opzeggen

ik probeer een telefoon nummer vinden van lexa om mijn profiel op te zeggen .rnvalt nog niet mee om er van af tekomen

Zwakke punten
slecht geregeld om er van af tekomen zakken vullers echt

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

8 reacties

Beste Gertjan,

Wij begrijpen dat u uw profiel wilt opzeggen.

U kunt zelf uw profiel verwijderen door de volgende stappen te ondernemen:
U kunt de automatische verlenging op eender welk moment onderbreken, en ten minste 48 uur voor de vervaldag van uw abonnement, door op de juiste link te klikken in de rubriek "Mijn account", "Mijn Instellingen" en vervolgens klikt u bij "Mijn membership" bij "Mijn Membership beheren" op ?klik hier?. Een bevestiging zal worden toegestuurd naar uw e-mailadres.
Indien u uw profiel wilt verwijderen, gaat u naar de pagina "Mijn account", tab "Mijn Instellingen". Klik op de link die overeenstemt met volgende zin: " Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier". Deze link vind u onderaan de pagina.

Vervolgens klikt u wederom onderaan de pagina op de link ?Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld?.
Vervolgens wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, dit dient ter bevestiging en zult u een bevestigingsemail krijgen op het door u opgegeven emailadres.

Lexa heeft besloten om meer aandacht te besteden aan online service. De reden hiervoor is dat wij meer tijd hebben om uw vraag in alle rust te behandelen en op deze manier kwalitatief betere service kunnen bieden. Op korte termijn zal het telefoonnummer dan ook van de website verdwijnen.
Indien u het profiel door ons wilt laten verwijderen kunt u contact opnemen met de Customer Care service door naar de website Lexa.nl te gaan en onderaan de pagina op 'Help' te klikken. U verschijnt dan op de 'Help' pagina en daar kunt u uw vraag stellen.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

geachte mensen
een hele tijd geleden heb ik al van U een bericht gehad dat ik bij U was uitgeschreven
en nu houd U mij weer ?32.95 van mijn rekening af ????????
gaane had ik dat geld terug en haalt U mij A U B uit U computer
mij oprechte dank jac vergoossen adsl715102#tiscali.nl

Beste medewerker van Lexa,

Ook ik wil mijn automatische verlenging opzeggen, maar als ik klik volgens de instructie op "mijn membership beheren" dan is er niet de mogelijkheid om op "klik hier" te klikken. Kan alleen mijn huidige abonnenment upgraden. Helaas ben ik niet de enige met dit probleem Graag juiste info om niet te verlengen!

Ook ik wil mijn 1 maand opzeggen de gedane belofte hier is een wasseneus het is inderdaad heel moeilijk op te zeggen. tevens heb ik maar toestemming verleend om maar 1 maad full member ship te zijn ze hebben al 3 maanden afgeschreven.
is gewoon een boeven bende je kan niemand tel bereiken. echt waar schandalig gewoon
ik he de bovenstaande procedure gevolgd ben benieuwd of ik nu een bevesting krijg!

kan helaas niet inloggen meer maar er is wel geld van me bank afgechreven hoe komt dat????

Bullshit! Aanmelden is een makkie. Eenmaal aangemeld is het uitermate moeilijk om uit te schrijven. Als je jezelf opschort gaan de betalingen gewoon door, wil je je dan uitschrijven, moet je eerst 48 uur aangemeld zijn en dan maar hopen dat het dan wel lukt. Het enige wat wel erg makkelijk gaat zijn de afschrijvingen. Druk maar eens op de verkeerde button en zonder blikken of blozen ben je premium en weer zonder vragen 30 euro armer.
Beste Lexaboeven:
Als ik zo zaken zou doen in mijn winkel zou ik allang een paar ongure figuren binnen gehad hebben voor een grondige verbouwing.

Ik probeer al 2 maal mijn ongenoegen hier te schrijven en deze verdwijnt automatisch.
John

Ook bij mij afschrijvingen terwijl ik maar 1 maand ben geabbonneerd. Nu al 3 maanden verder en lukt NIET om stop te zetten ook al zit ik tussen de termijnen in. ik wil van mijn lidmaatschap AF en wel per direct!!
Ik wil per direct jullie antwoord!!!

wat ik ook probeer ik kom niet van mijn lidmaatschap af, heb er genoeg van , die 48 uur zijn ook allang om dus ik zou er allang bij oeten kunnen, Ik wens geen afschrijvingen meer en wil van mijn account af!!!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden