de automatische verlenging niet heeft stop gezet wordt het automatische verlengd. Het kan ook zijn dat u nog een tweede profiel heeft waar de automatische verlenging voor heeft plaats gevonden. Wanneer er wel een onterechte afschrijving heeft plaats gevonden zult u deze uiteraard terug ontvangen.

Ik wil u vragen om contact op te nemen met de Customer Care service via onze website. U kunt via de 'Help' pagina een bericht sturen. Wij zullen u op deze manier verder kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Het Lexa-team

Review: Het ergste waar je kunt intrappen

Beste Geraldo,

Ik wil allereerst mijn excuses namens Match.com aanbieden voor de late reactie. Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met onze website. Ik zal daarom het een en het ander aan u uitleggen zodat u hopelijk een beter gevoel krijgt.

Ik begrijp uit uw bericht dat u uw profiel niet kunt verwijderen en u ontving berichten van members waar zij niets van af wisten.

Er worden automatisch berichten verstuurt naar profielen die aan uw profiel matchen. Hierdoor wordt het zoeken naar contact aangemoedigd. Dit zijn geen persoonlijke berichten maar kennismaking berichten.

U geeft aan dat u het niet duidelijk vindt hoe u uw profiel kunt verwijderen. U kunt dat op de volgende manier doen:

Indien u zich wenst uit te schrijven, gelieve te klikken
op: "Account" in het menu van "Mijn gegevens".

U vindt er onderaan de pagina de link "uw uitschrijving".

U geeft daar uw gebruikersnaam op, vervolgens uw wachtwoord en dan klikt
u op "bevestigen".

Graag delen we u mee dat, als u zich uitschrijft, u afstand
doet van:

- uw profiel en alle persoonlijke gegevens die eraan verbonden
zijn
- de historie van uw volledige contact lijst
- de berichten die uitgewisseld werden met de personen die u werden
voorgesteld
- de toegang tot alle rapporten die voor u werden opgesteld

Uw uitschrijving zal per mail bevestigd worden.

Indien u nog vragen heeft kunt u ten alle tijden contact opnemen met het Customer Care team via de ' Help' pagina op de website: Match.com.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Match.com team

Review: Is Lexa onbetrouwbaar? Ik weet het niet.

Beste Elton,

Ik begrijp dat u in contact bent gekomen met een member ui Rusland.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met ons website. Ik wil u daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen en u hopelijk een beter gevoel te geven.

Lexa.nl is een onderdeel van Meetic, Meetic is Europees marktleider op het gebied van online dating websites. Meetic is in 16 landen gevestigd en in Nederland is het beter bekent als Lexa.nl. Om deze reden hebben wij een Europees klantenbestand en kunt u in contact komen met members uit verschillende landen. Members uit Rusland zijn niet altijd ?scammers?, ook daar zijn mensen op zoek naar een serieuze relatie. Indien u een profiel niet vertrouwd kunt u dat op verschillende manieren aangeven op de website door het toezichtsteam in te lichten, zij zullen het desbetreffende profiel in behandeling nemen en eventuele maatregelen treffen, dit kan ook inhouden dat het profiel definitief verwijderd wordt.

Met vriendelijke groet,

Het Lexa-team

Review: Lexa is niet eerlijk bezig

Beste Liandra,

Wij begrijpen dat u het idee heeft dat wij u hebben ingeschreven op zowel Lexa als Lexamore.

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. We willen daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen Wij maken geen profielen aan voor mensen, wij beschrikken niet over gegevens van mensen die geen profiel bij ons hebben aangemaakt. U heeft alleen een profiel op Lexa.nl als u deze zelf heeft aangemaakt. U heeft waarschijnlijk een profiel op Lexa.nl aangemaakt waardoor u een profiel heeft. Wanneer u op uw eigen profiel klikt op de banner waarin vermeld staat dat u een persoonlijkheidstest kunt afleggen wordt u door verwezen naar de een volgende pagina, daar wordt aangegeven dat u een profiel op de website Lexamore aanmaakt indien u de persoonlijkheidstest invult. Wij begrijpen dat u inmiddels contact heeft opgenomen met het Customer Care team en uw profielen heeft laten verwijderen. Wij hopen dat het op deze manier is opgelost.

Met vriendelijke groet,

Het Lexa-team

Review: Lexa, als het om oplichten gaat!

Beste Indosaurus,

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. We willen daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen.

Wij hadden inderdaad een aanbieding voor een 24 uur gratis membership. Bij een aantal members werkte deze link, tot onze grote spijt, helaas niet. Wij willen u vragen om contact met ons op te nemen op ons gratis telefoonnummer: 08000-3503500 zodat wij deze aanbieding voor u kunnen activeren.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Het Lexa-team

Review: Misleiding

Beste Anoniem,

Wij begrijpen dat iemand misbruik maakt van uw adresgegevens. Wij vinden dit erg vervelend om te horen en hopelijk kunnen wij u verder helpen. Wij kunnen de desbetreffende member verwijderen van de website indien u een gebruikersnaam heeft. Om direct contact op te nemen met de Customer Care afdeling van Lexa.nl kunt u naar de 'Help' pagina op de website.

Met vriendelijke groet,

Het Lexa-team

Review: Misleiding

Beste Anoniem,

Wij begrijpen dat het voor u niet duidelijk is hoe u contact kunt opnemen met de Customer Care service. Op de 'Help' pagina kunt u een vraag stellen indien het antwoord op uw vraag daar niet staat vermeld. In uw geval dient u een bericht te sturen omdat wij graag de gegevens van de desbetreffende member zouden willen ontvangen. Dit kunt u doen door op een onderwerp te klikken en vervolgens op een antwoord, daaronder krijgt u de mogelijkheid om een bericht te typen.

Met vriendelijke groet,

Het Lexa-team

Review: Lexa klantenservice. Service?

Beste Patz,

Wij begrijpen dat u een VIP membership heeft en dat u niet in contact kunt komen met het Customer Care Team.

U kunt contact opnemen met de Customer Care service door naar de website Lexa.nl te gaan en onderaan de pagina op 'Help' te klikken. U verschijnt dan op de 'Help' pagina en daar kunt u uw vraag stellen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: Lexa klantenservice. Service?

Beste Patz,

Wij begrijpen dat het niet duidelijk is hoe u direct contact kunt opnemen.

U kunt uw vraag stellen door naar de 'Help' pagina te gaan. Indien uw antwoord op uw vraag daar niet vermeld staat heeft u de optie om een vraag te stellen. Dit wordt vermeld bij de antwoorden. Daar kunt u bij 'Extra informatie' een vraag stellen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: Het lijkt er sterk op, dat Lexa mogelijk geen zuivere organisatie is.

Beste Eric,

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. We willen daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen.

Gratis members zijn niet in de mogelijkheid om berichten te lezen van Full members, alleen indien deze in het bezit zijn van de upgrade Premium membership. Als Full member kunt u met alle Full members in contact komen.

De profielen die op Lexa.nl worden aangemaakt worden aangemaakt door mensen die op zoek zijn naar een date. Deze worden niet door Lexa.nl zelf aangemaakt. Indien u het gevoel heeft dat een profiel onbetrouwbaar is kunt u daar een melding van maken op het profiel door op de knop ?Maak een melding? te klikken. Ons toezichtsteam zal het profiel verder onderzoeken, indien het profiel niet correct is zal deze verwijderd worden van de website. Alle profielen die aangemaakt zijn door ?Fakers? worden direct door ons toezichtsteam verwijderd.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: Heel raar

Beste Gebruiker,

Wij begrijpen dat u meer bezoekers heeft ontvangen nadat uw Full membership was verlopen daarnaast heeft u het gevoel dat u flirts heeft ontvangen van members die ?Fake? zijn.

Wij hebben helaas geen invloed op het aantal bezoeken wat u ontvangt. Het aantal bezoeken is afhankelijk hoe vaak u online bent. Hoe meer u online bent u meer bezoeken u ontvangt omdat u dan verschijnt in de lijst van ?Online members? .

U geeft ook aan bezoeken te hebben ontvangen van members die ?Fake? zijn. Indien u het gevoel heeft dat een profiel onbetrouwbaar is kunt u daar een melding van maken op het profiel door op de knop ?Maak een melding? te klikken. Ons toezichtsteam zal het profiel verder onderzoeken, indien het profiel niet correct is zal deze verwijderd worden van de website.

Indien u het profiel door ons wilt laten verwijderen kunt u contact opnemen met de Customer Care service door naar de website Lexa.nl te gaan en onderaan de pagina op 'Help' te klikken. U verschijnt dan op de 'Help' pagina en daar kunt u uw vraag stellen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: Oplichting

Beste Jannie,

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. We willen daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen.

U geeft aan dat u uw profiel tijdelijk heeft opgeschort. U heeft daarbij de automatische verlenging niet stop gezet en uw profiel niet verwijderd. Dit is dan ook de reden dat er een automatische verlenging heeft plaats gevonden en waarom uw profiel niet definitief verwijderd is.

U kunt de automatische verlenging op eender welk moment onderbreken, en ten minste 48 uur voor de vervaldag van uw abonnement, door op de juiste link te klikken in de rubriek "Mijn account", "Mijn Instellingen" en vervolgens klikt u bij "Mijn membership" bij "Mijn Membership beheren" op ?klik hier?.

Indien u uw profiel wilt verwijderen, gaat u naar de pagina "Mijn account", tab "Mijn Instellingen". Klik op de link die overeenstemt met volgende zin: " Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier". Deze link vind u onderaan de pagina.
Vervolgens klikt u wederom onderaan de pagina op de link ?Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld?.

Vervolgens wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, dit dient ter bevestiging en zult u een bevestigingsemail krijgen op het door u opgegeven e-mailadres.

U geeft ook aan opgelicht te zijn door één van onze members, dit is natuurlijk erg vervelend en niet de bedoeling van Lexa.nl. Wij hebben geen profiel kunnen achterhalen met de door u opgegeven gegevens en willen u daarom vragen om zijn/haar gebruikersnaam door te geven zodat wij het kunnen nakijken. U kunt dit aan ons door geven door contact op te nemen met de Customer Care service. Wij zullen dit direct nakijken en indien wij constateren dat deze member inderdaad een oplichter is zullen wij deze uiteraard verwijderen.

U kunt contact opnemen met de Customer Care service door naar de website Lexa.nl te gaan en onderaan de pagina op 'Help' te klikken. U verschijnt dan op de 'Help' pagina en daar kunt u uw vraag stellen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: terug betaling

Beste Klaas110,

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website.

Uit uw review hebben wij echter niet kunnen opmaken van exact uw probleem is, hierdoor kunnen wij moeilijk uw situatie beoordelen en het een en het ander verhelderen. Wij kunnen alleen opmaken dat er een bedrag van uw rekening is geïncasseerd. Wij willen u dan ook vragen om contact op te nemen met de Customer Care service en indien het om een onterechte afschrijving gaat zult u deze uiteraard terug ontvangen.
U kunt contact opnemen met de Customer Care service door naar de website Lexa.nl te gaan en onderaan de pagina op 'Help' te klikken. U verschijnt dan op de 'Help' pagina en daar kunt u uw vraag stellen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: Lexa

Beste Ro,

Het Lexa-team is blij aan uw verwachtingen te voldoen.

Wij wensen u nog veel date plezier op Lexa.nl.

Met vriendelijke groet,

Het Lexa-team

Review: lexa zooitje

Beste Edwin,

Wij begrijpen dat u bent doorgelinkt naar onze andere website Lexamore.nl en u moet voor andere functies extra betalen.

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. We willen daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen. Op Lexa.nl wordt voor de website Lexamore.nl geadverteerd, u heeft waarschijnlijk hierop geklikt wordt het volgende aangegeven:
Ontdek Lexamore.nl, de matchmaking service op basis van overeenkomsten
Om te bepalen wat uw visie op het leven samen is en wat uw waarden en normen zijn, heeft Lexamore.nl de exclusieve persoonlijkheidstest voor u ontwikkeld
Persoonlijkheidstest Persoonlijke selectie Singles die bij u passen Tips
? Doe gratis de persoonlijkheidstest en geef eerlijk antwoord op de vragen
? Wij sturen u meteen uw gratis persoonlijkheidsrapport
? Wij presenteren u een selectie van singles die overeenkomsten met u hebben. Elk 1e contact met een member is gratis!
? Profiteer wanneer u maar wilt van de adviezen van onze deskundigen bij uw zoekopdrachten en dates

Indien u zich wenst uit te schrijven, gelieve te klikken op: "Account" in het menu van "Mijn gegevens". U vindt er onderaan de pagina de link "uw uitschrijving". U geeft daar uw gebruikersnaam op, vervolgens uw wachtwoord en dan klikt u op "bevestigen". Graag delen we u mee dat, als u zich uitschrijft, u afstand doet van:
- uw profiel en alle persoonlijke gegevens die eraan verbonden zijn
- de historie van uw volledige contact lijst
- de berichten die uitgewisseld werden met de personen die u werden voorgesteld
- de toegang tot alle rapporten die voor u werden opgesteld

Uw uitschrijving zal per mail bevestigd worden.
Wij zullen de voordelen van een Lexa full membership nog een keertje voor u op een rijtje zetten:
- Chatten met de LexaMessenger
- Berichten lezen en versturen naar andere full members
- Uitgebreid zoeken en favoriete zoekopdrachten opslaan
- Voorrangsbehandeling Customer Care afdeling
- Alle flirts en bezoeken bekijken
- Met alle members flirten en hun profielen bezoeken

Indien u ook in contact wilt komen met de gratis members dient u in het bezit te zijn van een Premium member. Wanneer u leesbevestigingen wilt ontvangen, gebruik wilt maken van LexaMobiel en onzichtbaar wilt surfen dient u in het bezit te zijn van een Control membership. Dit zijn de extra opties die u naast uw Full member kunt aanschaffen.

Met vriendelijke groet,

Het lexa-team

Review: sencuur

Beste sencuur,

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. We willen daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen.

U geeft aan dat bepaalde gegevens worden verwijderd of veranderd. Wij veranderen niets op uw profiel, het kan wel zijn dat wij bepaalde gegevens verwijderen. Om de hoge kwaliteit van onze service te garanderen, let Lexa.nl goed op de verspreiding van berichten. Daarom controleren onze Customer Care Agents alle profielteksten voordat deze worden gepubliceerd. De meest voorkomende redenen om een profieltekst te weigeren volgen hieronder:
- Aanwezigheid van persoonlijke informatie zoals: e-mailadres, adres, website, telefoonnummer, achternaam, adres, etc.
- Advertentie zonder tekst
- Tekst met termen en thema's die onjuist zijn
- Onbegrijpelijke tekst (afkortingen, spelling, grammatica, SMS-stijl, etc.)
- Commercieel bericht
- Termen die niet overeen komen met onze Algemene voorwaarden of met het karakter van onze service (bijv.: onbehoorlijke teksten of teksten die niets met dating te maken hebben)
- Tekst met minder dan 50 of meer dan 2000 lettertekens

De profielen die op Lexa.nl te zien zijn, zijn aangemaakt door klanten. Deze worden niet door ons aangemaakt. Indien u het gevoel heeft dat een profiel onbetrouwbaar is kunt u daar een melding van maken op het profiel door op de knop ?Maak een melding? te klikken. Ons toezichtsteam zal het profiel verder onderzoeken, indien het profiel niet correct is zal deze verwijderd worden van de website.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: oplichting

Beste F.B,

Wij begrijpen dat er door ons geld van uw rekening is geïncasseerd.

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website.

U heeft geen omschrijving gegeven van uw probleem en daarom kunnen wij u niet een direct antwoord geven op uw vraag/klacht. Waarschijnlijk heeft er een automatische verlenging plaats gevonden of heeft u nog een betaling gedaan voor een extra optie. Indien dit het geval is willen wij u vragen om contact op te nemen met de Customer Care service zodat wij het voor u na kunnen kijken en u daarbij verder kunnen helpen.

U kunt contact opnemen met de Customer Care service door naar de website Lexa.nl te gaan en onderaan de pagina op 'Help' te klikken. U verschijnt dan op de 'Help' pagina en daar kunt u uw vraag stellen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.
Review: Drama site

Beste Ron,

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. We willen daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen.

Wanneer u de automatische verlenging stop wilt zetten wordt er een aanbieding gedaan van 1 maand Full membership plus 1 maand gratis voor het bedrag van 24,95 Euro. Doordat u eerder een betaling heeft gedaan op de website zijn uw betaalgegevens bewaard gebleven. Indien u bij de aanbieding op 'Bevestig uw betaling' heeft geklikt heeft u een betaling verricht. Deze kan echter wel worden geannuleerd wanneer u daar geen gebruik van heeft gemaakt of wanneer u al een geldig membership heeft. Wij willen u daarom vragen om contact op te nemen met de Customer Care service. U kunt contact opnemen door naar de website Lexa.nl te gaan en onderaan de pagina op 'Help' te klikken. U verschijnt dan op de 'Help' pagina en daar kunt u uw vraag stellen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: 2 x afgeschreven

Beste Andre,

Wij begrijpen dat er twee bedragen van uw rekening zijn afgeschreven. Wat hier de reden van is kunnen wij zonder uw gegevens niet achterhalen. U kunt contact opnemen met de Customer Care service door naar de website Lexa.nl te gaan en onderaan de pagina op 'Help' te klikken. U verschijnt dan op de 'Help' pagina en daar kunt u uw vraag stellen.
Wij zullen uw vraag direct in behandeling nemen en indien het inderdaad om een dubbele afschrijving gaat zult u uiteraard het teveel betaalde bedrag terug ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: LEXA is klote

Beste Cor,

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. Helaas heeft u geen reden vermeld van uw klacht. Om deze reden kunnen wij u niet verder helpen of het een of het ander verduidelijken.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: LEXA is klote

Beste Cor,

Indien u nog vragen of klachten heeft kunt u dit via de 'Help' pagina op de website van Lexa.nl vragen. Deze zal direct in behandeling worden genomen en mogelijk voor een oplossing worden gezorgd.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: Lexa , oplichters

Beste Jan,

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. Wij willen om deze reden u dan ook graag verder helpen.

Lexa heeft besloten om meer aandacht te besteden aan online service. De reden hiervoor is dat wij meer tijd hebben om uw vraag in alle rust te behandelen en op deze manier kwalitatief betere service kunnen bieden. Op korte termijn zal het telefoonnummer dan ook van de website verdwijnen.

U kunt contact opnemen met de Customer Care service door naar de website Lexa.nl te gaan en onderaan de pagina op 'Help' te klikken. U verschijnt dan op de 'Help' pagina en daar kunt u uw vraag stellen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: kut lexa

Beste Ilonka,

Wij begrijpen dat u niet in de mogelijkheid bent om in te loggen op uw profiel.

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. We willen daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen. Indien u uw inloggegevens voor Lexa.nl vergeten bent klikt u op het vraagteken (?) rechts bovenin beeld (naast de inlogbalk). Daar vul u uw e-mailadres in en klikt u op ?Ok?. Het wachtwoord zal daarna naar uw e-mailadres worden verzonden.

U kunt ook contact opnemen met de Customer Care service door naar de website Lexa.nl te gaan en onderaan de pagina op 'Help' te klikken. U verschijnt dan op de 'Help' pagina en daar kunt u uw vraag stellen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: je ben zo lid van lexa

Beste Klaas110,

Wij begrijpen dat er een tweede bedrag van uw rekening is afgeschreven.

Waarschijnlijk heeft u nog een betaling gedaan voor de extra opties; Control- en Premium membership. Op de eerste betaalpagina wordt er gevraagd hoeveel maanden u een Full membership wilt aangaan, wanneer u deze heeft geselecteerd en al uw betaalgegevens heeft ingevoerd wordt er gevraagd of dat u nog gebruik wilt maken van de extra opties. Indien u geen gebruik heeft gemaakt van de diensten kunnen wij de desbetreffende bedragen zonder problemen terug storten naar uw rekening.

U kunt contact opnemen met de Customer Care service door naar de website Lexa.nl te gaan en onderaan de pagina op 'Help' te klikken. U verschijnt dan op de 'Help' pagina en daar kunt u uw vraag stellen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: LEXA ZIJN OPLICHTERS, NEEM GEEN ABONNEMENT!!

Beste Alternative,

Wij begrijpen dat u het idee heeft dat er valse profielen op Lexa.nl staan en er heeft een automatische verlenging plaats gevonden.

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. We willen daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen en u hopelijk een beter gevoel te geven. Helaas is het niet mogelijk om een restitutie verlenen omdat u akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden. De voorwaarden staan op diverse plekken vermeld. Dat er een automatische verlenging plaatsvindt staat bijvoorbeeld op de betaalpagina en in het betaalproces heeft u de kans om dit stop te zetten. Ook is de datum van de verlenging op uw profiel terug te vinden en kunt u het daar ook stopzetten.
Hieronder vindt u een overzicht van de middelen om de automatische verlenging stop te zetten:

Indien u de automatische verlenging van uw Full Membership wilt annuleren, ga dan naar de pagina 'Mijn account'. Kies de rubriek 'Mijn Instellingen' en vervolgens klikt u bij 'Mijn Membership' op 'Mijn membership beheren' op 'Klik hier'. Om vertrouwelijkheidsredenen, zal men u vragen uw inloggegevens te bevestigen. Wanneer u alle stappen heeft gevolgd ontvangt u een bevestiging op uw e-mailadres dat de automatische verlenging is stop gezet.

U kunt de automatische verlenging ook door het Customer Care team stop laten zetten. Dit kunt u doen door contact op te nemen via de ?Help? pagina op de website van Lexa.nl.

De profielen die op Lexa.nl te zien zijn, zijn aangemaakt door klanten. Deze worden niet door ons aangemaakt. Indien u het gevoel heeft dat een profiel onbetrouwbaar is kunt u daar een melding van maken op het profiel door op de knop ?Maak een melding? te klikken. Ons toezichtsteam zal het profiel verder onderzoeken, indien het profiel niet correct is zal deze verwijderd worden van de website.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: opzeggen

Beste Gertjan,

Wij begrijpen dat u uw profiel wilt opzeggen.

U kunt zelf uw profiel verwijderen door de volgende stappen te ondernemen:
U kunt de automatische verlenging op eender welk moment onderbreken, en ten minste 48 uur voor de vervaldag van uw abonnement, door op de juiste link te klikken in de rubriek "Mijn account", "Mijn Instellingen" en vervolgens klikt u bij "Mijn membership" bij "Mijn Membership beheren" op ?klik hier?. Een bevestiging zal worden toegestuurd naar uw e-mailadres.
Indien u uw profiel wilt verwijderen, gaat u naar de pagina "Mijn account", tab "Mijn Instellingen". Klik op de link die overeenstemt met volgende zin: " Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier". Deze link vind u onderaan de pagina.

Vervolgens klikt u wederom onderaan de pagina op de link ?Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld?.
Vervolgens wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, dit dient ter bevestiging en zult u een bevestigingsemail krijgen op het door u opgegeven emailadres.

Lexa heeft besloten om meer aandacht te besteden aan online service. De reden hiervoor is dat wij meer tijd hebben om uw vraag in alle rust te behandelen en op deze manier kwalitatief betere service kunnen bieden. Op korte termijn zal het telefoonnummer dan ook van de website verdwijnen.
Indien u het profiel door ons wilt laten verwijderen kunt u contact opnemen met de Customer Care service door naar de website Lexa.nl te gaan en onderaan de pagina op 'Help' te klikken. U verschijnt dan op de 'Help' pagina en daar kunt u uw vraag stellen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: oplichters

Beste G,

Wij begrijpen dat u geen gebruik meer kan maken van uw profiel en dat u voor de extra opties betaalt heeft.

Waarschijnlijk heeft u nog een betaling gedaan voor de extra opties; Control- en/of Premium membership. Op de eerste betaalpagina wordt er gevraagd hoeveel maanden u een Full membership wilt aangaan, wanneer u deze heeft geselecteerd en al uw betaalgegevens heeft ingevoerd wordt er gevraagd of dat u nog gebruik wilt maken van de extra opties. Indien u geen gebruik heeft gemaakt van de diensten kunnen wij de desbetreffende bedragen zonder problemen terug storten naar uw rekening.

U geeft ook aan dat uw profiel weg was maar dat uw gebruikersnaam nog wel vermeld stond. Deze vraag/opmerking is ons niet geheel duidelijk. Waarschijnlijk bedoelt u dat u geen gebruik meer kunt maken van de betalende diensten. Om u opheldering te geven over uw vragen willen wij u vragen om contact op te nemen met de Customer Care service. Zij kunnen u verder helpen met uw problemen.

U kunt contact opnemen met de Customer Care service door naar de website Lexa.nl te gaan en onderaan de pagina op 'Help' te klikken. U verschijnt dan op de 'Help' pagina en daar kunt u uw vraag stellen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: klacht

Beste Miss60ty,

Wij begrijpen dat u niet meer in de mogelijkheid bent om berichten te ontvangen ondanks dat u een betaalt member bent.
Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. Wanneer u een betaalt member bent dan moet u inderdaad in de mogelijkheid zijn om berichten ontvangen en deze te lezen. Wij willen u vragen om contact op te nemen met de Customer Care service met uw klantgegevens. Op deze manier kunnen wij nakijken wat er aan de hand is en kunnen wij u verder helpen met uw probleem.
Lexa heeft besloten om meer aandacht te besteden aan online service. De reden hiervoor is dat wij meer tijd hebben om uw vraag in alle rust te behandelen en op deze manier kwalitatief betere service kunnen bieden. Op korte termijn zal het telefoonnummer dan ook van de website verdwijnen.
U kunt contact opnemen met de Customer Care service door naar de website Lexa.nl te gaan en onderaan de pagina op 'Help' te klikken. U verschijnt dan op de 'Help' pagina en daar kunt u uw vraag stellen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: TRAP ER NIET IN

Geachte heer/mevrouw Goedjong,

Wij begrijpen dat u niet meer in de mogelijkheid bent om berichten te versturen ondanks dat u een betaalt member bent.
Wanneer u een betaalt member bent dan moet u inderdaad in de mogelijkheid zijn om berichten te versturen. Wij willen u vragen om contact op te nemen met de Customer Care service met uw klantgegevens. Op deze manier kunnen wij nakijken wat er aan de hand is en kunnen wij u verder helpen met uw probleem.
U kunt contact opnemen met de Customer Care service door naar de website Lexa.nl te gaan en onderaan de pagina op 'Help' te klikken. U verschijnt dan op de 'Help' pagina en daar kunt u uw vraag stellen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: niets veranderd

Beste heer/mevrouw,

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. We willen daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen.

De succesverhalen die op de website worden gepubliceerd worden door onze members toegezonden via de link die op de website staan aangegeven.
Indien u in aanmerking wilt komen van de ?Beste date garantie? kunt u de voorwaarden doornemen op Lexa.nl.

Mocht u klachten hebben dan kunt u terecht bij de Customer Care Service, zij zullen u verder helpen met uw probleem. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag vanaf 09.30uur tot 17.00 uur contact op het gratis telefoonnummer: 0800 ? 350 3500.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: slechte update

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review. Wij zullen uw tips doorsturen naar de desbetreffende afdeling en indien mogelijk zullen deze binnenkort tot onze nieuwe mogelijkheden behoren.

Met vriendelijke groet,

Customer Care team Lexa.nl

Review: betalings mogelijkheden

Beste R. de Groot,

Hartelijk dank voor uw melding en wat vervelend dat u het nummer niet kunt vinden.
Het nummer is 0800-3503500.
Ook kunt u via de site ook betalen via internetbankieren (middels iDEAL of PayPal). Dit vindt u op de betalingspagina, dat is dezelfde pagina als waar u de link naar het betalen per telefoon heeft gevonden. Daar klikt u op het logo van iDeal of PayPal om de betaling te doen.

Hopelijk heb ik u zo geholpen!

Met vriendelijke groet,

Customer Care team Lexa.nl

Review: opzeggen waar dan???

Beste G. Ulfman,

Wat vervelend dat u op deze manier benadeeld bent door uw ex. Gelukkig zijn er wel mogelijkheden om het membership en de betalingen stop te zetten.
Wij vragen u om contact op te nemen met onze medewerkers door te bellen met 0800-3503500. Dan kunnen wij u uitleggen hoe u het abonnement op kunt zeggen.

Met vriendelijke groet,
Customer Care team Lexa.nl

Review: Waardeloos

Beste heer/mevrouw,

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. We willen daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen.
Lexa.nl heeft een internationale klantenbestand, het is dus mogelijk dat members uit andere landen uw profiel bezoeken. Wanneer u gaat zoeken naar members kunt wel aangeven in welk land u wilt zoeken en dan krijgt u enkel de members die woonachtig zijn in dat land in uw zoekresultaten.

Met het Full membership kunt u berichten versturen met alle Full members en ook ontvangen, chatten met online members, flirts versturen, alle foto?s en profielen bekijken, gebruik maken van de contactfilter en zoeken naar members. Indien u gebruik wilt maken van de extra diensten zoals het ontvangen van de leesbevestiging dient u in het bezit te zijn van de extra optie; Control membership.
Hopelijk hebben wij u zo voldoende geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Review: meer dan 48 uur voor verloop abonement niet opzegbaar

Beste Chris,

Bedankt voor deze review.
Helaas wordt uit uw bericht niet exact duidelijk wat u bedoelt. Echter vermoed ik dat u niet wilt dat uw membership automatisch verlengd wordt.
Neemt u alstublieft contact met ons op via 020-3503500. Dan kunnen wij dit voor u stopzetten.

Hopelijk hebben wij u hiermee geholpen. We hopen van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Customer Care team Lexa.nl

Review: meer dan 48 uur voor verloop abonement niet opzegbaar

Excuses, het telefoonnummer om ons te bereiken is 0800-3503500 (in plaats van 020-3503500)

Review: lexamore is erger dan dieven die een winkel overvallen !!!!Ze blijven stelen élke dag !!!!!

Beste Nicky Aris,

Ik begrijp dat u het idee heeft dat wij uw profiel blijven gebruiken nadat u deze heeft verwijderd van de website, u geeft ook aan dat de foto?s van onze members grotendeels niet echt zijn en u bent ontevreden over het feit dat er een automatische verlenging heeft plaats gevonden.

Ik betreur het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. Ik wil u daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen.

Wanneer u uw profiel van de website verwijderd kunnen er geen afschrijvingen meer plaats vinden en uw profiel wordt niet meer weergegeven op de website, dat betekent dat het profiel definitief verwijderd. Uw gegevens kunnen dan nergens voor gebruikt worden.

Wanneer u de automatische verlenging stop zet wordt uw profiel niet automatisch verwijderd. U dient daar zelf opdracht voor te geven. Dit kan op de volgende manier:
Indien u uw profiel wilt verwijderen, gaat u naar de pagina "Mijn account", tab "Mijn Instellingen". Klik op de link die overeenstemt met volgende zin: " Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier". Deze link vind u onderaan de pagina.
Vervolgens klikt u wederom onderaan de pagina op de link ?Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld?.
Vervolgens wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, dit dient ter bevestiging en zult u een bevestigingsemail krijgen op het door u opgegeven e-mailadres.

U geeft ook aan dat het merendeel van de foto?s van de members niet echt zijn. De profielen worden door members aangemaakt en deze voegen ook een foto toe. Indien ons toezichtsteam het idee heeft dat deze niet echt zijn worden deze direct verwijderd. Wanneer u het idee heeft dat een profiel niet klopt kunt u op verschillende manieren contact daar een melding van maken, het toezichtsteam zal deze profielen dan nakijken en de nodige maatregelingen nemen.

Wanneer u een membership (abonnement) aan gaat bij Lexa, Meetic of Lexamore wordt dit altijd automatisch verlengd. U kunt dit ten alle tijden stop zetten, dat kan op het moment van betaling of achteraf op uw profiel of door contact met de Customer Care team op te nemen. Dit wordt ook op het moment van betalen duidelijk aangegeven en op uw profiel staat aangegeven wanneer de verlenging plaats vindt.
Lexa en Lexamore zijn een onderdeel van Meetic. Meetic is Europees wereldleider op het gebied van online daten. Wij gebruiken één klantenbestand voor onze websites, op die manier heeft u meer kans op een date. Bij uw bij- en afschrijvingen wordt bij de initiële betaling Lexa vermeld indien u daar een profiel heeft aangemaakt, bij de automatische verlenging wordt de naam van Meetic aangegeven.

Hopelijk heb ik u wat meer duidelijkheid kunnen verschaffen en indien u nog vragen heeft kunt u deze stellen via de ?Help? pagina op de website.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Review: Wat een schorum.

Beste Frits,

Aller eerst wil ik mijn excuses namens Lexamore aanbieden voor de late reactie.

Ik begrijp dat u ontevreden bent dat u moet betalen om van de diensten van Lexamore te gebruik te kunnen maken.

Lexamore is betaalde datingsite, dat betekent dat u in het bezit moet zijn van een VIP membership om in contact te kunnen komen met andere members op de website. Lexamore heeft een persoonlijkheidstest ontwikkeld en aan de hand daarvan worden er matches gemaakt met members die bij u passen. Hierdoor liggen onze tarieven ook wat hoger dan van de gemiddelde datingsite.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexamore-team

Review: Gebruikernaam te wijzigen op Lexa ???

Beste Eric,

Wij begrijpen dat u meer informatie wenst over het wijzigen van uw gebruikersnaam.

Het is alleen mogelijk om uw gebruikersnaam te wijzigen door contact op te nemen met het Customer Care Team, het is inderdaad niet mogelijk om dit te doen op uw profiel.

De gebruikersnamen worden alleen in opdracht van de beheerder van het profiel gewijzigd. Dit gebeurt dus alleen wanneer iemand daar opdracht voor geeft.
Het is inderdaad zo dat wanneer u zoekt op een gebruikersnaam en diegene heeft zijn/haar gebruikersnaam gewijzigd dat u dan zijn/haar nieuwe gebruikersnaam ziet. Dit is technisch gezien niet anders mogelijk op dit moment.

Indien u uw gebruikersnaam wilt wijzigen kunt u contact opnemen met het Customer Care Team. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag vanaf 09.30uur tot 17.00 uur contact op het gratis telefoonnummer: 0800 ? 350 3500.
Met vriendelijke groet,
Lexa.nl Customer Care team.

Review: afmelden

Beste heer Bos,

Aller eerst wil ik mijn excuses namens Lexamore aanbieden voor de zeer late reactie.

Ik begrijp dat u niet weet hoe u zich kunt afmelden van Lexamore.

Indien u zich nog niet heeft kunnen uitschrijven raad ik u aan om het volgende te doen:

Om uw profiel te verwijderen dient u eerst de automatische verlenging stop te zetten. Dit kunt u doen door via 'Mijn gegevens' op 'Abonnement' te klikken. Bij 'Mijn membership beheren' ziet u de volgende zin staan; 'Om uw Lexamore.nl Membership niet te verlengen, klik hier'. U klikt vervolgens op 'Klik hier' en nadat u alle stappen heeft gevolgd zult u een bevestiging ontvangen op uw e-mailadres dat uw automatische verlenging is stop gezet.

Indien u zich wenst uit te schrijven, gelieve te klikken
op: "Account" in het menu van "Mijn gegevens".

U vindt er onderaan de pagina de link "uw uitschrijving".

U geeft daar uw gebruikersnaam op, vervolgens uw wachtwoord en dan klikt
u op "bevestigen".

Graag delen we u mee dat, als u zich uitschrijft, u afstand
doet van:

- uw profiel en alle persoonlijke gegevens die eraan verbonden
zijn
- de historie van uw volledige contact lijst
- de berichten die uitgewisseld werden met de personen die u werden
voorgesteld
- de toegang tot alle rapporten die voor u werden opgesteld

Uw uitschrijving zal per mail bevestigd worden.

Indien u daar niet uit komt kunt u via de 'Help' pagina op de website contact opnemen met het Customer Care team, zij kunnen op uw verzoek uw profiel sluiten en de automatische verlenging stop zetten.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexamore-team

Review: Commerciele bende

Beste Marcel,

We vinden het erg vervelend om te lezen dat u slechte ervaringen heeft gehad met onze site. Wij willen graag tevreden members hebben, dus we willen graag helpen met de dingen waar u tegenaan loopt. Het is het makkelijkst om ons te bellen op het gratis nummer 0800 - 350 3500. Ons team is van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 9.30 tot 17.00 uur.

Graag willen wij het volgende alvast uitleggen. Omdat wij onderdeel zijn van het grootste datingnetwerk ter wereld, beschikken we over een enorme en internationale database. Hierdoor kan elke member met singles van over de hele wereld contact leggen. Dit is in veel gevallen juist een voordeel, maar dit kan, zoals u aangeeft, ook als vervelend worden ervaren.

We hebben bij Lexa.nl naar deze klacht geluisterd en in de volgende versie van de website zit een functie ingebouwd (gratis) waarbij u zelf aan kunt geven of u wel of geen contact wilt met singles buiten Nederland. Hopelijk gaat dat dit ongemak wegnemen.

We hopen dat u ons zult bellen, dan helpen we u graag verder!

Met vriendelijke groet,
Customer Care team Lexa.nl

Review: OPLICHTING

@Ben. Lexa.nl is een datingsite waarbij je een membership hebt om leuke singles uit de database te kunnen contacten. Op onze betalingspagina staat netjes beschreven wat de mogelijkheden. In uw geval kunt u even contact opnemen met onze Customer Care afdeling op tel. 0800 350 3500.

Groeten,

Lexa.nl

Review: Opzegging lidmaatschap

U kunt hiervoor contact opnemen met onze customer care afdeling op gratis telefoonnummer 0800 350 3500.

Lexa.nl

Review: lexa is fake

Lastig te reageren op ongefundeerde kritiek.

Groeten,

Lexa.nl

Review: klacht

Alle vragen over de automatische verlenging kunt u stellen aan ons customer care team. Zij zijn bereikbaar op gratis tel. nr. 0800 350 3500.

Tot zover.

Groeten,

Lexa.nl

Review: Let op!!

Lexa.nl is geen gratis datingsite. Inschrijven en zoeken is gratis, maar daarna is een full membership noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Dus ook om berichten te sturen en te lezen. Op de site staat precies vermeld wat gratis is en wat niet.

Review: help!

@Willeke. Uiteraard liegen en bedriegen we niet. Het gaat hier om de automatische verlenging die u zelf via onze site aan en uit kunt zetten. Lukt u dat niet dan kunt u altijd even contact opnemen met onze Customer Care afdeling op gratis telefoonnummer 0800 350 3500.

Succes!

Lexa.nl

Review: HR.

Je kunt contact opnemen met de Lexa customer care afdeling en zij helpen je graag verder. Het gratis nummer is 0800 350 3500.

Groeten,

Lexa.nl

Review: Ik zie veel klachten

Lexa is in 2006 overgenomen door het Franse Meetic en als onderdeel hiervan geen Nederlands maar een Frans bedrijf geworden en gevestigd in Nederland. We overigens zijn per e-mail en via ons gratis telefoonnummer prima bereikbaar.

Groeten,

Lexa.nl

Review: Ik zie veel klachten

Nogmaals wij hebben geen kvk nummer in Nederland maar wel in Frankrijk. Maar dat neemt niet weg dat Lexa.nl in Nederland gewoon een kantoor heeft en bereikbaar is per gratis nummer en via e-mail.

Review: geheel ontevreden over LEXA.NL

@Jvergoossen. U kunt over deze kwestie tussen 09.30 en 17.00 uur contact opnemen met onze Customer Care afdeling. Het gratis telefoonnummer is 0800 - 350 3500.

Groeten,

Lexa.nl

Review: geheel ontevreden over LEXA.NL

@ Lodewijk. Wij raden u aan even contact met ons op te nemen, want het kan zijn dat er iets fout is gegaan. We zijn bereikbaar op gratis telefoonnummer 0800 350 3500.

Groeten,

Customer Care team

Review: Lexamore.nl een grote oplichterij

Het stopzetten van de automatische verlenging op Lexamore.nl kan alleen telefonisch. Dit wordt ook aangegeven wanneer iemand het via de site probeert. U kunt bellen met gratis telefoonnummer 0800 350 3500 om de automatische verlening stop te zetten.

Met vriendelijke groeten,

Lexamore.nl

Review: Lexamore.nl een grote oplichterij

@Lieve Smolders. U geeft aan dat ons Customer Care telefoonnnummer niet bestaat? Ik heb het nogmaals gecheckt, maar 0800 350 3500 is gewoon het juiste nummer.

Met vriendelijke groeten,

Lexamore.nl

Review: Lexamore.nl een grote oplichterij

@Seneka. U kunt contact opnemen met onze Customer Care afdeling op gratis telefoonnummer 0800 350 3500

Groeten,

Lexamore.nl

Review: Lexamore.nl een grote oplichterij

Ook voor Guido Beerends geldt dat hij even contact kan opnemen met onze Customer Care afdeling op gratis telefoonnummer 0800 350 3500.