Reviews van deze auteur

oplichtingssite nummer 1 - deel 3

Review over Lexa

Oh oh oh wat heb ik een spijt dat ik met die vieze, vuile, gore, onbeschofte lexa in zee ben gegaan. Wat een kut volk is dat. Had ik mijn 38,85 ? maar aan een goed doel besteed, mensen en kinderen die het hard nodig hebben, die honger moeten lijden.
Ik heb voor een half jaar betaald, na 2 weken gewoon zonder pardon van die site eraf geflikkerd omdat mijn zus die ook member is, wat grof taalgebruik heeft gezegd waar ze nooit een waarschuwing van ontvangen heeft. ..........Moet u nagaan, beste mensen uit Nederland, mijn zus heeft een fout begaan, ik moet er ook voor boeten. Wat een achterlijke idioote gewoontes zijn dat, je wordt doodziek van die oplichtings bedrijf. Hoe bestaat zoiets toch in Nederland.......Mijn zus heeft ook nog ? 20,70 teveel betaald, maar daar spreekt die oplichtingbende ook niet over, waarom hoe en wat, houden gewoon de bek dicht. Hebben ze lekker binnen, mooi zakcentje erbij.......Totaal nu ? 81,82 naar de kloten en die vuile hufters maar lachen, lekker de members besodemieteren. Geen telefoonnummers op de site, geen adres waar ze zitten.
BESTE NEDERLANDERS, BEGIN NIET AAN DEZE GELDKLOPPERIJ PRAKTIJKEN GENAAMD LEXA!!!!! HET GROOTSTE KUT-SITE ALLERTIJDEN.
U BENT GEWAARSCHUWD !!!!!!

Sterke punten
Ze kunnen zeer goed mensen geld aftroggelen, ongelooflijk ze hebben de touwtjes in hun handen. Je hebt maar te luisteren, dat tuig doet maar wat ze willen.

Zwakke punten
zie boven, lijkt mij wel duidelijk.

LEES OOK MIJN REACTIE BIJ RELATIE.NL
Zie weer mister x.

Grootste site als het om oplichten gaat - deel 2

Review over Lexa

In totaal heb ik van lexa 81,82 euro tegoed, maar zal wel heeeeeeeel lang duren voor ik het krijg. Mensen van Nederland, ga niet met deze datingssite in zee, u bent gewaarschuwd!!!

Grootste site als het om oplichten gaat. deel 1

Review over Lexa

Half oktober heb ik mijn zus aangemeld op lexa, met mijn pc bij mij thuis. Je betaald dan 38,85 euro voor 3 maanden member. Ik betaal dan voor haar via i-deal, zij betaald mij contant terug. Wat blijkt opeens, er wordt zomaar 20,70 euro meer afgeschreven waar ik niet om gevraagd heb. Hiermee begint de elende al. Mijn zus zoekt members op, en ze wordt al vrij snel bedreigt. Zij maakt een melding van, maar hoort niets geen reactie van lexa. Na enkele weken wordt ze vaker getreitert, en ze gaat haar fustraties ook uiten. Opeens wordt mijn zus van de site verwijderd door vulgaire en onbeleefde uitspraken. Ze zoekt contact met lexa, en blijkt dat lexa haar diverse waarschuwingen per mail heeft gestuurt, die zij nooit ontvangen heeft. Zonder pardon wordt ze eraf geknikkerd. Ze wil haar geld terug wat ze nog 1,5 maand tegoed heeft, plus 20,70 euro wat teveel betaald is. Ze ontvangt 40,12 euro, heeft ze berekend. Ze wil geen gebruik meer maken van lexa, ze heeft inmiddels een vriend buiten lexa om. Nu komt het. Ik ben ook 2 weken member van lexa, lexa heeft mij er ook uitgeknikkerd. Wat dit voor praktijken zijn mag Joost weten. Ze denken dat ik en mijn zus 1 persoon zijn, maar die sukkels weten niet dat je in heel Nederland kunt inloggen. Je bent niet afhankelijk van je e-mail ( IP ) adres. Ik ben mijn geld dus ook kwijt . Voor 6 maanden betaald, na 2 weken door lexa verwijderd. Nu heb ik afgelopen week diverse keren met lexa gemaild, maar ze hebben gewoon schijt aan je. Ze lezen mijn mail ook niet goed. Of je te maken hebt met een automatisch antwoordapparaat, een robot. Ze hebben het geld binnen, reageren zeer laks, je kunt ze niet bellen, zoek het maar uit. Nu willen ze van mij een kopie hebben van mijn rijbewijs, ID of paspoort. Dan zouden ze misschien mijn profiel weer activeren. Ik ga dat tuig mijn persoonlijke gegevens niet publiceren? Zijn ze nou helemaal gek geworden!!! Ik en m'n zus willen ons geld terug, zijn we van die oplichtingsbende af. Mensen ontwijk lexa!

Sterke punten
Een prima datingsite als je snel bankroet wil zijn.

Zwakke punten
Slecht te benaderen, geen telefoonnummers, doen maar wat ze willen, zeer laks.

reacties: