klantvriendelijkheid

klantvriendelijkheid

Beste mensen, ik ben nooit lid geweest van Lexa maar als ik zo de reacties lees dan word ik niet vrolijk. Ik heb wel een paar keer een reactie terug gezien van Lexa zelf en dat is dan wel weer te waarderen. Neemt niet weg dat Lexa heel wat zal moeten veranderen als ze serieus genomen willen worden.rnrnIk ben er erg van geschrokken.rnrnWelke site is nog wel betrouwbaar?rnrnIk wens iedereen een gelukkig 2012.

Sterke punten
onbekend

Zwakke punten
geen idee

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

4 reacties

Beste Peter,

Ik begrijp uit uw bericht dat u bent geschrokken van het aantal negatieve reacties die op internet te vinden zijn over Lexa.nl.

Lexa.nl bestaat al 10 jaar en is de grootste datingsite in Nederland. Dit brengt veel positieve publiciteit met zich mee maar natuurlijk ook negatieve. Wij proberen er alles aan te doen om onze klanten tevreden te houden, helaas is dit niet altijd mogelijk. Gelukkig hebben wij heel veel gelukkige klanten die hun geluk en liefde hebben gevonden via onze website. Al onze succesverhalen kunt u ook terug lezen op onze website. Ons doel is ook om constant onze service en dienstverlening te beteren en te optimaliseren. De tevredenheid van de klant staat op nummer één!

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

gescheiden

Ik heb zeer slechte ervaring met Lexa
Jje moet echt opletten bij lexa met het invullen met je rekening gegevens als je per ongelijk een dienst aan klikt schrijven ze per direct het geld van je rekening af en terug krijgen van je geld lukt niet.En reageren op je mail ho maar

jullie bestaat 10 jaar waarom niet gratis een maand fullmember dan drie dagen want in drie dagen vind je niet snel een date met vriendelijk groeten

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden