Gebruikernaam te wijzigen op Lexa ???

Gebruikernaam te wijzigen op Lexa ???

Hoe is het mogelijk je gebruikersnaam op Lexa te wijzigen? In de help van Lexa staat dat dit helemaal niet mogelijk is. Toch kom ik er achter dat Vrouwen hun gebruikersnaam kunnen wijzigen, waardoor ze denken niet meer vindbaar te zijn. Bij de brichten die je van ze hebt gekregen zie je echter gewoon de naam veranderen. Wanneer je zoekt op de gewijzigde naam vind je niets. Zoek je met de oude gebruikersnaam dan verschijnt het profiel met de gewijzigde naam. Hoe doe je dat? Wat speelt hier? Kan ik ook gewoon mijn gebruikersnaam wijzigen en opnieuw beginnen? Kan het zo zijn dat Lexa verwijderde profielen gebruikt om hun bestand op pijl te houden?

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

reacties

Beste Eric,

Wij begrijpen dat u meer informatie wenst over het wijzigen van uw gebruikersnaam.

Het is alleen mogelijk om uw gebruikersnaam te wijzigen door contact op te nemen met het Customer Care Team, het is inderdaad niet mogelijk om dit te doen op uw profiel.

De gebruikersnamen worden alleen in opdracht van de beheerder van het profiel gewijzigd. Dit gebeurt dus alleen wanneer iemand daar opdracht voor geeft.
Het is inderdaad zo dat wanneer u zoekt op een gebruikersnaam en diegene heeft zijn/haar gebruikersnaam gewijzigd dat u dan zijn/haar nieuwe gebruikersnaam ziet. Dit is technisch gezien niet anders mogelijk op dit moment.

Indien u uw gebruikersnaam wilt wijzigen kunt u contact opnemen met het Customer Care Team. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag vanaf 09.30uur tot 17.00 uur contact op het gratis telefoonnummer: 0800 ? 350 3500.
Met vriendelijke groet,
Lexa.nl Customer Care team.

Ik kom niet meer binnen bij Lexa en heb mijn naam gewijzicht in Phillippe_a_809
Hoe nu verder

Ook ik zou graag mijn profielnaam willen wijzigen.
Ik heb geprobeerd t telefoonnummer 0800 350 3500 te bellen maar dat blijkt niet meer te bestaan. Hoe moet ik dit toch voor elkaar kunnen krijgen?

Groet Rick

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden