sencuur

als men maar denkt dat er iets negatiefs in je profiel staat word het verwijderd of der mate veranderd zodat het in het in straatje past van lexa.Het is echt een klote site geworden dames die alleen kijken of lexa zet er wel er paar op met zogenaamde interesse dus niet. Het word maar weer eens tijd dat radar er weer inspringt of ander programma het is pure geld klopperij en verder niets

Sterke punten
helemaal geen fake site

Zwakke punten
zeer veel geld kloppers

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

2 reacties

Maar er zijn wel fakers. Toen ik bij lexa ingeschreven was kreeg ik meestal fakers.

Beste sencuur,

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. We willen daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen.

U geeft aan dat bepaalde gegevens worden verwijderd of veranderd. Wij veranderen niets op uw profiel, het kan wel zijn dat wij bepaalde gegevens verwijderen. Om de hoge kwaliteit van onze service te garanderen, let Lexa.nl goed op de verspreiding van berichten. Daarom controleren onze Customer Care Agents alle profielteksten voordat deze worden gepubliceerd. De meest voorkomende redenen om een profieltekst te weigeren volgen hieronder:
- Aanwezigheid van persoonlijke informatie zoals: e-mailadres, adres, website, telefoonnummer, achternaam, adres, etc.
- Advertentie zonder tekst
- Tekst met termen en thema's die onjuist zijn
- Onbegrijpelijke tekst (afkortingen, spelling, grammatica, SMS-stijl, etc.)
- Commercieel bericht
- Termen die niet overeen komen met onze Algemene voorwaarden of met het karakter van onze service (bijv.: onbehoorlijke teksten of teksten die niets met dating te maken hebben)
- Tekst met minder dan 50 of meer dan 2000 lettertekens

De profielen die op Lexa.nl te zien zijn, zijn aangemaakt door klanten. Deze worden niet door ons aangemaakt. Indien u het gevoel heeft dat een profiel onbetrouwbaar is kunt u daar een melding van maken op het profiel door op de knop ?Maak een melding? te klikken. Ons toezichtsteam zal het profiel verder onderzoeken, indien het profiel niet correct is zal deze verwijderd worden van de website.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden