waardeloos

Boeven zijn het! Een paar jaar geleden had je echt nog leuke (meestal gratis) sites.
Maar nu is het helemaal gratis (het inschrijven dan) vervolgens word ik gebombadeerd met mailtjes, wie er allemaal interesse in mij heeft.... ben erg populair, volgens de sites ;-) Wanneer je verder wil kijken, dan moet je nog even lid worden.....en dan hebben we het niet over 10 euro per maand (ja als je direct voor 6 maanden tekent en afrekent ) ....nee maar......25,-.per maand...en en ik weet niet eens of er iets voor mij bij zit, dan heb je nog geen profiel of foto gezien van de geinteresseerden ....

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

1 reactie

Beste Romi,

Ik begrijp dat u ontevreden bent over het feit dat u moet betalen om gebruik te kunnen maken van onze diensten en om in contact te kunnen komen met andere singles.

Lexa.nl is een betalende datingwebsite omdat wij zorgen voor veiligheid op de website. Er is een team dat dagelijks de website controleert op scammers onechte profielen. Daarnaast bieden wij een platform waarbij singles elkaar kunnen ontmoeten en naar elkaar kunnen zoeken door verschillende zoektools. Wij vernieuwen en optimaliseren onze website regelmatig en daar zijn natuurlijk ook de nodige kosten aan verbonden.
Wij bieden de mogelijkheid aan om gratis een profiel op Lexa.nl aan te maken zodat u kennis kunt maken met de website. Wanneer uw interesse gewekt is en u wenst graag gebruik te maken van de betalende diensten dan bent u in de mogelijkheid om een Full membership aan te gaan. U geeft aan dat u de tarieven te hoog vindt, daarom wil ik u aanraden om uw inbox in de gaten te houden. Wij versturen regelmatig verschillende aanbiedingen waarbij u voor een voordelig tarief kunt profiteren van de betalende diensten.

Ik hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden