Het lijkt er sterk op, dat Lexa mogelijk geen zuivere organisatie is.

Het lijkt er sterk op, dat Lexa mogelijk geen zuivere organisatie is.

Lexa is mogelijk een oplichtersbende en ik vind het heel merkwaardig dat zij reclame mogen maken op de Nederlandse tv. Er moet een onderzoek komen naar de organisatie Lexa. Ook stuurt Lexa eens in de zoveel tijd mailtjes dat je profiel door tientallen mensen is bekeken, dat is helemaal niet waar, maar 100% FAKE. Verzonden mailtjes op Lexa worden bijna niet ontvangen door anderen en omgekeerd. Mensen trap er aub niet in! Het lijkt erop, dat Lexa geen zuivere organisatie is die wellicht de mazen van de wet op zoekt om maar snel geld te kunnen verdienen.

Er moet een onderzoek komen tegen Lexa en haar duistere praktijken, dat is mijn persoonlijke mening, want dat moet stoppen. Je betaalt een hoop geld voor nep.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
- Geld afhandig maken bij elke optie
- Mogelijke vermoeden fake profielen
- 8 op de 10 mails statistisch gezien komen niet aan en omgekeerd.
- Zeer slechte service van een buitenlandse organisatie die onder de naam Lexa en andere namen opereert.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

6 reacties

Helemaal mee eens. Ben al meer als een jaar aan het vechten. Ben teneinde raad. Elke maand wordt er 39.85? afgeschreven en ik heb al ruim 1 jaar geleden opgezegd. Heb nu mijn creditcard sinds 2 maanden vernietigd en nog wordt er geld afgeschreven.
Heb nu een andere bank genomen en geen creditcard meer.Nu maar afwachten. Als dit niet ophoudt schakel ik Tros Radar in. Lexa is in mijn ogen een criminele oprganisatie.Ik hoor steeds dezelfde klachten die ik heb.Wie kan mij verder helpen om aan deze nachtmerrie een einde te maken.

Ik hoor het graag en zou u daarvoor erkentelijk zijn.

M.V.G. A Dijkhuizen

Beste Eric,

Wij betreuren het dat u slechte ervaringen heeft met onze website. We willen daarom graag e.e.a. uitleggen om het te verhelderen.

Gratis members zijn niet in de mogelijkheid om berichten te lezen van Full members, alleen indien deze in het bezit zijn van de upgrade Premium membership. Als Full member kunt u met alle Full members in contact komen.

De profielen die op Lexa.nl worden aangemaakt worden aangemaakt door mensen die op zoek zijn naar een date. Deze worden niet door Lexa.nl zelf aangemaakt. Indien u het gevoel heeft dat een profiel onbetrouwbaar is kunt u daar een melding van maken op het profiel door op de knop ?Maak een melding? te klikken. Ons toezichtsteam zal het profiel verder onderzoeken, indien het profiel niet correct is zal deze verwijderd worden van de website. Alle profielen die aangemaakt zijn door ?Fakers? worden direct door ons toezichtsteam verwijderd.

Met vriendelijke groet,

Lexa.nl Customer Care team.

En hoe kan ik zien wie gratis lid is en wie WEL betalend lid is, dat scheelt al een hoop ellende of moet ik daar weer EXTRA voor gaan betalen? Bij RP kan je dat wel zien, waarom dan niet bij Lexa? Waarom is Lexa veel duurder dan Rp? Het lijk mij beter dat er een jurdisch onderzoek komt naar deze buitenlandse site die zich Lexa noemt en standaard antwoorden geeft.

Het is weer tekenend dat graaierssite Lexa wel reageert op de "hoofdklacht" , om het maar zo te noemen van Eric, maar op bovenstaande klacht van Mevr.Dijkshuizen blijft het ijzig stil.Het is toch godsgeklaagd dat iemand die al een jaar geleden heeft opgezegd, dat je dan nog steeds geld blijft afschrijven? Maar nu horen we het Lexa "Custumer" ( pardon, even lachen) care team" niet.Want ja, dan kom je aan de inkomsten van ze, ongeacht of deze uit onterecht binnenkomende gelden bestaat of niet.Als ze maar kunnen harken.

Tja, ik ben er ook ingestonken: 24 uur gratis full membership, een stuk of 15 bezoekers, al dan niet met foto's en ingevuld profiel, ingeschreven voor 1 maand (full membership á 24,95-) ca. 10 bezoekers per dag, en als hun profiel en/of foto me bevalt stuur ik een berichtje. Ook ga ik soms zelf op zoek, en ook daar zitten wel es vrouwen tussen die ik de moeite waard vind om een berichtje te sturen.
Sommige van deze vrouwen zijn soms wel 10 keer per dag op deze site (groen rondje) Tot nu toe "nul" antwoorden. Misschien dat ik heel slecht schrijf, of m'n kop er vreselijk slecht op staat, of dat ik heel saai overkom. Kan, natuurlijk, maar ook ik krijg meer en meer 't vermoeden dat de dames aan de andere kant allemaal niet betaalde leden zijn, maar meer waarschijnlijk lijkt me toch de uitleg dat ze geen lid meer zijn, of zelfs helemaal nep zijn. En dan kan je je natuurlijk afvragen waar al die fotootjes vandaan komen, en wie al die vrouwen zijn. En is het in omgekeerde richting net zo: zien betalende vrouwen ook nep-mannen... worden betalende vrouwen ook zo belazerd? In ieder geval laat ik 't bij deze ene maand. Voor mij géén datingsites meer. Dankjewel. H.Leeuwen

Ook ik heb slechte ervaringen met Lexa, nog nooit zo'n spijt gehad van een datingsite. Lexa moet aangepakt worden en liefst zo snel mogelijk.
Enkele dagen geleden heb ik impulsief een profiel aangemaakt bij Lexa, om eerst eens gratis te proberen. Niks gratis, direkt automatisch betalen als je berichtjes wilt lezen. Ik koos voor 3 maanden € 38,85 en behalve dat bedrag werd er ook nog eens € 20,70 van mijn rekening gehaald. Mailtjes gestuurd, geen reactie en geen terugstorting. Toen ik binnen 24 uur wilde annuleren, kwam de mededeling "middels technische problemen niet mogelijk te annuleren" in beeld. Daar zit je dan, totaal machteloos. Wat een dievenbende! De volgende dag hoorde ik van iemand die hetzelfde had meegemaakt. Hoe stoppen we deze criminelen? Ik heb ook een klacht ingediend bij de Consumentenbond. Zoveel mogelijk klagen met z'n allen, dames en heren!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden