Grootste site als het om oplichten gaat - deel 2

Grootste site als het om oplichten gaat - deel 2

In totaal heb ik van lexa 81,82 euro tegoed, maar zal wel heeeeeeeel lang duren voor ik het krijg. Mensen van Nederland, ga niet met deze datingssite in zee, u bent gewaarschuwd!!!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

2 reacties

Beste Mister x,

Ik betreur het dat u ontevreden bent over de diensten van Lexa.nl.

Het Customer Care team heeft uitvoerig contact met u en uw zus gehad en daarbij hebben wij u een oplossing aangeboden. Hier weigert u helaas op in te gaan. Uit voorzorgsmaatregelen zijn wij genoodzaakt om ons strikt aan de regels te houden zodat dit niet ten koste gaat van andere members.
Ik wil u nogmaals op de algemene voorwaarden attenderen waarin ook wordt aangegeven wat de gevolgen zijn indien u zich daar niet aan houdt.

Met vriendelijke groet,

Charlotte van het Lexa-team

Het zal niet zo lang meer duren of het datingschandaal komt in de wereldnieuws. Al die betaalde datingsites zoals lexa, relatieplanet, edarling enz enz. De klanten zijn de dupe van dat onzinnige REGELS!! DIE NERGENS OP SLAAT. Ga maar naar gratis datingsites die zijn veel soepeler. Geen haan die naar kraait zoals FIOD, politie , kvk, consumentenbond, enz om malafide datingsites in te grijpen.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden