oplichtingssite nummer 1 - deel 3

oplichtingssite nummer 1 - deel 3

Oh oh oh wat heb ik een spijt dat ik met die vieze, vuile, gore, onbeschofte lexa in zee ben gegaan. Wat een kut volk is dat. Had ik mijn 38,85 ? maar aan een goed doel besteed, mensen en kinderen die het hard nodig hebben, die honger moeten lijden.
Ik heb voor een half jaar betaald, na 2 weken gewoon zonder pardon van die site eraf geflikkerd omdat mijn zus die ook member is, wat grof taalgebruik heeft gezegd waar ze nooit een waarschuwing van ontvangen heeft. ..........Moet u nagaan, beste mensen uit Nederland, mijn zus heeft een fout begaan, ik moet er ook voor boeten. Wat een achterlijke idioote gewoontes zijn dat, je wordt doodziek van die oplichtings bedrijf. Hoe bestaat zoiets toch in Nederland.......Mijn zus heeft ook nog ? 20,70 teveel betaald, maar daar spreekt die oplichtingbende ook niet over, waarom hoe en wat, houden gewoon de bek dicht. Hebben ze lekker binnen, mooi zakcentje erbij.......Totaal nu ? 81,82 naar de kloten en die vuile hufters maar lachen, lekker de members besodemieteren. Geen telefoonnummers op de site, geen adres waar ze zitten.
BESTE NEDERLANDERS, BEGIN NIET AAN DEZE GELDKLOPPERIJ PRAKTIJKEN GENAAMD LEXA!!!!! HET GROOTSTE KUT-SITE ALLERTIJDEN.
U BENT GEWAARSCHUWD !!!!!!

Sterke punten
Ze kunnen zeer goed mensen geld aftroggelen, ongelooflijk ze hebben de touwtjes in hun handen. Je hebt maar te luisteren, dat tuig doet maar wat ze willen.

Zwakke punten
zie boven, lijkt mij wel duidelijk.

LEES OOK MIJN REACTIE BIJ RELATIE.NL
Zie weer mister x.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

1 reactie

hoe uitschrijven??? heb al 10 mails gestuurd en geen reactie. Hier in BELGIE heb je ook LEXAMORE buiten LEXA. Ben in totaal voor 150 EURO OPGELICHT.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden