Misleiding

Een van de geabonneerden van Lexa.nl is niet goed bezig op de site.
Deze persoon, het blijkt een vrouw te zijn, gebruikt willekeurige adressen en geeft dit aan andere leden waar ze mee mailt op als ontmoetingsplek.
Mij is dat deze week overkomen. Afgelopen dinsdag stond ene Dirk voor mijn deur voor een date. Ik heb het verhaal aangehoord en deze man is dus misleid. Ik heb hem geadviseerd om contact op te nemen met Lexa.nl waarom deze persoon mijn adres heeft gebruikt voor een afspraak en zij zelf niet is op komen dagen. Zelf ben ik geen lid van Lexa.nl maar wil wel dat mijn adres niet meer wordt gebrukt.
Jammer dat je op de site van Lexa.nl dit soort meldingen niet direct doorgeven, bijv. via een telefoonnummer.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

reacties

Beste Anoniem,

Wij begrijpen dat iemand misbruik maakt van uw adresgegevens. Wij vinden dit erg vervelend om te horen en hopelijk kunnen wij u verder helpen. Wij kunnen de desbetreffende member verwijderen van de website indien u een gebruikersnaam heeft. Om direct contact op te nemen met de Customer Care afdeling van Lexa.nl kunt u naar de 'Help' pagina op de website.

Met vriendelijke groet,

Het Lexa-team

Beste Lexa Customer Care Team,

Als jullie iemand aan goede informatie willen helpen zorg dan ook dat die persoon niet hoeft te zoeken. De bovenstaande informatie is totaal nutteloos en kun je net zo goed niet reageren.

Beste anoniem,

Probeer het hier: lexa.nl/help/contact_ex_faq_v.php
Helaas is het ook via deze link weer zoeken naar een gewenst antwoord en is het mij ook niet gelukt om aan enige vorm van contactgegevens te komen.

Beste Anoniem,

Wij begrijpen dat het voor u niet duidelijk is hoe u contact kunt opnemen met de Customer Care service. Op de 'Help' pagina kunt u een vraag stellen indien het antwoord op uw vraag daar niet staat vermeld. In uw geval dient u een bericht te sturen omdat wij graag de gegevens van de desbetreffende member zouden willen ontvangen. Dit kunt u doen door op een onderwerp te klikken en vervolgens op een antwoord, daaronder krijgt u de mogelijkheid om een bericht te typen.

Met vriendelijke groet,

Het Lexa-team

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden