Reviews van deze auteur

Het lijkt er sterk op, dat Lexa mogelijk geen zuivere organisatie is.

Review over Lexa

Lexa is mogelijk een oplichtersbende en ik vind het heel merkwaardig dat zij reclame mogen maken op de Nederlandse tv. Er moet een onderzoek komen naar de organisatie Lexa. Ook stuurt Lexa eens in de zoveel tijd mailtjes dat je profiel door tientallen mensen is bekeken, dat is helemaal niet waar, maar 100% FAKE. Verzonden mailtjes op Lexa worden bijna niet ontvangen door anderen en omgekeerd. Mensen trap er aub niet in! Het lijkt erop, dat Lexa geen zuivere organisatie is die wellicht de mazen van de wet op zoekt om maar snel geld te kunnen verdienen.

Er moet een onderzoek komen tegen Lexa en haar duistere praktijken, dat is mijn persoonlijke mening, want dat moet stoppen. Je betaalt een hoop geld voor nep.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
- Geld afhandig maken bij elke optie
- Mogelijke vermoeden fake profielen
- 8 op de 10 mails statistisch gezien komen niet aan en omgekeerd.
- Zeer slechte service van een buitenlandse organisatie die onder de naam Lexa en andere namen opereert.

reacties:

Review: Het lijkt er sterk op, dat Lexa mogelijk geen zuivere organisatie is.

En hoe kan ik zien wie gratis lid is en wie WEL betalend lid is, dat scheelt al een hoop ellende of moet ik daar weer EXTRA voor gaan betalen? Bij RP kan je dat wel zien, waarom dan niet bij Lexa? Waarom is Lexa veel duurder dan Rp? Het lijk mij beter dat er een jurdisch onderzoek komt naar deze buitenlandse site die zich Lexa noemt en standaard antwoorden geeft.