love

Hallo, ik ben NIRA SHALOM, ik ben hier om dit goede nieuws over de hele wereld te verspreiden over hoe ik mijn ex-liefde terugkreeg. Ik werd gek toen mijn liefde me vorige maand verliet voor een ander meisje, maar toen ik een vriend ontmoette die me voorstelde aan Baba Wale da Wiseman, de grote boodschapper, vertelde ik mijn probleem aan Baba Wale over hoe mijn ex-liefde me verliet en ook hoe ik een baan moest krijgen in een heel groot bedrijf. Hij zei alleen tegen me dat ik op de juiste plek ben gekomen waar ik mijn hartewens zal krijgen zonder enige bijwerkingen. Hij vertelde me wat ik moest doen, Nadat het was gedaan, In de volgende 2 dagen, Mijn liefde belde me op en zei sorry dat ik voor nu en ook in de volgende week nadat mijn liefde me had geroepen om te zijn smeken om vergeving, ik werd opgeroepen voor een interview in het door mij gewenste bedrijf waar ik als supervisor moest werken. Ik ben zo blij en overweldigd dat ik de hele wereld moet vertellen hoe Baba Wale me helpt mijn hartewens te vervullen. Baba Wale is een specialist in allerlei soorten spreuken en goede magie. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met Baba Wale op het volgende e-mailadres: [email protected] Whatsapp: +12544131991 Bedankt later

Bezoek EliteDating Reviews over EliteDating

3 reacties

Wat een ontroerend en mooi verhaal is dat. Ik krijg er tranen van in mijn ogen van ontroering.
Kan Baba Wale de winnende Lotto getallen geven van de Euro jackpot als die op 120 miljoen euro staat? Ik betaal hem of haar (Is Baba Wale een man of een vrouw?) 1 miljoen euro als het bedrag van de jackpot op mijn bankrekening is overgemaakt. Uiteraard wil ik de enige winnaar zijn.

Best aso Dirk. Ik denk dat je meer kans maakt bij Baba Wale als je de prijs vanuit je hart met wat mensen deelt. Overigens voor het eerst dat ik moest lachen om een reactie van jou :)

@Michael
Ik denk dat Nira Shalom en Baba Wale dezelfde persoon is en in werkelijkheid een oplichter is. Je krijgt geen prijs maar je bent bij hem duizenden euro's kwijt voor gebakken lucht. Dat soort oplichters zijn wel eens op tv geweest mer verborgen camera's.

Bezoek EliteDating Reviews over EliteDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over EliteDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden