Reviews van deze auteur

Weer gekeken

Review over Knuz

Ik heb tegen beter weten in maar weer eens op Knuz gekeken. Er is nog niets veranderd. Beetje aantrekkelijke vrouwen boven de 55 zoeken een 15 tot 5 jaar jongere man. Je krijgt commentaar en wordt geblokkeerd als je enkel hun profiel bezoekt. Boos dat je ouder bent of dat er iets in je profiel staat wat mevrouw niet bevalt. Ik heb hier niets te zoeken. Op geen enkele datingsite trouwens

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
Niet beter als andere datingsites. Iedere datingsite is afhankelijk van zowel de kwantiteit als kwaliteit van de ingeschreven vrouwen.

Knuz “waarschuwde” mijn date

Review over Knuz

Ik zag jaren geleden bij de nieuwe aanmelding een blonde vrouw uit Amersfoort met een eisenlijst van hier tot gunder die al jaren op Knuz stond. Ik melde aan Knuz dat deze mevrouw niet een nieuwe inschrijving was. Wat gebeurde er? Enkele dagen dagen later schreef mijn date dat Knuz haar voor mij gewaarschuwd had. Alsof ik niet te vertrouwen ben terwijl ik juist voor de volle 100% te vertrouwen ben. Geen contact met andere vrouwen niets. In ieder geval weg Date. Dank je wel Knuz maar niet heus. Bemoei je liever met bad boys die allerlei vrouwen aanschrijven voor een ONS. Waarschuw die vrouwen maar.

Filter

Review over Knuz

Filter eens op leeftijd van 40 tot 50 jaar in je eigen provincie op slank. Je krijgt maar 4 of 5 hits. Nu moet je de eisenlijst van die dames eens bekijken. En natuurlijk zoeken deze dames het (veel) jonger. Hoe mooier ze zijn des te jonger dat ze het zoeken. Er zijn ook dames die beweren dat ze slank zijn maar maatje 36 hebben ze niet, soms verre van dat. Het blijft natuurlijk zo dat mooie en slanke dames geen datingsite nodig hebben, die moet je life ontmoeten, helaas zijn die vrouwen getrouwd of hebben een relatie. Op lelijke en dikke eendjes valt niemand, die vindt je genoeg op datingsites. Een mooie vrouw die jou ook leuk vindt is een naald in een hooiberg. Op een mooie vrouw op een datingsite storten zich honderden mannen, weinig kans voor jou, of je moet een Richard Gere of George Clooney zijn.

Oudere vrouwen

Review over Lexa

Oudere vrouwen kunnen zich beter realiseren dat een man een seksuele relatie wil met een vrouw die nog graag sex wil, gewone vriendinnen zijn er voor het uitkiezen. Helaas willen oudere vrouwen die nog sex willen een veel jongere hengst waarbij het niet uitmaakt of hij wel of niet gebonden is, het gaat dan puur om de sex. Ook zijn er jongere vrouwen die hun eigen leven willen leiden en dus geen relatie willen maar als ze jeuk hebben een man naar hun zin uit een bar oppikken. Veel oudere vrouwen willen enkel een sponsor en/of een klusjesman en hebben een lijst met eisen terwijl het bij een man hoofdzakelijk om het uiterlijk en gedrag van een vrouw gaat. Een sterk in gewicht toegenomen vrouw (> 10 kg) is dodelijk voor een seksuele relatie en ze zal dus niet zo snel meer worden uitgekozen. Helaas staan datingsites vol met deze oudere vrouwen die denken dat ze de mannen nog voor het uitkiezen hebben. De overgang heeft bij deze vrouwen hard toegeslagen. Ze kijken niet wat en hoeveel ze eten en ze bewegen te weinig. En laten we het maar niet hebben over hun narrige buien waar je niets goed meer kan doen. Alles is verkeerd.

De populaire macho

Review over Knuz

Voor een macho is het leve de lol en hij stelt een hoog belang aan zijn vrijheid. Hij heeft een hekel aan verplichtingen. Hij heeft er ook een hekel aan naar de verhalen van vrouw te luisteren, vooral naar haar problemen, empathisch is hij niet, zijn belang gaat boven alles en zijn interesse voor haar als persoon is schijn. Problemen bespreekt een vrouw maar met haar vriendinnen of met een man die geen kans bij haar maakte en die ze in de friendzone heeft gestopt. Als een vrouw moeilijk gaat doen of te dichtbij komt is hij weg naar een andere vrouw. Het vreemde is dat een vrouw wel een klik heeft met een macho maar niet met een nice guy. Een nice guy is goed om haar uit de shit te helpen maar haar hart gaat daar niet sneller van kloppen. Sommige vrouwen zijn zelfs verslaaft aan een macho. Een ezel stoot zich algemeen niet twee maal aan dezelfde steen, vrouwen wel. Elke keer willen ze weer een “man man” om elke keer weer teleurgesteld te worden als hij haar laat zitten voor een andere vrouw. Een huwelijk met een nice guy is meestal een tweede keus omdat de nice guy zich wel aan haar wilde binden maar de macho niet. Deze vrouwen zullen gevoelig blijven voor de avances van een macho en daarmee vreemdgaan.

Blind staren

Review over Knuz

In het progamma First Date verklaarde een vrouw van 46? dat ze geen man van haar eigen leeftijd kon krijgen omdat die mannen een maximum leeftijd van 35 jaar stelden. Wat ze waarschijnlijk bedoelde was dat mannen die haar interesse had dit wilden. Ze staarde zich dus blind op de topmannen en keek niet verder. Als je tot de top hoort, of als vrouw wat uiterlijk betreft of als man wat uiterlijk en/of sociale positie betref, kan je eisen stellen. Als je zelf niet tot de top behoort kan je niet zoveel eisen stellen en alles wat niet tot de top behoort afwijzen. Je zal het moeten doen wat er overblijft. Schikt je dit niet niet en blijf je maar eindeloos wachten op die top man of vrouw en wil je geen consessies doen zal je altijd alleen blijven. Ik wil niet beweren dat er geen leuke alleenstaande mannen zijn die niet tot de top behoren. Wat voor mij aantrekkelijke alleenstaande vrouwen betreft die niet tot de top behoren, ik heb ze in ieder geval niet kunnen vinden, of het zijn weer vrouwen die op een jongere topman wachten. Het blijft zo dat mannen eerst naar uiterlijk kijken, dan naar gedrag en dan pas naar opleiding. Als de eerste twee goed zijn is de laatste onbelangrijk. Als het eerste niet goed is heeft een man geen interesse. Top mannen en vrouwen zijn altijd bezet en hebben vaak al een nieuwe relatie met een top man of vrouw voordat de vorige is beëindigd. Op Tinder wordt alles weggeswiped op zoek naar die topman of vrouw die er echt niet op staan.

Donkere mannen zielig?

Review over Knuz

Donkere mannen zijn helemaal niet zielig want die zijn wat sex betreft bij vrouwen van ieder ras welkom. Zowel bij blanke, Latinas, Aziatische, Arabische, Hindoestaanse en hun eigen donkere vrouwen. In de sex industrie zie je daarom ook heel veel donkere mannen. Donkere vrouwen daarentegen gaan enkel voor donkere mannen, die willen geen blanke kaaskop of klein geschapen Aziaat. Interraciaal gezien zijn blanke mannen, benevens weer de donkere mannen, enkel bij Aziatische vrouwen welkom. Helaas moet je een Aziatische vrouw zelf gaan ophalen met alle problemen van dien. In Nederland zijn er niet zoveel Aziatische vrouwen single. Blanke mannen vinden een mooie, kleine, slanke, strakke Toy Girl prachtig. Ze willen in ieder geval geen donkere Big Mama met een hele luide en grote mond. De mooie, slanke, donkere dames houden de donkere mannen voor zichzelf.

Drie miljoen

Review over Lexa

Drie miljoen vrijgezellen die niet met elkaar te matchen zijn. Kijken die vrijgezellen begerig om zich heen naar mannen/vrouwen die ze wel willen hebben maar bezet zijn en dus niet kunnen krijgen en passen ze hier hun eisenlijst op aan? Hij/zij moet zijn zoals die of die of die. Mannen willen zich niet binden omdat ze misschien nog een mooiere vrouw kunnen krijgen en vrouwen willen zich niet binden omdat ze misschien nog een man kunnen krijgen met een betere baan. Hebben ze spijt dat ze vroeger te lang hebben gewacht op beter en later maar met iemand zijn getrouwd om dat ze bang waren alleen te blijven? Nu staan ze weer alleen terwijl al het moois allang bezet is. Mocht er toch een mooie vrij komen zijn er kandidaten genoeg met betere “papieren” dan hen. Mooie die vrij komen staan niet op een datingsite en hoeven geen moeite te doen om aan een nieuwe relatie te komen. De kandidaten verdringen zich en doen alles om nummer één te worden. Omdat het in real life niet lukt proberen vrijgezellen op een datingsite een mooie te vinden. Helaas, die is niet te vinden of de reden is financieel. Als het financieel is kan je weer gaan als je bent leeggezogen. Om het dan maar op een datingsite te proberen is weggegooid geld, je vind toch niet wat je zoekt. Mocht er dan toch een leuk koppie op staan wordt die bedolven onder de emails en heeft die het voor het uitzoeken. Antwoord krijgt niemand, zelfs geen standaard afwijzing. De succesverhalen op datingsites zijn grotendeels verzonnen waarmee ze pretenderen dat je een goede kans hebt iemand te vinden die jou ook leuk vindt. In de reclames op de TV spelen mooie jonge acteurs. Sinds wanneer is de doelgroep twintigers en niet vanaf 35? Moeten de ouderen zich tot een datingsite aangetrokken voelen door een reclame waarin jongeren acteren? Jongeren gebruiken toch Tinder of iet dergelijks, zeker geen betaalde datingsite.

Geen enkele vrouw

Review over 50plusMatch

Ik zie me met geen enkele vrouw op deze website wat krijgen. Vergane glorie waarbij mijn apperaat niet meer op reageerd. Wat moet ik met deze vrouwen? Dat gaat me enkel geld kosten. Ik ga wel naar een club waar ik het nu eens voor het uitzoeken heb al zijn ze in de twintig, no problem.

De beste kans

Review over 50plusMatch

De beste kans om een vrouw helemaal naar je type te vinden is voor je 30e. De markt raakt al sterk afgeroomd bij 25. Boven de 30 moet je het al vaak doen met een gescheiden vrouw met kinderen of een vrouw waarbij haar relatie (alweer) stuk is gegaan. Boven de 50 heb je al te vaak een verschillend leven gehad en is de kans dat je naar elkaar zal toegroeien nihil. Een welstandsverschil weegt ook zwaar, vooral als de vrouw het beter heeft. Om een Assepoester te redden zal die vrouw wel erg mooi en lief moeten zijn. Als je na je 50e al een date krijgt zal het erg tegenvallen en zal je tevergeefs verder zoeken totdat je het van ellende maar opgeeft. Het jonger zoeken omdat die vrouwen je wel aanstaan heeft ook geen zin want vrouwen die er nog goed uitzien zoeken het zelf jonger en rijker. Probeer dus voor je 30e een mooie vrouw te vinden want anders zal je geen single vrouw naar je type vinden. Als die mooie vrouw waarmee je getrouwd bent er met een ander vandoor gaat heb je hetzelfde probleem, er is geen ongebonden vrouw naar je type meer. Hoe ouder dat je wordt des te minder worden je kansen een single mooie vrouw te vinden waarbij het ook nog wederzijds moet klikken.

Emancipatie

Review over Knuz

Vroeger klaagden de vrouwen dat ze niet gelijkwaardig met de mannen behandeld werden. Vrouwen moesten op gelijke voet met de mannen staan en de mannen moesten de vrouw niet domineren. Vrouwen wilden gelijkwaardig behandeld worden en mannen moesten in huis meer doen en niet al het werk aan de vrouw overlaten. De vrouw had één recht en dat was het aanrecht, de man was baas. Nu zijn de meeste Nederlandse mannen geëmancipeerd maar wat zien we nu? Vrouwen gaan voor mannen waar ze vroeger een groot probleem mee hadden. Ze willen een echte man, dus een dominante macho waarbij de vrouw een ondergeschikte rol speelt. Waar vinden ze nog zo’n man? Juist, in het buitenland of vooral een migrant. Bij zo’ n man smelt hun eisenlijst als sneeuw voor de zon terwijl ze aan de Nederlandse blanke mannen wel hun eisen opleggen. Door te emanciperen komen de Nederlandse mannen vaak niet verder dan de Friend status. Wees dus niet zo aardig tegen en behulpzaam voor vrouwen, laat vrouwen niets beslissen en bepaal zelf de koers want anders lopen ze over je heen en vinden ze je oninteressant voor de liefde. Aardig en behulpzaam zijn zien vrouwen als zwakte, ze willen een man die sterk in zijn schoenen staat. Daarom wint een man uit een cultuur waar macho, dominant en stoer gedrag wordt aangeleerd het met gemak van een blanke Nederlandse man. Uit concurrentieoverweging zitten ze vaak op kickboxen of een andere vechtsport om hun positie te versterken. Pas op wat je tegen me zegt of mij in iets belemmert want anders.....

Maat 42?

Review over Knuz

Wat is er de laatste jaren gebeurd? De gemiddelde maat van de Nederlandse vrouw is maat 42? Dan zijn er veel zware vrouwen bijgekomen die het gemiddelde omhoog hebben getrokken. Een gemiddelde maat van maat 38 lijkt mij gezonder, bovendien oogt een slanke vrouw veel beter en is dus aantrekkelijker. Maat 32 is niet goed, maar maat 42 en hoger is ook niet goed. Ik moet er niet aan denken dat ik met een dikke of stevige vrouw seks moet hebben, ik loop er hard voor weg, maar met een een mooie slanke? Heel graag! Dikke mensen gaan vanalles mankeren, bijvoorbeeld suikerziekte of problemen met de gewrichten. Op datingsites zijn er maar weinig slanke vrouwen te vinden, het aantal hits op slank is zeer miniem, dus voor een slanke vrouw moet je dus al gauw naar het (verre) buitenland, vooral als oudere man. Jonge, slanke Nederlandse vrouwen worden in het buitenland geroemd, maar ik zou maar niet naar die gezapige oudere kijken. Dikke vrouwen willen een slanke man en hebben een hekel aan dikke mannen, vooral met een dikke buik. Waarom zou een slanke man dan geen hekel aan een dikke vrouw mogen hebben en maar moeten accepteren dat ze dik is? Er zijn trouwens twee dingen waar Nederlandse vrouwen over liegen en dat is leeftijd en gewicht.

Het probleem

Review over Knuz

Oudere vrouwen willen een veel jongere man omdat deze nog fit is, nog allerlei activiteiten ontplooit, nog een hoog libido heeft, geen bankhanger is en omdat ze niet het risico willen lopen om over enkele jaren mantelzorger voor hem te zijn.

Oudere mannen willen een veel jongere vrouw omdat deze vaak nog wel seksueel aantrekkelijk is en geen onaantrekkelijke, dikke, uitgezakte, klagende en schreeuwende zeurpiet is. Vrouwen zullen eens moeten begrijpen dat het uiterlijk van een vrouw voor een man zeer belangrijk is en dat enkel het hebben van een vagina absoluut niet voldoende is een hele lijst van eisen te hebben. Ze zullen hun eisen moeten aanpassen aan hun uiterlijk en gedrag. Vrouwen zijn vaak veel te positief over hun uiterlijk en denken dat ze de mannen voor het uitzoeken hebben.

Het is niet zo vreemd dat oudere mannen en vrouwen vaak alleen zijn omdat ze allebei jonger willen. Ik ben ook liever alleen dan met een vrouw die niet mijn type is en die hele dag aan mijn kop loopt te zeuren. Ik ben niet wanhopig op zoek en doe beslist geen consessies wat uiterlijk betreft. Om praktische reden heb ik geen vrouw nodig want in en om huis kan ik alles zelf heel goed. Ik zal echt een vrouw naar mijn zin moeten hebben anders hoeft het voor mij niet. Er zijn genoeg vrouwen naar mijn zin maar die zijn helaas allemaal bezet.

Alleen plaatjes kijken

Review over Knuz

Als vrouwen klagen dat mannen enkel plaatjes kijken en geen e-mail sturen zal er wel iets met hun profiel aan de hand zijn zodat de mannen verder zoeken.
Hier dingen o.a. verzameld uit profielen van vrouwen.

1. Je maximum gewenste leeftijd is te laag voor geïnteresseerde mannen. Je gewenste leeftijd is enkel te zien als men je profiel selecteert.
2. Omdat je je jonger voelt, je er jonger en nog aantrekkelijk uitziet moet de man natuurlijk jonger zijn. Je voelt je enkel aangetrokken tot jongere mannen. Mannen die ouder zijn dan jij vindt je lelijke onaantrekkelijke oude mannen. Je bent boos als die je een e-mail durven te schrijven dus blokkeer je ze onmiddellijk.
3. De man moet er oogverblindend goed uitzien zodat je vriendinnen jaloers kunt maken en kunt showen met "kijk eens wat ik nog kan krijgen"
4. Je bent zelf niet zo groot maar toch moet de man lang zijn omdat die je een beschermd gevoel geeft.
5. De man moet veel humor hebben zodat die je kan entertainen.
6. Ondanks dat je zelf "volslank" bent moet de man wel slank zijn.
7. Je wilt buitenlandse reizen maken waarvan je verwacht dat de man alles betaalt.
8. De man moet een zeer goed betaalde baan hebben zodat hij jou veel kan geven.
9. Je hobbies en activiteiten spreken de man niet aan.
Ik heb bijvoorbeeld niets met paarden, tuinieren, tennis, fietsen, wintersport, kamperen, rondreizen of backpacking.

Een oudere man heeft voordelen. Een oudere man heeft veel meer geduld, is niet zo prestatiegericht en heeft meer tijd voor zijn partner dan een jongere man. Een jongere man is vaak weg voor bijvoorbeeld sport of vrienden. Bij een oudere man hoeft een vrouw niet zo op haar tenen te lopen wat ze bij een jongere man wel moet blijven doen wil ze aantrekkelijk blijven voor die jongere man. Een oudere man zal niet zo snel bij een jongere vrouw weggaan of vreemdgaan dan een jongere man bij een oudere vrouw. Een jongere man kan je enkel voor de seks gebruiken en wil verder zo weinig mogelijk tijd met je besteden.

De vijvers

Review over Knuz

De vijver waar de 50+ vissen in zwemmen is al aardig leeggevist en de rest van de vissen bijten slecht. Bij de veel grotere vijver waar de 40+ vissen in zwemmen is het heel druk maar de vissen willen helaas niet bijten op het aas van de 50+ vissers of er moet wel heel mooi en groot aas aan de haak hangen, dan vechten de vissen er om.
Vroeger was het heel gewoon dat een 30+ weduwe met een 50+ man trouwde of een 20+ vrouw met een 40+ man. Sinds de emancipatie en de economische zelfstandigheid van vrouwen zijn de rollen omgedraaid. De vrouwen maken nu de dienst uit en zoeken naar rijke en mooie jongere mannen. Voor de modale en normale 50+ man is er maar een heel kleine kans. Een 60+ man maakt totaal geen kans meer.

Vrouwen met een goede baan

Review over Knuz

Single vrouwen met een goede baan kunnen makkelijk hun vaste lasten betalen, hebben een leuke auto, kunnen op vakantie, kunnen om de 6 weken naar de kapper, kunnen de goede producten voor huid en haar kopen om zich goed te verzorgen en kunnen regelmatig shoppen. Voor klusjes die ze zelf niet kunnen of willen doen weten ze wel iemand. Waar hebben ze nog een man voor nodig? Af en toe voor de sex als de hormonen bij hen nog goed werken. Om sex te hebben is voor hen totaal geen probleem. In het uitgaansleven is er genoeg keus voor ze, ze hoeven maar even te lonken naar de man van hun keuze en ze hebben hem al. Veel mannen in het uitgaansleven zijn op jacht naar vrouwen. Alleen Cougars jagen op mannen, de andere vrouwen willen gejaagd worden. De minder goede jager zal geen prooi vangen. In tegenstelling tot wat anderen vertellen: Op vrouwen jagen kun je niet leren, dat heb je of dat heb je niet.

Verhoudingen

Review over Knuz

Aangenomen dat er evenveel vrouwen als mannen in Nederland wonen zouden er evenveel single vrouwen als single mannen moeten zijn al wordt de verhouding scheef getrokken door de tienduizenden jonge immigranten mannen die per jaar naar Nederland komen en hier de markt verzieken. Het blijkt nu dat er veel meer single mannen op zoek zijn dan single vrouwen, zowel op datingsites als in real life.
Een reden kan zijn dat de single vrouwen het te druk hebben met hun baan, het huishouden en de verzorging van haar kinderen zodat ze geen tijd over hebben voor een relatie. Een andere reden kan zijn dat er vrouwen zijn die op een leeftijd gekomen zijn dat een man hen niet meer interesseert. Ze hebben hun kinderen gehad en ze kunnen nu zelf bepalen wat ze wel of niet doen en hebben geen verantwoording meer aan een man af te leggen. Een man is dan enkel lastig. Hun vrije tijd spenderen ze met vriendinnen of met op de kleinkinderen passen.
Een blanke vrouw maakt zich niet populair bij mannen als ze dik is of zich als een Tokkie gedraagt of dat ze kinderen van een immigrant uit Afrika, van een Antilliaan of Surinamer heeft. In 99% van de gevallen zijn de halfbloedkinderen in Nederland van een donkere vader en is de moeder blank. Misschien zijn die kinderen ook nog van verschillende vaders. Die donkere man is allang weg en heeft een andere vriendin of woont samen met een vrouw van zijn eigen ras. Misschien dat bij die blanke vrouw eindelijk het kwartje gevallen is en ze nu toch dan maar een blanke man wil, maar welke blanke man wil er nu een blanke vrouw met halfbloedjes waar hij voor moet gaan zorgen? Als eerst alleen donkere mannen voor die vrouw telden? Dan zal ze flink jonger en heel mooi moeten zijn wil een blanke man haar donkere kinderen voor lief nemen. Een blanke vrouw met halfbloedjes is hooguit een prooi voor weer een donkere man die ook zo weer weg is. Blanke mannen zullen haar mijden of moeten wel zeer wanhopig zijn. Een ongebonden vrouw zonder kinderen is het meest populair bij mannen. Zijn eigen kinderen, als hij die heeft, ziet hij hooguit om de 14 dagen, daar hoeft een nieuwe vrouw geen last van te hebben.

Niet gelezen

Review over Knuz

Als je emails 3 maanden later nog steeds niet zijn gelezen en de laatste keer dat ze online was niet openbaar is of meer als drie maanden geleden weet je hoe serieus de dame in kwestie op zoek is. Ze gebruikt nog steeds dezelfde foto’s als 5 jaar geleden. Waarschijnlijk heeft ze allang een relatie en laat ze haar profiel op Knuz staan voor het geval dat. Zo staan er nog veel meer dames op Knuz. Mannen steken er tijd en moeite in om haar te schrijven en wachten tevergeefs op antwoord. Zo worden er veel mannen teleurgesteld en wanneer dit vaak gebeurt, en dit gebeurt heel vaak, geven mannen het maar op. En dan ik heb het nog geeneens over de vrouwen die wel kijken maar even de standaard afwijzing aanklikken veel te veel moeite vinden. Gelukkig is Knuz gratis zodat je niet heel veel geld kwijt bent zoals op Lexa of Relatie Planet waar vrouwen ook niet antwoorden. Dat Knuz gratis is ook een nadeel omdat vrouwen hun profiel op Knuz laten staan terwijl ze er niets mee doen. Het kost hen toch geen geld. En voor de vrouwen die klagen dat de mannen alleen seks willen en daarna weer weg zijn: Je hebt ze zelf uitgekozen! Wat te mooi lijkt om waar te zijn is ook niet waar. Stel je eisen naar beneden bij en kijk niet alleen naar jongere mannen of vermoedelijk rijke mannen. Good looks, dure auto, mooi huis, boot, dure vakanties, want deze mannen kunnen zo wel genoeg vrouwen krijgen en zitten echt niet op jou te wachten. Ondanks dat het je in het dagelijks leven niet is gelukt ben je natuurlijk niet bereid om een stapje terug te doen, het is dat of niets. De dames waar ik 5 jaar geleden mee heb gedatet waren wel gecharmeerd van mijn uiterlijk en hoe ik op hun overkwam maar hadden een hogere welstand van mij verwacht. Waar gaat het nu om? Dat we heel goed met elkaar kunnen omgaan en van elkaar houden of dat ik de sponsor en uitvoerder moet zijn van alle dingen die ze wil? Alleen komen wanneer zij dat wil want op andere tijden is mijn aanwezigheid niet gewenst.

Reizen en uitgaan

Review over Knuz

In de profielen van vrouwen komt weer opmerkelijk veel voor dat ze willen reizen en uitgaan. Je hoeft je niet af te vragen wie alles moet gaan betalen. Als een man dan wat van de vrouw wil houdt ze de boot af omdat ze het hiervoor nog veel te vroeg vindt. Als een man na verloop van tijd hier "moeilijk" over gaat doen stuurt ze hem de laan uit en zoekt ze een volgend slachtoffer. Misschien heeft ze allang een opvolger klaar staan. Voor die man 100 anderen die erin tuinen.
De mooie jonge Russische meiden die met een oude rijke Rus mee op vakantie gaan hebben absoluut geen probleem om wat terug te doen ondanks dat hij niet aantrekkelijk is, een grote mond heeft en zeer ruim hun vader had kunnen zijn. Russische vrouwen stappen heel gemakkelijk over. Als ze in een bar van de ene man geen dure drankjes meer kunnen krijgen en hem uitgemolken hebben proberen ze het bij de volgende. Dankbaar zijn ze niet. Een man moet voor hen alles betalen. Het zijn koude berekenende parasieten.

Een datingsite is als ....

Review over Knuz

Een datingsite is als een middelbare school. De meisjes kijken enkel naar de stoerste jongens en de jongens kijken enkel naar de mooiste meisjes, de rest staat aan de kant. De meisjes willen bij de populaire meisjes horen en de jongens bij de populaire jongens. Enkel als na een tijd blijkt dat ze geen eerste keus kunnen krijgen wordt er pas verder gekeken naar een tweede keus of er wordt eindeloos op een eerste keus gewacht. Op een datingsite krijgen de mooiste vrouwen alle mails en er wordt door vrouwen enkel op de stoerste mannen gereageerd, de rest wordt genegeerd. Proberen te up-daten draait op teleurstellingen uit. Kijk realistisch naar jezelf en bekijk wat je de ander kunt bieden en of dit in balans is wat je van de ander vraagt. Dus niet alleen maar eisen en bijna niets voor terug kunnen doen. Alleen fotomodellen hoeven maar één ding terug te doen.

Verder onderzoek

Review over Knuz

Verder onderzoek bracht aan het licht dat de volslanke dames en volslanke dames die hun postuur normaal vinden veruit in de meerderheid zijn. In real life is dit duidelijk niet zo behalve dan de meeste Surinaamse en Antilliaanse dames hier in Nederland waarvan je sommige kunt rollen. Ja, er zijn mooie en slanke bij maar die moet je echt zoeken. Als je aan de Nederlandse mannen vraagt welk figuur een vrouw moet hebben is dit toch slank, maat 34/36. Ook mag een vrouw beslist niet zwaarder zijn dan de man maar moet minimaal 10kg lichter zijn. Misschien hierdoor proberen de volslanke dames het dan maar op een datingsite, niet dat hun eisen hierdoor minder zijn.
Het valt mij verder op dat de weinige dames die me op het eerste gezicht wat lijken de laatste drie maanden niet online zijn geest. Dit zijn de dames die een korte periode voor proef hebben gekeken en er verder geen aandacht meer aan besteden maar verzuimd hebben zich uit te schrijven, het kost toch geen geld. Het resultaat is dat veel mannen zich de vingers blauw schrijven maar geen antwoord krijgen. Deze dames zouden een waarschuwing moeten krijgen en indien ze hier niet op reageren moeten worden verwijderd! Ik vind zelfs dat dit na drie maanden moet. Drie maanden lang niet ingelogd? Verwijderen! Er is momenteel een grote vervuiling van het bestand. Er zou in de voorwaarden opgenomen kunnen worden wanneer iemand drie maanden lang niet ingelogd is geweest het profiel zonder waarschuwing wordt verwijderd.
Dat mannen jonge vrouwen het aantrekkelijks vinden komt omdat jonge vrouwen het meest vruchtbaar zijn. Hoe jonger de vrouw hoe vruchtbaarder. Daarom zoeken mannen jongere vrouwen, dit is de natuur. Vrouwen die niet vruchtbaar meer zijn zijn niet zo interessant. Een oudere man zal daarom een nog vruchtbare vrouw zoeken, en ja, die is een stuk jonger. Hier is niets smerigs aan. Vrouwen die dit smerig vinden keuren een veel jongere man wel goed. Ze vinden dan dat die vrouw het goed heeft gedaan. Net zo goed dat mannen vinden dat een man het goed heeft gedaan als hij een minstens 15 jaar jongere vrouw of vriendin heeft.

Niet te vinden

Review over Knuz

Ik heb weer eens op Knuz rondgekeken. Het aanbod van vrouwen van 50 tot 60 jaar was zowel kwalitatief als kwantitatief zeer teleurstellend en zelfs duidelijk minder dan enkele jaren geleden. Bij de vrouwen van 40 tot 50 jaar zitten wel enkele aantrekkelijke vrouwen maar dat zijn nu precies de vrouwen die weten dat ze nog aantrekkelijk zijn en die vrouwen willen alleen een Toy Boy. Als een vrouw van boven de 50 een man zoekt kan dit om een amoureuze of zakelijke reden zijn. Helaas zoekt het merendeel van de 50+ vrouwen op een datingsite een man om zakelijke reden. Een vrouw van boven de 50 zal zich niet zo makkelijk meer gevoelsmatig aan één man binden. Als een vrouw wat wil zal ze een alfa man voor een one night stand zoeken en het maakt dan niet uit of die man vrijgezel is of niet, het gaat om de seks. Ook als een vrouw getrouwd is met een betrouwbare bèta man zal ze voor de seks toch graag een stoere alfa man willen hebben en er voor openstaan dat hij haar versiert maar ze zal haar betrouwbare partner niet graag verlaten. Alfa mannen blijven niet zo lang en hebben meer vriendinnen. Als een bèta man ontdekt dat zijn partner regelmatig seks heeft met een andere man of mannen is er onherstelbare schade aangericht. Hij doet alles voor haar maar voor seks gaat ze naar een ander en dan nog met iemand die nooit de verplichting op zich zal nemen om voor haar te zorgen, dat doet die suffe bèta man maar en als die bèta man dit niet meer wil, jammer voor die vrouw dan want de alfa man wil geen verplichtingen.
Ik zoek geen vrouw die ik niet aantrekkelijk vind, ik zou met zo’n vrouw geen seks kunnen hebben. Als ik geen geschikte vrouw meer kan vinden is dit jammer want ik ga geen concessies doen wat uiterlijk betreft. Er wonen genoeg vrijgezelle vrouwen van rond mijn leeftijd in mijn omgeving maar die zijn beslist niet mijn type, een "stevige" vrouw is een regelrechte afknapper. De voor mij aantrekkelijke vrouwen zijn te jong en/of hebben al een relatie. Zodra er een voor mij geschikte vrouw vrij komt heeft ze voor dat ik het weet al een nieuwe relatie. Als ik nu wat wil ga ik wel naar een huis waar heel mooie jonge vrouwen werken, een bijverdienende studente of zo, die vinden mij niet te oud, geen probleem.

Date garantie?

Review over Lexa

Date garantie? Hoe willen ze dit doen? Met 99,9 % van de vrouwen is geen contact te krijgen. Door je je een fake email te schrijven van een vrouw met een onaantrekkelijk profiel waar je niets in ziet? Als je er niet op ingaat zijn ze van je af.

IJdele hoop

Review over Knuz

Vrienden en bekenden begrijpen niet dat een goeduitziende en sympathieke man als ik nog steeds geen leuke vrouw/vriendin heeft gevonden, maar als ik ze dan vraag of ze geen leuke en geschikte vrouw voor mij weten blijft het stil. Bij mij is het altijd zo geweest dat nu vrouwen en vroeger meisjes die ik ontmoette die me wel wat deden bezet waren. Op advies om mijn horizon te verbreden heb ik me op Relatieplanet, Lexa en later op Knuz ingeschreven want je weet nooit op welke datingsite je haar vindt. Enthousiast en vol verwachting met enkel als filter leeftijd en postuur ging ik zoeken. Ik ben beslist niet veeleisend, ik heb maar een paar wensen, maar er kwamen per website maar enkele profielen naar voren die mij wat leken. Nadat ik deze vrouwen een naar mijn mening leuke en nette email had geschreven werd het afwachten, maar helaas namen deze vrouwen niet de moeite om op mijn email te reageren. Later zag ik op Knuz dat deze vrouwen soms meer dan 50 e-mails per dag kregen zodat ik maar één van de honderden belangstellenden was. Ik heb toen nog tientallen e-mails geschreven naar vrouwen die niet helemaal mijn type waren maar het resultaat bleef hetzelfde. Gezien dat het aantal echte matches op een datingsites bijzonder laag is raad ik iedere man af zich op een datingsite in te schrijven om constante teleurstellingen door negeren en afwijzen te voorkomen. In reclames van betaalde datingsites wordt alles heel rooskleurig voorgesteld en er wordt gesuggereerd dat je via hun website zo een vriendin hebt, maar de waarheid is zeer ontnuchterend. Knuz is tenminste nog gratis.

Alleen in het begin

Review over Knuz

Alleen in het begin wordt je profiel bezocht en dan nog maar mondjesmaat en alleen door oudere vrouwen die het jonger zoeken. In het begin ga je de hele website af zodat je zeker binnen een week alle profielen die aan je wens voldoen gezien hebt. Het heeft geen zin langer dan een maand ingeschreven te zijn om te wachten op die nieuwe vrouw die aan je profiel voldoet. Die vrouw kan wel misschien wel aan jouw profiel voldoen maar 99,9% kans dat jij niet aan haar profiel en eisen voldoet.

Valse berichtgeving

Review over Lexa

Als je nog gratis lid bent krijg je iedere dag meldingen dat er e-mails voor je zijn maar om deze te kunnen lezen moet je wel betalend lid worden. De meeste mannen zijn er dan nieuwsgierig naar welke vrouwen er interesse voor hun hebben en betalen. Maar wat blijkt als ze betaald hebben? Hun postvak is leeg! In ieder geval geen interesseberichtjes van vrouwen. Er heeft geen enkele vrouw hun een e-mail geschreven en er zal ook geen enkele vrouw uit eigen beweging hun een e-mail sturen. Vrouwen wachten passief af totdat er zich een man meldt die aan al haar eisen voldoet. De meeste vrouwen zullen nooit zo'n man vinden zijn omdat zo'n man wel wat mooiers en jongers uitzoekt. Vrouwen die het profiel van een man bezoeken zijn enkel vrouwen die terugkijken omdat hij hun profiel heeft bezocht. Antwoord op e-mails krijgt hij ook al niet, hooguit een standaard afwijzing of als een vrouw de moeite heeft genomen schrijft ze dat hij haar type niet is en veel succes verder.

Golddiggers

Review over Lexa

Iedere vrouw is in meer of mindere mate een Golddigger. Als een vrouw kan kiezen tussen een man met een modaal inkomen en een man die een veel hoger inkomen heeft zal ze voor de laatste kiezen, een man waarbij ze een goed leven kan hebben al is deze man bepaald niet knap. Helaas voor deze vrouwen kan een goed bemiddeld man uit genoeg vrouwen kiezen en zal hij voor de mooiste en jongste gaan, al heeft ze niet zoveel opleiding gehad en is ze niet hoog intelligent. Als een vrouw niet zo mooi is zal ze met minder genoegen moeten nemen, ook met een stuk oudere mannen, of ze zal vrijgezel moeten blijven. Een vrouw wordt er met de jaren niet mooier op maar toch zie ik sommige vrouwen al meer dan 5 jaar op een datingsite staan. Dit zijn duidelijk vrouwen die te hoog grijpen en die geen man die interesse voor haar heeft goed genoeg vinden. Als een vrouw de hoofdprijs wil zal ze mooi en slank moeten zijn en wat voorstellen. Ook de vrouwen die een Toyboy willen zullen wat voor moeten stellen. Een onverzorgde, dikke vrouw in de bijstand kan het vergeten, die kan misschien een even onverzorgde man met een grote bierbuik krijgen. Ze moet zich geen illusies maken en zeker geen eisen gaan stellen zoals zo veel minder bedeelde, zowel in uiterlijk als financieel, vrouwen op datingsites. Wat mijzelf betreft heb ik haast op geen enkele datingsite een vrouw boven de 50 gevonden die me wel wat lijkt. Bij eind 40 houdt het wel op. De 50+ vrouwen die er nog wel goed uitzagen hadden het duidelijk heel hoog in hun bol. Het moest natuurlijk weer jonger, lang en rijk zijn. Als ze jaren later nog op een datingsite staan is het duidelijk dat ze dit niet is gelukt, maar een toontje lager zingen? Ho maar. Voor deze vrouwen is het blijkbaar alles of niets.

Bedrog

Review over Lexa

Net als iedere andere datingsite doet Lexa het voorkomen of mooie vrouwen staan te dringen om met een man te daten. Door het schrijnende tekort aan vrouwen is het zo dat mannen staan te dringen om met een vrouw te daten al is ze niet mooi, te dik en veel ouder. De kans dat je antwoord krijgt op een e-mail is kleiner dan 1 op 100. Laat staan dat het een positief antwoord is. De vrouwen willen enkel een date als je de mooie, jonge en rijke prins op het witte paard bent terwijl je de tekortkomingen van die vrouwen voor lief moet nemen. Dus mannen, besteet geen geld aan een datingsite, het is weggegooid geld. Je verwachtingen worden niet waargemaakt, verre van dat.

Probleem voor 50+ mannen

Review over Knuz

Het probleem voor 50+ mannen en ouder die een volledige relatie zoeken is dat de meeste vrouwen van hun leeftijd geen seks meer willen. Deze mannen zullen het dus jonger moeten zoeken, bijvoorbeeld een 40er, waarbij het leeftijdsverschil al gauw 10 jaar of meer zal worden. De vrouwen, ook op Knuz, die wel een oudere man willen accepteren geven toch aan dat het niet meer als 2 of 3 jaar ouder mag zijn. Met een meer als 3 jaar jongere vrouw zal het niet gauw op een datingsite gaan klikken of je hebt de hoofdprijs uit de loterij. Dus oudere mannen?????? Afgeschreven????

Meer succes

Review over Knuz

Een man vertelde me dat hij ook geen succes met e-mailen had maar toen was gaan chatten. Via de chat had hij iedere maand minstens een date. Wat hem verbaasde was dat hij met veel vrouwen sex had, ook met veel jongere vrouwen. Sommige vrouwen gaven tijdens het chatten al een hind dat ze er open voor stonden. Voor hem was het duidelijk dat vrouwen veel liever chatten dan e-mailen, vrouwen willen gelijk contact. Een nieuwe vaste vriendin heeft hij nog niet gevonden maar hij vindt het voorlopig op deze manier ook wel best. Er zijn dus vrouwen die bij een date beslist geen sex willen maar ook vrouwen die dat juist wel willen. Ze schrijven dan: Ik voel me zo alleen en/of ik verveel me. Je moet dan niet wachten maar gelijk naar die vrouw toegaan. Het ijzer smeden wanneer het heet is anders hoeft het niet meer. Vrouwen gaan niet zitten wachten, als jij niet gelijk komt dan maar een ander die wel gelijk wil komen. Er zijn vrouwen die een date beëindigen als ze merken dat je niet gelijk met haar naar bed wil. Vrouwen worden graag begeerd. Vrouwen houden van daadkrachtige mannen, niet van twijfelaars.

Golddiggers?

Review over Knuz

Een hele mooie jonge vrouw, een personeelslid in een kledingwinkel, heeft een relatie met haar veel oudere getrouwde baas die 5 winkels in Nederland bezit. Deze baas wil niet voor haar gaan scheiden omdat zijn vrouw financieel in de winkels zit. Wat ik dan niet begrijp dat ze doorgaat met deze relatie terwijl ze veel jongere mannen voor het uitkiezen heeft. Hoopt ze dat hij toch een keer voor haar zal kiezen? Dergelijk soort mannen dumpt haar zo wanneer ze moeilijk gaat doen en begint dan een nieuwe relatie met een ander winkelmeisje.

In een bar raakte in gesprek met een stel, hij in de vijftig en zij rond de dertig. Deze man is de baas van een bedrijf en de vrouw werkt in dat bedrijf. De oudste zoon van de man is maar 5 jaar jonger als de vriendin van de man. Deze man is wel voor haar gescheiden en ze wonen nu samen. Deze man zit zeer goed bij kas, heeft een groot huis en hij rijdt in een dure Audi.

Vrouwen op datingsites willen ook een man die goed bij kas zit maar dan moet de man ook nog eens een stuk jonger als haar zijn. Een welgestelde man kijkt wel uit, die kan juist hele mooie veel jongere vrouwen krijgen en dan maakt het niet zo veel uit hoe hij er uit ziet. Een man van net modaal zal ook niet zo snel voor een oudere vrouw kiezen of deze vrouw zal juist goed bij kas moeten zitten.

Miljoenen singles

Review over Knuz

Miljoenen singles in Nederland waarvan veel toch graag een partner zouden willen maar blijkbaar niet met elkaar te matchen zijn. Ze zien veel mooie en interessante vrouwen of mannen lopen maar die zijn allemaal bezet. Hun lot is dat ze de leftovers zijn. Een kans op datingsites? Vergeet het maar. 99,9 % niet te matchen. Ze zouden wel te matchen zijn met een vrouw of man die al een relatie hebben maar die zijn al bezet.

Situatie op datingsites

Review over Knuz

De situatie op datingsites is voor een man veel slechter dan in real life. Als een vrouw in real life een man ontmoet gaat het haar om hoe die man op haar overkomt en nog geen eens of hij knap of stoer is. Ze zal ze de man niet gaan toetsen aan haar pakket van eisen zoals ze dat op een datingsite doet. De man hoeft ook geen sollicitatiegesprek te voeren zoals bij een date. Veel vrouwen hebben een relatie gekregen met een heel ander type man dan het type man dat ze zich als ideaal hadden gesteld en zelfs een stuk oudere man blijkt in real life totaal geen probleem. Het beste blijft in real life goed om je heen te kijken en zo mogelijk het informele circuit in te schakelen. Van een datingsite hoef je als man niets te verwachten. Je wint nog eerder een grote prijs in de staatsloterij. Bovendien zitten er veel probleemvrouwen op datingsites. Een vrouw uit Zuid-Amerika, Afrika of Zuidoost-Azië halen zou ik niet doen. Het kost heel veel geld en ze komen niet voor jou maar voor het betere leven. Je moet ook uitkijken voor oplichting via internet. Er doen zich mannen als een mooie vrouw voor en proberen met allerlei zielige verhalen dat je veel geld naar hen overmaakt. Er zijn ook jonge vrouwen die proberen sugerdaddies te vinden. Oost-Europese vrouwen plukken je kaal en zijn er daarna met een ander slachtoffer vandoor.

Ook de Lexa reclames

Review over Lexa

Ook de reclamemakers van Lexa zijn hardleers. Alleen maar jonge mensen in de reclames. Als je jong bent is een relatie vinden niet zo moeilijk als je ouder bent wel. De doelgroep is boven de 40, niet in de 20.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Net als alle andere.

De reclame

Review over Pepper

De reclame van Pepper maakt het op het eind nog eens heel duidelijk. De donkere man met het kleine, blonde, slanke,blanke meisje. Dus geen blanke man met het mooie, slanke, donkere meisje. Dat kom je dus weer niet tegen of de blanke man moet geld hebben en dan nog.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Net als de andere datingsites.

Ook weer bezig

Review over EliteDating

eDarling is ook weer bezig met reclames, de opbrengsten vallen zeker tegen. Kwaliteit boven kwantiteit? Of er zoveel dames zijn ingeschreven. En dan nog hoeveel geschikte dames er ingeschreven zijn. En als er een paar zijn worden ze bedolven onder de e-mails en dan kiezen de dames nog voor de verkeerde terwijl ze alle keus hebben. En dan niet 1 keer. Ze hebben er niets van geleerd.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Niet anders als alle anderen.

Een jongere vrouw vinden?

Review over 50plusMatch

De oudere mannen die denken via deze website een jongere vrouw te vinden moet ik teleurstellen. Je zal ook nog flink sportief moeten zijn en veel activiteiten moeten hebben. Volop in het leven staan zeggen ze. Zoveel dat je amper meer thuis bent? Nee, dat is leuk voor een vrouw als je zo vaak weg bent omdat je volop in het leven staat met je eigen dingen.

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Niet anders als een andere datingwebsite. Halen wat er te halen valt. Hoe kunnen we de zaak gunstig voorstellen? Laat die wanhopige mannen maar flink betalen terwijl wij niets hoeven te doen als een goed programma laten samenstellen, wat reclame en het geld rolt binnen.

De oudere vrouwen

Review over 50plusMatch

De oudere vrouwen vinden dat er niet zo veel op uiterlijk gelet moet worden maar wat doen ze zelf? De oudere vrouwen vinden dat mannen het te jong zoeken maar wat doen ze zelf? De oudere vrouwen vinden dat mannen teveel eisen hebben maar wat hebben ze zelf? De oudere vrouwen letten niet op geld, status en opleiding zeggen ze, het gaat hun om het innerlijk. Oh ja?

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Gewoon weer een datingsite die zoveel mogelijk geld uit de zakken van mannen probeert te kloppen. Datingsites doen net of er vrouwen in overvloed zijn en je zo een vriendin hebt. De waarheid is heel anders. Jarenlang berichtjes schrijven en nog geen positieve reactie. En jarenlang betaald dus, daar gaat het om.

Het stikt van de reclames

Review over 50plusMatch

Het stikt op het moment van de reclames voor deze datingsite. De opbrengsten vallen nu zeker tegen. Vindt je het gek als als je als betalend lid je best doet om een leuke vrouw te vinden maar geen enkele vrouw de moeite neemt om je zorgvuldig geschreven e-mail te beantwoorden? Het knopje "geen interesse" aanklikken is al veel te veel moeite. Pure hooghartigheid. Veel datingsites gaan dus uit gebrek aan ingeschreven vrouwen profielen verzinnen met gestolen foto's van internet met fotomodellen. Je moet de bijgesloten foto maar eens uploaden naar Google, dan kom je er wel achter dat het fake is. Als je een e-mail krijgt van een vrouw, wat meestal een man uit Afrika of het Oostblok is moet je de bijgesloten foto gelijk uploaden naar Google. Er is ook een website wat de foto's die door de scammers worden gebruikt bijhoudt. De beste en betrouwbaarste datingsite die ik heb meegemaakt is inderdaad Relatieplannet. Niet dat daar de kansen voor een oudere man beter zijn. In ieder geval geen fake profielen.

Real Life

Review over Lexa

Het valt mij op dat er zoveel vrouwen in hun profiel hebben staan dat ze zich een (veel) jongere partner wensen. Ik zie ook zelf dat mijn profiel wordt bezocht door (veel) oudere dames. Vrouwen, kijk eens naar Real Life! Wat komt het meeste voor?

1. De vrouw is even oud of 1 tot 2 jaar jonger dan de man.

2. De vrouw is veel jonger dan de man.

3. De vrouw is 1 of 2 jaar ouder dan de man.

4. De vrouw heeft een Toy Boy, maar dat zijn dan welgestelde vrouwen, waarbij de Toy Boy grotendeels op haar zak leeft!

Wat hebben jullie aan een veel jongere man te bieden?

Enkel dat jullie er voor je leeftijd nog goed uitzien?

Veel vrouwen zijn gratis lid

Review over Lexa

Dat het merendeel van de vrouwen gratis lid is, zou de volgende reden kunnen hebben:
Vrouwen willen graag weten hoe goed ze nog in de markt liggen, dit streelt hun ego.
Ze willen graag weten welke knappe en jongere mannen nog op hun afkomen.Daarom zal het mij niet verbazen dat velen toch getrouwd zijn, of al een langdurige relatie hebben.
Daarom zijn ze niet serieus op zoek, geen betalend lid, antwoorden niet, of wijzen alles af.

Met de dames is het hetzelfde

Review over Lexa

Met de dames is het hetzelfde als op de andere sites, b.v. Friendscout24 of Relatieplanet. Ze zijn zwaar in de minderheid en hebben het maar voor het uitzoeken.
Hierdoor neemt de meerderheid zelfs niet even een paar seconden de moeite je af te wijzen. Ik heb ook heel veel berichtjes verstuurd waarop geen, of negatieve reacties kwamen. Ik zoek het beslist niet in te jonge vrouwen. Ik krijg ook afwijzingen van vrouwen van gelijke leeftijd en ouder! Het lijkt wel dat ze enkel op een Dating Site staan om te proberen een lot uit de loterij te krijgen. Wat mij ook opvalt is, dat de meerderheid van de vrouwen, misschien door dit luxe probleem, het in veel jongere mannen zoekt. Met Lexa kan je ook in het buitenland zoeken, dus heb ik daar ook eens gekeken. En wat blijkt? Het zijn niet enkel de Nederlandse vrouwen die dit willen, het is overal zo, ze willen overal een jongere man.

reacties:

Review: Horrible

Dat is op elke datingsite zo. Of je moet George Cloony zijn, of een jongere versie, dan reageren er gelijk 1000. Vrouwen op datingsites willen alleen de hoofdprijs en anders niet, maar die hoofdprijs hoeft maar met zijn vingers te knippen en de mooiste vrouwen vliegen op hem af. Een vrouw moet goed haar beperkingen kennen voordat ze eisen aan mannen gaat stellen. Op een datingsite zie je zelden een mooie vrouw of er zit wat achter, vaak geld.

Review: Horrible

Tinder is precies hetzelfde als alle andere datingsites, alleen digitaal. Matches worden gelijk weggeswiped.

Review: Lexa Ourtime

@Superboer. Er worden fake accounts met foto's van internet gemaakt om de indruk te wekken dat er veel mooie vrouwen ingeschreven zijn en dat ze interesse in je zouden hebben. Zodra je betaald hebt zijn deze vrouwen verdwenen. Zoeken op alias levert ook niets op. Wat rest zijn vrouwen waar je niet samen gezien wilt worden. Dik en onverzorgd, op ASO af. Als je op slank zoekt blijft er bijna niets over, dit zegt genoeg. Vrouwen die zwaarder zijn dan ik vallen gelijk al af.

Review: Lexa Ourtime

De datingsite uiteraard. Bij mijn eerste datingsite in het verleden was was alles nep. Hij stond toen zelfs bij Google bovenaan. Ik dacht toen dan zal hij wel goed zijn.Toen lid geworden van Lexa en Relatieplanet, die waren niet veel beter. Bijna nooit antwoord op je mail, hooguit de standaard afwijzing. Iemand wees mij op Knuz, daar heb ik wel dates bij gehad maar die liepen op niets uit. Ik heb later geen dates meer gehad. In real life waren alle voor mij interessante vrouwen bezet. Ik val blijkbaar op vrouwen die zelf op een foute macho, of minstens een lange en stoere kerel met humor vallen wat ik niet ben. Ik ben niet van plan me anders voor te gaan doen, dat gaat toch verkeerd. Vrouwen doorzien dit en ik voel me er niet lekker bij. Ik val dus op vrouwen die nooit voor mij zouden kiezen. Voor andere vrouwen heb ik geen gevoelens voor, dus laat maar.

Review: Lexa Ourtime

Ik ben ook naar een contactavond van Knuz geweest. Heel weinig vrouwen en veel mannen. Na een uurtje had ik het wel gezien, ik ga niet doelloos zitten wachten op iets dat toch niet komt.

Review: Kansarm en duur datingavontuur

Hoe ouder de vrouw des te meer eisen ze hebben en des te minder dat ze in de spiegel kijken. Ze passen hun eisen niet aan hun sterk gedaalde marktwaarde. Ze kijken enkel maar naar veel jongere mannen alsof deze mannen interesse voor hen zouden hebben. Wat hebben deze vrouwen op datingsites te bieden en wat voor aantrekkingskracht zouden deze vrouwen nog hebben?

Review: Kansarm en duur datingavontuur

De marktwaarde van een vrouw daalt veel sneller dan bij een man zodat de vrouw een stuk jonger moet zijn. Desondanks zoeken vrouwen juist jongere mannen. Onder de 30 kan dit nog wel lukken maar daarboven moet de man ouder zijn. Hoe ouder de vrouw is des te jonger dan de vrouw moet zijn om nog bij de de man te passen. Dit is ook de oorzaak dat een man in de 50 zijn vrouw wil inruilen voor een vrouw in de 40 of als het kan nog jonger.

Review: Digi tijdperk maakt veel kapot

Inderdaad, als het uiterlijk de dames niet bevalt wordt je gelijk weggeveegd of weg geklikt. En ja, dat doe ik ook met een vrouw die er uitziet als ma Flodder en zeker haar gewicht heeft. Datingsites werken niet voor 50+ en ouder. Het aanbod is zowel kwantitatief als kwalitatief zeer teleurstellend. Er zijn wel degelijk mooie 50+ vrouwen, maar die zijn gebonden of hebben geen interesse in een relatie. De tijd is voorbij dat vrouwen vonden dat het om het innerlijk gaat van een man, misschien dat ze het over zichzelf hadden omdat ze niet zo mooi zijn. Het gaat de vrouwen ook om het uiterlijk en een man moet een stuk jonger zijn. De vrouwen hebben met de emancipatie de regel omgekeerd. Een lelijke man met bierbuik wordt gelijk geaccepteerd als hij rijk is. Ik heb voorbeelden genoeg gezien van deze Golddiggers. Ik ben niet dik en ook niet lelijk maar ik heb het op datingsites niet gered. Een mooie vrouw op een datingsite zit meestal een luchtje aan, bijvoorbeeld een Nigeriaanse scammer. Load de foto op in Google en je vind de foto van een fotomodel die de scammer heeft gebruikt. Als je in reaal life geen geschikte vrouw tegenkomt heb je gewoon pech, ook bij AH. Daarbij moet het ook nog eens wederzijds klikken. Je kan geen fotomodel eisen als je zelf niets te bieden hebt, sweet dreams. Zelfoverschatting schijnt bij vrouwen nog al eens voor te komen.

Review: Niet doen....

Het door Lexa gesponsorde programma Liedje op het eerste gezicht bewijst wel weer dat mannen op dezelfde vrouw vallen. Op school is dit ook al. Vrouwen vallen ook voor dezelfde mannen. Zo is iedere andere een tweede keus.

Review: Lexa….Niet doen.

Ook ik was ongeveer 10 jaar geleden betalend lid van Lexa. Niets op te vinden wat ook maar een beetje in de buurt kwam van mijn smaak en dan natuurlijk de ellenlange lijst van eisen of het allemaal heel mooie fotomodellen waren die die eisen konden stellen. Toen maar veel uitgegaan maar daar trof ik enkel stelletjes en mannen die ook op zoek waren aan. Vrienden en bekenden wisten ook geen vrouw voor mij. Alle vrouwen die mij opvallen zijn gebonden. Dus nog steeds zonder vriendin. Ik heb er denk ik alles aan gedaan, die vrouw voor mij is er niet wat ik dan maar moet accepteren. Het heeft geen zin iets te beginnen met een vrouw waar ik niets voor voel, het moet voor mij gelijk klikken. Dus bij de eerste blik mijn interesse opwekken. Er zijn veel vrouwen die dat bij mij doen maar die zijn allen gebonden en dan blijft de vraag of ze mij wel interessant vinden. Ik ben geen macho of humoristische player wat natuurlijk niet helpt. Vrouwen stoppen mij in de friendzone. Vrouwen vallen vaak op stoere mannen, veelal van buiten Europa, maar die zijn niet zo trouw als die vrouwen willen, die mannen hebben meer vriendinnen om zich mee bezig te houden. Veel vrouwen op datingsites zijn op zoek naar geld, een onbezorgd leventje.

Review: Geldklopperij

Websites staan vol met lokeenden die gevlogen zijn als je hebt betaald om ze een email te sturen. Of je krijgt een fake antwoord van de redactie. Ik heb ook zelf meegemaakt dat ik voor een vrouw drie maanden lid ben geworden. Toen ik haar nickname intoetste werd ze niet gevonden. Balen dus. Wat er nog wel op de website stond was de moeite niet waard. Weggegooid geld dus. Wel blijven kijken maar er kwam niets van mijn gading bij.

Review: Golddigermatching

Ook hier moet je er als man als een hunk uitzien. Hierna wordt er naar je status en welstand gekeken. Naar je tekst wordt maar weinig gekeken. Geen jongere hunk? Geen antwoord, geen interesse. Voor mannen is een dikke of gezette vrouw een absolute no go. Een vrouw moet bij een man een erotisch gevoel opwekken. Ze moet er dus mooi en lekker uitzien. Veel vrouwen wekken bij mannen zelf afkeer op. Daar wil ik niet mee gezien worden. Een vrouw moet bij een man passen wat uiterlijk en gedrag betreft, veel single vrouwen doen dat niet, opleiding is minder belangrijk. De snoepjes zijn allen gebonden.

Review: Vrouwen kijken en lezen alleen maar wat

Het is niet anders dan al op de middelbare school. De meisjes gaan voor de stoere jongens en de jongens gaan voor de mooiste meisjes. De stille, teruggetrokken jongens en de niet zo mooie meisjes hebben geen kans. En humor. De meisjes en vrouwen hebben niet in de gaten dat ze met een player te maken hebben en bespeeld worden. Die humor heeft die man ook met andere vrouwen en die man probeert zo ook andere vrouwen voor zich te winnen. Of je als vrouw zo blij moet zijn met een man met humor? Constant de onzekerheid of die man niet iets met andere vrouwen begint?
En toch struikel je in profielen van vrouwen over humor.

Review: Niet teveel van verwachten.

Een echte libido killer zijn vrouwen die zwaarder zijn dan ik en onverzorgde vrouwen. Hier staan de datingsites vol van. Als ze er een beetje goed uitzien hebben ze geen datingsite nodig. Genoeg gegadigden in haar eigen omgeving of haar eisen zijn zo hoog dat niemand van de vrijgezelle mannen goed genoeg zijn of hebben te weinig geld. Ze staren zich blind op mooie getrouwde mannen met een hoog inkomen. Mannen staren zich ook blind op die plaatjes van, meestal jongere, vrouwen die ze niet kunnen krijgen. De markt voor aantrekkelijke vrouwen is zeer krap.

Review: Filter

Ik zocht een vaste relatie, geen ONS’s. Maar wel een relatie met een vrouw waarbij ik een goede klik zou hebben.

Review: Filter

Een vrouw moet mij gelijk opvallen, anders hoef ik er niet aan te beginnen. Vrouwen die mij opvallen zijn al gebonden.

Review: Oudere vrouwen

Ik had het over 50+ vrouwen. Op datingsites zie ik geen enkele aantrekkelijke. Wel bij de 40+ vrouwen, maar hier wordt het leeftijdsverschil weer te groot. Niet dat ik hier een probleem mee heb, maar de vrouwen wel, die willen zelf jonger.

Review: Oudere vrouwen

Ook de 50+ vrouwen willen jonger, een 40+.

Review: niks

Aantrekkelijke vrouwen hebben geen datingsite nodig. Die hebben in hun omgeving de mannen voor het uitzoeken.

Review: Slechte communicatie

Net als in real life zoeken vrouwen op datingsites een Alfa. Een beta wordt niet gezien en is niet interessant. Een alfa maakt grapjes en neem vrouwen in de maling en is dus niet serieus. Een beta vinden ze te serieus. Girls only want to have fun. Dat vinden ze blijkbaar niet bij een beta. Een alfa zal altijd weer een andere vrouw of vrouwen vinden, dit is voor beta veel moeilijker, of hij zal meer concessies moeten doen dan hem lief is en daar zeker niet gelukkig van worden.

Review: Slechte communicatie

Als het om kinderen verwekken gaat nemen vrouwen echt wel een spannende alfa. Vrouwen zoeken vaak een avontuurlijke man als persoonlijke gids die ze overal mee naartoe neemt. In profielen komt een motorrijder ook vaak voor die als avontuurlijk en stoer te boek staat.

Review: match.com naar de rechtbank

En dan hebben we het nog geen eens over de Nigeriaanse fakers, die met een foto van een mooie vrouw en verzonnen verhaaltjes zoveel mogelijk geld van je proberen af te troggelen. Ze noemen het een sport. Je hebt het toch zelf gegeven. Er was laatst een vrouw op TV die bijna een ton had weggegeven. Diezelfde vrouwen wijzen wel op datingsites elke goede man af. Sterker nog, geen bericht terug.

Review: fake

Er wordt op Knuz ingebroken en naar emailadressen gezocht. Je kan dan een bericht van een scammer krijgen. Als een vrouw van in de twintig een veel oudere man benadert weet je dat het fake is.

Review: fake

@Dirk. Mijn profiel werd ook enkel door oudere vrouwen bezocht en ook geen bericht. Het profiel van vrouwen waarop ik een email stuurde kreeg ik geen bericht terug. Dus geen interesse voor elkaar.

Review: De populaire macho

Met de leeftijd wordt de kwaliteit minder maar het prijskaartje hoger.

Review: De populaire macho

Als een vrouw uit de cockcarousel komt kan het zijn dat een of meer mannen een “relatiegeschenk” hebben achtergelaten. Een andere man moet dan voor haar kinderen gaan zorgen. Dit verlaagt haar waarde op dehuwelijksmarkt aanzienlijk vooral als de kinderen niet blank zijn.

Review: De populaire macho

Je stapt als man niet graag midden in een druk gezin. Vaak gaat dit door de kinderen nog fout ook. Een moeder blijft altijd achter haar kinderen staan, al zijn het nog zulke grote etterbakken.

Review: De populaire macho

Vrouwen zullen verontwaardig tegengas geven dat ze zelf wel uitmaken met wie ze sex hebben. Allemaal prima, maar dan moeten ze later als alleenstaande moeder niet gaan klagen dat er geen goede mannen meer zijn. Die waren er vroeger wel maar die vonden ze saai en daar was niets mee te beleven vonden ze. Sommige vrouwen leren het nooit en daten de ene naar de andere macho en laten de goede mannen nog steeds links liggen. En maar klagen over mannen die maar één ding willen. Wie kiest die mannen er precies uit?

Review: De populaire macho

Vrouwen noemen als het met de mannen niet lukt dat ze geen geluk in de liefde hebben. Ik noem het een slechte keus als ze iedere keer weer voor een bad boy kiezen en daar vroeg of laat weer spijt van krijgen en weer tegen dezelfde problemen oplopen.

Review: De populaire macho

Iedereen is zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van de keuzes die ze gemaakt hebben. Je kan daar een ander of een situatie niet de schuld van geven. Wie zijn gatje brand moet op de blaren zitten.

Review: De populaire macho

Vrouwen zeggen dat dat ze met hun gevoel en intuïtie voor een man kiezen. Dan kan ik enkel concluderen dat hun gevoel en intuïtie hun vaak in de steek laat als ik zie voor welke mannen ze kiezen en hun geklaag over mannen in aanmerking neem. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn is het ook te mooi om waar te zijn. Als een mooie jongere, schijnbaar rijke, man interesse voor een vrouw heeft kan je er de klok op gelijk zetten dat hij alleen maar een avontuurtje zoekt. Als een mooie jongere vrouw interesse heeft in een oudere man is het Gold Digger of een Nigeriaan of Ghanees die zich als vrouw voordoet. Als er om geld wordt gevraagd moeten alle alarmbellen afgaan, dan gaat het alleen daarom.

Review: Blind staren

Nu moet ik toegeven als 50+ man dat er bij vrouwen van mijn leeftijd er ook niets van mijn gading tussen loopt. Het begint pas te komen bij 10 jaar jongere vrouwen en jonger. Maar zoals eerder geschreven zoeken mooie jongere vrouwen het zelf jonger. Het lot bepaald nu dat ik gewoon MGTOW verder gaat. Misschien wel beter zo. Hoef ik ook nergens verantwoording voor af te leggen of rekening met een partner te houden en ik kan mijn geld helemaal voor mezelf besteden en niet aan een vrouw die me helemaal niets doet.

Review: Blind staren

Als je MGTOW gaat heb je ook geen last van een vrouw doe dit, doe dat, doe dit niet, doe dat niet. Als man mag je niets terwijl mevrouw zich van alles permiteert. Alles moet gaan zoals mevrouw wil, anders heb je als man een probleem. Echte afknappers aan een vrouw vind ik: Dik, onverzorgd zijn, een grote mond en dominant gedrag.

Review: Blind staren

Ik hou van een slanke, uitstekend verzorgde lieve vrouw die mij laat leven. Ik sta open voor adviezen maar ik maak mijn eigen keuzes. Dus geen vrouw die maar blijft zeuren om haar zin te krijgen.

Review: Blind staren

Of ze hebben snel genoeg van je en gaan vreemd. Als je het ontdekt ligt alles aan jou vindt ze. Ze eet van twee walletjes. Een man voor de verzorging en een andere man voor de sex die niet voor haar wil zorgen, alleen voor de sex.

Review: Blind staren

Ik ken van nabij een geschiedenis over een getrouwde leidinggevende van middelbare leeftijd die een langdurige seksuele relatie had met drie jonge werkneemsters. Een van de werkneemsters kwam er pas achter dat de leidinggevende nog twee jonge vrouwen had toen ze de man van een van de twee sprak. Hij was van haar gescheiden omdat hij er achter kwam dat ze vreemd ging met haar leidinggevende maar er niet mee wilde stoppen. Dat waren dus drie jonge vrouwen die met hun chef vreemgingen maar het niet van elkaar wisten. Natuurlijk praatte ze er niet met elkaar over.

Review: Blind staren

Voor hun chef liepen de vrouwen de benen onder de kont vandaan maar op hun man hadden ze veel commentaar. Het was weer de sterke roedelleider die de vrouwtjes heeft. De minder sterke manntjes moeten veel hun best doen en alles pikken. De roedelleider pikt niks, die heeft het voor het vertellen.

Review: Blind staren

Een mooie, zorgzame en lieve man schijnt voor de sex voor vrouwen niet op te wegen tegen een veel minder mooie sweet talking macho.

Review: Blind staren

Er zijn ook vrouwen die heel goed voor zichzelf kunnen zorgen en willen enkel een spannende en humoristische man voor hun vertier. Voor thuis willen ze zo’n man niet hebben. Thuis willen ze rust.

Review: Blind staren

Toen ik aan een vrouw vertelde dat ik heel zorgzaam was vertelde ze mij dat dit wel heel gemakkelijk is maar dat was niet wat ze zocht. Wat zoek je? Een actieve man met HUMOR. Een sportschooljongen, voetballer of een andere sport? Nee, dat ook weer niet want die zijn weinig thuis. Hij moet veel dingen samen met mij doen en mij vaak verrassen, uitstapjes en vakanties.

Review: Blind staren

Actieve mannen zijn heel egoïstisch, ze hebben veel tijd voor zichzelf nodig, die zal je niet vaak zien. Huiselijke mannen hebben alle tijd voor je en zijn beschikbaar.

Review: Blind staren

Natuurlijk heb je ook superdrukke vrouwen. Ik heb een vrouw gedate via Knuz die heel opmerkelijk mij had uitgekozen. Deze vrouw had enkel af en toe op zondagmiddag tijd. Ik ging me afvragen waar zij een man voor nodig had met zo bitter weinig tijd. Had ze enkel een suikeroom nodig?

Review: Donkere mannen zielig?

Uitzonderingen bevestigen de regel. Met donker bedoel ik negroïde, dus geen mixes of Latinas.

Review: Donkere mannen zielig?

Het ging over de keuze van vrouwen voor een soort man voor de sex. Een donkere man schijnt zeer alpha te zijn waardoor de keuze op hen valt. Voor thuis willen ze een beta provider in de friend zone die ze voor zijn plezier rustig moet houden. Los gaan ze met een alpha.

Review: Donkere mannen zielig?

Het was laatst nog opTV dat vrouwen een beta man fijn vinden en erg waarderen maar dat hun hart wordt gestolen door een alpha man, daar hebben ze wél een klik mee. Dus verstand een beta maar gevoel een alpha. Wanneer reageren vrouwen met verstand?

Review: Donkere mannen zielig?

In het progamma first date geven veel vrouwen aan dat ze een man man willen. Een alpha dus.

Review: Donkere mannen zielig?

Of ze neemt een beta en gaat vreemd met een alpha. Net zolang totdat de beta er achter komt en dan staat ze op straat. Die alphas willen enkel van haar profiteren maar beslist niet voor haar zorgen. Vaak zijn die alphas getrouwd en hadden haar erbij.

Review: Donkere mannen zielig?

@Dirk. Je bedoelt pornofilms met zwarte mannen met blanke vrouwen. Juist, veel meer dan blanke mannen met wat voor ras dan ook.

Review: Drie miljoen

Dan heb je als modale 50+ man een probleem, dan zul je het jonger moeten zoeken, maar juist 40+ vrouwen zoeken het zelf jonger en willen beslist geen oudere man. Of je moet in een dure auto rijden en een mooi koophuis hebben dan willen sommige jongere vrouwen wel.

Review: Drie miljoen

Ook al omdat boven de 50 er bij vrouwen de kilos er aan vliegen wat ze niet aantrekkelijker maken.

Review: Drie miljoen

Bij gebrek aan topmannen proberen sommige vrouwen een topman bij zijn vrouw los te weken. Soms gaat deze topman er vandoor met deze, vaak een heel stuk jongere, vrouw. Vaak kies deze topman uiteindelijk voor zijn gezin en kapt met zijn maîtresse. Om nog even een mooie vrouw te hebben rest de gewone vrijgezelle modale man niets anders dan zijn heil te zoeken bij een dame van plezier.

Review: Drie miljoen

Er zijn ook 60+ vrouwen die het prima vinden dat haar man 1 of 2 keer per maand naar de meisjes gaat. Aan haar lijf geen polonaise meer. Aan de andere kant zie je in een Erotische Cinema met gelegenheid af en toe compleet losgeslagen 60+ vrouwen die er geen genoeg van kunnen krijgen, vooral met de jongere potente mannen daar. Jonge vrouwen zie je daar niet. Af en toe een 40+ maar die wil geen oudere mannen. Die mogen niet meedoen maar moeten op afstand blijven.

Review: Drie miljoen

@Cyberhengst. Gebonden vrouwen die alleen willen weten hoe goed ze nog in de markt liggen. Antwoord krijgt niemand. Weer veel mannen die voor Jan met korte achternaam een email heeft geschreven.

Review: Drie miljoen

Vrouwen waarbij de jeuk over is hebben voor haar vertier geen man meer nodig, die vermaken zich met vriendinnen lotsgenoten. De wat jongere vrouwen die zelfstandig willen blijven gaan in het weekend naar het centrum. Daar lopen altijd wel studs rond die met haar willen. Het maakt ze niet uit of die studs getrouwd zijn of niet, daar voelen ze niets van.

Review: Drie miljoen

De drijfveer van een man om een vrouw te hebben is haar seksuele aantrekkelijkheid. Als een vrouw die niet (meer) heeft zal geen man meer op haar afstappen. Een slanke gracieuze vrouw zal de wel de kleine jongen van een man doen steigeren, een kamerolifant niet ,in tegendeel. De tijd dat Rubensvrouwen populair waren omdat een slanke vrouw als ziekelijk werd gezien en omdat ze een grotere kans had om bij een bevalling te overlijden is allang voorbij. Bij elke kilo meer daalt de seksuele aantrekkelijkheid van een vrouw.

Review: Drie miljoen

Vrouwen die geen seks meer willen kan het niets schelen, mannen die geen kans meer maken ook niet.

Review: Drie miljoen

Hoe ouder vrouwen worden des te kritischer dat ze worden en des te langer hun eisenlijst en dat terwijl ze er met de jaren niet mooier op worden. Jonge vrouwen kunnen en willen zich nog aan een man aanpassen maar oudere vrouwen willen zich niet meer aanpassen, dat moet een man maar aan hen doen. Vrouwen vinden dat ze meer zijn als een omhulsel maar een man gaat het zeker om meer dan 50% om dat omhulsel. Ze moet seksueel opwindend zijn. Liever een wat moeilijke hele mooie vrouw dat een lieve meegaande lelijke. Soms denken hele moeilijke, lelijke en dikke vrouwen dat ze nog wat zijn, vooral met hun hele grote mond en scherpe tong.

Review: Drie miljoen

Een 40+ vrouw is aan haar eindspurt bezig voordat de hormonen veranderen. Ze willen zeker nog seks maar dan met een jonge stud die bezig kan blijven zodat ze gillend klaarkomen.

Review: Drie miljoen

Lexa en andere datingsites doen het voorkomen dat er genoeg mooie vrouwen voor je op hun website staan. Ze laten foto’s van mooie mooie vrouwen zien. Omdat je wel interesse hebt voor 1 of meer van die vrouwen wordt je lid, maar wat blijkt? Deze vrouwen zijn niet op de website te vinden maar zijn lokeenden om jou lid te maken. Ook zijn er natuurlijk gebonden mannen die op een avontuurje uit zijn.

Review: Drie miljoen

Treffend, een man noemde 50+ vrouwen dikke, uitgelegde kippen. Zo zijn ze niet allemaal, maar wel veel. Vrouwen die er nog wel goed uitzien zitten niet op Jan met de pet te wachten maar een veel jongere stud waar ze nog wel sex mee willen hebben of een rijke kerel die dan wel wat ouder mag zijn.

Review: Drie miljoen

Zoals zo vaak hier op deze website geschreven is dat een vrouw maar met haar vingers hoeft te knippen en ze heeft de keuze tussen 100 of meer mannen. Bij een serieuze. nette man zonder de bedoeling van een one night stand die een relatie wil (een beta) krijgt op zijn emails zelfs geen antwoord, sterker nog, hij wordt zelfs geblokkeerd. Het lijkt wel of de players (een alpha, vrouwen zeggen een echte man) veel meer kans op een een date hebben dan een man met goede bedoelingen. Een man met goede bedoelingen wordt vaak door vrouwen te saai gevonden, daar valt volgens die vrouwen niets mee te beleven. Wat veel vrouwen vaak vergeten is dat interessante mannen veel meer vrouwen kunnen krijgen en dat het wel eens maar om 1 ding kan gaan, een naam in zijn boekje er bij.

Review: swipen in het oosten

Veel mooie vrouwen in Rusland en de Oekraïne, helaas veel golddiggers. Zodra ze beter kunnen gaan ze en laten je veel armer achter.

Review: Toch geen uitzondering

Als er een leuke of zelfs mooie vrouw op een datingsite staat is er wat mee. Een mooie vrouw heeft in haar eigen omgeving genoeg kandidaten en heeft het daar al voor het uitzoeken. Zelfs al voordat ze gescheiden is of haar huidige relatie ten einde is. Er is een gezegde: Een mooie vrouw heb je nooit alleen, zeker geen veel jongere. Op een datingsite staan geen mooie vrouwen waar niets aan mankeert, die zal je in real life moeten zoeken.

Review: Toch geen uitzondering

Helaas lukte het voor mij in real life ook niet. Als ik een leuke vrouw zag was ze getrouwd of had ze al een relatie. De handigheid om zo’n vrouw voor mij te winnen mis ik helaas.

Review: Toch geen uitzondering

Als een mooie vrouw tegen me zegt: Als ik nog vrij was wist ik het wel. Daar heb ik niets aan als ze bij haar huidige partner of vriend blijft. Het is enkel een compliment. Meer niet.

Review: Toch geen uitzondering

Of een mooie jongere vrouw vraagt aan me of ik geen zoon heb die op mij lijkt. Daar heb ik ook niets aan.

Review: Toch geen uitzondering

@MGTOW Een mooie vrouw heb je nooit alleen. Die laat zich door andere mannen versieren als je er niet bij bent.

Review: Toch geen uitzondering

Vette Mercedes, BMW of Audi en een duur eigen huis, dan willen de dames wel en bestaat er voorlopig geen eisenlijst meer, die wordt later wel langzaam, zodat het niet opvalt, ingevoerd. Als de man niet veel ouder en redelijk knap is is dan maar een prettige bijkomstigheid. Veel geld? dan is de eisenlijst bijzaak, eerst de buit binnen proberen te halen.

Review: Toch geen uitzondering

Rijke mannen kunnen met vrouwen spelen, maar je moet als vrouw niet te dichtbij komen of gaan zeuren want dan is het afgelopen. Ik heb al eerder geschreven: Leg 100 Euro per maand opzij, dan kan je een mooie jonge meid een uur voor huren. Je hebt alle keus. Maar wordt niet verlieft op een dame, daar heb je jezelf mee. Die gevoelens deelt ze niet, het is werk voor haar. Haar vaak bezoeken is geen probleem, dat is voor haar een vaste klant. Het lieve gedoe naar je toe is enkel toneel om je een goed gevoel geven.

Review: Toch geen uitzondering

Borderline vrouwen zijn naar buiten toe erg charmant en spontaan. Ze verdrinken zich in aandacht en willen continue aan het woord zijn. Als partner zijn ze onuitstaanbaar. Alles moet gaan zoals mevrouw wil en heeft een onrembaar koopgedrag. Het bezit van de zaak is het einde van het vermaak, op naar het volgende. Andere mannen vindt ze veel interessanter dan haar partner. Maar ja, bij andere mannen laat ze haar lieve en spontane kant zien.


Review: Geen enkele vrouw

Vrouwen met looks, geld en status zoeken een man met nog meer geld en status. Of ze blijven single en zoeken inderdaad de ene toyboy na de andere.

Review: Geen enkele vrouw

Vrouwen vinden dat een man ze maar moeten nemen zoals ze zijn, ongeacht hoe ze er zelf uitzien en hun gedrag is. Mannen kraken ze om het minste of geringste af, of er aan hen niets aan te merken is, vaak nog veel meer.

Review: Geen enkele vrouw

De voor mij aantrekkelijke vrouwen in real life stoppen mij gelijk in de friend zone. Sex hebben ze met een stoere maar onbetrouwbare kerel die nog meer sex vriendinnen heeft. Wat is dit? Ik ben te aardig en geef haar veel aandacht? Vrouwen vallen op de verkeerde mannen en klagen daarna over deze mannen. Wie maakt deze keuze in de eerste plaats en laat de andere mannen liggen? Geen klik met die andere mannen zeggen ze. Dus wel een klik met foute mannen. Eigen schuld dus. Ik heb zelf geen klik met vrouwen die een hoger, vaak veel hoger, gewicht hebben dan ik. Dat zijn er op deze leeftijd heel veel, vooral op datingsites.

Review: Zijn er nog leuke mannen?

Goede mannen worden weggeklikt, met de foute en vaak gebonden mannen wordt een afspraak gemaakt.

Review: Zijn er nog leuke mannen?

Op een modale, zelfs goed uitziende man bestaat bij vrouwen geen enkele interesse. Hooguit als door een spin leeggezogen te worden en daarna verlaten. Op naar de volgende om leeg te zuigen. Op een bad guy worden ze wel hevig verlieft en zijn bij hem zo mak als een lammetje.
Ze zijn hevig ontdaan als die man niet voor hun kies. Die man heeft veel meer vriendinnen en wil zich niet binden of hij is getrouwd en hij heeft vriendinnen er bij.

Review: Zijn er nog leuke mannen?

Leuke mannen zijn er genoeg, maar als je de leuke mannen wegklikt? Of ben je op zoek naar een macho, humoristische clown of ben je op zoek naar geld?

Review: Leuke avond - maar er valt best wel wat aan te merken...

En dan kan het ook nog zijn dat de dames ingehuurd zijn zodat de organisatie aan zijn speeddate kan voldoen.

Review: Wees bewust van je eigenwaarde.

80/20 regel? Vroeger in de disco zag ik op een avond een jongen (nog geeneens zo knap) 3 keer met een ander meisje een halfuurtje “naar buiten gaan” Ik wilde ook wel eens met een meisje, maar ondanks dat ik er leuk uitzag kreeg ik bij meisjes geen poot aan de grond. Veel later pas, maardat bleek een verkeerde keuze. Mijn type aan de buitenkant maar niet aan de binnenkant bleek later.

Review: Wees bewust van je eigenwaarde.

Ze bleek gevoelig voor de aandacht van andere mannen. Ze bleek mannen over de vloer te hebben wanneer ik weg was en afspraakjes buiten de deur te hebben. Toe ik haar overliep toen ik eerder thuis kwam lag dat volgens haar niet aan haar, maar aan mij. Ze draaide het gewoon om.

Review: Uitzondering bevestigt de regel!

Meisjes gaan mee met de jongen met de mooiste auto en doen hun best om van die jongen de meeste aandcht te krijgen zodat zij wordt uitgekozen. Het Golddiggen zit al vroeg in. De andere typen zijn de macho Hey Douchy en Hallo meisje figuren. Het zit in de natuur dat meisjes/vrouwen een man zoeken die het beste voor hun kunnen zorgen en beschermen. Daarnaast voor de sex een macho voor een sterk nageslacht.

Review: Al 5 jaar lid en niets opgeschoten...

Alleen het overschot aan vrouwen die niemand wil hebben zit op een datingsite. Als er al een aantrekkelijke opstaat is er wat mee en natuurlijk door de luxe positie minstens 10 jaar jonger willen.

Review: rare ziekten

Ook ik had een date die nooit tijd had. Alleen op zondagmiddag. Het kwam voor dat het wel 14 dagen duurde voordag ik antwoord op mijn emails kreeg. Als ik hier wat over schreef was ze boos. Op een gegeven moment reageerde ze totaal niet meer. Ik had sterk de indruk dat ik niet de enige was.

Review: De beste kans

Of je geeft er wat geld geld voor uit en je bezoekt een huis van plezier waar je de mooiste jonge vrouwen kan krijgen. Je betaalt en verder geen verplichtingen. Dit is vaak nog goedkoper dan een etentje met een date bij een beter restaurant. Geen eindeloos gezoek en emails schrijven wat je helemaal niets oplevert.

Review: De beste kans

Als er toch geen seks bij komt kijken en je hebt er een hekel aan om alleen ergens heen te gaan kan je net zo goed een vriend meenemen waarbij de kosten dan ook sam sam gaan en je niet voor een vrouw hoeft te betalen.

Review: Lijkt op nep.

Iedere datingwebsite doet het voorkomen of er massa’s mooie vrouwen op je zitten te wachten en dat je ze maar voor het uitzoeken hebt om zoveel mogelijk geld aan de mannen te verdienen. De waarheid is dat er maar zeer weinig vrouwen op datingsites staan en dan nog hoe die er uitzien en wat die desondanks voor eisen hebben. De vrouw waar je naar op zoek bent staat niet op een datingsite, die heeft in het dagelijks leven de mannen voor het uitzoeken. Als er wel een mooie vrouw op een datingsite staat zit er een addertje onder het gras.

Review: Lijkt op nep.

Als ik in het dagelijks leven een vrouw tegenkomt die me wel wat lijkt is ze getrouwd of heeft al lang weer een nieuwe vriend. Op datingsites niets en in het dagelijks leven ook niets. Ik heb me er al lang bij neergelegd dat ik geen vrouw naar mijn type zal vinden. Wat er ook speelt is dat veel oudere vrouwen geen man en seks meer wil en haar vertier met vriendinnen heeft.

Review: Lijkt op nep.

Datingsites proberen mannen met sprookjes en leugens te verleiden om betalend lid te worden. Als je eenmaal betalend lid bent kom je er achter dat sprookjes niet bestaan. Al die mooie vrouwen die zogenaamd interesse voor je hebben zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Je moet het als man niet op een datingsite zoeken. Het aanbod en de kwaliteit van vrouwen op een datingsite is nog veel slechter als in real life. Het advies is om collega’s of vrienden in te schakelen of ze iemand weten. Net als bij een baan werkt het gewone sociale netwerk (niet het internet) het best. In de kroeg zijn de meeste vrouwen weer gevoelig voor macho’s en players en daar kom je zelden een leuke en aantrekkelijke vrouw tegen die jou ziet staan. De mooie vrouwen in de kroeg zijn blijkbaar een prooi voor de players, daar kom jij niet tussen.

Review: Waarschuwing!

Net zoals de blondjes die met een of twee halfbloedjes lopen. Waar is de neger? Die heeft allang weer kinderen gemaakt bij andere blondjes. Wie betaalt de die alleenstaande moeders? De maatschappij, u en ik dus.

Review: Waarschuwing!

Niet blanke jongens en mannen schijnen door blanke meisjes en vrouwen bijzonder interessant gevonden te worden. Negerinnen houden het bij hun eigen ras, die willen geen blanke kaaskop.

Review: Waarschuwing!

Als vroeger een negerin een blanke man had was dat een verhoging van status voor haar, dit is niet meer. Als een blondje een neger heeft lijkt het wel een statussymbool voor haar. Zo lang het duurt natuurlijk.

Review: Waarschuwing!

Een alleenstande moeder met kinderen van een man die zijn roots in (Noord) Afrika heeft is niet erg interessant voor blanke mannen. Ze zal zeer moeilijk een vaste relatie gaan krijgen. Waarschijnlijk blijft het bij ONS.

Review: Waarschuwing!

Het lijkt vrouwen nog in de genen te zitten: Sex met een dominante macho bad boy maar voor de verzorging een zorgzame nice guy die ze in de friendzone hebben gestopt. Ook als een vrouw een relatie heeft gat ze nog vreemd met een bad boy als ze het aandurft en het geheim blijft. Het lijkt wel hoe ouder de vrouwen worden hoe kritischer ze worden en het meer om de status van een man gaat. Het liefst zijn ze een Cougar en een Gold Digger.

Review: Waarschuwing!

Een nice guy zal het moeten doen met 2e of zelfs 3e keus vrouwen. Vrouwen waar een bad boy geen interesse voor heeft omdat hij veel beter kan krijgen. Daar gat een bad boy zijn tijd niet aan besteden. Als een nice guy geen gevoelens kan krijgen voor een 2e keus vrouw zal hij vrijgezel blijven en jaloers blijven kijken naar de vriendinnen van een bad boy. Vandaar het grote aantal vrijgezellen?

Review: Waarschuwing!

Vrouwen vinden 50+ mannen niet aantrekkelijk meer en mannen vinden 50+ vrouwen niet aantrekkelijk meer maar ze willen allebei jonger. Resultaat?

Review: 40+ em kinderwens?

Vrouwen met geld zoeken mannen met geld. Die zijn niet zo als mannen dat hun prinsesje niets hoef te betalen, of het moet een oudere vrouw zijn die haar Toy Boy helemaal vrij houd en hem een mooie auto en een ruime gage geeft.

Review: Is er een datingsite die ook niet fake is?

Nep profielen reageren ook niet, daar kan je duizenden emails aan schrijven. Dus gevolg? Geen enkele vrouw reageert of het is een onaantrekkelijke vrouw met bijbedoelingen.

Review: Maat 42?

Zoals eerder geschreven moet een vrouw voor een man in de eerste plaats seksueel aantrekkelijk zijn en een goed karakter hebben. Bij 50+ vrouwen wordt dit heel moeilijk. Een single 50+ vrouw die er nog wel lekker uitziet is zo weg.

Review: Het probleem

Wanneer vrouwen klagen dat ze enkel aandacht krijgen van (veel) oudere mannen maar niet van leeftijdgenoten en helemaal niet van jongere mannen zou dit iets over hen moeten zeggen, niet over de mannen die haar een email schrijven.

Review: Knuz op zich prima - Maar ...

En een vrouw van 48: Oude mannen vanaf 50 (dus van hooguit 1 jaar ouder) hoeven niet te reageren. Ik blokkeer!!!!!!!!!!! Wat is ze zelf over 2 jaar? Een oude vrouw?

Review: Knuz op zich prima - Maar ...

Als je zelf alleen maar jonger zoekt moet je er niet over klagen dat je enkel maar emails van oudere krijgt. Je doet het zelf dan ook.